Att vältra sig i en chokladfylld säng vid dagens slut

Jag tror vi kommer se den tredje och avslutande delen av Isabellas hattrick i märkliga reklamvideos i och med den här. 
Nummer 1 var den numera nedtagna barnvagnsvideon, nummer två – den oranga videon för Dyson och nu, nummer tre – chokladvideon.

För den som inte orkar se videon här nedan så består den av film på Isabella där hon ligger i sin säng – iklädd klänning och klackisar – omgiven av chokladkakor och med flera stycken i högsta hugg.
Hon skrattar så hon kiknar, men vem skulle inte göra det av en uppenbar överdos socker?

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,252557″ ap mute yot ]

Avslutningsvis, ska vi prata lite om regin?
Finns det NÅGON som äter choklad på detta vis? Som en hamburgare?
Det måste vara mindre än 1% av befolkningen som inte bryter av rad för rad? Om NÅGON?
Skönt att Isabella inkluderar denna ätande minoritet ändå?
Att hon slår ett slag för dysfunktionell chokladätning.

Blir du sugen på att ha en chokladfrossa av det här?
Eller är du som jag, och mest av allt störs av att hon har högklackade skor i sängen?

203 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Undrar om företaget är nöjd med reklamen?

      Alltså, att betala typ 100’+ och få en extremt dåligt producerad story där man mer undrar om huvudpersonen fått en stroke, nej. Företaget är nog verkligen inte nöjt. Influencers gnäller om hur de inte tas på allvar, men tycker att detta skräp är tillräckligt kontent för den summan man får betalt. Konstigt.

        Hahah ”fått en stroke eller ej”. Okej inget att garva åt men här förstår vi alla vad som menas o jag fick ett gott skratt ?

        Jag fick en stroke för 6 mån sedan och yes, jag skrattar och flamsar exakt som IL…;)

          Var givetvis inte menat som något nedsättande mot din sjukdom, hoppas du inte tog illa upp. Dåligt ordval av mig! Hade jag omformulerat det hade jag valt tillfällig sinnesförvirring.

            Jag tog inte illa upp och vad glad jag blir över hur du valde att bemöta min kommentar, tack. Ha en underbar helg!

              Skönt att höra 🙂 Well, det finns fortfarande folk med hyfs på nätet haha!

        Tycker att det är konstigt att de låter influencers utforma reklamen själva , särskilt en sådan som IL som ofta gör dålig och ogenuin reklam för olika företag och det är så mycket pengar involverade. Jag tycker att det borde vara självklart att det förs en diskussion om hur inlägget ska se ut, och att det ställs krav på att få se vad som publiceras innan man som företag har blivit utskämt. Varje gång jag ser chokladkakor från Black & Green el vad de heter, kommer jag tänka att de har dåligt omdöme.

          Instämmer. Det är extremt konstigt att inte ha någon sorts minimikrav

          Varför är den ogentil? Alla vet att Isabella älskar choklad och har gjort så i många år.

            Ogenuin ska det stå. Men det kanske inte heter så då rättstavningen ballar ur?

      Vet detta företag inte hur dålig Isabella är på att göra reklam och hur duktig hon är på att suga ut pengar istället?
      Har de inte sett hennes bedrövliga reklaminsllag tidigare? Finns många fler bisarra inlägg, tex inlägget där hon står och diskar (?!?) med oöppnade produkter och disktrasor i original förpackningar.
      Om företaget är så lite insatt i Isabellas oförmåga att göra reklaminslag så får de banne mig skylla sig själva.

        Alltså håller med, men funderar lite på hur allt säljs in, är det via annonsbolag eller liknande så kanske inte företaget gör lika mkt research själv. Men håller ändå med, lite bakgrundskoll får man göra.

    Undrar hur hon tar till sig budskapet i boken hon lyssnar på ?

    Hon äter ju inte ens chokladen?!

      Nej, det ser snarare ut som hon försöker undvika att äta den. ?

        En slump att du skrivit ISabellas instagram?

    Varför i helvete samarbetar Mondelez med henne????

      Snälla, maila Mondelez Sverige och fråga!

      De får ju spridning i alla fall.

        Jo, men märkligt när de går bredvid Marabou, måste väl finnas enklare sätt att marknadsföra sig med när man redan har stora kanaler?

          Det verkar vara del av en större satsning i Sverige. De har utomhusreklam runt om just nu och de har köpt Instagram reklam. Att de samtidigt dyker upp hos Blondinbella är ingen slump.

    Det är som ett stort skämt. Finns inte ett seriöst ben i henne (kvar).
    Vill de bara ha en mängd cringe-reaktioner så.. men hur kan ett företag betala för detta spektakel??
    Skulle knappt få ner den chokladen efter sett detta..

      Allt har blivit så konstigt runt henne.
      Allt är lyx och flärd. Översminkad, överperfektionerad, och hjälp med allt. Det känns så deppigt! Det känns så himla tomt, det är liksom bara ett skal, en fasad liksom, där det ekar tomt.
      Bräkande om allt. Behovet av att hävda sig, precis hela iden gör allt så oattraktivt till slut.

