Joz-dramat hos Jocke och Jonna fortsätter

Behöver du bakgrunden – läs här först. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,254254″ ap mute yot ]

Jocke och Jonna har alltså gått ut med att deras fd. projektledare – Joz – begått grova handlingar mot någon i deras närhet och nu har denne ”någon” släppt en video med vad som hänt.
Hon heter Alexandra Kahn Zeidan och är Jocke och Jonnas tidigare assistent.
Jag har klippt ihop en tre minuters sammanfattning av den som ni kan se här ovan, men i stora drag handlar det om sexuella trakasserier så som sms och kränkande konversationer om fingrar som ska tryckas upp osv.

Alexandra berättar i sin video att hon polisanmält Joz. 
Här under ser ni två av de meddelanden Joz skickat till Alexandra, trots att hon avböjt hans inviter.

Fortsättning följer, antar jag…

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker så synd om den stackars tjejen som faktiskt berättade utan att Jocke och Jonna gjorde något? Helt jävla sjukt og obehagligt.

      Ja var fan har Jocke och Jonna varit? Har hon berättat och dom skitit i det eller har dom varit så jävla blinda att dom inte märkt något?

        Ta och titta på den livestream på deras kanal som de hade igår där det förklaras mer om vad som hänt.

        Ta och tittat på klippet på deras kanal så kanske du begriper vad som har hänt!

        Dom ska berätta och göre en video om det berättar Alexandra i videon
        http://www.caloveline.com

        ?
        Alltså J&J har tydligen skitit tjejen?
        Men har denna A så bra bevis på mobilen mot Joz eller bara plussar ihop en story?
        Hon ska vara aktsam vad hon säger … kan bli åtal mot henne med.
        Joz har knappast kunna göra allt, som nu påstås- han behöver ju casch att handla grejer?
        Mycke märkligt story överlag där alla gör som Jocke säger- pekar fingret mot Joz!
        Dramaqueens hela bunten????

      Om du kollar på klippet där Jocke och Jonna berättar allt så säger att de inte gick till polisen eftersom att Alexandra sa att hon inte ville anmäla Joz (vid den tiden). Jocke hade därför inget att gå på och kunde inte gå till polisen. Jocke och Jonna valde att inte sparka Joz eftersom att Joz hotade dom och sa att han hade ”tunga människor i Göteborg som kunde hota Jocke och Jonna” osv. Jocke och Jonna blev alltså hotade av Joz att inte berätta något och låta honom vara kvar och arbeta för dom. Jocke berättar att han skäms väldigt mycket nu i efterhand och att han tycker att han var en fegis. Men de levde ju under hot och då gör människor ofta dåliga val. Det är lätt för oss att sitta här och döma Jocke och Jonna när vi inte har någon aning om vilka hot de fått och hur de levt.

        Exakt så. Folk inklusive mig själv var så snabba med att beskylla J och J. Tänk er själva att sitta där gravid/nyförlöst och sedan med en månadersgammal liten bebis och bli ilurad att man kommer att bli skadad av ”tunga människor”? Jag vet ju vad jag själv hade gjort, dvs ”Hållt käften” för att skydda mitt barn om jag tror att vi är i fara. Han måste ju vara en fulltandad psykopat den där J@z? Tänk att sitta med någon som är så snäll och härlig en lång tid för att sedan sitta med samma person som i direkt hotar en utan att ens blinka?!? För att sedan stå i videos som är påtvingade under hot…så jäkla iskallt och obehagligt. Ryser. Tror inte ett dugg på att han kommer att komma med ett officiellt uttalande heller för den delen då han med all säkerhet trodde att tjejerna skulle vara tysta pga rädsla. Nu är det liksom kört. Vem vill ta i en som honom nu? Hua.

          Exakt! Jag tycker inte någon borde sitta och spekulera kring detta fören man verkligen VET vad som hände/händer. Vi har ju lärt oss bättre, kom igen.

          Det finns fan 1 enkel lösning på problemet. Lägg ner kanalerna och ta ett hederligt jobb och kliv ut ur B-rampljuset. Att de ens fortsätter sina tragiska dramatiska liv utan broms med en liten unge som skulle behöva 100% uppmärksamhet istället. Jösses..

