Paow är så klart med i Paradise Hotel – igen!

https://www.instagram.com/p/BuIv3Nfg5SA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=npfh95qg6ojp

Paow är legenden på Paradise Hotel och nu är hon tillbaka! Vad är det? Tredje? Fjärde gången?

Säg vad man vill om Paow men Paradise Hotel brukar bli enormt underhållnde med henne bland deltagarna!
Tjipptjopp! Snart dax att poppa popcorn! The guilty pleasure is here! Det är mer beroendeframkallande än en lyxshake från Max med Tiramisusmak och det vill inte säga lite. ??

Jag skäms inte ens. ??‍♀️

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mitt guilty pleasure också ? skäms inte heller för det, möjligen lite om min särbo upptäcker vad jag tittar på haha ? (han skulle såklart inte döma mig för att jag ser på det, men inget han skulle titta på ??)

      Haha min sambo skulle döma mig, det ”värsta” han tycker jag kollar på är bonde söker fru ?

        Ursäkta, du kan hälsa din sambo att bonde söker fru är bättre än typ allt annat på tv. Kärlek, vackra naturbilder, drama, lyteskomik, ett tävlingsmoment och en hysterisk linda lindorf. Det ultimata programmet helt enkelt.

          sliskigt och äckligt program så trött på det

    Kul att de återanvänder gamla deltagare, det är typ ända anledning till att jag skulle börja kolla igen. Orkar inte ”lära känna” massa nytt folk. ?

      Tycker det är lite småtrist på grund av att alla typ känner varandra sen innan. Alla är ju i princip plockade direkt från bargatan i Magaluf. Det är så jäkla mycket snack från vissa att dom ska ”göra kaos” och inte är rädda för att hugga någon i ryggen men det är oftast mest snack liten verkstad på det planet. Tycker mest det känns som att dom är där för semester och att få supa lite med polarna och så lite prispengar på det… men jag kanske är ensam om att vilja se lite mer ”backstabbing” och intriger ?

      Jag tror jag fick hjärnblödning

    Eller heter det ”enda”? ?

      En ända är ett slut eller en rumpa
      En enda har man bara en av som en borttappad strumpa

    Antar att det är bra betalt att skapa drama och k-a inför ett kamerateam…..Hon har väl inga andra ordentliga inkomstkällor då hennes blogg och de få samarbetena hon har suger.

      Hon säger i klippet att hon inte behöver pengarna ?

        Och det tror du på??!!

      Hon blir väl dessutom sponsrad av pappsen i tid och otid.

    Nu kommer det bli en bra säsong!!! 😀

    ”rutinerad PH-deltagare” ??

      Det skulle man ha på sitt CV…?

      PH-Ikon! ???

    Jag gillar att hon är med. Bli lite mer fart då.

    Avskyr tyvärr Paow och hennes personlighet men måste erkänna att i detta klippet var hon förvånansvärt snygg till skillnad från hur man brukar se henne, den gardinluggen passar henne riktigt bra! Men hon är fortfarande inte en trevlig människa.

      Det var faktiskt exakt vad jag också tänkte! Att hon faktiskt såg riktigt fräsch och snygg ut i en presentationsvideo denna gång! Undra om dom stylar och sminkar sig själva eller får hjälp? Hennes hår såg så fint ut!

    var det inte hon som AAAALDRIG skulle ha ngt med PH att göra igen efter att som lät Mattias vara med i förra säsongen?

      Vem är mattihas?

    Haha är det bara jag som tycker att det är sjukt trist med gamla deltagare? Hela programmet tappar mening för mig.. haha. Tycker det är kul att ”lära känna nya” och se hur olika de är från första intrycket till när man sett dem i ett par avsnitt. Tycker lära-känna-fasen mellan deltagarna är spännande också. Men allt det försvinner ju när alla ”PH-kändisar” kommer in igen… :(:(:(

      Håller helt med. Plus om de andra deltagarna redan vet vem hon är så blir det inte samma kemi.

      Jag tycker att det är bra om de tar in någon som vågar spela lite och röra om. Senaste säsongerna har varit så tråkiga för de hittar sina par, blir ”kära” och trogna varandra spelet ut. Ingen som hugger någon i ryggen för sin egen vinning. Då är det bra att ta in någon som kommer in bara för att vinna.

    Kul att hon skryter om hur rik hon är i jämförelse med de andra typ, å ändå varit me i lyxfällan…..

      Hon hade bara EN räkning hon låg efter med, på typ en tusenlapp :-/

    OT: Varför har inget nytt avsnitt av Alex och Sigges podd dykt upp än?? Det brukar väl vara uppe vid det här laget?

      Undrar samma ??‍♀️

      Dom är under granskning, eller ja Perfect Day är så jag skulle gissa på att de är pausade under tiden.