      Jag tycker hon är sååå vacker neutral, när hon är mänsklig, när det inte blir rub it in ya face, hela tiden. JUST DET gör hela hennes person oattraktiv.
      Jag tränar, jag har mål, jag har glow, jag har prestige, jag jobbar day and night blaaaahhhh.
      Hon skriker högre och högre för varje vecka och det gör mig mörkrädd.

      Jag unnar henne all framgång! Jag är inte avis! Men jag skulle önska att det fanns ngt där innanför, men det hon sänder ut blir bara tomt, tomt tooomt. Ett halllååååå mellan bergen som ekar och slutligen försvinner.
      Jag önskar jag kunde se upp till henne, men jag kan inte det längre.

      Jag är trött på all lyxkonsumtion själv, på att läsa om det, på att bara se alla influencer som håller på och lever liv de eg inte har råd med. Det skickar så galna signaler till alla människor. Skapar komplex hos unga kvinnor och män.

      Men det är bara mina tankar och känslor, och mina funderingar. Ingen lag.
      Men det är de signalerna jag får av hennes skrikande hela tiden.

        Är nog många som delar din känsla, fast vissa uttrycker sig mer så det låter mot henne. Hon känns som ett skenande tåg (eller flyg…). Vart är hon på väg? Hur länge kan hon bara gasa? Och är det inte så att tiden lite runnit ifrån henne,det hon vill erbjuda oss är inte längre attraktivt.

          Exakt, något som skenar!

          Hon är född några decennier för sent. Förr hade många fler velat ha hennes ”lyxiga” livsstil; idag ser många den som slösaktig och världsfrånvänd.

            Massa människor vill ha lyx! ?

            Jag tänker att hon hade passat in som en karaktär i filmen ”The Wolf of Wall Street”, dvs hennes sätt att vara på hade passat under sent 80-tal tidigt 90-tal.

          Jo jag tänker som er och funderar över hur hon ska bli världens mäktigaste kvinna och hur hon blev Sveriges mäktigaste affärskvinna.

          Behöver man inte ha någon slags makt över andra då. Hon är influencer men det känns framförallt i hennes fall som att vara en reklampelare. Har hon egentligen något eget budskap som har bäring i verkligheten? Kan man verkligen bli världens mäktigaste utan att ha någon slags budskap som man vill framföra, utöver olika reklamkampanjer.

        Det som imponerade på mig var ILs driv, att inte ta skit från någon och gå sin egen väg, och att inte låta motgångar knäcka henne. Hon var en egen person som inte tillät någon trycka in henne i ett fack. Tyvärr är det just det hon numera vill vara, en stereotyp, som inte ens är modern och aktuell 2019.

        Bellas beteende och ständiga uppvisande att hon minsann har ”råd” har faktiskt fått mig att konsumera mindre. Det har motsatt effekt på mig, jag blir allt mindre sugen på att shoppa och kan inte minnas när jag impulshandlade något senast. Jag känner enbart avsmak så fort jag ser hennes uppblåsta och tomma utspel.

        Mitt bankkonto jublar.

          Samma här! Impulsshoppar aldrig något längre och får jag mot förmodan lust att köpa något onödigt tänker jag bara på Isabella så går det över direkt.

          Ja, precis. Jag ryser när jag tänker på vad mycket pengar som måste rinna iväg till huset och teamet där varje månad. Det motiverar mig till att hålla nere mina egna utgifter. Annars ligger man väl snart där och fnissar och äter choklad i sängen med klackisarna på!

        Håller med! Jag kanske minns fel, men jag har för mig att hon var väldigt ödmjuk i början av sin blogg-karriär. Var det inte hon som höll en kampanj om att hylla olika kvinnokroppar och inte höll sig från att lägga upp bikinibilder trots att celluliter och bristningar syntes? Det är synd att hon istället har blivit motsatsen till det och snarare påminner om en av kvinnorna i the Stepford Wives.

          I början skrev hon om hur äcklad hon blev när tjocka människor solade i parken.
          Kunde inte åka kollektivt pga det kunde suttit en sosse där… Så just i början var hon väl inte ödmjuk.
          Men sen blev det en innegrej att man skulle hylla kvinnokroppar, skriva om att man blivit mobbad osv. Och då gjorde hon det. Känns bara så falskt!

            Hon har alltid varit vidrig, obs ej utseende, utan personlighet/åsikter. Massa hat mot andra människor.

    Företaget kan omöjligt vara nöjda med reklamen. Det verkar som att hon driver med produkten. Var de berusade när de spelade in? För övrigt förstår jag inte hur företag kan vilja förknippas med henne. Trovärdigheten är noll.

      Precis. Hon skrattar ju som om det var det löjligaste hon gjort i hela sitt liv…
      Hade det varit mitt företag så hade jag bett att hon gjorde om den. å andra sidan så hade jag nog aldrig bett Blondinbella göra en reklam för mitt företag…

    Det ser mer ut som att hon försöker tvinga i sig den

      Och ser äcklad ut….

