Barn ska inte behöva försvara sina föräldrar på sociala medier

Taverna Brillo-gate fortsätter som sig bör…
Givetvis hade vi inte hört det sista i detta drama efter att Samir och Anis Don Deminas skönsjungande svar på Alex Schulmans poddsågning av Samirs bildentusiasm. LÅÅÅÅNGT ifrån!
Dock trodde jag att vi skulle få se Alex och Sigge Eklund i kanske ett dansnummer eller varför inte en pedagogisk dockteater före Alex och Amandas dotter – och den som ville ta bilden med Samir – tar till sin Instagram för att försvara sin pappa.
Alltså nej!
1. Varför har ungen en öppen Instagram när hon är typ 8 år?
2. Varför förklarar inte hennes föräldrar för henne att det här är ett ”vuxenbråk” (men man kan ju undra) som hon inte har någonting med henne att göra?
3. Se punkt 1.

Men egentligen föga förvånande eftersom Amanda tidigare uppmanat alla sina vuxna följare att gå in och följa dottern på Musical.ly (numera TikTok) mot alla experters rekommendationer om barn på sociala medier.
Men nej! Bara nej!!!

Tack för tips!

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är mot instagrams regler också, de har en åldersgräns på 13 år. Det finns ju anledningar till det.

      Hon kallar sina följare för fans…

      Och att det är de vuxna i gänget runt Amanda/Alex, inte jämnåriga, som kommenterar saker som :
      Fiiiin!
      Sötnos!
      Så snygg!

      eller fans till Alex som skriver:
      ’Din pappa är min idol Charlie! ? jag har alla hans böcker. Det är väldigt roligt att jag får följa dig också ?’

      Och när nån snubbe kommenterar ’kontakta mig via DM’ svarar Charlie (9år) ’vad menar du?’ – jo, hon får nog tyvärr snart veta vad snubbar på insta ’menar’.

      Så creepy alltihop!

        Men gud så creepy ja. Sigge Eklund kommenterar: fiiiin

        är det här ett skämt ellrr?

          Inget konto dom är ju riktigt goda vänner, senare sjukt att du läser in annat än en simpel komplimang ?

            Men varför kommentera ett barn om hur fiiin? Måste ett barn vara fiiin?

            Det ÄR creepy. De behandlar henne som en liten vuxen och inte ett barn.

      Gå in och anmäl kontot. det har jag gjort.
      Fy f-n för vuxna som inte fattar bättre. ?

        Vad heter hon på instagram då?

          @realcharlieschulman

            ”Inga konton hittades” ?

              Konstigt. Jag ser den.

        Kontot är borttaget nu??

          Jag see kontot..

            *ser

              Du har rätt, det var kvar. Vet inte varför det inte kom upp när jag sökte på hennes namn som jag gjorde förut??? Men satte ”real” före o då kom det upp.

      Hon är född i juli 2009. Alltså nio år.

      Om hon e född 09 hur får du det till 12 år??

      Så många 9-åringar som har Instagram o TikTok… vilket jag tycker är för tidigt.. men alla föräldrar gör ju som de vill…
      be kidsen läsa boken Värsta Bästa Nätet!!

        Min son är 9 och har ett eget instagramkonto. Det kontot är kopplat till mitt så allt som händer på hans får jag upp på min mobil. Alla gilla, alla som vill följa, inte många men man måste godkänna dem. Jag kan skifta konto bara.. Han har 10 följare, alla familj eller kompis. Han tycker det kan vara kul ibland att lägga upp en bild. Och jag ser allt som händer där ? TikTok däremot, det kan jag för lite om så det får han inte ha än ?

          Varför? Det är åldersgräns, troligtvis finns det anledning till det! Tänker du lika kring alkohol o krogen?

            Men lägg av! Läste du ens det jag skrev? Han har 10 följare, familj och vänner. Han följer typ lika många, från familj och vänner. What’s the harm? Vi går in där tillsammans när han vill lägga ut nåt eller kolla på nåt. Ej jämförbart med alkohol och krog.

              ”Äsch, han får en klunk öl ibland, hemma med oss föräldrar. Det är väl inte så farligt, trots att han är 14 år…” det är samma sak.

