Isabella behöver göra Löwengrip mer svenskt!

Tillägg:

Malou och Frida på Pepp o’clock har tagit fram det här förslaget – visst är det ON FLEEEEEK?!

Det Sephora önskar att vi gör är att lyfta att vi är ett svenskt märke ännu mer. Vi får klura på hur vi i så fall ska göra det på bästa sätt. Idag står det beauty innovation from swedenunder Löwengrip men de önskar att vi visar vårt svenska arv ännu tydligare. Så svårt. Vi ska klura och återkomma efter sommaren. //Isabella Löwengrip

Kommentaren här ovan är ju helt underbar!
Isabella bad om tips på hur de kan göra Löwengrip ”mer svenskt” och läsarna levererade!
Eftersom Bella inte gillar att vänta så tog jag mig friheten att ta fram en prototyp-look till detta – nya – svenska koncept. Vad tror ni? Visst skulle detta golva Sephora!?

Som den A-människa jag är så tog jag fram två förslag.
Vilken gillar ni bäst?

Bilderna är ett montage.

Jag jobbar fortfarande på de blå/gula flaskorna. 🙂

252 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?

    Känns som de bara försöker för hårt nu… Det finns ingen riktigt bra grundprodukt, utan det ska bara pressas på för försäljning med olika tricks

      Hon säljer ren dynga ja!

        Intervjun hon gjorde, gjordes på svenska. Det hördes i första klippet men i andra var det ljudlöst.

          Ja journalisten som gjorde intervjun är ju svensk så konstigt vore väl annars?

        Men sluta! Nej det är inte ren dynga, det är BRA produkter, det tycker jag och många andra.

          Då kan du inte provat mycket om du tycker det är bra, läs innehållsförteckningen!

            Jo jag har provat massor, det mesta faktiskt. Bästa torrschampot enligt mig, och deon så bra och handkrämen. Gillar även hårmasken, schampot, och vissa ansiktsprodukter. Men jag vet att man inte får gilla det här. Men så löjligt när folk skrivet det är skit utan att ens veta eller ha testat, urlöjligt men det är vissas metod och grej.

              Du kunde lika gärna ha skrivit ALLA produkter haha. så uppenbart att du bara snackar en massa skit.

                Eeeeh…varför skulle hen ha skrivit ALLA produkter om hen inte testat alla produkter? Hade hen skrivit ALLA produkter ist så hade det kanske låtit överdrivet och varit osant. Älskar en hel del av de produkterna också. Mer uppenbart att DU snackar skit 19.09

              Hmm, deon är verkligen inte bra. Hade höga förhoppningar men nej, och samma gäller flera vänner som testat den. Tacka vet jag Biotherm!

                Biotherm också bra, men Löwengrips är superbra och populär, hört många som köper och älskar den. Tror de flesta (kanske är En el ett fåtal) som skriver här att produkterna är skit inte använt el testat utan bara vill förstöra och jävlas, det är så uppenbart.

                  Deon köpte jag precis i början, föll för hypen.
                  Usel förpackning med minibils som portionerade ut massor av de som aldrig torkade.
                  Huruvida den höll borta svettningar minns jag inte, vet att jag slängde alt. gav bort den.

                    *minikula

                  Jag har testat deon och tycker den var värdelös. Torkade aldrig och gjorde så att det blev fläckar på alla kläder. Tyckte även att den luktade äckligt efter några timmar. De andra produkterna har jag inte testat, så tänker inte uttala mig, men betalar hellre samma pengar för varumärken som man faktistk vet är bra (typ Paulas choice, Body shop osv).

          Min ansiktskräm från Pirkka(Finlands motsvarighet till Xtra ungefär) innehåller bättre ämnen än Löwengrips. Om du tycker det är bra produkter så okej.

          Förklara gärna vad som faller inom bra för dig i hudvård?

          Håller med. Men man får inte tycka det i detta kommentarsfält. Då blir man genast påhoppad

            Tycker man något som kan uppfattas som negativt i Bellas kommentarsfält om det överhuvudtaget släpps igenom blir man påhoppad av alla Bellafans som är väldigt otrevliga.

          Hahah

      Jag förstår inte hur någon investerare kan ta Bella eller pingis det minsta seriöst. Borde inte deras rykte ha spridit sig nu? Därför inget händer i Sverige kanske..

        Någon som vet hur man kan bli världens mäktigaste kvinna genom att göra koladoftande krämer? Är genuint intresserad av att veta hur hon tänker kring vägen att bli världens mäktigaste. Hon får ju sådana kommentarer titt som tätt, men svarar aldrig.

        Googlade på ”Världens mäktigaste kvinna” och fick upp detta: ”Årets lista toppas av Tysklands förbundskansler Angela Merkel, följd av Storbritanniens premiärminister Theresa May och fransyskan Christine Lagarde som basar över Internationella valutafonden IMF.”

        Känns som en väldigt stor (dag)dröm från IL’s sida.

          Men hon menar väl inom näringslivet, affärslivet. Det är bra att ha stora mål, att ha höga ambitioner, coolt att hon vågar säga det haha och hon förstår nog själv att det kanske inte blir så att det nog blir svårt, men bra att sikta högt.

            Om det är inom näringslivet tycker jag fortfarande att ”M” ställer en berättigat fråga. Hur ska en person som säljer hudvårdsprodukter utan riktigt att ha någon affärsplan, anställda med spetskompetens eller en tydlig vision med bolaget (annat än att det ska bli stort på nolltid för inga kostnader överhuvudet), lyckas bli världens mäktigaste affärskvinna? Dessutom med ca. 8-9 konkade bolag bakom sig. Väldigt legitim fråga alltså.

              Överhuvudtaget* 😉

      Jag tyckte det var ett snyggt sätt att formulera att vi inte är intresserade av vanligt kladd och klet du får nog bevisa att det du säljer är mer unikt.
      Jag är visserligen ingen större konsument av krämer med mera men att det skulle säljas som kvalité bara för att det kommer från ett visst land skulle inte locka mig.

    Kan någon snäll själ förklara för mig vad Löwengrip har innoverat?

      hur man låtsas att man säljer riktiga skitprodukter med vinst i ett blaj-företag.

        och du har använt produkterna 15:55? Nej trodde väl inte det heller.