            Dom har råd att betala en person 100. 00:- I månaden, tror du på riktigt att dom kommer ta ett vanligt jobb med en lön på 30 000? Då är man ju bara dum.

              Ja vill man skämma ut sig för hela världen så fine..men blanda in ett barn i cirkusen. Big no no.

                MEN hahahaha Det var väl som en chock för dom i Dubai när dom fick reda på hur han var? Fast dom visste ju om det här sen länge sen

              Fast mår man inte bra av jobbet så är ju pengarna inte värda ngt!

          Och hur vet ni att allt det som de säger är helt sant?

            Här vet du Jocke ljuger aldrig https://www.youtube.com/watch?v=2KyMq4KrDlE

              Dom ljuger visst nu för att dom inte ska få så mycket hat över att dom ej sparkat honom tidigar tar dom upp att Jonna behövt göra en abort och allt bara för att göra dom till offerna

        varfør tror du slikk ???? det er jo bara på hitt det du sa anonym hhhaaaaaa

          Hahaha, vuxna människor som sitter och följer freakshowen J&J. Piiiinsamt.?

        Anni/
        Så du tror allt J&J säger??
        Hela sanningen syns på Jockes videos där han ÄR det som driver Joz, att göra något tittarvönligt!
        Så hoppas Joz får bekräftelse på rättegången och får även ersättning för förtal? och lidandet.

      ”Har du laddaren?” Wurs dän Hitler

      Tycker synd om Jocke och Jonna, verkar vara två retard som måste lägga upp allt från sitt privata liv på öppna kanaler. SKÄMSKUDDE!!! Vad är det med människor idag som ska fläka ut sig inför allt och alla i minut och parti?!? Jag fattar verkligen inte? Hålla på och smutskasta människor fram och tillbaka i sociala medier???? Dagisbarn har fan högre moral än så.
      Jag det är synd om lilla söta assistenten, JA, men för i helvete, gå till polisen och lämna resten där. PUNKT. Guuud jag skäms å deras vägnar. En unge har de skaffat också..

        Har du svårt att hantera att de är ybersmarta o har tjänat riktigt stora pengar på allt det där som du tycker är att ”fläka ut sitt privatliv”? Lite det deras framgång går ut på, sen regisserar vi väl alla vårt eget liv o visar upp precis så mycket vi vill av det. Inget konstigt med det.
        Det som är det största problemet här är såna som du, som tycker så jävla mycket hela tiden, som dömer o som med största sannolikhet besitter – om inte 7 så iaf 4 av de 7 dödssynderna.

          Susan, ja, vet du, jag HAR svårt att hantera det. Inte att de tjänar pengar, pengar är ju liksom inte allt, som du kanske vet.

          Men för att de är på en nivå som en arg 15-åring med hormonsprut i deras liv. Och ALLT ska ut på de sociala medierna. Jag får klåda rent ut sagt av alla som skriver långa jävla uppsatser om varenda detalj i sitt sorgliga liv, som enkom består av drama, drama och åter drama. Att man hänger ut människor innan de är dömda, där man tar bråk offentligt osv.
          Ybersmart?
          Ybergenant, skulle jag kalla det och jävligt omoget.

          Det här är inga jag följer, men när jag tittar in här på bloggbevakning, så får jag det serverat tillräckligt för att känna det jag skriver.
          Jag tycker ybersmart är att ha läst sig till en utbildning, och byggt upp en förmögenhet genom hårt arbete. Svincoolt.
          Youtubers som fyller folk med skit, genom att snacka skit, sälja skit osv..not so much.

          Dödssynder? Nu var du faktiskt lite rolig hahha

            Genant att kalla andra retard. Verkar inte direkt så mogen själv, så varför ska du yttra dig? Skulle va jävla tråkigt om alla va dom dig och kalla andra retard anonymt på nätet. ✌?

