Ska Marcelo bli pappa eller är det ett skojsigt skämt?

Marcelo hänger mycket med en 19-åring vid namn Emilia som uppger på Instastory att hon och Marcelo inte är tillsammans med bor ihop då de väntar barn.
Kan detta vara sant eller är det ett skämt? Har Marcelo lyckats yngla av sig? Är det världens första Paradise Hotel-bebis vi kommer skåda här (som vi känner till i alla fall)?

Med det är kanske inte SÅ illa även om det är sant?
Det hade kunna ha varit fitt-petaren Adinatoor som spridit sina gener vidare.
Tänk på det är det känns mörkt.

Kommer de tillkännage nedkomsten med ett BREEEEEEEEEEEV!!!! månne?

Nu publicerade Emilia detta:

Jag undrar hur mycket Marcelo myser när tjejerna slåss pm honom? ??‍♀️??‍♀️

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är jag blind eller heter hon inte Emilia?? Det var jag som frågade om hon blev påverkad i hopp om att tända ett ljus någonstans. Hemskt att det inte påverkar henne mer. Och jag antar att vi inom ett år ser samma stories om deras breakup som hos de andra damerna??‍♀️…Det blir ju dock lite skumt om nu Nina har pucklat på henne och sedan låtsas som ingenting?

      Fast om de inte är ihop som hon påstår…

      Hon har ju sagt att hon inte är med i PH, dom träffades genom en kompis till henne, han visar ju nästa aldrig henne på insta men hon visar Marcelo väldigt ofta skriver hur kär hon är, hon är ju så ung det är ju stor ålderskillnad men det kanske går bra, igår skrev dom igen på instastori skumt inlägg att dom skulle ha barn!

    Någonstans får Nina skylla sig själv, han visade vem/hur han var på Paradise, och hon fick se det svart på vitt sen också när programmet gick. Hon blundar för det igenom hela deras förhållande sen blir hon ”förkrossad” och nu är det GRLPOWER som gäller. Jeez, sitt ner!

      Kärleken kan vara jävligt blind, inget nytt eller konstigt i det.

      ”Men varför lämnade du bara inte?”

      Åh, den härliga gamla victim blaiming 🙂

        Marcelo var öppet svinig under hela Paradise. Gång på gång på gång.
        Men Nina trodde allt skulle förändras bara de kom ut ur programmet.
        Detta var mer än lovligt naivt. Jag är säker på att vänner och bekanta varnade henne och hade synpunkter.
        Visst eget ansvar måste väl ändå finnas i denna situation. Det är inte victim blaiming.

          Du säger att Nina till viss del har ett eget ansvar för det som Marcelo utsatte henne för. Hur är det inte victim blaiming?

          jag är själv tillsammans med en narcissist, han kan vara ett svin, är manipulativ och är mytoman. även fast jag verkligen känner honom och vet hur han är så är det extremt svårt att lämna även fast man vet att det är det enda vettiga.

            Du får väl bara ställa dig frågan hur du ska se tillbaka på ditt liv?

              Ja, tänk vad enkelt det vore om man ’bara’ kunde lämna. Tro mig, en vet precis varenda argument till varför en bör ta sig ur situationen. Uppmanar alla som inte förstår att läsa på om varför man stannar i osunda relationer! Finns många anledningar till att det är ett så pass vanligt fenomen.

      Hört talas om män som är manipulativa? Tror du att män som misshandlar ger kvinnan en örfil på första dejten?

        Nog för att vi kan tala om hur svinig en person är men det är lite väl magstarkt att dra in fysisk misshandel här utan att deta något om det. Dra inte praralellerna utan att ha grund.

          Jag sa inte att marcello misshandlar. Poängen i min kommentar kvarstår.

            Du drar en paralell som garanterat kommer att väcka funderingar som till slut blir fakta för folk. Det kommer att övergå till att han faktiskt har gjort det när folk skvallrar om det. Han är en dick men jag förstår inte riktigt när det blev ett brott att vara en fuckboy. Jag förstår också att tjejerna vill hämnas men Nina har ju långt ifrån rent mjöl i påsen här iommer det ju fram, hon ska vara glad att hon inte blev anmäld egentligen. Ropa om girlpower när man två veckor tidigare precis har brukat fysikt våld mot en tjej som är en oskyldig bricka i hans spel typ.

              Bortse från andra meningen i min kommentar då om du har svårt för den?‍♂️

              Poängen kvarstår dock. Och det TROTS att jag aldrig har påstått att marcello misshandlar fysiskt.