          Anonym 17:39 har inte heller använt produkterna, är läskunnig och det finns innehållsförteckning. Dessutom utger man sig för att producera innovativ hudvård. Hur gör man det utan egen produktutveckling där alla produkter sätts samman av halvfabrikat? Det är som att köpa mamma scans köttbullar och servera dom till sina gäster som egentrillade, slaktad från den egna kossan.

            Fast de har ju egen produktutveckling, det har man kunnat se om man följer henne.

              Anonym 18:39 vad IL säger har jag märkt ska man ta med en nypa salt. Har besökt Löwengrip Beautys hemsida som förutom bitvis är på riktigt dålig engelska mest får en att vilja utbrista ”Bullshit Bingo”. Man ska vara lite försiktig med hur mycket man tänjer på gränserna om man samtidigt är rädd om sitt varumärke.

                Men man har kunnat se på hennes blogg och ig att de själva utvecklar och testar.

                  Blogg=säker källa? Eller hur

          Jag behöver inte pröva allt, kan läsa och är kunnig inom området. Har prövat fyra produkter och alla varit totalt skit.

            Kan direkt utläsa av det du skriver att du är en Bellamotståndare och inte prövat något utan bara vill smutskasta.

              Wow du måste vara en ubermänniska som med så lite information kan dra så långtgående slutsatser om någon som är anonym. Bellamotståndare, så om man inte gillar hennes produkter, eller delar hennes åsikter eller helt enkelt inte tror på hennes förmåga ja då får man ställa sig i skamhörnan som en Bellamotståndare?

      Nya dofter på krämer kanske? Kola och sånt? Det har man ju aldrig tänkt på att man ville gå runt och lukta.

        Tallbarr? Bajamaja? Surströmming? Köttbulle? Allltså, finns ju hur mycket som helst egentligen.

          Ett torrschampo med doft – inte lukt – av tallbarr och surströmming! Ah, en given succé!

            Fast tallbarr luktar ju gott! Jag har ett sådant där finskt tjärdoftande schampo. Älskar det! (Surströmming är lite mer tveksamt… kan bli svårt att vistas i offentlig miljö utan att någon ringer polisens tipstjänst om biologisk terrorkrigsföring.)

              ?

            Doften av komocka kom ju upp häromdagen, men det kanske inte är så typiskt svenskt ? möjligtvis om den kommer från en fjällko ??

          Ett sätt att få det mer svenskt haha

    Vad hjälp det då hennes kladd och klets innehåll är helt verklös, tok för lite krut för att göra skillnad ett bra ex i hennes ”Glow” serie läs innehållsförteckningen!

      Exakt! Det finns inte tillräckligt/ är undermåligt med aktiva ingredienser.

    Så svårt? So fun var det väl?

    Tihi. hårt bli dissad…och svårt när företagets ansikte utåt numera ser ut som en produkt själv.

    Oj så smal du gjort henne i både ansikte och kropp på första bilden. Nja tror väl inte att folkdräkt är så säljande hehe.

      Jag har klistrat på hennes huvud på en existerande bild av en Sverigedräkt, så hennes ansikte är oförändrat kan jag meddela.

        Bild nr 1 var faktiskt riktigt snygg! Bella hade ju rockat Sverigedräkten.

          Ja och nästa Halloween fest BB ordnar blir med Sverige-tema, dräkten är klar!

          Bild nr 2 tycker jag var snyggast, riktigt snygg, men hon är fin på båda.

            Bild två ser ut som Bella ska gå på oktoberfest ?

    Hon skulle satsat på ekologiskt, nordiskt och svenskt från början. Istället satsade hon på rosa, kola och internationellt. Totalt fel. I resten av världen är skandinaviskt och ekologiskt lika med lyx och exotiskt.

      Japp. Nästan alla svenska blåbär exporteras tex till Japan där de ses som mirakelbär och skönhetsmat. Bella kunde blivit miljardär på någon ekologisk blåbärssmörja från de svenska skogarna.

        Gäller veta vad man vill från början men lövenpick har bara hattat omkring

          Lövenpick ??

            So fun! Löwenpick bundle 🙂
            Löwengrip torrschampo i presentförpackning med en glass med kolasmak från Mövenpick.

        GE INTE HENNE MASSA IDEER!!! 🙂

        Älskar att vi har massa blåbär i skogen som vi exporterar till Japan för att importera från Polen

          Men vi har också allemansrätt så det står oss alla fritt att ge oss ut i skogarna och plocka våra egna blåbär ?

        Oj vilka idéer ni ger henne. Men jag vet vart jag läste det först.

      Lumene – där snackar vi stark nordisk profil. Löwengrip har ingen identitet överhuvudtaget.

      Ska bli intressant att se hur försäljningen går i Kina…

        alltså den känns ju tom nordisk, deras foundation. Frisk, klar och svalkande. BB – nothing. finns verkligen inget där.

        Lumene har schyssta produkter till ett helt ok pris. Och produkterna känns genomarbetade. Det finns en röd tråd. Löwis produkter – not so much… Skulle så gärna vilja se försäljningssiffror för hennes produkter i Sverige…och är det så att de produkter som säljs i outlet på t ex åhlens är nytillverkade?

          Älskar Lumenes produkter. Deras BB-cream har jag använt i flera år och är min favoritprodukt, bland många. De fungerar verkligen för min svensk/finska hud och vårt klimat som skiftar som påverkar huden. Håller verkligen med om att BB skulle satsat på ett nordiskt märke utåt, kollade deras produkter på apoteket och blir så besviken på hur tråkiga och plastiga deras flaskor är. Provade deras glow serum på handen och tyckte den kändes rätt bra och tyckte om att det hade en ”glow effekt”. Blev mindre imponerad när ”glowet” försvann helt efter några minuter när det sjunkit in i huden. Ska det vara glow ska det ju hålla hela dagen 🙂

            Testa Lumenes glow serum! Älskar hur den doftar och hur fräsch hyn känns och ser ut ?

              Har använt Löwengrips glow serum och den gör att hyn känns fräsch och ser jättefin ut. Love it!

