Influääänzörs i Farmen VIP

https://www.instagram.com/p/BuJjz3Ihxcl/

Pga Frank Anderssons frånfälle så sköts Farmen VIP fram på obestämd framtid av respekt för hans nära och kära, men nu meddelar TV 4 att programmet ska sändas.
Givetvis präglas årets säsong av att Frank Andersson inte längre finns bland oss. Vi är så glada att han hann förgylla vår och deltagarnas sommar med sin stora humor och värme, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4, i ett pressutskick.
Enligt Sigrid Berntsons Instagrampost fick Frank avbryta sin medverkan i programmet.

Bland övriga deltagare hittar vi Vlad Reiser och Amir Akrouti, båda kända från YouTube, kändisdottern Felicia Book, Paradise Hoteldeltagaren Saga Scott, artisterna Dogge DoggelitoAnna SahleneSigrid BernsonRegina Lund samt bandyprofilen Per Fosshaug.

Vinnaren av ”Farmen VIP” kammar hem 200 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation vilket säkert är anledningen till att Paow inte vill vara med. 🙂
I Paradise Hotel tillfaller nämligen vinstsumman vinnaren och inte några hemlösa hundar eller annat krafs. (Obs. Skämt!)

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det John Locke på översta raden? Är inte han överkvalificerad för Farmen?

      ”DON’T TELL ME WHAT I CAN’T DO!”

      Omg tänkte precis samma sak haha, skit likt

        Känner bara igen Dogge Doggelito vilka är dom andra?

          Okej förlåt ser Lill boken och saga från PH! Känns lite som en sån meme ”hu många ansikten ser du i trädet” haha

    Du, vet inte om de är min mobil eller din inbäddning men kan alsrig se bilder du bäddar in från insta. Står bara ”view this post on Instagram”.

      Samma för mig!

      Samma här!

      Jag ser bilden ?

      Kan inte heller se, varken på telefonen eller datorn. Störande!

      Är ni inloggade på insta?

        iPhone, safari, inloggad insta. Ser

        Inloggad på insta, använder safari men ser inte bilderna. Gjorde det när det var nytt, men nu står det bara view this post on instagram.

      Jag brukar få så om jag har riktigt dålig uppkoppling, både via laptop och mobil. Vet inte om det är anledningen för dig men tänkte bara säga till

    jag hade tyckt det varit roligare om dom faktiskt levde tidstypiskt med allt där, antingen på typ 1920-talet med ”bondkläder” efter hur man klädde sig då, eller typ på 1800-talet ? tycker det tappar sin känsla lite när dom springer runt i moderna kläder.

    Fosshaug vinner lätt över alla småttingar.

    Saga som svarade på en fråga på sin story om hon kunde tänka sig vara med i en till dokusåpa och sa att ”nä, tror ni verkligen jag skulle ge upp ett bra liv för det?”

    Well…

      ?

    Räknas man ens som lite kändis bara för att man är dotter till en person som har EN hit? Eller två om vi ska räkna med samba sambero ..
    inget fel med henne såklart men kan dom ens kalla den här omgången ”vip”?

      Sjuk värd!!

        Är det inte Paolo Roberto som är värd fortfarande? Eller har dom bytt kanske. Har inte sett på evigheter

        Är Paolo sjuk?? Så tråkigt 🙁

    OT ang Therese Lindgren:
    https://www.breakit.se/artikel/18658/rivstart-for-therese-lindgrens-indy-beauty-glad-och-tacksam
    Indy Beauty omsatte 23 miljoner 2018 med endast ett tjugotal referenser.
    Priserna verkar vara på den nivå som målgruppen klarar.
    Produkterna säljs bland annat genom apotekskedjor, Åhléns och Lyko. Precis som Löwengrip Beauty alltså 🙂
    En succé i det tysta?

      Yup.
      Jag har testat två produkter som tyvärr inte passade mig men jag kan tänka mig att de går hem hos de yngre. Synd bara att det är parfym i ?

      Och ändå är hennes produkter inte mycket att ha heller om man kan det minsta om hudvård.

        De flesta bryr sig inte det minsta om hudvård, de köper nån kräm för nyllet och that’s it.

