”X” anklagar Isabella Löwengrip för ytterligare lögn

https://www.instagram.com/p/Bs3oplInSHO/

Instagraminlägget är ett videoklipp.

193 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Efter att ha sett färdigt Dirty John så tror jag att inget behöver vara som man tror utåt sett. Thats all i am saying.

      Var har du sett det?

      Hur vet X att Isabella överhuvudtaget sett honom. Så fjantigt, långsökt. Och först få det att låta och verka som om de träffas och att Isabella spelar, låtsas och hittar på. Fan så lågt av X och Cam. Skärp er för fan! Väx upp! Sen vet inte X eller C om Isabella sagt just så till journalisten just då, det kan ha varit det hon tidigare sagt.. Men som sagt varför lita på vad X säger.

        Du är så underbart underhållande! Tack för att du förgyller mitt kommentarsfält! ❤️

        Isabellas enda men ståtliga riddare! ????

          Nej då det finns flera som är civiliserade, har hjärna och koll och som skriver sanningen och det rätta. Riddare om du vil kalla det så.

    GW brukar ha rätt.

      Lugn nu. GW har aldrig kommenterat på IL vs Hajen.

        Du kanske ska läsa och lyssna innan du ber folk vara lugna? Du har uppenbarligen inte förstått vad jag svarar på. Jag såg programmet och det framgick mycket tydligt att GW anser att hoten, jagad av maffian, dömda brottslingar på dörren, behovet av livvakt osv inte är sanning men ett sätt att skapa uppmärksamhet och reklam. Jag delar den åsikten. I klarspråk, blondinbella ljuger. Som vanligt. Det går inte att lita på ett enda ord från henne, hon ljuger om allt. GW har givetvis inte uttalat sig om en instastory och det har inte jag heller. Men sannolikheten att hon ljuger om det också är givetvis mycket stor. Hon skyr inga medel och är kapabel att hitta på precis vad som helst om hon inbillar sig att hon kan vinna något på det. Hur vissa kan vara så faktaresistenta och lättlurade att de fortsätter försvara henne är helt ofattbart.

          Nope. GW har vare sig uttalat sig om hot, maffia (?!) eller brottslingar på dörren. GW har uttalat sig om livvakt, generellt sett. Rätt ska vara rätt.

            Jo det har han visst gjort! Men i förtäckta ordalag. Isabella LJUGER och hon är psykiskt störd. Det är ofattbart att hon inte blir idiot förklarad, vem tar henne på allvar?

              Med tanke på att GW ställde sig bakom Virtanen öppet så hade jag varit lite försiktig med att lita på hans ”opartiskhet” när det gäller kvinnor i nöd.

                Eh nej det gjorde han inte. Källa?
                De åt lunch. Det är inte att ”ställa sig bakom”.

                Nu har väl gw iofs rätt att äta lunch med precis vem han vill utan att tillskrivas en åsikt vg kvinnor i nöd.

              NEJ sluta, det har han inte ALLS!! Och Isabella sa att hon inte vet om H är i Sverige och inte vet var han befinner sig för många veckor sedan – när hon var i New York – att H nu försöker få det till att hon ljuger för att de eventuellt setts i en galleria i Sthlm någon dag nyligen… Alltså… huuur sjukt, och Camilla.. Alltså?!

              Roger/Camilla eller X/H DU verkar mer störd, du är manisk och DU ljuger! Vem tar dig på allvar?

            Nej precis GW har inte uttalat sig om någon av det H/X/23:21 skriver – inte Isabella heller, hon har aldrig sagt att någon dömd varit på dörren eller att hon är jagad av maffian, inte sagt något om att hon fått hot heller – så det var inte mycket sanning där 23:21, du vinklar och hittar på, skäms på dig! Sanningen verkar vara den att du vill smutskasta Isabella så mycket som möjligt. Skäms på dig! Karma.

          Det där är ett makalöst tunt resonemang faktiskt baserat på ditt känslomässiga engagemang av Isabella. Oavsett vad GW sagt går det inte att dra slutsatsen att Isabella ljuger (om just det här). Jag förstår att du vill att det ska vara så, men det blir inte automatiskt sanningen för det.

            Japp, det blir inte ens sanning av det trots att det finns bevis på att hon hittade på minst ett hot med hjälp av X och Simon ?