                Jag fattar din poäng men jag tror inte du förstår min?

                  Jo men jag tycker att den är irrelevant då jag inte säger att han misshandlar fysiskt.

                    Fast det är den inte då du skriver en antydan. Fysisk misshandel har inget med inlägget göra därför är din kommentar malplacerad även om det du säger stämmer generellt.

            I det här fallet gjorde Marcelo just det, gav henne en fet örfil på första dejten, om man nu ska använda misshandel som metafor. Han betedde sig inte som ett svin efter ett halvår precis! Thanks for proving my point!

              Men trots det så lyckas han ju uppenbarligen manipulera henne. Som så många andra taskiga män.

                Trots det? Din poäng håller inte. Att han eventuellt manipulerade henne längre fram är en annan femma. Nina har ett eget ansvar som går in i ett förhållande efter att ha fått sig en rejäl käftsmäll på första dejten, vilket var min poäng från första början.

                  Jo min poäng att män som är vidriga också är bra på att manipulera är ju ännu tydligare då

                    Fast, nu var ju inte Marcelo bra på att manipulera, jag tror inte ens han försökte. Han visade klart och tydligt vem han är från dag ett, again – my point!

                      Lets agree to disagree

                      Agreed! 🙂

      Han förbjud henne/de kom överens om att inte se programmet när det sändes så hon hade ingen aning. Fast bara det är en varning i sig…
      Det är vad Nina sa i podden ’I sanningens namn’ iallafall

    ”Iiiiiiiih, de e mej di slåss om!!!”

      Hahahaha fan vad jag känner igen det där!!! ÄR det Lina i Emil i Lönneberga är jag helt fel ute? ???

        Ja!
        Letade efter gif/klipp, men Lina är ju så jävla mobbad och underskattad så hittade inget från när Alfred, Bulten i Bo och (med diverse rumpsparkar) Kråkstorparn slåss på auktionen i Backhorva.

          Hahahahaha som hon njöt när hon fick ta åt sig äran över bråket. Drama-Lina ? kråkstorparn var en riktigt obehaglig typ btw

          Igår lade Filmfabriken på Instagram upp just det klippet.

    Jag tror problemet är att Nina inte har kommit över Marcello, hon hade ju troligtvis förhoppningar att de skulle bli tillsammans igen efter PH. Föreställ er själva att ni verkligen tror att personen ni älskat har ångrat sig och släpper in er med öppna armar efter han varit iväg, men att ni sedan möts av en annan tjej som öppnar dörren till er tidigare gemensamma lägenhet.

      Nja riktigt så tror jag inte det var.. Nina åkte själv ner och ska vara med i höstens PH (iallafall enligt det spoiler konto på insta. Tror det är sant då många som varit och spelat in började uppdatera på insta stories igen samtidigt, däribland Nina) Hon kommer troligtvis komma in lite senare, ska bli kul att se Marcelos reaktion då jag tror han inte hade någon aning.

        Ja det är verkligen konstigt det där. I podden så säger hon att hon inte skulle kunna vara med i ex on the beach även om hon blev erbjuden 200.000kr. Dvs inte vara med i ett program där marcelo är oxå med. Förstår att hon har tystnadsplikt, men när man pratar om en sån allvarlig grej i en podd och sedan ljuger om en sak så undrar man vad som är sanning egentligen. Dessutom har jag ont i magen av skam, han dumpar henne pga ph och hon springer efter honom dit ?

    Fast varför ställer Nina upp i kommande säsong av pH? Om det tog slut mellan de i Januari så behövde hon inte sjunka lika lågt som Marre och delta i pH.. hmm Nina är väl själv en dramaqueen

      Men va? Nina ska ju inte vara med i PH igen?

        Jo.

        Svar till Sara: Ja hon ska vara med i PH i höst fast hon kommer in som joker senare i programmet…

          Fast ska hon faktiskt det eller är det bara något som står på ett spoiler-konto för att dra uppmärksamhet nu när det är bråk mellan dem..? Hon har ju uppdaterat både story och sin instagram relativt frekvent hela tiden.

            Hon var inte aktiv på instagram under ca 10 dagar, sedan la hon upp en bild på en strand och tog bort den ganska snabbt. Jäkla pinsamt att bli dumpad för att ens kille vill vara med i ph och hon springer efter honom dit

              Eller så ville hon bara ge igen vem vet? Varför hänt tro en kvinna är offer?!

            Svar till Louise: man kan välja att tidsinställa sina bilder på instagram vilket jag tror att Nina gjort!

