Nellie Berntsson hotar med att stänga kommentarsfältet efter kritiken om skadorna

Ibland undrar jag vad folk håller på med, asså verkligen. Vilken jäkla tråkig ton det är här, jag har verkligen två olika grupper. På min Instagram är det väldigt skönt & där kan jag för tillfället andas. Här känns det helt dystert och tråkigt. Förstår inte riktigt vad problemet är?

Följ mig gärna men ge mig inte ”råd” som ni kallar det , men för mig är ni taskiga. Man kallar inte en människa dum i huvudet, man kallar inte min familj ansvarslösa & man kallar inte mig skitunge. Ska jag ens behöva skriva det. Jag vet också att här är mina följare 50%mammor , vuxna kvinnor och det är NI som sitter och kommenterar såhär. JAG skäms och jag önska att jag hade kraft nog att leta upp en av er och visa för era barn hur ni sitter och skriver. Dom hade skämts det kan jag lova er. JAG hade skämts om det var min mamma som höll på sådär. Snacka om trötta, negativa & olyckliga. Hitta något i livet som gör dig glad istället. Jag ber er.

Jag föll av en häst & fick de skador som jag beskrev i mitt inlägg. Har dom skadorna också. Har utskriven stark medicin som jag slutat äta pgr av att dom gjorde så jag mådde sämre. Ska jag behöva ta kort på den som bevis för att bli trodd? Jag lägger mig inte ens på den nivån. //Nellie

När Nellie ena dagen fick åka ambulans efter av avramling och fick domen sprickor i revbenen och kraftig hjärnskakning, och nästa satt uppe på hästryggen igen bara dagar efter olyckan och planerade att debutera 140-hoppning om några veckor med sin häst, så var det många som reagerade på detta.

Hon anklagades för att ha överdrivit sina skador och vissa gick till och med så långt att de menade på att hon ljugit.
Nu svarar Nellie på detta på sin blogg och hon är allt annat än nöjd. Hon hotar med att ta till det kraftigaste vapnet i hela sitt artilleri – och nej, då menar jag inte hennes pappa.
Hon hotar med att stänga kommentarsfältet! *dun, dun, dun*

Ingen bloggare skulle på riktigt stänga av kommentarerna till sin blogg under en längre tid.
Det skulle vara dödsstöten itself för den bloggen tror jag…

Eller skulle ni fortsätta läsa bloggar även om det inte fanns något kommentarsfält?

 

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon/mamman hugger som en kobra så fort de blir ifrågasatta. Som vanligt så är folk dessutom avundsjuka.. kom med något nytt. Men visst antingen ljög hon om samtliga skador eller då är familjen på riktigt så korkade att de riskerar nellies liv genom att rida/riskera att ramla av igen och riskera punkterade lungor osv med de sprickor hon säger dig nu ha. Men visst det är väl de avundsjuka läsarnas fel det med i så fall

    Korrekturläser du inte texten innan du publicerar den? För jag känner typ ”?” när jag läser detta inlägg.

      Du är bara trög…!

      Vad känner du så för?

    Sanningen svider ibland. Man kan INTE rida samma vecka som man ramlar av en häst och brutit revben, fått hjärnskakning och bad mer hon hade fått. Historien stämmer antingen inte alls alt. hon är dumdristig och behöver då goda råd av sina 50% läsare som är mammor och inte håller med henne…

      Jag kan dock intyga att man kan va riktigt dum i skallen som ryttare, jag satt upp två dagar efter en avramling som gjorde mig medvetslös (hjärnskakning o spruckna revben plus muskelbristningar o en svanskota som va mosad) det va inte smart o det gjorde ont o egentligen o onödigt att sitta upp men ville bara se hur kroppen reagerade då min kompis blev livrädd efter en avramling trots att hon inte mindes själva olyckan, hennes kropp mindes den och reagerade med enorm rädsla men hennes huvud mindes inget. Jag va orolig att min kropp skulle reagera likadant, men de va inga problem med rädsla, dock va min svanskota inte glad av att sitta i sadeln…

        Fast ändå skillnad fundera på att hopptävla..

      Jag red också dagen efter respektive samma vecka som mina hjärnskakningar. Mvh Ryttare är ett eget släkte vad gäller skador.

    Of topic men Isabelle Strömberg har skrivit ett blogginlägg där hon förklarar henne och knivmickes relation och varför dom va tvungna att sluta umgås förrut

      Alltså hur försöker hon sig?

    Camilla, det hade ju varit lite småroligt om du valt att plocka bort kommentarsfunktionen just för detta inlägg 🙂

    Ja och dessutom hade hon väl inre blödningar också…?

      Haha, ja hon försökte ju få det att låta som om hon hade inre blödningar, men det handlar om helt vanliga blåmärken. Och tur är väl det!

