Youtubern Vlad Reiser till Andra Chansen till Melodifestivalen

Vad är höjden av övertydlighet?
Svar: Att bära en regnjacka när man sjunger om regn. 🙂

Vlad Reiser, vars bidrag var bättre än jag trodde och tyckte efter pre-viewen – gick till Andra Chansen i Lördagens Melodifestival och slår därmed tävlingens andra influencerbidrag ”Mina bränder” med Zeana feat. Anis Don Demina.
Kanske släckte Vlad Anis melodifestivalsbrand med sitt nakenregn? Vem vet, men nu är det bara en influencer kvar att försvara hedern för communityn.

Vad tror ni om hans chanser?
För at han ska gå vidare till final så tror jag att alla hans småföljare behöver regga sig som pensionärer i appen så att deras röster räknas fler gånger – mer om det här – för låten är tyvärr inte tillräckligt stark på egen hand.

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gillade låten, men tyckte inte han framförde den så bra.

    5 ⭐️ av 5.

      Va??? HUUUR kan man tycka den dyngan var bra??

    Älskade allt: koreografin, hur alla inkl. Vlad dansade så kraftfullt, låten, att han och de såg ut att ha kul och sången. Vlad är som våren – han sprider glädje! ?

    Jag missade Mello i lördags pga födelsedagsfest men jag missade uppenbarligen inte mycket. Det här var ju uruselt på så många vis.

    Asså mello har ju förstörts helt. Är det inte meningen att man ska kunna sjunga och vara en artist? Han är bara där för lite uppmärksamhet och mer visningar vilket också märks på hans beteende. Det är riktigt synd, undrar verkligen vad SVT tänkte.

      De var ju smarta, tänk hur många kids som annars ratar mello som tittar och röstar?

        Tycker mest det är kids som gillar melodifestivalen, iallafall i mina kretsar. Vuxna också såklart, men verkar vara extra viktigt för de yngre.

        Var inget smart då tittarsiffrorna gått ner. Blev en tittarflopp mer än vanligt.

          Då skyller vi på att kidsen swishar sin månadsbudget till youtubers.

      Är väl Christer Björkmans sista år.
      Hoppas på förändring till nästa.

      Han har vart jättebra för mellon, men inte alls lyckats sista åren.

    Hade missat det där om rösterna. Skojar de eller? En röst ska väl vara en röst och inte väga tyngre pga ålder. Vad dåligt.

      Det är dom gratis hjärterösterna som delats in i ålderskategorier pga att yngre inte ska ha större makt för att de är mer tekniska än de äldre. Förra året klagades det också när de inte hade detta systemet. Så det går väl inte att göra folk nöjda hur man än gör ?

        Fast jag står fast vid att en röst borde vara en röst. Ett hjärta = en röst.
        Ska ju inte vara ”rättvist”, rätt bidrag ska ju gå vidare.

    Vi tyckte att det var bra att även Vlad dansade så mycket själv och att både han och dansarna bjöd på ett fantastiskt nummer som vi inte ville gå ifrån.

    De minutrarna kändes inte långa som de kan göra ibland.

    Det jag har sett av honom på Youtube är hur bra som helst. Han är cool!

    Jag ogillar Vlad starkt efter den gången han skulle pranka Jocke med att göra inbrott hos honom och Jonna. Jonna visste om det o berättade sen för Jocke. Men hej, ptsd, man bryter sig väl inte in hos någon med rånarluva o hela kittet på skoj? Då har det gått över gränsen.

      Tror faktiskt Jocke också visste om det

      Det var skådespel. De är vänner och som du själv säger visste minst en av dem om det, men misstänker att även Jocke visste.

    Mja inte min kopp te…förra veckans andra chansen var så mycket bättre (oj lät ju som titeln på ett tv-program)

    Kommer aldrig förlåta Vlad för hans ”skämt” under Metoo där han postade en bild på snövit som sov och prinsen som skulle kyssa henne, texten under löd ”Dead Girls can’t say no”. Detta uppmärksammades och han vägrade be om ursäkt eftersom både nekrofili och våldtäktsassocierade skämt är rätt smaklöst. Kan dock inte hitta en enda artikel kvar kring detta, letade upp en på Nyheter 24 förra veckan men där verkar den vara borta?

      Här var den visst: https://nyheter24.se/noje/899756-youtubern-och-barnfavoriten-vlad-reiser-skamtar-om-valdtakt

      Men jag får backa på det där att han inte bad om ursäkt för det gjorde han visst efter att han insett att hans framtid var som typ lokalvårdare om han inte gjorde det: https://nyheter24.se/noje/900420-darfor-ber-vlad-reiser-om-ursakt-for-sitt-valdtaktsskamt

    Totalt talanglös ?

      Eller hur! Stängde av för det var så falskt och hemskt!

    Fruktansvärt dåligt, att ett sånt bidrag ens får komma med bevisar bara hur dåligt ”mellon” har blivit.. ?

    Dom som tycker det här är bra är uppenbarligen tondöva

      Jag tycker den är bra och är jag är inte tondöv. Jag brukar tvärtom gissa rätt varje år på vem som vinner.

      Däremot är det svårt att sjunga och dansa så pass mycket samtidigt och han sa att det är första gången han uppträder på en så stor scen. Jag tycker att det är bra att allt inte är exakt in i detalj perfekt, då blir det mer äkta.

      Jag blev glad av numret och det behövs efter den här mörka vintern.

        Vem vinner då?

          Bra fråga. ?

          Ska lyssna igenom samtliga bidrag (så här långt) igen. Vem tror du vinner? Vi får väl svara på den frågan igen i sista Mello… vad heter det. Inte Öppet spår, men det som är samtidigt.

            ÖPPET SPÅR – MELLO EDITION heter det ja. Och så står det vilken stad efter också.

