Isabella Löwengrip bryter helt med sin ”livvakt”

Bloggdrottningen och affärskvinnan Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har avslutat allt samarbete med sin livvakt Magnus Andersson.

– Vi kom för nära varandra personlighetsmässigt och det var hon som avslutade samarbetet, säger livvakten.

”Det stämmer att vi i samråd med Magnus fattat beslutet om att inte ha honom anställd längre”, skriver Isabella Löwengrip i ett sms till sin bästa journalistkompis Michael SyrénExpressen. (Som av artikelns utformande att döma verkar fått historien direkt från Isabella i vanlig ordning)

För nära varandra personlighetsmässigt?
NÄHÄ!?!?!?
Har Påven rolig hatt? Sover Dolly Parton på rygg?
Jag undrar mest om det kommer vara svårt för livvakten Magnus att skaffa sig andra, liknande jobb med tanke på att han gjort sig känd som ”mest glappkäftig i branschen” i och med sitt agerande som livvakt/presstalesperson under senhöstens vilt kokande ”hajsoppa”.

Jag spådde tidigare att Isabella skulle komma att slänga – antingen Simon – eller den här mannen under bussen för att ”ursäkta” sin totala pulvrisering av ex-pojkvännen på falska grunder, och det här är inte riktigt det – än – men ganska nära ändå…
Det är förmodligen inte klart än – jag väntar med spänning på ”Magnus talar ut”…
Varför inte i Aftonbladet?

Tack för ALLA tips! 😉

251 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vill återigen påpeka att BB jobbar stenhårt för att få oss att tro att det skulle vara något mellan dem, bl.a. genom att skriva k9mmentarer här angående det. Väldigt genomskinligt.

      Jag tror dock att Camilla har koll på IP adresser och skulle någon förmodligen komma från BB skulle detta ha skett tidigare och uppmärksammats.

        Camilla får, vad jag vet, inte uttala sig om IP-nummer, annars bryts lag.

          Om BB har varit här och kommenterat så kan jag nog nästan slå vad om att det skulle kommit ut på något sätt. Det går att kringgå väldigt mycket ?

            Men Bella har väl minst ett dussin personer i sitt ”team” alla med mobiltelefoner som kan kommentera från anonyma ip-nummer via mobilsurf på stan.
            Vill hon kommentera något för egen del gör hon det knappast från kontoret och med sin egen telefon eller dator.

            Är väl bara till att använda VPN eller något annat nätverk? Att dölja en IP-adress är det minsta problemet.

        Är ju busenkelt att skaffa ny ip nr bara ladda ner en app ? men och andra sidan är inte BB gäng så pass smarta…!

      Är camcam blondinbellas största stalker?

        Ja. Och Camcam verkar helt i obalans och hon verkar manisk. Slug och obehaglig är hon verkligen. Hon sätter på modd om man inte smeker henne medhårs och om man försvarar Bella, då stoppas man sen från att kommentera. Fy F*n.

        Ja. Slug och obehaglig är hon, stoppar oss från att kommentera som ifrågasätter henne och inte smeker medhårs och som försvarar Bella. Camilla verkar inte i balans, hon verkar manisk. Fy fasen.

          Haha är det teamet som skriver så fingrarna glöder? Men din(a) kommentar(er) kom alla fram igenom ??

        Ja. Slug och obehaglig är hon, stoppar oss från att kommentera som ifrågasätter henne och inte smeker medhårs och som försvarar Bella. Camcam verkar inte i balans, hon verkar manisk. Fy fasen.

        Ja. Och manisk verkar hon vara också.

          Skämta inte om psykiska sjukdomar. Om du visste något om bipolära hade du inte slängt dig med ord som ”manisk”.

            Jo det är ett ord man kan slänga med. Man kan inte förbjuda alla ord. Och man kan inte ta hänsyn till alla hela tiden

    ????

    Det sipprar ut luft ur luftslottet ……

    Personlighetsmässigt?!

      De gjorde personlighetstester och de är samma färg. Dream teams ska ju innehålla alla färger, det vet alla. Så han fick gå.

        Omgiven av fel färg.

        HAHAHAHAHAHA

        Han blev DISCad

        Hahahahahaha!

      Var tvungen att googla på ordet, för jag stör mig på det av någon anledning – artikeln om Isabella och livvakten är andra träffen på Google! Hah.

      Precis, konstigt ordval. De har alltså båda ändrat personlighet för att bli mera lika eller?
      Hon menar väl att de kom för nära varandra på det personliga planet.

    Hon har inte råd, så enkelt är det.

    Hon, som aldrig skulle ge upp Löwengrip, eller ta in pengar/ge bort andelar, har möte med någon som vill köpa in sig. Det krisar just nu förstår ni 🙂

      Hon får väl öppna kylen lite oftare?

        lmfaooooooooo, lösningen på alla mina problem dock på ett annat sätt

      Bommar man prognosen med 20 millar på 4 månader så blir det lite tufft…

        Ja, andra halvårets försäljning blev en ordentlig besvikelse för Löwengrip.
        Men Bella tyckte det var ok att kunderna inte köpte så mycket under hösten eftersom de handlat så mycket under första halvåret att de hade lager kvar!
        Att det därigenom inte blev några omköp under hösten trodde hon att läsarna inte skulle begripa 🙂

          Har vi siffror någonstans?

            Bella har skrivit om det i bloggen.
            Några offentliga bokslutssiffror för 2018 finns förstås inte förrän i augusti/september någon gång.

              Ok, litar på er. Vill inte klicka mig in på den där bloggen.

              Är ändå lite förvånad att hon kommenterat det på bloggen. Skulle vara mer likt henne att ignorera det och sedan när bokslutet väl släpps utgå från att folk glömt bort det…

      Alltså får verkligen inte ihop hur hon kan bo i ett 25 miljoners hus, ha kock, mua och resten av köret och samtidigt resa konstant och endast använda märkeskläder?

        Presslån på kläder och betalt varje dag hon har på sig kläderna. Därav att någon anan bestämmer vad hon ska ha på sig. Hon är ju en vandrande reklampelare

          Hade varit intressant att gräva i om det verkligen är betalda samarbeten med alla de klädesmärken hon skyltar med. Smygreklam annars.

            Presslån räknas inte som reklam. Sjuk gråzon. Likaså Pressresor. Däremot är jag övertygad om att Mango är en dold samarbetspartner till Bella

        Önskar att myndigheter (eller Camcam) hade grävt lite mer i hennes ekonomi, it doesn’t add up någonstans.

          Camcam kan inget om företagsekonomi.

            Exakt! Det är ingenting jag kan granska.

        Hon är en bra affärskvinna. Medan vi skvallrar om henne skrattar hon hela vägen till banken.

          LOL.

          De hon gör är att visa sitt ansikte, blir sminkad / stylad. Alla andra gör andra jobb åt henne. Hon klarar inte så mkt annat själv.