            Men Isabella ljuger ju inte! Det är H som ljuger – alltså möjligt att de stött på varandra i sthlm MEN det uttalandet om att hon inte vet om han är i Sverige gjorde hon för längesedan, och hon kan väl inte veta var han befinner sig, varför skulle hon det oavsett. Så sjukt löjligt av H… och av Camilla. Alltså. Allt som står i en tidning har inte vare sig uttalats eller skrivits samma dag, så vet du det H. ?‍

              Detta uttalande gjorde hon på fredagens Elle-gala – samma dag som hon och H sprang på varandra i Stueegallerian. Vilket de tydligen gör flera gge i veckan då de tränar på samma gym.
              Eller menar du att Expressens journalist ljuger?
              https://www.expressen.se/noje/lowengrip-jag-har-en-ny-stalker/

                Var i intervjun hör du att hon säger det?! Hon sa så när hon tidigare intervjuades av expressen för många veckor sedan, och de klipper ofta in gammalt, sådant som uttalats tidigare. Och vad vet du om huruvida hon visste var han befann sig eller om hon sett honom tidigare samma dag, såg du dem ihop? Du litar på H? Det är ju lätt för honom att säga liksom, att hitta på att de setts samma dag? Så löjligt och långsökt, många försök till att smutskasta Bella. Nej menar inte att expressens journalist ljuger men de vinklar ofta. Du Cam däremot både ljuger och vinklar.

                  Expressen skriver ju det! Men de ljuger och DU vet sanningen? Låter rimligt! ??

                  Expressen skriver ju det! Hela intervjun äger rum på Ellegalan. Men de ljuger och DU vet sanningen? Låter rimligt! ??

                    Ge dig! Nej jag vet inte om hon verkligen sagt det då eller ej, MEN kan inte höra att hon säger det. Men hur vet DU att hon sett X samma dag? Hur vet DU var H/X befinner sig? Hur vet DU att han talar sanning? Hu vet DU om de tränat samtidigt och på samma ställe? Varför denna plötsliga vänskap med X och hur kommer det sig att du litar så blint på honom? Du kan ju ändå inte förneka alla överdrifter och vinklingar som folk gör här, rena lögner om Isabella och det påstås att hon och andra sagt saker de inte sagt.

                    Tycker du inte att det är märkligt att han verkar ta så lättvindigt på att han har skulder till andra personer på 30 mille? Som om att det är ingenting anmärkningsvärt eller problematiskt med det? Känns det rimligt? Han har ju uttalat i tidningar tidigare att han fått ta emot hot och att kidnappningshot är vanligt. Låter det rimligt?

          och ”BÄSTIS” med Annie Lööf – vad säger man , lika barn leka bäst ?? 🙂

    Isabella har blivit en marionett under andra människors influence och skriver knappt sina egna inlägg längre och jag tror mycket är scriptat; personerna/personen bakom bloggen får stödord de ska använda sig av varje dag i inläggen. Sen gör hon allt för att skydda sig själv och sitt eget varumärke. Allt för att vara den där starka inspirerande kvinnan som gör allt vi andra bara kan drömma om. Klart hon visste om X affärer, men spelade offer då allting kom ut för att ingen skulle ana något. Hon är så genomskinlig och känns så trasig på något sätt. Hur hon än letar så finner hon inte. Det är sorgligt mer än någonting.

    Men vänta….. vad ljuger Isabella INTE om menar ni väl?

    🙂

    Ingenting förvånar mig längre. Kanske är hon en mytoman eller så lever hon i sin egen lilla värld där hon har svårt att hålla isär verkligheten från fantasin. Kanske tror hon att man bygger ett imperium genom att ge massan de hon tror massan vill ha. Eller så är hon bara dum? Synd att hon inte bara kan stå med fötterna på jorden och acceptera att hon i grund och botten bara är en kvinna med önskan om att bli sedd.

      Men snälla… här är det ju H och C som försöker få till något som ska verka som lögn och skamma och håna… MEN det där sa väl inte Isabella samma dag utan långt innan, när hon var i NY för många veckor sedan, skulle hon ha mött H samma dag – Nej knappast. Och om nu H och IL setts häromdagen så ja det kanske de gjort MEN hur vet han att hon sagt samma dag att hon inte vet om han är i Sverige? Som sagt, tidigare uttalande och allt som står i tidningar att läsa är inte dagsfärskt. Herregud hur sjuka och tröga är folk… och H gör ju bara bort sig, likaså C. Trams.

    ”men jag önskar honom allting gott i livet”, så nedvärderande på något vis. Fattas ju bara att hon klappar honom på huvudet och säger att allting löser sig, och sen vänder på klacken.

      Knappast äkta kärlek!

      Typ ”såja gubben, det löser sig” klapp klapp

      Klart det är. Å varför öskar hon honom allt gott, han har ju utsatt henne å barnen för livsfara.? Hur kan man önska gott till någon som indirekt hotat ens barn

        För att det inte fanns en hotbild?