              *som

                Till :D.
                Först och främst, att du uttalar funkofobiska ord visar bara vilken nivå DU ligger på, om vi ska prata om omognad.
                För det andra, på vilket sätt blir DU drabbad av att dom är öppna om sitt privatliv? Blir du inte drabbad så kan du lika gärna stänga igen kistan & logga ut från internet. Istället för att kasta skit på 2 människor du inte känner. Pinsamt

                  Jossan:
                  Nej herrejösses. Inte blir jag drabbad. Och ordet retard, var onödigt. Ber om ursäkt.
                  Visst jag känner dem inte alls, thank good for that. Jag kan inte förstå tjusningen i att bete sig som de gör på internet. Sen är det ganska många som upplever dem på samma sätt som jag, så unik är jag nog inte på den punkten.
                  Men, jag antar att du är en sådan som älskar att gotta dig i andra människors elände och konflikter eftersom du tar dem så hårt i försvar?
                  Du är förmodligen rätt ung också och ser kanske inte konsekvenserna av hur de beter sig?
                  Kan känna lite eller jäkligt mycket att när man får barn är det dags att lämna tonåringen i sig. Föregå med gott exempel och framförallt inte döma ngn utan att den har blivit dömd i en rättegång. Parti kan man ta. Man kan tycka vad man vill. Men det måste inte skrivas ut i sociala medier. Det är väldigt omoget agerat.
                  Tycker du att de beter sig ok?

            :D/
            Bra där
            Håller med dig, sorliga människor som även drar in sin babys på detta helvete?
            Inte ok någonstans?
            Spännande se deras story när dom förlorat rättegången??

        Jag tänker så här att det smartaste som dom faktiskt kan göra just nu är vara offentliga med det här.
        1. Det visar att det är bra och modigt att gå ut med att sexuella trakasserier och hot inte accepteras.
        2. Om det faktiskt hade funnits ett hot så kan man nog nu garantera att ingen skulle ge sig på dom då det skulle exponeras direkt.
        3. Det sätter J@z i ett underläge direkt vilket uppenbarligen behlvs med tanke på han beteende.

        Ännu mer skrämmande är att det är ett litet barn inblandat i parets liv idag, fler barn kommer troligen. Paret gjorde ett megamisstag vid husköpet och har nu fått en oseriös hantverkare på halsen som kostar en massa cash. Lundells behöver ha normalfungerade vuxna omkring sig då hjälpbehovet verkar vara stort, tyvärr har dom inte det

      Om Alexandra talar sanning har inte Jocke & Jonna AB som arbetsgivare till hen ett ansvar när dom fått kännedom om att sexuella trakasserier förkommit på arbetsplatsen men inte gjort något åt saken?

    Men alltså. Att dom inte sparkade honom så fort dom fick reda på vad som hänt? Otroligt oansvarigt men inte så förvånande. Som att man vill fortsätta jobba med någon som sexuellt trakasserat en bara för att den lovar att inte göra det mer. Skäms på Jocke och Jonna och usch för den där vidriga Joz.

      (Jag kopierar mitt svar som jag skrev till Clara precis): Om du kollar på klippet där Jocke och Jonna berättar allt så säger att de inte gick till polisen eftersom att Alexandra sa att hon inte ville anmäla Joz (vid den tiden). Jocke hade därför inget att gå på och kunde inte gå till polisen. Jocke och Jonna valde att inte sparka Joz eftersom att Joz hotade dom och sa att han hade ”tunga människor i Göteborg som kunde hota Jocke och Jonna” osv. Jocke och Jonna blev alltså hotade av Joz att inte berätta något och låta honom vara kvar och arbeta för dom. Jocke berättar att han skäms väldigt mycket nu i efterhand och att han tycker att han var en fegis. Men de levde ju under hot och då gör människor ofta dåliga val. Det är lätt för oss att sitta här och döma Jocke och Jonna när vi inte har någon aning om vilka hot de fått och hur de levt.

        Men sen när det väl drabbade dom själva då vågade dom helt plötsligt. Mmmkaay…

          Nej. De vågade att gå ut med detta efter att de tagit reda på att Joz inte alls hade några ”tunga människor i Göteborg”. Alla Joz hot var uppbyggnda på lögner och därför vågade Jocke och Jonna konfrontera Joz. När de hade konfronterat Joz så gick Joz under ytan och svarade inte på deras meddelanden. Det var också då som Alexandra vågade göra en polisanmälan. Det är först nu som de vågat gå ut med detta.

