Kissie tackade nej till ”Malou efter 10”

Alexandra och hennes sambo var aktuella för gårdagsmorgonens avsnitt av Malou efter 10, men verkar ha tackat nej då de skulle komma att prata om saker de inte var riktigt bekväma med.
Det verkar vara en känsla som inte är unikt för Alexandra, när det kommer till Malou och hennes program. Att man inte är helt bekväm med intervjun.
Jag tycker kritik är det enda man hör om Malou och hennes intervjuer nu för tiden. Är det någon som varit positivt inställd på senaste?

Förra gången var det Magdalena Graaf som blev topp tunnor rasande på Malou efter att hon styrt in samtalet med Lance på helt andra saker än det han var där för att prata om – nämligen Let’s Dance.

Jag tycker att Lance sköter sig exemplariskt! Eftertänksam och VARM.
DÄREMOT kan jag tycka att det var oerhört smaklöst av Malou att försöka klämma in så mycket ”smaskigt” som möjligt i intervjuen. Missbruk, droger, mobbing, sin döda bror, Magnus mående…mm

Äckligt att försöka krama ALLT ur en 18 årig kille som sitter där nervös ”för att han ska dansa i ett roligt underhållnings program på tv”
Lance du skötte dig exemplariskt. Malou däremot hon borde skämmas! //Magdalena Graaf

Om Malou nu är så duktig på att styra om intervjuer till saker som de egentligen inte ska handla om – vore det inte roligt om hon intervjuade Isabella Löwengrip – den självutnämnde supermanipulatören av journalister – med en agenda, medan Isabella hade en annan?
Ett tvättäkta ”battle” liksom…

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    I reklamen för Malous program ”där gästerna får prata till punkt!”… finns väl ingen program där programledaren är så dåligt /felaktigt påläst och avbryter gästerna så mycket ?

      Tänkte det med! Av just den anledningen jag inte ser skiten längre

      Förutom när snubbar som Virtanen får sitta i soffan och pösa… ☠️

      Exakt! Slutade titta på programmet för flera år sedan (ja på den tiden när jag pluggade eller var föräldraledig och ens var hemma den tiden). Men mina sista två föräldraledigheter tittade jag inte. Blir bara provocerad av Malou.

      Ibland är det bra att de får snacka, så att de kan gräva sin egen grav. Som Stig Larsson när han talar om ph-värdet i unga kvinnors snippor:

      https://www.tv4.se/efter-tio/klipp/stig-larsson-om-sin-karri%C3%A4r-och-kvinnosyn-2240126

      ”Intellektuell” och intelligent är uppenbarligen inte samma sak.

        Men fy fa a a n de där hade jag missat ? vilket jävla äckel

    Har alltid tyckt att hon är sämre på att intervjua. Hon låter aldrig de hon intervjuar prata klart och avbryter hela tiden.

      Och ställer helt irrelevanta följdfrågor.
      *någon pratar om något starkt, typ trauma, personlig reflektion – med uppenbara spår att spinna vidare på*

      Malou: ”jag har hört att du gillar bananglass och till och med har ett eget recept! Berätta!”

      Och man sitter gapande och undrar om hon över huvud taget hörde vad som blev sagt…

      Ja! Plus så oerhört ointresserad av människorna hon intervjuar, verkar inte som hon gör någon research? Ibland säger hon FEL namn? Ibland intervjuar hon om något superkänsligt (typ någon som förlorat ett barn) och kan inte ens get her facts straight om något sådant. Förlåt men hon är verkligen dålig.

      Precis! De kan ha bjudit in någon väldigt intressant person och man vill höra vad de ska säga, men det enda man hör är Malous röst. Hon vågar inte släppa fram personen och låta den tala. Hon suger verkligen på det hon arbetar med. Förstår inte hur hon kan få hålla på år efter år.

    Skrattade högt när jag såg reklamen för nya säsongen av Malou, där hon säger ”och hos mig får gästerna alltid tala till punkt”. Malou är inkompetent som intervjuare och jag förstår de som känner sig obekväma i hennes stol. Jag är obekväm som tittare.