          Så uttjatat uttryck…

          Tydligen inte verkar det som…

        Sen börjar det kännas lite entonigt. De åker till VIP:en, där väntar MUA:n, blir stylad, några smackiga bilder i uttjatad pose. De tuggar i sig sina sallader. Hon är tacksam för all hjälp hon får. Kocken lagar mat, betjänten klär på barnen, man åker på lyxhotel och spa och äter ute på flådiga restauranger. Det ÄR säkert ett härligt liv, men det känns liksom tomt, som att man missar de där små sakerna i livet, som gör den stora skillnaden. Att klä sina barn, att laga en middag allihopa osv..
        Nej allt ska bara maxas hela tiden. Känns så lame på ngt vis.
        Men vad vet jag, är säkert bara avis 😉 nooot.

      Handlade nog inte om att inte ha råd eftersom de nyligen anställt honom, men antagligen har det uppstått känslor.. kanske han som skickat blommor, och kanske han som Bella syftade på bl a när hon skrev att män har en förmåga att bli besatta. Vadå Camcam, väntar på att han ska tala ut?- Han har ju uttalat vad det verkar att det var hennes beslut och önskan. Varför hålla på och smutskasta honom här så att han inte ska få jobb och uppdrag, så lågt Camcam.
      Ja där sen man, oj då. Kan ju också ha berott på sådana rykten som ni spridit här – att de skulle ha något ihop, att de skulle vara kära och ligger – blir såklart pinsamt att jobba ihop då och ha en nära jobbrelation.
      Inte så bra och inte schysst att skriva om detta här, då verkar hon ju stå utan beskydd nu, inte så bra.

        Nä, jättetaskigt av mig att skriva om det här när hon själv ringt in artikeln till Expressen tidigare under dagen! 🙂

          Snälla människa, vad vet du om hon ringt in, för att hon smsat, det kan betyda att expressen kontaktat henne och det är så det vanligast går till Camilla. Livvakten har ju redan uttalat sig så vad är det mer du väntar på? Vad är så fel nu då och varför håna honom? Är det inte ni här som skrivit en massa om att hon borde göra sig av med den usla livvakten som överdriver och som säkert har blivit kär och allt vad det skrivits. Då är det väl bra då att de avslutat, kanske har de gjort det just pga sådana jävla rykten här eller faktiskt pga av att någon av de fick känslor. Då borde ni väl vara nöjda nu men icke då. Du är taskig oavsett om expresen ringt Bella eller om Bella har ringt, du är alltid taskig och verkar ha allvarliga problem. En slug orm är du usch..

            You must be new here! Bella har förmodligen Syrén på speed dial! 🙂

          Så som du ljög i podden, du är ju inte klok… som om hon ringt expressen, fattar du inte att det är kvällstidningarna som söker och tar kontakt. Du fick det att låta som om Bella sagt att hon haft kidnappare hemma – NEJ det hade hon inte sagt för att expressen vinklade och hade det som en rubrik – vad Bella sagt var att de sett bilar i närheten och att en av bilarna, när de slog på numret, såg ut att tillhöra någon som varit dömt för människorov. Du ljög om en massa och var enbart pinsam, du borde skämmas och jag skäms å dina vägnar. Vet inte om du spelar korkad för att kunna vinkla och få folk att tro det värsta om Bella hela tiden eller om du faktiskt ÄR korkad – vill tro att du vinklar och medvetet missförstår men samtidigt så har man flera ggr märkt att du verkar korkad och trögtänkt, att du missförstår mycket – du verkar t.ex vilja få folk att tro, eller om du tror det, att Bella påstått att hon och barnen hotats av H men NEJ inte att han hotat dem har hon aldrig sagt utan att han utsatt dem för fara – dvs säga eventuella hot pga situationen med skulderna, och han själv har ju sagt att han tidigare fått ta emot hot. Du är riktigt sjuk och jävlig och jag hoppas de sätter dit dig för förtal.

            Hur mår du egentligen?

              Frågan är hur DU mår Camcam? Du verkar inte må särskilt bra, du verkar vara i obalans och du verkar manisk. Kan inte vara lätt att bära på så mycket hat, avundsjuka och panik efter läsare och högre statistik, och efter att smutskasta och sänka Bella. Och det kan inte vara kul att vara så besatt och att vara avskydd av många, att vara utskämd och totalt bortgjord och att behöva skämmas så fort du är bland folk.

                Sluta för helvete att slänga dig med ord som ”manisk”.

            Vem är du?

            ”Vet inte om du spelar korkad för att kunna vinkla och få folk att tro det värsta om Bella hela tiden eller om du faktiskt ÄR korkad – vill tro att du vinklar och medvetet missförstår men samtidigt så har man flera ggr märkt att du verkar korkad och trögtänkt, att du missförstår mycket – du verkar t.ex vilja få folk att tro, eller om du tror det, att Bella påstått att hon och barnen hotats av H men NEJ inte att han hotat dem har hon aldrig sagt utan att han utsatt dem för fara – dvs säga eventuella hot pga situationen med skulderna, och han själv har ju sagt att han tidigare fått ta emot hot. ”

            Meningen tar aldrig slut. Blev helt matt av att läsa den kommentaren.

              Tur att du läste ändå och inte hade något annat att komma med än det..

            Jag kan informera om att Isabella är ute på hal is och det är en tidsfråga innan luftslottet rämnar! Då pratar jag om bedrägeri och falsk tillvitelse och en MASSA annat.

            Jag ger henne max 6 månader, och det sk teamet har Aldrig funnits. Over and out.

              Vad har du för bevis? Det vore intressant att se dem.

              Camilla har skrivit rakt ut att Bella lurat företag med sina falska siffror i samarbeten. De bevisen tycker jag hon borde visa upp. Att Bella ljugit vet ju alla, men det är ju en helt annan sak om hon även uppgivit de falska siffrorna i avtal med olika företag. Kan du skriva ett inlägg med dina bevis Camilla?

              roger that

            Stor bokstav och punkt ibland, tack. Lugn! Du verkar vansinnigt upprörd, det var som om jag hörde din ivrigt arga stämma då jag läste.

            Isabella ljuger som en häst travar… Hur var det efterkonstruktionen med lappen på bilen och hotet? Hon är riktigt pinsam ?‍♀️ Tacka f-n för att hon, hängivna följare och team inte gillar bloggbevakning eftersom hennes lögner och affärer blir avslöjade och granskande. Influencers tjänar en hel del pengar så det är väl inte konstigt om deras affärer kollas upp?

      Skulle bli jätteförvånad om Mansanita Capital är genuint intresserade av Löwengrip. BB och Pingis är där för att försöka fjäska in sig helt klart.

    Asså hur orkar man ha så mycket drama i sitt liv? Jag blir helt slut bara av att observera det på distans, tänk att leva det ’på riktigt’.
    Livet är redan svårt som det är utan all drama, men men vad vet jag, jag är väl en ’hater’ eller avis på Isabella….

