Är det skillnad på killar och tjejers beteende i Paradise Hotel?

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,255365″ ap mute yot ]
Bildkälla: Viafree.se/paradisehotel

I gårdagens avsnitt av Paradise Hotel berättade programledaren Rebecca Stella för deltagarna att Jesper ”Jeppe” Johansson fått lämna produktionen.
Exakt vad Jeppe har gjort för att tvingas lämna produktionen får tittarna inte veta.

– Beslutet fattades efter att han vid upprepade tillfällen och trots varningar brutit mot flera regler både framför och bakom kameran, säger Susanne Nylén, Presschef Sent Group Sverige, till Nyheter24.

På Paradise Hotels Instagramkonto är de upprörda rösterna många, särskilt som deltagaren Erika får stanna kvar trots att hon sannerligen inte håller den ”goda ton” Rebecca Stella framhåller som så viktig i sitt samtal med deltagarna.
I videon här ovan ser ni några av hennes förehavanden som var med i gårdagens program.

Nu vet vi inte vad Jeppe gjort, men nog fan är Erikas uppträdande på gränsen till att inte hålla ”god ton”? 🙂
Borde hon också kickas från huset?

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Erika verkar helt sjuk i huvudet. Hon borde verkligen inte få vara kvar i programmet! Hemsk människa.

   Det roliga är att hon ska vara med i en av de kommande säsongerna, flopp säger jag bara! Hon skrämmer ju iväg tittare, man tröttnar…produktionen verkar tro att hon är underhållande lr ngt, boy where they wrong

    Hur vet alla detta redan?

     Instsgramkontot exonphspoiler2019 läcker info i förväg, antagligen känner hon en del och/eller så e det deltagare samt vänjer som ”skvallrar” via DM

      Fast de är och spelar in nu och Erika har varit i Stockholm under den tiden.

      Jag tror att personen bakom det kontot Har en polare på redaktion dvs produktionsbolaget. Det är 100% omöjligt att en deltagare skulle kunna läcka ut andra deltagare i förväg på de sättet om du förstår hur jag menar. Alltså från både pH och ex on the Beach

    Where?

   Kom ihåg att det är ett extremt producerat program som också klipps på ett väldigt vinklat sätt (dock säger jag inte att hennes beteende är okej) men tänk på det när ni kollar. Varför tror ni vissa får vara kvar längre? Inte för att de hittat kärleken direkt. Ni skulle bli så förvånade om ni visste hur mkt produktionen styr.

    Hennes plötsliga utbrott är dock inte ihopklippta. När hon får utbrott visar hennes blick tydligt att något inte står riktigt rätt till. Tycker riktigt synd om hennes partner som bara förlåter henne hela tiden.

     Nej men i princip allt annat

    Så rätt i att det är producerat. Den som åker ut är alltid den man knappt sett i rutan under veckan. ? slår aldrig fel.

     Det kan dom ju dock klippa i efterhand

      Haha va? Ja det är klart det är klippt i efterhand, inte som att den personen sitter och ugglar på rummet

   Camcam snälla ta bort min kommentar!!!! Ångrar mig och vill inte att någon ska få nys. Snälla snälla ta bort

   Andas. Andas. Ta det lugnt. Förstår att du är i en väldigt jobbig situation. Har du någon förälder/släkting eller vän du kan ringa till ikväll? Det låter som att du behöver det. Eller egentligen vem som helst som du tycker är snäll. Ingen kommer att vända dig ryggen om du ringer och berättar hur du mår. Det finns även kvinnojourer som kan hjälpa till eller lyssna. Du behöver bearbeta det du varit med om, oavsett vad som pågår parallellt i media. Stäng ner tidningar och tv, och fokusera på dig själv. Kvällstid är tyvärr värst. Ett bra ord i dessa sammanhang är ”i morgon”. Fokus på dig själv ikväll, i morgon ringer du någon för att prata. Eller pratar här. Om känslor, om du du känner. Vi struntar i vem det är du pratar om. Viktigast är att du mår bra

    Vill bara bli fortsatt lämnad ifred 🙁

     Pågående utpressning? Gör en polisanmälan direkt! Och försök att spara så mycket material som möjligt, t ex sms

      Jag har sparat allt, om han kontaktar mig igen kommer jag polisanmäla, men mår fruktansvärt dåligt.