    Ja och med tanke på att vi inte så länge sedan såg hur lätt vuxna influencers bilder kan hamna på fel sidor så skulle jag inte låta mitt barn ha en öppen profil. Speciellt inte när hon är ”känd”.

    Nä fy! Nu går Schlmans för långt och för lågt. Lämna barnen utanför. Påverka barnen att ljuga för att det ska låta bra. Vittnen såg att Samir gav henne en kram och tog kort. Alex spydde ut vidrigheter mot Samir i sin pod, som han brukar göra. Samt Alex tar inte kort med sin fans ens efter sina egna föreställningar. Han är den siste som har rätt att bli sur, även om Samir skulle sagt nej när han satt i lugn o ro och åt en privat middag och kanske inte vill bli störd. Men han ställde upp ändå. Till skillnad från Alex

      Men varför är Alex sur på Samir då??

        Har du någon koll på Alex? Han har gjort sig känd på att trycka ner andra för att sen bli kränkt när de säger ifrån. Han behöver ingen anledning till att vara sur.

          Nån mer som minns hans krönika om att en polis sagt till honom att flytta sin bil eftersom han parkerat på trottoaren. Detta var oerhört kränkande, enligt Alex…

            Undrar på riktigt vad han lider av ?

    Ett av de mer beklämmande exemplen på det tyckte jag var när Maggan tappade det helt under indian-bråket och hotade med både det ena å det andra… En av hennes yngre söner var då ute och skrev på insta till mammas försvar….hur kan de ens blivit inblandade från början??
    Håll era förbannade vuxen-media-konflikter för er själv om ni nu ska tjafsa. Ta lite ansvar, det är inte svårt!

      Riktigt illa när hon skrev ”- Gå och lägg dig älskling.” Ska det kommuniceras så med barnen i en sån situation? Hon kunde väntat med försvarstal tills spriten avdunstat. Gropen hon grävde hann bli riktigt djup. Som en fjortis första snedfylla.
      ”Jesus älskar dig”

        Ja vet såg det också, obehagligt minst sagt =/ Stäng ner insta och prata med honom istället.. Det skulle inte ens fått gå så långt.

          Hon sjönk ju även till den låga nivån att hon började skriva om självmord.

            Jag vet det med, visste inte om det var så lämpligt nämna det… men ja blev verkligen bedrövad över att barnen får höra sånt, helt ofösvartbart!! 🙁
            Vill inte ”döma” men bete sig så ute på sociala medier med barn i bilden – då borde man fasen logga ut för gott….

    Annica Englund dissar Hermine Hold i sitt senaste blogginlägg och tipsar om liknande, betydligt billigare alternativ ?????

      Vet knappt vem hon är men heja!

      Skönt med någon som vägrar fjäska utan faktiskt säger vad hon tycker!

      Det är spännande att Isabella är så glad och nöjd med lanseringen igår. Men läser man kommentarsfält i hennes blogg och kommentarer under HH instagram är det inte många nöjda kommentarer. Det skulle jag också få migrän av.

        Det intressanta är hur de tror att de kan skapa ett premium-märke genom att bara höja priset på billigt krafs

        Jag såg EN kommentar som skrev att hon beställt, annars har man ju bara läst kommentarer om att det är för dyrt osv.

          Det är ju i 100 % siden och ev inte tillverkade i kina av någon underbetald person som de hon tipsat om med all säkerhet är. förstår inte vad som är så konstigt med priset? Finns såklart ”hårkrafs” i alla prisklasser, både lägre och dyrare.

            Fast det är ju tillverkat i Kina?

      Dyrt är inte lika med bra kvalitet! Det borde alla över 12 fatta. ?

        Men rent siden ÄR bra kvalité.

          Fast det kan ju vara dåligt sytt även om det är sidan

          Fast sen är ju inte all siden samma kvalite, finns både bra och dåligt siden.

      ”Taskigt”? Hon skrev bara det hon och många andra tycker, att det är hutlösa priser.

        När jag bodde i en annan stad i Europa så köpte jag linnen och toppar i siden och silke på marknader. Handsydda. Med dagens pengar så kostade de 200kr styck.

        Nej det är inte ett vettigt pris pga material och än mindre pga brand.

          Du har helt missförstått vad det är jag ”kämpar” för.

          Jag ”kämpar” mot proparganda som inte stämmer och där ingår du.

