Egoina goes purple!

Egoina har gått ”full on Moa Murderess” och färgat håret lila.
Riktigt coolt om du frågar mig!!!

Måste skryta lite. Bloggbevakning hade en omröstning om vilken influencer folk har störst förtroende för och titta!!

Ser ni mitt resultat? Blev rörd och så smickrad över det här. Alltså fattar inte vad jag gjort för att förtjäna att ni är så snälla. Tack tack tack ?//Egoina

Hon nämner även min lilla omröstning där ni röstade fram henne som någon som ni har högt förtroende för, vilket gjort henne superglad!
Hennes läsare verkar hålla med henne, för så här skriver de i kommentarerna.

En mycket välförtjänt andraplats!!!
Grattis, Purple!

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snyggt, älskar lila ?

      DI hakar givetvis på och kör även dem på i Hänt i Veckan still med en artikel som citerar blogginlägg, vart är världen på väg?

      https://www.di.se/hallbart-naringsliv/isabella-lowengrip-soker-hallbarhetschef/

        DI är en del av Bonnier News kan man läsa på deras hemsida. Isabella & Bonnier går hand i hand och hon har ett stort skydd.

          Kopierar från igår:

          Expressen initierar snarare, Aftonbladet är totalt ointresserade av Bella tillsammans med de flesta andra medier.

          Martina Bonnier, skönhetsredaktör på Damernas värld som ägs av Bonnier. Just i den tidningen så valde Bella att göra sin stora intervju om skilsmässan. Just den tidningens skönhets och modesidor har valt att lyfta Flattered, Löwengrips produkter och nu hårprylarna genom åren. Även Stylein har fått egna helsidoreportage och de har haft ett smörigt annonssamarbete med Natural Cycles som mer framstår som en vanlig artikel där de informerar hur bra Natural Cycles är.

          Martina Bonnier – sagt upp sig från Damernas värld och flyttat till NY för att satsa på egen karriär inom skönhet. Hon var med på middagen häromdagen hos Bella med amerikaner som kommit för att snacka affärer over there. Inte undra på att Bella vill satsa på NY och får till möten och kontor fortare än en blink.

          Bonnier ger ut hennes böcker och hennes blogg ligger hos dem.

          Bonnier vill göra Bella relevant och hon får inte glömmas bort, det är nästan så man tror att hon har en hållhake på Bonnier då hon får så mycket specialbehandling.

          Sen verkar hon blanda friskt vilket skönhetsmärke hon ska bli, det brukar vara Estée Lauder men blev plötsligt Chanel när hon hade en pressträff för Löwengrip i november.

          ”Jag vill bli som Chanel. Hon var först och stilbildande med mycket. Först var det bara något vi skojade om på kontoret men nu är det något som jag verkligen menar,Jag är här för att stanna och räkna med. När jag dör kan mina barn ta över det här och föra arvet vidare”, säger Isabella Löwengrip i sitt inledande presentation.”

      Jag med men tror egoina skulle passa bättre i en blåare lila, det röda tonera släpper iof snabbare än blå så om några tvättar får jag se om jag har rätt. älskar att hon vågar.

    Nu vill givetvis Aftonbladet kapitalisera på fröken Löwengrips miljöutspel genom att lägga en artikel bakom betalvägg.
    50/50 splitt kanske?

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Kv5qry/lowengrips-jobberbjudande-till-greta-thunberg-stracker-ut-en-hand

      Låg utan tidigare idag

      De har satt i systemet att köra betalvägg på den artikel som fått mest klick under dagen. Har inget med Bella att göra. De har failat några gånger med det, de satte en efterlysning bakom betalvägg ??

      Haha men du vill så gärna läsa? Det kommer ju inte stå något nytt ändå, bara samma gamla dravel nu kan ta upp och förfäras över en gång till. Inge konstigt att Isabella är stor.

        Har inget intresse av att läsa.
        Konstaterar bara att allting går enligt hennes plan att få medial uppmärksamhet.

          Säger du och länkar till artikeln och då ge henne mer uppmärksamhet ??

            Nej jag säger inte, jag skriver.

    Ärlig och för jäkla härlig!

      Nån som inte är helt ärlig är dock du…

    Så märkligt av Bianca att ifrågasätta Alice matvanor i podden?

    ”Äter du någonsin en sallad?” Säger Bianca till Alice när Alice berättar att hon ätit pizza på fredagen… sen förklarar Bianca att allt Alice äter låter sjukt ifrån ett ätstörningsperspektiv – men hon måste väl inse att det är hennes perspektiv som är SJUKT? Tänk på alla unga lyssnare…

    https://twitter.com/chanellisen/status/1092735113052459009?s=21

      Ge dig nu. Sen när är det dåligt att äta sallad! ?

        Aldrig. Men dåligt att kommentera vad andra äter om de inte har bett om det. Vill folk äta pizza, låt dem. Sen kan man själv äta den där salladen om man mår bättre av den. Men sluta kommentera vad andra äter. Det gör mer skada än en pizza.

          Men sluta missförstå allt med flit. Är inte det hon säger. Alice får det att låta som hon lever enbart på snabbmat och Bianca kontrar med, äter du aldrig sallad?

            Hur får Alice det att låta som hon alltid äter snabbmat genom att säga att hon åt pizza på fredagen? Det är Bianca som rabblar upp Alice mat och ifrågasätter den.