      Haha ja precis. Jag är väl också avundsjuk då som tycker att hennes liv verkar fruktansvärt. Fläka ut sitt liv 24/7. Aldrig vara riktigt ledig. Att varenda detalj måste vara genomtänkt( ”denna vecka ska du klä dig i det här märket, äta maten från den här restaurangen” osv). Fan jag skulle bli rebell efter en vecka, ta på mig mysbyxor från hm och gå på Max och köpa ett skrovmål med smältost och lökringar.

        mysbyxor är ju hemskt inte ens Gillis får ju ha det längre han är ju för gammal för det…. har hon ju skrivit på bloggen. 😉

          Ja precis. Ungen är 5 år och får inte ha mjukisbyxor. Mjukisbyxor är ju guds gåva till mänskligheten! Orka vara så perfekt hela tiden! Så trist.

      Ja, exakt så har jag också tänkt – hur orkar hon all drama?!! I familjen, vänner som kommer och går, pojkvänner, skilsmässa, stalker, husköp i miljonklassen, alla jävla resor, barn, Pingis och Simons ”sketcher”… jag blir helt matt!

    Hon har ju noll gränser eller förnuft, att vissa på riktigt tycker hon respekterar sin familj med allt hon kastar ut till pressen fattar jag inte??
    Tänk efter lite nu, om det på riktigt hade varit något mellan dem så hade hon väl knappast läckt det till pressen som en gratisbonus iaf! Vi pratar ju alltså här om kvinnan som har en baktanke med allt, som hon själv säger!

    Hon hade ju faktiskt ett underhållsvärde ett tag, men som nu bara vattnas ur mer och mer när man vet hur hon är.

    Något har hänt sen den 20 dec, läs hennes inlägg då. Såklart dom har pippat ?

      Vad menar du?

        Personen ovan menar nog ingenting. B gick ut den 20 dec att Magnus kommer att vara anställt fr o m nästa år (utgår 1 januari alltså). Det verkar inte ha blivit av

          Men något måste ju ha hänt, eftersom det inte ens gått en månad sedan hon gick ut med att livvakten skulle anställas. Vad betyder det ens att komma någon för nära ’personlighetsmässigt’ – att de blivit nära vänner och inte kan arbeta ihop eller har de kommit på att de är för lika personlighetsmässigt, och det leder till bråk? Han kanske har blivit betuttad i henne?

      Vad specifikt menar du att man kan utläsa av inläggen från den 20de?

        20e*

          20:e om inte månaden står med, annars 20 december eller eventuellt den 20 december

    Alltså att det är något skumt med den där livvakten har man ju förstått sedan Bella redogjorde för hur han BAR henne ut från en nattklubb fylld med andra halvkändisar.

      Hon kanske antydde till honom när hon sa nått i stil med att killar blir besatta av henne?

      Vilken konstig grej att säga överhuvudtaget, hon har såå jäkla stora tankar om sig själv, det lyser verkligen igenom (+ att hon konstant säger sånna saker).

        ?

      Hon kanske till och med blev så rädd för spöken att han fick dela hennes säng, verkar ju också vara en grej som står i personalens job description?

      Är inte det en scen ur bodyguard?

        Japp

      När var det? Och varför?!?

        Simon, efter att Bella ”hört spöken” på nåt hotell i London eller var det nu var

          I Malmö tror jag.

          Hotell Mayfair i Malmö. Välkänt tillhåll för spöken 🙂
          https://www.isabellalowengrip.se/2018/11/08/gant-talk-i-malmo/

    Så otroligt tråkigt att det fortsätts skriva trådar om henne när det är precis det hon vill. Om alla bara skiter i att besöka hennes blogg och skriva inlägg om henne så kommer hon att försvinna självmant till slut (som i ej vara känd dvs).

    Ska bli intressant och se vad som händer här näst.
    Hur kommer Magnus att agera?
    Kommer Isabella med någon ny snyft historia nu?
    Sedan är väl Simon ett stort frågetecken?

      Åååå jag bara längtar till den dag Simon lämnar båten och äntligen kan berätta allt i gossipgirl-stil ???

        Tror han har skrivit på NDA för länge sen, tyvärr.

          Han vill väl ha ett nytt jobb. Vem skulle anställa en livvakt som glappar om sina gamla arbetsgivare.

    Dessa hot Bella påstår finns mot henne är påhittade av Bellsan själv
    och medhjälpare i hennes team. Livvakten Magnus har ju varit ett stort skämt.

      Tror jag inte och uppriktigt så vet ju ingen av oss vad som hänt. Men jag kan föreställa mig att man panikat lite och kanske i efterhand önskat att man haft mer is i magen innan man gick ut så snabbt.

      Lägg ner för fan!!! Bella har INTE hittat på några hot eller påstått att hon hotats – det är andra som skrivit det, andra som vinklat – Bella har INTE sagt el skrivit att hon fått några hot, inga konkreta hot – hon har bara sagt att de utsatts för en fara och att det kan finnas en hotbild och fara pga att hennes expojkvän stod i skuld med 30 mille till olika personer och HAN har tidigare sagt att han fått hot och att det är vanligt att traders får kidnappningshot. Så bara sluta ljug och vinkla!!!

        Vänta, stopp.. Lappgate, någon?
        Det om något var väl ett fabricerat hot.

          Nej men det är vad Camilla vill låta påskina, det var en lapp Bella fått och det har till o med CC intygat.

            Hon återanvände ju en hotlapp

              Och när hon återanvände lappen drog hon in sina barn och skrev något i stil med , tur att de sover hos sin pappa inatt ? Varför var det tur om det var en gammal lapp??Lågt!!!

    Det här blev väl ganska tydligt då ”säkerhetsteamet” ville att Bella omedelbart skulle dumpa H samt lurade i henne att hon var hotad.

      Oj, du satte verkligen huvudet på spiken!! Smart tänkt

      Ja precis, det är väll rätt tydligt att säkerhetsvakten ilade iväg lite mycket och troligtvis undermedvetet fick henne behövande av honom.

      Eller så var och med och kokade ihop storyn för att maxa klicken?

        Eh kokade ihop storyn? Så du menar att exet har inga skulder, det var påhitt. ÖH. Ta av dig foliehatten! Yxskaft. Men vilken tur för Camcam att det hände iaf för tänk vad hon tjänade på det och som hon mjölkade det oj oj som det mjölkades och hon spekulerade, ljög och påstod och höll drevet och skvallret uppe. Och så påstår hon att Bella sagt saker hon inte sagt utan som ”drevet” skrev, påstod, vinklade och spekulerade i. Tänk vad Camcam tjänade på det oj oj som hennes statistik steg och hennes lön. Tänk att bli rik på att vinkla, ljuga och dreva och på att andra spekulerar och skriver skit. Wow.

      SNÄLLA!!! IDIOTER… NEEEEEJJ ingen har sagt att hon är eller var hotad MEN – snälla lyssna nu – eftersom att H var skyldig folk en jävla massa miljoner och någon varit där och sökt honom hemma hos Bella – OCH eftersom att H sagt att han fått hot tidigare och att daytraders ofta får kidnappningshot så är det INTE konstigt att Bella och hennes vakt och team blev rädda och såg en eventuell ”hotbild” och ville ta det säkra före det osäkra… DET betyder alltså INTE att någon påstått att hon var hotad, inte att någon konkret hotat henne MEN man kan aldrig veta om det finns ett hot alltså hot som i att något kan hända och inte i att någon sagt att nu kommer jag efter dig så passa dig. Hoppas ni fattar nu men tveksamt.
      Ni kanske har hört om den norska miljonärsfrun som är kidnappad, och en pojke här i landet som är kidnappad.. sådant förekommer tyvärr, vem vet vilka det är..

