Paow och Anna Pankova i bråk över en blå plupp

Två före detta Paradise Hotelldeltagare har hamnat i bråk över den blå verifierade-pluppen på Instagram och det är bara så märkligt alltsammans.
En blå plupp är alltså ett sätt att verifiera personen bakom kontot och tydligen har Anna sagt till Paow att hon borde skaffa en, hon också.
Paow i sin tur kallar Anna för avdankad PH-deltagare som bara ville bli känd och slog klorna i Kristian Täljeblad för att åstadkomma det.
Ni hör hela hennes rant i videon här under.

Blå plupp – definitionen av lycka, framgång och kändisskap. 
Jag har ingen – obviously – men kanske att Tjocka Hetsätarkatten kan få en på sitt konto?

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,248708″ ap mute yot ]

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så jävla oklart haha

    Jag fattar ingenting.

      Same ???‍♀️

        Det heter ursprungsbefolkning..

      Jag e för gammal för det där känner jag

    Högst tveksamt att anna sa det och menade det seriöst?

      Anna skrev det i chatten som bilden visar. Men bråket handlar om det drev Paow utsattes för i ett kommentarsfält där hon hånades och Anna var en av dem som kommenterade. Något Paow tog illa vid sig av.

    Förstår absolut INGENTING av detta inlägg.

    Fast det är väl inte alls vad bråket handlade om. Och Anna sa nog det bara för att provocera paow lite.

    Att poaw låtsas som att hon blir mobbad av Johanna och söker sypmtati är så pinsamt.

    Att de inte lägger sin tid på något vettigt.

    Jag tycker nackdelarna med att vara kändis vida överstiger fördelarna. Fy sjutton för att alltid (?) bli igenkänd överallt och dessutom tvingas försöka ”underhålla” kändisskapet för att inte bli ”bortglömd”, näe…. Bättre att fokusera på sitt liv och göra det som man mår bra av och skulle detta råka vara t.ex. att måla tavlor och man >råkar< bli en känd och berömd konstnär så får man fixa kändisbiten då. Det finns "kändisar" som skyddar sitt privatliv och sina familjer till det yttersta. Heder åt dem.

      Jag blir irriterad bara grannarna hälsar på mig när jag promenerar med hunden på morgonen. Hade blivit helt galen av att vara känd

    Paow är alltså sur för att Pankova har ett verifierat Instagram konto (blå plupp) ??
    Kan inte Paow i så fall verifiera sitt konto eller ??
    Vem näthatare vem ?
    Är inte båda ”avdankade PH-detagare”?

    Jag fattar verkligen ingenting….

      Nej Paow är inte sur för att Anna har det, Paow kände sig hånad av Anna däremot och tyckte väl att det med blå plupp lät drygt.

        Tack för att du tog dig tid att förklara…
        Men jag fattar fortfarande inte

    Att paow kallar någon annan för ”avdankad ph deltagare” är fan kul asså

      Det är de ju båda men också kul att Anna har en blå plupp, som om hon är en stor kändis haha.. då är ju Paow mer känd iaf och skulle nog lätt kunna få en blå plupp om hon vill.

    Är mållös…

    HUR ORKAR DOM?????? HUUUUURRRRR ORKARRRRRR DOM!!!????!!!???????

    Anna driver ju bara ang blå plupp och Paow är korkad nog och tro att hon är seriös och gråter ut på instastorys. Jag förstår inte att Paow från början blir så kränkt ang Johannas reaktion till Joakim Lundells svar. Av alla människor man kan få träffa, världsledare, politiker eller äventyrar you name it så väljer han Paow. Hon hade troligen reagerat likadant om Joakim Lundell sagt Anna Pankova eller någon annan människa som inte gjort speciellt mycket för att förändra vår omvärld.

    Men guud, Anna är ju solklart ironisk gällande pluppen. Hur kan denna Paow inte läsa det? SÅ enormt skrattretande att hon fortfarande använder ”bloggbråk” dvs Instabråk nu 2019 som ett sätt att klänga sig fast som relevant. Tragiskt.

    Är det bara jag som tycker det är svårt att veta vem som skrivit vad när de delar andras instastory och sen skriver något ovanpå det. Speciellt första bilden . Fattar inte vem som skrivit vad och dessutom är det ursprungligen Johanna Nordströms instastory? Eller?

    Nä sorry. Förvirrade mig själv i min fråga. Vi släpper detta nu. Går vidare. Jag ska äta pizza, det är garanterat okomplicerat. Hej!

      Du ser i vänstra hörnet vem som postat/repostar den andras

    Du missar kommentarer på olika inlägg när du blockar oss som försvarar bella. Och du missar mkt pga din bella-fixering 😉
    Du borde ju visa det Anna skrev angående blå prick, lät som om hon tycker att hon är något för att hon fått en blå prick. Men hon och killen är ju coola nu som är kompisar med Samir och Sigrid hehe annars är hon väl en avdankad ph-deltagare.

