Kolmårdens djurpark kritiseras för VIP-behandlingen av djurhataren Isabella Löwengrip

https://www.facebook.com/Kolmarden/posts/10155910957451372

Över påsk styrde hemma-teamet aka ”head of roande av barn” upp en resa till Kolmården för mamsen och de två kidsen. Under dagen fick G och S bland annat mata surikater, klappa delfiner och dela ut köttbitar till lejonen – någonting som brukar kosta en rejäl hacka för oss ”vanlisar”.
Isabella själv har inte reklammarkerat dagen som ett samarbete och svarar i vanlig ordning inte på frågor om det. Många av hennes följare misstänker dock att här ligger en hund begraven och ställer istället frågan direkt till Kolmården på deras Facebook.

Och vad kryper då fram?
Jo, följande, mycket intressanta frågeställningar som del av svaret!

Vill du läsa ALLA kommentarer så rekommenderar jag att göra det i det inbäddade inlägget här ovan eller HÄR på Kolmårdens Facebooksida.

Den rundturen jag höll med Isabella ger vi vid särskilda tillfällen för att visa upp vår verksamhet. Vi genomför också fria guidningar för organisationer som tex. Min Stora Dag. // Med vänliga hälsningar Rickard Sjödén, Informationsansvarig

Hmmm….Isabella? Min Stora Dag? Isabella? Min stora dag?
Potejtou/Potato? Eller Potejtou/Hela munnen full med spik?

Min Stora Dag låter som en mycket bättre organisation att förknippas med och jag hoppas att ni lär av era misstag. Eller hatar ni också djur? Tycker ni också att klädesplagg av päls är bra? Det ser inte ut så när jag tittar på denna sida (bortsett från er dumma sponsring av djurhataren och bluffmamman Löwengrips)// Facebook-följare R.

Fullt relevanta frågor som Kolmården inte bevärdigat med ett svar i skrivande stund (kl 20.15 tisdag kväll).
Tror ni det kommer? I think so….NOOOOT! (”This suit is black NOOOT!”) 😉

239 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ytterligare är detta ett exempel där företagen inte granskar vem de arbetar med. Tänker verkligen marknadsföringsansv att influenser är bra reklampelare. Kolmården = familjer,mys,härlig dag. Kan inte tänka mig att nån över 30 bryr sig eller ser ut till vad en influenser gör eller visar upp. Så i detta fall, big fail Kolmården.

    Tycker de gör helt rätt i att inte bemöta att hon ”hatar djur”. Come on people, släpp det.

      Men verkligen ? särskilt med tanke på alla här som ”hatar barn”.

      Nja det är väl rätt relevant i den här frågan ?.

      De flesta som går på djurpark och zoo har väl inte direkt någon starkare kärlek till djuren. Är väl svårt att påstå att man vurmar för djur OCH gå och se delfinshow. Är det något de verkligen behöver bemöta?

      Men exakt, bästa är ju att Camilla anser att det är relevanta frågor när någon kallar Bella för djurhatare och bluffmamma.
      Snacka om att ta allt bokstavligt men intressant att se vad det är för folk som beter sig så.

      Det ska mycket till innan en människa säger ”jag hatar djur”. Jag tror att jag faktiskt aldrig har mött någon som säger så i hela mitt liv. Betänk då att säga det i en av Sveriges största tidningar, i en intervju där du noggrant regisserat vad du visar upp och säger.

      Om hon sa det fullt medvetet eller råkade låta munnen prata innan hon filtrerade det så menade hon det. Hon hatar djur. Det är faktiskt väldigt sjukt sagt, speciellt till en journalist som hon inte känner och som hon vet kommer skriva ner det. Inte alls att jämföra med att säga att man inte är en djurmänniska eller att man inte tycker om katter.

        Ytterligare ett exempel på hur denna person helt saknar empati.

        Attention! Inga djur kom till skada under denna intervju!

        Kan tilläggas att det också är skillnad mot att säga att man hatar ormar eller spindlar.

        Jag hatar djur. Men inte i den bemärkelsen att jag vill att varenda djur ska utrotas från denna planet. Har hört andra använda ordet ”hata” mer som om de ogillar. Inget konstigt att folk överdriver när de pratar.

        Obs. Försvarar inte Bella alls

          Fast det är när man pratar allmänt slarvigt vid lunchbordet typ. Här är det Bella som i varje detalj tänker på vad hon säger och visar upp, och hon säger det i ett reportage om henne i en av Sveriges största morgontidningar. Ser du verkligen inte skillnaden?

          Är förresten någon som tror på att det råkade komma ett blombud där Bella och teamet sen fick spela upp skräcken inför att det okända:

          ”Så knackar det på den kameraövervakade ytterdörren på den fönsterlösa framsidan av byggnaden. En i filmteamet öppnar: Isabella Löwengrip har fått ett blombud. Gruppen stelnar till, och i några sekunder ser Isabella orolig ut.
          – Vem är det från? säger hon när en av medarbetarna plockar bort pappret från den stora buketten.
          – Vem var det? upprepar hon oroat innan hon hunnit få något svar.
          Så finner hon sig, och skrattar till:
          – Att leva ett liv där man får ont i magen av ett blombud. ”

          Det är så dumt så jag dör.

            Dog du verkligen? ?

              08:59

              Tror inte personen dog bokstavligt talat. Hen skriver ju här liksom.
              Vet du vad ”bildligt talat” betyder?

                ?‍♂️

                Missade du att hens svar var på en kommentar om att överdriva när man pratar?

                  Haha verkligen! Ironi at its best.

                  Hade också kunnat säga att jag hatar djur för övrigt. Är ej förtjust i dregliga skällande hundar eller dryga katter. Vissa hatar banan, vissa hatar komedier, vissa hatar barn. Det är något man säger för att ge uttryck åt en känsla, alla har verkligen blåst detta ur proportion.

                    Ironi verkligen – missade du att man gärna överdriver i vardagligt tal men att Bella gör allt enligt plan och säger detta i ett reportage? Missar du att en anonym kommentar på Bloggbevakning är vardaglig och inte ett varumärke som ska lanseras i en av Sveriges största tidning? Snacka om att missa poängen helt.

            Först säga att men hatar djur och sedan resa till Kolmården=provokation.

              Hade varit mer provocerande om någon först sagt att de älskar djur för att sen åka till Kolmården. ?‍♂️

          Bella som säger sig kunna styra journalister… Bella tänkte inte där när hon bluddrade ut att hon hatar djur, oerhört klantigt för ett sånt fullblodsproffs som Isabella. Teamet försökte med damage control, men det funkar inte längre då vi läsare ser henne för vad hon är. Falsk och nu även djurhatande. Ja man kan säga så och int mena något större med det. Men du släpper det inte ur dig under en intervju med en av Sveriges största tidningar … oerhört dumt, men visar på vem Bella är. En person som inte bryr sig över vare sig djur natur eller klimatet. Folk som säger sig hata djur är hemska människor utan empati.

            Bra för er haters att hon sa det ju, så kan ni använda det i smutskastningen och tjata om det. Jättebra ju.

              Haters? Realister och läskunniga menar du väl ändå?