        Två olika händelser. Hotlappen-en massa ljug och dylikt/hot i samband m Hs affärer. Läs på innan du går loss.

    När skulle HH släppas? Är det inom en snar framtid mån tro????‍♀️

      Ja de va väl i februari..

      Sitter han inne?

        Haha HH syftar givetvis på Hermonie Hold och inte Hajen Anonym 20:00. 🙂

          HAHAHAHA OPS! trodde hh=hampus haj ?

    Detta var EXAKT vad jag trodde skulle bli nästa drag. Vänta bara nu, den här karamellen kommer hon suga på länge. Droppa lite pikar, göra ledsna stories där hon dramatiskt men ändå i sann Harlequin-anda lyckas förmedla intrycket av ”den omöjliga kärleken” …hur han säkert tröstade osv. Stories där hon sentimentalt babblar om Odd osv.
    Sedan när den här grejen är körd så kommer nästa, troligen något mer med X:et eller hintar om relationen till Odd.

    Nämnde jag också att hon i dag lagt en post på insta om lanseringen av något Glow-jox? Förmodligen samma som gör att hon ser ut som en nypolerade koppar? Ooh, vilket sammanträffande att det hände exakt idag med artikeln på Expressen……..eller ..nej.

      Suga på länge, att de avskedade livvakten?? Drag?? Eeh.. Vad kan Bella skriva/göra/säga utan att du vänder det till något fel och dåligt, utan att det vinklas?? Ingenting va, sluta finnas till??

      Du är ju fan STÖRD!!! Sök hjälp för fan!! I all välmening, på riktigt – Sök vård!!

        Sök hjälp själv. Du verkar ohälsosamt arg.

        alltså av oss 2 så är det inte jag som skriver meningar med hundra utropstecken och hysterisk underton så jag tror det där med att söka vård är något som du ska göra istället. Och eftersom 136 personer gillat min kommentar så tycker jag det hintar om att jag knappast är ensam i att resonera såhär. Byebye din stolle.

    Hon är inte seriös nånstans och bryr sig noll om säkerheten. Och det gör hon inte för att det inte finns någon hotbild mot henne. Stalkern i så fall. Hon vill vara viktig och framställa sig som om hon är ett villebråd. Hon har ett flertal gånger fabricerat hot mot sig själv, avslöjat genom bilder var hon är när hon sagt att hon flytt pga hotbild. Hon har ett flertal gånger i bloggen berättat hur hennes säkerhetsåtgärder ser ut. Kameror överallt, panic room och att hon bär larm ett larm i väskan och en livvakt inland. Så jävla dum. Om nån vill kidnappa henne, vad är det första de tar igen henne, jo väskan för att hon inte ska nå larmet. Magnus är den första som ryker och så vidare. Och detta, avslöja att hon inte längre samarbetar med Magnus, vem i helvete berättar en sån sak. Om ens säkerhet är viktigast går för fan inte runt och avslöjar en massa saker om den. Men hon gör det. För att hon vet att det mesta hon säger är påhitt. Och hon är en narcissist.

      Fast det du säger håller inte. Du har ingen aning om huruvida hon verkligen befinner sig på platserna i realtid eller om hon skriver ut att larmet finns i väskan fast hon har ett extralarm i skon. Osv osv osv.

        Ge dig

          Vill inte verka spydig men jag förstår inte din kommentar.

            Herregud 18:45! Asså.. JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och pan*croom trots att vissa vill påstå det, det är ju bara för att skamma och klaga – NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella krim*nella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. Jocke och Jonna berättar ju att de har ett pani*room är det fel också, är de oseriösa? Bella har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER MED DINA LÖGNER!! Hon har inte avslöjat var hon är medvetet genom bilder NEJ men det gjorde CC och andra id*oter. Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon berättade att hon inte längre samarbetar med Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon därför svarade på sms, men hon sa att de har ny säkerhetsåtgärd. Cam är lika mkt nar*icisst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Sök vård!! Och så får man inte kommentera, man stoppas för att man försvarar Bella. Suck, gör ett sista försök.

          Herregud 18:45! Asså.. JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och pan*croom trots att vissa vill påstå det, det är ju bara för att skamma och klaga – NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella krim*nella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. Jocke och Jonna berättar ju att de har ett pani*room är det fel också, är de oseriösa? Bella har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER MED DINA LÖGNER!! Hon har inte avslöjat var hon är medvetet genom bilder NEJ men det gjorde CC och andra id*oter. Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon berättade att hon inte längre samarbetar med Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon därför svarade på sms, men hon sa att de har ny säkerhetsåtgärd. Cam är lika mkt nar*icisst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Sök vård!!

            Jodå det har hon och set vet du om ? Och sluta uppmana till att söka vård för att man skriver några spydiga inlägg om en bloggare på nätet, psykiatrin har inte ens resurser till de som verkligen är sjuka och mår dåligt ?

        Herregud 18:45! Asså.. JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och pan*croom trots att vissa vill påstå det, det är ju bara för att skamma och klaga – NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella krim*nella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. Jocke och Jonna berättar ju att de har ett pani*room är det fel också, är de oseriösa? Bella har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER MED DINA LÖGNER!! Hon har inte avslöjat var hon är medvetet genom bilder NEJ men det gjorde CC och andra id*oter. Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon berättade att hon inte längre samarbetar med Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon därför svarade på sms, men hon sa att de har ny säkerhetsåtgärd. Cam är lika mkt nar*icisst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Sök vård!!

        Herregud 18:45! Asså.. JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och pan*croom trots att vissa vill påstå det, det är ju bara för att skamma och klaga – NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella krim*nella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. Jocke och Jonna berättar ju att de har ett pani*room är det fel också, är de oseriösa? Bella har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER MED DINA LÖGNER!! Hon har inte avslöjat var hon är medvetet genom bilder NEJ men det gjorde CC och andra id*oter. Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon berättade att hon inte längre samarbetar med Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon därför svarade på sms, men hon sa att de har ny säkerhetsåtgärd. Cam är lika mkt nar*icisst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Och så får man inte kommentera, man stoppas för att man försvarar Bella. Suck.. också genomskinligt eftersom det bara händer då. Smart C men usch…

        18:45 Alltså.. JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och pan*croom trots att vissa vill påstå det men NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella krim*nella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. Jocke och Jonna berättar ju att de har ett pani*room är det också fel då, är de oseriösa? Bella har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER!! Hon har INTE avslöjat var hon är medvetet genom bilder NEJ men det gjorde CC och andra id*oter. Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon berättade att hon inte längre samarbetar med Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon därför svarade på sms, men hon sa att de har ny säkerhetsåtgärd. Cam är lika mkt nar*icisst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Och så får man inte kommentera, man stoppas för att man försvarar Bella. Suck.. också genomskinligt eftersom det bara händer då. Smart C men fy…

        18:45 Alltså.. JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och pan*croom trots att vissa vill påstå det men NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella krim*nella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. J och J berättar ju att de har ett pani*room, är de oseriösa då? Bella har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER!! Hon har INTE avslöjat var hon är medvetet genom bilder NEJ men det gjorde CC och andra. Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon själv berättade om Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon därför svarade på sms, hon sa även att de har ny säkerhetsåtgärd. Cam är lika mkt nar*ic*sst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Och så får man inte kommentera, man stoppas för att man försvarar Bella. Suck.. också genomskinligt eftersom det bara händer då. Smart C men fy…

          Du kanske ska sova på nätterna istället för att överreagera i ett kommentarsfält?