        Jag håller med, tycker också att hon ser äcklad ut när hon närmar sig chokladen.

    Antar att kamerateamet var ledigt eller nåt… Förstår inte att hon lägger ut sånt här? Hade hon en deadline så att hon var tvungen att få ut ett reklaminlägg oavsett kvalitet? Hon kan ju inte ha tittat på det och tyckt att det är välgjort ens i sin egen lilla bubbla. Helt märkligt.

    Tänkte också på hur hon håller i den, men det måste ju ha att göra med att varumärket garanterat ska synas. Awkward!

    Det är ju inte tillräckligt proffsigt för att vara en reklambild och tillräckligt knasigt för att inte vara vardagstrovärdigt.

    Känns lite som hon inspirerats/tagit efter Sandra Beijers koncept för Sloggi där hon ligger i sängen omgiven av vinylskivor och godis. Men medan Sandras känns (iaf enligt mig) estetiskt tilltalande och kul med godis som rekvisita så känns det här ganska hafsigt och osmakligt med alla iturivna och avbrutna chokladkakor. Kanske också med stylingen och de högklackade skorna ger det mer intryck av otidsenligt frosseri. Hade varit snyggare och mer trendkänsligt om det legat nån chokladkaka vid en fin tekopp och unna dig det bästa för din stund, blabla tycker jag.

      Sandra har en formel utbildning som reklamare och jobbat som det. Det gör att hon vet med sig saker som ”hur mycket”, ”var” och ”vanliga fallgropar”.

      Underskatta inte utbildning.

      Det ser på riktigt ut som en knarkarkvart med alla halvätna chokladkakor och tidningar som ligger huller om bullar. Och en speedad IL på det.

        Du har inte sett en riktig knarkarkvart

          Hur vet du det?

          Jag växte upp i en, men visst. Och besöker ständigt knarkarkvartar i mitt jobb. Absolut, de kan se mycket värre ut. Men fick ändå lite samma känsla.

        Eller en bulimi session… Ja jag har tolkningsföreträde.

          Ja min tanke också precis.

    I all sin dråplighet lyckas hon alltid se så självbelåten ut 🙂

    Får rysningar av skrattet.

    Säger som kidsen:

    Förjävla cringe!

    Hon är verkligen motsatsen till naturlig nu för tiden. Jag tyckte hon var så fin och öppen för några år sen, men nu måste hon blivit fartblind?! Fillers, implantat, spraytan, massa löshår, massa smink? Så otroligt sorglig utveckling hos en så ung kvinna som skulle kunna vara förebild för många! Om hon redan nu är så rädd för sitt åldrande och måste korrigera sitt utseende, hur ska hon inte se på sig själv om fem år? Eller om tio? Näe, det här blir jag riktigt ledsen över.

      Har hon verkligen opererat sig?

        skojar du? växte hennes bröst över natten eller? googla blondinbella – ska aldrig operera mig så hittar du ett inlägg där hennes bröst är allt annat än vad de är idag.

    Är hon full?

      Bella påstår att hon inte (längre) dricker alkohol så är hon full är det av något annat.
      Sömntabletter skriver hon ofta att hon tar så det kan säkert vara några piller.

        Juste, blondinbella är ju känd för att hon talar sanning

      Då hade hon nog moffat i sig chokladen och inte tittat på den med avsky 😉

      Hon har inte nämnt att hon slutat dricka alkohol på ett tag nu (förut var det väl varje vecka hon skrev hur SKÖNT det var och hur stor skillnad hon kände)… so who knows? 😉

    Och. Ganska uppenbart att hon lägger mkt tid, kraft pengar mm på sitt utseende o det utseende hon eftersträvar tillåter inte att man hamburgeräter choklad. Just sayin.

      Går fint, bara att träna!

        Tror det är svårt kompensera i längden med träning att äta inte så nyttig mat.
        (typ jag som är så smaaaaaal kan äta vad jag vill)

        För det där utseendet krävs det att träna lika mycket som en elitidrottare inom en konditionssport för att kunna moffa chokladkakor.

          Om man har kass ämnesomsättning ja 😉

            Bella har ju dock alltid varit småknubbig för sin ålder fram tills ca 1.5 år efter Sally. Med undantag för typ Let’s dance-perioden när hon Dan’s tränade typ 6-8 h/dag.

            Inte negativt, utan hon och jag är ungefär lika långa och hade ungefär samma kroppskomposition fram tills dess. Jag antar därför att vi har ungefär samma ämnesomsättning under förutsättning att vi åt hyfsat normalt. (vilket jag gjorde)

            Läste näringslära på gymnasiet, en elitsimmare behöver ca 6000 kcal/dygn. En chokladkaka ligger på ca 100 g med ett energiinnehåll på 500 kcal/100 g.