                Har testat Löwengrips också! 🙂 Men kändes mer som en budgetvariant och gjorde inte någon stor skillnad. Lumenes doftar citrus/apelsin förresten ?

          Jag hade varit chockad om det som säljs på Åhléns outlet bara är det gamla lagret då det är såna mängder att det är otroligt

            Förmodligen nytillverkar de gamla serien LCC för det är den som säljs.

        Oj, jag visste inte att lumene är nordiskt, trodde det var amerikanskt. ?

          Finskt

    En fråga.. skulle inte Bb kliva ut mer ut løwengrip nær de skaffade en distributør før ett år sen eller vad det var? Trodde hon skulle gå vidare till nya grejer men kænns ju som om det hon jobbar mest på ær løwengrip? Eller skøter de Sverige och hon och pingis utlandet?

    ? härligt när man får tips från proffs (tänker på kommentaren nu). Eller så var den ett rent skämt. Kul ändå att hon avslöjade att det inte blev nåt med Sephora, annars brukar ju alla Isabellas stora planer bara rinna ut i sanden lite tyst, fint och diskret.

    Det Sephora frågar efter finns redan: https://mariaakerberg.com/sv_SE/

      Intressant och dessutom producerar själva och omsatte 2017 89,6M SEK.

        Och är riktigt bra!

          Care of Gerd är bättre än Åkerberg

    Bella skriver i bloggen:
    ”Det var väldigt spännande att träffa Sephora idag. De var positiva men vi fick också lite feedback. Feedbacken från inköpare är bland det viktigaste som finns, vissa är schyssta och bjussar på den generöst och vissa är mer tysta. Det Sephora önskar att vi gör är att lyfta att vi är ett svenskt märke ännu mer. Vi får klura på hur vi i så fall ska göra det på bästa sätt.”
    Var de verkligen positiva? Kanske positiva i bemärkelsen att de tog sig tid att ta emot Bella men i övrigt verkar det ju ha blivit underkänt för Löwengrip. Denna (franska!) multinationella kedja av stora parfymerier har sina principer och de känner världsmarknaden och varje lands förutsättningar och kundpreferenser.
    Så Bella lyckades inte övertyga Sephora i USA om att Löwengrip är det nya Estée Lauder? Istället tyckte Sephora att hon skulle satsa på det svenska likt IKEA satsar på det svenska med köttbullar, lingonsylt, sill och dalahästar.
    Nej, Löwengrip ska satsa på den lustiga ortografin med ö-prickar likt Frusen Glädjé och Häagen-Dazs. Då blir Löwengrip exotiskt utan folkdräkt och blågult. Men något Estée Lauder blir aldrig Löwengrip 🙂

      Sanningen svider men man kan ju alltid köra strutsen.

      Det var ett fint sätt att tacka nej till Löwengrip.

      Löwengrip saknar USP.

    Ett tecken på hur mycket i pisset Löwengrip är, då hon börjar be sina följare om råd igen? Ändå modigare att berätta mer ärligt än det vanliga flamsandet och lögnerna om att allt är perfekt…

      Tänk det har jag aldrig hört. Hur mycket i pisset! kanske går att använda på något annat sätt. ?

      Vet inte om det är ärligare. Hade varit mer ärligt att konstatera att mötet inte gav resultat.

        Mötet gav i alla fall inte det resultat som Isabella Löwengrip hade räknat med.
        Tvivlar starkt på att hon kommer att klara av att göra de förändringar av varumärket som krävs för att lyckas i USA.
        Hur går försäljningen av produkterna i Sverige? Varför prissänkningar, dåligt försäljningsresultat?

          Ja! Detta är ju så intressant!! Jag är med i många smink/skönhet/hudvårdsgrupper och aldrig pratas det om Löwengrips produkter!

    När man göra affärer med Amerikaner behöver man lära sig tolka vad de egentligen säger. De är väldigt artiga och de tillfällen de säger rakt ut vad de menar är det riktigt illa. Nu var jag ju inte där själv men om vad de sa var att de vill att Löwengrip Beauty tydligare visar sitt Svenska arv betyder det att LBs produkter är som vilken dussin produkt som helst och att det finns gott om sådana.

      Håller med! Tror det kan bli pinsamt om Bella en månad senare kommer tillbaka och säger ”titta, nu har vi gjort som ni ville”.

        Folket på Sephora ville nog mest vara hyggliga och konstruktiva när de i grunden visat sig negativa till Löwengrip i sin nuvarande form och kommunikation. De ville väl att Bella skulle få en konkret ”hemläxa” istället för att bara känna sig nedtryckt i skorna efter mötet.
        Dessutom tror jag att bristen på medianärvaro (vid sidan av sociala medier) och bristande kännedom i USA om Löwengrip som sådant och Isabella i synnerhet ligger Löwengrip i fatet. Kedjor som Sephora är väldigt bortskämda med hur de stora internationella kosmetikföretagen presenterar mediaplaner och butiksaktiviteter med gåvor, skyltar, demonstratriser osv på en nivå som Löwengrip aldrig kan matcha. Dessutom är Sephora bra på att förhandla ned priserna och säljer man inte stora volymer så är det svårt att som leverantör tjäna pengar hos Sephora.
        Sephora har 430 butiker runt om i USA och bara att vara närvarande i de största städerna skulle äta upp Löwengrips lönsamhet i ett nafs. Man skulle aldrig kunna nå en omsättning som täcker kostnaderna.

          HUUUUUUR FICK HON MÖTE MED SEPHORA?? Dör av nyfikenhet… helt sjukt egentligen, eftersom de (löwengrip) som företag är så B!

            Alltså, deras jobb är ju att sälja det senaste inom smink och hudvård. Jag skulle tro att de tar ett möte med nästan vilka smink och krämföretag som helst. En timmes möte är värt det för företag bara för att hålla koll på marknaden.

            Det var ju inte sephoras VD dom träffade dem, utan säkert någon mellanchef på inköpsavdelningen.

            Men det var säkert ett bra möte ändå. De är säkert superprofessionella och vänliga. Och vad man än tycker om Bella kan hon ju sälja in sig själv och är nog inte en amatör när det kommer till dessa möten.

