Triss i Instagram

Måste man verkligen vara mamma för att delta i den här studien? Matte till en galen valp? Räcker inte det? Sömnbristen borde ju vara densamma, om inte värre med tanke på bristen på hormoner?

Igår publicerade jag ett inlägg om att Löwengrips anställda skriver engelska kommentarer på inlägg för att sedan gå över till svenska, och nu har jag upptäckt att Hermine Hold och Pingis sysslar med samma märkliga påhitt.
Da fuck liksom?

Uj, uj, uj!
Linus Wahlgren får frågan om han vill bli nästa Bachelor – skojsigt!
Om inte Bachelor så kanske en ny programidé – Wahlgren söker fru?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nä du för mig har du gjort ditt, att du bara orkar och spy skit varenda dag, tack för den tid som varit, en gång gillade jag verkligen denna blogg.

      Förstår inte vad dessa tre inlägg är för stötande? Nog bäst du traskar vidare…

      Hahahahaha är du på riktigt?! Tror inte det är så stor förlust för någon om du ”traskar vidare”

      hej hå hej,hå, tillbaks till gruvan gå???

      Är det du med femtioelva ip-nummer?
      För då har vi hört den storyn förut.
      Istället för att tvinga igenom kommentarer här varför inte pröva att byta blogg, starta egen blogg etc. Det finns tusen saker att göra istället för att hata både CamCam och oss som kommenterar här.
      Ha ett bra liv utanför Bloggbevakning!

      ???????????????????????????????
      Snälla håll ditt löfte nu.

        Precis!

      Lol du måste vara en sån som skriver att de lämnar Facebook för gott för att de kan göra något bättre med sin tid, och kommer tillbaka efter en månad ändå ?

        Hahaha jag trodde jag skulle vara en av dem, gav inte ens mig själv två veckor men nu sitter jag här ett år senare med kontot fortfarande inaktiverat och ett liv där sociala medier är på ett minimum.
        Trodde fan aldrig det om mig själv
        #exsocialmediajunkie #besattavskvalleristället

    Kanske har jag missat men har di berättat hur missarna tagit emot lillasyster? Om du lägger på en rejäl disclamer kanske du kan klara egokritiserarna.

    #nohermine

      Alltså Camilla det är faktiskt sjukt att du jämför att vara nybliven mamma med att ha en hundvalp. Det går ju inte jämföra någonstans. Men du kanske var sarkastisk vad vet jag ??‍♀️

        Men ja, klart hon var sarkastisk…

    Så hermine hold frågar pingis om de får använda sin egen produktbild? När de har många likadana på sitt eget konto blir det ju extra konstigt. Jag fattar ingenting. Varför, linsom

      så sjukt underligt ???

        Jag gissar att någon har skickat det där från fel konto, man skulle ha skickat det från *insert random ig-konto som Blondinbella har* och missade att man var inloggad som HH.

          Ja det kräver koncentration när man jonglerar med flera konton. Verkar som det börjar bli väl snurrigt nu i det Onda Imperiet ?

          Fast skulle rabdom konto skriva #yeshermione (låtsas)? Tänker snarare att de vill lajva ett gigantiskt företag som antingen inte har koll på alla anställda eller att pingis ej jobbar där

          Om man klickar på taggen kan man se de andra bilderna som taggats med den. Verkar som att alla som är inblandade i lanseringen har tagit varsin produktbild, som herminehold sen kommenterat exakt (ord för ord) samma sak på och fått samma svar. Helt absurt.

          Jag gissar att de spamkommenterar exakt samma kommentar på alla bilder på IG taggade med #herminehold. Ctrl+C, Ctrl+V……

        det är criiiinge som barnen säger

          Det är cringe att säga cringe numera ?

      Pingis har väl skaffat sig copyrighten och får royalty på bilden som hon gömmer i en stiftelse i Liechtenstein. Kan Ikea kan säkert Pingis ?

    Skulle uppskatta ett inlägg om att Cissi Wallin skall skaffa Nanny nu, ca 2 veckor efter hon raljerade om en annan mammas föräldraskap. (Vilket du tog upp här Camcam) Cissi har väl en pappa till sina barn boendes hos sig och är mammaledig?

      aaaaand we’re off. Klockan 6 på morgonen.