      Anonym 18:45 du har rätt i allt du säger.

      Bella har absolut inget extra larm i skon och även om hennes storys alltid kommer med en halv dags fördröjning för att någon ska hinna googla hur man stavar på engelska så är hon fortfarande extremt öppen med var hon befinner sig och när. Vi vet vart hon bor, var hon jobbar och vilken dag hon ska resa vart. Sånt vet vi inte om folk som har riktiga hotbilder mot sig. För det berättar dem inte – av en anledning. Isabella är oäkta in i minsta detalj.

        Det vet du ju ingenting om…

          Personer med riktiga hotbilder går inte ut till både höger och vänster och avslöjar sina dagliga rutiner. Dessutom publicerar de ej bilder mm som rör deras bostad och lämnar definitivt inte uppgifter om var de bor. Personer med riktiga hotbilder ser dessutom till att skaffa sig skyddad identitet.

            Det är viktigt att inse att det du säger inte är sant. Det finns hotbilder mot massa kända människor. Adresser är offentliga i Sverige och att vara offentlig eller politiker innebär inte att du har skyddad identitet… Det är också viktigt att inse att bara för att nån publicerar uppgifter på IG så behöver de inte stämma på sekunden och det betyder inte heller att du vet vilka andra säkerhetsåtgärder som finns som du inte vet om (för att de inte publiceras).

              Det beror också på hur hotbilden ser ut för den enskilde individen.
              Information om skyddad identitet hittar du här: https://dinarattigheter.se/for-dig-som-ung/dina-rattigheter/vad-ar-skyddad-identitet/

            Alltså.. Riktiga hotbilder??? Vad menar du med det? Har Bella sagt att någon hotat henne?? Eh NEJ det har hon inte sagt, inte ens att stalkern hotat henne men självklart så känns det obehagligt för henne. Och man kan ana och tyvärr misstänka och befara en hotbild då någon förlorat trettio miljoner av andras pengar. Men efter att hon lämnade tillbaka den dyra klockan så känner hon nog inte samma oro, och eftersom H gått ut med konkurs och advokat osv.

            Ni är fan störda här. Idioter! Emma du vet inte om att allas bostäder är offentliga på nätet, såvida inte någon har skyddad identitet, men så är det förstår du.

              Du mår inte särskilt bra va??

          Haha jo de vet man.

          Det vet jag ingenting om? Jaså? All right. Antar att du jobbat längre med Isabella än jag då som vet saker som jag ”inte vet någonting om”. Pucko.

            Svar till Anonym 19:12

      Alltså 18:45 du är fan störd! JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och panicroom trots att vissa dumskallar vill påstå det, det är ju bara för att skamma och klaga – NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella kriminella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. Jocke och Jonna berättar ju att de har ett panicroom oooh fy fan vilka idioter de är eller, såååå falska och lögnaktiga. Dah. Hon har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER MED DINA LÖGNER!! Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon berättade att hon inte längre samarbetar med Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon då svarade, men hon sa att det har ny säkerhet. Men varför avslöjar du/C det här då?? Cam är lika mkt narcicisst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Idiot! Sök vård!!

      Herregud 18:45! Asså.. JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och panicroom trots att vissa dumskallar vill påstå det, det är ju bara för att skamma och klaga – NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella kriminella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. Jocke och Jonna berättar ju att de har ett panicroom är det fel också, är de falska? Hon har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER MED DINA LÖGNER!! Hon har inte avslöjat var hon är medvetet genom bilder NEJ men det gjorde CC och andra idioter. Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon berättade att hon inte längre samarbetar med Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon då svarade, men hon sa att de har ny säkerhetsåtgärd. Cam är lika mkt nar*icisst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Sök vård!!

        Vad tröttsamt med dina hysteriska, gapiga kommentarer överallt med ständiga uppmaningar att folk ska ”söka vård”. Det är rätt uppenbart att den enda i detta kommentarsfält som behöver söka vård är du. Projicering much?

    Har hon sett för många Hollywodfilmer? Käns inte sunt längre. Hon regisserar sitt liv för uppmärksamhet? Farligt för hälsan.

      Fast nu har hon ju faktiskt bara avskedat en anställd. Inte jättedramatiskt för ett företag bara för att vi skvallrar om det.

        Fast nu pratar jag inte om den avskedade utan hennes dramaturgi runt hennes ego.

          Känns mer osunt och farligt för hälsan som du och Camcam och vissa håller på – leta fel, misstro allt, vinkla, ljuga, vända, vrida, håna och skamma och kämpa febrilt med att smutskasta och sänka någon. Sjukt.

            BB ljuger ju konstant, om du lyckats missa det.

    förlåt glömde ett o i Hollywood

      D lugnt

        Nä jag glömde ett n i känns oxå..? o oxå fel det med ?

    OT, har Katrin Z flyttat till Thailand? Och har hon skaffat en ny kille?

      10 veckor hälsar hon på en vän i Thailand som hon känt länge och hon har inte visat upp någon ny kärlek.

      Nej dom är på semester i Thailand till i Mars. Barn har skolplikt i Sverige så därför går barnen i skola där, lillkillen mest på skoj antar jag eftersom skolplikt är från 6 år.

    Tycker det låter som om en eller bägge av dessa har hänt:
    1) Livvakten har gjort ett opassande närmande mot Isabella.
    2) Det har framkommit att livvakten överdrivit hotsituationen för Isabella, antingen pga inkompetens eller för egen vinning

      Nä, det som har hänt är att strategin att låtsas vara megarik och megakänd inte funkar, Löwengrip dalar och de inte har råd med livvakten längre.

        Men varför skulle han riskera sitt rykte genom att säga något som han gör i sitt uttalande ifall det endast handlar om att hon inte har råd med honom?

        20:18 SUCK
        ..men då är ni väl glada och nöjda, om hon inte har råd hahahaha ASSÅ.

    Paow hänger ut Diana baban och Sara bolay på insta om att de köpt följare.
    Hur orkar hon vara så jäkla triggad av alla andra? ??

      Jadu. Varför blir du triggad av att hon gör det?

        Blir jag triggad eller informerade jag bloggbevakning? Blev du triggad över att jag blev triggad över att Paow blev triggad? ?

      Helt rätt!

      Det har de gjort. I alla fall hon den där Bolay, alla följarna är nästan köpta 🙂

    Och så beklagar hon sig på sin story över att intervjuare frågar om hennes datingliv när hon är näringslivets mäktigaste kvinna, som om hon inte alls tjänar på att fläka ut sitt privatliv och hitta på kidnappningsdraman.