    Nellie tar även vänligt ställda frågor som hat och personliga påhopp, men många gånger tycker jag faktiskt att det är hon som hoppar på sina läsare.
    Vi är dessutom många som undrar hur hon kan veta att 50% av de som läser är mammor.
    Det skulle vara intressant att veta om Queen N någonsin har erkänt att hon har haft fel och bett om ursäkt för det. Antingen irl eller på bloggen.

      Som hon sa om sig själv i framgångspodden, ” jag är sjukt ödmjuk” ?

        Ödmjukhet enligt Wikipedia. Låter ju verkligen som Nellie! ???
        ”Ödmjukhet är en personlig egenskap. En ödmjuk person har en balanserad självuppfattning och är medveten om sina begränsningar.
        Besläktade begrepp är frid , anspråkslöshet och respektfullhet.”

        Hahaha! Bara att man säger sig vara ödmjuk är ett tecken på att man inte är det! Och att hon kan ta kritik.. kritik eller ifrågasättande går inte hem där, och ödmjukheten lyser med sin frånvaro. Tkr ändå hon har bättrat sig

      Äh give her a break. Hon är 18 (?) år. Då är man odödlig.

    Det finns bloggar som har formellt sett öppet kommentarsfält men så hårt och subjektivt förmodererat att man kan säga att kommentarerna i praktiken är avstängda. T ex Fornis kommentarsfält.
    Helt meningslöst med kommentarer som enbart stryker bloggaren medhårs, slickar och håller med. Att kommentera på en sådan blogg blir lika givande som att bedriva politisk opposition i Kina.

      Vimmelmamman

      Samma med Elftstrands.

      Universum

      Anna Book!???

      Så där har Nellie också, inte vad som, som släpps igenom.

    Nellie är ett äpple ?

      Hon rider på äpplen.

      Vacker på ytan men rutten inuti, stämmer fint!

    OT, men alltså, såg detta som reklam på Instagram för Anna book precis.

    ”EFTER 17 ÅR: ANNA BOOK LÄMNAR OCH GIFTER OM SIG
    Allt har verkat helt normalt i relationen till nuvarande maken Roberto Toledano.
    Men nu kommer chockbeskedet:
    Anna Book bryter upp efter 17 år och gifter om sig.”

    Vad är det som händer???? Hur kan media ha missat detta? ?? vill veta allt!

      Snabb googling:
      I september bestämde sig Anna och Robban för att förnya sina löften.

    Fast visst kan man rida samma vecka man fått spricka i revbenen. Den värsta smärtan efter det kommer efter typ två veckor. En lättare hjärnskakning kan du rida med även om du inte borde. Att åka ambulans efter att ramlat av en häst och slagit sig rejält är inte så dumt då du inte kan veta vilka skador som gömmer sig där inne. Det finns många som åker ambulans för väldigt mycket onödigare saker än så.
    Jag har ingen koll på människan i fråga, men jag har koll på akutsjukvård.

      Nej den kommer efter dag 3 och det gör sjukt ont att bara andas. Fått sprick i ett revben en gång och brutit revbenen två gånger. INTE en chans att man kan rida!

        Vi hjärnskakning har man ont och spyr från dag ett. Och kan inte rida då heller på flera veckor. Man får absolut inte träna på minst 2 veckor vid mild hjärnskakning.jag kan också akutsjukvård. Tydligen lite bättre än dig…

          Men herregud MÄNNISKOR ”mvh expert på dittan o datten”. Sitter du verkligen och tävlar om vem som kan mer sjukvård än den andra? Hur gammal ÄR du?!

          Alla människor är individer och allas skador ter sig olika även om det kan finnas gemensamma nämnare. Det spelar liksom ingen roll vem som kan mer och vem som kan mindre ??‍♀️

          Ja, jag har ingen aning om vem av oss som är bäst på det, men under mina 14år som akutssk så har jag lärt mig att alla reagerar olika på skador. Sprickan i revbenet kan sitta på olika ställen som påverkar på olika sätt. Och de patienter jag pratat med med sprickor har blivit förvånade när de efter två veckor har ler ont. Inte alla kräks som en hund från dag ett med hjärnskakning, det är ju därför föräldrar får råd att ha koll på sina barn som slagit huvudet i några dagar.
          Men det jag insett är att ju mer jag lär mig i yrket desto mer inser jag hur lite jag vet. Så du har säkert rätt, du är säkert en mycket mer erfaren och kunnig akutsjukvårdare som faktiskt är fullärd.

          Nja, det där är väl sanning med modifikation. Jag fick så pass kraftig hjärnskakning att jag fick en blödning i bakhuvudet. Jag mådde bara lite illa. Kräktes inget. Kanske just därför sjukvården missade belöningen och upptäckte den först 1v efter olyckan men man kan ha olika skador utan att uppvisa klassiska symptom.