        Va?

          Väntar på debatten om Cissi är en dålig mamma/hycklare.

            Ok du tänker så. Jag skulle aldrig få för mig att kalla någon en dålig mamma baserat på en begränsad inblick i hennes liv. Eller inte alls egentligen, inte pga något sånt här iaf.

            Cissi hade däremot inga problem med att förminska och förlöjliga en annan mamma. (Syftar inte på originalinlägget nu, utan de efterföljande kommentarerna) Så jo, en hycklare av rang är hon.

            Men det är inte det värsta enligt mig:
            Eftersom jag är mamma själv vet jag hur det är att dras med det dåliga samvetet, det borde Cissi oxå veta. Ändå gör hon så här, självklart skapar det reaktioner.

              Men det hon kritiserade var väl ändå BBs sätt att framställa sig som super woman som klarar företag, hus och barn singel – utan att nämna att hon har hjälp x10. Hon kritiserade ju inte hennes föräldraskap utan sättet hon utrycker sig på som att ”alla kan göra detta” när alla inte har möjligheten till att anlita sätt så som Bella gör.

                Men nej?

                Läs min kommentar igen. Jag kritiserar som sagt inte ursprungsinlägget, utan de efterföljande raljanta kommentarerna om Isabellas föräldraskap.

                Isabella skriker väl typ ut att hon har hjälp? Förstår inte vad du menar. Men den biten är ett sidospår.

                Jag skulle kunna lägga ut allt hushållsarbete på entreprenad, trots att jag ser problematiken ur ett klassperspektiv. Skulle verkligen behöva det. Jag skulle däremot inte outsourca omvårdnad och uppfostran av mina barn, av flera anledningar. Vad andra gör när det gäller den biten lägger jag däremot ingen värdering i. Det gör däremot Cissi, och därför är det berättigat med kritik.

      Det är väl skitbra med en nanny? Avlastning, en person får ett avlönat arbete…jag ser inte problemet här?

      Eller vänta. Menar du att man inte får göra allt för att förenkla livet bara för att man valt att skaffa barn?

      ?

        Gurki menar nog att det är lite konstigt av Cissi att kritisera en annan mamma, för att sedan skaffa nanny själv

          Precis så Emma. Det jag reagerar på främst är att hon är så snabb att göra sig lustig över någon annans föräldraskap, för att sedan skaffa en live in Nanny. Eftersom jag vet att klasskamp osv är något hon bara ’brinner för när det passar hennes agenda; så kommenterar jag inte den aspekten. Hade LD skaffat sig en Nanny eller den hemhjälp som Cissi alltid haft Hade jag kritiserat från det perspektivet. Jag säger varken bu eller nä om hushållsnära tjänster.

            Vad är en live in nanny?

              En nanny som bor med familjen 🙂

                Tack för svar ?

                  Au pair heter det.

                    Nej det heter det inte. Det heter Nanny eller barnflicka. Hon söker studenter i en kanal som bara når ut i Sverige.

            Är klasskamp något som är signifikativt för CWB?

            //Moa

              Moa

              Ibland, när det passar henne. (Eller klasskamp lite cherrypicked ur ett ”feministiskt” perspektiv. Själv anser jag att klasskamp och kvinnokamp går hand i hand.) Hon har däremot inte hycklat om att hon köper in tjänster för precis allt.

              Därför är det inte utifrån det perspektivet jag kritiserar henne nu. Som sagt.

            Haha så typiskt henne. Först bestämmer hon vad alla ska tycka och gnäller på precis allt, sedan gör hon som hon vill och ve den som vågar kritisera henne. Antar att man får svansen efter sig som kallar en för daddys girl då.

              Ja som hennes silikontuttar. Pratar om utseendehets och om att inte raka sig osv – själv har hon gjort den ultimata eftergiften till patriarkatets ideal. Nåt som ligger ganska många steg över att sminka eller raka sig ibland och/eller noja över vikt – ett ganska extremt val.