            Säg att Bella har ca 15 sådana chokladkakor i sängen och jag uppfattar det som 5 öppnade. Om hon nu äter alla så betyder det att hon får i sig 7000 kcal, vilket lite mer än dagsbehovet hos en elitsimmare. Om hon istället äter de öppnade så är det 2500 kcal, vilket med tanke på att hon ändå tränar 1-1.5 h varje dag borde motsvara hennes dygnsbehov. Hon kan alltså inte äta någonting annat med undantag av shiratakiprodukter för att inte ligga på kaloriöverskott och långsiktigt öka i vikt om dessa sessioner upprepas allt för ofta.

    Håret? Vad är det hon gör med håret? Var inte det långa blonda svallet liksom hennes varumärke? Nu är det ngt grått, trasigt, stålullsliknande..

      Ja hennes hår är inget bra betyg för någon som driver ett schampo/balsam/hårvårdsföretag…

      Bleka, silverschamponera, föna, rulla upp på spolar, tupera – allt sliter otroligt på håret.

      Nej, vem vill köpa hennes produkter om det där är resultatet de ger? Blondinbella såg mycket bättre ut den gången hon hade en naturlig look, innan lcc, fejkhår, fejkbränna och kirurgiska ingrepp. Hon har väl aldrig haft något fantastisk svall, men nu har hon knappt hår kvar, det är 90% löshår vilket syns. Sönderblekt hår som växlar mellan gult och grått. Huden är också en sorglig syn, båda själva hudens kvalitet och den fruktansvärt fula orangea spray tan hon envisas med att ha som gör det ännu värre. Sen massa glittrigt solpuder på det. Jag känner mig inte alls sugen på att köpa hennes produkter, jag blir tvärtom så avskräckt att jag inte ens skulle våga använda dem om jag fick betalt för det. Hon försöker så hårt att se sexig och snygg ut men det blir istället totalt magplask och en estetik som de flesta i dag inte anser vara attraktiv eller vacker.
      Hon ser ut och beter sig som en yuppie-relik från 1987. ?

        ”Hon ser ut och beter sig som en yuppie-relik från 1987”.
        Spot on!

    ?‍♀️jag äter chokladen ”som en hamburgare”.

      Även mörk choklad?

        Ja

    Att ett företag samarbetar med Blondinbella får mig att ta avstånd från deras produkter. Någon som känner likadant?

      Nej, inte när det gäller choklad iaf. Om jag gillar en chokladsort som vissa kändisar också gillar tänker jag inte sluta äta den för det. Om Putin gillar mjölkchoklad skiter jag faktiskt i, jag tycker det är gott och kommer äta det ändå.

        Amen to that! Livet är för kort för att välja bort choklad.

        Ja asså vem som helst får väl gilla det men jag skulle absolut ta avstånd från företag som samarbetade med någon jag tyckte hade ruttna värderingar mm

      Samma här.

      Jag känner liknande! Särskilt när det är ett företag som jag inte direkt känner till innan (som det här), då blir känslan verkligen motsatsen till att vilja konsumera.

        Mondelez står bakom Green & Black, samma som Marabou. Äter du Marabou stödjer du företaget.

      Ja känner precis samma! Har zero trovärdighet för hennes samarbeten. Blir osugen på att köpa chokladen.

      Ja absolut!

    Jeeez. Bara det kunde jag skriva. Jo och cringe. ??

    Blondinbella, Kenza, Blondinbella, Kenza….finns fler att skriva om eller är detta bara ett ställe för folk som vill gnälla på henne? Jättetrist när det finns andra influencers att skriva om.

      kenza skrivs det la inte särskilt ofta om dock

      OK! Vem vill du läsa om då? Starta en egen blogg om Astrid från Nässjö eller vad det nu är du är ute efter.

        Men hallå, lyssna på titeln ”bloggbevakning”, döp istället om det till ”blondinbellabevakning” då om det är det enda ni bittra kärringar vill prata om. Ni verkar ha stora problem med jantelagen, prova att lyxa till det lite i vardagen så kanske ni blir lyckligare?

          Blondinbellas chokladspektakel är löjeväckande oavsett om man gillar lyxar till det i vardagen eller inte. Du har missuppfattat rejält.

          haha stick

          Håller inte alls med om att det bara är IL och Kenza. Det är lite allt möjligt här och det är ingen som tvingar dig att läsa bloggbevakning. Lyxa till vardagen…är ju relativt. Det som är lyx för mig behöver inte vara det för någon annan. Jante om du menar att IL har något som jag inte har och är avundsjuk på det? Vad skulle det vara? Bitterkärring kan likagärna vara du. Du drömmer om att ha en egen blogg, försöker och misslyckas. Bisarrt påstående eller hur? Varför häva ur sig skit om andra utan att ha något på fötterna?

          Åh, den populära ”bittra kärringar” kommentaren. Avundsjuka är vi allihop också. Och säkert fula så ingen kille vill ha oss (det värsta som kan hända en kvinna), och det vet ju alla hur kvinnor som inte får sig lite blir…
          Blondinbellabevakning var väl ett tag sen nån drog till med, väldigt originellt. Ledsen för din skull, eftersom nån tydligen tvingar dig att läsa och kommentera här.

            Avundsjuka är vi allihopa, allihopa, allihopa… ?