    Blondinbella känns väldigt manipulativ.

      Haha eeh.. och det gör inte H? Och inte Camcam? ?‍

        Man vill ju inte skriva ner H men det visar på absurda samhällsstrukturer där flickvännen görs ansvarig för mannens agerande alternativt anklagas för att vara en manipulativ känslokall häxa om hon inte är medberoende och skyddar honom.

          Ingen har klsndrat Blondinbella för H’s agerande. Folk kritiserar henne för att hitta på ett hot och mjölka den hotbilden för PR.

            Håller inte med dig där. Läs kommentarerna (inte alla såklart). Fokus på diskussionen är minst sagt snedvriden men fäster mig också vid kommentarerna om hur en kvinna ska visa ”äkta kärlek” (lojalitet mot en mans affärer no matter what).

    Och senaste inläggen …. puh va jobbigt det är med alla stalkers och x’s, men skönt hennes största styrka är energin (av 311 24 största styrkor)! Å hur lyxigt är det inte att ha ”två liv i ett” (som väl typ alla skilda med kids….), och att huset är 350 kvm men någon man ryms inte för rummen är fulla!
    Lol får typ cringe-skakningar av allt, så superfånigt

      Förstår inte folk som följer hennes blogg! Vilka nötter, hon skriver ju inte ens själv allt är trams och lögner. Samma tugg året verkar det som! Hon och styrkor, hon kan för fan inte torka sig i röven själv snart.

        Hon och hennes team måste satt bloggen på nåt slags repeat-läge, samma malande och exakt samma ord….men fattar inte att hon inte tycker det är pinsamt.. i riktiga livet!
        Grym narcissism isf

        Håller med, folk behöver sluta läsa hennes blogg och avfölja henne på sociala medier.

    Hon skriver en roman om sitt liv som man kan följa bit för bit varje dag. Det är fiktion eller åtminstone väldigt överdrivet och vinklat. Hur pallar hon leva ett så fejkat liv?

      Men gud, hon lever ju inte så…

    Eh, larv. Om Hajen lagt upp nåt samma dag och sagt ”jag är i Stockholm” hade han kanske haft nån trovärdighet men det här är ju larvigt. (Jag tror visst att han kan ha varit i Sverige, vänder mig bara emot hans agerande).

      Men inte emot hennes agerande?

        Det ena utesluter inte det andra vettu…

        Han får ju stå för sitt eget agerande, man kan inte blanda in henne.

    Jag brukar verkligen inte utrycka mig så här starkt, men hon får mig att må illa. Hur orkar hon leva med sig själv?

      Fast nja…ingen vet var han var, inte heller varför han inte var offentlig med det eller vad han tycker att han vinner på att tjata om sitt ex. Till syvende och sist satte han sig i skiten själv och offerrollen är inte jätteklädsam.

        Var det meningen som ett svar till mig?

        I så fall får du gärna utveckla för jag förstår inte vart du vill komma.

          Att jag inte tror att situationen är så svart vit som du ser det. Inte heller att kvinnan i det här fallet skulle vara skyldig att skydda hans rykte på nåt sätt. Lite förkortat 🙂

            Då får du ursäkta men var har du fått det ifrån att jag ser på det som svart/vitt? För det gör jag verkligen inte.

            I övrigt förstår jag inte alls varför du skriver det du gör till mig för det går på inga vis att applicera på varken något jag sagt eller åsikter som jag har.

            Inget av det du skriver om till mig känner jag igen mig i. Alls.

              Varför mår du då illa av hennes beteende pga det här inlägget?

                Förklara först du varför du tror att jag ser på det som svart/vitt och varför du påstår att jag tycker att en kvinna måste förvara hans ryckte?

                Vad har det något med något att göra med vad jag skrev?

                Svar i modd

              Du borde verkligen (som du själv skrev) sova the real hmm, tycker du är så pinsam i mycket du skriver och kommentarer om. Försöker verkligen alltid scrolla förbi ditt namn för blir bara trött.

              Inget specifikt med detta inlägg men gått och tänkt på detta länge och hur skönt det hade varit om du inte hade möjligheten att kommentera i detta forum.

                Jaha! Och vad tycker du jag ska göra med din åsikt om mig? 🙂

                Och vad får dig att tro att jag inte tycker exakt detsamma om dig och det du skriver framförallt till mig?

                  Jag tycker du ska ta till dig min och andras åsikter om att du är en tröttsam person att läsa kommentarer från och tänka på det. Kanske inte lägga in din åsikt och kommentar i ALLT? Dom slutar liksom aldrig komma, alltid alltid alltid något svar som inte ens är nödvändigt eller av värde.