    Jag har aldrig förstått varför Malou får fortsätta. Hon är en usel journalist och hennes intervjuer är oproffsiga och öppet partiska.

    Jag kan inte förstå att Malou får fortsätta med sitt egna program, hon är den sämsta intervjuaren av alla dess slag. Hon som programledare och intervjuare bör vara neutral och opartisk men så fort det är en gäst hon ogillar märks det direkt och sedan låter hon aldrig sina gäster prata till punkt utan ska avbryta och styra om det hela så att hon får svaren som hon vill ha dem.

      Har vi verkligen sett på samma program?

      Och ändå har hon fått det finaste pris en journalist i Sverige kan få -Stora journalistpriset.

    Hellre en obekväm intervju än en insmickrande kändisgullande låtsasintervju. Alla dagar i veckan.

      Men den ska ju helst vara obekväm för att intervuaren är skarp, inte för att hen är svamlande pinsam.

      Behövs ju inte gullas… men om du tex blir inbjuden att prata om ett visst ämne, är det ju fel om det plötsligt bara handlar om ngt annat. Är det live oxå?!

      När sindy o Micke va med var det ju bara gulligull

    Bra beslut att hålla sig långt bort från Malou, denna sjukt överskattade ”journalist”. Tror knappast Malou är kompetent nog att rå på Bella, eller så skulle Bella bara slänga med håret och fnittra hysteriskt när det kommer en obekväm fråga. Eller så dansar Simon in och stoppar det hela. Eller så går Bella bara, för det ger ju henne dålig energi. Vore intressant att se nu när jag tänker efter. Inte för att jag tror att Malou skulle fråga något annat än det som står i det av Bella godkända manuset.

    Malou är verkligen inte bra på att intervjua. Ofta pratar hon mest om sig själv, oavsett ämne och vem hon intervjuar. Minns när hon nyss varit med i Let´s dance, då var det det enda hon pratade om.

    Förutom Malou själv, så är det ett så förbaskat trååååkigt program! Jag tittar hellre på dr Phil varje dag hela året om. Jag ogillar starkt Malous intervjuer där hon så ofta, kanske omedvetet, låter sin inställning till personen skina igenom med sin entoniga röst . Hon avbryter och avslutar ofta intervjuer på ett snäsigt sätt om rätt lr fel där personen inte hinner försvara sig. Nä, de skulle prova en dag med den glada Susanne Axell i fråga doktorn som programledare. Ja, nån sån typ. Gu vare skulle lätta upp stämningen!

    Vill hon ha smaskigt skvaller om tragiska liv gör en intervju med Någon annan typ Knivmicke

    Skönt att höra att fler än jag tycker att Malou är usel ?

      Jag skulle inte titta på självupptagna kisse ens om jag fick betalt. Hon har sjunkit ljupt hos mej sedan hennes elaka jargong på bloggen.

        ljupt var ändå en kreativ skrivning ordet

        Jag brukar inte kommentera stavfel, eller annan grammatisk felskrivning men har nog skrattat 5 min åt LJUPT!

          Tyckte också ljupt var lite småkul men här var det mer ett kort fniss än fem minuters garv

    Är bara jag gammal nog att minnas när Isabella var Maolus ”sidekick” på måndagar?

    Haha, det är väl därför hon aldrig är bjuden/alltid tacklar nej till det programmet (eller är det jag som missat?).

      Jösses det hade jag glömt. Det var ju bara ett PR-trick för att locka en yngre publik. Tror jag såg knappt ett avsnitt och allt var så hemskt pinsamt.

    Tittade på intervjun malou hade med CW för inte så längesen. Cissi var där för att prata om metoo ett år senare tror jag, hon pratade om kampen och det verkade som att Malou försökte få henne att sluta nu och va hemma och ta hand om barnen istället?? Det var så konstigt alltihop

      Fick exakt samma känsla! Så osmakligt.

    Tyckte hon var jättemysig o kolla på förr, men hon avbryter alla?! Asså hela jävla tiden.
    http://Www.caloveline.com

      Du vet att du har en länk till din blogg i ditt namn va? Du behöver inte länka den i kommentaren också, det får nog snarare motsatt effekt om du vill ha folk till din blogg.