        Jag tror hon sa det med glimten i ögat, lite skämtsamt och att det inte kommer fram i texten. Sen kan man fråga sig hur ”kul” det är. Men att gå runt och tro att Bella hatar djur, vill utrota och plåga dom är faktiskt överdrivet. Så även vissa kommentarer i inlägget… Kom igen. Sådant här sänker nivån rejält på den här bloggen.

          *kommentarerna under fb-inlägget alltså.

          Din gissning vad IL verkligen menade med sitt uttalande ”jag hatar djur” är lika bra som någon annans som inte heller satt bredvid IL vid tillfället. Vill man verkligen veta vad hon menade får man gå direkt till källan, dvs IL.
          Jag håller med dig om att spekulationer, önsketänkanden mm sänker nivån på vilken diskussion som helst.

        DN följde henne i två dagar och valde ut några få citat. Det var inte en fokuserad femminuters-intervju om djurrättsfrågor.
        Tycker inte det är det minsta konstigt att under dessa två dagar skämtsamt överdriva i och säga att man hatar djur. Tonen och kroppsspråket man säger det med, om man skrattar efteråt eller lägger till något efteråt som visar att man skämtar, allt sånt försvinner i en text. Tolkningen ligger hos mottagaren, och det säger nog mer om läsaren om den ser framför sig Blondinbella som någon slags Cruella De Vil.

          Exakt!

        Det är endast mycket skruvade och empatilösa människor som hatar djur, det är en stor blinkande varningsskylt om att personen saknar normala mänskliga förmågor som empati, sympati, värme, generösitet etc . Föga förvånande att blondinbella hatar djur, hon bryr sig bara om sig själv och sina pengar. Hon blir bara vidrigare och vidrigare för varje gång hon öppnar munnen, när man tror att nu måste botten vara nådd så tar hon fram spaden och börjar gräva.

          Säker på att Isabella verkligen menar att hon hatar djur, eftersom hon saknar totalt empati.

      Men CamCam korrekturläser du inte dina texter? Eller är svenska helt enkelt inte ditt förstaspråk? Blir lite fundersam på hur jag ska ta alla dina felstavningar i detta inlägget. Verkligen från början till slut. Så sjukt oproffesionellt. Som att läsa en trltt tonårings blogg, en tonåring som inte lärt sig stava men envisas med att alstra texter uppenbart över sin nivå. Så cringe.

        Klagar man på att andra stavar illa, kanske man ska kolla sin egen text?
        Vad betyder trltt?

        Den som gräver en grop….!

          Håller med ovanstående, du om någon verkar inte ha svenska som förstaspråk?
          Ska vara Två ”s” i oproffessionell förresten.

            Men bara ett F…

            Och ett f?

            Hört om glashus?
            Eller du kanske hellre sitter i ett glasshus…

        Om man inte själv kan stava till oprofessionellt rekommenderar jag starkt att inte ge sig på att klaga. Det blir lite mycket stenkastning i glashus…

          Blinda leder döva när det ska språkpolisas härinne ???. Det ger ett oprofessionellt intryck så att säga. Med ett f och två s.

        …detta inlägg. INTE detta inlägget.
        Oprofessionell.
        Och så trltt på det…

          Du jag undrade över detta just, ”detta inlägget” lät fel men kunde inte googla fram en förklaring till varför, men visst är det så? Ungefär som den skolan men inte denna skolan. Någon som vet vad det heter? Felaktigt användande av bestämd artikel/bestämd form?

            Nu är jag för all del för OT men om det nu ändå ska finnas gränser kan ni inte ta grammatik, rättstavning mm under ÖS?

            Det här ämnet är enligt min åsikt minst relaterat till sociala media av allt som avhandlas här och det som mest används och uppmuntrar till mobbing här i kommentarsfältet.

              +1000

              Jag tycker att språkpoliser skulle moddas tills de går att ha i sakliga diskussioner igen. Finns ingen anledning att peka ut stavfel och grammatiska missar. Eller jo.. om man vill förminska och ignorera den som skriver och vad den skriver. Eller i bästa fall få de som tycker annorlunda att undvika att skriva alls.

              Om man mot förmodan inte begriper vad personen menar/är osäker så kan man vänligt be hen att förtydliga.

              Gör ni så på ert arbete när någon med brytning är med i en diskussion, börjar påpeka uttal och något grammatiskt fel ”för hur ska de annars lära sig?”.

              Bemöt argumenten och sakfrågan i stället för att peka ut ett stavfel.

                Fast anonym 12.54 nu handlade här om en språkpolis som blev språkpolisad, antagligen då de flesta tycker språkpoliser är jobbiga.

                  Nu är det ju vanskligt att tala för andra men jag är rätt säker på att anonym inte tänkte alls på dig utan det allmänna klimatet här på bloggen.

                  Och för att förtydliga min poäng så förlorar ditt häcklande helt sin betydelse när du i nästa andetag seriöst frågar om råd i grammatik.

              Men att påstå att folks tentor är hittepåämnen är mer okej?

            Detta inlägg = rätt, detta inlägget = fel.

              Det här inlägget = också okej.

        Ja det är ju en förjäkla tur att jag inte har skrivandet som heltidsjobb utan bara luftar mina intryck lite snabbt när jag sitter på skithuset. Kan ju bara beklaga att jag inte har autocorrect på TELEFONEN, och betänk då när en analfabet som jag själv, reagerar på antalet stavfel som en ”skribent” vid en dator väljer att publicera. Ja jag dånar!
        Tänkte skriva oproffsigt först men fick ta paus för att torka röva och sen i min översittar-iver gick jag över till att välja ordet oprofessionellt istället. Men jag är ju blott en kommenterare och ingen wannabe bloggare och tur är väl det, att jag inte behöver sponsras av casinon för att sprida min okunskap. Tack alla som hjälpte mig rätta min kommentar, inga åsikter om bloggskribentens misstag dock, vilket förvånar mig. Är ni språkpoliser på riktigt eller låtsas ni bara?

          Det är så drygt när folk ska påpeka såna saker. Finns många anledningar till varför vissa ord blir konstigt stavade.
          Jag är också en skithus-kommentator ?
          Ha en (skit) bra dag ?

            Ja, men grejen just här var ju att språkpolisen som klagade på stavning själv inte kunde stava…
            Skoj att komma och klaga på alla språkpoliser sen.

          Camillas soldater vettu, Camillariddaren är snabbt framme och hugger… löl inte vål Camilla.

          Stavar man sämre för att man skiter?
          Följde hjärncellerna med ut i toaletten?

          Klagar man på stavning, får man vara väldigt noga med att själv göra rätt om man inte vill få kritik.

            Exakt. Finns tillfällen när man ska sätta sig på fingrarna istället för att smattra ner en syrlig kommentar.
            Sitter man på dass är det kanske lite dumt sätta sig på fingrarna dock.

            Men lilla hjärtat, poängen är ju att det är en SKITstor skillnad på att kommentera och att tjäna pengar på att blogga. Det ena kan man göra med en hand medans man skiter, det andra bör kanske iaf korrekturläsas? Lite äpplen och bananer kan jag tycka här. Sen är det väl kanon att en person som har dyslexi upptäcker när andra stavar fel och jag tycker inte alls att man bör hålla tyst för att man begår misstag under sin fritid när det gäller någon som får BETALT för att klara uppgiften!
            Lixom dra ut huvudena ur era rövar ni beter er sjukt förstoppat.