                  Sen när det gäller att du skulle tycka samma om mig är det ganska omöjligt eftersom kommentaren ovan var min första kommentar här på bloggen någonsin (detta blir andra).

                    Jaha. Så bra att du utvecklade.

                    Det ger mig luft att förstå att inte ta din åsikt på allvar då det du skriver inte är förankrat i verkligheten.

                    Huruvida du eller andra tycker jag är tröttsam är också helt ointressant då man aldrig kan passa alla och det är dessutom inte heller mitt mål eller önskan att bli omtyckt och gillad av alla.

                    Så där. Är vi färdiga nu för all framtid med varandra? Du har fått sagt vad du tycker om mig och jag berättat för dig varför din åsikt har absolut noll plats eller roll i mitt liv?

                      Fråga till CamCam.

                      Förstår du att det mest effektiva svaret jag hade kunnat ge ovan och garranterat det enda som gett effekt hade varit ”skit ner dig”?

                      Och nej tiga ihjäl något har aldrig fungerart. Varken på skolgården bland mobbare eller ute i resten av samhället. ?

                      Touché.

                    Måste ändå tillägga till dig K at det är alldeles fanatiskt vad bra självförtroende du har och hur högt du tänker om dig själv som ens börjar att tro att din åsikt skulle betyda det minsta lilla för mig. Varför liksom? Vem är du för mig tror du?

                    Eller är det tvärt om? Att du själv har så dålig självkänsla att du skulle bli påverkad av vad en främling på nätet tänker om dig att du tror att andra också gör det?

                    I vilket fall, du har inte en personlighet som är kompatibel med min. Just FYI. 🙂

                Håller absolut inte med hmm i sakfrågan just nu men är mäkta trött på er som ska kommentera negativt om hmm hela jävla tiden. Önskar att Camilla satte ner foten för att markera och sen börja radera skiten, varenda jävla gång. Stay strong hmm!

                  ?

      Avföljde henne efter detta.

      Det är inga små vita lögner hon drar precis.

        Ingen aning. Annars är det väl bättre att hålla sina fiender ännu närmre tom än sina vänner?

          Läste fel. Ignorera det jag skrev kl 22:03.

          Borde sova nu. Sorry!?

      ”Hur orkar hon leva med sig själv” för att hon på en journalists fråga inte vill bekräfta om H befinner sig i Sverige eller ej, och vill betona att de inte har kontakt? När han har sjabblat bort 30 miljoner bakom hennes rygg? Du skämtar? Det är alltså hon som inte borde orka leva med sig själv..?

        Alla på BB verkar tycka det- jättebisarrt 🙂 HON är ”elak”, visar inte ”äkta kärlek” och ”ljuger”. Så himla sjukt!

        Nej men hon spelar ju upp det så kallade hotet mot honom genom att insinuera att han befinner sig utomlands vilket hade varit en grej om hon inte visste, men nu gick de ju på varandra samma dag innan hon intervjuades.

          Fast det här är ju stört. Han har ju själv sagt att han var utomlands. Om han inte går ut offentligt med att han är i Sverige kan han ju inte kräva att IL ska uppdatera medier. Om hon tror att det är bra för henne att skapa distans till honom så säger hon väl ”jag vet inte” på frågan. Har han problem med det hade han ju kunnat vara karl nog att berätta offentligt var han befann sig och inte ett halvår senare bli förbannad på henne för att inte hon gjorde det i hans ställe…

            Men dom träffades ju för fan samma dag!!!!

              Men ska hon berätta för media när han är tillbaka eller när han är borta? Det får han ju göra själv? Han hade ju direktkontakt med expressen och tom camilla, varför så viktigt inte berätta var?

              Du vet man kan åka utomlands samma dag va?

        Två fel gör ett rätt menar du?

          Han har gjort ett fruktansvärt fel. Hon valde att inte säga om H är i Sverige eller inte.
          Men visst, klart det är kvinnans fel ?‍♀️

            Du får nog ta den åsikten om kvinnas fel med någon annan för det är inget jag sagt eller tycker.

            Var snäll och sluta bygg mig halmgubbar.

            Tack på förhand!

        ”Bakom hennes rygg” ?

          Ja? Eller menar du att han gjorde det helt öppet och hon visste om det? ??‍♀️

            Det är HANS jobb där hon INTE är hans chef. Han gjorde inget bakom hennes rygg med andra ord.

