Lite lagbrytare på Alla hjärtans dag!

Brott mot Marknadsföringslagen – Dessie och Sindy Niklasson.

Klicka HÄR!

Brott mot Lotterilagen – Jonathan Hermansson och Zannie Hahn.

Uppdatering!

Dra på trissor! Nu är det fritt fram att lotta ut saker så länge man inte bryter mot plattformens regler som man gör det på!

Tack för infon!!!!!!!

Så här står det på Spelinspektionens hemsida (fd Lotteriinspektionen):

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att ”influencers” aldrig lär sig..

    Alla dessa sjuka och onödiga ingrepp! ?

      Fixade läppar är ofta groteska. Betala dyra pengar för att se ut som man fått en allergichock. Typ ätit en glass med en hel getingfamilj som toppning.

        Haha, ja precis såg jag ut förra helgen efter att ha fått i mig nötter av misstag?

          Jag gjorde buketter av akleja och pioner. Gick väl liksom och pysslade i min egna lilla värld när stickningar och därpå svullnad drabbade överläppen. Inte tänkte väl jag på växtsaften på fingrarna när jag pillade med snusprillor. Satte mig i bilen och åkte mot sjukhus utifall, men det lugnade sig. Grannen blev senare glad över en bukett.

      Ja herregud som dom ser ut. Det är ju så uppenbart ”fixat” så om målet var att bli mer attraktiv, eller vad målet kan tänkas vara, så faller det ju platt när resultatet blir så här. Det kan väl aldrig vara attraktivt med så dålig självkänsla att man sabbar sin kropp?

    http://isabellesrealface.tumblr.com

    Oredigerade bilder på Isabelle Strömberg. Hon fotoshopar tydligen sina bilder fortfarande

      Länken fungerar inte.

        Funkar för mig

      Hade gärna Photoshopat mig om jag hade kunnat och orkat. Nu är jag bara full på alla bilder istället. Inklusive mina bröllopsfoton. Men man kan ju inte polera en bajskorv, som min syster brukar säga.

      Isabelle är jättefin, med eller utan redigering.

        Sluta. Varför säger du sådär om dig själv? Tänker du sådär om andra människor också? Att dom är fula och inte ”går att polera”? Att bara skönhetsoperationer (som Isabelle gjort) kan ”rädda” en människas utseende. Vi är inte fula, vare sig du eller jag, men vi lever i en kapitalistisk värld där vi först och främst blir behandlade som konsumenter. För varje sentimentet av din kropp är det någon som vill tjäna pengar på genom att förklara vad ful och värdelös du är, men det stämmer inte. Silikon, fillers, lösögonfransar, rakhyvlar mm, det är bara produkter precis som mjölk- något som kan säljas. Dina bröllopsbilder representerar kärleken mellan dig och din partner, inte alla skönhetsoperationer du tack och lov inte lagt dina pengar på 🙂

          Gulle dig! Nu gråter jag lite. Ska sluta kalla mig själv bajskorv ??

            Ja, ge fan i det ❤️?

      Jag tycker synd om henne. ?

      vilken patetisk sida.

        Eller hur och så har sidoinnehavaren mage att säga “Ja jag är en av Isabelles gamla vänner men jag är ej bitter”. Nä men visst vi säger väl så då… fyfan!

      Allvarligt talat, istället för att racka ner på en tjej som uppenbarligen inte rycker själv att hon duger som hon är (med tanke på all Photoshop, imman ska tro denna sidan) så kanske man ska se det stora problemet, VARFÖR anser hon att hon måste redigera sig? Vad beror det på? Kan det vara sjuka strukturer och ideal i vårt samhälle – som är helt jävla omöjliga för NÅGON att leva upp till?!
      Kanon inte se att det är synd om dessa tjejer? (Menar inte detta på något ”klappa på huvudet”-vis, utan bara att dom fallit offer för den sjuka verkligheten vi lever i, när det kommer till, framförallt kvinnors, utseenden och värde.) Jag tror knappast att hon kommer känna sig bättre om hon ser sånt här, och tänka ”fan, jag kanske borde sluta redigera mina bilder” utan snarare raka motsatsen. Skriv INGET om någons utseende om den inte specifikt bett om er åsikt – och även då, skriv bara om ni har något snällt att skriva, annars låt bli! Blir förbannad alltså! Finns alldeles för många människor som mår dåligt för något så trivialt som deras utseende! Alla är vackra, om dom har en vänlig själ.