          ”när en analfabet som jag själv”

          Nice try bro, men du är inte en analfabet.

        Woops! Epic. Fail.

    This suit is NAAAT BLACK!

    Usch jag blir äcklad och bojkottar alla företag som samarbetar med Isabella!
    KOLMÅRDEN borde skämmas. SKÄMMAS!

      Andas för jösse namn.

        Andas själv, du verkar väldigt irriterad.

      Det faktum att människor spärrar in oskyldiga djur i fångenskap äcklar mig… Alla borde bojkotta djurparker.

        Manga som har djur i bur hemma…..även innekatter och hundar kan ju anses i fangenskap. Med Stockholmsyndrom.

          Du får nog lov att googla på skillnaden mellan domesticerade och vilda djur.

          Haha, nja, innekatter kan jag väl inte påstå är i fångenskap? Dom flesta katterna har tillgång till utevistelse i koppel som mina då jag inte har en balkong. Andra får bara gå ut på balkongen. Mina lider inte av det, min norska skogis kurrar och jamar så fort jag tar fram kopplet ungefär en gång om dagen och ibland oftare 🙂 nu ska dom snart få större lägenhet att springa på så vi alla kommer må bra och där kommer dom ha 5 fönster att kika i och en liten ”uteplats” som är nätad.

          Å självklart finns det ju dom katterna som har det inte lika bra, men ville bara påpeka det. Om du anser att det är fångenskap är det upp till dej 🙂

          Ha en bra dag! ☀️

            Att säga att en välskött innekatt lider vore väl en överdrift. Däremot kan man säga att man faktiskt berövat den alla dess grundläggande behov med tanke på att det är ett smygjagande rovdjur som egentligen vill ägna större delen av sin vakna tid åt att jaga byten.

            Å andra sidan fyller jakten ingen funktion för matade tamkatter och blir istället ett skadedjur som ger sig på andra djurs ungar för nöjes skull. Så det är varken svart eller vitt. Men personligen anser jag att alla tamdjur borde ha rätt till regelbunden utevistelse (medan vilda djur ska vara just vilda).

              Alla raser på katter trivs inte ute.

              Sedan ang vistelse ute, hur långt sak man gå? Gäller samma för hundar då? Eller blir det kanske mer rimligt att en kattfår visats ute när det är i tätbebyggelse och där man kan se till att de inte klipper andra djur i koppel?

                Neeej, håll katterna inne så slipper vi grannar ha katter pissandes i våra rabatter och katter som går in i våra hus när altandörren står öppen?

                  En katt i koppel behöver ju inte vandra runt i dina rabatter, men får ändå uppleva frisk luft och utomhusmiljö.

                  Jag håller ned! Samt att de gräver upp och bajsar i mina rabatter och odlingar. Fattar inte att det får vara tillåtet och att man som kattägare vill göra så mot sina grannar. Så slött att ha katt som bara härjar runt hos andra. Samt alla stackars smådjur de nackar för nöjes skull.

                >> TRH
                Fenomenet inomhushundar (som förhoppningsvis får åtminstone en promenad om dagen utomhus) är rätt vanligt i USA där de envisas med sina pee-pads på golvet och många också har hundar som knappt varit utanför ägarens trädgård. Rent djurplågeri om man ser till hundens behov av motion, aktivering och stimulans.

                Katter behöver också stimulans och jag vågar påstå att alla kattraser trivs utomhus om de får vänja sig på rätt sätt (eller när klimatet är det rätta för dem). Har själv erfarenhet av en tidigare vanvårdad omplaceringskatt som totalvägrade att gå ut i flera veckors tid, men när han väl började vara ute ville han knappt komma in igen ?

                Och diskussionen kring innekatter är onekligen intressant med tanke på hur upprörande människor tycker det är med nötboskap och kycklingar som inte får vistas utomhus i friska luften. Djurens välfärd hänger helt och hållet på vad vi ger dem och jag anser att alla frigående tamdjur behöver utevistelse.

                  Har faktiskt reagerat på att alla hundar skiter och pissar inomhus i USA, iaf utifrån det man ser på tv etc. Antingen det eller så ligger det enorma skithögar i trädgården. Inte konstigt att hundarna är helt ettriga och dryga, de får ju noll stimulans.

          Hahaha hund med Stockholmssyndrom ? så har jag aldrig tänkt på det…

        Jag hatar zoo’n…. zoo’or? Zooer? Zoos? Stackars djur! ?

          Jag kör med ett zoo flera djurparker ?

            Det var smart! Får jag låna det?

      Fast du borde ju bojkottat kolmården waaay innan det av andra mer moraliskt uppenbara anledningar

      Samma här jag bojkottar alla som har ett samarbete med Isabella, eftersom jag inte på något sätt delar hennes värderingar.

    Passar väl bra för en djurhatare att hänga med instängda, deprimerade djur?

      Bella har snart lyckats med sitt förvandlingsnummer till Cruella de Vil – både i utseende och beteende.
      Att man vågade släppa in henne på Kolmården bland alla djuren 🙁

        Hon vill själv bli ett djur.

          ?

      Jamen precis tänkte samma. Det är väl folk som hatar djur som spärrar in dem i 2*2 meter burar? Så där tänker dom ju samma. Hela detta tramset om bevarande är ju enbart snack för att få tjäna pengar utan att bli ifrågasatt.

        Härligt att folk bojkottar Kolmården på grund av samarbetet med Bella. Inne på grund av hur de stänger in djur för underhållning. Något är fel med vår värld.

          ☝?This

          Fast även saker som är dåliga kan ha bra egenskaper och värden. Inte nödvändigtvis så att det uppväger det dåliga, men nu när det ändå finns och existerar…. hade jag hellre sett Kolmården sponsra familjer och barn som av olika skäl har svårt att ta sig till en djurpark än att sponsra Sveriges mäktigaste kvinna med egen chaufför, som dessutom hatar djur. Om Bella tycker att Kolmården gör ett så bra och viktigt arbete borde hon ha kunnat lyfta det utan att bli bjuden på en heldag, heldagen kunde hon ha gett bort till någon annan och sedan betalat för sig själv och sina barn, då hade hon samtidigt fått perspektiv på vad en sådan dag kostar för en vanlig familj och hur otillgängligt det är för tex sjuka, fattiga och nyanlända. Nu som de lagt samarbetet känns det bara tondövt både från Bellas och Kolmårdens håll. Var det inte A. Bard i Bellas egen talkshow som så att framtidens framgångsrika influencers måste ge mer? Känns som det gick Bella fullständigt förbi eller att contentansvarig har somnat på jobbet.

          Gör både och.

        Fast alltså ärligt nu så är inte burarna på Kolmården 2×2 m.

          Jo vissa är

            Vilka?