        Men det är väl inte Bellas miljoner, om någon ör så dum att man anförtror en ung kille så mycket pengar utan att ifrågasätta får man skylla sig själv. Erbjudande som låter för bra för att vara sanna är det!

    Framstår mer och mer som hajen kommer mjölka det här för att göra egen ”karriär” inom branschen till skillnad mot hans tidigare anonyma sociala medier fame. Interesting… Gött om han lyckas håva lite på har på det antar jag.

      *pengar

      Om min man med makt, pengar och inflytande gjort allt för att smutskasta mig och ljuga om oss, mig och sin egen beblandning offentligt hade jag jävlar i mig gjort ALLT för att bevisa sanningen. Allt.

        Jag också.

        Ja absolut! Och samtidigt se till att portionera ut det lite med jämna mellanrum, här och där, för att hållas aktuell. Jag skiter i vilket, vem som bär skuld osv, men han har ju tveklöst antagit en strategi. Lärt av den bästa antar jag. Gillar hajen dock, han lyckas vara ganska rolig ibland.

          Fast strategin verkar handla om att jäklas med exet och framställa sig själv som ett offer. Väldigt kortsiktigt. Han skulle vinna mycket mer på att visa att han lärt sig av sina misstag och jobbar stenhårt på att betala tillbaka till KFM. Såhär framstår han som oseriös och jäkligt hal. Han verkar inte riktigt ha insett vad han har orsakat de han lånat pengar av.

            Offerkortet kan väl lyckas? Ibland driver han med sig själv på ett ganska roligt sätt, och också hela influencer-grejen lite.
            Och hej hajen ???? Han läser ju lätt här inne.

              Asså, jag tror INTE offerkortet är rätt väg att gå i den sitsen 🙂 Möjligtvis kan den lyckas hos en extremt begränsad målgrupp men….nää, skulle byta strategi illa kvickt om jag var han.

                Hmm ja, jag vet inte jag. Tycker inte han kör offer all in, mer sitt egna stuk och en kanon med nåt sånt här dravel emellanåt för att hålla sig aktuell. Några välbetalda samarbeten sen all in Fing så ör han nog tillbaks på topp.

          De är likadana kålsupare båda två. Ingen av dem hanterar det väl i media, men å andra sidan, kanske det är för jobbigt att prata om (för honom)? Vi vet inte. Vi vet ingenting. Han kan mycket väl slicka sina sår men också njuta av uppmärksamheten i media. Eller en cocktail av alltihop. Grief has a lot of faces.

        Om nu liknelsen ska vara relevans så glömde du den lilla detaljen att du hade spelat bort 30 miljoner utan att berätta för din man.

          Klart han berättat det för henne. Tror inte en sekund på att hon inte visste om det.

            Yeah, right! (Not..)

              Inte exakta siffror men hon var, definitivt INTE ovetandes om hans affärer.

                Men kom igen Helena, om siffrorna diffar på några tiotals millioner minus så räcker det..

          Dom var väl vare sig gifta eller bodde ihop. Hon gillade ju att visa upp alla dyra saker hon fick av ”någon” hemlig, i samma andetag som hon dissade Odd och hur hon aaaaaldrig kunde vara sig själv med honom. In kommer sharkey, ett unikum av manlighet. Inte bara förstår han henne så pass väl att de kan vara tysta och ändå kommunicera, han har ju dessutom ambitioner och mål precis som hon själv..
          Men som den analytiska och karriärista hon är kollar hon ju minsann upp honom och förståååååår HELA tiden att det är något ”fishy” med honom.

          Jag tycker att ”Hajen” gjort fel, men Isabella, var KONSEKVENT om något någon gång. Om du visste att det var något konstigt med hans ”enorma” förmögenhet, varför drog du inte långt innan du provkörde hans begagnade Bentley eller åkte på flotta weekendresor ihop??

      Tycker snarare att IL mjölkar. Det är väl hon som tjänar på detta. Om han nu tjänar på detta också är det väl kul för honom. Är det bara de som är etablerade bloggare som har rätt att håva in slantar?

    Skulle vilja veta vilka ni är som kommenterar här om Isabella. Ni är antagligen FBI eller kanske bara små nät-troll.

      Va?

      Vem är du själv? ?

        Jag är en akademiker på 28 år!
        Ni tog illa upp märker jag. Läs igenom allt ni skrivit så inser ni nog varför jag anser er vara små nät-troll.

          Jag trodde dagens unga akademiker var betydligt smartare!

