Följ Bloggbevakning på Instagram

Om ni vill försäkra er om att inte missa några roliga, intressanta uppdateringar från mig – följ Bloggbevakning på Instagram.
Kontot handlar nu för tiden inte om mig, några katter eller min nya hundvalp alls utan det har fått ett eget konto. På Bloggbevaknings Instagram postar jag saker som inte riktigt får plats på bloggen, som har med sociala medier att göra men som kanske inte handlar om enskilda influencers per se eller som bara är sjukt roliga.
Enligt mig då så klart. 🙂

Min Story uppdateras också och där har jag ofta frågestunder och annat gött.
Så missa inte det! 🙂

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tycker frågor/svar bläddras för fort. Hinner ofta bara läsa frågan och bara början på svaret

      På instastory?
      Om du håller fingret på skärmen pausas storyn tills du släpper så du hinner läsa.

      Du kan också hoppa bakåt en story genom att trycka på vänster sida av skärmen en gång och hoppa framåt genom att trycka på höger sida.

      Vill du bläddra bak/fram till tidigare/nästa konto swijpar du från vänster till höger för nästa och från höger till vänster för tidigare

        Tack ❤️

    Är du GALEN? Då blir jag ju blockad av booken!! ??

      Just min tanke ? platsen hos henne är för värdefull

        ?

      Va?! Är det därför jag är blockad av henne? Jag undrade just, skulle kolla hennes insta pga förra inlägget men insåg att jag var blockad. Har aldrig ens kommenterat eller nåt men följer Bloggbevakning på insta…

        Jaja det är sen gammalt och allmänt känt.

        Haha, jag följer också men är inte blockad av Anna. ✌️

      Fast man kan ju ha flera konton?
      Mvh Proffesionell instanyfiken

        Jobbigt att logga in och ut på olika ? man kan lika gärna besöka bloggbevakning då och då utan att följa

          Om du länkar kontot behöver du inte logga ut 😉

          Man behöver inte logga in och ut, går smidigt att bara växla konton med ett knapptryck ? /professionell stalker

          Går att vara inloggad på flera samtidigt ?

    Kul att du finns på Instagram. Skrattade högt åt klitoris/vegan-liknelsen. Kan bara hålla med.

    Jag måste fråga, eftersom du lägger upp många skämtbilder på din Instagram: vet du alltid vad det är du lägger upp? T.ex. skämtet om ”the bear face”? Vore roligt att höra hur du resonerar, du kanske har massor av insikt i ”bearkulturen”?

      Jo då, jag har ganska bra koll på vad som menas med ”bear face”, tackar som frågar.
      😉
      Jag skulle nog inte kalla det för en ”kultur” utan mer ett sätt att posera på bilder med ett lite skeptiskt leende typ… Det nya ”duckfejset”…men du kanske tänker på något annat?

        Du bör du nog läsa på lite om du gör den jämförelsen.

          Kan du förklara vad det är då? Mycket mer än så får man ju inte när man googlar, kommer typ bara upp den där hornet-linken och inget mer?

          Vad betyder det då?

          Berätta gärna mer, uppriktigt nyfiken då jag aldrig hört talas om detta. Har försökt googla nu men hittar inget som ger mig någon klarhet…

        Alltså, björnkulturen i gayvärlden har funnits i många många år. ”The bear face” skulle jag kalla är deras variant av duckface. Jag undrade mest om du visste vad det innebär att vara björn i gayvärlden, eftersom du refererar till något vi själva skämtar om. Trodde inte att det hade nått heteros. ?

          Nä det har nåt heteros! The bear is out of the bag, s a s?

    Dom som tränar och hänger upp och ner jag tänker på fladdermöss bats ser så roligt ut. ?

      Ok K-M 🙂

    Är öppet spår, fredag och lördag?

      Japp!

        Och onsdag numera, eller?

          Uppsamlingheatet ja.. det glömde jag! =)

    Tänkte ta en social media free day imorgon, är någon med mig? 🙂 Hänger alldeles för mycket på sociala medier märker jag.

