Jasmine Gustafsson säger till på skarpen till snåla företag

Jasmine ”Jasse” Gustafsson har hela 228 000 följare på Instagram och kan med lätthet fakturera stora summor för marknadsföring på sitt Instagramkonto, och ändå har företag mage att vilja få exponering mot produkter.
Så vida produkten inte är en sprillans ny bil så är en fråga om exponering i utbyte mot produkt en ren förolämpning.

Det som gör mig glad är att fler och fler influencers börjar veta sitt värde och ställer krav på annonsörerna istället för att tacksamt stå med mössan i hand och ta det som erbjöds , så som det var i branchens början. 
Företag som lyckats med konststycket att byta varor mot exponering av den här kalibern har förmodligen sparat stora summor pengar genom åren, men nu är det dags att betala för sig på samma sätt som skett i annan media i alla tider.
Jag tvivlar på att en annons i Aftonbladet kunnat betalas med lite prylar…
Expressen däremot, kan kanske köpas för lite Löwengripskt kräm och kladd, men det flesta andra MSM (main stream media) – högst sannolikt inte. 🙂

Översta bilden kommer från Svenska Bloggare.

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast helt ärligt så betalar sig inte marknadsföring hos influenser. Alltså det är inte värt att lägga x antal 10-tusen för du får inte tillbaka det på något sätt som företag.

      Det beror ju på vad det är för något och vem som.gör reklamen. Vad tror du en annons i en tidning kostar?

      Helt fel ute. Statistik visar på att matchar man produkt med influencer mot rätt målgrupp så kan man konvertera ca 3 gånger så mycket kontra traditionell annonsering. Däremot om man tar en skönhet/smink-influenser och sätter ihop ett samarbete för aktiehandel så är det fel målgrupp som ser marknadsföringen och konverteringen blir sämre.

      Influenser marketing är framtiden. https://www.dagensmedia.se/marknadsforing/globala-annonsorer-okar-sina-investeringar-i-influencer-marketing-6928113

      Har du någon källa på att det inte skulle löna sig eller är det bara något du tror? 🙂 isåfall skulle ju inget företag ha råd med annonser i tidningen, på tv osv eller fortsätta göra samarbeten med influncers om det inte lönade sig.

      Det är mycket mer värt att lägga t.ex 50-tusen på ett samarbete med en influencer än att betala för en annons i tidning/radio/köpa en reklamplats för det dubbla i ett TV-program i många fall.

      Det är lättare att engagera och få in köpsugna kunder genom att köpa en plats hos en influencer med ett personligt Instagraminlägg där man ser bilder och egna åsikter, än t.ex en allmän 10 sekunders reklam på radion 🙂

        Haha! VAD baserar du detta på? Det finns typ 0 influensers i Sverige som har samma räckvidd som att t ex gå med en kampanj på TV4/TV4 Play eller Aftonbladet – så du tjänar rätt mycket mer på att köpa en kampanj där. Och du får ingen kampanj i tv för 100 000 ens förresten. Antar att dina ”faktan” om varför det är bättre med instagram är dina egna personliga åsikter? Eller kan du länka till någon studie som stärker det du säger? Helt sjukt om du verkligen jobbar med marketing…

      Du är såååå fel ute. Hobbyinsikter eller?

      Fast hur ska de annars annonsera? Det måste ju göras på något sätt. På aftonbladets första sida gör de nog inte större succé. Influencer har ett högt förtroende och många av följarna litar på deras reklam. Superbra sätt att marknadsföra om du frågar mig!

    ”Expressen kan kanske köpas av lite Löwengripskt kräm och kladd”? Men suck så töntigt Camcam, du kunde inte låta bli.. ?

      Du är töntig!

      Att det hela beror på att Isabella ljuger om ditten och datten slutade jag tro på för längesen, det måste ligga något mer personligt bakom detta, vad jag upplever är rent hat.

        Lite hang up kanske. å andra sidan vill ju många att camilla ska skriva om bella och vi kommenterar ju på det. Så det uppmuntrar kanske inte heller camcam till en vit månad.

          Fast jag kan ju tycka att det i sådana fall är en sak att skriva sakligt om inlägg Isabella postar men att lyckas blanda in henne i det mesta som inte ens handlar om henne är ju ganska osunt om man ser till hur ofta det sker. Men det är ju bara vad jag tycker.