        Fast det är väl inte helt rimligt? Alltså en verksamhet avstannar ju inte bara för att den är under granskning menar jag?

          Det är fullt rimligt. Antagligen så kollar dom igenom avsnitt för avsnitt och kör en damagecontrol. Verksamheten Perfect Day avstannar ju i te men podden gör det säkert. Det fu kar säkert precis som när en andtälld blr avstängd. Verksamheten fortgår men den anställde går hem till utredningen är färdig.

            Ignorera alla stavfel. Iphones tagentbord är kass?

              Den är släppt nu. Börjar med Samirs låt.

                Ok. Ska lyssna? Tycker att Samir gör sig till åtlöje i hela härvan trots att jag förstår hans känslor runt det. Det mogna hade dock vart att dementera det dom säger och gå vidare. Istället blev han en större mobbare tillbaka.

    Ååh kommer bli en så spånnande säsong!!
    http://Www.caloveline.com

    Eeeeh

    ”Inte direkt behov av pengar”

    Dude, var inte du typ nyss med i Lyxfällan?

    Finns det inga nya deltagare som får chansen att vara med? Kommer ihåg när det bara va randoms som var med i PH, nu är det bara folk som har varit med 10 gånger innan och skabbiga D-kändisar

      De brukar ha med ganska många nya okända deltagare också 🙂

        Jag tycker de återvinner lite väl mycket från tidigare program + andra dokusåpor.. Även om jag personligen gillar Mcuse från Love Island som ska vara med nu.

          Det är nog en klick med folk som söker till alla dessa program. Ph, eotb, love Island osv.

            Det är nog många som söker. Däremot kontaktar de ofta influncers osv och frågar om de vill vara med istället för att ta bland dom som ansökt. De vill ha pr

          ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ska Mcuze vara med?!!! älskar honom!!! gud vad kul!

    Hon pratar så konstigt? Dedär när hon säger att ”folk kommer ba bla bla bla hon har varit med förut”
    liksom lugna ner dig snälla

    Hur många dagar har det gått sen hon kallade anna för ”avdankad ph deltagare”?

      Hahaha! Detta!! (tre dagar…?)

      Men Paow är ju inte avdankad, hon är ju aktuell PH-deltagare.

    Hon har mycket åsikter om andra människor som är med i Paradise Hotel, de är trash eller avdankade ph-deltagare.

    Vad är inte hon..? Varför säger hon sådana saker när hon själv så gärna vill vara med och nu är med? ?

    Vad är det för fel på snickare? Var det det värsta yrket hon kunde komma på? Märkligt uttalande… Är glad jag aldrig fastnat för detta skräpprogram.

      Hon borde bli tillsammans med en snickare som kan bygga lite möbler till stackarn. Hennes lägenhet var helt tom i lyxfällan och sov hon inte på en madrass på golvet?

      Mvh kränkt dotter, sambo och syster till snickare. Obs tre olika människor för förtydligande ?

        Hehe ja jag har nog aldrig träffat en snickare men jag tänker att det är ett ganska respektabelt, fint, hantverksyrke? Nä okej, ingen högskoleutbildning men har Paow ens gått ut grundskolan själv…? Tycker det verkar kreativt och coolt att vara snickare.

        (Bra att du förtydligade, blev orolig en stund… hehe 😉 )

          Ja det är ett bra jobb och bättre betalt än folk tror, min pappa får ut ca 28 i månaden och sambon 26, efter skatt. Sen allt man sparar in på att kunna göra själv, det är ju inte så att man tar in en firma för renovering direkt ? Man läser tre år på byggprogrammet i gymnasiet och går sen två eller tre år som lärling efter (man räknar timmar så kan vara lite olika där) eller så går man som klassisk lärling om man inte gått bygg på gymnasiet..

          Jag älskar mina duktiga, hårt arbetande skickar män! Haha ja man kan inte vara nog tydlig med sånt ?

            Tänk om man hade haft en snickare i familjen. Det hade varit fint det.

            Bra snickare är guld värda!

              En rörmokare ska det vara… dom tjänar mycket bättre på samma gymnasieutbildning. Måste komma ihåg det om jag skiljer mig

          Nej hon och Dessie slutade ju i skolan innan de typ gick ut åk 9.. om de ens hann upp så högt.

      Ja precis!! En annan träffar gärna en snickare ? Tror fan att jag skulle skola om mig till det själv ?

      Och vem ringer inte hon när hon vill ha hjälp med sin lägenhet?

    Hennes liv skulle väl kännas helt meningslös om hon inte är med i PH. Det är det hon lever för och vad skulle hon göra med sitt liv om inte PH fanns? Tragiskt.

    Jag erkänner – jag är beroende av PH, och så är det med det. ☝?