          Så du läser en blogg om influencers men vill läsa om andra istället. Gnäll alltså, men inte om Bella. Andra är det fritt fram för oss bittra kärringar att prata om.

          Tvivlar förresten på att någon blir lycklig för att de lyxar till det med att klä sig som en Barbiedocka och äta choklad i sängen, men det är en annan diskussion.

        Bloggbevakning gör väl inte anspråk på att vara heltäckande och ”rättvist”?
        Ett blogginlägg om någon mikrobloggare får 12 kommentarer (varav hälften undrar varför det skrivs om just den bloggaren) men ett intressant inlägg om Bella får 100-200 kommentarer. Det är väl ett synligt bevis på vad som intresserar Bloggbevaknings läsare. Finns väl ingen som skapar så mycket stories och content som just Bella!
        Den som har någon liten mikroinfluencer i släkten eller skolklassen får väl framför önskemål om ett inlägg. Fast det vore i så fall bra om det fanns någonting som gör det motiverat att skriva om just den personen och som kan intressera Bloggbevaknings läsare.

      Ingen lika festlig… 😉

    Jee vad stökigt hon har i sängen. Vem läser ens papperstidningar längre? Också hårt svårt att identifiera mig med klackar och kaffe i sängen. Fasen – vem är head of cleaning spillt kaffe i sängen? Hamburgergreppet är dock bastant och verkar pålitligt, det utstrålar snudd på Alfa-hanne.

      Ja, klackar och kaffe i sängen känns onekligen svårt att identifiera sig med…?

      Hon gör ju reklam för Readly stup i kvarten, men föredrar visst papperstidningar när hon de facto ska läsa nåt och inte tjäna pengar på det. Samma med Nextory och ”riktiga” böcker.

      Jag gör! Fick tom prenumeration på Forskning och Framsteg och Axsess i födelsedagspresent.

        Axcess ofc

    Choklad får man finnar av …

      Myt

        Nä, raffinerat socker påverkar hyn. Alltså choklad.

          Nix, finns inga seriösa studier som visar på det. Sorry men det är en myt

            Japp, Det är en myt.

            Socker får man visst finnar av. Inte choklad, utan socker. Så köp sockerfri choklad.

    ???
    Ett stadigt grepp men inget ätande… ? ?

    Och helt världsfrånvänt, vem ligger så i högklackat med en chokladkaka i ett järngrepp?!? ?

      Det är det typiska influencergreppet som används oavsett om det är en chokladkaka, kaffemugg eller vad det nu är som hålls i nypan gärna så fejknageln på tummen syns.

    Jag stör mig inte bara på klackisar, stör mig på allt här. Vilken menlös reklam, verkar ju mer som hon gör narr av hela företaget.

    Men hon vill ju va originell ju.
    Inspirerad av reklamen med den tossiga tjejen som äter chokla som en macka.
    Och näe, inte många (utom jag då förståss) ligger i sängen med sidenskor och moffar i sig gottis.
    Men hon e ju ooorginell ju. En trendsetter lixom! WoW, säjer ja ba, WoooW!

    Åmajgaaad, hon e töntig!!

    Har tröttnat riktigt ordentligt på alla inlägg om Bella. Alla är likadana med en hånande ton. Roligt? Nej. Det finns så mycket annat att skriva om.

      Nu råkar ju Bella vara självutnämnd varumärkesproffs. Med det får vi lita på att bella får exakt de reaktioner hon vill ha.

    Varför hamnade jag i moderering nu?

    Känns nästan som det är en ny flirt som håller i kameran. Hon känns så onaturlig och hysterik.

    Riktig god choklad, (alltså mjölkchoklad, inte sån 70 procentare), är fenomenalt gött att käka som en macka.
    Så snålvattnet rinner alltså!

      ”Snålvattnet” ? De är ändå ett väldigt roligt uttryck

    Under följande omständigheter skulle det kunna vara jag utan den stylingen: kombination av svår pms, sömnbrist, precis kuggat en tenta, blivit sparkad från extrajobbet, blivit dumpad av min partner och har ett grupparbete där de andra medlemmarna mobbar ut mig.

    Men med lite självkändom så inser jag att jag förmodligen skulle ha en flaska vin och tre chokladkakor, eller om jag var vid någon sorts rimlig tankeförmåga. Ringt upp min läkare och bett om att få några riktigt starka sömntabletter för att åtminstone kunna få lite sömn så jag kan ta tag i resten.

    Har Simon slutat jobba för Bella? Längesen hon nämnde honom.

      Precis vad jag tänkte fråga också. Han har en instastory som säger att Operation Flytta Söderut har börjat. Kan visserligen bara vara att han köpt ny bostad på södra sidan stan men håller med om att det har varit lite tyst om honom en tid.

        Och han var inte med på resan till Australien och Shanghai.
        Å andra sidan måste väl någon ha varit hemma och ordnat med samarbeten och kontakter med företagen som betalar allas löner i Löwengrip Invest. Bellas resa lär knappast ha bidragit med mer än kostnader.