            Du och många fler. Verkar vara två läger, de som är trötta på Bella, trötta på att läsa om henne och också trötta på Camcams osunda hang up. Och de som är trötta på Bella men får en kick av att skvallra om henne så de vill gärna blanda in henne i allt för att få skriva av sig lite elakt

              Kanske naivt men undrar om det vore enklare om det fanns nåt liknande pressetiska regler för bloggare. Kanske tom finns fast jag inte vet om det.

              Jag är nog ett tredje läger då: Tycker det är faschinerande att följa Bellas ständiga behov av att bräcka sig själv (herregud, hur orkar hon ens) + kommentarerna som blir här är ofta underhållande. Men tycker det gått över styr med elakheter, pikar och rena spekulationer både i inlägg och kommentarer. Lika mycket som Bellas lakejer går över styr när det gäller att skydda sin drottning att de helt blivit immuna mot fakta,

              Kontentan är väl att allt gått över styr gällande Bella men att de elakheter som finns kring henne, i inlägg samt kommentarer här inte är hälsosamma.

                Vet inte om det bara är klassisk mobbing men uppfattar det som att det saknas distans i alla olika slutsatser om IL. Man kan ju uppfatta folk lite hur man vill men det finns liksom ingen hejd på kommentarer om hur hon ”är”. Jag tar egentligen aldrig nån på allvar som skriver så. Håller med dig om att det är osunt.

        Precis Camillas hat mot Bella beror inte på att B ljuger hejdlöst, utan det är ett personligt hat som ligger bakom. Skulle nån börja gräva ordentligt i Camillas bakgrund så skulle C gå berserk av raseri.

          Jag tror faktiskt att det som stör camcam allra mest är att Bella inte bryr sig nämnvärt om Camilla o hennes blogg. Hon varken fjäskar eller stångas med Camilla. Hon ger henne inte luft, och camcam kan stånga sig blodig med texter o påståenden om vilken förfärlig människa Bella är enligt henne medans Bella ändå framstår som den sansade.

            Jag tror att Bella tackar och bockar för den extra trafik som denna blogg genererar. Skulle tro att det ger ganska många extra sidvisningar när det är kritiska inlägg här. Ville Cam på riktigt jävlas med BB skulle hon inte skriva något alls, bara ignorera alla provokationer. Men å andra sidan ger kritiska inlägg angående BB Cam många sidvisningar så det är kanske svårt att låta bli.

          Eller så kan det vara så att Camilla vet så mycket mer om hela ”Isabella-gate” men har bakbundna händer pga eventuella källor som inte önskar avslöjas. Upplever att det som visats här endast är en försiktig skrapning på ytan, anar en viss frustration hos blogginnehavaren.

      Anonym 18.07 – Tänkte exakt samma sak. Extremt löjligt!

    Det jag mest reagerar på är att hon inte kan stava.

      Ett stavfel, tror det kan hända alla eller ?

        Ett? ?

          Lika illa som att märka ord, alla är inte felfria.

            Ja men bara sluta!Om man skall arbeta som influenser,så hade en det varit bra med en”vanlig”grammatik kurs.

              Eller bara köra inlägget genom nåt av alla rättstavnings-/grammatikkontroller som finns tillgängliga innan man publicerar.

                Skriv helst ”något” är du snäll. ”Nåt” skär i ögonen på mig. 😉

                  Haha jag tidsoptimerar! Om du bara visste hur mycket tid man får över när man drar ner på bokstäverna i de ord man kan?? nu har jag tid över att pilla navel en extra stund innan jag kommenterar nåGOt nytt?

              Grammatikkurs

              Känns ju sådär när någon försöker komma med pekpinnar kring något man uppenbarligen inte behärskar själv. ? Särskrivningar och att inte kunna använda ”de” och ”dem” korrekt får mig att fundera på hur det står till med utbildningen idag. Och ja, jag vet att det finns de som har läs-och skrivsvårigheter, men det kan bara inte vara så utbrett…

        Jag kan (tyvärr) inte låta bli att störa mig på det. Det ser så slarvigt ut. Kan det vara ett trix för att få folk att titta en extra gång?

        snarare 3 och kass grammatik.

      Ganska uppenbart att det är mobilen som stavat om orden. Så tror inte hon har problem med att stava. Dock borde hon kanske läst igenom texten innan den publicerades 🙂

        Fast det är rätt ofta slarv ?

        respteketa? Knappast.

      Vem? Camilla? Ordet bransch är felskrivet i inlägget

        Och förra inläggets rubrik: ”paow anklagare influencers för att köpa följare”

      Skrivfel, inte stavfel.

    Du menar att Expressen är mutad?