      Måste ta upp det någon skrivit i tidigare trådar att när inläggen är lite mer belysande av fakta , när det orimliga belyses och olika saker är presenterade mer för egen bedömning för läsaren blir dom mer intressanta och engagerande.
      Tycker detta inlägg var mer åt det hållet nu! Men klart jag vet, Camcams blogg men tänker ändå det är syftet hon har och jag tycker det är synd när budskapet i inlägget försvinner i att folk istället diskuterar henne.
      ?

        Skulle inte ligga under ett inlägg! ?

        Det var jag som skrev ?. Ja jag håller med men fortfarande rätt ”vinklat” i brist på bättre ord typ att slriva att kolmården inte bevärdigat sig med svar man hade ju kunna skriva ”ännu ej svarat”. Men det är CamCams blogg och hon får göra som hon vill. Tror dock så som många andra att granskningen av influensers kan få mer tyngd om det inte uppfattas som om författaren har en viss agenda. Eller upplevs som mobbare. Det blir lätt för influenser att slå ifrån sig kritiken genom att kalla det för en mobbarblogg eller dylikt då de humoristiska inläggen kan förstås så eller när de kritiska inläggen dryper av invektiv. Tar upp detta igen då CamCam verkar uppskatta feedback.

          Jag uppskattar feedback och tar den med mig! Tack! ?

            ??????

          Det är mycket vinklat efter Camcams preferenser, inte efter fakta. Det kvittar till exempel vad vissa personer gör, Camcam lyfter bara det negativa eller det som kan vinklas till negativt om dem, medan vissa personer är immuna från ”granskning” och kan bete sig hur illa som helst. Ett stort minus med den här bloggen.

            WORD!!!

          Ja men exakt så! ?️‍♀️

    Undrar om Isabella vore villig att outsourca köande, typ till toa eller butikskassa, så någon köar åt henne medan hon är effektiv och gör annat? Drömde inatt om denna typ av tjänst! Perfekt på krogen när man vill dansa istället för att hänga i toa-kön halva natten…

      Finns professionella köare i USA. Tex när man behöver köa svinlänge för att skaffa konsertbiljetter.

    Alltså att nämna ”Min stora dag”, som är till för att ge svårt sjuka barn något att glädjas åt, i samma stycke som man bekräftar att man sponsrar Löwengripskan är bara fel fel fel.
    Den som enligt egen utsago är god för en halv miljard och siktar på att bli världens mäktigaste kvinna borde väl ändå kunna/vilja betala för barnens utflykter?!

    En undrar när bottennivån är nådd…

      Ja både Kolmården och Löwengrip borde skämmas.

      Nyfiken på var siffran en halv miljard kommer från, är det nytt??

        Den kommer från Bellas egen uppskattning av sitt värde.

          I vilken valuta? Låssisar?

          Hennes olika bolags värde ja. Hon har inte sagt att hon är god för en halv miljard utan frågan gällde vad hon uppskattar är värdet på hennes varumärke och bolag, och hon svarade då alla bolag tillsammans är nog värda en halv miljard. Sen vet inte du om hon inte betalade för Kolmården-besöket, kanske hon visst gjorde.

      Men oavsett vad man tycker om Bella så når hon och hennes förehavanden ut till fler än min stora dags aktiviteter även om det sistnämnda är viktigare. Inget konstigt att Kolmården försöker sprida information om arbetet de gör. Sen att det på många sätt inte är naturligt att ha vilda djur i fångenskap så kan man ju komma ihåg att dessa djur lever helt utan skydd i det vilda (jakt, brist på mat, miljöförstöring, sjukdomar). I djurparkerna kan de få individerna (som lever skyddat från allt detta) bidra till att sprida kunskap så att deras släktingar kanske har större möjlighet att klara sig ute i naturen.

        Inget fel i det. Problemet är att Kolmården påstår att Bella har finansierat detta själv när det är tydligt att hon fick extra-service/extrapaket helt utan kostnad; något som Kolmården annars endast erbjuder till föreningar med specifika ändamål (som Min Stora Dag). Detta är en förmån (eller ett samarbete: gratis extrapaket i utbyte för gratis exponering) och borde även skatteregistreras som sådan hos Skatteverket.

          Varför skulle de säga att Bella finansierat det själv om hon inte har det. Alla kan betala för att klappa delfiner och klappa surikater och mata tigrar, det beställer man bara till och bokar in tider.

          Nej, finns uppgifter på deras hemsida hur du bokar detta. Men det kostar ju extra så klart.

        Fast om man som Kolmården sponsrar en person som Isabella för att ”nå ut” till folk borde väl kravet på motprestation vara mer än typ ”vi kramade Bamse, och pratade om utrotningshotade djur”. Inte ens JAG blev lockad och jag älskar djur (och Bamse..)

        Hade jag arbetat med PR för Kolmården och deras intressen hade jag kanske satsat på ytliga bloggerskor för att nå en ny målgrupp, absolut – MEN – jag hade varit noga med att deras upplevelse faktiskt reflekterades på ett vettigt sätt. Några detaljer om djur hon gillar, kanske?? Någon info om djurparker och deras arbete?? Liksom, vad ska det där inlägget tjäna till.. Hon skriver inte ens om det var vackert, mysigt, långa köer, bra mat, variation på djur, hur djuren hade det, vilka som var söta, vilka BARNEN gillade mest, ingenting!

    Nu får väl folk ändå ge sig…?

      Ja alltså hur ska de ha det? Om hon nu hatar djur så är det väl perfekt att gå på zoo och delfinshow, bära päls och alla andra fel hon kan tänkas göra.

    Jag tänker att det verkar jättebra för miljön när så många företag samarbetar med Isabella. Tydligen är det ju många här som bojkottar allt som Isabella tar i = mindre konsumtion. Så IL borde ju verkligen lyftas som miljöhjälte då!

      Haha bästa kommentaren!

    Om man bortser från den iskalla människan som endast bryr sig om sig själv och hatar djur, så är det bara sorgligt hur de som redan har allt ändå får ännu mera gratis…

    Jag är väldigt trött på hela kulturen med att kändisar och deras barn ska specialbehandlas och få saker gratis och leva i ett fluff hela tiden. Och att det är så som produkter och tjänster ska säljas till oss andra. Företag som använder den typen av marknadsföring åker långt ner på min lista.

      Håller med! Läste tex i Hanapee’s blogg att hon vill bo i Toronto ett antal veckor och vill läsa engelska. Kontaktar då en lokal EF skola och får dom att ”inleda ett samarbete” dvs (utgår jag ifrån) hon får kursen gratis i utbyte mot premissen att folk som läser bloggen kommer att bli så exalterade och inspirerade av att just HON går på den skolan och kommer då omedelbart att vilja göra samma sak. Känner precis tvärtom och är så otroligt trött på, och äcklad av, hela fenomenet.

        Fast just hon gör ju det för att besöka sin svårt sjuka kompis, för att få till det har hon hittat ett sätt att bekosta sitt uppehälle där. Hon beskriver ju dessutom själv det problematiska i det och att hon inte tycker det ör helt lätt!