        Ny lägga på Hammarbyhöjden. 🙂

    Wow! Exakt såhär hade Oprah också gjort!

      So fun!!!

        Ljuvligt!

          Heja!

    Ahahahahaha! Det var förmodligen det sämsta jag någonsin sett i samarbetessammanhang. Tänker maila och fråga om green & blacks är nöjda.

      Har di fått svar? Nyfiken på vad du fick för respons. För de kan inte vara nöjda för fem öre.

    Hade kunnat tolerera skor på sängen vid fotändan och på överkastet men inte där man ska lägga huvudet.

    Och skrattet? Är det för att hon själv inser hur löjligt det är?

    Allt med denna video är så konstig på så många sätt att jag inte ens vet var jag ska börja. Skrattet, skorna, hur hon håller chokladen, hur hon ser på chokladen som mina barn ser på en sked med penicillin som de inte vill äta… Så konstigt alltihopa.

      Tydligen läser hon tidning upp och ned också.

    Camcam: Jag är en av dem som under lång tid har skrivit kritiska kommentarer om och till Blondinbella. Men nu tog det stopp. Hon verkar så osäker, skriver om kronisk tomhetskänsla och svårigheter att strukturera tillvaron själv. Hon verkar mest ha trasiga relationer inom familjen och med vänner. Vi ser hur lyrisk hon blir av det omhändertagande hon får av diverse personal. Tänk om hon skulle braka ihop och behöva sjukskriva sig p.g.a psykisk ohälsa? Tänk om hon skulle förolyckas i en flygplanskrasch? Hur skulle det kännas för dig? Vi kan inte hålla på med detta mer. Poängerna har nått henne. Hon drivs ju av alla drev och det går åt h-vete. Att lämna henne ifred är nog bäst.

      Håller med om att IL inte verkar må bra. Att bloggbevakning skriver om IL tror jag inte påverkar nämnvärt. Kommentarerna om IL är dessutom rätt blandade med både belackare och försvarare.
      IL har helt själv skruvat upp förväntningarna kring sin egen person. Hon blir utsedd till näringslivets mäktigaste 2018 av VA. Hon får utrymme i media och företag ser henne som en vandrande reklampelare och den så kallade marknaden (börsen) har förtroende för henne. Hon trummar ut sitt budskap i sina egna kanaler flera gånger om dagen. Hon har skapat en hype kring sig själv som även för en rutinerad företagsledare är svårhanterad och energikrävande.

      Men vad har Camcam med att göra om hon skulle förolyckas i en flygplanskrasch?

        Kanske skulle all kränkande behandling stocka sig i halsen.

          Den ”kränkande behandlingen” är väl förmodligen inte orsaken till den eventuella flygplanskraschen så nej, tror inte på din teori. Hade det däremot den ”kränkande behandlingen” (på något jävla vänster??) varit orsaken till en flygplanskrasch så förstår jag vad du menar.

      Förstår hur du tänker men det är nog bra att komma ihåg att såhär gör IL med jämna mellanrum. Först presenterar hon sig som världens mest osympatiska människa och sedan skriver hon ett inlägg från ingenstans som handlar om hur hon mår och om sina sårbara sidor. Att hon är så förslagen betyder inte att man får driva med henne hur mycket som helst eller skriva vad som helst om henne. Men det är på riktigt svårt att veta vad som är sant. Hon kan lika gärna ha fabricerat ihop allt som står i det där inlägget som du nämner.

        Presenterar sig som världens mest osympatiska människa?!?

          Oui

        Vem som helst kan se att hon är osäker. Silent treatment är väldigt effektfullt. Kör på det, skippa henne.

      Jag har så svårt att tycka synd om henne. Som det här med ensamhet, att känna sig ensam fast man har både vänner, kollegor och familj är säkert jobbigt….Men så tänker jag på min verkligt ensamma 80-åriga granne. Ingen familj som hälsar på. Ensam, förvirrad, tappat språket, kan inte göra sig förstådd, för stora skor, ingen tv då den försvann i flytt, övertrasserad kredit i kiosken och inga pengar att köpa frukt som var det enda han hade kvar att kunna njuta av, bara vänta på döden i sitt rum, rädd för att dö, som dog ensam. Det är ensamhet.

      Och så tänker jag på de filantroper som faktiskt dog i en flygkrasch i morse. Ingen är värd mer än någon annan, men vi behöver fler filantroper i världen, inte färre.

      Har du hört podden hos Schulman show med BB? Om inte lyssna på den så kommer det att klarna upp för dig.
      Hon har brakat ihop TVÅ gånger under sin blogg karriär och tagit sig ur det. Hon har nog lärt sig koppla bort allt och kör bara på. Fake it till you make it är hennes motto.

      jag var ett fan av Bella, tänkte ja ja folk är avis bla bla bla men sen så lyssnade jag på det avsnittet och hörde henne säga hur hon manipulerar sina följare inför släpp av en produkt eller dylikt. Först öser på så att hon får kritik och sedan slänga in barnen och bibliotekbesök så att vi mjuknar upp innan hon går live. Där försvann jag som följare på insta, fb och bloggen.