      Ja? Så professionellt

      Självklart är de inte mutade med lite shampoo. Världens sämsta mutning isåfl, eftersom de inte fått henne att se bra ut. På och av förhållande a la Linda och Fadde slutar med hot, kriminella och fly landet ?? Förstår inte varför någon tror att gemene man skulle ha fått en bra bild av Bella utifrån det

    ”Det här mitt heltidsjobb” och så kan hon inte ens skriva en vettig text…

      Consider me ”valp-ledig” på halvtid just nu om det känns bättre. 🙂

        Nej kommentaren syftade på Jasmine, Camcam!

          Jaha, men då är den kommentaren till den som kritiserade att jag fått med en extra bokstav i rubriken till inlägget om Paow. 😉 Tack!

        Hur länge ska du dra den? ?

          Att jag är valp-ledig? Så länge hon kräver det så klart…

          Har du haft valp?
          Vår här hemma har vart tidskrävande på olika sätt och upptar hela min vardag. Han är 9 månader.
          Först var han valp. Det tar jävligt mycket av din tid. Dom biter på allt och man ska lära dem vad som är acceptabelt och inte.

          Vi hade några veckors frist, sen kom han in i unghundsålder. Spökåldern är fullt utblommad så varje gång något rör på sig när det blåser ute skiter han i princip ner sig. Han har blivit hormonell och börjat kaxa sig.
          Det gäller att (för vår del, han är stor hund) lägga mental träning för honom så han inte sliter ut sina leder med för mycket promenader och motion. någonstans måste han få göra sig av med sin energi.
          Han är otroligt smart, blir lätt rastlös så vi måste hitta nya utmaningar till honom som inte sliter sönder honom.
          När vi inte gör det så myser vi och gosar med honom.

          Han tar fortfarande upp ALL ledig tid!

          Vill man ha en hund som blir en trygg och harmonisk hund, då lägger man ner tid och energi. Valp-ledighet sträcker sig lätt första året!

    Är det din egen ambition nu att tjäna mycket pengar på samarbeten med företag? Har uppfattat det förrut i olika inlägg du gjort som om du är emot influencer-marketing, det har klagats mycket inte bara på omärkt reklam utan att det görs överhuvudtaget.. men nu är det bra och de ska veta sitt värde och kräva mycket betalt? Okej, tycker du vänder och ändrar dig mycket.

      Tror du kanske har missuppfattat, det CC ofta skriver är att det är fel med olaglig marknadsföring (smygreklam).

        Nja nej, när det har varit reklammärkt då har det klagats på annat istället.

          Källa på det? Länk gärna till ett inlägg Camilla skrivit.

            Behövs ingen länk. Bikinis som visar mycket hud, kosttillskott, företag som inte har kläder i alla storlekar osv. Finns ju massor av inlägg där kritiken mot marknadsföring inte handlat om ifall det är korrekt utmärkt eller inte

      Jag är inte ett dugg emot influencer marketing – jag tror att det är framtiden. Däremot är jag emot oetisk marknadsföring, extrem konsumtionshets och överdrivet många samarbeten. (När de är fler än ordinarie inlägg)

    Du har då ingen koll alls på hur marknadsföringen ser ut i kvällspressen. Dumt att ens uttala dig om saker du inte vet ett skit om!

      ???

        Va tusan skrattar du åt?
        Ja, jag har jobbat åt en av dessa tidningar så jag vet vad jag snackar om

          Hopps, svarade på fel kommentar 😛

            ???

    Clara Henry uttrycker sig precis tvärt om i det bäst senaste poddavsnittet och jag håller med henne. Att det är värt så mycket för att ha ett arbete som många gånger innebär överkonsumtion och mängder av flygresor m.m är egentligen sjukt. Tycker det är dags för fler influensers att göra något viktigare av sina kanaler där de kan nå ut till så många människor.

      +1

      Har inte lyssnat på podden du nämner men håller med din kommentar.

      Det är inte för att stötta influencers liv de marknadsför på influencers kanaler, det är för att sälja och sprida sina egna produkter. Marknadsföring kostar, vare sig det är en annons i lokaltidning, på tv eller hos en influencer

      Kissie skrev i sitt senaste inlägg att hon ”vill vara lite mer klimatsmart” och vill sälja en av deras bilar och sen i meningen prics under att hon kille på resor igen (de kom hem för typ…en vecka sen?) till Dubai för att hon vill har ”fart och fläkt” och är rastlös. Riiiimliiigt.

    OT, vet att det är öppet spår imorgon men kan inte vänta med frågan.