          Vad jag är emot är själva principen. Det är inte en mänsklig rättighet att få andra att betala för sig, det finns många som behöver pengar i förhållande till sjukdom, även i egen kropp, men som inte har några möjligheter. Tycker också att det här med att man ”beskriver det problematiska och ”inte tycker att det är lätt” är en cop out för att verka medveten och inte bli kritiserad. Om man utnyttjar något har man tagit ställning för. Sen kan man snacka hur mycket som helst efteråt. Men som sagt, för mig handlar det om principen, hon är bara ett exempel.

            Väldigt bra beskrivning av problemet!

    Apropå Simon som snart slutar, såg jag att Rosanna K som jobbat som ”Business Development Coordinator” slutat i det tysta och nu återfinns på Canon.
    Det rör sig i leden och börjar det bli avhopp kommer det ofta flera. Vad vet de som slutar som inte jag vet? Och så börjar rykten spridas och människor ser sig om efter nytt jobb ”för säkerhets skull”.
    Verkar som entusiasmen för det nya kontoret inte är tillräckligt stor för att en del ska vilja följa med.

      Konstigt då hyran ligger på en halv miljon i månaden hahhaha IL lever i en fantasivärld!

      Det är inte helt ovanligt att personalomsättningen ökar när det sker förändringar i företag. I ILs företagsgrupp pågår en väldigt stor förändring. Hennes affärspartner sen 6-7 år, Pingis, ska ha barn och det är tydligt, bara genom att läsa ILs blogg att hon håller på och fasa ut sig. Detta skapar nog rätt stor oro hos medarbetarna. IL måste kliva upp och ta kontrollen över situationen och hur väl hon lyckas beror på hur rutinerad hon är som företagsledare och hennes förmåga att lyssna på andra.

        ”hur väl hon lyckas beror på hur rutinerad hon är som företagsledare och hennes förmåga att lyssna på andra.” = dagens skratt!

          Det var verkligen inte min mening att vara ironisk/sarkastisk. Hon har en väldigt stor utmaning framför sig det är fakta.

            Ja, nog är det fakta att det är en stor utmaning.

    Det är ju helt sjukt hur de ljuger och påstår att hon betalade. Så kan jag, en vanlig dödlig, komma dit med kidsen och daddas runt på samma sätt som Bella?
    Och hur fick de till de arrangemanget i praktiken, Head of hatar djur – dock ej i bur, slog en pling och bara bokade?

      Barnen kanske ville?

      Du kan i alla fall boka att få klappa delfinerna där (kostar någon tusenlapp). Men exakt vad du menar med om de kan dadda runt med dig vet jag inte.

      Nej det står att hon fick en fri visning. De ger det vid ”speciella” tillfällen skriver han.

        Tänkte mest på att hon ju aldrig betalar för någonting, men så klart får ju inte andra gå gratis på Kålmården vid ”speciella” tillfällen.

          Nä självklart inte. Kolmården vill gå med vinst. Hur ska de göra det om de låter folk gå gratis till höger och vänster? Är väl inget nytt att kända personer får gratis inträde på ställen. Eller att ställen till och med stänger ner för allmänheten för att ge personen en vip-kväll. Sluta grina nu för att du inte får något gratis. Eller bli pöwer wöman du också.

            Gråter inte över det, har det bra ställt. Tycker bara det är en sån tråkig värld, där de som redan har mycket bara får mer och mer utan att ens betala. Ett äckligt överflöd för vissa och inget för andra.

              Ja sånt är livet. Självklart tjänar Kolmården mer på att bjuda kända på fritt inträde än att bjuda kreti och pleti. Sen kan man ju tycka vad man vill om vinstdrivande företag.

                ”Tycka vad man vill om vinstdrivande företag?” Måste fråga, hur tänker du att världen annars ska gå runt ekonomiskt om företagen inte är vinstdrivande? Inget hat utan bara nyfiken

                  Jag har verkligen inte sagt att jag är emot vinstdrivande företag.

                    Menade alltså att Kolmården är ett företag som drivs av vinst, sen om man tycker att det är fel är en annan diskussion.

                      Aha ok då förstår jag, missuppfattade din kommentar 🙂

        ”Fri”visning mot att hon skriver ett inlägg som de sedan länkar till.

          Ja och det betyder ju inte att hon inte betalt entré och avgifter för att klappa och mata djur, som andra också kan göra.

      Vi borde åka dit hela bunten och kräva samma VIP-behandling haha ???

        Jag ska åka till Gröna Lund och kräva samma VIP-behandling som Michael Jackson fick när han var där.

    Orka.

    Med andra ord var detta alltså ett sponsrat inlägg som hon inte märkte ut alls? Hon fick specialbehandling mot att hon skriver ett inlägg som Kolmården sen länkar till. Winwin åt alla håll.

    Enligt Bella var detta besök hemmateamets idé så det är fint att de är drillade i att få till samarbeten i allt som görs.

      Även hotellet var väl ett samarbetet… suck!

        Hotellet var inte ett samarbete. Mvh, en som vet.

      Vem är Head of informera Skatteverket om skattepliktiga förmåner? Det kanske är samma person som är Head of stå över lagen?

      Men varför skulle det vara sponsrat/betalt samarbete för att Kolmården länkar? Nej det betyder inte att det är spons, de kan ha blivit glada för omnämnadet och länkar ändå. Sen är det ingen specialbehandling hon fått som inte många andra fått, alla kan göra samma om man betalar extra. Det var ju ett misstag av Kolmården att länka, stackars dem får ett drev av bloggbevakningsmobben emot sig. Låt Isabella och hennes barn vara ifred, bittra idioter!!

        Jag är inte det minsta bitter eller avundsjuk. Bara enormt trött på hur Bella beter sig mot vår miljö.

    Så fruktansvärt trött på att de som redan har jättemycket får en massa gratis och blir behandlade som att de är mer värda än andra. Fy f-n.

    Sen tycker jag även att djurparker är förlegade och att det inte borde få finnas i dagens samhälle. Minns när jag var på Kolmården som barn, jag började gråta när jag såg isbjörnen vanka runt i värmen.

      Fast det är så marknadsföring funkar. Och hela influenseriden går ut på. Företag förknippas med ett varumärke eller ett brand som höjer statusen på deras egna varumärke. Liksom tror du Bolt betalar för sina skor?

        Nä såklart förstår jag hur det fungerar. Tycker bara att det är trist. Speciellt kanske med ett sånt ställe som Kolmården, som hade kunnat göra så mycket mer för t ex barn som lever i ekonomiskt utsatta familjer och i och med det både gjort gott för de som verkligen behöver det och kunnat få bra pr.

          Det kanske finns plats i budgeten för CSR också. Det är ju inte så att Bellas besök tar ifrån dem en massa resurser direkt (antar jag).

            Nej det är knappast antingen eller för Kolmården. Ett gratis besök för Bella utesluter knappast sjuka och utsatta barn.

            Känns ärligt som att folk skiter i hur Kolmården bjuder sjuka och utsatta barn på besök, att det bara är nu när de kan ställas mot Bella som de används för att göra poänger.

            Om inte så kan man ju själv engagera sig eller skänka till organisationer för att just ge dessa barn upplevelser.

              Ja Anonym håller med.