        Det finns betydligt billigare sidensjalar. Runt 3-400kr. Troligtvis exakt samma kvalitet.

    Trodde inte man kunde bli förvånad över dessa människors dumhet längre. Men det kunde man.

    Jag var tvungen att gå in på hennes insta. Hon är 9 år (född -09), lika gammal som ett av mina barn men bilderna ser ut som vilken 19-årings bilder som helst. Hon lägger upp selfies på sig när hon är sminkad osv. Mitt barn har INTE insta, och beter sig fortfarande oftast som ett barn. Inte en liten vuxen person. Obegripligt att föräldrar låter sitt barn ha en öppen profil på det viset. Fullkomligt obegripligt.

      Jag gjorde samma sak, och reagerade på hur färgstarka läppstift hon använder. Minns så tydligt när hon föddes.. Nu känns det som att hon bara försöker ”växa upp”, fastän hon helt uppenbart fortfarande är ett litet barn.

        Jag stör mig mycket på föräldrar som liksom verkar tycka att det är kul att deras barn växer upp för snabbt. Som uppmuntrar utseendefokusering, kallar sina barn som går i lågstadiet för tonåringar och behandlar dem som att de är det, låter dem se TV-serier och filmer för vuxna osv. Min 9-åring och hennes kompisar går fortfarande till skolan i mjukisbyxor ibland, de sminkar sig inte, de leker fortfarande med dockor. Eftersom de ju är barn. De kommer att hinna växa upp. Tiden går ju superfort.

        Och när Alex slutade blogga på sin pappablogg om henne när hon var runt året, av respekt för hennes integritet, och för att han inte ville att hon skulle bli igenkänd som ’Charlie Schulman’…

      Varför pratar du så om ett BARN? Ett barn som mycket väl kan se och läsa det du skriver. Det är fullständigt ovidkommande att det är föräldrarna du klandrar. Man kommemterar inte barn på det viset. SKÄMS för fan!

        Vad svamlar du om?

          ”Hon är 9 år (född -09), lika gammal som ett av mina barn men bilderna ser ut som vilken 19-årings bilder som helst. Hon lägger upp selfies på sig när hon är sminkad osv. ”

          Du behöver inte va dryg bara för att du är trög.

      Mitt barn är också 9 år och han är verkligen ett litet barn i mina ögon. Ingen lite tidig tonåring eller whatever. Ett barn. Och nej han har inget instagramkonto eller TicToc. Det är alldeles för tidigt.

      Word! Det är precis samma sak här och jag håller fullständigt med dig. Det verkar som om ingen i det där sällskapet beter sig som man kan förvänta sig i deras åldrar. Ett gäng jag vet inte vad, 19-åringar. Några födda på 70-talet och några födda på 00-talet. Inget illa menat mot 19-åringar dock.

        Och inte heller mot barnet. Det är ett vuxenansvar att skydda sina barn från såna här situationer. Jag förstår verkligen inte att man som förälder kan låta det gå så här. Man ska aldrig involvera sina barn i sina konflikter. Här har pappan till och med skapat konflikten som ett självändamål, för att skapa content.

    Hermine Hold började precis följa Prinsparet på instagram… kommer vi se scarvsen på prinsessan Sofia snart?! hoppas inte! dom började även följa Annie Lööf.

      ebba von sydow la precis upp en bild med en scarf också.. xD alltså hur många paket har dom skickat ut?!?! lär ju motsvara tiotusentals kronor med tanke på vad dom ”kostar”?!?!

        Det är ju iof så marknadsföring funkar. Att man slösar pengar för att tjäna dom…

        Jag avföljde Ebba nu. Varit less på henne ett tag, men inlägget om Heriöjjni Hold var droppen.

          Ska göra samma

            Dessa lättköpta fluencers utan ett eget huve att tänka med, bara kliar varandras ryggar för pengar… blähä

          Kan vi inte gemensamt börja av följa alla som vi följer, som visar upp HH:s scarfsar och plastklämmor?’

          Som ett statement

            Avfölja såklart

          Ebba kommer inte lindrigt undan, ser jag i kommentarerna på inlägget.

            Hon verkar radera alla kommentarer som är ”tråkiga”… Tänk att sanning alltid svider sååå oerhört mycket att man måste radera!