      Bra idé. Sociala medier är ingen trevlig och hälsosam plats att vara på nuförtiden – ilska, elakheter, mobbing, tjafs.. usch… det påverkar människors mentala hälsa och bidrar till psykisk ohälsa. Dessutom är det inte klimatvänligt – det är inte klimatsmart att hänga här och på andra soc medier så bra att låta bli. Camilla borde ta sitt ansvar och stänga ner bloggen om hon värnar om miljön, klimatet och folkhälsan.

        hahaha du hittar fan hela tiden något dumt att säga om Camilla.
        Du var ju inte önskad här, har du redan glömt det?
        Kryp tillbaka till vart du kom ifrån och sluta förpesta fältet för oss andra.

    Vem är Sveriges största influencer? Och då tänker jag inte på någon specifik kanal/medier utan allt som allt.
    Är det Kenza? ?

      Ot, förlåt!

      Tror det är Bianca/Therese sen kommer väl Kenza där nånstans..

        Med tanke på att jag inte har en aning om vem du syftar till när du skriver Therese…så tror jag inte att det är hon.

          För att du är måttstocken att gå efter när det kommer till vem som är stor på sociala medier och inte..?
          (Nu vet inte jag heller vem denna Therese skulle kunna vara, men det var ett märkligt resonemang att bara för att DU inte vet, så är inte personen stor.)

          Så bara för att du inte vet vem en av Sveriges största youtube är så avgör det eller?

      Bella med tanke på alla kommentarer hon genererar hör på BB. Så många som engagerar sig i henne.

        Med den logiken så är Anna Book också en större påverkare än Bianca och Kenza.

    Jag saknar dig som du var förut, ditt sätt du hade då. Nu är din blogg och framtoning väldigt mycket mer pk och ”retar” inte upp en fluga. Jag säger inte att det är dåligt, men Helenan saknar din härliga, bitska satir ?

      Jag saknar en ?i skogen!

        Hahaha

        Snart skolavslutningar och midsommar då ska det nog stjälas björkar med

        Hahahaha bästa!

        Granen får hålla sig på plan.

      Jag gillade också när dina texter var satiriska, humor med sting i. Men då var det ju några humorbefriade människor som skrek mobbning, mobbning , det får bara skrivas gulliga texter.

      Va?? Skojar du eller.

      Satir? Kent Wisti är satiriker och jag tycker hans stil ligger ljusår bort från Camillas som jag inte alls uppfattar som satirisk. Att göra sig rolig på andras bekostnad och förlöjliga dem – när blir det satir? Sedan kanske vissa förtjänar det och andra inte men det är ju en smaksak och en helt subjektiv bedömning. Den som inte gillar det som skrivs här och mår direkt dåligt av det bör heller inte läsa denna bloggen. Samma till den som skrev att sociala medier är fyllda av hat : det beror HelT på vilka sidor du väljer att besöka och vilka personer du väljer att följa! Jag lägger inte till FB-kontakter som är öppet rasister, varför skulle jag göra mig själv den otjänsten??

        1. Kent Wisti stjäl skämt och ritar en krumelur bredvid. Att kalla honom satiriker är helt uppåt väggarn.
        2. Camilla sa själv i en intervju (Mediepodden eller vad den heter) att hon ändrat sitt sätt att skriva i takt med att bloggen blev större. Förståeligt kanske, det kan ju lätt bli att sparka nedåt. Med det sagt fattar jag vad Helena menar och jag saknar det också!

        Du vet att det finns mer än en form av satir va? Bara för att Camilla inte påminner dig om en specifik satiriker betyder det inte att hon aldrig själv gör satir. Konstig kommentar.

    Följer bara mina vänner på insta 🙂 Var väldigt skönt att avfölja alla kändisar och influencers.

    My Marten tvingas lämna bort sina katter av sin Jonas pga att han inte gillar katternas hår. Hon måste välja katterna eller honom. Fy vad hemsk han är. Han är inte ens allergisk.

      Och där kom den. Inte oväntat.