        Tror hon har förstått det med tanke på att någon kommenterar samma sak på varenda kommentar hon skriver. Låt henne skriva och kommentera hur hon vill, ingen som tvingar dig att gå in på bloggen oavsett.

          Verkar snarare som att hon cavoline Inte förstått och därför fortsätter dubbellänka. Känns ju nästan lite blondinbella-desperat. Försöker honmed få 1,5 miljoner läsare?
          Känner mig snarare manad att undvika folk som skriver ut sin blogg sådär väldigt sällan är det ens något värt att läsa

        Haha jag måste klicka på länken bara för att alla lackar

    Känner mig extremt obekväm endast som tittare så kan bara föreställa mig hur de intervjuade känner sig..
    Först och främst att hon aldrig är påläst och får bli rättad om och om igen sen att hon konstant avbryter, fatta hur jobbigt att bli avbruten när man pratar om jobbiga saker dessutom

    Och en till sak om malou som gör henne värdelös som intervjuare är att när gästen pratar på och kameran sedan byts till malou så sitter hon inte ens och tittar och lyssnar på sin gäst, utan man ser att hon tittar åt ett helt annat håll. När hon inser att hon blir filmad så tittar hon direkt på gästen. Kan man verka mer ointresserad ens

      Gud vad pinsamt och nonchalant!
      Som gäst måste man känna sig som något katten släpat in

      Sjukt att hon inte bryr sig om hur gästen uppfattar det utan endast tänker på om det syns på bild.

    Det vore väldigt intressant att se Bella hos Malou men Bella jobbade ju med det programmet för massa år sen- var hon en slags bisittare? Så Malou och Bella kanske är polare fortfarande.

      Bella skulle sköta social medier i direktsändning, men tror hon fick så mycket skit själv att hon inte orkade vara kvar. Fast allt detta kanske hon har ljugit ihop som vanligt?

        Nej jag tror faktiskt hon fick väldigt mkt hat, vilket dessutom visades upp i sändning… Så var nog inte så kul att dagligen behöva möta näthat i direktsändning

    Hahaha kan inte räkna hur många ggr Malou har haft fel om gästers namn, om viktiga årtal kring huvudpersonerna, och bara en massa andra felaktigheter. Det är ett hån mot de som intervjuas, i synnerhet de som pratar om väldigt känsliga och svåra saker. Så har hon liksom inte läst på tillräckligt. Skamligt.
    Sen är hon ju en avbrytare utan dess like också.

      Alltså om namn menar jag att hon säger fel när de SITTER där! ”Vad säger du Mikaela” ”Martina heter jag” ”Martina, just det”. Bara ett exempel. Haha helt sjukt.

    Usch!….Vilken antipati mot Malou det var här då. Nästan som ett drev ju. Är det för att hon är kvinna? Ja man undrar ju. Själv tycker jag det blir bra TV. Ganska lugn och avslappnad samtalskänsla snarare än intervju. M.s styrka är att få sin gäst att slappna av och öppna upp sig varpå intressanta saker lättare kan komma ut och fram som annars skulle bli fördolt i sin tystnad. Tycker jag.

      Löjligt att påstå att kritiken har med hennes kön att göra?!? ☹️

        Gör jag väl inte. Jag påstår ingenting..

          Jag vet inte om du påstår men antyder iaf ?. Och nej, om alla reagerar på ”hos mig får gästerna tala till punkt” då handlar det nog om att hon har KAAASS intervjuteknik.

          Inlägget handlar om Malou och kritiken hon fått på sistone. Så det är väl inte kosntigt att folk berättar vad de tycker om hennes intervjuer ?

        Jag håller med, dessutom har ett annat exempel på en duktig intervjuare kommit upp i tråden, hon i fråga doktorn (är det Susanne hon heter ?). Tänk om alla (män och kvinnor) som intervjuar kunde utstråla samma genuina intresse som hon ☺

      ? DEFINITIVT pga att hon är kvinna*

      *innehåller spår av nötter

      Men SLUTA använda kön som nåt jävla vapen hela tiden, hon är skitkass för att hon är det, inte för att hon är kvinna!!

        Det var bara en liten undran jag hade. Eftersom jag själv inte upplever programmet som helhet som så skitkasst.