          Avföljde också nu!

            Fast på vilket sätt är det här mobbning. Det är inte mobbning att välja att avfölja personer. Det heter snarare konsumentmakt.

        Forni har också lagt ut en bild på en scarf hon fått hemskickad till sig, såg det på hennes blogg.

        Kostar typ 50 att göra ?

          Om inte ens det.

        Lol såg ni vad Hermine H kommenterade under hennes bild? Gråter så patetiskt

          JA det är såååå sjukt pinsamt!!!! Låter sina anställda ställa frågor om sina egna produkter, kommentera under sina egna sjalar… JAG skäms…

            Cringe på deras sätt att uttrycka sig. ”We like it. Like, a lot.”

        Om scarfen är det enda de får så är det väldigt billig marknadsföring. Givetvis måste man synas på varenda influencer om man ska kränga överprissatta varor. Vem hade annars köpt Daniel Wellington-klockor?

        Inköpskostnaden lär ju vara någon procent av utpriset så så sett var det nog inte tiotusentals kronor.

      Då SPYR jag

        Oj.. inte bra att ett hårband kan trigga igång så

        Usch ankdammen har kvackat igång

          Igår läste jag att Elsa Billgren visat upp en scarf från HH men jag hittar det inte på bloggen eller insta. Har hon tagit bort det?

            Låg på stories…

      Även Flora Wiström pushar för scarvsen!

        Detta förvånade mig sjukt mycket.

    Vem fan hade inte varit lite irriterad (vilket jag inte tror Samir visade) när man sitter och äter och någon kommer och vill ha bild.. Men snällt av Samir att ställa upp 🙂 Låten dom gjorde var dessutom rätt bra tycker jag.

    Och så finns det ju anledning till varför det är åldersgräns på Instagram…

    Det är väl typ 13 års gräns på Instagram? Blir också sjukt irriterad när man ser BARN på Instagram. Sen klagar föräldrarna på att deras barn inte mår bra… att sätta gränser får faktiskt ens barn att må bättre i många avseenden.

    Bara nej, nej, nej! Är detta sant!? Ja, en anmälan till Instagram är på sin plats. Kanske rent av en orosanmälan också? De driver detta för långt! Och med ”detta” menar jag deras sjuka längtan att bli kända och rika. Försöka nästla sig in i kungafamiljen genom val av skola med mera. Väldigt tragiskt! Stackars barn! De borde trappa upp terapin och trappa ner vindrickandet.

      Orosanmälan är väl ändå lite att ta i.

        Ja, det var att ta i. Men fy fasiken för dessa typer! Och stackars barn!

          Jag har också tänkt tanken på orosanmälan, även om det förstås är i överkant. Tänker dock på olika typer av våld, fysiskt, psykiskt, materiellt, vanvård. Och dessutom garantansvaret som vårdnadshavare har. Nog känns det som att de är ute och tassar i gränslandet (i lagens mening, på insta får hon ju inte ha en användare), när det gäller sådant man ska skydda sina barn från och inte medvetet utsätta dem för. Dessutom undrar jag vad som försiggår bakom stängda dörrar när de beter sig så här offentligt. Det här är verkligen illa av en fullvuxen vårdnadshavare.

      Oj, orosanmälan…

      Välkommen till 2019 säger jag då. Socialtjänsten har their ases fulla med knarkarbrudar vars enda sysselsättning är fortplantning och där deras uppfattning är att de har alla rättigheter och samhället alla skyldigheter och ansvaret för avkommorna blir därefter. Total misär.

      Så nej, bara neeeeej till dej. (Eller förlåt, inte till dej utan mer din skeva bild av vad som är rimligt att kräva av vårt socialaskyddsnät)

        Glöm inte alla nysvenska baaaarn.

    Vad heter nioåringens konto då så jag kan anmäla att det bryter mot åldersreglerna

      realcharlieschulman

        Hittar inte det kontot??

        Det är borta isf?

          Måste vara borta. Jag var inne på det förut i morse.

            Finns kvar!!

            Nej det är inte borta

        Jag hittar det via Amandas följare men ej i sökfältet.

          Dessutom har hon tre konton… ett ”vanligt” ett ”style by Charlie” och ett slimekonto. Jesus. Sött barn, men bör vara privata konton!