        Jämför du Usain Bolt (UB) med IL? Okey, UB anses av många vara tidernas främsta kortdistanslöpare som markant förbättrat världsrekorden i sina grenar. Han behöver skor och kläder för att utföra sin sport. Vad har IL hittills presterat som gör henne unik och där hon markant förbättrat något i det hon verkar i? Vilka är produkterna som IL behöver för att kunna vara framgångsrik i sitt kall?

          Han har väl råd att köpa sina skor på samma sätt som IL har råd att betala ett besök på kolmården. Men företag sponsrar för att de vill visa upp sitt varumärke tillsammans med personen.

            UB’s spons är direkt kopplat till det han gör. Vad är det IL gör som har samma koppling?

              Det behöver det ju inte vara för att ett företag ska vilja kopplas samman med en person. Ts pratade om att hen var trött på att folk som redan har mycket får saker gratis. Både UB och IL har råd att betala för de saker de vill ha, trots det får båda dessa saker gratis av företag som vill synas med dem. Hur företagen själv tänker kring hur de marknadsför specifika produkter får du fråga dem.

                Tack Anonym. Syster yster ag tänker på samma vis som anonym. Företagen upplever att de tjänar på detta. ILs produkt eller expertis är hennes livsstil och person typ.

                Jag försökte vara pedagogisk och misslyckades.
                Värdet för ett företag att använda ett världsnamn som UB är mycket större än en influencer, IL, i en liten geografi och begränsad målgrupp. Sedan vet, i alla fall duktiga marknadsförare, att det är viktigt att personen är trovärdig. UB sätter världsrekord med företagets löpskor.
                Ser inte den kopplingen mellan IL och de produkter hon marknadsför.

                  Ni har båda poänger.

                  B menar på att all marknadsföring via media är effektiv oavsett objekt.

                  Det du säger är att Usain är ett bättre val som dessutom är relevant för sin produkt.

                  För Kolmården blir det kanske svårt att hitta en lika bra match för det finns ingen kändis som ”utövar” det de säljer.

                  Men att välja Bella måste varit ett av deras sämre val. De kunde helt klart gjort bättre ifrån sig. ?

                    TRH – bra sammanfattat. Tycker att Kolmården redan har ett lämpligt samarbete i min stora dag. Det räcker väldigt långt. Varför inte fler sådana samarbeten?
                    När det gäller strategier för att marknadsföra via influensers handlar det i mångt och mycket om att det ersätter oriktad direktreklam. Reklamen är fortfarande rätt simple men det går att styra målgrupp genom val av influencer. Tror dock att influencer reklam även den kommer att minska och ersättas med AI genererade budskap.

                  Fast Syster Y jag menade att företag kommer fortsätta ge kändisar saker gratis ifall de upplever att de tjänar på det. Inte att Bolt och Bella kan jämföras i hur kända de är eller vad de åstadkommit. Vissa företag sköter det bättre än andra, här skulle jag spekulera att de blev kontaktade typ: Hemmateamet mailar: Nordens största bloggare ska till Kolmården med sina barn vill ni ta vara på denna möjlighet att få lite exponering? Och så Kolmården ba: ”ahmen ja visst fan, det där namnet låter bekant skulle kunna vara något. Öööh en dejt med surikater och lite delfinklapp kan vi väl bjuda på eller vad säger du Arne?” Arne: ”asså nu har elefanterna rymt IGEN och mårdarna har bajsat i sandkatternas bur, Torsten gör vad fan du vill så länge jag slipper papperskrångel och säg åt Praktikant-ola att följa efter o fota lite och posta på Internet.”

                  *Obs enbart mitt spekulerande

    Kolmården skriver att hon betalat själv men jag tolkar det som att hon ändå fått extra service. Så då blir det väl en gåva som hon ska skatta för? Tänker om Kolmården tror att eftersom de inte betalade henne så är det inte sponsrat för kan förstå om de inte har koll på reglerna som diverse mediebolag har… men åh vad jag hoppas att skatteverket gör kontroll på IL för känns som att de behöver sätta ner foten med allt fusk och göra det tydligt även för alla andra om reglerna.
    Som någon annan skrev, jag är trött på att de får massa gratis när andra kämpar och inte har råd knappt med luncherna som alla influenser får gratis med orden ”nej det är inte spons”. Och visst tusan måste den där bastun som ALLA pratar om plötsligt och taggar in vara spons?!?

      Var står det att hon betalat för besöket? Jag tvivlar starkt på det.

        Hon har förmodligen betalat för den vanliga entre-avgiften och blivit bjuden på VIP-behandligen.

          Precis, ett par hundralappar i inträde mot att få besök hos delfiner och surikater som enligt Kolmårdens hemsida kostar tusenlappar, utan att det finns något samarbete eller krav på motprestation… låter ju rimligt?!

            Är på camcams linje. Betalat inträde men får massa lull-lull. Inget som verkar vara i enlighet med Kolmårdens paket. But still.

            Men BB är ju en i raden. Micke Persbrandt, Carola, wahlgrenarna har ju fått samma treatment. Ihop med resten av kändissverige.

            Därtill betvivlar jag att det gjorts något utbyte i form av ett inlägg i utbyte mot lullet. Men Kolmården vet såklart att de på något vis kommer synas om de bistår med lullet.

            Men Bella kanske börjar bli fattig.

        Deras informationsansvarige skrev det som svar till min fråga (Tanya) på Facebook. Jag tycker också att detta upplägg låter som att hon mest betalade inträdet men att resten bekostades av Kolmården: dvs delvis sponsrat besök vilket borde skattas för isf.

      Vi har inte gåvoskatt i Sverige.

    Fast du borde ju bojkottat kolmården waaay innan det av andra mer moraliskt uppenbara anledningar.
    Tycker det vore bättre att satsa pengar och energi på bevarandet av djuren i sin naturliga miljö istället för att exploatera och göra jippon av djurliv i tragiska miljöer. Jättekul för djuren att traska runt på betong eller aldrig mer få uppleva havet som ju känns oändligt i frihet i jämförelse med en trång klorfylld tank .
    Isabella kan väl skänka pengar till djur i det vilda om hon nu vill tjäna Brownie points?

    Hahaha Kolmården får det inte lätt nu för detta tveksamma samarbete. Förstår företag inte varför il är så stor? Hon är provokativ och kontroversiell. Ingen feel good-blogg längre.

      Haha tror du verkligen kolmården kommer bli påverkat ekonomiskt av det här? xD Att il var där och fick en rundtur kommer inte påverka dom ett dugg

        Nej jag menade inte lätt som att de får hantera massa kritiker på Facebook.

    Åh herregud, med er logik så ska jag som avskyr hundar gå och bränna ner organisationer som räddar hundar.. För det är omöjligt att tycka det är en bra sak, eller hur

      Och jag avskyr djur men tycker för den sakens skull inte att man ska plåga djur, hålla vilda djur fångade i zoon/djurparker eller på annat sätt vara jävlig mot dem.

        Det är exakt min poäng, majoriteten här inne är ”Omg hon hatar djur, varför ska hon då på kolmården och klappa djur”
        Då hon skriver dom gör bra saker för djuren, så tycker dom att en djurhatare inte ska gilla något som är bra för djuren/arbetar för djur

        Sen är djurparker absolut inte bra för djuren, det håller jag med dig om 100% 😀

          Hon var på Kolmården för att göra lite damage control efter sin fadäs jag hatar djur i en an Sveriges största morgontidningar.