      Hon hade enligt egen utsago även inre blödningar…

        Nej, hon hade blåmärken. Hon skrev inte inre blödningar men formulerade sig luddigt för att försöka lura folk att tro det. Det har hon lyckats med. Blåmärken är teoretisk blödningar under huden så det är inte en direkt lögn, men ingen normal person skulle säga att de har fått blödningar över/i hela kroppen när det rör sig om helt ofarliga alldagliga blåmärken. Hon lurade sina läsare att tro att hon var mycket allvarligare skadad än hon är och nu är hon sur för att folk säger att hon inte borde rida med allvarliga skador (som hon inte har…).

    ”EFTER 17 ÅR: ANNA BOOK LÄMNAR OCH GIFTER OM SIG
    Allt har verkat helt normalt i relationen till nuvarande maken Roberto Toledano.
    Men nu kommer chockbeskedet:
    Anna Book bryter upp efter 17 år och gifter om sig.”

      Hon byter väl bostad och förnyar löftena med Roberto.

        Precis

    Fast om man varit med om en olycka och sedan får höra elaka kommentarer är det jättelågt av hennes läsare. ?

      Fast nu tror jag inte att det är själva olyckan som kritiseras. Och om Nellie bemötte sina läsare lite trevligare så kanske även kommentarsfältet skulle ha ett annat klimat.

    Bara jag som reagerar på hur många gånger Therese Lindgren gör samarbeten med KRY och Chiquelle?

      Hon kanske är jättesjuk.

      ???

      Ofta när stora influencers har samarbeten så är det oftast på 6-12 månader. Företagen köper ett paket då det är billigare och ger bättre effekt.

        Är det så? Herre … vad gör influencern om företaget plötsligt får dåligt rykte och gör bort sig?

    Isabelle Strömberg har skrivit ett blogginlägg om henne och Knivmicke

      Vfr skulle jag vara Isabelle? Tyvärr

      Haha stor suck på alla som drar denna. Tror knappast Isabelle själv kommenterat?

    Sluta skriv om denna donna! ?

    det är i helgen hon tänker debutera 140

    Hon avgör ju själv om hon känner sig tillräckligt frisk för att rida och skönt om hon mår bättre än väntat. Däremot så var hennes skador självklart krydd även om hon säkert hade jätteont och det var en ordentlig smäll. Hade det varit så illa som hon påstod så hade hon inte haft ett val, det hade sagt sig självt att hon inte red, hoppade och tävlade så snabbt.

    Jag har ramlat av hästar, fått sprickor i revbenen, haft en mildare hjärnskakning och en som var mer allvarlig. Gemensamt för alla de skadorna dock var att jag fick vila och inte rida på ett tag. Jag har en jättehög smärttröskel så om det bara hade varit för smärtan så hade jag kanske blivit fysiskt aktiv tidigare. Men man får ju tydliga instruktioner om att hjärnan behöver vila och att det kan bli långvariga eller till och med bestående men om den inte får det efter en rejäl hjärnskakning. Kändes viktigt att lyssna på det och dessutom kändes inte huvudet som det skulle på ett tag, man tvingades liksom till vila vare sig man ville eller inte.

    Jag tänker att hon bäst känner sig själv. Dock får hon vara medveten att ur försäkringssynpunkt, om hon får men eller att det tar så lång tid att läka, att försäkringsbolagen antagligen inte kommer betala ut det som man annars kan få på försäkringen om man går emot vad läkaren sagt. Här har dom sagt vila.

    Bloggar känns så passé? Det är 2019, vem orkar ens läsa alla bloggar? Eller lyssna på alla poddar där två vänner pratar i 40 minuter om allt och inget – seriöst, hur många timmar i veckan kan man ens lägga på att lyssna på de poddarna? Allt är liksom copy & paste.

      Och jag älskar lååååånga poddar. Lyssnar knappt om det är under 60 min. Samma med bloggar, välskrivet och långt är fantastiskt. Jag förstår däremot verkligen inte rörligt format överhuvudtaget. Tillgjort och konstigt.

        +1

      Perfekt tidsfördriv då man städar, åker buss eller bajsar. ect ? Vissa människor klarar av att göra flera saker samtidigt! Du har tydligen tid att bry dig vad andra människor gör eller inte gör?

      Vissa människor klarar av att göra flera saker samtidigt! ?

      Hur vet du det om du inte lyssnat på alla?! ? Helt ologisk kommentarer! Jag älskar poddar perfekt tidsfördriv när man gör tråkiga saker.

      Då har du nog inte hittat rätt blogg eller podd.

      Tydligen du eftersom du är här inne?

    Och bam, några minuter efter publicerar mamman ett inlägg ?. Alla dessa inlägg om Olav nu och hans besök igen. Allt för att straffa pojkvännen som nu ska hållas utanför bloggen. Allt för att han inte hänger i stallet med henne 24-7. Finns ingen mer svartsjuk familj än denna.