          Som du ser är det väldigt många som tycker att hennes intervjuteknik är dålig. Så det är ju inte en person bara. Du behöver givetvis inte hålla med. Men vi andra måste väl få vara kritiska om vi anser att hennes intervjuteknik är dålig? Det är ju den som kritiseras, inte att hon är kvinna och ingen har använt sig av personangrepp.

          Hur kan du inte tycka det. Det är rena sömnpillret som helhet man blir ju sömnig på riktigt?

      Kan inte det här landet klä av sig den gigantiska offerkoftan? Till och med i Nordamerika skrattar de åt vår lättkränkhet.
      Nej, att kritisera någon på ett konstruktivt sätt är inte ett drev eller mobbning.
      Bara för att du inte håller med kritiken, så är den inte per automatik mobbning/drev/kvinnohat eller vad det nu anklagas att vara.
      Hur fasiken ska alla människor klara sig i en värld som blir allt råare? Är vi så desperata efter århundraden utan krig att vi måste hitta på problem själva eller vad är problemet?
      Taylor Swift har fått extremt mycket kritik, och jag har kunnat hålla med i vissa delar. Men jag som är ett stort fan (no shame) kallar inte kritiken för mobbning, drev eller dylikt.
      För alla har rätt till sin åsikt!

        Va!… ”Det här landet” ”Nordamerika”. Du tycker inte det blev lite väl mycket ”konstruktivt” där kanske? Och sen, på tal om konstruktiv kritik, så syftar en sådan alltid på att den kritiserade ska ta till sig det som sägs och förhoppningsvis bli bättre på det hen gör. Känns inte riktigt som om de konstruktiva kritikerna här i tråden vill att M. ska bli bättre på det hon gör.

      Det är hela hennes person som jag starkt ogillar. Inte vad hon har mellan benen. GUD.., lägga av med det där snacket ngn!
      Jag ogillar även han Anders Kraft som läser nyheterna på 4an. Så stel och oengagerad! Henrik Alsterdal och Bengt Magnusson är mycket behagligare att lyssna till.

        Eller hur! ? Gillar inte heller Anders Kraft, han läser nyheterna i stackato! Betonar allt uselt och han känns inte heller helt engagerad och han stirrar märkligt in i kameran

      Spelar roll om hon är kvinna eller man eller båda delarna. Hon är inte bra. Någon så oinspirerad programledare är det svårt att hitta. Lugn och avslappnad? Tycker hon mest verkar förvirrad och dåligt påläst. Tycker jag.

    Jag tycker Malou efter tio är ett jättebra program, tycker Malou är bra. Bella har redan varit gäst i programmet ett antal ggr vad jag kommer ihåg, och som någon skriver hon var sidekick en period. Bella gör sig bra i tv, hon går genom rutan. Hon kunde ta över som programledare den dag Malou slutar. Tänk vilken tittarsuccé det skulle bli.

      Succé! ?

      Isabella ”Oprah” Löwengrip!

        Tar över efter Malou Oprah von Sievers ?

      Ja vi vet ju hur det gick för hennes egna tv program där hon intervjuade folk

    Herregud, slappna alla. Jag kollar jämt på Malou efter tio (mammaledig). Har tvn på och lyssnar/kollar när jag inte upptagen av bebis. Man behöver liksom inte sitta och analysera sönder ett program.

      Slappna alla ok

      Jag är också fl och stänger av TVn så fort hennes monotona röst hörs. Tittar tom hellre på två timmar dr phil än plågar mig igenom malous program.

        Så synd att dom slutade me de Phil och börja me Malou igen ju, han lyssnar ju på gästerna

      Jag är avslappnad. Men tycker hennes intervjuteknik är kass ?