            Sött barn?

            Va? Kan du förklara tydligare vad jag gjorde för fel.

      Communityregler finns där av en anledning? Instagram har satt den gränsen och då kan man ju inte bara ”hon vill ha instagram, låt henne!”. Det är för tidigt för en 9åring!

    Det är synd om dessa barn med föräldrar som är förvuxna tonåringar med ett oändligt ego och bekräftelsebehov.?

    Alltså en 9åring är indragen i ett vuxetbråk online. Det är ju helt jävla åt helvete! Och det är 100% hennes pappas fel. Folk är så jävla trötta på den familjen och hur de gör karriär på att mobba och trycka ner. Detta är dock ingenting i jämförelse med när hon kommer att få reda på att pappa Alex gör skillnad på våldtäktsmannen Virtanen och personen (kompisen) Virtanen. Skön förebild, men sen behöver ju män inte vara förebilder för det är ju kvinnans jobb att städa upp efter männens ”tölpigheter”.

    Amir, Felicia Book och Saga Scot ska vara med i farmen VIP ?

      Hur (o)känd behöver man vara för att vara med i VIP-versionen av något? Den enda jag kände igen var Dogge ??

        Frank Andersson var väl rätt känd (rip)

          Borde dock varit ökänd.

    Så beklämmande! Blir verkligen illa berörd när barn hamnar i kläm i vuxenbråk och känner att de måste gå i försvar.

    Och Ni här som kommenterar hur dottern sminkat sig. Skäms på Er!! Det har ni inte med att göra. Det är ett barn ni skriver om!

    Såklart att hon tar sin pappas parti oavsett vem som har rätt eller fel..
    Detta BORDE väl Alex förutspått skulle ske!!

    Vilken mobbarfamilj Schulmans är, inte ens Anitha har de lämnat ifred.
    Ens barn gör inte som man säger, de gör som vi föräldrar gör!
    Får verkligen hoppas att Alex o Amanda börjar få sig en tankeställare om vad det är för värderingar de lär sina barn innan Charlie blir likadan.

      Fast kommentarerna handlar ju om att det känns olämpligt att en 9-åring sminkar sig och visar upp på instagram, det är ganska rimligt att tycka det. Hennes föräldrar borde inte tillåta det och det känns sorgligt att ett så pass litet barn sminkar sig som en vuxen, var ska utseendehetsen sluta?

        Dessutom ska inte en 9 åring sminka sig och lägga ut bilder där hen plutar förföriskt med läpparna på sociala medier. Detta är inte hennes fel, hon är ett barn. Det är föräldrarna. Barn har inget analys samt konsikvenstänk än. Det är ingen här inne som är så dum att de lägger skam på ett barn, det är vad de vuxna runt omkring henne gör som blir ifrågasatt.

        Jag har själv en dotter som är lika gammal som Charlie. Visserligen har jag ingen aning om hur de pratar kring sociala medier hemma, men det är naivt att tro att en 9-åring inte blir påverkad av att ha ett öppet konto där mycket fokus ligger på hennes utseende. När man är 9 så ska man inte behöva tänka på om man ser snygg ut i smink man ska få vara ett barn. Det är så ledsamt att se att hennes föräldrar utåt sett inte verkar förstå vad konsekvenserna kan bli och det är under all kritik att de låter henne bli inblandad i deras löjliga konflikter.

      Lägger ingen värdering i om hon sminkar sig eller inte. Hur hon väljer att se ut är inget som jag som vuxen vill lägga mig i.

      Däremot håller jag med om att föräldrarna borde se till att hon åtminstone gör sitt kontot privat, om hon nu tvunget måste ha Instagram som 9-åring.

        Hon väljer inte hur hon ska se ut, hon är ett BARN! Hon har existerat i 9 år! Vuxna SKA reagera när något inte står rätt till det är vår skyldighet.

        Du ska eller får inte ens ha sociala medier när du är 9 så privat eller inte spelar ingen roll men nu är kontot uppe för alla att ta del av, det är det vi ifrågasätter, inte C som person. Hon är inte gammal nog att förstå vuxenvärlden än och därmed kan man inte ifrågasätta henne utan föräldrarna.