      Var då? Inlägg var?

        På bloggen

          Är det skrivet av mamman?!? Nä, även om mamman skrev ibland förut så är det Nellie själv som skriver idag. Ingen 18-åring med stolthet låter mamma skriva åt en.

            Jodå, mamman backar upp som så ofta med längre åsikts/tankar om inlägg. Få som inser hur intrigskapande denna mor och dotter relation fungerar

              Hur vet du det??

                För jag är en fd vän till familjen, vi är några stycken vid det här laget. Våra kunskaper nyttjas friskt tills dess någon mer känd kunnig passerar deras väg. Då hoppar familjen på det tåget och vi andra dumpas som möglig frukt. Vid frågor om varför vi ej längre nämns eller syns så skrivs ett syrligt svar om personer som endast velat sola sig i deras glans. Men det gick bra att utnyttja våra kunskaper och kontakter när de själva inga hade. Jag och flera med mig saknar den vänskap och de skratt vi hade, nu undrar vi mest vad som hände och vilka de egentligen är som kan bryta helt på en sekund när något nytt (bättre)? passerar.

                  Oj….. Jag fattar, kanske…

                  Efter alla rykten som går om den familjen, så gör jag allt för att undvika dem. Skulle aldrig vilja vara vän eller göra några business med dem.

              Är det månne den bittra Ponnymamman som är inne och kommenterar?
              Hon har ju haft ett fett horn i sidan till Nellies mamma sedan länge.
              Patetiskt kvinnobråk av 40-50- åringar vars barn rider på hög nivå båda två.

                De två mammorna har aldrig varit vänner dock, tvärt om.

    Det stormar i Ebba von Sydows vattenglas.

    Men sjukt märkligt att få såna skador för hästar finns ju inte.

    Enda bloggen jag läser som inte har ett någorlunda levande kommentarsfält är Tramsfrans. Tycker dock det är lite trist, hade gärna sett lite diskussioner där, men han är så rolig att det väger upp.

    Jag hade läst bloggen ändå.

    Nope. Jag hade inte fortsatt läsa en blogg där man inte kunde kommentera. Jag slutar t.o.m. läsa bloggar där kommentarerna ska moddas. De flesta (inte alla!) bloggar är faktiskt rätt trista i sig själva. Det som är kul är ofta kommentarerna och diskussionerna som blir. Den enda bloggen jag fortsätter läsa trots att kommentarerna modereras är Anna Book. Hon är mitt guilty pleasure ?

    de va inget vidare trevligt svar HH gav 2 personer på ig ang ullared.

    Ameh sluta trolla, troll.

    Zzzzz du igen?

    Förstår inte för mitt liv hur hon kan få det till att folk är avundsjuka. På vadå? Att hon trillat av? Föga troligt, det gör ju bara ont. Att nästan alla förstår att hon överdrivit? Knappast något att vara avundsjuk på. Så o-ödmjuk. Jag blir fan besviken varje gång hon yttrar sig. Tänk att det fanns en tid i hennes 12-årsperiod när jag trodde att hon var snäll och omtänksam. Hon är ju bara egoistisk och otrevlig. 🙁 (Obs, har träffat henne vid flera tillfällen och även om hon alltid varit trevlig mot mig har jag sett hur hon behandlar ”pöbeln”.

    Nu läser jag inte Nellies blogg, men inom ryttarvärlden är det (nog) många tjejer som pressar sig själva och vill uppnå mycket. Nellie är väll definitivt en av dem som inte haft en räkmacka och inte varit poppis i ridsportförbundet utan behövt bevisa sig själv. Tror inte hon ljuger utan bortser från risker och inte vill ha direkt kritik, klart hon slår bort det för något som betyder mycket för henne. Att bevisa sig en duktig ryttare.
    Kritik mot henne är absolut fel väg uppenbart?! Hon slår det ifrån sig självklart för det är fel taktik. Hon är envis och vägrar se sina mänskliga begränsningar trots att det äventyrar hennes hälsa.

      Nellie HAR haft en ”räkmacka” tack vare att hon drog igång sin blogg i exakt rätt tid. Då hon var en teenibopper som skrev om killar och ponnyer fastän hon bara var typ 11. Som läsarna. Hade hon startat en liknande blogg idag hade inget hänt. Men – så ÄR det i världen, man måste vara på rätt plats i rätt tid.

      Nellies ridning och tävlande HAR åkt räkmacka på bloggkändisskapet och inkomsterna därifrån. Så, nu måste hon visa vad hon går för och visa upp tävlingsresultat. Kanske är det därför hon trotsar alla goda råd och bara kör? Vad vet jag? Vad vet vi??