            Vi säger så ”Anni” dom har noll trovärdighet hos mig. Två jättebebisar som mest tänker på sig själva.

              Säger du som inte ens lyssnat på vad de har att säga. Du har fördomar om Jocke och Jonna och dömer dom utefter dina egna fördomar. Farligt och omoget.

              Om du inte ens lyssnar på alla hantverkare, vänner till Jocke och Jonna osv som delar samma version som Jocke och Jonna så är det din version som är mest o-trovärdig.

                Anni. Har du lässvårigheter?
                Dom har blivit hotade med att bli skadade allvarligt om de berättar något. Hade du riskerat det med en bebis på ditt ansvar? Isf, skaffa inga kids. Dom har gjort vad som har krävts av dom. Tjejerna har inte vågat anmäla och dom har blivit hotade. Vad är det du inte fattar? Tom jag som inte är ett fan av J och J fattar så här långt.

                  Anni. Förlåt. Jag menar såklart inte dig. Läste fel namn? Det är till anonym!

                  Tack, för jag sitter här höggravid och blev faktiskt ledsen. Tack för att det inte var till mig <3

                    Nej åh nej. Jag anser att man skyddar sina barn först av allt. Även om det innebär att man får lägga sina värderingar åt sidan liksom. Annars är man inte mogen för de uppoffringar som barn innebär. Tro tusan att man vill klämma ått varenda jäkla förbrytare men inte på bekostnad av sitt barn. Aldrig. Hade jag vart under hot så hade jag agerat exakt som J och J. Tror inte att folk fattar vidden av det som dom och dessa tjejer har utsatts för. Menade absolut inte dig Anni?

                      Jag håller helt och hållet med dig! Det är inte alltid så enkelt som det ser ut att vara när man lever under hot och ”borde” göra det rätta.

                      Fast om man blir hotad av ngn som hävdar att de har kontakter med grovt kriminella människor, så är det ett bra första steg att gå till polisen. De kan göra bra skyddsbedömningar.

                      Ja jo tjena. Har du haft med polisen att göra förr? Inser du ens hur mkt som anmäls och läggs ner? Återigen. Med ett litet barn i huset så är man inte så tuff när man står under hot.

                Vet du vad? Du har helt rätt. Jag baserar det på fördomar. Dom är osympatiska människor som lurar småbarn på pengar, uttalar sig problematiskt, snor skattebetalares pengar för att dom inte får filma till sina kanaler på BB eller genom oansvariga pranks, exponerar sitt barn, dom är alltid offer och aldrig ansvariga för någonting och jag avskyr att unga människor ser upp till och lyssnar på vad dom har att säga. Jag kommer aldrig någonsin igen att klicka mig in på deras content då jag aldrig vill bidra till deras inkomst. Så du har rätt verkligen. Min första reaktion var att jag tyckte synd om tjejen som har blivit utsatt och inte fått det stöd hon behövt. Jag tycker såklart synd om J och J om det är så att dom genuint känt sig hotade. Kommer dock inte se deras video och ja, det är ett problem.

                Kanske kan dom och jag lära oss någon av detta. Jag ska inte vara så fördomsfull och dom kanske lär sig att är man osympatisk och självisk kommer man ha svårt att få sympatier tillbaka ?‍♀️

                Lite kul att ni har börjat bråka med varandra här i tråden också. Fast ni håller med varandra ?

                  Hahaha. Ja missförstånd sker lätt.
                  Jag tycker att det är en sak att ogilla någon men kan fortfarande se till fakta och se vad som har hänt dessa individer. Det är inte deras fel att detta har hänt oavsett deras livssituation och val i livet tänker jag.

                    Jo du har helt rätt i det. Min ilska kom i första hand från att jag tyckte så jävla synd om den stackars tjejen och att hon behövde fortsätta vistas i samma miljö som den som trakasserat henne. För jävlig situation helt enkelt. Kul att vi kunde bli sams! ?

                      Bra gjort av dig att erkänna att du tyckte du hade fel. Oavsett vad jag tycker om det hela så var det fint att du bara tog ett steg tillbaka 🙂 Mer moget än mycket annat som skrivs här.
                      Ha en fin dag!