    Vad har ni för erfarenheter av oförklarlig och ofrivillig viktnedgång? Vi pratar om ca 10 kg på drygt 2 månader.

    Detta berör inte mig, dock en närstående. Frisk kvinna, 34 år. Kontorsjobb. Vardagsmotionerar några gånger i veckan. Allätare. Finns ingen historik med ätstörningar, och jag tror inte att hon har sådana besvär nu.

    För mig ringer bara varningsklockor kring cancer…

      Depression, jag gick ner 12,5 kg på 2 månader.

        Hon säger själv att hon mår bra, lite tröttare pga mörk årstid men det är inte ovanligt enligt henne då hon alltid är mer trött denna tid.

          Men. Hur nära står ni varandra? Standard svar till de som inte står än nära (Ibland även till dem man står nära) är ju att säga att man mår bra. Även om livet håller på att falla isär. Varför bryr du dig om hennes vikt? Har hon uttryckt oro?

            Vi är väldigt nära varandra. Hon har själv påtalat viktnedgången och oroat sig. Visst, jag har sett att hon blivit lite smalare men då man är mer påklädd vintertid så har jag inte reflekterat över det så mycket.

              Men säg till henne att söka för det då om hon är orolig. Finns många anledningar till viktnedgång.

      Jag gick ner från att ha vägt runt 60kg i många år till 48kg på några veckor, gick sedan upp till 50-52kg och stannat där. Läkarna hittade inga fel på mig. Jag var dock runt 20år så kan ha varit ”tonårshullet” som försvann.
      Varför bryr du dig om kollegas vikt föresten? Har hon uttryckt oro över det själv? Säg till henne att söka på vc isåfl? 🙂 Kan ju vara sköldkörteln

      Sköldkörteln

        ??

          Men låt en läkare kolla upp det. Är ju mycket hon gått ner.

      Det är väl klart att det inte vare sig friskt eller normalt att minska 10 kg på två månader det borde du ju inse själv.

      Du vet många med ätstörningar är oerhört manipulativa och döljer detta extremt väl och allt ser normalt ut på ytan.

      Dålig aptit pga stress, en del går ner i vikt när de är stressade.

        Jag gick ner 6 kilo på två veckor när lägenhetshuset jag bodde i blev utsatt för mordbrand tre nätter under en vecka. Bra tips för snabb viktminskning som jag ändå inte rekommenderar.

      Vet du om hon bantar eller säger hon att viktnedgången är helt ofrivillig?

        Hon sa till mig att hon gått ner i vikt och var orolig/fundersam över det. Hon har inte ändrat matvanorna.

          Oförklarlig viktnedgång skall alltid tas på allvar så hon bör boka läkartid det första hon gör i morgon bitti.

      Det behöver inte vara cancer men hon bör faktiskt gå till läkare. Det kan vara tarmproblem, vitaminbrist, sköldkörtelproblem, diabetes… Men undersökas borde det. Är faktiskt inte ”normalt” att gå ner så mycket i vikt om man inte anstränger sig för att gå ner.

        Man går inte ner i vikt pga av vitaminbrist, Sköldskörtel problem kommer heller inte så plötsligt, diabetes brukar snarare vara viktuppgång.

        Plötsligt viktnedgång tyder på något mer allvarligt om hon inte har direkta magproblem, tex med chrons sjukdom kan man rasa i vikt osv. Men har hon inga magproblem, inte ätit mindre kalorier, inga tidigare hälsoproblem och plötsligt rasar i vikt, hon måste genast kräva blodprover för cancer

          Diabetes typ 2, ja. Men inte diabetes typ 1, rätt vanligt att gå ner i vikt då.

      Min pappa gick ned 10 kg innan han upptäckte att han hade diabetes. Man kan så klart gå ner i vikt av andra orsaker. Men om man äter och rör sig som man brukar men helt plötsligt går ner i vikt bör man gå till en läkare och kolla att inte något är fel.

    Hon väljer ju själv att inte jobba, då har hon inte pengar till hyran. Det hon gör på nätet är kanske inte värt mer en en produkt av det företaget.
    Med dessa fakesiffror vet man inte vad som är sant längre, jag gade ingen aning om vem hon är.

    Det liv hon väljer att lägga ut på nätet ör oftast inte ens verkligt, så hon ska kanske inte pipa.