          Vuxna ska inte sitta och diskutera hur ett BARN ser ut i ett forum där sagda BARN kan läsa det. Eller ännu värre: hennes klasskamrater. Tyck vad fan ni vill men håll det för er själva. Hur jävla svårt är det att bete sig som folk??

            det som duskuteras är föräldtarskapet och att ett barn blivit indraget i ett vuxenbråk skapat av hennes pappa.
            Barn ska inte ha tillgång till detta kommentarsfältet, det tror jag att du förstår.
            Det är ingen som diskuterar hur hon ser ut, det är helt ointressant och ska vara hela ointressant.

    Med såna föräldrar så är det väl inte förvånande att barnen blir likadana. Konstigt dock att man inte känner ansvar för att följa Instagrams åldersregler? Men vad f-n, det är Alex Schulman vi pratar om, bekräftelsemani de luxe.

    Vet att Samir varit snorkig förut. I början av karriären var han jätte gullig. Men nu i somras helt oengagerad och spydig. Bra av Alex.

      Men måste vi kräva att artister privat alltid ska ställa upp på selfies osv? Kan de aldrig få vara just privata? Har du aldrig en dålig dag? Och om du nu skulle råka ha en dålig dag, vara trött, ha huvudvärk och råka svara lite kort eller snäsigt när någon kommer fram till dig när du sitter och äter middag – förtjänar du då att bli uthängd på en av Sveriges största poddar?

        Samir var oengagerad på en spelning visa totalt ointresse. Då är han på jobbet och ska väl låsas gilla det för alla barns skull det är väl iaf dom som ger han cash och att han är kvar i rampljuset.

      Du skrev precis att det var bra gjort av Alex, du tycker inte att det i sig är ganska snorkigt? Ingen är perfekt, men har du hört vad Alex sa om Samir i sin podd? Så utrycker man sig inte om en annan människa och speciellt inte över en jävla bild. Nu har Charlie hört låten och därmed vad hennes pappa sagt, vad sänder såna kommentarer ut för signaler till ett barn tror du? Är det så dom ska uppfostras?

        Nej, det är faktiskt helt och hållet Alex själv som satt sig och sin familj i den här situationen.

    Kanske vart pappa som sagt åt henne o lägga ut?
    http://Www.caloveline.com

    Dyrt är inte lika med bra kvalitet! Det borde alla över 12 fatta. ?

    Varför är det ingen som under detta bråkets gång fokuserat på det som var intressant på riktigt i podavsnittet. Delen om bilden är ju inte ens hälften så intressant som det Alex berättar om Pascal Engman som spökskrev Samir och Viktors bok som Samir sen fick att ta bort sitt namn från omslaget (fast det var han som SKRIVIT den).

    Det tycker jag säger betydligt mycket mer om Samir än vad Alex Schulman åsikter kring att Samir såg besvärad ut av att ta en bild.

    Sen, med tanke på hur öppen Samir varit med sin utbrändhet och trötthet på rampljuset tror jag det kan finnas en helt rimlig chans att han faktiskt inte var så uppåt och glad av att ta bild med ett fan. Det kan vara så enkelt att det blev missförstånd mellan pappan till sin ögonsten och hennes idol.

      Men den här Pascal … har han ingen förmåga att föra sin egen talan?
      Varför behöver han detta ombud i det offentliga?

        Ingen har väl sagt att han behöver ett ombud. Men nu blev det så? Förstår inte din poäng?

          Det är svårt att förstå varför Alex drar så stora växlar på detta med att dottern inte fick rätt typ av entusiasm. Jag har sett på Samirs IG:s kommentarer och där har Alex skrivit en mening och det var ”Be Pascal Engman om ursäkt, människa”. Det fick mig att tänka att det inte inte alls handlade om att dottern inte fick rätt nivå av entusiasm från sin idol utan att det handlar om att Alex vill gå Pascal Engmans ärende. Varför? Det är min poäng. Vuxen människa kan föra sin egen talan istället för att engagera (om han nu alls är inblandad) den havererade diplomatin personifierad.

            Okej. Jag tog det inte som att han ville inte ”gå Pascal Engmans ärende” utan mer använde det som ett argument att ”den här killen (Samir) har nog lite att jobba med pga…” och sen ett argument för det. Jag älskar deras pod men tyckte själv att det med bilden/Charlie osv var rent ordbajsande men anser att det oerhört oprofessionella i att vägra spökskrivaren kredd är intressant och oavsett vem som sa det värt att prata om.