      Sorry för rant… ?

        Intressant att Isabelle får sympatier när det handlar om hur mycket hon photoshoppar sig, medan Alexandra blir påhoppad om hur patetisk hon är som använder sig utav Photoshop, när det isf handlar om samma sak om att vara osäker på sig själv pga samhällets normer

      Personen som driver den sidan är ju uppenbart besatt i Isabelle ? Första gången jag kom in på den var för säkert över 7 år sen. att tjejen(vad annars) fortfarande uppdaterar är bara sjukt. vem orkar ens haka upp sig på photoshop ”fails” år 2019….ja utöver dom flesta av er här inne? och vem orkar ägna hela sitt liv åt att lägga upp dessa bilder på en o samma människa

      I princip alla influenzzzzerz photoshoppar. Mer intressant att hon börja hänga med knivmicke så mkt nu när hon blivit singel.
      Och försöker dölja att dom dricker alkohol på sina Storys (?)

    Väldigt dålig reklam för kliniken, de har ju sabbat dessies läppar

    Tydligen ingår en sned underläpp i priset. Är det vad man får nöja sig med för rabatterat pris?

    Det är inte längre brott mot lotterilagen, lotteriinspektionen ändrade sina regler vid årsskiftet. Däremot bryter det fortfarande mot plattformens regler.

    Shit va de håller på.. implantat här å där i kroppen, fillers i hela ansiktet/läppar, utfyllnad av ”rynkor” (som Sindy beskrivit det), solning, tandblekning, fransar, naglar, om och om igen… och ändå har de knappt passerat 25.
    Stackarna alltså. De måste verkligen sett ut som vrak innan (ironi….)….

      Ja det är en sak att vilja fixa till rynkor, men här vete gudarna vad det har för syfte. Möblera om hela nyllet och utplåna sina personliga drag. De lär ju fortsätta livet ut om inte allt ska säcka ihop och bli fulare. Få kindpåsar som en hungrig hamster 🙂

        Många börjar ju redan när de är 19. Vad har man för rynkor då? Man kan ju leva ganska ”hårt”, med mycket alkohol, cigg, spolning och för lite sömn, utan att det börjar synas förrän i trettioårsåldern.
        Alla gör som de vill, men för mig känns det lite som slöseri på tid, pengar, energi och tankeverksamhet. Men blir de glada av det är det ju bra.

      Så väldigt kontraproduktivt att både sola solarium och botoxa rynkorna.

        Verkligen tårta på tårta 🙂

        Och röka som iaf Sindy gör. Fruktansvärt smart tänkt…. :p
        Roligt å tragiskt på samma gång.

      Jag tycker det är lite spännande med kändiskvinnor (riktiga kändisar alltså) som bantar och tränar och detoxar sig så smala att allt fett försvinner. Men för att se unga ut sprutar de in grejer i ansiktet för att få fylligare kinder. Hade varit billigare att äta lite mat, tänker jag. Men jag är väldigt okänd och har runda äppelkinder, så jag vet ju ingenting. Egentligen

        Det är så sjukt lätt att bara äta lite mer dessutom, och stoppar man i sig bra saker får man lyster i huden helt på köpet =)

      Och ändå blir bloggare hyllade av tjejer som skriver åh vad du är vacker varje dag och åh vilket hår. Dom är så unga så dom fattar inte att mycket på en del bloggare är falskt. Dvs löshår och botox och fillers. Sedan skriver bloggaren ut svindyra priser och namnet på kliniken. Ganska ego.