          ÅTERIGEN. Ett troll eller nät-troll är INTE en person som skriver hatfulla eller elaka kommentarer på nätet. Ett troll är en person som medvetet skriver falska och provocerade påståenden på ex. nätforum för att skapa debatt och diskussion. Ordet kommer från engelskans ”trolling”. Googla för fan och sluta felanvänd uttrycket nät-troll.

            Typ som the real hmm då. Exakt den känslan jag får av den personen.

              Jag får iaf absolut inte den känslan om dig. Troll brukar vara smarta och witty. ?

              ?‍♀️

          Vad har det med saken att göra? ?

          Jag tog JÄTTEILLA upp. Blev så enormt srkundärkränkt så jag var tvungen gråta ut i teve.

          Du menar att du pluggat på uni? Som i princip varenda kotte i det här landet då. Grattis!

            ”Jag är en akademiker” ? wow, ska vi bilda klubb? ?

              Hen är säkert professor också. ?

                Jag provocerade er medvetet genom att skriva att jag var akademiker. Ni troll fastna direkt. Kasta Ni kommentarer till höger och vänster så ni själva kan försöka höja er självkänsla. Men jag kan säga att ni inte är vatten värt som ni håller på.

                Ni kan fortsätta. Mår ni bra så mata på med hånfulla och elaka kommentarer. Jag kan ta det.

                  Men snälla! Du fick bara det du själv matade med. DU var hånfull och elak.

                    Som vanligt så kan inte ni som kastar skit på nätet ha självinsikt.

                    God natt! Hoppas ni inte kommer fram från stenarna mer utan verkligen tänker på hur ni uttrycker er om andra människor. Stanna under stenarna, vill säga.

                      Lider du av minnesförlust?

                      ”Ni är antagligen FBI eller kanske bara små nät-troll.”

                  Du är ganska dålig på att skriva för att vara akademiker, men det kanske är en del av provokationen?

                    Provocerade enbart med att jag är en så kallad akademiker. Ville bara få en bekräftelse att jag tolkade er rätt. Ni fortsätter ännu att mata på med kommentarer för att hävda er. Att ni orkar.

                    Nej. Jag skriver inte 100% korrekt svenska på mobilen all a gånger. Något mer du ska påpeka om det? Som får dig att kanske fånga likes av dina troll-kompisar?

                      Fantastiskt försök på härskarteknik.
                      Synd att det enda du lyckades med i alla dina kommentarer var att idiotförklara dig själv. Men ett bra försök på… eh nånting?
                      Ska du ge kritik och diskutera, ha då något att komma med.

                      Och om du använde akademiker enbart för att provocera, grattis, du är det du anklagar andra för att vara: ett troll!

                      Hur orkar du själv?

                      Du känns väldigt ung

                  Då kan du visa exempel på när dessa troll var just troll, så släpper vi det sen. Finns inte en enda trollkommentar här under detta inlägg.

                  Med det skriftspråket är du knappast akademiker. Men bra försök!

          Skriver lilla trollet själv ?

      Vem är du själv som skrev A / 22:07 som vill veta vilka det är som skriver kommentarer om Isabella?

        Vi bevakar detta också!
        – Den enda myndighet som faktiskt lyssnar på dig…

      Jag är FBI, byrån har länge varit ute efter att spränga luftslottet. Du?

        Fy fan ?

        Vi här på SÄPO jobbar på samma sak!

          Att spränga luftslott eller?

          Stay strong SÄPO! Luftslott är oerhört flyktiga och därav svåra att spränga.
          Mvh FBI

            Sorry för OT.
            Not sorry

            CSI här. CSI:byahålan007 om vi ska va’ petiga. We got you covered. Luftslott äro vår specialitet.

            ??

              Did anyone say pine tree?

                De är bra till mycket! Brukar gömma mig en och spionera på luftslotten som flyger förbi ?

              Jag trodde det var Blondinbellas specialitet? (ifall man utgår från vad som skrivs på BB 😉

        So fun!

        Vink vink från Scotland Yard, vi bevakar detta också!

        Om ni trodde att vi inom Försvarsmakten spanar efter ryssen hela dagarna, så hade ni fel! Det är bara vad vi vill att ni ska tro. ??

    Men suck. Det måste vara magert med material om Bella just nu om detta ska försöka dras upp till EN FRUKTANSVÄRD LÖGN…
    Så där svarar man ju för att hålla det vagt, att poängtera att man inte står varann nära, och kanske man inte heller vet om man har mandat från H att avslöja att han är i Sverige. Särskilt inte när han är skyldig 30 miljoner till ett antal svenskar.

      Sa någon luftslott?

        There’s a place in my mind
        No one knows where it hides
        And my fantasy is flying
        It’s a castle in the sky ?

          Pine tree..?