       Ring din husläkare i morgon och be att få tala med en psykolog eller annan som kan nysta ut dina känslor/situationen. Eller ring någon läkartjänst typ Kry som har psykologhjälp. Detta är inget du ska axla på egen hand. Särskilt inte om förövarens är väldigt synlig för dig och därmed river upp dina sår gång på gång

  Hon verkar va helt galen

  Men konstigt då att sån här trams-sk-t tv får deltagare därefter… Som bigbrother förr, var väl övergrepp mm flertalet ggr

  Jeppe åkte enligt egen utsago ut pga att han bråkade med några killar som leder själva produktionen och att dom hös agg mot honom så att han lackade och sa ifrån.

  Tror inte att det handlar om kön den här gången heller, snarare att Erika gör ”bra tv” till skillnad från dom flesta andra deltagarna som bara är där för att kedjeröka cigaretter och ligga i solstolen.

   *hyste….

   Länk med hans förklaring

   https://youtu.be/NXYWtrV7QfU?t=792

   Han ljuger som hästar travar, han gjorde mkt mer än så och är överlag en mycket trasig människa.

    Jag lägger inga värderingar om han talar sanning eller inte då jag tycker att han verkar rätt så väck.
    Frågan är bara hur du vet att det inte är sanning och vad är i sådant fall sanningen?

     Mitt svar 21.09 är vad som hände, du får tro mig om du vill men har väldigt säkra källor på detta som jag uppenbarligen inte vill nämna vid namn.

      Jag tvivlar inte på det då han är väldigt öppen med sitt bruk av Cannabis…märkligt bara att dom ger han en betalt semester till Costa Rica om han gjort bort sig på så många vis. Men det kanske också är en av hans lögner?

       Det vet jag faktiskt inget om, var det något han vann i programmet? Man får ju betald resa fram och tillbaka och han kanske valde ”tillbaka” fast till Costa Rica

       ”Stolt” enköpingsbo här. Det pratades om att Erica skulle ”sätta Enköping på kartan” men efter alla avsnitt så tror jag nog att hennes rykte i våran lilla stad har förvärrats rejält. Synd att dom gör tv på människor som inte verkar må så bra :/

        Nu hamnade min kommentar lite fel

      Mitt svar försvann tydligen… men det var mkt annat än vad jeppe säger iaf. Han är helt väck i huvudet

  Såklart det görs skillnad på de två. Precis som det görs i det verkliga livet dagligen mellan kvinnor och män? Varför är någon förvånad? Jag vill snarare lyfta frågan om varför det görs skillnad mellan produktionens och deltagarnas integritet och rättigheter?
  Varför är det värre att en kamerakvinnas integritet kränks och att Arvids och Marcus kränks? Lika mycket som deltagarna ger sig in i leken så gör väl även folket bakom produktionen det? Svaret är såklart att inget av det här är okey. Skillnaden är att Ericas beteende ger kanalen uppmärksamhet och tittare medans Jeppes beteende inte syns och det ger inte produktionen ett skit varken i pengar eller tittarsiffror.

   Men som skäl angav ju programledaren ej acceptabelt beteende bakom kameran mot både deltagare och produktion.

   Förra året när han var med var han helt samvetslös och en obehaglig människa. Det var han som lurade Aina Lesse och släppte kulan tidigt så att hon inte fick några pengar.

    Att släppa kulan är ju dock poängen med programmet så det är ju inga konstigheter?

    Nej men skälen är ute ändå. Han ska ha uppträtt opassande mot kamerafolket bla. Så varför tas det på ett större allvar än när de beter sig våldsamt och kränkande mot varandra?

    Eh hade definitivt släppt kulan. Varför ska du dela pengarna med någon annan för? Hela grejen är ju att vara ett fejkpar för att hamna i finalen?

     men du får kininet pengarna själv ändå… utan får dela dem med ngn annan!