      Ja precis. Hade det varit en seriös affärskvinna hade jag också reagerat och tyckt att det inte var ok, men herregud Bellas affärskarriär är ju helt beroende av hennes privatliv. Egentligen är ju hennes karriär och privatliv samma sak.

        alla nyheter om Bella hamnar under kategorin nöje…

        För bara några dagar sedan la hon ju upp att hon var den kvinnan i näringslivet som det skrivits flest artiklar om, mer än hälften måste ju vara om hennes privatliv så varför blir hon förvånad?

      När har hon hittat på kidnappingsdraman? Har jag missat det eller är det du som drömt det Marika?… eller vinklar du liiite kanske och överdriver i vanlig ordning och hittar på. Visst tjänar hon på att fläka ut sitt privatliv precis som alla bloggare men Bella får mer skit än andra och allt är det fel på. Hon berättar för lite, hon berättar för mycket, hon gör fel som inte visar sina barns ansikten, och hon får inte skriva något om sina barn, sina känslor, eller sitt hus eller sin mat.. för då skryter hon, eller har ingen integritet, är för personlig, är lögnare, dålig mamma osv osv… Gah kan inte va lätt att blogga. Och att heta Bella. Tur att hon tjänar en del pengar iaf.

        Är du samma person som har skrivit att hon minsann inte hittat på nåt hot sju gånger nu? Jag behöver inte vinkla nåt, hon erkände själv efter många om och men att hon INTE hade fått någon lapp på bilen i våras, trots att hon antydde att det skett pga Camillas ”drev” och att hon skulle sova borta inatt för att sånt är så obehagligt :/

      Hon var den kvinna inom näringslivet det skrevs mest om, men för Bella gäller bara de skriver så bryr jag mig inte om vad, jag blir nämnd. Men tittar man på vad som skrivs så är det. Väl sällan något med substans ut ett näringslivsperspwktiv. Det handlar om inkompetens att skilja sig, ny kärlek, nygammal kärlek, föredetta kärlek och så dessutom några hon tror är besatta av henne som denna stalker. Hon slår mynt av allt hon kan.

    Antagligen livvakten som sett till att Bella bröt med H och såklart hittat på o förstorat upp hans misslyckade affärer o kriminella som skulle vara ute efter dem.. allt detta för att han skulle få henne för sig själv.. nu när han visat sina känslor för henne så backar hon.. hon har säkert varit smickrad av honom tidigare men nu kanske hon har vaknat o insett att hon dumpade fel person… vänta någon vecka så tar hon tillbaka H o allt är guld o gröna skogar.. de följer varandra på insta fortfarande, hade man gjort det om man nu är sjukt besviken på någon o känt sig lurad.. o han som har blivit så smutskastad i offentligheten.. varför följer han henne då? Nä, tror inte på BB hittepå dynasti.. hon vill vara synas.. men i det här fallet har hon tagit sig vatten över huvudet.. här framstår hon vara som en vuxen barnunge i sandlådan som söker uppmärksamhet och sympati.. patetiskt! Hon kan inte må bra.. egentligen…

      Ja oj vad hon söker sympati och framstår som en barnunge som har gjort sig av med sin livvakt öh. Menar du att H inte har skulder på 30 miljoner då, det hittade han själv på och sa i tidningarna? ÖH. Kanske livvakten var intresserad och kanske förstorade han hotbilden men det är hans jobb och ansvar att ta sådan saker på fullt allvar och hellre vara mer misstänksam än obrydd och ta det säkra före det osäkra i alla lägen. H är säkert kär och vill säkert ha henne tillbaka, men är det säkert att de följer varandra på ig för det brukar skrivas här att folk inte följer varandra (tex bella och Bianca) men de följder visst varandra, och andra har sagts inte följa men följt så det litar jag inte på. Men å andra sidan – inte alla som avföljer ovänner eller ex, det glömmer många och skiter i.

    Varför ”livvakt”? Var han inte anställd som det?

    Hon fick med livvakten(fick honom att tro på allt) på hela den här kidnappningsgrejen och nu när allt kom fram så offrar hon honom, ”det var han som lurade mig med överdriven hotbild” och ”jag hade annars inte dumpat H” etc. Wait and see.

      Dagens bästa hittills. Han måste offras EELLER så vart han så jävla förbannad över att ha blivit indragen i all falsk skit.
      Sa upp sig och tystades.

      Åh, tänk er Odd, Hajjen och livvakten som går ihop och skriver en bok..självklart inga namn nämnda ?

      ”Våra liv med mytomanen”

        Tror inte på det. Varför skulle han i så fall säga ”vi kom för nära varandra personlighetsmässigt”? Har har säkerligen tystnadsavtal men då kan han ju välja att inte kommentera alls alternativt bekräfta att de avslutat anställningen i samråd med varandra.

    Jag fattar ingenting. Hur kan det här vara en nyhet i tidning? För bara någon vecka sedan skrev Isabella att hans uppdrag skulle trappas upp och jobba heltid, vad hände? Varför är de för lika personlighetsmässigt? Har de för lika personligheter? Eller menar hon att deras relation blev för privat? SÅ många frågor!

      Nja. Tidning och tidning. Det här är väl helt i linje med övriga nyheter därifrån

        Var ligger nyhetsvärdet eller ens intresset i att en person Isabella anlitat inte jobbar för henne längre? Det börjar ju bli absurt Expressen!

          Med tanke på det enorma intresset här så var det nog smart att skriva om, det verkar intressant ju.

          Är det inte mer absurt här?!

      Dom försökte muta han med en fast anställning. Han tackade nej flr han inte vill vara med i detta eviga ljugande.

      Hon kickar honom och mutar till tystnad.

      End of story

        Dina teorier här alltså haha inte första gången.. och folk tror på vad du skriver, fast det är bara dina fantasier och antaganden. Muta någon till en fast anställning, det lät kul hehehe..

      Hon vi,l vara den mest o skrivna näringslivskvinna 2019!

    Ot. Någon som vet vad som hände med Abbe blat*elito? Blev han dömd för mordet mot sin ex flickvän?

      Flashback dude. Flashback.

      Rättegången är troligtvis inom några veckor

      ”mordet MOT sin…” Hur begår man mord MOT någon?

        Så du förstod inte vad som menades?

      M*rdade han någon?? Herre gud… 🙁

    Jag tror så här. Manges fru har nog starkt ifrågasatt varför i hela fridens namn han skulle till Mallis och göra när hela hotbilden var överdriven. Mange, som såg en chans till extra inkomster samt en veckas ”semester” med en snygg blondin, har tillslut insett att familjen går först och därmed sett till att samarbetet upphör.

      dumt uttalande av honom isåfall då det var han som påstår att det blev för personligt mellan dem till tidningen.

      Åh, föreställde mig honom som ogift.
      Ja, vad märkligt uttryckt -”för nära personlighetsmässigt”, vad innebär det? Blivit för lika? Blivit för goda vänner för att kunna vara professionella (Fast det verkar väl inte vara ett hinder för henne i övrig verksamhet)? Eller fått känslor för varandra?
      Eller dumpades han p g a att han på ett oprofessionellt sätt iscensatte en hotbild för att komma närmare henne/fly utomlands tillsammans? Eller för att han på ett klumpigt sätt missbedömde hotsituationen?
      Vad jag önskar att Camcam fick till en liten intervju (men jag inser såklart att det är omöjligt).