    Hade inte Kolmården en dag för inbjudna kändisar med barn förut? Har för mig att typ Wahlgrens,Perelli och diverse andra celebriteter åkte på någon sån resa. Men då framgick det ju klart att de blev bjudna för att göra content.

      Gröna Lund brukar ha sådana kändisevents för att få reklam (samma ägare som Kolmården för övrigt).

        Parks and resorts heter koncernen.

      Brukar vara typ 1 maj när de officiellt startar säsongen 🙂 Nu var de bara extraöppet pga påsklovet…

      Parken Zoo har också såna dagar för influencers.

    Tycker det är så tråkigt att ingen hon gör sk ”spontant” är spontant…
    Kollar hon upp om hon får vip service eller inte innan? För det känns som om hon inte skulle åkt om detta inte förekom…gå på Kolmården tillsammans med andra människor, förstå den hotbilden?! Undrar hur många livvakter hon hade med sig :/

      Hon har ingen hotbild mot sig. Hon har bara strategier…

        Japp! Otroligt märkliga strategier, hade jag fått välja hade jag valt något roligt ?

    Besökte Zalandos Beauty/Smink butik i Berlin igår. Där fanns Löwengrips produkter, under ”Scandinavian beauty” eller liknande. Gissa vad skiljde dessa produkter från alla andra i butiken? Hela sortiment hade -30% klistermärke på sig. Hann tyvärr inte ta bild. Men ja, verkar att det kämpas även med försäljning utomlands….

      Ingen i Tyskland har ju hört talas om henne, har bott här i 10 år och har dessutom jobbat inom influencersvängen. Hon är inget namn här och produkterna likaså.

        Men helt ärligt, hur stort namn är hon i Sverige? Utanför den här bloggen hör jag aldrig någon prata om Bella eller hennes produkter.

        Haha nej varför skulle hon vara känd i Tyskland (några bloggläsare där kanske iofs), men sälja hudvårdsprodukter behöver man inte vara känd för att göra varför tror folk det. Säljer inte Lumene heller då för det är väl ingen känd bloggare bakom, Maria Nila är den personen en kändis? Vem står bakom Nivea, Maybelline är de kändisar som syns och som folk känner till eller säljer inte de märkena? Folk här alltså hahaha… Konstigt att du på vift i berlin inte hann ta bild, är du den som skrivit samma förr här att du sett löwengrip på rea utomlands men hann inte ta bild hehe.

        Jag såg rea på Lumene oj de är nog nära konkurs då, och rea på H&M aah troligtvis så säljer de dåligt. Asså..

          Löwengrip är även på rea i Finland, konstant. Flyttades fort från nyheter-hyllan på apoteken och ser dem ingen annanstans. Till dig som försöker jämföra med typ Nivea, snälla det är billiga märken som byggt upp sin säljbas läääänge, långt innan influensers uppstod, med vanlig reklam. Och de har samma kvalitet som Löwengrip, samma ingredienser, men för en tredjedel av priset. Lumene har bättre kvalitet och trovärdighet, försöker inte låtsas vara nåt superlyxigt märke.

      Wow vilket scoop produkter på rea. Gissa vad jag såg, Lumene-produkter på rea 30% rabatt. Och jag såg andra märken på Amazon som var nedsatt/rea.

      Finns på Åhléns outlet med kraftigt nedsatta priser och dessutom 3 för 2.

    ja, det går ju inte att missa.

      ?

    Jag har en Son med allvarlig hjärt/ lung sjukdom …. obotligt .
    Två ggr har vi fått resa / upplevelse som min stora dag ordnat . Första ggr Stockholm m Skansen , grönan mm.
    Förra sommaren var vi i skara. Min stora dag står då för så gott som allt ! Ang som Kolmården skrev om guidade turer och bla min stora dag , Min stora dag har nog betalat för dessa saker ochså , och pengarna kommer ju från donationer från människor . Sedan att denna människa jämförde Min stora dag m Bella är ju bara skamligt ! Barnen från min stora dag är väldigt sjuka med tuffa behandlingar eller som i vårat fall där min kille lever på övertid .
    Men Bella är ju snart lika mäktig som världens mäktigaste man …. påven ! Och med det så får man väl special behandling .

      Nu jämförde han ju inte Bella med min stora dag utan hade det som ett exempel på andra tillfällen när de erbjuder specialvisningar.

      <3

        ❤❤❤

      ❤❤❤

    Min stora dag är dessutom en organisation som inte är momspliktigt.
    Till skillnad från vad BB är…

      ??

    Men nu är du ju där igen.. med dina hån, din avundsjuka och ditt hat.. ”head of hån och bitterhet”. Att du orkar.. hur orkar folk, vad driver folk… fast det var kanske du som skrivit och tjafsat med Kolmården och påpekar och lyfter fram att Isabella sagt att hon hatar djur, till o med att hon ”lyft fram att hon hatar djur” eh.. lyft fram? Hon råkade slänga det ur sig annars och DN tar såklart med det – kul för er. Ni är f-n störda. Camilla du har problem, pinsamma människa! För övrigt så kan vem som helst klappa surikater och delfiner, och andra bloggande mammor med familjer har också fått göra samma saker. Nu får folk ge sig!!

      Låt mig gissa: Stollis ???

      Dom orkar väl lika mycket som att du själv orkar att skriva jättemånga kommentarer som är exakt likadana under varje inlägg om Isabella. Hur orkar DU?

        Exakt likadana? Men du Lisa/Camilla skriver många nästan exakt likadana kommentarer. DU har visst ork du trots allt…

          Sätt dig på dina fingrar, /m! Inte bra för blodtrycket hetsa upp sig som du gör. Vem ska då försvara väna Isabella mot de elaka drakarna?

          Jag heter Lisa och inget annat och nu var ju frågan hur Du orkar? Besvarar du alltid frågor som en fjortis? ”Men Duuurå, du är också duuum”. Frågar igen, hur orkar DU sitta här och skriva många exakt, ok förlåt, nästan exakt likadana kommentarer under varje inlägg om Isabella? Jag orkar pga att jag är ligger hemma just nu och är förkyld och inte har så mkt bättre för mig. Vad är din ursäkt?

      Mot betalning ja

      Hoppas du får betalt för alla inlägg du skriver annars blir jag orolig ? Förresten har Bella börjat dricka igen, hon hade ett fullt champagneglas eller var det som någon skrev på flashback Bellas version av vaskning!

    Det jag menade var att denna person från Kolmården försvarade sig med att de har guidade turer med barn från min stora dag … gratis !
    Dessa barn tycker jag inte ska jämföras m tex Bellas .
    Många av dessa barn är döende och vill få en dröm uppfylld .
    Lågt att ställa ” gratis tur ” och jämföra de med att Bella m ungar fick det

    De jobbar verkligen i motsatt riktning mot gravitationen

    Jag undrar vilket som stämmer in bäst hur det gick till med besöket?

