Gina Tricot släpper kopia på bloggarnas favoritväska

Förra sommarens ”it-väska” kom från Cult Gaia och såg ut som en bättre skolprojekt gjort på glasspinnar. 
Den gick loss på drygt 1500 kr  vilket inte är farligt allt med tanke på vad influencernas väskor brukar gå på, (Chanel, Gucci mm) men för den som av en eller annan anledning inte investerade i en väska förra sommaren kan nu se nästan lika influencisk ut – till ett betydligt billigare pris.
Till en sommar senare släpper nämligen Gina Tricot en näst intill snarlik väska för endast 399 kr (Ej samarbete eller adlink).

Det är lite träkulor och annat småkrafs som saknas på kopian, men det är ingenting inte en runda till Panduro kan lösa. 🙂
Skämt åsido – vill man verkligen ha en så här snarlik kopia av en ”känd” väska?
Gina Tricot är lite av experter på just detta – att ta fram väskor som så uppenbart är kopior på kända designers men utan riktig fingertoppskänsla.
Jag har skrivit om det här tidigare. 

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså denna är så grobianskt ful så jag vet inte vad jag ska säga. Det ser så himla löjligt ut när folk kommer gående med en sådan här att det vrider sig av skratt i magen. Inget hånskratt men ett förlösande skratt, så på det sättet är det ju bra att den finns. Jag skulle personligen betala för att slippa använda en ?

      Grobian är nog ett ord jag ska börja använda. Så sjukt kul med udda och fula ord!

      Just denna är lite småful men jag var i Japan förra våren och där vimlade det av korgväskor och väskor av denna sort. De flesta kostade dock några hundra och var jättefina! Så jag tror vi får se fler av dessa då Japan ligger före oss i trender.

    Aldrig sett förut men fy vad ful den var!

    Zara hade väl också en som var snarlik i höstas?

    (Ska googla)

      Ja men det är ju för rotting är/var inne. De hade en el del men i just ovan format vet jag ej

    SÅÅ FUL!?

    Gina Tricot är experter på att kopiera märkesväskor ?

      Asbra ju för oss som inte vill köpa varken märkesväskor för orimligt priser eller dess kopior

        Faktiskt. Egentligen är ju Gina smarta som gör det!

          Ja och snart kommer varenda kvinna av rang och smak att vimla runt med denna. Snacka om personlig stil?

        Just det här väskan är bland det fulaste jag sett. Men överlag har jag ingenting emot att det finns billiga kopior som alternativ. Alla har inte lust eller råd att betala flera tusen bara för märket. ?

    Men var ska man ha allt väskludd, ihopknölade kvitton, halva kulspetspennor och godispapper i den där väskan?

      Den är självrengörande ? sprid för vinden bara.

      (Denna kommentar stödjer ej nedskräpning och bör läsas men en gnutta humor)

        Aha. Inte min stil alltså. Jag har skapat ett helt ekosystem i min väska med kompost och allt. Livsformer världen tidigare aldrig skådat.

      I en liten tygpåse som ligger i väskan. Såklart! ??

        En väska i en väska alltså. Väskinception!

    Inte värre än alla fula genomskinliga veskor!

      Men ack så praktiskt! Man hittar väskluddet på studs!

    Ingen nyhet att Gina tricot kopierar märkesväskor 😉 de har ju flera väskor som är rakt av kopior av Gucci och ysl

    Skulle hellre köpa en billig kopia än betala en massa pengar för en väska som man kanske använder en gång för en instagram bild. Dock skulle jag aldrig köpa nåt som jag inte tror jag kommer använda ofta, but you get the point.

    Någon som lyssnat på senaste avsnittet av Biancas pod? Blev illa till mods över hur elaka dom var mot henne i avsnittet. Tycker du kanske kan skriva ett inlägg om det Camcam!

      Mot vem?

      Bianca verkar inte ha tagit illa upp med tanke på att hon och Lovisa skojar om att folk tyckt att Lovisa och Alice var elaka mot henne. Se hennes senaste Instastory. 🙂

        Bianca bröt ju ihop så tror hon tog rätt illa upp, men hon vågar inte gå emot Alice och Lovisa och säga hur hon känner. Därför är känns det lättare/säkrare för henne att skämta om det, så inte de andra två ska få för sig något. Känner så igen det där. Har själv haft kompisrelationer där andra varit ”bossen” men kunde aldrig erkänna för mig själv att de faktiskt var elaka mot mig. Så jag skämtade också bort det när de sa saker som egentligen är väldigt taskiga eller påpekade något om min outfit osv, även om jag tog illa upp.

        Tror du att hon skulle erkänna det?
        Hur skulle du känna ifall två av dina bästa vänner säger (upprepade gånger) att du är konstig och känslomässigt rubbad öppet i en podd där flera tusen lyssnar? Och att du sen gråter och de fortsätter?

        Fast det är bara Lovisa som skämtar bort det (vilket är sjukt, hur kan hon inte se i efterhand att hon gick över gränsen när hon fick en annan människa att bryta ihop). Klart Bianca bara spelar med.