        Jag tror de fått en privat och inte bara professionell relation. Alltså inte snaskigt utan mer som vänner. Det kan ju funka med andra kollegor men det går inte att kombinera en privat relation med en livvaktsroll, man blir isf världens sämsta livvakt.

    Jag bara undrar vad är för människor som jobbar i hennes olika team som ställer upp på detta hittepå och andra galenskaper. Nu kallar hon tydligen sin privata del sovrum, garderob och badrum i kåken för flygel.

      Unga å korkade?

      Är det den östra eller västra flygeln du pratar om nu ?

    Kan det finnas ett likamedtecken mellan Isabellas uttalade om ”men getting obsessed” och Magnus? Åtminstone som en del av kanske även andra sammanhang..

    Hermine Hold launch in 3, 2, 1……. så genomskinligt ?

      Öööhh ja eller hur, Hermine Hold får nog mer uppmärksamhet och säljer bättre för att Bella gör sig av med sin livvakt och byter eh. Jösses så fånigt, och liiite långsökt va. Din teori är genomskinlig däremot Elena.

        Hur mår du?

    Trams alltihop ?

    Med tanke på att han, eller snarare hans prestation, framstått som lite utav ett skämt (och många kommenterat just det) så kanske det är för att rädda sig själv PR-mässigt som hon bryter kontakten.

      Alla rykten här och elakheter och hån har kanske påverkat det, eller så blev det känslor inblandat från ett håll. Vilket som blev nog jobbigt.

    OT FÖRLÅT men gäller tidigt imorgon:

    1. Jag reklamerade en hårfärgning som blev katastrofal och nu har jag fått tid på samma salong imorgon bitti men hos en annan frisör för att ordna upp barret. Jag känner mig så obekväm att han som klippte mig ska vara där och uppenbarligen undra varför jag är tillbaka några dagar senare och dessutom inte bett om att få komma tillbaka till honom utan hans kollega? Hur säger jag på ett smidigt sätt att jag inte blev nöjd. Han var jättegullig och vill inte få en obekväm stämning då jag klipper mig där ofta. Vad hade ni gjort?

    2. Jag har axelkort hår och vill klippa det så att jag får en FORM och STUNS i topparna. Vad kallas detta? Ni vet, så att det blir fylligt där nere. Ser andra som har fått håret klippt så men varje gång jag ber om det klipper de av topparna rakt av och det blir ingen stuns där nere. Nu är håret på bild kortare än vad jag vill ha det och säkert stylat men ni förstår vad jag menar: https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjG5qS1t-HfAhUvtosKHZK8CSMQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Felin.metromode.se%2F2017%2F12%2F20%2Ftips-pa-en-kort-bob-frisyr-och-hur-man-stylar-den-bast%2F&psig=AOvVaw1vkooAd7J7XI9XHlDnR4H_&ust=1547148483414676

    Ngn som är frisör och vet vad detta kallas? Formklippning?
    Det är en bra känd salong jag går till så tycker att de borde få kläm på detta….

      Lob kanske?! Längre bob..

      Only in Stockholm. Klipp dig bara och så är det bra med det. Vad spelar det för roll om gamla frisören är där?

        ”Stockholm”? – vad vet du om det? Sjukt onödig kommentar. Det är en ung och duktig frisör som jag har fin relation med när jag är där. Självklart är det inte kul för honom att se att jag kommer tillbaka 3 dagar senare i stolen bredvid hos hans kollega och uppenbart tycker han gjort ett dåligt jobb. Har inga problem med att säga ifrån men då jag värnar vår relation (är alltså stammis) och han är en ung ny frisör ville jag bara ha tips på hur man kan uttrycka det på ett smidigt, konstruktivt och respektfullt sätt!

          Om han nu frågar (?), säg bara att det inte blev bra med färgningen men att du i övrigt är nöjd med hans klippning/jobb och att du återkommer nästa gång det är dags för klippning. Lägg fram det snyggt och vänligt bara, tror säkert han uppskattar att få konstruktiv kritik så han kan bli bättre på just färgning, eftersom just det ännu inte verkar vara hans grej.

        Hon frågade ju om en hårfärgning. Och gällande klippningen ville hon veta vad det kallas.

      Det bästa är att visa frisören en bild på hur du vill ha det. bilden du länkade till är en bob. I en längre variant blir det en lob.

      Träffar du på honom säg bara lite trevligt till honom att du inte blev riktigt nöjd sist du var där. Men att du kommer tillbaka till honom nästa gång.

      ”Jag hoppas att du inte tar illa upp av att jag går till din kollega. För att vara ärlig så blev jag inte helt nöjd med färgningen därför att (anledningen till att den blev katastrof). Jag tycker att du är duktig som frisör och jag tror att vi missförstod varandras målbild med färgningen.” Typ något sånt kan du väl säga? Om du känner att du kan ge honom en ny chans i framtiden kan du ju lägga till det med, att det blir fel ibland men att du kommer boka in dig hos honom igen.
      Förstår att du känner dig obekväm men jag tänker att det är lite av vardagen för en frisör och det är väl bättre att han lär sig nu som ny och ung i yrket för att också bli bättre. Det är ju inte personligt mot honom utan hans yrkesutövande.

      Han har förmodligen redan fått information om detta av sin kollega (att du ej var nöjd) så han kommer nog inte undra. Skulle han ändå säga något kan du vara trevlig, leende och säga att det inte riktigt blev som du tänkt dig sist. Han kommer förstå!
      Du kan säga till frisören att du vill ha topparna ”notchade” så borde hen förstå. Visa bilden som du visat här.

      Det står ju ”en kort bob” som rubrik i länken? Vad en längre variant av samma frisyr kallas borde då inte vara alltför svårt att lista ut… #tiotusenkronorsfråga

        Ja nu är det inte en längre version av den frisyren jag vill ha utan jag var intresserad, av vad det kallas att klippa topparna på det viset. Ovan person sa att det kallas ”notchade toppar” vilket jag var ute efter. Så tack för ingenting

    Hur tolkar ni ”Vi kom för nära varandra personlighetsmässigt”? Att de är eller blev för lika varandra personlighetsmässigt? Att de kom varandra för nära? Verbet ”komma” tillsammans med ”personlighetsmässigt” är inte korrekt, och jag undrar om de försökt formulera det så vagt som möjligt eller om det är något jag inte förstår?

      Det är ju iofs bara hans ord om det inträffade. Han kan ju säga det för att skapa rykten

        Eller för att Inte få det att låta som att han skulle fått sparken eller gjort något fel.

      Kan betyda vad som helst. Men man är ingen bra livvakt om man får en för nära relation till uppdragsgivaren, ens som kompis eller fadersfigur eller vad det nu kan vara. Finns inte distans till den man skyddar ska man sluta, man blir inte bra.