    Om hon mår bättre får hon rida, det är hon som har ansvaret för sig själv och sina hästar. Eftersom hon är över 18, så fattar inte varför andra människor lägger i sig i hennes val? Det är sjukt hemskt att lägga i sig en mammas liv och hur hon tar hand om barnet, samma här lite va? Det är bara hon och ingen annan som kan bestämma, självklart vill hon inte att varken hon eller hästarna ska lida. Men the show must go on
    Krya på dig Nellie ❤️
    http://Www.caloveline.com

      För att hon är en publik person med följare där största antalet är minderåriga unga tjejer som har henne som förebild. Det kräver lite mer ansvar än gemene tonåring tycker du inte? Sen tycker jag att alla föräldrar fortfarande har ett ansvar att hjälpa sina barn att fatta rätt beslut när de bevisligen inte klarar av det på egen hand!

    Men gud vad töntig hon är. Folk kritiserar Neilli för att hon ju bevisligen är dum i huvudet och det smartaste hon kunde göra är att vila dumhuvudet och resten av kroppen, vara en god förebild och föredöme för andra hästtjejer istället för att vara så rosettkåt att hon på allvar försvarar sina idiothandlingar. Hon får kritik för att HON är dum, inte för att ALLA andra som kritiserar henne är dumma ,men det skulle hon ju aldrig erkänna eller ens kunna greppa mentalt.

    Att rida hoppning innebär en massa vibrationer och rörelse både för hjärna och skelett så jag misstänker att det inte alls var så att hon fått dessa skador. Det var säkert bara en massa blåmärken och såna kan man väl rida med utan problem. Även det faktum att hon nu skulle rida trots att hon inte tar smärtstillande vittnar ju om att det inte alls handlar om hjärnskakning eller revbenssprickor utan det är bara bullshit från början till slut för att vara märkvärdig.
    Synd att det inte funkar.
    Jag antar att småtjejer köper konceptet men de föräldrar som kommenterar på hennes blogg gör det inte.

    Nä men vi får väl se hur bra hon gör ifrån sig på tävlingen. Går det bra så vet vi ju att hon bara är en lögnaktig wannabe!
    Tragiskt att hon hotar med att stänga kommentarer istället för att ta ansvar och stanna hemma som den sk doktorn rekommenderade.
    Hade gärna sett bild på hennes ”starka medicin” betvivlar att ett sådant paket existerar i hennea namn ?

      Hon åker inte på tävlingen pga smittrisken.

        Något hon helt avfärdade när läsare skrev om just dessa risker med att åka och tävla. Då idiotförklarade hon läsarna och undrade om de inte förstod att hon hade bättre koll på detta själv. Att det dessutom inte gällde Skåne vilket det visst gjorde redan då hon hävdade motsatsen ?

      Det är många dumhuvuden som borde få kritik.

    Skriv om att Amir Akrouti i princip vikthetsar på sin instagram. Så onödigt att ens gå ut med hur mycket han gått ner när andra kan påverkas negativt av det. Vaaaarför ska andra veta hans vikt liksom? Men vänta, började inte han äta bra och träna för att må bra? Så varför väger han sig? Jo, han bantar/äter bra/tränar för att gå ner i vikt även om han inte vill erkänna det. Sedan det här med att han måste visa varje gång han är på gymmet på instastory visar ett behov av att andra ska tycka att han är ”duktig’ typ. Är det ens sunt att gå ner 12 kilo på 1.5 mån? Tycker det är ett märkligt beteende bara. Och nej, jag är ingen ”bitter tjockis”.

    Krönikör tycker att BB blogg ofta om
    klimatet. ??‍♀️ https://www.aftonbladet.se/ledare/a/ddVOxJ/nathatar-hellre-isabella-an-stottar-greta

      LOL!!

      Jag såg en skymt av Greta idag. 😉 Att hon pallar för all uppmärksamhet alltså! Otroligt.

    Började nog inte läsa kommentarer alla förrän jag började läsa här (våren 2017). Tidigare var jag mer intresserad av vad bloggarna hade att säga, det var liksom bara kul att följa. Det är väl egentligen bara här det är intressant att läsakommentarer ibland, även om det ibland kan bli rätt tröttsamma diskussioner. Beror väl också på hur mycket tid/ork/intresse jag har. Händer det inte mycket i livet kan jag djupdyka i bloggarna, men annars skrollar jag mest igenom de bloggar jag är intresserad av.

    Intressant att Nellie står över allt sunt förnuft vanliga människor har. Vare sig det gäller människors eller djurs hälsa. ”Nellie vet alltid bäst” blir ju så pinsamt när hon inte ser från något annat perspektiv än sitt eget. Hon behöver tillbaka till skolan, det här med hästkarriär är inget för folk som inte kan ta hänsyn och vara lite ödmjuka, inte undra på att allt annat hästfolk skyr henne som pesten. Säkert därför hon inte vågade flytta till danmark, hon visste ju att hon skulle behöva stå på egna ben och behöva ta kritiken själv, utan mammsen!