                  Jag hör att du har ett agg emot dom men det agget baseras på hur du upplever dom genom deras sociala kanaler och dramat kring dom. Vi har egentligen INGEN ANING om alla detaljer, om hur de är, vilka de är och vad de har gått igenom, egentligen. Vi kan inte sitta och veta allt om en person som är offentlig. Offentliga personers handlingar kan tolkas och dömas så himla olika. Det är så farligt att basera ens åsikter om offentliga personer utefter vad man fått se genom internet. När det gäller så allvarliga saker som hot och sexuella trakasserier så tycker jag att man ska vara tyst och inte spekulera om en person som man ”lärt känna” genom internet.

                    Anni you made your point jag höll med dig i sak. Sen får dom själva ta ansvar och konsekvenserna för hur dom själva agerar i sociala medier.

                      Det blir dessutom märkligt när du först tycker att jag utifrån deras video (alltså hur dom är på sociala medier) ska stå till underlag för hur jag dömer dom (dvs inte döma dom enligt dig utan tycka synd om dom och lyssna på deras sanning) för att nästa sekund tala om för mig att jag inte ska utgå från sociala medier (dvs exempelvis videos dom skapat tidigare) för att döma dom…. Hur ska du ha det nu? Är det endast den videon just DU tycker att jag ska se som är representativ för dom som människor eller är det kanske så att alla är det?

                      Jag höll med dig om att jag var fördomsfull i mitt dömande för den här specifika situationen men dom har själva valt att tjäna pengar på att exponera sig själva och sitt barn på sociala medier och får helt enkelt leva med att jag och andra tycker att dom framstår som osympatiska.

            Ö

          Men gå och lägg dig. Självklart är det inte så att de tar tag i det NU för att det drabbar dom NU. Det har drabbat ALLA i huset under en lång tid och det är först nu som de har lyckats att forska fram att allt är en lögn. Att han inte är farlig eller har tunga personer bakom honom. Förresten, ingen med tunga personer bakom sig hotar folk högt med det då ljusskygga personer inte vill bli satta på kartan på det viset. Men hur ska man våga lita på det liksom? Jag hade inte heller vågat med en bebis i hushållet. Nu vågar dom. En eloge för det!

            Jag tycker att dina spekulationer och fördomar är väldigt omogna. Tänk så tänkte människor så om kvinnor som berättar om sexuella trakasserier. Byt ut Jocke som berättar om detta nu mot en kvinna som berättar om sexuella trakasserier nu. Bara för att man går ut med något ”för sent” så innebär det inte att ens historia är fejk. Det är väldigt lätt för dig att sitta här och anklaga den som anmäler för sent och spekulera och döma.

              Tror du går på fel person här nu va? Jag håller ju med i det DU skriver? Läste du för snabbt kanske?

                Oj, ja, haha. Förlåt! Jag läste för snabbt. =) <3

            Anni. Det är för övrigt jag som har skrivit den övre kommentaren där du har svarat. ”Anonym 12.30”, vi är på the same page så att säga så jag vet i te varför du tycker att jag är fördomsfull helt plötsligt?

              Haha, vad roligt. Vi båda var för snabba med att svara och trodde inte att vi var på samma ”sida” här. Jobbigt när flera heter ”anonym”. Förlåt! =)

      Javisst dom skulle gett han sparken. Så viktigt att kolla upp folk man anlitar för olika projekt.

    Usch, tydligen har en massa fler tjejer berättat vad Joz utsatt dem för nu också

      Ja, förvånad? Helt plötsligt nu… men absolut inte innan.

    Finns även en livestream på deras kanal som dom hade igår där det förklaras mer. Jag tror fullt ut på vad som har hänt, haft en dålig magkänsla om Joz från första början.

    Sist på bollen, som vanligt!

      Är du sist på bollen?

    Läste något om att Joz har varit byggarbetare för Jon Olsson, är det sant?
    http://www.caloveline.com

      Nej det stämmer inte. Ta och titta på klippet på de deras kanal från igår.
      Han har heller inte utfört något byggjobb utanför Sveriges gränser som han påstår.