    Tips: Jocke kritiserar en journalist på Nyheter24 efter en artikel om Jonna. Finns på Nyheter24s facebooksida!

    Trolljägarna på tv nu. Handlar om influensers.

    Tycker det är lite intressant att hans lägenhet nu ligger ute till försäljning på Hemnet. Ska bli kul att se vad slutpriset blir på den.
    https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1,5rum-ostermalm-stockholms-kommun-artillerigatan-33-15762655

      Hyrde han den inte i andra hand?

        Han hyrde i andra hand ja

    På FB får man inte ha tävlingen på andra personers tidslinjer, men vad gäller vid tävlingar på Instagram? Någon som kan förklara för mig?

    *vill lära mig*

    OT fast handlar ju trots allt om sociala medier, och stora profiler som sprider kroppshets. (ta bort om det ej passar)
    Men fick lite av en chock precis när jag spana in instagram och ser en story av vår svenska Victorias secret modell Elsa Hosk. I storyn ligger hon och får massage på sin mage som är rätt mycket smalare än normen (den går ju t.om innåt) med texten: När man ätit pasta 3 dagar i rad…

    Att tjejer i en bransch som redan pekas ut som osund lägger ut något sådant här är väldigt konstigt för mig. Är det för uppmärksamheten eller varför?

      Vissa av oss ser faktiskt ut sådär, och är naturligt smala. Är ni som beklagar er avundsjuka, eller oroliga på riktigt? För om ni är oroliga på riktigt finns det nog mer effektiva sätt att göra någonting på.

        Alltså. Jag är också smal, men jag vet ju om att jag är smal. Då känns det ju himla konstigt att lägga ut en bild på min smala mage och skriva om hur mycket pasta jag har ätit.
        Ja, vissa av oss ser ut så, men vi behöver ju inte göra oss dumma för det.

          Japp, och hon förekommer ofta på Celebface på IG eftersom hon nästan alltid redigerar sig smalare på bilder…

        Det är inget fel med att vara smal, tjock eller vad som helst. Smal, tjock osv är en beskrivning.

      Oj, den texten till den filmen fick mig att känna lite obehag. Det är liksom aldrig nog, hur en person än ser ut, hur mycket framgång osv, så är en inte nöjd. Jag menar verkligen inget mot personen som lagt ut filmen, utan det är fenomenet och samhället som får mig att må dåligt. Jag vet inte ens vad jag ska skriva och jag har skrivit o raderat flera gånger. Jag önskar att alla mådde bra i den kropp de har oavsett hur den ser ut.

    Hoppas Selma kryar på sig! ??

    Synd att de ändrade lagen. ”Tagga in”-tävlingarna är ett jävla otyg!!!

      Man får fortfarande inte använda Facebook-funktionen tagga i tävlingar. Inte heller dela.

        Får man det på instagram då?

      Amen!

    Och du borde se upp med dina kommentarer som visar på att du börjat ruttna inifrån. Snart kommer karma och tar dig!

    Mår du bättre nu när du skrivit det och eventuellt ger henne ett nytt komplex? Blir du gladare av att klanka ner på någon annans utseende?

    Så jävla taskigt och onödigt skrivit. Högt hårfäste har ingenting med fillers att göra. Och det är ingenting hon kan hjälpa att hon har och verkligen inget man ska håna en annan människa för.

    Dessie är en söt tjej som tyvärr, som så många andra, verkar lida av massa komplex kring sitt utseende. Tyvärr verkar hon också ha ganska mycket personliga problem och framstår som väldigt omogen trots sin ålder. Hennes liv verkar vara mest stabilt när hon har en kille som ”bär” henne. När hon är singel verkar hon törsta efter uppmärksamhet och uppskattning genom sociala medier istället.
    Man önskar hon kunde lägga killar och sociala medier åt sidan och lägga tid på att bli mer bekväm med sig själv. Men hon är inte ensam, man ser så många människor, unga som gamla, som verkar definiera sig själva utifrån sin partner och andras blickar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.