    VEM köper något som en ”influenser” marknadsför, helt ärligt? Jag scrollar eller klickar förbi DIREKT (om jag inte avföljer direkt), hinner inte ens se vad det är för produkt eller tjänst, registrerar bara att det är samarbete i förbifarten liksom,

    och Jasmine, så graciös, nu kommer det säkert komma seriösa bud lol

      Det är ju inte bara så marknadsföring fungerar. All reklam syftar inte till att folk ska tänka ”åh måste köpa”, kan också syfta till att kunden när hen står i valet att köpa en produkt så ska hen få upp det specifika märket i huvudet, det ska kännas bekant i hyllan osv.

      Jag köpte en Foreo efter att Bianca gjort en video om produkten och det var ett av mina bästa köp förra året 🙂

        Ja! Om jag hade sminkat mig hade jag köpt en, hon sålde in den riktigt bra ??

          Den är ju inte till för att ta bort smink? Visst kan man använda den till det men den är ju huvudsakligen framtagen för att stimulera huden så att den blir mer elastisk, ta bort döda hudceller osv. Köp den 🙂

            Nej jag tänker inte köpa den, främst när du har smink du behöver den djupare rengöringen. Skulle aldrig lägga de pengarna när jag känner att jag klarar mig utan. Har många syra produkter som tar hand om det döda ändå 🙂

              Jag ville inte heller lägga ut så mycket pengar, men köpte den näst billigaste modellen för typ 500 eller vad den nu kostar. Man kan byta batterier i den, så det kändes inte som en jättefarlig summa 🙂 Funkar toppen! Jag klarade mig också utan innan (såklart, det gör nog alla) men ibland är det trevligt att ”lyxa till det”

      Kenza sålde rejält förr, vet inte hur det ser ut idag. Tipsade hon om en tröja så var den inom kort slut överallt

      Undrar om man kan kontakta jasse för skulle vilja bli proffssminkad och lära mej lite mer.

      Jag köpte en menskopp när Egoina marknadsförde det. Då mest för att jag tänkt göra det men alltid glömmer, plus att det var billigare.

        Jag med! Hade visserligen ändå tänkt att köpa en men slog till på hennes rabatt ?

        Är det värt det då? Funderat i samma banor men känns krångligt att rengöra

          Kommer aldrig mer gå tillbaka till tampong eller binda igen. Helt underbart! En sån frihet på något sätt att man alltid har den med sig, man behöver aldrig tänka på att ta med ”så det räcker”. Rengör gör du genom att hälla ut blodet, skölja och sen in igen. Klart ? när mensen är över, koka koppen, stoppa i sin påse, klart ?

            Ja men det är det där med koka.. Euuuw. Men såg att man kan köra i micro. Jag har aldrig upplevt tamponger som problem, man har ju alltid det med sig. Mest trött på att slösa pengar

              Varför skulle det vara fräschare att micra än att koka?

                För att den är i en egen behållare och inte fri i samma gryta man kokar pasta i?

                  Och mensvattnet ångar runt i micron. Nej, då kokar jag den hellre. Vill man kan man ju köpa en liten kastrull på second hand som man bara har till menskoppen och inte till mat?

    Vem mer ser tookens live där hon går loss med blockfingret?

      Jag gjorde! Det är fascinerande hur hon blockar. Förstår att hon inte pallar med när folk skriver om hennes sons dom men det är mkt annat random som orsakar block!

        Ja mycket är ju folk som vill vara dryga och provocera men hon har ju noll tålamod med mycket annat också

          Ja, hon har betett sig sjukt illa i samband med sonens dom, hon skulle nog valt att vara tyst om det från början. Och som du säger så har hon noll tålamod! Konstigt att inte ha thick skin efter alla år i rampljuset och eftersom hon inte har det så borde hon kanske hålla sig borta från sociala medier.

    Genompinsamt dålig å töntig text om ett tramsjobb…

      Snarare din kommentar som är så pinsam med din trångsynthet

    Jag köper ofta produkter rekommenderade av en viss influenser. En viss person inom ett visst intresse som jag följer. Jag litar på personen och vet att hen använder samma produkter dagligen.

    Är sponsrad diastas op och fettsugning det senaste?

      Tänker du på Mirka? Hon la de sparade pengarna på en resa med sina barn istället för operation, sen blev hon tillfrågad om hon ville bli sponsrad. Förstår fullt ut att hon sa ja, är glad för hennes skull, hennes kropp var ju skadad.

      Blev btw imponerad av före bilderna på hennes blogg, trodde hon skulle ha mycket mer bristningar efter 13 barn

        Finns många fler än hon väl? Jag tycker det är problematiskt att göra en fettsugning när man har tonårsbarn hur man än motiverar den.