            Men det är mer förvånande att hon åkte hela vägen till SAN Fransisco för ett en-timmasmöte med Sephora och hennes team bara lyckades sälja in ena extra grej, en intervju med en svensk tidning.

            Man hade ju kunnat tänka sig att hon försökt få möten med andra skönhetsrelaterade företag, eller varför inte möten med Google, Apple, Facebook/instagram och andra silicon valley företag.

            Dåligt jobbat av teamet, hon låg ju bara på hotellet i två dagar!

    Bra, nu kan hon stjäla idéer och presentera dem som sina egna igen.

    OT
    Cam, hur går dina tankar kring sociala medier och att EU nu röstat igenom artikel 11 och 13?

    Samtidigt som Bella har satsat allt på att bli så internationell och världsfrånvänd som möjligt… Haha, bra avläsning av marknaden.

    Vad är grejen med Bellas ”smackande” när hon filmar sig själv? Alltså de meningslösa filmerna på hennes instastory där hon filmar sig själv och i slutet öppnar munnen som att hon ska säga något men bara typ andas ut genom munnen. Whyyyyy? Så irriterande ljud ?

      Det gör hon för att du ska bli provocerad och i ren ilska gå och handla några Löwengrip-produkter på apoteket. Bella använder manipulationer hela tiden eftersom hon har genomskådat hur människor fungerar.

        Hur tänker du Moa? Carro går väl inte och köper produkter i ren ilska för att hon blir irriterad på Bellas ljud? Tror knappast Bella tror att hon säljer produkter genom att göra folk irriterade eller om hon andas ut genom munnen, konstig manipulation haha du kanske missförstår det ordet.

          Tror det var ironi..

          ?‍♀️

      Men varför kollar du?
      För att springa in hit sen och gnälla?

        Hmm, ja du, det måste va som du säger. Klart jag kollar hennes instastory bara för att kunna gnälla!
        Eeeeller så följer jag hennes insta för att jag är intresserad av det mesta hon lägger ut ?

          Hennes instastory är en av de bästa, väldigt intressant och bra faktiskt. Tycker jag. Om man får tycka det utan att få skäll här 😉 Gillar hennes blogg också.

    DDräkten till höger är dock inte en folkdräkt, det är en dirndl 🙂

      Tror det ska vara ”sexig Sverigedräkt”

        Så kul med alla SD-tjejer som har på sig såna på midsommar.

    Dräkten till höger är dock inte en folkdräkt, det är en dirndl 🙂

      En dirndl är ju iofs också en folkdräkt, bara inte en svensk sådan. (om man får ta sig dessa friheter med svenska folkdräkter så är jag lite sugen på en blågul kimono dock. eller en blågul sari.)

        CA.

    Ganska svårt att göra något svenskt när det knappt går att svara på frågan vad svenskt är. Annars är väl deras produkter ganska skandinaviska. Inte så skrikiga osv.
    Säger det igen, hon skulle stannat vid första flaskorna och behållt sin kundbas i Sverige.

      Vikingar, näcken, allemansrätt, blåbär och lingon, kulning, fäbodar, blåsippor, öppna landskap, röda stugor, midsommar, älvor, blondhet, blå ögon, midnattssol… kommer på hur mycket svenskt som helst.

        Kommer från Estland och allt du nämnde (förutom vikingar) finns här också. Och i Finland. Så vad är typiskt svenskt?

          Dalahästar och surströmming?

          Moraknivar, konflikträdsla, kullager, tetra-pak, dynamit. Kom på några till!

            Skiftnyckeln och kylskåpet

              Sitta utomhus i 10 grader med infravärme.

                Men älskar detta verkligen! Typ alla midsomrar sen 20 år tillbaka som SKA göras utomhus oavsett väder. Ja, vi sitter alltså även ute i ösregn och åska. Dock har vi altan med tak så blöt blir man inte, men kall och då är sådan värme ett måste.?

                Jag skrattar orimligt mycket åt den här kommentaren och tanken att BB ska arbeta in det på en förpackning ?

            Gotlandsruss, nordsvensk häst, svensk hårdmetall, Saab, Västerbottenost, falukorv, respiratorn, studentmakt, säkerhetsbältet.

              Man kanske kan sätta göra en blandning av Bella och en fjordhäst?

                Fjordhästen är norsk.

          Att gnälla

            Ja att gnälla, klaga, konflikträdsla, näthata, skamma och avundsjuka är väl typiskt svenskt. Kroppkakor? Lingonsylt? Köttbullar också förstås 😉

              Lagom, inte sticka ut, Jantelagen, avundsjuka, du ska inte tro att du är något…

              Blåbär, nypon, och lingon !

          Lagom.

          Kry. Måste det vara unikt för att kalla det svenskt?

          Är väl samma med människor.
          ”Vad är typiskt Lisa?”
          ”Hon är snäll och har bruna ögon.”
          ”Det har ju Anna också.”
          ”Eh… Ok. Nä men Lisa har… ett födelsemärke bakom örat. Det är typiskt Lisa.”
          ”Det har minsann en kvinna som heter Zlatikovsja i Ryssland också. Kom på nåt EGET!!!”

          Det kan vara typiskt svenskt även om det också är typiskt estländskt.

            ?

          Bara för att det finns i Estland betyder det inte att det inte är typiskt estniskt eller mindre typiskt svenskt. Finns mycket i Sverige som inte är typiskt svenskt.

        Jag undrar hur pratar Bella på mötena? I instastory har hon en mycket obehaglig tjihi! röst och löjlig mimic. Som om hon skulle prata med små barn eller nåt. Irriterande och barnsligt. Världens mäktigaste kvinna….och så hennes falsk skratt ?

          Gud jag kan verkligen se henne framför mig: ”we majk dese in sweeeeedEN” följt av ett gapflabb som gör alla sjukt obekväma.

        Kebabpizza är ju typ ubersvenskt ? min svärmor ursprungligen är från Mellanöstern älskar det när hon är här och hälsar på!

        Men utomlands känner de inte till så mycket om dalahästar, blåsippor, moraknivar och surströmming. Inte många utanför Sverige som förknippar det med Sverige eller ens fattar vad det är, blont hår och blå ögon ses som typiskt svenskt/skandinaviskt utomlands däremot, nog bättre att bara trycka på att det är svenskt och innovativt. Bara skriva Sweden eller Swedish Beauty under Löwengrip typ.