      Hej, Ponnymamman ?

        Öh, va? Varför skulle det vara ponnymamman? ??

        Ponnymamman är journalist och producerar betydligt bättre texter än kommentaren du svarade. Inget ont om kommentaren men stilen skiljer sig väldigt mycket jämfört med ponnymammans texter.

          Ponnymamman som tiggt pengar via swish ligger lågt just ni i hästvärlden efter att hon och dottern blivit avstängda i6 månader från tävling. Sedan är de inte så fattiga längre som det brukar snyftas om när dottern nu bor i lägenhet i innerstockholm och de har liten hästlastbil

            Intressant. Hon har nämligen intäkter som inte är skattade för ….. Varför är de avstängda?

              För att de åkte på tävling SM trots att gården de bor på var satt i karantän pg av att en av gårdens hästar fått ett smittsamt abortvirus. Deras veterinär sa att de skulle isoleras trots detta visste de själva bättre och valde att efter några få dagar åka till en stor tävling och därmed riskera att ta med smitta till andra tävlingsdeltagare. Beslutet finns att läsa på ridsportsförbundets hemsida

          Hon är journalist och skriver under eget namn när hon vill och vågar visa sig själv. Vad får dig att tro att en person inte kan uttrycka sig på ett annat sätt privat än vad man gör i sin yrkesroll. För övrigt så har hon väl inte haft en enda jobb på någon tidning de senaste åren..? eller?

            Hon har fullt upp att slänga käft i var enda expressenartikel på fb och annat med. Men sopa rent framför egen dörr är inte lika kul som att argumentera mot alla andra.

    Jag kan inte uttala mig om sprickor i revbenen då jag inte har någon erfarenhet av det. Däremot har hon garanterat inte fått någon ”rejäl hjärnskakning” som hon påstår. Vid en sådan får du stanna kvar på sjukhus för observation i ett par dagar, och dessutom körförbud i minst ett par veckor framöver. Sen är du såklart också i betydligt värre skick efter skadan än vad Nellie var, och sitter absolut inte vid några skärmar dagen efter, eller rider några dagar efter det…

      Hon skrev ett meterlångt inlägg redan dagen efter ?

    Inte denna bloggen, men det finns en och annan som är läsvärd och där kommentarer inte betyder så mycket. Jag har modererat kommentarsfält och bryr mig inte så mycket om ifall någon inte vill kommentera eller komma tillbaka på grund av det. Det är ganska oviktigt för mig. Denna bloggen däremot lever på sina kommentarsfält, utan kommentarer skulle den nog försvinna rätt så fort.

    Ja men stäng av kommentarsfältet då…..som om nån verkligen skulle bry sig? Det var nån annan som stängde av kommentarsfältet nyligen….jaha liksom? Lustigt att dessa tjejer tar sitt ”jobb” som influencers på allvar. Tänk om alla andra bara ’nej idag och ett tag framöver ska jag inte svara på relevanta frågor för ni är så dumma” typ en läkare, jurist eller lärare. Influencer är i mina ögon INTE ett jobb utan ett tidsfördriv och hobby. Som att läsa dessa bloggar är ett tidsfördriv för mig. Några få av de som nämns här har något vettigt att säga och det är oftast vuxna kvinnor som har mer att erbjuda än en halvöppen mun i nån selfie. Dom skriver debattartiklar och krönikor och får ersättning för det. Och Frans…..fan vad han skriver bra och underhållande. ”Influencers” (många av dom) bidrar till en allmän dumbing down of society. Är det verkligen så svårt och även så ointressant att skriva om något vettigare på sin blogg förutom dagens outfit och dagens fika år efter år utan att nångång anstränga sig och skriva om ämnen av substans? Personal growth anyone? Visst….en blogg är ofta som en dagbok och även jag skriver om latte och mat ibland (mat som jag äter upp, inte bara posar med). Jag tycker det är synd att de som får mest uppmärksamhet i denna sfär av influencers oftast är dom som bidrar med minst av riktigt värde.

    Här rensades det visst bort 30 kommentarer i ett nafs

    ”Även i skador så tror jag det är inställningen som spelar roll på hur snabbt man återhämtar sig.”

    Fniss. Hon har verkligen inte alla indianer i kanoten.

      Alla hästar i stallet menar du? Guldläge hade du där, Anna. GULDLÄGE!

      Men eller hur hon kanske tror på helande handpåläggning och böner hjälper en att läka med?
      En förolämpning för den som skadat sig på riktigt och sen inte lyckats ”tänka” sig frisk.

      Och vem är Olav och varför skulle mamman straffa pojkvännen med honom?

    Jaja.. ”Tonen är tråkig i kommentarerna på bloggen vs på instagram”, ja det kan bero på att det förmodligen är lite äldre och klokare personer som läser och kommenterar bloggen hennes..