      Knappast succé det är 12-15 åringar som spenderar sitt barnbidrag, när de blir lite äldre och slutar tycka att någon på youtube är det coolaste som finns så kommer de börja köpa riktiga seriösa märken igen. Inget hobby märke som löwengrip eller Therese Lindgren märke där man ringer ett fabrik som har färdiga produkter och köper egna förpackning till. Så basic

        CCS Consumer Skincares fabrik i Borlänge där Therese Lindgrens märke Indy Beauty tillverkas ägs nu från 1 januari av Svenska Krämfabriken i Falun som tillverkar Löwengrip.

      Jag är 21 och har tidigare varit ett stort fan av Therese. Men har nyligen tappat väldigt mycket respekt för henne. Men däremot så använder vi några av hennes produkter fortfarande. Luktar gott och gör det dem ska. Finns kanske bättre, vet ej, jag har ingen problemhy så jag klarar mig bra. Jag använder kroppstvål vid varje dusch, samt ansiktstvätten/dagkräm/nattkräm vid enstaka tillfällen. 🙂

    Jag har matchat med Erik Segerstedt och andra idol personer – så jag borde väl kunde glida in som någons ” nästan flickvän” till nästa Farmen VIP.

      Åh jag vill också matcha med honom

      Vad betyder matcha? /79:a

        Tror det betyder att man dykt upp på varandras Tinder.

      Jag har matchat med Hampus Jarlbo OCH Mattias Coleman! Jag är ju definitivt kvalificerad jag också? ??

        Att vi inte snackat är bara en bagatell…

    Så sjukt hur Franks ex nu plötsligt värnar så mkt om honom. Såååå många artiklar i olika tidningar och så mkt skit hon öste över honom innan han dog. Läste ni hennes blogg? Man blev fan mörkrädd över hur han betett sig.

    Han har varit ett riktigt praktsvin. Skitit i barnen, varit konstant otrogen och rent utav vidrig mot kvinnorna i hans liv!

      Precis ska en gå efter exets blogg så verkar han ju ha varit störd och nedknarkad och sjukt våldsam. Jag tyckte hela han var obehaglig.

      Du kan väl knappast blivit förvånad…?

      Tycker också det är så konstigt. Allt känns så skenhelig på nåt sätt. Både från exet som plötsligt värnar så mycket om honom och från alla som hyllar honom oreserverat. Hans insatser rent sportsligt kan ju ingen ta ifrån honom, men det här med att bli helgon efter sin död…

        Har också tänkt på det, mkt Frank, visst är det sönernas pappa, men jag är lite förvånad med tanke på vad hon skrivit om honom innan.

      Vem är Frank?

    Spoliar hon inte där när hon säger Frank fick avbryta?

    Såg några avsnitt av förra säsongen. Jämfört med det vanliga var det ju gulligt och rart, men samtidigt rätt trist. De vågar ju inte riktigt hamna i konflikt med varandra.

      Frank har gått bort, så det är väl knappast att spoila

        Hahahahha förlåt. Tragikomik typ

    Tur att Bella inte är med då hon bara äter “ren” mat. Stackarn hade väl svält där borta på Farmen.

    OT men Magdalena Graaf är med i senaste avsnittet av Framgångspodden. Alexander kallar henne för ”powerkvinna”. Hm… Hennes avsnitt är inte ens en timma långt medan de andra ofta är närmare 1,5 timmar. Hon låter oerhört trött och blasé kan jag tycka. Någon som har lyssnat?

      Haha, hon tycker att det finns så mycket ouppfostrat ”skit” där ute och att det är så gränslöst. Hon sa ”det skulle aldrig falla mig in att vara oartig mot en annan vuxen”! Har hon inget minne?

        Tycker hon har blivit väldigt hård o kall sen ett par år… sen var det nåt bråk med systern om jag minns rätt?

          Ingen som reagerade på hur hon normaliserade att lägga smör i bästa vännens sås när hon var rundare förr, för ”det är så vi människor är”?

          Nej Magdalena, man vill inte dra med sin bästa vän i skiten för att man är onöjd med sig själv.

            Wtf? Stör mig när elaka idioter tror att alla andra också är elaka idioter och att beteendet är fullt normalt.

            Fy vad sjukt

      Magdalena sa att hon skulle inte ha tid att bli utbränd. Hon skulle älska att bli utbränd och bli omhändertagen.