        Och att alltid ha en ursäkt för att dricka alkohol!
        ”Men det är ju heeelg!”
        ”Men det är ju semesteeer!”
        ”Men det är ju promoveeering!”
        ”men det är ju begraaaavning!”
        ”men jag har ju köpt ett huuuus!”
        ”men det är ju soooool!”

        Osv.
        Drick när fan du vill svenne, ingen bryr sig!!!
        //Mvh grannen i Öst

        Blondhet och blå ögon är inte typiskt svensk. Finns blonda och blåögda i den flesta länder.

      Fast å andra sidan är ju IL ’skrikig’ med den livsstil hon outar. Och hon är ju nöjd över att vara ’osvensk’.

      Men vadan, varför får sånt här stå kvar? Okej att kalla LD för tjo ck också eller? Fan är felet på er.

      Nej hon ser inte ut som skit, hon är jättesnygg! Troligtvis det som sticker i ögonen på många också, hade folk inte tyckt hon ser bra ut så hade de inte spekulerat om ingrepp och diskuterat utseendet.

        Vill också ha pizza fejs med 10 kg smink ? Sååååå avundsjuk!

          Camcam seriöst? Har du noll koll på ditt kommentarsfält?

        Utan redigering ser hon väldigt alldaglig ut. Kolla in bilder på Aftonbladet och Expressen ?

        Tycker inte man ska kommentera hennes utseende, men man kan ju konstatera hon ser annorlunda ut på egna och andras bilder.

    Uppmärksammar att feministen Linnéa Claesson inte uppmärksammar #brinnförjosefine, utan fokuserar bara på hur synd det är om henne själv.

      Bra att inte uppmärksamma, det har fått helt fel fokus.

      Ja, för alla kvinnor måste ju föra alla feministiska kamper överallt hela tiden.

        Detta är inte vilken fråga som helst, utan den mest omtalade händelsen i Sverige just nu.
        Men om du lr Linnéa inte bry er om misshandlade kvinnor, behöver ju ingen bryr sig!
        Låt han fortsätta på dramaten så glömmer vi Josefin och mäns våld mot kvinnor.

          Öh, fast nu är det ju ganska många redan som bryr sig? Kanske lite att inte alla vill hoppa tåget utan låta de som påbörjat få fortsätta (här har ju t ex Cissi och Läckberg varit aktiva)

          ?????????????? Gissar att Cissi matat din hjärna med skit. För vet du vad, man kan tycka att kvinnor som misshandlas är skit utan att tycka att den hör ”manifestationen” är bra.

            Newsflash! Att kvinnor misshandlas av män är ingen nyhet, och självklart finns ingen bestämd tid då man måste visa sitt engagemang. Det går bra när som.

            Fint om man hade gjort en minnesstund inriktad mer på henne istället för att gå till hennes förövares arbetsplats och tända ljus. Det var 20 år sedan just den händelsen och utan att försvara honom på något sätt så har det ju gått 20 år. Fokus ska istället vara på att få till en lagändring som dels gör det lättare att få män som misshandlar kvinnor dömda, dels gör straffen hårdare.

            17:31 Håller verkligen med dig!

        För övrigt är det just p.g.a av kommentarer som din och flera andras kvinnor ni aldrig kommer uppnå målet om ett jämnställt samhälle.
        När som man bryr sig så möts man av dumma feminister som hatar alla vita män lr bara bryr sig om våld som drabbar icke-priviligierade kvinnor.

          Du börjar med att hacka på en feminist och sen blir du sur för att inte alla kvinnor håller med dig? På vad sätt visar du att du bryr dig genom att klanka ner på att Linnea inte skrivit något om #brinnförjosefin?

            Eller hur! Bättre att Mark skriver hur glad han är att detta uppmärksammas och att det är så många som sluter upp i frågan. Om någon inte gjorde det just nu, so what.

          Måste säga att jag inte förstår ditt resonemang alls. Kravet på att alla feminister ska driva varenda aktuell feministisk fråga är helt absurd. Eller ännu hellre ska de engagera sig i varenda rättvisefråga för varenda utsatt grupp i samhället. Den typen av krav ställs aldrig på män. Tänk om alla krävde att Morgan Alling ska vara insatt i och brinna för mänskliga rättigheter för en indianstam i sydamerika och tjuvjakten på elefanter, bara för att han jobbar med frågor kring mäns våld mot kvinnor. Alla orkar inte brinna för varenda fråga.

        Precis och när de inte gör det, är det viktigare att uppmärksamma än alla andra som uppmärksammar det, eller allt annat som den som inte gjorde det nu, annars gör!

      Hur tänker du att ALLA ska lyfta ALLT? Tycker det finns viktigare saker att lyfta än #brinnförjosefine (vilket fö är en sjuk hashtag) även om jag tycker hennes öde är sjukt tragiskt så finns det andra ämnen eller bakomliggande ämnen som behövs lyftas. Hade hon inte varit en kändis och vit hade det absolut inte blivit samma effekt.

        Sjukt tråkigt med människor som alltid måste tala om för andra att det minsann finns andra och bättre saker att engagera sig i. Sjukt trist med människor som måste påpeka att hade det inte varit en vit person hade typ ingen brytt sig. Inget av detta gör någon nytta. För någon.

          Jo det gör visst nytta, det lyfter ett samhällsproblem som är så mycket större än en misshandlad kvinna

          Men. En dom som föll för.. Vad var det.. 20år sen? Han är dömd. Han har avtjänat tiden. Hon är död. Finns kvinnor som lever som behöver hjälp, idag. Det finns absolut viktigare daker att bry sig om än det här.

            Precis jag tycker fokus var fel, att man gick till hans arbetsplats och tände ljus. Varför det egentligen? Varför inte en ren minnesstund för att hedra minnet av Josefin?

            Jag håller med Lisa Nilsson som skrev väldigt bra om den här promenaden till hans arbetsplats och att det hela skedde för 20 år sedan.

      Alla måste ju inte yttra sig om allt hela tiden. Betyder ju inte att man inte stöttar det.