    Jag kan bara inte låta bli att undra, framstår inte Paow som fruktansvärt hatisk? Det är inte mkt som faller den personen i smaken. Gällande något? Hon pratar/skriver sällan om något hon tycker bra om, bara saker eller personer som hon tycker illa om.
    Det måste ta så fruktansvärt mkt energi och jag tycker synd om henne, vill liksom bara krama om henne (trots all skit hon kastar ur sig) och tala om för henne att släppa garden lite. Det känns nästan som att hon är som ett skadat/skrämt djur som har farit illa. Reser ragg och visar tänderna typ!

    Vet inte om du fortfarande skriver om Ben? Tycker bara det är obehagligt hur flera ganska stora manliga YouTubers (de flesta vän med Ben) börjat göra videos om Nicci för att ”exposa” och ”avsluta” henne. Hon må ha gjort en del tveksamma saker, men hur mycket hat ska en människa behöva ta?

    Varför sätter ingen ner foten? Är så trött på hur de flesta män på youtube beter sig vid konflikt. Att göra videos för att trycka ner en annan människa löser inte problemet och kan ha förödande konsekvenser. Ändå är det de killarna som får massvis med ryggdunk medan Nicci i det här fallet måste stänga av sina kommentarsfält helt.

      Ja, har inte den tjejen fått nog med skit kastat på sig? Förstår inte vad dom vill åstadkomma med smutskastningen vid det här laget. Viewsen är väl för svåra att motstå, med tanke på hur Bens lilla armé med småkillar älskar att hata henne. En 24-årig man låter hans polare smutskasta hans 19-åriga ex på youtube å hans vägnar. Så lame.

    Haha rekommenderar er alla att ta en titt på isabellas super spetisiga tår på bild nr 2; https://www.isabellalowengrip.se/2019/02/22/ny-kock/

    vart försvann foten… och skon…

      Var ju inte så roligt. Hon har uppenbarligen vinklat foten bakom benet. Nu grep du lite väl mycket efter en fjäder att göra en höna av va?

      Det är ju skon?

    ”Ha egen lägenhet och inte bo hemma”, när man vill vara EXTRA tydlig.

      Dvs. inte bli ihop med en 17-åring ?

      Jovisst, men de flesta kan nog åtminstone lösa det ekonomiska det krävs för att ha en egen lägenhet…. och inte bo hemma ?

      Uppfattar det som; inte bo i föräldrarnas källare eller uthyrningsdel.

    Ingen med lite förstånd tittar på sånt skräp.

    Är hon bara 25? Jag trodde hon var 35? Och varför måste man ha sin kropp som ett klotterblock? Tror nog att hon hamnar i Tumba under fläkten i slutänden alldeles oavsett vad hon gör.

      Oftast tatuerar man sig för att man vill och tycker det är snyggt.

      Är du 105? Jag är imponerad över att du kan använda internet!

    Kommer hon Spela Spelet? Röra om i den berömda Grytan? Vara Fucking Falsk eller sätta Galler i huvet på folk? #PHlingo

      Varför inte göra ett PH-bingo av denna fantastiska PH-lingo??

        Tack för tipset! Jag sätter igång!

      Sätta galler?? ?

    Har aldrig fattat grejen med PH ?

    Älskar när folk överraskar – att Paow ägnar sig åt sportfiske hade jag ingen aaaaaning om? Undrar om hon bara jobbar med harpun eller om fluga också är aktuellt? Pimpling?

      ??

    Solkräm kompisar! Om ni skiter i hälsan och huden kan ni väl åtminstone smörja in tatueringarna så dom håller sig fina länge?
    Eller klä på er om ni ska hänga på soligt hotell åtta gånger om året.

      Eller bli kompis med tatuerade som skiter i solskador ?

    haha, Paow….. lilla gumman.

    Rörmokare, Plattsättare, Målare OCH Snickeri – De som har egna firmor och företag har ofta en timlön på 350-400:- /tim vilket genererar 56 000 – 64 000:- /mån och är sin egna chef med 1.30 tim lunch, rast varje timme osv.

    De har dessutom oftast galna rabatter hos de bygghandlare som de handlar materialet på – så utöver lön gör de dessutom bra många tusen som kund aldrig vet om.

    Även om du är en ”vanlig anställd” har du mellan 32- 40 000:- /mån.
    Finns inte en snickare på ett seriös firma som har under 28-30 000:- och är 23+.

    Hur som helst, alla snickare i Sverige tjänar mer pengar än Paow….
    Paow gillar killar som spenderar varenda krona på Stureplan, bor i andra hand, en rutten Daniel Wellington klocka på armen och en flashig titel på sitt jobb – men egentligen tjänar skit.

    #kränkt

      Ska aldrig anlita någon hantverkare igen. Hutlösa priser, inga garantier, slarv, läser ritningar som iq-badboll…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.