      Du skriver att det finns en far till barnen och att hon är mammaledig – det låter ändå som att du tycker att hon borde fixa det. Men hon är kanske rädd att hon kommer hamna i fängelse? Hon kanske har fått en depression? Hon kanske värnar om sin psykiska hälsa och gör det som andra mammor också helst skulle göra (den psykiska hälsan förbättras i snitt lätt efter första barnet och dalar efter andra enligt nån studie). Det är kanske orättvist att hon har ekonomin att fixa problemet, men fattiga har bättre kontakt med släkten och får kanske avlastning från far- och morföräldrar om dom har tur.
      Fast sen undrar jag om en nanny verkligen är en så stor hjälp för en engagerad förälder? Jag har hört att folk är lättade när de inte längre har en främmande person boende hos sig.

        Fast va? Jag tog upp att de är två föräldrar varav en är mammaledig och en jobbar halvtid just pga att Cissi hånar en annan mamma och anklagar henne för att outsourca sitt föräldraskap – pga att hon har hjälp. Den mamman jobbar dessutom heltid. Det är allt.

        Lägger som sagt ingen värdering i att hon tar hjälp, to each their own. Personligen skulle jag inte göra så, av olika anledningar. Som sagt. Men jag dömer inte henne för det.

        Men hon borde kanske tagga ner lite på fördömandet av andra, med tanke på sin egen situation?

        Vad menar du med att ”fattiga har bättre kontakt med släkten”? Det låter -och är- helt taget ur luften. ?

    Linus Wahlgren skulle kunna göra något nytt, intressant och roligt för TV. Något betydligt bättre än ”Bachelor”. Den familjen har väl kontakter så det räcker och blir över?

      Familjen Wahlgren är ju antitesen till ’något nytt, intressant och roligt’.

    Vill att det ska vara en icke känd person som blir bachelor. gillar farmen för det är vanligt folk dom valt ut att delta.

      Skulle vara kul om det var en AI som var en bachelor som experiment och alla tjejerna ba: herregud vad han är snygg jag orkar typ inte! Och så kommer det fram i sista avsnittet att det har varit en robot hela tiden. DET hade varit bra tv det!

      Nja ”vanligt” och ”vanligt”… Jag glömmer aldrig den ”militanta veganen” (det måste ha varit en av de första säsongerna) som skickade in sin förfrågan men hade ljugit ihop en ”intressant” profil för att bli utvald. Det blev han. Produktionsbolaget hade kunnat kolla med hans familj och hans vänner om han verkligen var en militant vegan (vilket han inte var), men det gjorde de aldrig. Han berättade för en journalist efteråt.

        Du menar Erik Niva, då mediestudent som ville göra ett experiment genom att delta under en spelad roll.
        Idag sportjournalist på Aftonbladet och expertkommentator under fotbollsmatcher på viasat.

          Lenny- Erik Nivas största fan?

          Erik Niva ❤

    Tänk om det är någon form av AI som går in och kommenterar på alla bilder där HermineHold blivit taggade, ser ett förfall i storlek med #travelingwithisabella framför mig

      Linus Kaasik strikes again.
      ”Nordic Tech House boosts business in the realm between human needs and digital opportunities.”
      Improvise. Adapt. Overcome.
      Heja NTH!

        #snömos

      ja konstigt att man behöver svara med en hashtag och inte bara ”ja det är ok” haha

        Eftersom Hermine Hold skriver samma hashtag i frågan hamnar väl bilden ofrivilligt under hashtaggen trots att de skulle svara ”a big fusking no”? Såvida de har öppet instakonto. Alltså, genomtänkt och fult spel, som vanligt.

          Trooor (bara tror) att det är bara när den som lagt upp bilden kommenterar med hashtaggen (antingen som beskrivning till bilden eller i en kommentar) som den hamnar där.

          Det är inget fulspel att göra en hashtagg! Det finns värre fulspel bland andra däremot och på vissa bloggar. Sug på den.

      Åh videon från Hong Kong där Isabella snurrade runt i slowmotion bland körsbärsträd och neonskyltar #neverforget

        Hahaha

      They wish. Nej, de har gett produktbilder till andra (uppenbara produktbilder tagna av företaget själva) och sen låtsas vara förvånade av den fina bilden och skrivit exakt samma sak till alla som la upp produktbilderna. Fattar ingenting av varför dock.

      Finns flera företag som jobbar så. Taggar en Newbie/kappahl får en sådana kommentarer också. Likadant med eleven.se har jag för mig. De vill väl få ett ja att de får reposta bilden (jag vet att eleven.se skickade ut ett långt avtal om en inte ville behöva svara på varje bild en taggade dem i som lät dem använda mina bilder fritt i alla deras medier om jag skrev på) då det är lite gråzon.