    Varför inte fråga Greta om hon vill fronta nya flaskor för ljugengrip?

      Obs! Ironi

    Tycker att det låter som en omskrivning för ”den här skiten får inte att sälja”. På ett artigt amerikanskt sätt.

      ”den här skiten GÅR inte att sälja” ska det stå 🙂

      Tror inte att BB besitter tillräckligt mycket intelligens för att inse det.

      Men hallå, det är jag som är intresseklubben ju. ?

        Haha, förlåt! Jag tyckte att jag hade kommit på väldens bästa alias. Visste inte att det var taget. Får gnugga geniknölarna igen 😀

          Ingen fara. Jag lägger till en liten kyckling så får vi samsas om det så länge.

    Rätt kul??

      Jag undrar hur det går med hennes senaste braksuccé HH? Hon verkar ju inte direkt använda produkterna själv. Finns det ens någon bild på henne i scrunchien? Eller är det kanske bara tänkt som en särskild galascrunchie som hon bara inte haft tid till än?

        Använder hon någonsin sina produkter själv utan att få någon vinning på det? Har någon någonsin sett henne i en gammal kabelstickad Classifiedtröja eller träningsbyxa som hon tog fram efter eget tycke och smak. Eller ett gammalt VJ since smycke, för att inte nämna den egendesignade vigselringen som hon lägligt nog ”tappade bort”. Eller ett glas Due Padri, tappade det sin smak i separationen? . När såg vi henne i ett par hemmaballerinas från Flattereds senast? Hennes produkter verkar inte duga för henne själv när hon inte längre är involverad i företaget, trotts att hon tagit fram dem efter egen tycke och smak. Varför ska man tro att hon själv ens använder Löwengrip?

          Bra skrivet! Hon droppade Flattered like hotcake sen hon sålt av sina andelar. Det visar bara på vilken vidrig människa hon är, tycker jag. Katastrofal karaktär! Annat exempel: Hon hade på sig pyjamasen EN Gång (hennes kollegas märke), sedan dess har hon glatt filmat sig själv i andra märken istället för att stötta kollegan.

            Men snälla… gud så argsint och vad du brer på?! Vidrig människa? Du som verkar besatt annars, galet. Hon brukar väl visst ha flattered hemma, och inte vet väl du vilka pyjamaser hon brukar ha det är väl inget hon visar hela tiden. Är du stalker? Hon stöttade ju kollegan, hon brukar stötta kollegor och vänner brukar man se.

          Ha ha ha så bra skrivet… Hade glömt Due Padri??

            Åhh, Odd….. man saknar ju killen ibland. Tyckte faktiskt att hans blogg var hyfsat underhållande.
            Tror han har mer distans till sig själv än man förstod då för han levde i Bellas skugga. Hoppas verkligen att han har ett bra liv nu, träffar en riktigt trevlig och genuin tjej och kan leva det familjeliv som han trodde han skulle få med *världens mäktigaste kvinna’…. Det var nog inte ’so fun’ med henne.

        Kanske sparar scrunchiesen till sitt kommande bröllop.

        Hon borde ju logiskt sätt använda sina produkter så mycket som möjligt. Men om inte ens hon tycker de är värda ha på sig, tja – då verkar de inte särskilt åtråvärda köpa.

        Galascrunchie ??

        Och DÄR åkte scrunchien på ? *Baam lite sådär bookiskt* Se stories på hennes IG..

    wikipedia har låst artikeln om örjan ramberg så att man inte kan uppdatera hans faktaruta utan att vara en av deras admins.. och den nya uppdateringen någon gjorde innan som nämnde hans dom har tagits bort. hm :s

      Wikipedia har inte med det. De stänger alla sidor som missbrukas.

    Känns för övrigt så lustigt att Bella ville så länge bli internationell, jantelagen stör henne, så fort hon har tid lämnar hon Sverige. Och så vill Sephora ha det Bella egentligen inte står för. Och så gör hon det. På en beställning. Känns så oäkta det kan vara.

    Det som mest ligger Bella i fatet tror jag när hon ska lansera sina produkter utomlands är att hon inte kan säga att hennes märke är det ledande mest säljande märket i Skandinavien el ens i Sverige…. Omöjligt att glida in på marknaden genom att ljuga i det här fallet.

    Lumene har ju verkligen lyckats med hela ”nordengrejen”. Typ hjortron och källvatten från fjällen och sånt. Riktigt bra produkter också, så klart. Det är ju det som är huvudsaken.
    Det känns som att koladoftande produkter och ett ändlöst lyxskrytande är långt ifrån det svala och minimala världen verkar förknippa med Sverige.

      Det finns så mycket bättre än Lumene på marknaden men javisst är dem bättre än Löwengrip men annars nja! Pixi ?

        Fast Pixi är ju inget svenskt/skandinaviskt märke. Och visst finns det bättre, men Lumene är ett helt ok märke i den prisklassen. Och med en tydlig skandinavisk touch.

          Eller hur, det grundades av en svensk men i London och det är den enda svenska anknytningen.

        Åh jag måste vara den enda som avskyr pixi. Herregud vad min hud mådde dåligt av deras produkter.

          Jag älskar pixi, min hy strålar! ?

      Lumene har lyckats väl med deras image indeed. Jag kopplar verkligen till något nordiskt och fräscht. Har dock prövat några av deras produkter utan att vara särskilt imponerad. Också något för dyra för jag tror de försöker framställa sig mer exklusiva än de är (precis som löwengrip). Deras smink däremot tycker jag är bättre, speciellt deras ”glow” foundation som jag använder nästan varje dag 🙂

        Lumene är finskt ??

      Jag önskar att Lumene kunde skippa parfymen i sina produkter!

    Det finns så mycket bättre än Lumene på marknaden men javisst är dem bättre än Löwengrip men annars nja! Pixi ?

      Vad du tjatar om Pixie. Jobbar du med Pixie och försöker marknadsföra här?

    Brukar folk visa bilder från möten av den här betydelsen på blogg och instagram? Ser konstigt ut när det inte är ett internt möte med de vanliga utan tvärtom en samarbetspartner som betyder väldigt mycket.

      skulle aldrig få för mig att fota, än mindre lägga upp, bilder från möten. Gäller såväl interna som externa. Otroligt märkligt beteende.