      Du behöver inte dela med någon om du tar dig till 500.000:- och släpper kulan. Om du däremot släpper tidigare så får du välja vem du vill ska få den andel som blir över.

     Han släppte den redan på 50- eller hundratusen.

   Erikas beteende är ungefär 1% av vad jeppe gjort.

    Ja alltså Jeppe är en psykopat? Så manipulerande, härskig, gaslightar. Uh.

  Jag tycker det är helt skevt att Erica får kalla en kille för ”horuge” och slå till en annan kille på kinden och ändå vara kvar. Om det var en kille som sa ”horunge” till en tjej och slog till henne på kinden så skulle det varit en mycket större grej och han hade blivit tillsagd. Det är en sån tabu om kvinnor som är våldsamma emot män. Killen (Arvid) som fick ett slag av Erika skrattade bort det lite och Erika sa att han var töntig som sa att han fick ont. Varför är det tabu att kvinnor slår män och är verbalt aggressiva emot män? Varför tas det inte på lika stort allvar?

   I första eller andra avsnittet fick hennes partner en örfil av henne. Jag trodde först att det var hon som brutit mot reglerna och fick åka hem.

  Jeppe sa att han är glad att han blev utsparkad så att han kan bli en snackis och få fler följare till hans Youtube-kanal.. Mogen kille. Ge inte honom hypen.

   Ja, för det måste kännas skit bra att vara typ 30 år och vilja snackas om på ett dåligt sätt om sitt uppförande i PH..

  Jag blir riktigt irriterad på hur Erica beter sig och hur illa hon behandlar Marcus. Marcus verkar vara en sån fin och snäll kille och han var ju en stor favorit när han var med i Love Island. Jag tycker att Erica borde fått åka hem för så som hon skriker och gapar fula ord är inte okej!

   Du vet att produktionen provocerar fram saker och sen klipper för att vinkla det som man vill?

    Så du menar att produktionen provocerar henne till att slå andra?

     Nej det menar jag inte, menade inte att försvara det med att slå folk för det är inte okej, men ni skulle bli förvånade hur mkt som är orkestrerat av produktionen. (Dock inte slag, ej okej)

      Hennes vredesutbrott på natten var inte klippt. Utbrotten kommer så plötsligt att ingen heller skulle hinna med att klippa ihop något.

   Hon är med i kommande säsong också ?? j*vla Erika alltså, vi blir aldrig väck henne. Här såg man fram emot sås-Tv som kan vara i bakgrunden när man gör viktigare saker i livet men hennes gap o utbrott dödar allt..får stress på livet

  Vad för knark? *nyfiken*

   Cannabis

    Knark ?

   Vet faktiskt inte men det mesta är väldigt lätt att få tag på i Mexico

  Får smått panik på Erikas beteende. Igår gick Marcus och försökte pratade med henne i helt normal samtalston och hon ba ”skrik inte”.

  Lady Dahmer lägger ut en liten kärleksförklaring till seriemördaren Jeffrey Dahmer på sin story. Tänkte att det känns lite osmakligt i allmänhet, men även med tanke på att våld mot kvinnor är ett stort samtalsämne just nu. Vi pratar ändå om en man som har våldtagit och mördat runt 17 personer på värsta tänkbara sätt.

  Sen kom jag på att det var bara män som Jeffrey Dahmer dödade. Nu föll alla bitar på plats varför hon har honom som sitt alter ego. Hon är rätt creepy måste jag säga.

   Fyyyy ?? vrf kärleksfyllar hon honom för? Eller älskar hon bara att han bidrog till att minska den manliga delen av världspopulationen?

    Var väl mest svarta homosexuella män som föll offer för psykopaten Dahmer, det övergår mitt förstånd hur man kan hylla honom, fullständigt vedervärdig människa.

    http://www.angelfire.com/fl5/headsinmyfridge/Victims.html

     Verkligen, vad sjutton håller hon på med?

    Hon är sjuk i huvudet!

   Nu har jag inte läst det, men hon har väl tidigare sagt att hon hyser fascination för det och inte kärlekshyllar?