      Alla Bellas steg är beräknade och genomtänkte. Hon gör inget impulsivt.

      Jag tycker vi alla lämnar henne ifred genom att sluta följa henne och läsa bloggen så får vi se hur långt hon kommer vidare med sina samarbeten och lögner.

    Jag tror hon skrattar och är glad för att hon äntligen far latsas vara den topmodel hon alltid drömt om att vara. Det är det ända jag tänker när jag ser henne. Det är väl superbra för henne.

    Ja att se någon försöka äta liggande på mage i högklackat i säng med händerna fulla av chokladkakor ser så obekvämt, besvärligt och bakvänt ut att man knappt står ut att titta. Förstår att hon måste skratta hysteriskt för att stå ut några sekunder. (Skall man äta choklad i soffa eller säng måste den ju först brytas i bitar inuti förpackningen för att sedan försiktigt plockas upp bit för bit när man sitter upp annars får man ju chokladsmulor och chokladfläckar i hela soffan eller sängen.) Men den sista bilden utan Bella blir man ju lite sugen på choklad av (om man inte tror/vet att chokladen och kaffekoppen står på en säng och riskerar att snart förstöra överkastet).

      JAAAA, så äter man choklad! 😀 Med tillägget att man håller lite försiktigt i bitarna för att inte bli för kladdig om fingrarna. 😀

      Jaaaaa! Endelig nogen som stør sig på chokladsmulor i sengen. Hellere klackar end choklad som smelter i sengen!!! …men der er heller ingen der lægger sig i silkekjole og klackar ‘to kick back’ hva’? Hyggetøj tack!

    Hamnar i mod av någon anledning men camcam du borde kolla Lovettes senaste story och stormen mot AP och hans senaste avsnitt med John

    Det är inte alltid det finns någon uppenbar orsak.
    Jag har fått intrycket att modd/icke modd ofta styrs av slumpen.
    Kanske jag ska öppna nätcasino? Får väl först ansöka om licens förstås 🙂

      Ibland är det bannade ord som man skriver som gör att man hamnar där

      Nu ser jag att alla mina inlägg kommit fram.. ser ut som jag spammat flera gånger.

    Nu mer gör hon ju reklamtecknare för allt möjligt skit,så pengakåt ?

    Val av dag för kampanjen, brist på produktion, usel regi och skräpig inspelningsplats. Vad mer går att önska?

    Jag tyckte mest att det var fantastiskt att hon valde att hylla chokladen på internationella kvinnodagen.

    De flesta valde att denna dag belysa kvinnofrågor, jämlikhet och många stora företag valde att skänka en del av dagens omsättning till olika kvinnoprojekt. Men inte allas vår Isabella. Hon valde att hylla chokladen *hepp*! Fint…

      Hon tog dagen till ära hyllade sig själv med lite choklad. ?

    Jag tycker så otroligt synd om hennes barn som kommer så långt ned på hennes priolista. Hon har varot borta 2 veckor och kommer hem utan att träffa dem? Nu ska de vara hos odd en vecka till, kan knappast tänka mig att han är så elak att han sätter stopp för dem att ses, isabella vill helt enkelt inte. Hon har ju berättat hur fullt upp hon kommer ha denna vecka med bland annat frankrike. Jag tror att hon kommer ha väldigt mycket ångest när barnen är stora och bolagen inte gick så bra trots allt och hon inser att barnen bara har en barndom och den valde hon bort. Sorgligt.

      Håller med! Men när man är Narcissist så bestitter man inte förmågan att känna så.

      Man kan vara en bra förälder trots att man ibland är bortrest och jobbar mycket (eller göra märkliga reklamsamarbeten för den delen). Hon verkar absolut prioritera dem när de väl ses, det är väl det viktiga. Hur som helst så tycker jag det är över gränsen att döma någons föräldraskap på så oklara grunder. Finns andra barn på jorden du kan tycka synd om liksom i så fall som verkligen har det illa som kanske inte har någon som bryr sig om dem…

        Öh nej? Det viktiga är inte att hon prioriterar dem när de väl ses? Och gör hon ens det? Det viktiga för barn är kvantitativ tid med föräldrarna, den vardagliga närheten och kärlek. Inte att träffarna lektant någon gång ibland när det passar denne.

        Sjävklart kan man vara det.
        Fast i BB fall så har det gång på gång visat sig att vara /varannan-vecka-mamma/ är helt optimalt tycker hon. Att vara mamma på deltid, då hinner hon vara med sina bolag.
        Att vara mamma ”på heltid” skulle hon aldrig kunna vara, för då skulle hennes samvete att aldrig vara där för barnen bli för stort.
        Nu har hon /varannan vecka livet/ (även att skylla på) att vara bortkopplad helt från barnen, och nej det är ingen överlevnadstrategi att tänka så för henne, utan det är som sagt helt optimalt för henne, och det tycker jag är hemskt.

      Hon har inte valt bort dem, det är Odds vecka!
      Varför skall han ändra om hela sitt schema för att hon varit bortrest?