    Minns hur jag som barn reagerade på Malou och hur udda hon beter sig. Avbryter, ställer ”fel” frågor vid konstiga tillfällen och verkar inte riktigt ”vara med”.. Jag vet inte, svårt att förklara men får bara konstiga vibbar och blir obekväm när jag ser hennes intervjuer. Chockad över att hon har ett sådant stort och populärt program och haft i många år, men uppenbarligen finns det många som gillar det så det kanske är jag som missar grejen 🙂

      Det finns inga många som älskar det. Tittarsiffrorna består av arbetslösa o föräldralediga som låter tvn vara på!

        haha…hur vet du det ”anonym 19:39”? har du fakta på det? 😉

    Något som irriterar (inte ett världsproblem, och jag kan gå och sova om nätterna) mig med Malou,
    är att hon alltid bär för små kläder på sig, eller så blir dom för små med alla dessa lager på lager. Kritiserar inte henne som person eller nedvärderar henne, utan sakligt om hennes kläder. Likaså Edward Bloms alltid alldeles för långa kavajärmar, jag blir gaaaaalen ?

      Get a life!

        Jag har ett alldeles utmärkt och fint liv. Tack för att du uppmärksammade utifall jag inte hade det.

          ?

      Herregud.. vem bryr sig om storleken på hennes kläder

      Det där var dock onödig kriktik. Vilken storlek hon har på kläderna hör inte hit

        Fast man kan tycka att en persons kläder inte sitter som de ska utan att mobba dem. Kan tycka att det är rätt viktigt att en programledare som syns i tv-rutan ser representabel och clean ut, och dit hör väl förslagsvis att kläderna är i en, för personen, passande storlek. Det ger ett slarvigt, ogenomtänkt och oproffsigt intryck om de är i noterbart fel storlek oavsett om de är för små eller för stora.

          Spot on ??

    Intervjun med den 18- åringen Hedman-Graaf var inte bra, när det kom in på svåra frågor gällande hans familj. Annars är Malou bra på att intervjuva hon får fram det relevanta så man förstår ämnet och personen t.ex förstod man att Virtanen inte har fattat ett dugg och bara tycker synd om sig själv.
    Hon lyfter fram svåra ämnen, känns som atthon är påläst. Förstår inte varför det är så negativt om henne. Kissie kanske inte ville ha frågor om sitt flygande, då är bättre att tacka nej än att få jobbiga frågor.

      Malou, är det du?

        Michelle. Nej, varför misstänkligörs synpunkter som aviker från de flesta andra här? Det finns väl åsiktsfrihet i sverige eller?

          Här inne måste alla vara negativa. Om man inte är det så har man en baktanke med det. Oftast för att man är den det skrivs negativt om.

            Snälla nån. Är det på skoj nu igen eller är det på riktigt? Man kan ha olika åsikter utan att ha baktankar, kan jag upplysa om.

        Låt folk ha andra åsikter utan att förlöjliga med ett ”Malou är det du?”.
        Jag tycker inte om Malous sätt att intervjua och undviker helst att kolla på hennes intervjuer då det bara känns jobbigt att se. Dock respekterar jag att alla inte tycker som jag. Det är viktigt att göra.

          Hon som skrev ”Malou, är det du?” är ju en uppenbart skön person med humor. En sån som typer som du borde ta efter, för du/ni verkar jävligt torra hahaha

            Ja ”Hej XX” är ju helt galet roligt. Och vilken humor man besitter för att bemästra Hej-konsten!!

      Precis. Virtanen var ju en rejäl höjdare. Eftersom han kände sig trygg och bekväm i situationen fick man en unik inblick i hans psyke och hur han fungerar. Malou borde få lite kredd här för det programmet åtminstone. Sen har hon förstås gjort mycket annat bra också och en hel del dåligt. Men det får man väl ta tänker jag.

    Hon avbryter ju jämnt och lägger istället orden i munnen på den som skall intervjuas. Och kommer ofta med frågor som den intervjuade inte är bekväm med!!
    Jag vägrar titta!!!

    En som är lika dålig är Skavlan… förstår inte hur han blivit så stor. Behållningen i hans program ligger dock i intressanta folk och att de sen sitter ihop. Och ibland tar över och intervjuar varandra 🙂 Men skavlan själv tillför ju ingenting!!!

      Sofia, tycker precis tvärtom, Malou lyssnar är nyfiken, lämnar inga lösa trådar. Tycker Malou är bra på att ställa obekväma frågor, för det känns inte så pinsamt som det skulle kunna göra. Hon är inte dömande.