      Nej, att lägga ut bilder från affärsmöten av den typ som IL hade brukar man inte göra. På LinkedIn lägger folk upp bilder från events men har inte sett några bilder från affärsmöten, i alla fall inte i mina flöden. Många större bolag har dessutom fotoförbud i de egna lokalerna.

        Ja nu när du säger det, låter även aningens oproffsigt att fota för en blogg på ett så pass viktigt möte ? vad säger man till dem man förhandlar med? Har hon faktiskt träffat dem såsom hon säger eller är det bara ett sätt att skapa content.

    Isabella får helt enkelt köra strutsen!

    Det här tycker jag är ett tramsigt inlägg. Hon skriver att de har fått feedback (helt rimlig sådan) och att de jobbar på att lösa det. Varför är det nått att driva med?

      Kanske de roliga förslagen hon får? Tycker det är väldigt kreativt.

      Och hade jag skrivit det på ett annat sätt hade du förmodligen gastat någonting om mobbing och näthat!?
      Vad tror du att det här är? Influencisk variant av TT?

        En blogg som bevakar bloggar trodde jag att det var. Inte ett uppehållsrum på en högstadieskola. Men det var visst fel.

          Ja, om det är alternativen så är nog uppehållsrum på en högstadieskola ett starkare alternativ än TT.

      Kanske för att hon tog det som en hemläxa istället för ett artigt nej. Tror Sephora är lika insatta som hennes läsare att det blir ett för stort imagebyte för henne att göra och samtidigt verka trovärdig. Sverige för utlänningar står framför allt för en samling värden. Greta personifierar några av dessa värden och rimmar med omvärldens bild av Sverige. Skrolla genom Bellas instagram och du hittar inget av dessa där. Sedan kunde Bella kanske skita i dessa värden och satsa mer på ytlig svenskhet som blond. Men det blir svårt att göra och samtidigt satsa på marknader i Asien och Mellanöstern.

      För att det finns så mycket mer allvarliga saker att förfasa sig över, inte vet jag, men jag tycker att det var riktigt bra bilder (montage).

    Att ni aldrg tröttnar på att bry er om vad Isabella blondinbella gör?
    Har ni kvinnor inget viktigare att engagera i er?
    T.e.x att Sverige ligger i topp i världen i statistiken om sexualbrott, är det viktigare kanske?

      ZZzzzzzzz

      Dom flesta människor kan bry sig om flera skär. Ena utesluter inte….!

      Tja, kvinnor får väl sluta utföra sexualbrott då. Eller, vänta lite. Just det. Det är inte de som utför dem. Hm.

      Nej det skiter vi i. Det enda vi har i huvudet är Bella, Bella, Bella. Arbetslösa är vi också hela bunten.

        Och bittra och avundsjuka ? alla har vi pms vilket gör oss än mer grälsjuka ?

          och säkert också kränkta

            Absolut! Det är därför vi kedjeröker dagen lång ?☕?

      Att Sverige hamnat på den platsen beror ju på männen som begår brotten och inte på oss kvinnor som hänger här inne eller kan du Mark förutspå att ju fler kvinnor som kritiserar Bella och andra influencers desto fler kvinnor och barn kommer framöver att blir våldtagna och misshandlade av män??!! Knepigt logiskt tänkande.

      Det är ju mest män som begår de brotten, vore finfint med en man som kunde vara ett gott föredöme för alla män och både genom ett mycket respektfullt förhållningssätt och genom opinionsbildning bland män föra kvinnornas talan ☺? känner du någon lämplig sådan man, Mark?

      Mark, varför ska jag som kvinna bry mig om att Sverige ligger i topp gällande sexualbrott? De begås av män så börja fråga dem om de bryr sig om statistiken över sexualbrott.

      Jag bryr mig inte ett dyft om vad IL gör i sin roll som influencer. Det är när hon iklär sig rollen som ”business woman” som det vänder sig i min mage. Hon framställer sig själv som oprofessionell och outbildad och förminskar alla hårt arbetande, kompetenta, rutinerade medsystrar.

        Nej faster Aster, om nu Bella skulle vara en så dålig affärskvinna, vilket inte är helt sant, så kan jag meddela dig att det i så fall verkligen inte skulle förminska alla medsystrar. Herregud.

          Anonym 21:27 – Härligt att du inte känner dig förminskad. Är lite osäker på om du verkligen kan uttala dig när det gäller våra andra medsystrar. När det gäller IL, eller Bella som du refererar till ger jag uttryck för min bedömning av hennes förmåga. Jag har aldrig sagt att hon är dålig. Enbart att hon agerar oprofessionellt i många sammanhang och att hon saknar utbildning i ett flertal områden som jag förväntar mig av ledare i liknade positioner.

      Mellan jobb, sköta barn, hushåll och parera sexualbrott måste även vi kvinnor få koppla av ibland. Är det ok för dig eller måste vi ständigt vara a jour?

        Jaaa, här inne blir vi kvinnor som riktiga män ??

      Härligt att du engagerar dig! Vad har du för plan för att vända på den statistiken? Låter du bli att våldta själv, eller gör du nåt mer? Eller förklarar du bara för kvinnor vad de borde prioritera för att lösa de problem män ställer till med? En vanlig manlig ansats.

      Mark, vi alla fattar att du egentligen är en kvinna. Det är okej.

      Jepp, för i dem länder där det begår flest våldtäkter och annat våld/utnyttjande emot kvinnan är i länder där det är lagligt att ”gifta bort sin dotter”, ”våldta och misshandla sin fru” och ”går kvinnan ut ensam får hon skylla sig själv om hon blir våldtagen”, mm.
      Men jag, Sverige är värst…

    Som flera andra har påpekat så var det här bara ett amerikanskt artigt sätt att säga ”Nej, vi vill inte sälja era produkter”. Men det hade dom nog vetat om de hade gjort lite research och om de kände till den amerikanska marknaden. Eller bara det amerikanska sättet att kommunicera på.