            Har absolut inget emot Bianca, tror inte hon menade något illa. Men fattar inte varför de tog med detta i podden? De måste hört hur fel det låter?

            Och om Alice vill äta skräpmat jämt? Låt henne, det ska Bianca skita i. Har inte Alice vet om hennes åsikt kring hennes kost så ska den inte kommenteras. Oavsett om hon äter pizza 7 dagar i veckan.

              Bett om

          Dom är vänner för fasen, ge dig! Gissar att du inte har många vänner….!

            Jo jag har vänner. Vi låter varandra äta vad de vill utan att kommentera. Är rätt skönt faktiskt, speciellt då vi har en ätstörd i gänget. Men vad har mina vänner med det här är göra?

        Är väl inte i att äta sallad problemet ligger, ge dig själv haha! Tror allt Alice äter sallad också (är sallad den enda nyttiga mat man kan äta btw?)

          Gissar du inte har vänner? Vem orkar med en pk röv, herregud du läser in för mycket. ?

            Och själv verkar du väldigt trevlig..

          Haha vad har saken med om jag har vänner med allt att göra? Har vänner, bekanta och familj (är otroligt tacksam för det!). Men hade inte blivit superglad om ngn diskuterade min kost (såvida jag inte blev dödssjuk av den!)

    Snyggt! Hon verkar förresten inte åldras, ser likadan ut som för 10 år sedan då jag började läsa hennes blogg ???

      Det kommer ?

      Nej det gör hon inte haha. Tror det är för att man ser de så ofta så man inte reflekterar över det. Lika fin nu som då dock ??

    Precis sett serien ”sweatshop” (Aftonbladet) som handlar om klädesindustrin och textilarbetarna i Kambodja. Två influencers (Lisa Tellbe och Sarah Tjulander) åkte dit och fick massa insikter. Sett serien med mina elever som en del i vårt arbete om fattiga länder. Mina elever gick in på tjejernas Instagram efteråt, nyfikna över om de såhär 2-3 år efter serien ändrat sina konsumtionsvanor/mönster och om det på något sätt kunde lysa ett extra engagemang för dessa viktiga frågor. De hittade mest ytliga konton med samarbeten, taggar för klädesmärken (som inte tillhör the good guys om man säger så), selfies, resor etc. Nu till min fråga: vet ni något om tjejernas syn på dessa frågor efteråt? Hur lever de? Var det vi såg på Instagram korrekt i hur ni uppfattar deras livsstil? Tacksam för hjälp så ska jag vidarebefordra till mina elever imorgon! ❤️

      Jag träffade Sarah Tjulander igår på Publicistklubben. Synd att jag inte fick frågan en dag tidigare, då hade jag kunnat fråga henne. 🙁

        Neeej, vad synd! Vad är oddsen för det!? Jag som knappt hört talas om henne innan (minns vara något av om ett pyramidspel…)
        Jag hoppas att någon av läsarna här har lite insikt.

          Påtal om Sarah Tjulander, gick in på hennes instragam och såg att hon har 100k följare men får runt 500-700 likes per bild. Måste väl vara massa köpta följare då?

            Nä det måste det inte.

            Förmodligen!

      På tal om Sarah T, undrar lite vad som hände med hennes och My Martens vänskap. My kallade ju Sarah för lillasyster osv. Jag tänker att kallat man varandra för syster så är man riktigt nära och ingen ytlig bekantskap som rinner ut i sanden. Utan att veta, kanske Sarah genomskådade Mys beteende precis som många andra har gjort…Någon som vet?

    Ååh så himla fint! Första gången jag färgade mitt hår helt, var det lila. Haha allt var lila då, mitt rum, mina mattor, MIN MOBIL?
    http://Www.caloveline.com

      Lyx ändå! Modet på min tid var annorlunda.. Första gången jag gjorde något med håret var det två breda slingor vid ansiktet. Min bästis hade pudelpermanent?? Sexy babes.

    Så jävla snyyyggt!!

    Hade varit kul att slå ut egoinas och kenzas resultat över deras läsarantal. Kenza är väl betydligt större än Egoina och därför fick hon såklart betydligt fler röster också 🙂 Egoina känns alltid så jordnära, ärlig, äkta, mänsklig och rolig. Jag tror att ett bra förtroende kommer betyda mer och mer. Det är ett fantastiskt betyg i influencervärlden!

    Åh så coolt! Det enda jag vågar är att färga håret pastellrosa när det är en festival här i stan! Är på sommaren och det är perfekt när man är lite solbränd

    Gillar inte håret (förlåt!) men gillar Egoina!!

    Jag håller inte med i allt Regina skriver, men hon är tydlig och man vet var man har henne. Upplever inte att hon smusslar med samarbeten och när hon gjorde samarbete med NC och fick kritik pga det så bemötte hon kritiken på ett väldigt bra sätt.

    Jag röstade på henne som den mest förtroendeingivande influencern, hon är väl värd placeringen!

    Lästips till CamCam och andra som är intresserade av smygreklam och källkritik:

    https://www.medievarlden.se/2019/01/unga-kan-inte-skilja-nyheter-fran-reklam

    Jag har missat egoina helt. Vem är hon?

      Regina Katralen, egoinas.se
      Bloggat sedan … ? Ja, minst tio år i alla fall.

        Gud jag har verkligen missat henne ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.