        Okej tack så mycket! Ska kolla sedan efter skolan!
        http://Www.caloveline.com

    I klippet på deras kanal från igår framgår det även att det inte bara är Alexandra som har slutat pga Joz beteende.
    Dessutom lär det finnas en hel rad människor som kan intyga vad som har hänt.

    Joz verkar vara ett svin. Men jag förstår ändå inte behovet av att ta detta på youtube. Jocke har ju sagt så många gånger att han växt ifrån det här med drama och uthängningar på youtube.

      Han har ett svinaktigt beteende gentemot andra människor,

      Ja, jag håller med dig men dig om att det är så dumt att ta sånt här över internet. Men Jocke sa att eftersom att Joz hade skrivit ett inlägg på Instagram om att han skulle skriva vad som hänt så kände Jocke att de ville berätta sin sida av det hela så att de får förklara sig. Jocke och Jonna kanske även kände att de ville göra en video om detta eftersom att Alexandra gjorde en video om detta först och i hennes video så sa hon ”Jocke och Jonna får berätta mer om det där” när hon berättade hur Joz var i huset osv. Jocke och Jonna kände sig kanske då tvungna att berätta dom också.

      Fast att en människa grundlurade dom, tycker jag bara är bra att dom tar upp. Det är inte schysst och självklart vill dom ju varna andra..

    Usch, hela den här situationen är hemsk. Man har ju liksom undrat i bakhuvudet varför Joz kom Jocke och Jonna så nära. Trodde hela tiden att han fick mer screentime för att tittarna gillade honom, men att han faktiskt arbetade på sidan av.

    Blev riktigt förbannad när Jocke berättade att Joz fick Gurkan (som började jobba hos Jocke & Jonna AB efter att Alexandra slutade) att spionera i ”Lundellhuset” åt Joz. Finner inga ord. Det var alltså den här killens första jobb och han blev tillsagd att gå emot sin arbetsgivare. Om jag fattar det rätt så har Jocke nämnt tre personer som jobbat hos J&J DET SENASTE ÅRET som Joz utnyttjade på olika sätt, och sedan hotat dessa till tystnad.

    Det är så mycket som sker att man knappt kan ta in allting. Starkt av Alexandra att dela sin historia och att polisanmäla!

      Bilden på Joz i följande inlägg på bla Nyheter24, https://nyheter24.se/noje/924272-sa-sjukt-manga-sag-jocke-lundells-liv-efter-dramat-med-joz, är ganska avslöjande om vad han är för en person.

        Vad menar du med det? Hur han råkar se ut har inget med saken att göra.

        Jag såg bara bilder på den där Joakim i artikeln du länkade. Eller är de typ lika som tvillingar?

      Gurkan spionerar åt Joz? Låter som Jocke är paranoid och har något att dölja men ett mynt har två sidor.

        Ja eftersom han blev tvingad under hot att agera spion åt Joz.

    Psykopater är inte att leka med

      Nej Joakim Lundell är inte att leka med när han sätter igång sina hatdrev på nätet och alla ska leka domare jury bödel. Glöm inte bort när Jocke hotade några killar som gjorde en burnout med en epa traktor utanför hans lägenhet se klippet här https://www.youtube.com/watch?v=IaEdF3k2T4U

    Förstår jag fel? Han var inte i huset när dom var iväg men enligt tjejen var hon ju ensam med honom där? Innan hon drog?

      Tjejen som tidigare arbete för Jocke och Jonna blev ensam lämnad med Joz på sin arbetstid, och detta skedde alltså för en lite längre tid sedan då hon fortfarande arbetade och verkade i huset.. Nu för ngn vecka sedan var Jocke och Jonna på semesterresa, under den tiden de var bortresta skulle Joz arbeta på huset men dök inte upp till sitt jobb.

    Vidriga människa! Starkt av Alexandra att tala ut om det ❤

    Kände från första gången jag såg honom i en video att han verkade skum. Och mina farhågor var sanna.

    Tycker synd om Alexandra. Men förstår inte riktigt varför J&J går ut med detta offentligt på sina kanaler. Riskerar de inte en förtalsanmälan nu?