    Det är bättre att titta på storyn så ser du.

   Fast Dahmer dödade ju knappt ”män”. Oftast var de yngre och väldigt naiva som trodde att de hade träffat en kärlek eller så var de prostituerade. De var helt oskyldiga offer som gick ett grymt öde till mötes. Han mördade ju inga ”rövskägg” om man ska uttrycka sig grovt så jag kan inte se hennes besatthet an honom om det nu är det som hon gillar(att han mördade män dvs)?. Riktigt sjukt och obehagligt att hon romantiserar en psykotisk seriemördare.

    Vad födde knappt? Han lockade till sig unga män som ett rovdjur med avsikten att mörda och skapa manliga ”sexrobotar” av. Flera av hans offer hade borrats i huvudet och utsatts för någon slags försök till lobotomering innan de dog. Han hade haft sex med flera av de lik man hittade i lägenheten. En av lilen återfanns i hans säng. Möjligtvis kan man fascineras av att en person kan bli så psykiskt störd men att hylla eller vad hon nu gör då saknar man ju alla gränser…

     Födde = dödade ☺️

     Dödade* skulle det ju såklart vara!

     Knappt män. Jag syftar på den som antydde att hon gillar Dahmer pga att han mördade män. Men han mördade ju yngre killar, är du med? Hennes manshat kan ju inte projiceras över på dessa offer då de inte faller in i stereotypen av de män som hon hatar.

   Han plågade djur innan han började mörda. Finns en film om hans ungdomsår, My friend Dahmer, som var riktigt bra, intressant. Han verkade ganska så störd kan man säga.

    Typ som alla seriemördare.

   Att hylla Aileen Wuornos är också lite magstarkt…

    Hon dödade också bara män.

     Jag vet 🙂 Men en mördare är en mördare. Inget att se upp till eller hylla.

   Lady Dahmer blev förbannad och blockade alla som skydda Michael Jackson efter att ha sett ’Leaving Neverland’ . Skillnaden på mj fansen är att dom innerligt tror att han var oskyldig (vilket jag inte tror han var) Lady Dahmer däremot dreglar över en dömd bestialisk seriemördare. Köper inte hennes förklaring om att hon inte ser upp till honom, bullfuckingshit, hennes instastory där hon kärleksförklara monstret fick mig att må illa. Det blev att avfölja, både hon och Cissi. Om depression hade ett namn så skulle hon heta Lady Wallin. Finns vettigare kvinnor att lyssna på.

   Att man överhuvudtaget vill förknippas med en bestialisk seriemördare är för mig ett mysterium.

   Ja det är ju jobbigt att hon är offentlig och även en människa med flaws å andra sidan myntet. Så sjukt provocerande eller hur?

  Jeppe blev osams med 2 redaktörer på fyllan och fick sedan lämna.

  Ber om ursäkt o förväg om jag missat något uppenbart, men vad har detta med sociala medier att göra?

  Vad skönt att jag inte började titta på PH för det verkar ju inte bra.

  En seriös undran. Varför i fridens dagar lägger någon ner timmar av sitt liv på att se program som det här? Är det för att känna sig som en bättre människa än deltagarna? Är det egna livet verkligen så tomt?

   Ser ingen skillnad i att hänga här faktiskt…..

   Är väl en blandning av att många ser det som underhållning samt för att själva känna sig som bättre människor samt flukta lite dudes & girls.

   Är ditt liv så innehållslöst att du hänger här med oss dödliga och läser om Isabellas klet och kladd och kritiken vad gäller Sandra Beijers samarbeten? ?

    Jag är mest här för att läsa genomtänkta, givande kommentarer som berikar mitt liv.

     Vilken finsmakare du är ??

   Älskar att du försöker att verka finare än de som ser på programnet samtidigy som du uppenbarligen hänger på en skvallerblogg. Ska inte du läsa nationalencyklopedin istället??

   Så skönt med skit-tv med bara massa strunt efter dagar av grav-allvar på jobbet. Älskar även att räkna ut hur det ska gå.

