Paow kastar drinkar och blir varnad i Paradise Hotel

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,257020″ ap mute yot ]

I have a question.
Jeppe Johansson blir utkastad ur Paradise Hotel för att ha brutit mot diverse regler. Det säger jag ingenting om, det var kanske helt korrekt.
Vad jag där emot inte förstår är var gränsen går för tjejerna i huset.
Erica har både smällt Arvid i ansiktet och kallat Marcus för horunge mm och i videon här ovan får ni se Paow kasta drinkar på Arvid. Ja, han drabbas igen och inte bara en utan två gånger får han drinkar slängda på sig.
Paow får på sin höjd en tillsägelse via telefon.

Jag undrar om en kille som betett sig på det viset fått stanna kvar?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    fast ingen verkar ju veta exakt vad jeppe gjort ? kanske mycket grövre… svårt å gemföra om man inte vet.

      Känns det lite bättre när du ändå fick uppmärksamma alla på att anonym inte stavade rätt på alla ord? Känner du att du gjorde en god gärning?

      Lägg av!
      Har du inget bättre för dig?

      Låt alla vara med att skriva här, det finns folk med dyslexi b.la och som tycker att det är jobbigt men vill vara delaktiga låt dom vara det då!

      Du är inte bättre än nån annan för du påpekar andras stavning! Vad får du ut av det?! Trycka ner andra är aldrig okej!

      Skärpning!

      Vad får du ut att påpeka någon annans stavning?

      Du borde ju spärras från att kommentera här. Ja, stavning är viktigt, men det här gick alldeles utmärkt att förstå.

      Att få uttrycka sig och att vara snäll är viktigare än att stava rätt. Tänk på det du.

      Ni språkpoliser förpestar kommentarsfältet! Önskar att Camilla satte alla bajsnödiga språkpoliser på modd så vi andra slapp se era upprörda kommentarer så fort någon stavat fel.

        Genuint nyfiken. Tycker du på riktigt inte att det är viktigt att stava rätt?

          Tycker du på riktigt att de som har förmågan att stava rätt har mer rätt att få uttrycka sig i skrift än de som inte har den förmågan? Genuint nyfiken.

          På vilket sätt blir någon bättre på att stava genom att bli hånad? Det enda som händer är att någon eventuellt undviker att skriva igen då den vet att den kanske stavar fel och därför inte blir bemött sakligt. På samma sätt som att jag tar det min kollega med iransk brytning seriöst på ett möte och bemöter hennes argument sakligt i stället för att hånfullt påpeka att hon betonar orden fel och använder ”en” där det ska vara ”ett”. Allvarligt talat, ni värnar inte om stavning och grammatik. Låt folk uttrycka sig även om de inte stavar rätt. Ni är ingenting annat än jobbiga översittare!

          I en uppsats, polisrapport, läkarjournal etc är det viktigt med rättstavning men i kommentarsfältet på en blogg är det INTE viktigt. Sluta förpesta saker som ska vara underhållande med ert viktigpettrande.

      Han tog droger, hotade produktionen vid flera tillfällen, var hotfull och allmänt svinig mot alla inom och utom produktionen

        Då var det han gjorde värre.. Paow är inhyrd av TV3 (tror jag va?) för att göra EXAKT det hon gör i videon här; skapa drama, bråka, göra TV, få tittare. Easy as that. Tror ingen blivit utslängd för att ha kastat drinkar på någon.. Sen går det nog mycket på hur personen reagerar. Denna kille rör inte en min utan fortsätter prata och bråka med och hålla sig nära Paow. Hade en kille slängt en drink på en tjej som gråtit och bett honom gå därifrån är det ju en annan femma. Inte för jag tycker detta är okej, men det är PH.. Hon gör sitt jobb bra.

          Stick!

        Rökte gräs, alkohol är tusen ggr värre! ?

          Inte olagligt dock.

            Jag har inte kollat på ett avsnitt sen första säsongen typ 2004? Ville bara inflika att röka visst är lagligt för personligt bruk om det spelas in i Mexico. Antar att hotellet inte innefattas av svensk lagstiftning. x)

              Nä iof, men det står säkerligen en del regler de har att förhålla sig till i det kontrakt de skriver på

          Vart har jag skrivit att det bara är gräs?