      Jocke sa att han och Jocke ville gå ut med detta pga att Joz sagt att han kommer att gå ut med detta och Alexandra sa i hennes video att ”Jocke och Jonna får berätta mer om hur Joz var i huset” som hon publicerat. Jocke och Jonna kände väl sig tvungna att då gå ut och berätta också. Men sedan så har Jocke och Jonna alltid valt att gå ut offentligt med bråk (som visserligen Jocke sagt att han ångrat) men detta är en annan sak nu när så många fler är inblandade och redan berättat saker.

      Citerat från åklagarmyndigheten:
      ”Grundregeln är att åklagare inte får väcka åtal för förtal, grovt förtal eller förolämpning. Initiativet till åtal ligger istället hos den person som anser sig ha blivit utsatt för ett sådant brott. Det finns dock några viktiga undantag.
      En första förutsättning för att åklagare får väcka åtal är att brottet har riktat sig mot någon som är under 18 år eller att brottsoffret gjort en brottsanmälan. En andra förutsättning är att åtal ska, som lagen säger, anses vara påkallat från allmän synpunkt.”

    Jocke är ett praktexempel på ”vargen kommer”, har otroligt svårt att känna sympati med honom. (Sympatiserar dock väldigt mycket med Alexandra).

    Att folk inte förstår att Joakim, precis som Joz, är en extremt manipulativ människa. I varje situation han försatt sig i blir han martyr och spelar in videos med både offterkofta och krokodiltårar. Och alla köper det. VARJE gång.

    Ge inte detta allvarligt dysfunktionellt störda paret uppmärkssamhet.

    Varför ens gå ut me det offentligt?
    Varken hon eller han är offentliga och det mest seriösa tycker jag hade varit av Jocke och Jonna att utåt säga att de sparkat honom. Och sen låta rättvisan ha sin gång.

    Ärligt talat skiter jag väl i den där assistenten, även om det nu är trist om detta hänt.
    Men nyhetsvärdet förstår jag inte alls.

      Knarkar Joakim Lundell? Han påstår ”tänk om Joz riggat ett halvt kilo knark i mitt hem och så kommer polisen med narkotika hund så åker jag fast för det” Kolla själva 68 minuter in i livestreamen. Anfall är bästa försvar.

        VI FÖRLORADE VÅRAT BARN heter streamen är Lunabell död?

          Mej hon skrek i bakgrunden

          Nej, Jonna blev gravid på nytt och tvingades göra abort eftersom hon inte skulle klara av en ny graviditet på grund av det rådande läget i huset som var. Det var mer eller mindre kaos i huset på grund av Joz.

          Nej, men de kände sig tvungna att göra en abort nyligen.

        Nej men Joz gör/gjorde det i stället för att utföra något arbete.
        Dessutom är det flera som har råkat ut för samma sak som Jocke och Jonna, dvs Joz har inte slutfört det arbete som han lovat utföra.

    Levererat

    Jag förstår verkligen inte varför Jocke & Jonna går ut offentligt med att de gjort en abort?
    Finns det verkligen ett så stort nationellt intresse att de måste berättta det här för hela världen på youtube och sociala medier? Varför inte hålla det privat?
    Om nu Jonna har varit i ett så dåligt skick att ”sjukhuset” har sagt att hon inte klarar av en graviditet så skulle hon väl inte heller klara av uppdatera allt på sociala medier?
    Det handlar såklart om ”clickbait” och att lägga skulden på skurken Joz för att få sympatisier.
    Joz är en uppstoppad och oförskärmd idiot men inte långt efter i spåret kommer Jocke&Jonna själva.

    Tycker synd om Alexandra och andra tjejer som blivit drabbade i detta.
    Ang Jocke, man får vad man betalar för. Köper man ett hus utan en giltig besiktning så får man ta smällen att det kan finnas dolda fel.
    Ska man anlita någon för renovering och väljer efter pris och inte efter erfarenhet, mm. Då får man vad man betalar för tyvärr = skit. Hade dem anlitat ett riktigt företag för renoveringen hade dem aldrig haft dessa problem, dem har bara sig själva att skylla. Erfarenhet och bra jobb kostar därefter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.