   Jag ser programmet just nu för jag varit hemma sjuk och typ inte haft något roligare för mig haha

   Jag har ett rikt liv men för mig är PH feelgood. När the peasants dansar för mig på bästa sändningstid så kommer jag tuna in. Sorry not sorry!

    Alltså bli min vän, ”the peasants” hahahah finns inget mer älsk än folk som använder de uttrycket ????

  På riktigt vad är det för underhållning ?

  Jag är supernöjd med mitt liv (vänner, familj, pojkvän), roligt och välbetalt jobb, fritidsintressen osv. och PH är min guilty pleasure. Tycker det är spännande och jag anser mig inte bättre än deltagarna även om jag aldrig hade ställt upp i en realityserie med alkohol, bråk, guppande under täcket osv. Det har inget att göra med hur mitt eget liv är och jag tycker din kommentar visar att du tycker du själv är bättre än både deltagarna och de som kollar på programmet. Måste allt vara finkultur? Kan man inte få kolla på, i andras ögon, ’dålig tv’ utan att man anses ha ett innehållslöst liv? 🙂

   Skulle till ’No fate, but what you make’

  Aldrig kollat på paradise hotell. Om nån orkar svara: hur gamla.är dom som.deltar i pogrammet? O är det folk som är kända sedan innan som är med eller är det okända personer?
  O om nån vill ge snabbgenomgång på va pogrammet går ut på får ni gärna sktiva de med? Vsd är det för glaskula nån skrev om?

   Googla det istället och googla samtidigt på hur man stavar program

    Varför så otrevlig?

    Rediga Märta förstår jag.

    Johanna, jag bad bågon som orkade skriva att svara på frågan. Det var inget tvång.

   Går ut på att lyckas stanna kvar genom att bli vald av en partner. (en tjej eller kille för många vid varje ”utslagning” så en åker ut). I finalen går man med varsin kula på olika nivåer. Varje nivå är värd en viss summa, går man hela vägen delar man på pengarna släpper någon av dem kulan får den personen pengar och den andra inget. Sök jeppe släppte kulan typ så lär det komma upp klipp.

    Tack!

  Kolla på norska PH istället, sjukt mycket bättre

   Var finns det då?

   Och se bettina? Fy fan ?

  Varför skriver du inte något om Paulas ingrepp? 🙂

   Vad har hon gjort? Gick in på hennes blogg nu, inte sett henne på länge, och ja hon ser lite annorlunda ut. Ser ut som typ fillers i kinderna och ögonbrynslyft med fillers? Tyckte faktiskt hon var mycket vackrare innan, vad hon nu gjort passade inte henne tycker jag.

    Botox
    Såg det direkt
    / injektions sköterska

  Är den här säsongen något att ha? Inte kollat sen Samir var med.

  Alltså! Fyfan så skevt detta är. Erika gorma och har sån äcklig härskarteknik och får vara kvar. Skiter i om jeppe åker ut på oklara grunder. Fattar att han provocerat fram saker från produktion och deltagare. Han är grym på att använda härskarteknik i ”det man inte kan ta på”

  Men Erikas ordbruk och hon seriöst slår en annan människa! Tänker inte förminska detta beteende. Hon slår ”löst” en annan person. Men hon SLÅR en annan människa och det är ok???

  Vidrigt är vad det är! #skitprogram

  Tror att det främst beror på hans beteende bakom kameran dvs mot de i produktionen. Har läst nånstans att han betedde sig illa mot flera av dem.

  Försvarar inte Ericas beteende på något sätt, hennes utbrott är extrema och barnsliga.

  MEN VARFÖR pratas det inget om hur klängig och jobbig Marcus är mot henne? Hon klargör gång på gång att hon inte är där för att hitta kärleken och att hon kommer hålla på med andra. Men ändå så gnäller han på henne. Han har NOLL rätt att påpeka på hur hon beter sig där inne, de är inte ihop och jag förstår att hon blir arg!

  (Sen kan man ju bli arg utan att skrika och kalla någon fula saker såklart!)