      Håller med om skavlan. Herregud, vilka konstiga frågor den mannen kan ställa.

      Skavlan har ofta med hyfsat intressanta gäster, men han är verkligen jättedålig på att intervjua. ibland vill man bara krypa ur skinnet när han pratar med folk…

        Men snälla nån, är det på skoj nu igen eller är det på allvar? Man kan väl ha olika åsikter bara, utan någon som helst baktanke.

    Camcam. Av ren nyfikenhet, har Blondinbella hört av sig till dig nångång?

    Ibland får hon till det lite bättre, men i ibland känns det att hon inte riktigt hinner hänga med svängarna i programmet. Hennes son som var med Tilde på nyhetsmorgon efter Jihde slutade, är han kvar? Kom på att jag har inte sett honom på länge.

    Såg Kissie en gång hos Malou. Jag blev så förvånad att hon var så vältalig och gav positiv bild av sig själv, eftersom jag hade fått helt annan bild av henne av bla. vad jag läst här på bloggen.

      Det är du tydligen ensam om att tycka, kissies stora våta dröm är att bli just programledare, hon har varit på massor av auditions men ingen vill ha henne. Inte så konstigt med tanke på hur hon beter sig på sin blogg, ingen seriös arbetsgivare vill anställa en fjortis. Hjälper inte att byta namn och påstå att hon växt upp och mognat när hon fortfarande uppför sig som Kissie. Ränderna går aldrig ur. Hon ställer dessutom inte upp i intervjuer och program som hon inte själv får styra frågorna i, det har hon skrivit på bloggen. Hon kan ju inte ta kritik överhuvudtaget utan att bli aggressiv och sur, bara att kolla hennes kommentarsfält. Då blir det förstås väldigt jobbigt att intervjuas av Malou, tänk om hon frågor om något annat än hur många tröjor kissie har och vilken som är hennes favoritväska!

        17.57 Anonym, jo ränderna går ur, människor mognar o alla kan ändra sin åsikt från dag till dag. Det är bara fånigt o stagnerat att inte tro att människor mognar. Kissie har mognat. Och om hon någon gång beter sig ”illa” i dina ögon, så gå till dig själv o analysera om DU är feldri?

    Hahaha kollade precis på lance intervju hos malou för att se vad all uppståndelse handlar om. Alltså visst, malou är väldigt dålig intervjuare och hon kan inte ens dölja sitt ointresse för lance. Men Lance är ju riktigt dålig på att intervjuas. Hon tar upp hans sociala medier ” Du är ju rätt stor på sociala medier, eller hur?” ”Mhm” säger han. ”Hur många följare har du?” ”Ja, sist jag kollade typ 40 000” ”Varför tror du att dina följare tycker du är intressant?” ”Nä jag vet inte, jag skriver inte så mycket, jag lägger bara upp bilder”. Hahahha, deep.

      Inte så konstigt kanske, han är ju inte speciellt gammal och inte medietränad. Då borde ju en äldre med mycket erfarenhet kunna styra och göra en bra intervju

        Finns många i hans ålder som är bättre ”mediemänniskor”, så djäkla ung är han faktiskt inte längre så man kan skylla på ålder hela tiden. Är man intresserad av att bli något, oavsett inom vilken bransch så får man satsa på det som är viktigt för att nå dit. Vill han bli kändis får han träna på karisma och tal, ta hjälp av ett proffs om han inte löser det själv. Precis som alla andra får göra som vill göra karriär inom något.

      Lance är ju ung och ganska ny i offentligheten. Inte konstigt om han är nervös osv när han intervjuas.

      Lance har ju haft en egen realitysåpa, han borde väl vara van.. Både M Graf och M Hedman har båda fläkt ut sina liv i media och lyckats hålla sig kvar som C- kändisar.
      Så jag har svårt att förstå mamma M: s ilska, vad vore hon utan detta. Lance är ju en produkt av dem.
      Varför skulle inte Malou få fråga?
      Lyssnade på Malou i. Katarina Hahr möter, alla mina ev fördomar om henne grusades, hon verkar vara en mycket fin person.