      Så gjorde min pappa när mamma väntade mig, tvingade mamma att göra sig av med sina älskade katter. Ljög ihop hemska historier om hur foster dör av katthår osv.
      Den som kom först är den som stannar såvida det inte gäller barn.
      Hon kan hitta en karl som gillar katter, kattmänniskor är fan bättre än det motsatta.

    Carolina Gynning ska åka till Marocko idag, mycket flygande för henne. Undra om flyg – och klimatdrevet ska gå igång hos henne nu, och om folk ska sluta köpa hennes vin, smycken och andra grejer för att hon flyger mycket och ”förstör planeten och för våra barn”. Herregud hon har ju två barn, tänker hon inte på sina barns framtid.?

      Så blir det nog. Kolla in Claudia Conchas senaste bilder från flygplan på instagram, massor av kritiska kommentarer. Dessutom var flygplanet de reste i nästan helt tomt! Märkligt.

    Hannah Graaf har fått dickpics i helgen och Johanna Toftby också och det verkar vara från samma äckelidiot. ?

      Trettonbarnsmamman har också fått ?

    Madeleine Ilmrud ska få en dotter till ! ? ? Det där med konfetti i rosa eller blått i ballong som ska visa om bebis blir flicka eller pojk har blivit poppis haha alla göra samma nu. Men är det pk i dagens pk-samhälle?

    Ilmruds ska få en dotter..Till ! ? De körde också konfettiballong, i rosa el blått, som är så inne nu haha. http://www.madeleineilmrud.se

    Madde Ilmrud ska få en dotter till !

    Saknar uppdateringar om Jocke och Jonna. Uppdatera gärna lite om vad som händer i deras liv. Såg nån rubrik om stalker, och polisförhör tror jag, och hur går det med den lilla och huset osv. Kul att han skulle välja att vara inlåst med Paow av alla i världen, inget ont om henne hade varit lika kul om han sagt Bianca el Kenza… Kan väl inte varit så kul för Jonna att höra det kan man tänka men fin komplimang till Paulina.

    Så skriver man inte.

    Det hade varit sjukt kul om någon startade en granskningsblogg och granskade Camilla. Har hört så sjukt mycket om henne som är långt mer intressant än bellas flygresor. Man känner andra genom sig själv heter det ju och det stämmer bra in på Camilla.

      Du menar; att i och med att du känner till hur du själv beter dej så känner du Camilla? Hur beter du dej då? Man får väl anta att du inte beter dej så bra, och att det är därför du känner att en granskning borde vara till pass. Vad hindrar dej från att starta denna blogg du hänvisar till, som du skriver, det hade ju varit, som du skriver, ”sjukt kul”. Det är svårt för oss andra att veta hur din karaktär ser ut, och eftersom det underförstått är den du baserar Camillas karaktär på så torde det vara lämpligast att det är du som är head of supergranskningsblogg of Camilla. Ser med stor spänning och förväntan fram emot denna blogg.

      Sol vind styrkekramar etc.

      Du kan väl börja med lite trovärdiga källor – annars blir du den där tröttsamma människan som gång på gång påstår något utan någon backning. Ser att du tidigare försökt dra igång lite skitsnack på Flashback om henne. Varför fortsätter du inte där istället? Där borde du nå ut till flera målgrupper och ålderspann och rimligen borde då någon veta vad du pratar om. För jag antar att du inte bara är en tom tunna som skramlar mest? Ses på Flashback!

      Kan du inte göra det själv? 🙂

    Eh jag ser ju två poster på hunden

    Isabellalowengrip [bloggen] besvärar sig inte att ens märka sitt inlägg som reklam när hon skriver på bloggen om lansering av senaste klet och kräm. En del ifrågasätter varför hon inte gör det. Hon tror sig vara över alla andra dödliga människor. Må reklamombudsmanneb sätta dit henne. Snälla anmäll henne allihop. ?

    Camilla, är detta ok?

    På riktigt!! Hur fan skriver du?
    Lämna dessa två ifred! Det som har hänt är fruktansvärt!! Alla mina tankar till dom nu ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.