   Han gnäller inte på henne, enligt mig (och det man får se). De sista gångerna handlar det dessutom om att han försöker prata med henne om hennes beteende, hans idéer med spelande osv. och hon är stört omöjligt att diskutera med. Kan inte ta någon som helst kritik.

   Hans ’klängighet’ är en droppe i havet jämfört med hennes utspel. Fokus borde ligga på hennes beteende och att det borde vara nolltolerans. Hade en kille lappat till en tjej sådär (även om det var lätt) hade det tagit hus i helvete. Hon får bara vara kvar för att hon gör bra tv.

   Hade du sett alla avsnitt hade du sett att hennes senaste utspel bara handlar om grejer hon själv iscensätter, inget med Marcus beteende. Försvara henne INTE.

    Har sett alla avsnitt, och det hela börjar ju med att han gnäller på henne och hennes beteende. Att hon hånglar med andra mitt framför ögonen på honom osv. Bråket där hon kallar honom för H*runge berodde ju på att hon lät Jeppe känna henne mellan bena. (Herregud att jag ens tittar på det här..)

    Försvarar inte hennes beteende det minsta, man beter sig inte så. Men jag tycker det är konstigt att Marcus beteende inte ens jag lyfts i den här diskussionen. Hade en tjej betett sig likadant som Marcus hade hon vart patetisk och klängig, men han framställs nu som en ”Go och snäll kille som förtjänas att behandlas bättre” och Erica blir det bad Guy.

     Ser inte varför hans beteende ska lyftas alls (eftersom jag inte håller med). Det han gör bleknar jämfört med hennes ageranden. Som när de sitter allihopa i soffan och hon upprepade gånger säger ”käften/håll tyst Marcus” och nedvärderar honom inför alla, folk omkring blir obekväma. DET är skevt!

     Marcus verkar genomsnäll (för snäll faktiskt), menar du att han förtjänar att hon skriker på honom? So what om han är klängig och visar öppen att han blir ledsen? Lägg fokus där det ska läggas ?

      Vill inte ta bort fokus från Erikas beteende, menar inte någonstans att han förtjänas att skrikas på. Kan ev vara så att han är för snäll – men det som jag tycker är skevt är att han tror att han får någon slags rätt att tycka till om vem som får ta på henne eller vem
      Hon får hångla med bara för att han gillar henne.

       Jag tycker det upplevs som att du drar bort fokus från Erica just eftersom du svartmålar Marcus beteende. Det minst illa i sammanhanget. Antar att vi tycker olika men jag tycker inte att han verkar vara ute efter ensamrätt på henne längre, sista gångerna har utbrotten handlat om att hon inte ta kritik. Tyckte du detsamma vad gällde Nina och Marcelo? Hon blev ju ledsen och grät när han höll på med andra – exakt samma sak ju. Var det skevt att hon ville ha ensamrätt?

        I min värld så kan man fokusera på att två människor gör fel på samma gång. Även om det ena gör väldigt mycket mer fel. Inte meningen att svartmåla Marcus beteende, utan mer lyfta en annan nyans till diskussionen. Och ja, jag håller med om att han verkar släppa det nu, men det är nog mest för att han inte är lika intresserad av henne längre när hon visat sånna sidor.

        Förstår din referens med Marcelo – men han sa ju saker som ”jag vill bara vara med dig” och sen gick han direkt och hånglade med någon annan.

         Jag tycker också att man kan ha två parallella tankar samtidigt men här är det så extremt (Ericas skrik vs Marcus klängighet) att det blir förminskande att fokusera på Marcus. Det kan liksom inte jämföras.

         Sant det där med Marcelo dock, I’ll give you that, hade glömt det.

   Fast nu är du ute och cyklar.
   Erika säger en sak men visar något helt annat.
   Hon säger till honom att hon inte ör där för kärlek, hon ska hålla på med andra och hon ber alla att ta henne på fifflan men när Marcus pratar med andra tjejer och ligger och kramas med någon så ballar ju Erika ut fullkomligen och skambelägger honom. Hon manipulerar den grabben till max och gör honom till åtlöje. Det är tufft att se en person bli så illa behandlad som han faktiskt blir. Jag skulle nog vilja påstå att Erika är årets Marcello och att Marcus är Nina.