          Nej, är din kropp skadad så du påverkas av det så ska du självklart opereras. Är ju inte för utseendets skull hon opereras. Tycker snarare det är dåligt att vården inte hjälper alla vid förlossningsskador.

            Är en fettsugning medicinskt betingat? Putmage? Jag har ingenmedicinsk utbildning.

              Är ju inte pga putmage Mirka opererat sig ???

    Åh vad jag är i behov av ett ”öppet spår” inlägg nu, så att jag kan få hjälp av alla Wonder woman’s här inne ?

      Familjeliv.se

      Om det är kris vet du att det är välkommet tidigare ? Vi finns här

    Det svider i ögonen när folk skriver ”eran”. ?

    Vem är hon?
    Varför anstränger hon sig inte för att stava rätt?
    Varför är hon bara arg?
    Varför lyfter hon inte bra samarbeten, det här får ju henne att se ut som en bloggerska som inte kan tjäna pengar utan får skambud….

      Vad får dig att tro att hon bara är arg? ?

      Håller med i allt

    Okej om vi snackar om det riktigt stora men som denna tjejen.
    Vilken är hennes målgrupp med läsare liksom?

    Hon kanske ser det som heltidsjobb men jag som företagare kan möjligen ge henne ett gratisprov,men den exponeringen gynnar inte mig särskilt mkt. Det är som att annonsera i fel tidning.
    Snarare tvärt om.

    Däremot skickade jag ett prov till Ida Warg en gång på vinst eller förlust. Men var oxå beredd på negativ kritik om hon inte gillade det.
    Det är ju ibland win win åt båda håll utan att det är ett samarbete.
    I detta fallet var det tur o hon provade flera år senare ville jag vara schysst tillbaka o såg till att hennes produkter köptes in till en verksamhet – bara för att hon var snäll en gång i tiden.
    Är säker på att hon inte ens kommer ihåg produkten hon prövade men hon fick karma.

    Bra sådan!:)

    Annamatkovich skryter på sina stories om att de köpt en ny Bmw amg 63 men ingen bil står skriven på henne eller henned sambo. De skryter så mycket och så kan de inte ens ha bilen på sig själva antar att allt handlar om att skryta så mycket som möjligt på sociala medier. Mycket är ett spel för gallerierna annat i verkligheten påminner om en viss stor bloggerska som de skriva mycket om här på bloggbevakning.

      BMW har inga amg’s så förstår du inte hittar bilen. Mercedes däremot ?

      A det blev lite fel där. ?

    Förstår hur denna Jasmine tänker. Jag har jobbat hos ett företag som inte ville betala utan bara skicka produkter. Vi vände oss till ett fåtal mindre influencers (runt 20K), dessa tjejer fick mig att tappa respekten för influenceryrket även fast man inte ska dra alla över en kant….
    men när en influencer får en produkt och sedan hittar på anledningar till att bild inte tagits, att tid inte funnits etc i över en månad?! För att sedan säga att nej men detta gick jag aldrig med på jag ska ha pengar med, trots att hon två ggr i mejlkonversation gått med på allt. Då får jag svårt att se yrket som seriöst.

    Sen absolut var företaget seriöst? Nja…

    JFR, Bangerhead och Chiquelle är några av dessa företag som ”inte har en budget för marknadsföring i form av pengar, bara produkter”. Skrattade högt när jag fick det som svar när jag kontrade med att kläder och produkter inte betalar mina räkningar.

    Man kan ju också tänka sig att om det är hennes heltidsjobb så kan hon ju skriva ihop ett standardsvar att maila de företagen som erbjuder henne jobb men inte ersättning, precis som alla andra med jobb förmodligen gjort. Istället för att skriva ett argt inlägg om att hon vill att hennes jobb ska respekteras, samtidigt som hon inte orkar läsa igenom inlägget en gång innan publicering för att se om hon stavat rätt? Det existerar företag som inte tar hennes jobb på allvar och hon bemöter det såhär? Känns ju inte direkt som att det bidrar till att skapa mer respekt för hennes yrke.

    Jasse, Jasmine Gustafsson kan ju för det första börja med att lära sig stava.. svenska lektionerna är inte riktigt där med grammatiken. Skämskudde.. sen att hon också har hälften köpta fejk följare, och majoriteten av följarna är ju kids (11-15) åriga tjejer bara.. inte konstigt hon inte får exponeringar egentligen. Pinsamt. Skaffa dig ett riktigt jobb och sluta med drogerna så kommer du må bra igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.