    Nej jag är inte ponnymamman, utan en helt egen person som utdelar kritik utan att ha en personlig agenda eller nån typ av vendetta. Dessutom har vi inga ponnysar alls utan två hästar som vi såklart håller hemma om min dotter skadat sig eller som nu när det är mycket smittor som cirkulerar.
    På tal om abortviruset och ponnymamman, en undrar ju hur mycket ansvar de har i smittspridningen som pågår just nu?!
    Enligt min mening finns det en speciell plats i helvetet för oansvariga hästägare och jag har inte mycket till övers för tävlingsryttare som prioriterar tävling framför ALLT. Usch

    Låt den som vill hoppa upp på hästen med skador det är den personens val. Bra eller dåligt, ja det kan bara den skadade avgöra. Sluta läs bloggar som är till för andra barn/ungdomar – vuxna borde ha annat att intressera sig för. Det är bara uppmärksamhet man är ute efter och ett vanligt tråkigt liv säljer inte.

    Jag skulle läsa de flesta bloggar även utan kommentarer. Denna blogg är väl undantaget, här läser jag dels för dina texter men mest för kommentarerna, åsikterna och debatterna dina ord skapar.

    Jag läser din blogg varje dag. Tycker att den är lagom sprallig med stort djup i bland. Dock läser jag ytterst sällan kommentarerna. Det gör mig så ledsen att unga – äldre kvinnor, samt någon man ibland, skriver så fruktansvärt elaka och omogna kommentarer till varandra. En del skriver ironiskt men det är så otroligt lågt. Nu kanske ni undrar hur idag kan veta detta. Jo jag läste kommentarerna till att börja med, för jag tyckte att det var roligt med en ny fräsch blogg. Slutade ganska snabbt, eftersom jag kände hur arg och irriterad jag blev. Skrämmande tankar är att jag kanske träffar någon av er under min dag, ni kan vara förälder till mina elever, kollegor, vän med mina stora barn osv. Känns skönt att slippa fundera över detta. Bloggen gillar jag och är helt säker på att du Camilla, har hjälp till med att få lgång tankar om skatter, annonseringar etc. Så bra. Utan kommentarer skulle den vara toppen, men som sagt det är ju valfritt att läsa kommentarerna.

    Det är ju så olika hur illa man skadar sig från person till person, flög av en häst som sedan sprang över mig och trampade mig på armen och höften, såg suddigt, hade problem med balansen(hjärnskakning), och extremt ont i höft och arm, 5 dagar senare var jag lite öm i höft och arm (stora blåmärken) men huvudet mådde bra, då hoppade upp och red ut en sväng, inga problem.
    Tog en vurpa av en häst, slog i huvudet, hade jätte ont men red trots detta i ytligare 20 min, sedan vart det ingen ridning på 10 dagar (hjärnskakning och nackskada)
    Åkte i en bil som var med om en krock, blev ambulans till akuten, hjärnskakning, mjukdels skador i hela kroppen, kunde inte rasta hunden på 1 vecka och inte rida på totalt 2 månader.

    Allt beror på hur snabbt man känner sig bättre, den där gången jag blev översprungen trodde jag inte jag skulle kunna rida efter 5 dagar, men tydligen hade jag inte skadat mig speciellt illa trots allt.
    Fick en fraktur i armen, red en gammal pensionerad ridskolehäst som man kunde rida med 1 arm så jag kunde rida utan att använda den skadade armen. Hästmänniskor tar det sällan lugnt, och oftast gör det mest ont dem första dagarna sen blir det bättre, skadar man sig allvarligt, då kan man inte rida även om man faktiskt vill.

    Lite roligt att det som Nelli benämner som hat egentligen bara är lite svidande kritik. Måste vara jobbigt för henne att eftersom hon fyllt 18 så kan CamCam nu skriva om saker hon gör som hon måste stå för även inför vuxna läsare på den här bloggen.
    Läste kommentarerna på hennes blogg och hittade faktiskt inget hat alla, mest bekymrade läsare som kräver att hon tar ansvar och skärper till sig eftersom hon är en förebild

    ja jag vill understryka, för alla som här ovan skriver ut sina efna livshistorier om hur de ramlat av hästar och vad de klarat och inte. Skillnaden är väl att ni INTE skrev ett upphaussat blogginlägg för era unga läsare där ni beskrivit era skador som riktigt allvarliga, och sen i nästa stund påstår att ni läkt för att ni har en sån härligt narcissistisk personlighet/inställning som gör er till en supermänniska som inte behöver rekommenderad läktid eller ansvarstagande i situationen.
    Det var inte hennes inställning som läkte henne, utan det är inställningen som gör att hon nu får kritik. Trist att hon vuxit upp i tron om att hon är världsbäst och okränkbar och därför kan gör preciiis som hon vill.