            Vad vill du att jag ska svara på det? Gråta ut? Kyssa dina fötter? Be om nåd tills ögonen blöder? Sorry not sorry, man har ju grova felproblem i hjärnan om man inte kan släppa det. Skoja är en sak men gång efter annan dra upp det som helt världsseriöst största sveket, skammen och brottet någonsin liksom? Skärp dig.

              Ja, jag förstår att det känns jobbigt när nån medvetet tar upp ett misstag i ditt förflutna för att använda det emot dig varje gång du visar dig trots att det egentligen inte har med saken att göra. Ungefär som en del pratar om Bella på den här bloggen. Hör du kanske till dom förresten?

      Nu var det ju exet som tog upp hennes (senaste) lögn. Och fröken har aldrig tidigare brytt sig om ”mandat” eller inte. Varför skulle hon börja bry sig om nån annan än sig själv nu?

        Lögn? Vad var det nu för lögn? Vet vi om hon vet var han är verkligen? För att han påstår att de stött på varandra? Vet vi ens om hon sagt det samma dag, om de nu setts? Tidningar lägger till och drar ifrån och skriver gärna till spnt som tidigare sagts, så det där är inget bevis på någon lögn. Sen som Sherlock säger hon kanske vill skydda honom och inte vet vad hon får och kan säga eller inte.

    I think they love each other. Vet bara inte hur de kan hantera situationen just nu.

    …och jag bara undrade – Vad gör hon med Annie Lööf? *lol*

    Kan vi inte få ett farmen inlägg på söndagar?

      Nej

      Farmen med Löwengrip och Lööf kanske 🙂
      Fjamåt 🙂

    Fast hon har väl koll på vad som skrivs om henne, eller någon anställd som har det? Så då vet hon ju såklart om han är i Sverige, det har ju varit allmänt känt sen nån månad iaf oavsett om de träffats. Speciellt som hans affärer ansågs utgöra en så stor säkerhetsrisk för henne och barnen att hon flydde utomlands. Känns ju bara som hon vill fortsätta spä på ryktena om kriminella gäng för att inte tappa ansiktet själv.

    Sheila och Bella? Är de vänner fortfarande?0

    Kom han på det nu? Någon som är bitter?

    Är det nån mer som har sett att Löwengrips produkter ligger uppe som ”Reduced” på Beauty Bay? Det kan ju vara rea men då brukar det stå ”Sale” och en vanlig rea brukar inget vara såhär mycket. Det är alltså 50% på de flesta varor. Det står å andra sidan inte ”Reduced to clear” men märkligt ändå. Kom inte Löwengrip precis in på Beauty Bay?

    Gu va coolt. Ska vi måla naglarna nu med läppglans, eller, va.

    Tror inte på denne X inte efter att ha läst intervjuer med hans gamla universitetskamrater. Och nej GW har inte uttalat sig om denne X eller om Bella. Herregud, ni ser på tv som fan läser Bibeln.

      Hans strategi är att flytta fokus från sig själv och det han har gjort till sin fd flickvän. Om nån funderar på att dejta honom kanske det är nåt man bör ha i åtanke…

        Ja han försöker smutskasta henne, få folk att tro att hon ljuger en massa för att verka bättre och mer trovärdig själv. Så obehagligt manipulativ. Men han framstår ju bara som mer och mer korkad, desperat och som en idiot, och han vill tydligen bli känd också och verkar inte fatta när folk driver med honom. Han verkar ju också ha missuppfattat en hel del, så det säger en del om hans intelligens, hon har ju inte sagt något mer illa om honom än vad han själv gjort. Urfjantig s.k. ”humor” han verkar ha också… fattar inte vad hon såg i honom.

          Är du Bellas nya stalker?

      Vart kan man läsa intervjuerna?

    Osäker på om någon annan tagit upp det tidigare, men är det inte lite festligt att hennes bästa vän Linus har kvar som senaste inlägg en bild på IG av honom, blondinbella och Hampus från halloweenfesten?
    Om min bästa vän hade kvar en bild på IG av mig och mitt Ex ”som utsatt mig för stor fara så jag var tvungen att fly landet” hade jag nog tyckt det varit lite konstigt, eller?!

      Hon har ju själv kvar bilder på honom på Instagram ?

        Ja det är ju också konstigt!

    Om påståendet med att X skulle ha haft ett samröre med kriminella så skulle jag ha förstått Isabella att hon sa som hon gjorde. Problemet är att det finns två personer med två olika versioner. Visst, hon är allmänt känd som mytoman.