      Vill minnas att Bella tidigare skrivit (tror det gällde när de träffade inköpare i Hongkong) att det alltid är Pingis som diskuterar priser, rabatter, leveranser osv med inköparna. Det är inte Bellas detaljnivå om man så säger.
      Därför tror jag mig förstå att Bellas besök på egen hand hos Sephora inte var för att diskutera detaljer som priser utan mest ett sätt att visa upp sig och få inköparna att bekanta sig med märket, produkterna och inte minst Isabella the Magnificient själv.
      Tveksamt om besöket betyder att det kommer att hända något mellan Sephora och Löwengrip eller om det var ett tack, men nej tack.

    Hela hon är en loooser!

    Den som arbetar inom produktutveckling och marknadsföring får gärna fylla i mig här. Men jag som lekman tycker att varningsklockor ringer när produkterna hela tiden ska anpassas om, nya förpackningar, nytt namn, och nu detta.

    Visst, det är viktigt att ta in feedback, men de verkar vara så osäkra och inkompetenta – alla som arbetar på LCC eller Löwengrip eller vad fasiken det heter nu. Om man hela tiden ändrar utefter vad olika kunder säger att de vill ha, då har man varken gjort ett bra förarbete, men man känner inte heller att det man har verkligen är bra.

    Så här känner jag som konsument. Den som arbetar med sådant här får gärna fylla i, skulle vilja veta vad kompetent person tycker.

      Instämmer!

      Tror dom försöker sig på någon slags conjoint analysis i sin produktuveckling, dom efterfrågar kundens feedback men dom förstår inte kundens verkliga behov. Klassiska exemplet är att Henry Ford fick svaret ”en snabbare häst” på frågan om vad kunden önskade sig. Är man skillad på produktutveckling förstår man att kunden behöver en bil och inte en häst. Löwengrip faller helt på att dom inte förstår sin kund och dennes behov och jag tror inte att dom fattar att det kommer bli deras fall. Dom måste komma på något nytt om dom vill slå, något som inte redan finns etablerat på marknaden, något som fattas i kundens badrumsskåp. Nu tillverkar dom samma produkter som många andra, mer väletablerade, märken i tron om att dom ska kunna rida på deras våg. Om dom inte börjar göra ordentliga kund- och marknadsanalyser och granska sina egna idéer kommer dom aldrig utvecklas och bli ett märke att räkna med.

        Men de har ju Nordic Tech House och därmed en väldigt… ööh… high tech approach till… nånting. Nån som förstått vad unicornfabriken NTH bidrar med, får gärna fylla i.

          Misstänker att NTH försöker surfa på Big Data -vågen utan att kunna någonting om data mining.

          https://www.breakit.se/artikel/8774/isabella-lowengrip-drar-igang-en-startupfabriken-nordic-tech-house-i-stockholm
          Länken är till en artikel från 2017 som berättar om Nordic Tech House. Väldigt kort är det en sk accelerator dvs ett företag som hjälper start-ups med kunskap om hur de ska bygga upp sitt företag, göra marknadsplaner, och även tänkt att bidra med riskkapital. Vi är i Sverige redan väldigt duktiga på att hjälpa start-ups ex genom Almi företagspartner, Växt zon och Vinnova. Nordic Tech House lämnade in sitt första bokslut 2017-12 som omfattar 14 månader. Under perioden omsatte de 1 558k SEK och har en förmögenhet på 131k SEK.

      Nej du har helt rätt, man jobbar med sitt varumärke med ramberättelser och tillit, att ändra hela tiden är nog det sämsta du kan göra i en nutid där man som konsument är mer och mer kritisk och vill kunna lita på den varan man väljer.

    Den långa sverigedräkten borde hon gilla.. ser lite ut som prinsessan Madeleine på nationaldagen… och BB vill väl gärna va lite kunglig

    Vilka är era favoritmärken inom skönhet? ?
    Jag älskar Estee Lauder och Moltonbrown, samt Diors smink!

    ”Synd” att Isabella har missat att marknadsföra sina produkter som svenska. Tror dom Sephora att de hade varit mer framgångsrikt + att Isabella ser ut som Abba Agnetha ?

    Alltså ”beauty innovation”…? Vad är det ens för ord? Vad är det för skitsnack? Finns inget innovativt med deras fabriksproducerade skräp. Börjar typ ifrågasätta alla märken jag nånsin köpt som marknadsför sig på sånt här sätt. Vi vet ju att de inte har något ”in house lab” (kräks) så vad är det som det här mytomanen håller på med? Alltså sephora borde verkligen varnas.

      Håller med!

      Lugn, bara lugn. Sephoras inköpare låter sig inte luras. De kan branschen och vet exakt vad de letar efter.

        Precis! Och just nu är det mycket japansk hudvård ( t ex Thatcha) och ren och naturlig hudvård som gäller här, iallafall västkusten.
        Finns en ”kale, green Tea, spinach vitamins” ansiktsrengöring som har varit iprincip omöjligt att få tag på de senaste 3-4 månaderna för den har alltid varit slut.

        Hade IL skapat ett märke som är naturligt och influenser av svenskt hade sephora säkert tagit in det eller varit mer positivt men nu? Skulle bli väldigt förvånad om jag ser hennes produkter där

          Den där limegröna? Är den bra? ?

            Har inte testat men ska göra det när jag är färdig med fourth Ray beauty, om jag nu inte vill fortsätta använda hele deras serie.
            Annat billigt märke med bra ingredienser, veganskt och än så länge funkar otroligt bra på min hud.

    Var ju precis det här jag sa för ett år sedan när jag föreslog att Bella skulle posa med en älg för att nå den tyska marknaden ?

    Camcams blågula förpackning ser ut som solskyddsfaktor med sportdoft! ?

      Jag tror dock bestämt att bjuty stavas bjooty ?

    Alltså… Ska IL ändra produkten varje gång nån större kedja säger nått?
    Produkten ska väl i grunden vara så pass att IL’s företag kan stå för den som den är?
    IL vill så djävla mycket hela tiden att ingen produkt blir beständig liksom

    Det är iaf vad jag tycker.

      Jag tycker de ska låta det vara som det är, bra produkter och snygga stilrena flaskor, och strunta i Sephora och satsa på andra ställen istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.