      Deltagarna är där för att skapa drama mot varandra, jeppe däremot skapade drama mot produktionsteamet, stor skillnad.

    Lyssnade precis klart på avsnittet där Bianca pratar om alla faser hon gick igenom efter deras break up, och hon berättade om panikångest attacken hon fick i Thailand. Hon gick igenom ett helvete men mådde tillslut bra igen. Blev så ledsen för hennes skull med tanke på hur dåligt hon mådde, men jag blev ännu ledsnare när jag tänkte på att hon kommer gå igenom allt dedär igen. Är han verkligen värd all den smärtan kan man undra..

      Vem han? Har hon sagt att nya kille är samma som innan eller.

      Vet man säkert att det är Philippe hon är tillsammans med igen då? Håller helt med dig, de där två känns inte rätt för varandra.. hoppas verkligen det är en annan kille hon träffar!

        De har ätit ute tillsammans och så när man kollat deras stories på instagram

          Ohhhh no. Ring Aftonbladet! Två personer som känt varandra i flera år och har gemensamma vänner ÄTER tillsammans. ???

      men jaaaaaa dom är tsm. har flera gemensamma vänner med dom. ja ja ja dom är tsm. om dom inte gjort slut igår igen dvs

    Det är väl straff nog att skämma ut sig så här i tv? Jag skäms så jävla mycket bara av att titta på det här. Hur mycket borde inte Paulina skämmas då tänker jag. Förmodligen har hon inte vett nog att skämmas…

      Tror de klipper henne för att framstå värre än hon är. Alltså att de medvetet skippar de bra sakerna hon gör så det ser ut som hon enbart gör saker man behöver skämmas för.

      Men det tycker jag inte är skäl för att dom inte ska få vara kvar. Det ska ju vara dramatiskt. Såg igår första gången ph för i år och tycker det var bra men hände för lite. Vad Paow ser bra ut.

    Kom å tänka på en sak. Det talas mycket om tjejer och att dem går ner i vikt för att få modelljobbet. Kollade in Johannes från ex on the beach. Han har blivit supersmal. Han erkänner själv att det är pga modelljobb och när det är över så ska han upp i vikt igen uppfattar jag det som.

    Blev helt ställd för att det var en man typ.

      Sorry skicka för tidigt.

      Blev också helt ställd att se honom så smal för det yrket.

        Många, män dom har ätstörningar, vakna upp!

          Det var väl just det personen gjorde?

          Duuuh.

          Menade i modellvärlden då det inte talas lika mycket om män och hälsa där.
          Ursäkta då att jag inte vaknade upp exakt samma tid som dig.

      Han har hållit eller håller på med droger och det kan man bli smal av. Han är dömd för flera narkotikabrott och även misshandel. Verkar väldigt omogen och obehaglig.

        Jag vet.
        Har inget med det jag skrev om att göra tho.

      Min manliga klasskompis blev scoutad till modell när vi gick i gymnasiet, de bad honom sen på modellagenturen Mikas gå ner några kilo. Killen var 17 år, lång och smal men dög inte förrän alla ben i ansiktet syntes tydligt

      Även manliga modeller ska ju kunna ha samma provstorlekar. Ett ex till mig var modell. Han jobbade med en del stora modehus internationellt. Han fick gå ner i vikt för att kunna ha provstorlekarna då han var mer muskulös. Så han fick dra ner på byggande träning. Det är inte ovanligt.

    Lyssnade på Rebecca Stella och Vanessas podd. Rebecca berättar att det krävs v ä l d i g t mycket för att bli utkastad från Ph. Eftersom produktionen sitter ganska mycket i skiten för de har inte så många ”jokrar” som folk tror.

      Plus varför skulle det vara okej för jeppe att vara ens liiite olämplig mot produktionen? Det är ändå deras arbetsplats. Trakasserier osv är inte okej på någon arbetsplats så varför skulle dom acceptera det som arbetar med ph. Visst dom måste höra en hel del men jeppe måste gått över gränsen stort.