    Det som jag tycker är lite läskigt är att hon har två barn nära sig. Lär hon dem att det är okej att ljuga för att nå det man vill, hur säkra är de i hennes hus/liv om hon får stalkers efter sig?

      Hon mutade väl personal för att barnen skulle få göra saker som egentligen inte var tillåtet. Sen tror jag det var en gång hon misslyckades för barnen var helt enkelt inte tillräckligt gamla eller långa. Så nog lär de plocka upp ett eller annat ”trick”.

    Vad Annie Lööf gör bort sig när hon hänger med IL som profitetar på främst att tramsa runt och ljuga…

      Ja, jag är så löjlig att jag avstod att rösta på C pga. detta.

        Haha heja 😀

        Ja eller hur, hahahaha

        Du kan ju inte gärna ha varit C eller ens politiskt intresserad från början om du röstar efter partiledarnas influencerkompisar…

      Visar vad annie går för…. aldrig trott på henne och detta var ju spiken i kistan

        Kaka söker maka 😉 Ja det blir lite svårt att ta någon seriöst med tanke på vem man umgås med. Å andra sidan så är de lika varann och det enda intresse jag har av A och centern är att se när hon äter upp sin högra sko?

          Jag väntar också på när Annie äter sin högra sko 🙂

    Han ljuger inte. En nära vän fick upp honom på tinder förra veckan.

      Kan ju självklart vara en fejkprofil men det styrker det hela en del.

        Uh. Hur styrker det faktum att han har en twitterprofil det här påståendet…?

          tinder inte twitter. Tinder är platsbaserat. Min kompis får bara upp killar i närheten av sthlm.

    Jag tror det är en tolkningsfråga…..?? hon kanske menade att hon inte visste var han var dagen innan.
    Förvirrat för oss ” vanliga” men i IL-världen är allt glasklart, gäller bara att ” tolka det på rätt sätt”?

      Den enda relevanta frågan är väl varför han själv hemlighöll var han varit och när han kom hem…?

    Men snälla!… Det sa ju hon om honom när hon var NY veckan efter allt uppdagats, hon hade knappast mött honom i Sthlm då… och förresten hur kan han veta när hon gjort ett uttalande?… även om han nu stött på henne i en galleria i Sthlm så behöver inte ett uttalande han ser i en tidning gjorts samma dag… HERREGUD!.. Camilla spelar du dum, blir ju pinsam, du gör ju bara bort dig!? Och H alltså huuur töntig och löjlig, försöker ju med allt… gud vad sjukt.

    Bouppteckningen har inkommit i Blondinbells ex konkurs.

    Angående Isabellas skilsmässa:
    Men enligt Stockholms tingsrätt är Löwengrip och Spångberg fortfarande formellt gifta. Isabella Löwengrip har lämnat in en ansökan om fullföljd, och Odd Spångberg har fram till den 25 januari på sig att lämna in sitt yttrande. Om han gör det kan skilsmässan fullföljas efter några veckors handläggningstid. Om yttrandet däremot uteblir kan det dröja ytterligare innan skilsmässan får laga kraft.
    https://www.expressen.se/noje/efter-skilsmassobeskedet-isabella-ar-fortfarande-gift/

    OT: Bouppteckningen vad gäller X skulder finns tillgänglig hos Lunds tingsrätt.

    Isabella Löwengrips ex-pojkvän är enligt Flashback skyldig sammanlagt 34 576 785 kronor.
    Tillgångarna uppgår till 540 000 kronor.
    Skulderna består av ett flertal övertrasserade kreditkort, lån till olika banker, sex privatpersoner och ett bolag.
    https://www.flashback.org/t2996784p163

    Tänkte på en grej… Lite roligt vad som hände med Gabriella Löwengrip, de verkar ha gett upp den iden haha. Istället har dom nu löwengrip house team… eftersom du skrev att house team var för att pusha sponsring, kanske planen först var att gabriella skulle göra det, sen när det inte funkade kom dom på en annan ide… bara en tanke 🙂

    ALLT Isabella Löwengrip säger el gör i bloggen är planerat utifrån syftet att tjäna pengar. Hon säger det själv. Lyssna vad hon sa som gäst hos Schulman. Det är ju sjukt. Hon vill dra läsare till bloggen och skapa debatt tex med sina lyxresor och flyg, sedan går hon till biblioteket med barnen för att få lite medkänsla etc inför en lansering av ny produkt. Sjukt manipulativt. Jag följer andra bloggar, hennes började bra men har spårat ur.

    Att folk har så svårt att fatta att Isabella är en tvättäkta narcissist och patologisk lögnare.
    Svenskar kan vara så naiva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.