      Jag tror det folk menar med sina historier är att bara för man har ”hjärnskakning” är inte alla dåliga i 2 månader, det är skillnad från fall till fall. Och första dagen så mår man ju sämst, hur snabbt man blir bättre beror ju på hur illa man skadat sig.
      Hade jag haft blogg och skrivit ett inlägg när jag ramlade av och blev översprungen hade det nog låtit lika illa som Nellies inlägg, men efter 5 dagar var jag okej nog att sitta i sadeln igen. Första dagen är värst.

    Nellie kör exakt på samma stil som Linn Olsson gjorde förr, de verkar inte ha fattat att de själva nu är vuxna.
    Först bloggar de om middagar, PR-event och resor när de faktiskt är barn, och vill verkligen vara så vuxna, men direkt de fyllt 18 och faktiskt själva är vuxna så är alla andra ”dumma vuxna” och de är bara utsatta barn i en elak värld.
    Förstår inte logiken i det.
    Får vibbar av att Nellie är en lite labil och manipulativ människa, hon har lärt sig hur hon ska få beundrande kommenterar över hur stark och klok hon är och när det inte funkar exakt som hon tänkt blir hon rasande och drar precis alla människor över en kam, alla vill henne illa och framför allt är det viktigt för henne att poängtera att ALLA är vuxna mammor. Det påståendet skulle det dock inte förvåna mig om det är hennes egen mamma som tryckt in i skallen på henne för att verkar mindre weird som mamma själv. För det är inte helt normalt att låta en nioårig unge ligga och hångla med pojkvännen och sen lägga ut det på nätet.
    Dock verkar alla hennes andra relationer med jämnåriga inte heller fungera, det finns ju inte en vän som blir långvarig, de kommer och går och haussas upp som den bästa människan i världen innan de är puts väck igen.
    Jag tror tyvärr inte att det är åldern på andra människor som spelar in här, den gemensamma nämnaren i alla relationer som går i stöpet är faktiskt hon själv. Stall, tränare, vänner, pojkvänner, allt är fantastiskt till en början, sen är ALLA elaka mot henne och byts ut.
    Det är klart att människor reagerar på de ”enorma skador” hon fick när hon föll av, och att hon sedan rider direkt igen.
    Det är väl rätt sunt att fråga om man verkligen ska åka och träna och tävla med inre blödningar och allt vad det nu var. Dessutom, när jag läste i hennes kommentarsfält så var det faktiskt flera om ifrågasatte var alla dessa elaka kommentarer fanns för ingen hade sett dem. Men det räcker nog med ett par för att det ska kännas som hela världen är emot henne.
    Tyvärr Nellie, du är inte ett barn längre. Du är en vuxen kvinna s beter sig som en putt tolvåring.

      Spot on! Tyvärr många som glömt hur mamman tog bilder på Adam och Nellie och hur de fick eget hotellrum när Nellie var tio för de var ju såå mogna redan då

        Öh det låter helt åt helvete, men det kan ju förklara varför Nellie är som hon är. Får nästan lite peddo-vibbar. Undrar om mamman nyfiket gick in och ut ur hotellrummet eller kanske satte upp en kamera därinne!?
        Och vilken nioåring har redan hånglat? Är inte det sjukt för tidigt? Relationer med killar existerade inte ens i min värld vid den åldern. Lite sent att ringa soc på dom nu för att dom översexualiserat sin dotter, är glad att jag missadd det när det begav sig.

          https://youtu.be/QfD-76rD9Tg
          Här är ett klipp, de skriver att hon är 9 år där

            Nej vadfan har jag just tittt på! Känner mig helt smutsig!

      Jag tycker det känns som att hon refererar till ”de elaka kommentarerna” som skrivs på den här bloggen snarare än Nellies egen? Kan väl bli svårt för henne att stänga kommentarsfältet här, dock. Men det är ju en lågoddsare att de följer allt som sägs här, och reagerar på allt som djupt personliga kränkningar som det bara måste få gråtas ut om någonstans.

        … och samtidigt kan de ju inte skriva rakt ut att det handlar om kommentarer härifrån, för då måste de erkänna att de nedlåter sig till att läsa vad som skrivs här. 🙂 Ett dilemma.

    Vem har tagit alla dom bilderna på dom? Är det mamman eller! Child pornography

    Var det inte samma mamma som hade sin dotter posera i bikini för att sedan lägga ut på bloggen? Lite Kardashian wannabe?

      Jo det stämmer. Hon stod inoljad i bikini tätt intill PH-deltagare för ett antal år sedan. När det ifrågasattes blev det ramaskri. Nu är hon faktiskt vuxen på riktigt och då drar hon fram kortet att hon är ett barn som vuxna är dumma mot.
      Men den där youtubefilmen har jag inte sett innan. Den gör mig så illa till mods. NIO ÅR?! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.