      Har också reagerat på att när Rebecca Stella alltid kom in i huset så gav jeppe alltid komplimanger och så vilket är skumt då hon är programledare med man och fru inte någon supande pH deltagare

        Nej inte man och fru? man och barn hehe

        Precis!

        Exakt!

    Vilken trevlig röst Paow har! Har aldrig sett/hört henne i video. Hon borde komma hem, klicka ner sociala medier och läsa in ljudböcker. Tror det är hennes grej ?

      Vilken fin och annorlunda kommentar om paow

      Jaa!

      Håller med! Väldigt behaglig och skön att lyssna på.

    Skit-tv

    Tycker ändå det är värre att säga FUCKING, än att kasta en drink.

      Hahahahahaha. Tyckte min mellanstadielärare också.

      På riktigt?

    Men alltså är det bara jag som tänker att paow och Arvids bråk bara är fejk för att få tv-tid? Paow ser helt blank ut i ansiktet när hon skriker, och de verkar aldrig ha något riktigt skäl att bråka. Jag är helt säker på att de bara spelar, men inte så bra tyvärr.

    Bara jag som tycker att det känns fejkat? Hon kan ju knappt hålla sig för skratt?

      Nä jag håller med! Hennes ögon och resten av ansiktet ser helt oberört ut när hon skriker. Plus de har ju inte ens nåt att bråka om? Tror de båda vill vara säkra på att maxa skärmtiden.

        Jag tror inte hon kan röra på ansiktet så mycket för sina kind-fillers och läpp-fillers. Säger det inte för att vara elak, min väns mamma har gjort samma ingrepp och man vet aldrig om hon är glad eller arg när man tittar på ansiktet

    Hört på event med Isabella Löwengrip i Oslo idag:

    Den som intervjuar henne på scenen: ”berätta lite mer om din instagramprofil, du har ju 450 000 följare”
    Isabella: ”nej nej, jag har 1,5 miljoner följare”
    Intervjuaren: ”vad menar du, jag ser ju här på instagram att du har 450 000?”
    Isabella: ”ja, men på alla mina kanaler når jag ut till 1,5 miljoner”

    Alltså…. ??

      Det är hennes mantra.

        Ja, Bella är bra på huvudräkning. Om följarna går in på hennes olika kanaler via olika webbläsare så kan man säkert komma upp till 1,5 miljon besökstillfällen men det blir inte fler individer för det.
        Hon ska vara glad om det är en halv miljon människor som över huvud taget bryr sig om vad hon gör. Det är många det också.
        Så länge det inte finns någon samlad statistik över sociala medier på individnivå så går det att fortsätta med uppenbara överdrifter.

    Horunge, luder, fitta, svennehora osv är ju normalt att kalla varandra i Sverige. Det börjas tidigt, första gången för mig var i femman och ingen lärare sa ifrån. Jag minns att jag blev ledsen.

      Normalt? Är det så är det hemskt. Jag har själv inte fått höra sådana hemska ord.

    Hur kan någon vilja vara med i ett sådant program? (när det finns betydligt bättre dokusåpor)

    Ha ha!!,Nu DELAR Bella scen med Obama trots att han inte ens befinner sig i Norge.

      Men lägg av nu. Hon är jättetydlig med att Obama var där FÖRRA ÅRET och hon nu i år! Någon j-a måtta på Bellahatet får det väl ändå finnas?!

        Det är inte hat, det är kritiiiiiiiik…..

        Från Bellas blogg; ”Utan dom hade jag aldrig fått chansen att dela en scen med Obama.”

          Från rubriken:
          FÖRRA ÅRET Obama, I ÅR: jag!

          Från själva texten:
          Att bli inbjuden av Oslo Business Forum ÅRET EFTER Barack Obama är stort.

          Antingen är Kakan (och några fler) fullständigt urkorkad och saknar förmåga att förstå en skriven text eller, vilket är mer troligt, så försöker Kakan vinkla det till att Bella skulle skrivit att hon och Obama delar scen samtidigt. Nej, Obama är inte i Norge och nej, Bella påstår inte att de är där samtidigt.