    Tycker det är elakt att kalla henne värdelös och förskräckligt dålig. Visst, jag tycker heller inte hon är bra på att intervjua men man behöver inte ta det till en så himla aggressiv nivå. Vem vet, hon kanske läser här?
    Det är få människor som verkligen kan intervjua.. typ Oprah, graham Norton och den där gubben som intervjuar skådisar på en scen.

      Vem har ens varit aggressiv? ? ge gärna ett exempel. Jag har läst igenom allt och ser inget elakt. Ingen säger att hon är en dålig människa, men man måste väl få tycka inrervjutekniken är dålig. Det är inte elakt.

        Att säga att hennes intervjuteknik är dålig och att kalla henne för värdelös är två helt olika saker. Om du inte märker att det ena är elakt och det andra inte så, så borde du tänka efter.

      Att kalla henne helt värdelös och skitkass och kommentera storleken på hennes kläder är bara blä. Finns bättre ordval än så. Man behöver inte ta det till det värsta varje gång. Ja, jag tycker det är fult att kalla någon värdelös, det är förminskande och elakt.

    Men alltså kan inte ta in att Forni skulle sitta i ett skyltfönster och äta, på allvar!!! hahahaha

      Ja! Och känns det inte som att hennes senaste inlägg handlade lite om att de var tvungna att pudla pga all kritik? Hon skriver: ”Vissa dagar känner man att ingenting kan komma åt en. Att man liksom är ett huvud högre än människor och de problem som de väljer att skapa.”
      Jo tjena, klart det är jobbigt när andra belyser hur riksdåligt denna idé var.

    Lol det skulle hon aldrig våga göra. Hon kan få fram smaskigheter från icke-medietränade men tror faktiskt il är för proffsig, både för en sådan intervju samt att man som ”oinsatt” köper allt hon säger som musik för ens öron. Driven cool ung kvinna, maskrosbarn som driver ett imperium och jobbar för kvinnor bla bla bla.

    Har ni märkt att så fort det är en kändis M intervjuar så lyser hon upp och blir några grader mer intresserad och något bättre på att ställa frågor?
    Finns ett par intervjuoffer som hon lyckas bättre med än andra och det är Torsten Flinck och Björn Ranelid de kan föra ett någorlunda normalt samtal i hennes studio och jag tycker det verkar som om att M är medveten och lite stolt över det. Gulligt.
    Annars var Michael Parkinsson en brittisk
    talk show man den absolut bäste av dem alla, det syntes på gästerna han hade att de trivdes, vilket säkert inte är vanligt med alla intervjuer kändisar måste göra och roligt såg de ut att ha och då bjuder man på sig själv. Vilket gick fram till TV-tittaren, de slappnade av och kunde ta lite vassare frågor också.

    Som god två:a kommer som någon ovan redan nämnt amrikanen från en skådespelar skola,har glömt namnet. Men elever på skolan satt med som publik och han som ställde frågorna hade ett ton med frågekort och vilken förberedelse …riktigt kul att se.

      Har du sett Parkinsson intervjuva Meg Ryan? Omg! De kunde knappt dölja att de sågvut stt hata varandra. ?

      James Lipton, Inside The Actors Studio

    Har nån här fått Stora Journalistpriset?
    Det har Malou.

      Helt djävla otroligt.
      Mutad jury? ?
      För bra är hon banne mig inte.. nånstans

      Var det för Malou efter tio.. eller för annat journalistiskt jobb?!

    Lance är vuxen. När ska mammor till vuxna barn sluta curla och ge dom fria liv? Hennes agerande är tragiskt och från vad det verkar borde han lära sig lite av det verkliga livet utan att ha mamma fjantande runt! Klarar han inte av det bör han inte ställa upp i programmet. Och mamman hans bör släppa greppet!

    Victoria Silvstedt var gäst hos Malou idag och jag fick flera gånger ta fram skämskudden när Victoria pratade. Victoria berättade dessutom att hon brinner för klimatet men Malou ifrågasatte inte hennes flygande (som känns värre än ILs). Märkligt!

    Aldrig gillat Malou & förstår inte hur andra kan göra det. Hennes person känns kall, hård & ocharmig.

    Otäckt, värsta drevet mot Malou…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.