        Men då var det bellas lördag o söndag, varför hade odd dem medan Bella hängde med vänner? Prioriteringar, återigen…

          Men du vet väl inte vad Odd hade planerat, de kanske var iväg på någon resa eller hälsade på släkt eller vad som i helgen. De kanske sågs igår även om inte Bella berättat om det.

            Hahaha. Säkert…

        För att hon längtar efter barnen?

          Ja och för att de förmodligen längtar efter henne också.

    Jag tror att blondinbella tror att hon är Sandra Beijer i sloggi-reklamen.

    Alltså jag stör mig mer på att Bella ligger i finklänning i sängen och äter choklad än att hon har skorna på. Vem gör så? Och vad hände med hennes hemmaflattereds, åkte de ur garderoben samtidigt som hennes exit?

      +100!

    Hoppas verkligen att sång- & danspojken Simon faktiskt slutar ngn dag och skriver en bok…

    Visst var det så att Pingis Hadenius la upp recensioner på Löwengrips produkter på Amazons hemsida? Det har nu visat sig vara straffbart. Nyligen fälldes ett företag för det här i USA och de fick betala ganska mycket i böter.

    https://www.thedrum.com/news/2019/02/28/amazon-listed-diet-pill-firm-cure-encapsulations-fined-128m-ftc?mntr_id=G1Vjpl

      Intressant!

      Visst var det så! I eget namn dessutom

    Men hörrni vad är isabellas starkaste valuta? Jo att hon väcker känslor o skapar på så vis räckvidd. Uppdraget slutfört liksom.

    Camcam: varför tog du bort min kommentar? 🙁

      Tog jag inte bort dubbletterna bara?

    Bafnvagnsvideon MÅSTE ju finnas nån stans!! Man kan åka till månen, cloona får, operera genom titthål och skriva ut med 3D skrivare, men man kan inte hitta en barnvagnsvideo….. WTF?

      Är det den här videon du tänker på? https://www.isabellalowengrip.se/2017/09/19/babyshop-3/

    En sak undrar jag. Om hon nu varit borta nästan två veckor… Varför träffar hon inte barnen? Vill inte Odd byta veckor så hon ”missade” sin vecka?

      Att Odd inte vill byta veckor är kanske inte så konstigt, beroende på hur långt innan denna resan varit färdig så har ju han planerat sin tid och schema framöver, aktiviteter jobbresor etc, efter att ha udda veckor. Däremot kunde hon ju kanske ha träffat dem ändå över dagen/kvällen.

        Så Odd kan ha barnen tre veckor på raken men inte byta en vecka med Bella någon enstaka gång?
        Hans system verkar väldigt flexibelt för att vara så svårt att rucka på 🙂

          Men varför ska han välja bort att vara med barnen för att Bella reser?

          Jag tror de båda kan byta bort sina veckor om de vill. Men det är bara Bella som vill det i praktiken. Och jag tror att med hennes resschema så är det nog bäst om Odd håller hårt på sina veckor om det ska bli någon struktur på tillvaron.

          Det är hon som ständigt reser och är borta både några få dagar och flera veckor. Jag hade inte heller rättat mig efter min före detta partner som väljer jobbet framför barnen/familjen gång på gång, och jag hade verkligen inte försökt underlätta för denna att sedan träffa barnen ”när det passar”. Det finns ingen anledning att vara någon till lags när denna någon endast gör saker på sina egna villkor. I verkliga livet finns nåt som heter kompromisser och ömsesidig respekt.
          Och ja, det gäller givetvis om det vore en man också. Inte helt ovanligt med män som väljer karriär framför barn och familj, förstår inte varför man ska smörja för dem. De gör sina val.

    Hjääälp hon har ju peruk!!

    Hennes hår påminner mig om Brigitte Macron..

    Påminner lite om såna ”nailed it” bildserier när amatörer försöker efterhärma proffsbilder på djur, bebisar osv Och man får se originalet och sen härmningen. Fast inget original i detta fallet.

    Så skönt att Isabella struntar i denna blogg och allt avundsjukt jante. So fun att läsa hur upprörda ni blir här ?

    Rensade bland mina böcker och hittade Egoboost. Läste lite i den och förundras över hur annorlunda Isabella var då.

    Förlåt men ogillar skarpt den där volym deluxe frisyren som hon börjat köra med.

      Och förlåt men storien igår när hon lämnar frisören och är såå nöjd? Det måste ju vara på skoj?

    LoL

    Hon tog dagen till ära hyllade sig själv med lite choklad. ?

    Camcam, jämför denna reklamen för black and greens med Emilia de Porets reklaminlägg för samma märke https://emiliadeporet.elle.se/chokladpassion/
    Det hade faktiskt varit ett roligt stående moment i bloggen där du jämför kvaliteten på hauls/reklaminlägg o dyl som influencers gör!
    Vem vet, kanske gör det att de höjer standarden på sina reklaminlägg. Annars tycker jag att just Emilia och Ebba K. von Sydow gör proffsigast och mest trovärdiga reklaminlägg på sina kanaler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.