    Känner att du inte förstår vad jag försöker få fram, alls!

    Ingenstans har jag sagt att jag tycker Erica beter sig vettigt, Jag försöker bara få fram att jag tycker att han är osmidig i början som gnäller på henne och är klängig när han inte har någon rätt att vara det. Herregud det är Paradise Hotel, inte Bonde söker fru.
    Upplever inte som du skriver dock att hon ballar ur när han kramas med andra, de gånger hon flippar är ju för att han gnäller på henne. Tillexempel i det stora bråket så säger han ”när vi ligger och kramas på dagarna så tycker inte jag det är så kul när du sedan ber Jeppe ta på
    Din fiffi”

    Hur det sedan utspelar sig vidare är helt sjukt och dåligt beteende och ingenting Marcus förtjänar.

     Men herregud so what?! Om du nu tycker ericas beteende är oacceptabelt varför fortsätter du måla upp Marcus som en person som typ förtjänar det för att han är… klängig? Han är inte manipulativ, labil, passivt aggressiv eller elak – allt det Erica visat upp.

      För övrigt, hade det varit ombytta kön hade du inte alls resonerat såhär. Aldrig. Rent krasst är ju detta lite Nina & Marcelo men eftersom ’Marcelo’ här är tjej är beteendet ok ?

       Försöker inte alls måla upp
       Honom som att han förtjänar det. Känner att du misstolkar det jag skriver. Jag förstår ditt resonemang,men du verkar inte ens försöka förstå vad jag vill få fram.

       och nej hans beteende är inte alls lika illa som hennes. Jag försöker verkligen vara tydlig med det men det verkar inte komma fram.

       Handlar inte om kön i detta fall. Skillnaden mot förra året med Nina och Marcelo var ju att han sa saker till henne som ”det är bara dig jag vill ha” och sen gick han och strulade med nästa tjej. Hade han däremot sagt ”Ta inte detta seriöst, jag är bara här för att ha kul och kommer hålla på med andra” så hade det vart en helt annan sak. Så handlar inte alls om kön.

        Nej Elise, det handlar inte om att du inte når fram, det handlar om att jag inte delar din åsikt. Så du kommer inte ’nå fram’ på ditt sätt. Kommer aldrig tycka att det är ok att resonera kring klängighet när det andra är skrik och fula ord. Det är bara så jag är som person.

        Jag glömde att Marcelo sagt fina saker till Nina och sagt att han vill vara med henne, så ingen bra jämförelse där, det får jag medge.

   + Att hon ändå blir sur på honom när han kramas med Emma fast hon tycker att han ska ge fan i vad hon gör. Går inte direkt both ways.

  Hej hej! Kan inte sova och skrollar runt på nätet. Funderar på hur gammal Victoria Törnegren kan vara och hamnar på ratsit där det står att hon och Erik är gifta :O Visst har de inte gjort äktenskapet officiellt?! Eller bara jag som missat denna nyhet?

   De har gift sig men har inte haft bröllop än, pratades om detta i deras podd 🙂

    Men åh, spännande. Minns du vad avsnittet heter? Orkar inte lyssna igenom alla avsnitt ?

  Dom har pratat om det i sin podd ?

   Men åh, spännande. Minns du vad avsnittet heter? Orkar inte lyssna igenom alla avsnitt ?

  Är det bara jag som tror att jeppe kommer tillbaka vid parcermoni ? Allt kan hända..eller hur är det dom säger?

   Absolut inte, vissa grejer är det nolltolerans för. Ska de säga ’Jeppe är förlåten’ eller?

  Horunge, psykopat ect ect ska de va bra tv ?
  Hon är ju fruktansvärd & genuint elak

  jag gillar erica. förstår henne precis

   Antar att du är likadan som henne och därför inte ser några problem med hennes beteende. Vidrigt.

  Fast produktionen har pratat med henne bakom kamerorna. Så hon får ju chansen och bättra sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.