      Tänkte också på det.. Men hon umgås ju med Alice & Lovisa + vem vet hur deras relation är i övrigt. Podden är bara ett hopklipp på en timme. Reagerade på att de ”pressade” henne en hel del till att vara mer kramig, säga att hon älskar dem etc. Märks så tydligt att hon blir obekväm och själv tycker jag inte man ska pressa någon att kramas mer/säga hur mycket den tycker om mig på det sättet om det inte faller sig naturligt. Känns som Alice iaf sätter sig över Bianca en del i podden, säger åt henne hur saker ligger till & är så mån om att framstå som en ”vanlig kompis” till en väldigt känd person, till den nivån att hon oavsiktligt trycker ner henne flera gånger för att visa att hon minsann inte bryr sig om att Bianca är känd.

      Men vem vet förutom Bianca själv och det är bara mina egna spekulationer utifrån avsnittet som nyss släpptes. Hoppas det inte är så 🙂

        Förstår att man kan ha en slags jargong med sona vänner, men jag skulle aldrig prata så negativt med en vän. Om man seriöst tycker att en vän har ett problem med något så kan man väl säga det på ett konstruktivt sätt istället för att vara nedlåtande och använda ord som ”konstig”, ”onormal”, etc.

    Massa smygreklam i BBs inlägg idag, men min kommentar om det släpptes inte igenom ? tycker att det är konstigt att en så stor aktör i branschen som vill framstå seriös inte kan följa lagen.. Också konstigt att hon aldrig blir åtalad för det.

      Höll på att ramla av stolen när hon skrev på instagram stories att Simon som är hennes högra hand ska hjälpa henne med att bli worlds most power women. ????????????? hon som fixar inget på eget hand. En parodi på sig själv. Hör ni hennes pinsamma skratt i tid och otid.

    Jag tycker den är riktigt snygg! Kommer dock inte köpa, för jag lever inte ett sånt liv där en väska som denna behövs.

      Jag tyckte också att den var snygg, men inte praktisk nog för mig.

        Jag tycker också att den är snygg! Önskar bara att jag även skulle ha användning av den så att man kan rättfärdiga ett köp också..

      Tycker den är skitsnygg! Men sjukt opraktisk och ser så oskön ut att hålla i hela tiden?

        Den är faktisk jätteskön att hålla i! Jag använder min jämt på sommaren.

    Jag hade en sån väska på 70-talet. Allting går igen…

      Jag med ! Med den var så obekväm för att den var gjord i trä, att jag bara använde den några gånger.

    Ser ut som en fruktkorg från 80/90-talet. Kiwiväska.

    Sålde en sån i min vintagebutik som jag hade för typ 10 år sen. Den var från 70- eller 80-talet. Tror jag köpte den för 20 spänn på en loppis. 🙂 Vem som kom på att göra dem på nytt och ta 1500 kr styck var ju en smart jävel i alla fall.

    Men fy faen vilken djävla ful väska, skulle aldrig ta i en sådan om jag ens finge den gratis, den kan de stoppa upp i röven, asful helt enkelt!

      Men ojdå Berty ?

        Bente, är det du? ?

    Ot MEN sociala medier-relaterat:
    Tipsar om att läsa aningslösa influencers diskussion med Anitha Clemence på Instagram under ”ödle-inlägget”. Anitha är oerhört dryg, så trött på hennes besser Wisser-ton. Slutade lyssna på podden pga detta. Aningslösa argumenterar så proffsigt och med god forskningsgrund medan Anitha referat till nån tio år gammal studie om hur det är lika miljöfarligt för miljön att surfa som att flyga (?). Istället för att vara något konstruktiv och reflektera över sina flygvanor tar hon tillfället i akt att förlöjliga Aningslösa. Antar likes säger väl förhoppningsvis något.

    En säng ringde och vill tillbaka sin ribbotten!

    Jag tycker kopian är snyggare än originalet. Men hade aldrig köpt nån av dom.

    OT men undrar… Var är allas vår sång-och dansman Simon? Inte sett honom på länge-Har han tagit jobb som cheerleader?!

    Blev faktiskt sugen på kopian i beige! Ville ha en i somras men för dyrt, 399 med studentrabatt känns dock rimligt 😀 Bryr mig faktiskt inte om att de flesta här verkar tycka den är ful, jag tycker den är snygg och unik! Håller med om att den inte är så praktisk, men funkar ju om man är utomlands eller i skärgården och ska gå på restaurang eller ta en drink på stranden i en fladdrig byxdress.. ÅH. Såld!!

    Jag har orginalen och älskar den! Gillar det udda och lekfulla och den är så lätt att bära. Extra fin ihop med jeansklänning, sneakers och solkyssta ben på sommaren. Ett coolt alternativ till läderväskor i min mening!

    Tyckte inte alls att denna var snygg. Men så är jag väldigt kräsen också.

    Ett tips.. sett liknade på loppis.
    Det är ju inget nytt mode, samma fanns förut.
    Så fråga farmor eller mormor. Det kan ju finns nått på vinden.

    Dom har även kopierat ”Inuikki” kängorna/bootsen:

    https://www.ginatricot.com/se/accessoarer/skor/boots-826229000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.