          Kritisera det som är värt att kritisera men ljug för sjutton inte bara för att få sprida dynga!

            Längre ner i texten på Isabellas blogg står det:

            ”Utan dom hade jag aldrig fått chansen att dela en scen med Obama.”

      Undrar om Bella fick 300 000 dollar som Obama?
      Oslo Business Forum har hemliga arvoden så Bella får inte tala om vad de betalade för The Bella Show.
      Men det var säkert inte lika mycket som Obama fick och då kan det nog kvitta om hon ändå inte får skryta.

    Sluta. Du vet vad Jeppe gjort och du har tagit bort kommentarerna som berättat om det, nu är du bara pinsam

      Vad gjorde han?

        Läs svaret på första kommentaren 🙂

          Ja såg att det kommit svar där nu

      Det är bara lösa rykten och förtal. Därför tas det bort.

    För att tjejer får göra vad dem vill när det kmr till våld mot män. Ingen som bryr sig.

    Haidar kallade ju Marcus för hora(?)/horunge(?) något av det och skrek att han var en fitta bl.a. och han är också kvar så nej, de behandlas ej olika efter kön

    Ja typiskt kvinnor. Kommer alltid undan medans männen får ta skiten 😉

    Lägg av camcam, erica slog INTE Arvid med ett knytnäv slag, nu är du lika dramatisk som Arvid. Våld är inte ok men att ljuga om det är inte heller ok.

      Var står det knytnävsslag?

    Jeppe är helt gränslös och har förmodligen gjort något mycket värre än vad han själv säger. Paow lackar för att Arvid trycker på ömma punkter och inte backar när hon ber honom. Enligt deltagarna hade han hållit på med detta sedan han kom in och alla hade hört honom sitta och prata om Jespers och Paows ”pakt”. Tydligen blev Jeppe osäker på Paow pga detta = MKT dåligt för Paow såklart. Kanske också därför Jeppe var så jävla taskig mo Jesper också. Jag tycker att Arvid beter sig som en idiot är han inte slutar trots att folk far illa av det han säger. /På tablån – Den alternativa podden om Paradise Hotel (in och lyssna med er!!)

    Rebecca Stella har berättat lite i hennes och Vanessas podd (senaste avsnitte) om varför Jeppe fick lämna. Det han sagt/gjort om/mot andra deltagare har inte tagits med och den största anledningen att han kastades ut är hans beteende mot produktionen, inte andra deltagare. Hon går inte in på detaljer men han ska ha betett sig extremt respektlös och hon trycker även på att man blir inte utkastad för vad som helst, så han har troligtvis betett sig extremt dåligt mot dom som jobbar med programmet…

    alltså beteendet som paow, erica m.fl. uppvisat i programmet är ju exakt sånt som produktionen VILL HA. det är ju precis det som programmet går ut på. det är ju pinsamt/omoget beteende visst, men inte FARLIGT för nån som gett sig in i den här typen av sammanhang. sen det där med att erica SLAGIT arvid måste ju alla bara lägga ner. obs jag tycker att männskan verkar Helt Dum I Huvudet, en bortskämd liten skitunge, men att det där skulle vara ett SLAG. kom igen? hon viftar typ bort honom och snuddar honom lite i face. så det spåret är ju bara tramsigt i jämförelse.
    däremot har ju jeppe obvs varit hotfull och respektlös på en helt annan nivå. dessutom mot produktionen och folk som är där för att JOBBA. det är en jävla skillnad. det dom andra gör är ju helt inom ramarna för programidén (och det har jag full förståelse för att alla inte gillar, men då behöver man inte titta på programmet eller för den delen ställa upp som deltagare i det). men det är ju absolut inget chockerande inom den här kontexten.

      Viftar bort? Visst att hon inte gav honom en rejäl knytnävs-smäll, men hon smackar till honom i ansiktet när han ligger ner i sängen redan. Vilken situation pratar du om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.