        Sa hon så på riktigt?!? Isf är hon helt sjuk i huvudet! (Sorry, not sorry)

        Mhp: och just att hon inte skulle kunna bli utbränd för att hon har människor omkring sig som behöver henne. Helt sjukt! Som att dem som lider av utmattning inte skulle ha några som behöver dem. Otroligt dum och ignorant kommentar!

    Gode gud. Så egentligen är det bara dum och dummare som springer runt i skogen.

    Fosshaug ❤️

    Förlåt för ot men har försökt lyssna på dagens asvnitt av Alex o Sigges podd men det går inte, fler som har samma problem? Lyssnade lite på förra veckans avsnitt nyss och de är ju bra måste jag säga, kul att höra på. Men vill höra det nya avsnittet ju.

      Har lyssnat 2 ggr inga problem med podcast player

    Undrar om Felicia Book är lika noga med vilka jobb hon tar som sin mamma? ?

      Fånig kommentarer!

        Is it you, Antonio?

          Myrlöken ???

    Trodde för en stund att Saga Scott var Valuta från Lyxfällan. Besviken när jag tittade närmre…

      Vanita* haha jäkla telefon..

        Sitter inte hon i fängelse? Hon försökte väll mörda sin pojkvän/ex?

          Nä hon är ute och har blivit flum, kolla YouTube

          Hon högg honom en gång tror jag, var inte så allvarligt så hon dömdes för misshandel men kom väl ut efter några månader. Oklart vad hon gör annat än att hon ägnar såg åt märklig spiritualitet, dricker urin och stirrar på solen… Sök Vanita Bergman på Youtube. Jag undrar om hon inte vårdas på psyk ibland… Ser ut som om det finns ett handfat på rummet i vissa videos, inte så vanligt utanför vården..

    Om F Book faller under någon som helst VIPkategori är det nog dags att lägga ner. Inte ens mamman är ju känd – mer ökänd istället. Lågvattenmärke på riktigt. Men mamma Book är nog till sig i trasorna att familjenamnet åter är i ropet.

    Årets Farmen fick exakt 12 minuter utav min dyrbara tid. Kommer aldrig att ske igen.

      Utav ???

    Begreppet VIP är ganska brett…

    Så himla tråkigt när de har samma återanvända b-ö-kändisar i alla program. Saknar när det var vanligt folk med i fångarna på fortet till exempel. Robinson börjar snart iaf! Det är kul

      Fast i vanliga Farmen som går nu är det helt vanliga människor…

    Att Felicia Book skulle vara influencer.. Hon har inte lagt upp något på instagram sen december. Dessutom vad influerar hon i? Filteranvändning och att aldrig flytta hemifrån?

    Den där Felicia Book är faktiskt lika dryg och otrevlig som sin mamma Anna Book. Jag har träffat dom båda. Anna book försöker nu få upp intresset runt sin person genom att jiddra om sitt nya hus och Allt som ska hända 2019, deras mest spännande år enligt henne. Håller med föregående att känd är dom inte, utan Ökänd!

    Det tråkiga med Anna är att hon missförstår precis ALLT, går till attack med tusen taggar utåt. Fråga mig något, säger hon. Ställer du en fråga (som hon ofta missförstår och tar som elak) så går hon bananas och sen blir man blockad illa kvickt. Tråkigt och förvånande att man inte kommit längre i sin personliga utveckling när man är 50 år (!!!) Att jobba upp självkänslan och lära sig att på ett moget sätt kunna ta feedback är något Anna skulle ägna tiden åt, istället för lösfrallor, allehanda filter och botox. Inte konstigt att detta beteende överförs till barnen och de får lika svårt i livet att tackla kritik, olika åsikter och frågor. Barn gör som föräldrar gör. Vi är förebilder och det är ju ända upp i tonåren.
    Tycker omåttligt synd om barnen i denna dysfunktionella familj. Anna skulle tjäna på att inte försvara sig och barnen 24/7 och låta dem ta ansvar över sina egna handlingar och misstag, istället för att stoppa ner huvudet i sanden, leka ”lyckliga familjen” och låtsas som det aldrig hänt. Det känns inte ärligt nånstans. Alla vet ändå. Sen den här cliffhangern ang huset- löjligt! Why liksom?
    Narcissism går oftast inte att bota tyvärr. Ingen antibiotika i världen rår på det.
    Trevlig lördag folks ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.