            Speciellt Camilla som driver denna blogg och ser sig själv som en granskare av sociala medier profiler borde väl ändå nappa på det? Hade vi fått veta att Blondinbella haft en spökskrivare och vägrat den kredd hade det funnits fem inlägg om det på en helg ?

              Blev ett ”inte” för mycket där i första raden efter ”ville”. 🙂

            Och dessutom dra med sitt barn i den cirkusen ? det är verkligen beklämmande. Är denna pappa lågbegåvad ? varför förstår han inte att man inte kan göra så mot sitt barn. Jag menar inte något illa mot lågbegåvade eller personer med ett iq under 70. Den här mannen är skadad.

      Äntligen någon som fattat grejen, vad bråket egentligen handlade om! Jag har frågat camcam varför hon inte tog upp detta med Pascal i sitt första inlägg men inte fått ngt svar.

        Man ser det man vill se verkar det som ? skönt att någon mer kände som jag!

    skulle inte Bella hyra ut sitt hus i en månad förresten? hon är ju hemma igen och det har bara gått en vecka typ. tvivlar på att produktionsbolaget betalade ”nästan en halv miljon” för att låna huset en helg.

      Var det inte en vecka?

        Med BBs avrundningsregler kan ”nästan en halv miljon” vara samma som en lunch på stan, vinterdäck till bilen eller 50 tusen i handen, svårt att veta.

    Är det ingen som tror att Samir och Alex har kommit överens om detta för att båda få publicitet? Alex får en story till podden och Samir får en låt ur det… värt det för båda…

      De får komma överens om vad de vill men inte dra med barnen i den soppan.

    Tips för billig sidensjal till håret: HM säljer herrnäsdukar i siden, 30×30 cm. Lagom stora och lagom pris, 99 kr/st.

      Zzz..
      som att någon här inne inte vet att man kan köpa hårband billigare än tusenlappen!? Släpp det..

      Låt folk köpa scarfes till vilket pris de vill. Börjar redan bli tjatigt om dessa produkter Bara efter en dag. Som repiga skivor här inne.

        Jag tycker Annas tips var bra så jag tycker att din kommentar var zzz.

          Du visste alltså inte att man kan köpa scarfes och hårband på hm, Lindex, köpa eget tyg osv? Bott under en sten?

    Du behöver fan göra en grundlig rensning i det här kommentarsfältet camilla. Det är fan inte ok att diskutera barn på det här viset i ett öppet forum. Jävla grobianbeteende.

      Du verkar uppriktigt sagt inte ha alla hästar hemma utan blandar ihop äpplen och päron. Det är sådana som du som missförstår och misstolkar med flit som behöver rensas upp härifrån.

    ÄLSKAR Samirs sång svar till detta, så klockrent. Tycker dock synd om Schulmans barn, inte mycket humor i den familjen där allt ska vara tillrättalagt och perfekt.

      Vad vet du om det?!

    …och samtidigt är Paow aktuell för ännu en PH-säsong

    ”Just nu håller Paradise Hotel på att presentera årets deltagare för fullt. Hittills är den tidigare deltagaren Emma Hellström, Temptation Island-profilen Jesper Bengtsson, Love Island-stjärnan Marcus ”Mcuze” Johansson och den nya förmågan Erica Lindberg klara för programmet. Nu får de dessutom sällskap av Paow, som faktiskt deltar för miljonte gången. I sin presentationsvideo säger hon att hon ser fram emot att ligga med en kille som inte ser ut att ha någon framtid. Hon vill däremot inte träffa någon som jobbar som snickare eller bor med sina föräldrar.”
    https://ng.se/artiklar/paow-gor-comeback-i-paradise-hotel

    En bra grej hade varit att ha just ordet ”modd” i automatisk modd så man slipper alla: ”svar finns i modd” ”varför hamnar jag i modd”, ”modd modd” etc.

    Du kan köpa en av Filippa K:s klassiska silkesskjortor till priset av två HH hårband. Vad säger det om prissättningen av HH?

      HH är ju för bövelen ikoniska! Du kan ju inte jämföra med Filippa K som bara funnits i, nä vänta nu… ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.