    1. Hej det är Isabella. Jag tänkte besöka er med mina barn och skulle vilja ha VIP-tur, men jag ska naturligtvis betala själv.
    2. Hej Isabella, Kolmården här. Vi skulle gärna vilja att du och dina barn besökte oss. Vi ger dej en VIP-visning, men du får betala själv.
    3. Isabella med anhang kliver in genom entrén och en djurskötare ser Oj, men kolla, där kommer ju Isabella med sina barn,. Vi måste ge henne VIP-turen och ha intressanta samtal.

    Jag är förbannat nyfiken! 😀

      Snarare nr 4.

      4. Hej, det är Isabellas team. Hon och hennes barn skulle vilja ha en VIP-tur med extra allt mot att ni får exponering i hennes blogg med 1,5 miljoner läsare.

        Hahaha… tänkte inte på det ? Självklart är det så!

    Isabella hävdar så sturskt att hon minsann har en baktanke med varje inlägg och varje ord. Hon pratar om excelark där hon planerar exakt när hon ska skriva gulligt om barnen eller provocera. Hon vill få det att framstå som om hon har 100% kontroll och hela tiden ligger såååå många steg före. Som om allt är en del av geniets Master Plan.

    Men. Jag tror inte på henne. Jag har väldigt svårt att tro att hon med vilja kan han planerat att bli denna arroganta världsfrånvända människa som hon framstår som numera. Jag tror helt enkelt att hon fått hybris. Hon har gått upp helt i sig själv och sitt ego, påhejad av sin personal. Hon har fått storhetsvansinne.

    Hur kan man ens skriva att man måste flytta till New York för att kunna få gå i gympaskor och ha tofs? Vad har hon för självbild egentligen? Vem i Sverige hindrar henne från att ha gympaskor och tofs?

    Jag har fått nog av att läsa om hur hon ”springer fortare än alla andra” när hon egentligen inte gör ett skit av det alla vi andra kämpar med varje dag.

      Fast hon har inte skrivit att hon måste flytta till New York för att kunna få gå i gympaskor och ha tofs. Du vinklar väldigt du och förvrider, tolkar in saker för att få det till det du vill läsa. Förlåt men du låter bitter och avundsjuk men nej nej såklart är du inte det men låter så.

        Jo indirekt har hon skrivit det. Meningen att kunna dra på sig gympaskor och ha håret i en vänlig tofs ska bli så skönt när hon är i NY. Implicerar att hon ej kan det hemma i Stockolm.

    Vet en familj där en cancersjuk dotters önskan var en dag på skansen och träffa alla djur. Svaret blev att de inte gör såna åtagande mer än till min stora dag..

    Blev väldigt ledsen över att Isabellas friska barn fick denna tur, känns orättvist.

      Men man kan boka in extra grejer på Kolmården och andra djurparker, och så betalar man extra avgifter för det. Alla kan göra så alltså, de som har råd och möjlighet, inte endast Bella. Är du ledsen över att Isabellas barn fick en kul dag? Sen var det ju Skansen så varför jämför du med Kolmården då. Sorgligt med den cancersjuka dottern, hoppas hon får komma till skansen.

    Jag var på kolmården för några år sen med min pojkvän (Var 22 vid tillfället, och jag är helt normalbegåvad). Kollade på surikaterna där en som jobbade där visade upp dom och berättade lite om dom. Jag har alltid älskat surikater, så efteråt när alla andra gått frågade jag om jag skulle kunna få klappa en (hehe kanske töntigt men skitsamma). Fick svaret ”nej, dom har jättevassa tänder och kan lätt bita igenom nageln om någon klappar dom”. Accepterade det såklart.

    Men så såg jag blondinbellas story, där hennes små barn får vara INNE hos surikaterna?? Men jag fick inte ens klapp en. Så farliga var dom tydligen. Visade storyn för min pojkvän och båda konstaterade att om man har pengar, så får man göra vad man vill. Tråkigt att dom gör skillnad på folk och folk.

      Självklart kostar det extra. Bedriver Kolmården välgörenhet eller driver de en vinstdrivande djurpark? ?‍♀️

        Och hur mycket tror du blondinbella betalade???‍♀️ Om det var en tjänst dom erbjöd, att få gå in till surikaterna, skulle dom nog sagt det där och då. Men det var ett solklart nej pga att surikaterna kunde bitas. Men dom kanske dresserade djuren lagom till det att blondinbella och hennes avkommor kom på besök?

    Ja, och en mycket misslyckad sådan. Googla rock in a sock breast implants så får du ser hur hon ser ut. Har synts tydligt på bilder och filmer utan pushup bh.

    Fy skäms Rickard Sjödén! Betydligt mer humant att VIP- behandla en barnfamilj som kanske inte har det så gott ställt ekonomiskt.

    Kanske lite halvt OT men whatever! Något jag inte förstår är hur Blondinbella/Blondinbellas företag har råd med hennes livsstil? Camcam, är det något du kan titta närmare på?

      Finns ett inlägg om Expressens artikel om just detta. Inlägget skrevs för bara någon dag sedan

        Men där fanns väl inga direkta svar på hur hon finansierar den där livsstilen?

        (med reservation för att jag missat något, eftersom jag inte läst artikeln utan bara läst OM den)

      det här är – på riktigt – en av vår tids stora mysterier.

    Det jag äcklas mest är hur Kolmården menar att ”nej, det är ABSOLUT INTE ett samarbete”. Bella gör det influencer gör- alltså tar gratis saker och visar upp de. Att han Rickard jämför hur de särbehandlar en miljonär med hur de särbehandlar sjuka barn som kan få gå på en djurpark för att det är deras största dröm blir bara bisarrt.

    Hur kan man vara förvånad, på ett sätt så hatar ju även djurparken djuren.
    Djuren är en endast pengar för fom
    Plågeri att ha delfiner göra konster i en liten bassäng.
    Så har inga större förväntningar på Kolmården

    Jag var på kolmården i måndags och så Isabella ett antal gånger i parken. Svårt att missa henne dock med hennes fönade svall, stora solglasögon och fin skor.. Kan väl säga att hon stack ut bland alla andra småbarnsmammor, inte alla som har med en barnvakt som springer efter barnen medans man själv kan spatsera och ta selfies med fans.. men barnen såg ut att ha det kul! Men kan inte annat än hålla med om att detta inte var kolmårdens smartaste drag. Jag menar, en vanlig barnfamilj betalar multum som det är med bara inträdet till Kolmården, att man då ska visa upp surikatmatning, tigermatning i bur och klappa delfinerna, som vanliga barnfamiljer bara kan drömma om känns väldigt skevt. Och framförallt att marknadsföra detta genom bella som hatar djur?

      Gick du fram och sa hej och hälsade från oss alla på Bloggbevakning? ?

    Min systerson önskade att åka dit, dom fick alla fördelar via min stora dag❤ dom gav honom en upplevelse som var fantastisk! Lika fantastisk som Isabellas barn får…. som månadsgivare till min stora dag blir jag jag skeptisk. Ger jag mina pengar till barn som behöver extra härligheter i sitt liv, eller går dom till Isabella?

      Du skänker till min stora dag, inte till Kolmården så gissa själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.