      Aha det stod visst med såg jag nu, jag missar visst också hehe eller lades det till, såg inte det i inlägget från början iaf.

      Med tanke på hur många ip-nummer du skapat upp så undrar jag vem det är som är fixerad? ??‍♀️

        Skapat upp? Går väl inte att skapa sina egna IP-nummer? Och om det går hur kan du veta att en (1) person ”skapar upp” ip-nummer. Låter konstigt, paranoid. Men visst är du Bella-fixerad.

          Det är hur lätt som helst att skapa ip-nummer, det borde väl du veta? Så många som du använt för att få igenom dina kommentarer här? Återigen – DU ÄR INTE VÄLKOMMEN HÄR!!!!

    Orkar inte med alla dessa hjärndöda fiskmåsar!

    Den STORA frågan är heter det pLopp eller pRopp????
    JAG vill gärna veta!

      Eller plUpp?

      Propp är ju såna elsäkringsknappar.

    Hur fan får man en blå plupp då?
    Alltså jag fattar inte. Men det är nog inte meningen och jag borde kanske va glad över att jag inte fattar..

      Undrar också? någon som vet?

      Man får väl ansöka om det, antar jag. Det ska liksom intyga att det är en viss känd person och ingen som låtsas vara den personen typ.

    Paow har ju varit med i flera säsonger av PH, plus en massa andra liknande program så det är hyckleri det hon håller på med. Sen det med online mobbningen hon pratar om är jättetråkigt och något som måste sluta. Det skulle vara fint om Paow själv tänkte lite mer på att vara ett bättre exempel i den kategorin och sluta hänga ut folk etc.

    Fast nu borde du väl ha tagit med hela historian? Ta upp vad Anna och andra har skrivit om Paulina i Johannas IGinlägg..

    Är du kändis på riktigt får du din ”plopp” utan att tjata och skicka in passkopior.
    Tragiska människor de här ”d-kändisarna”, vad är man igentligen känd för?
    Dagbok på nätet och knulla i Pardise hotell?

    Alltså Paow liknar jättemycket han skådisen som spelar Stephen Hawking, vad sjutton heter han… *googlar* Eddie Radmayne!

      Hahah döör. Dagens sanning

      Har också tänkt på det haha

      Det är ju sen gammalt

    Jag gillar paow tycker hon är kul. Skulle vara kul att hänga med henne i Thailand. Hon har humor.

    Tror inte man kan bli mer trashig än Paow. Väx upp och skaffa ett liv (som inte går ut på att vara med i PH gång på gång).

    Maj gad! Samir Badrans och Alex Schulman i podd/instabråk. Alex uttrycker sig vidrigt, för att använda hans eget favvouttryck och Samir tänder direkt. Har dock svårt att tro att Samir betett sig otrevligt mot Charlie.

    Gör Alex så här för att fiska uppmärksamhet?

      Nja.. fast flera kan intyga att Samir många ggr betett sig arrogant, så Alex kan säkert ha uppfattat honom så, men ändå lite elakt att säga att Samir är vidrig – blir som på denna blogg då, samma låga nivå som Cc. M Graaf hade ju bett Samir om en bild en gång och blivit otrevligt bemött, och första gången S&V var med i mellon så var han arrogant och lite divig. Men oftast är ju Samir trevlig och tillmötesgående till sina fans. Gillar både honom och Alex. Lär komma inlägg first thing in the morning, Cc har nog redan skrivit ojoj hon är nog snabb när det finns chans att klämma åt Alex – hon avskyr honom och vill gärna smutskasta honom så mkt som möjligt.

      Ja, säkert så att AS behöver SB för att få uppmärksamhet. ?

      AS har väl lite större publik än vad SB har? Om inte liiite bredare publik.

      SB har varit jättegullig mot mina barn när de varit löjligt starstruckade.

      Även kändisar har väl dåliga dagar.

      //Moa

    Herregud, vem orkar bry sig om vad dessa människor skriver till/om varandra. De är kända för en sak, att ha varit med i en (eller flera) trashig tv-serie som går ut på att folk som vill bli kändisar till varje pris super, kn-llar och jävlas med varandra i tv. Kan inte förstå vilka som tycker att de är intressanta att följa?

    Väldigt fin komplimang till Paulina av Jocke ändå, kanske inte så kul för Jonna att höra det dock. Kan förstå reaktionerna också haha inte för att det är något fel på Paow det hade varit lika kul om han sagt typ Kenza, när han fick välja på alla i världen hehe.

    Att Paow kallar nån annan för avdankad *insert whatever*………….?

    Jag kan bara koncentrera mig på den BLÅA PROPPEN 😀 Inget annat hör jag. Blablabla blå propp bladibla blå propp. Hilarious!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.