        Ja. Det är nog inte mer spännande än så

      Jag tolkar det som att hon vill att folk ska spekulera och prata om det.

        Självklart tolkar du det så.. suck.. hade hon inte sagt något så hade ni klagat på det och skammat henne för fullt, och svarar hon på det så är det fel. Asså hahaha..orkar inte.

      Han ville väl ha lika mycket plats i bloggen och Insta som Bellan.

    Jag tror att hon inte hade råd eller likande,och för att inte förstöra sitt eget rykte och få det till att han fått sparken så skyller Magnus på det där.

    Paula på instastory:
    ”Så vackert med norrländsk skog” och så har hon platstaggat bilden med Sala…. ??‍♀️

      Läs bloggen så får du förklaringen 🙂

        ”Lite mer än halvvägs till Sälen. Redan i Sala trodde jag att vi var i Norrland??”

        Så det var ett mänskligt misstag bara

          Sälen ligger i dalarna, som inte tillhör Norrland ??‍♀️

          Men de ska ju inte ens till norrland väl? Sälen ligger i Svealand… Om de åker via Sala så åker de inte via Norrland heller (e4an går till gävle, vilket ligger i norrland).

            Gävle är inte Norrland haha

              Gävle tillhör visst Norrland.

              Gävle ligger i Gästrikland och Gästrikland tillhör Norrland.

            Precis, men P trodde det låg i Norrland…. Sälen ligger i Dalarna. Norra Svealand. 🙂

              Paula i ett nötskal….

    Alltså Tyra sjöstedts senaste post på instagram… hon ser inte ut att vara vid sina sinnes fulla bruk…

      Men lägg av… det där är bara onödigt/elakt.

        Vadå elakt? Det där visar ju bara vad du tycker om människor som inte är vid sina sinnes fulla bruk. Jag tycker det är coolt! Pracka inte på mig dina nedvärderande åsikter tack.

      Precis som Camcam då… lika barn leka bäst.

    Som många andra har skrivit så tror jag det handlar om att hon inte har råd. För hon skrev att han skulle bli anställd och vara där på heltid och sen fått sparken. Om det bara handlade om de kom för nära varandra så skulle hon ha anställd någon annan livvakt men det har hon inte gjort.

      Vad vet du om det? Hon har inte ens berättat på sin blogg el insta att M inte är hennes livvakt längre, och enligt Expressen har de valt en annan säkerhetslösning som säkert kostar pengar. Men att ha en livvakt är nog inte direkt billigt oj en stor kostnad skulle jag tro. Men alla Bella-haters som vill se henne sänkt hoppas väl på och intalar sig att hon inte har råd… Innan var det fel på livvakten här och nu är det fel på att hon gör sig av med honom. Himmel alltså..

      Köper ett hus för över 20 miljoner men skulle inte ha råd att ha livvakt?

        Någon annan har köpt huset åt henne

          Kristina: vem är ”någon annan”?

    The Truman show.

    CamCam: varför har jag hamnat i modd? Brukar aldrig skriva något man ej bör ?

      Äsch. Är visst bara vissa kommentarer för denna kom fram.

      Det gör man om man inte smeker C medhårs och om man försvarar Bella.

    Fast vad betyder egentligen att komma för nära personlighetsmässigt? Vill han nu inte heller ta på sig pjäxorna själv, eller bråkar de om vem som ska köra porshen, eller krävde han en lön så han också kan ha egen kock hemma.

      Troligtvis för nära vänner, någon som fick känslor eller intresse av den andra kanske.

    Herregud 18:45! Asså.. JO hon är seriös och bryr sig uppenbart om säkerheten, varför skulle hon annars lägga så mkt pengar på det? Är det inte bra för hennes barns skull att hon har säkerhet i form av kameror, extralås, larm och larm i väskan – det är inte alls dumt att berätta om sin säkerhet och om larm, vakt och pan*croom trots att vissa vill påstå det, det är ju bara för att skamma och klaga – NEJ det är inte fel alls, tvärtom bra för då vet eventuella krim*nella att det är svårt och ingen större idé. Väskan tar de flesta först oavsett. Jocke och Jonna berättar ju att de har ett pani*room är det fel också, är de oseriösa? Bella har INTE ALLS fabricerat några hot flertal ggr mot sig själv bara LÄGG NER MED DINA LÖGNER!! Hon har inte avslöjat var hon är medvetet genom bilder NEJ men det gjorde CC och andra id*oter. Om det finns en hotbild mot henne kan ingen veta inte ens hon själv tyvärr – men hon har inte påstått att någon hotat henne heller! Du vet inte om hon berättade att hon inte längre samarbetar med Magnus eller om Expressen fick reda på det och undrade, och hon därför svarade på sms, men hon sa att de har ny säkerhetsåtgärd. Cam är lika mkt nar*icisst isåfall och mycket av det Cam skriver är påhitt, vinklat och lögner. Du hade spytt ur dig skit om Bella oavsett vad det gällt, det där är så genomskinligt… Och så får man inte kommentera, man stoppas för att man försvarar Bella. Suck.. också genomskinligt eftersom det bara händer då. Smart C men usch usch…

      Nu har du skrivit samma kommentar 4 på morgonen sådär 10 gånger. Om du är ok med att hon ljuger och manipulerar precis allt så säg det bara istället för att påstå att det är vi andra som fantiserar.

      Nu har du skrivit samma kommentar 4 på morgonen sådär 10 gånger. Om du är ok med att hon ljuger och manipulerar precis allt så säg det bara istället för att påstå att det är vi andra som fantiserar.

    Jag blir väldigt trött av att läsa samma typ av kommentarer från vad jag tror är samma person i kommentarsfälten till i princip alla inlägg som rör Blondinbella. Ni fattar nog vem jag syftar på – kommentarerna skrivs oftast i mycket upprörd ton och med absurt långa meningar, med ett antal utropstecken och frågetecken samt med en uppmaning åt andra (blondinbellskritiska) kommentatorer/Camilla att ”söka vård”.

    Jag tycker ibland att Camilla i sina inlägg går lite för långt och blir lite häcklande gentemot BB. Det blir, för mig, dock kontraproduktivt att försvara BB på ett sådant sätt som ovan nämnd anonym gör. Inläggen är oftast skrivna på ett omoget sätt och ökar sannolikt inte stödet för BB, tvärtom.

    Även om jag helst skulle se att denna anonym blev avstängd från att kommentera (blir helt matt av att läsa samma slags upprörda kommentarer gång på gång) är det nog inte försvarbart ur yttrandefrihetssynpunkt. Se det här kanske mer som en vädjan till denna anonyma författare om att skriva lite mer konstruktivt härefter och kanske andas och räkna till tio innan du postar? Vore toppen om du kunde skippa de där råden om att söka vård också. Tror att alla skulle tjäna på ett bättre debattklimat här, även anonym själv.

      Hen svartlistas gång på gång men återkommer från nya ip-nummer. Tro mig! Jag vill inte heller ha personen här.

    Kan det inte handla om att hon vill bli tillsammans med Hampus igen?

    snart är BB och Hamp tillsammans igen offentligt och skyller på Magnus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.