    Jag var riktigt sliten efter valptiden. Vid minsta ljud vaknade jag, redo att ta upp och lyfta ut honom ( 2 trappor i lägenhet)
    Sedan var han ju pigg vid 4.00 och skulle leka och efter någon timme så var det ändå försent att somna om, så lika bra att gå upp, och sedan till jobbet. Tur att valptiden är så kort.

    Angående förfrågan om Bachelor har jag totalt 3 killar jag känner (alla har jag dejtat) som fått förfrågan via instagram… suck!

    Isabellas bolag tappar ju helt i trovärdighet efter sånt här. Det är verkligen otroligt synd och sååå onödigt!

    Jag unnar Isabella all framgång med sina bolag och jag tror verkligen hon skulle lyckas (framförallt inom Norden) betydligt bättre om hon bara lyssnade på all den kritik hon får.

    Allt i hennes liv ÄR extremt tillgjort. Hon lever sitt liv i lyx och bränner en förmögenhet på bra content och storys till sina sociala medier istället för att vara ekonomisk som hon förespråkade tidigare som economista, och bolagen drivs oprofessionellt när man ser sånt här som ovan.

    Om hon bara ville kliva av piedestalen och istället ha fötterna på jorden och värna en hållbar livsstil, skulle hon bli betydligt mer omtyckt, respekterad och förtroendeingivande, vilket skulle gynna hennes bolag. Förstår inte att varför hon inte ser det själv?!

    Varför skulle företaget Hermine Hold kontakta Pingis via en Instagram-kommentar??? Som om de inte har de kontaktuppgifter som behövs? Så genomskinligt…..

      För att skapa en hashtag antar jag, inget konstigt egentligen. Och då skickade de samma fråga till alla som visade en bild med Hermine hold på sina instagram gissar jag. Men vill man hitta fel så går ju allt att vända till fel och håna. T ex att först skriva på engelska men sen på svenska när man svarar till någon som skrivit på svenska eeh vore mer konstigt att svara på engelska då liksom. Jösses alltså.. Hur orkar vissa.

    Haha min valp sov hela nätterna och tog alltid sovmorgon. 😉 Han är fortfarande en sjusovare av rang och ligger gärna kvar och grisar i sängen till kl. 11. Nu är han 7 år. 🙂

      Det gör min vovve också. Jag går upp tidigt 05.00 och varje morgon måste jag ruska lite i honom för att se om han lever för Lufsen har inga planer på att gå upp så tidigt, haha!

    Åh hade Linus varit med i bachelor hade jag sökt! haha

    Jo men den frågan är ju inte unik. En Facebook vän till mig fick också ett sådant sms, dock med hans namn på givetvis, och om han ville vara med i Ensam mamma söker istället ???

    Alltså wow, hade Linus vart bachelor hade denna finnen sökt in på direkten! ?? Kanske lite väl ung för honom dock, haha. Men han är riktig eyecandy!

      Pratar du som ett mumintroll? Isf är det nog kört för dig ändå 🙂 fulare dialekt finns fan inte

    Isabella skall prata om sin nya CSR-manager i P4 extra 13:30. Har de ens hunnit anställa någon än? Hittar inte hur jag kan lyssna på P4 extra, är det någon lokal Sthlms-kanal?

      Hoppas hon pratar då om all mobbing och skit hon utsätts för och vilket fulspel vissa håller på med. Om hon ens vet, hoppas ju nästan att hon inte läser härinne.

      Det är vanliga P4 som sänds i hela Sverige, går att hitta på sr.se ?

    Haha å herregud, den där studien hade jag gärna deltagit i då vårat barn hade kolik och skrek dygnet runt i ett halvår… Jag gick ned från 70 till 40 kg på denna tid pga knappt hinna äta,sömnbrist och bara gå runt och bära bära bära. ???

    Orkar inte se en ruta till med en Wahlgrenare. Men Linus är ju riktigt snygg, så det hade säkert blivit succé.

    Funderar på hur många föräldrar med sömnbrist som prioriterar att vara med i en studie? Jag vill bara vara i fred och sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.