          Jag behöver förstås höra alla låtar först, men jag tror mycket på 15-åringen Malou Prytz, men även på Vlad om han har en engelsk text också, Hanna Ferm & Liamoo var fantastiska…

          … men för mig är FAVORITERNA så här långt i tävlingen: Wiktoria, men även Mohombi.

          Det bidrag som är min absoluta favorit så här långt är, om jag måste välja av de två:

          ?MOHOMBI?

          Vilken är eran favoriter

            *era

            Anna Bergendahl var bra också, men för mig är det Mohombi alla dagar i veckan. Inte minst för att tjejen/ dansaren var så bra också. Men Wiktoria har allt hon också.

    Melodifestivalen bör läggas ned och pengarna bör istället läggas på replokaler osv

      Nej, älskar eurovision!

        +1

          +1 på att jag också älskar Eurovision alltså.

      Håller med. Borde verkligen läggas ner.

    Han sjunger ju falskt och låten?Nä fy!

    LÅTEN är väl okej men han har verkligen inte en bra röst. Fokusera på hur hans röst låter och bortse från musiken/dansen/osv. Det känns som att youtubers blir inbjudna till allt idag, oavsett hur talanglösa de än är bara för att dra in pengar. Hur många tror ni inte ringde in på Vlad bara för att de gillar hans youtubecontent? Och han är förmodligen bara med för mer visningar.

      Hans dans är verkligen inte något att hänga i granen heller. Han har ju uppenbarligen lärt sig koreografin men jämför honom med dansarna när de alla gör samma rörelser och se vilken skillnad det är.

    Han var ett skämt. Så dålig?

    Och Andreas borde diskvalificeras.

      Ja! Det borde han.

      Varför? Har jag missat något?

        Avicii kopia i början av hans låt.

          Och Coldplay i mitten.

            Och Margrette a million years lite här och där.

    Usch så pinsamt! Sjunger inte vidare bra men dansar helt ok.
    Borde kanske dansa bakom annan artist som kan sjunga istället?

    Jag brukar tänka så här: om vi själva ställde oss på en stor scen och dansade massor och sjöng samtidigt. Hur lätt är det att sjunga då? Jag blev jätteglad när Vlad kom till Andra chansen för det är bra på många sätt för honom.

      Vi andra ställer oss inte på en stor scen och dansar och sjunger massor, vi andra besitter något som kallas självmedvetenhet. Uppenbarligen få förunnat dessa dagar.

        Eller hur ? Alltså är man dålig på något kan man ju låta bli att göra det. Är man inte kirurg ska man kanske inte operera någon och kan man inte sjunga/dansa/whatever ska man kanske inte stå på scenen i en stor musiktävling utan lämna det åt dom som faktiskt kan. ?

        Fast numret var ju bra på många sätt tycker många även om ni inte tycker det och eftersom han kom vidare till Andra chansen så tyckte ett flertal att det var bra.

        Ni får gärna tycka så, men jag är glad över variationen.

      Men har du det som jobb ska du klara av det. Andra artister över upp det bland annat genom att springa på band samtidigt som de sjunger.

        Jag förstår hur du menar.

        Fast han har antagligen också gjort likadant, men det tar tid att lära sig röstteknik och att stå på en stor scen inför en mycket stor tv-publik är riktigt svårt.

        Jag har stått på en del scener och sjungit och det som var svårast var dels en gång då jag och två till sjöng och dansade och en annan gång då det var oerhört stor publik. Det var bland det roligaste jag någonsin gjort, men tänk dig höjdrädsla, det måste tränas bort.

        Lite så är det med att stå på en stor scen och många artister får chansen fler år just därför och då går det oftast allt bättre med åren.

        Jag har stor respekt för att folk vågar. ???

        Alla tycker inte som jag, men för mig så kommer Mello med våren och våren med Mello. I förrgår började småfåglarna kvittra och vårljuset lyser upp mitt kök så att allt, precis allt känns lättare.

    Vet inte riktigt vad jag tycker om låten, men jag blev glad för hans skull ?‍♀️

    Nu har jag knappt sett någon le på länge eftersom vintern har varit så lång och mörk, så när Vlad log låten igenom så ska han ha cred för det tycker jag.

    Följer varken mello eller vlad på youtube men jag gillar ändå hans uppträdande, Lite småkul sådär.

    Jag tror på Vlad. Vi var tre generationer hemma i soffan i helgen som höll på honom.

      Likadant här. Eller okej, två generationer men ändå.

    Men skjut mig, jag orkar inte, men jag tycker han är sjukt snygg? Är det nåt fel på mig?

      Det är inget fel på dig. Haha. Så kul skrivet.

      Många tycker att hans föräldrar ser unga ut och att de också ser väldigt bra ut. Så många anser att han har mycket att brås på.

    Låten är skräp. Den gick vidare för att han är en youtuber. Hade det varit en random snubbe från Tomelilla hade han åkt ut med huvudet före.

    Men det är väl så mello funkar. Det röstas på den artist som är mest poppis inte nödvändigtvis på den låt som är bäst.

      Poppis i Tomelilla? Det vore nåt. ?

        Fast å andra sidan när jag tänker efter är det ju på småorter många av mellostjärnorna till sist hamnar. Tossiga Bonnadan i Ronneby, öppnandet av ny galleria i Karlskoga och skriva autografer på torget i Grästorp på nån skördefest.

          Haha, sant Kommandoran. ❤️ till dig!!

            Tyckte bara det lät så kul med poppis i Tomelilla.

    Mohombi med sin låt Hello?

    är min favorit så här långt. Ska börja lyssna med på honom igen. Flera låtar är extra bra, men jag känner mest för det bidraget.

    Vilken är din favorit Kommandoran?

    Och ni andra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.