              Nej det kan man inte!

                jo, det kan man. Gör det dagligen i mitt jobb…

                  Vilken app!

                Jo det kan man. Med en app.

              Aha! Visste inte det.

    Men alltså.. Hur kan man vilja slåss om den sophögen? De borde ju slåss om att ta sig ut lägenheten så snabbt som möjligt typ xD

    Tror han myser mest av uppmärksamheten han får här just nu.

    Jag slås ibland av hur obehagligt det är att folk (de ovan såväl som Jocke & Jonna, Paow, My, Booken… osv) fläker ut sina privatliv på det här sättet. Allt skall publiceras, precis allt skall ut till ”följare” varav de flesta är ansiktslösa och anonyma människor som inte har något med deras liv att göra. Jag känner mig så sjukt gammal (är 30), men det här sjukliga bekräftelsebehovet och uppmärksamhetssökandet är vansinnigt för mig. Jag vet att alla inte gör såhär, och vill inte leka alarmist, men gränserna för vad ”privat” innebär har verkligen flyttats.

      När det gäller den ”yngre” generationen så är det helt klart uppmärksamhet det handlar om. Fiska likes och kommentarer, smicker är nutidens drog. De är födda in i sociala medier.

      De äldre, som Booken tex, har förmodligen inte så många vänner att ventilera vardagliga saker med och då blir vi på nätet vännerna man visar upp det nya köket för. Vi vill ju ha nån att visa livet för, visa framgång för och prata om motgång med. Familj är inte detsamma som vänner.

    Det är inte första Paradise Hotel-bebisen

      vilken är första?

        Ulrika tror jag hon heter, var väl med för ca 5år sen, typ runt Samir eran.

        Och sen Prinsessan Sofia såklart hahah

        Andrea som blev slickad i rumpan av en annan tjej som jag inte kommer ihåg namnet på 🙂
        Har för mig att Haidar blev kär även i henne i den säsongen.

      En PH bebis borde väl vara en bebis som har blivit till av ett par som träffats i PH…. inte någon allmän PHdeltagare…

    Fast världens första PH-bebis blir det ju inte… Ulrika Forsberg (?) har ju redan två bebisar. Hon gick väl ut med att hon var gravid typ direkt när sista programmet hade sänts.

      Prinsessan Sofia… ? Duh…

      Jag tänker att en PH-bebis är en bebis som kommit till av två föräldrar som träffat varandra inne i huset. Annars får vi väl även räkna prins Alexander och prins Gabriel som PH-bebisar och det skulle nog inte kungen gilla om man tänker på hur han uttalat sig om dokusåpadeltagare innan CP blev tillsammans med S. ?

        Och det är nog ingen slump att den säsongen av ph är spårlöst försvunnen

          Va är den? Tror ni kungahuset har betalat, eller är det fjäsk från media/produktionsbolag att ta bort?

        Den blev kanske till INNE i huset? ?

      Är väl massor med folk från PH som skaffat barn sedan de var med, antar att det i inlägget syftade till att BÅDA deltagarna här varit med i, samt träffades, i PH.

      Och nej, Emilia är självklart inte med barn.

      Natasha peyre/Elena.

    Ska man vara sån så har både Ulrika Forsberg och Andrea Norrman barn sen tidigare ? / PH-nörd

      det är ju inte samma sak.

      Andrea blev väl gravid och fick sitt första barn EFTER medverkan i PH?!

    Snälla Nina spyr galla över Marre men springer ändå hem tlll honom på fyllan och attackerar en tjej som är 6 år yngre än henne.. Hade Nina varit en smart och stabil brud så hade hon inte ställt upp i ännu en säsong av PH där Marcelo även deltar som kommer sändas i höst..

      Till Ninas försvar har hon inte spytt galla över nån. Hon har berättat sina upplevelser av relationen som fick henne att må dåligt sen att man kan dra sina egna slutsatser av det eftersom han själv visat upp sitt äckliga beteende på tv är ju en annan sak. Skyll inte på Nina att Marcello är en skräpig pojkvän och vidrig kille. All skam ska ligga på honom!

    Marcelo försöker hålla sig relevant och det enda sättet för honom att verka intressant är genom andra tjejer. Som han sen trycker ner för han är en vidrig människa. Jag hoppas för Emilias skull att hon inte väntar med barn med honom. Hon kommer för evigt vara bunden till honom. Jag gar träffat många män som marcelo och ju äldre de blir desto sorgligare blir de.

    Strike tre för Marro då.
    BB: Annica
    PH: Nina
    PH igen: Emilia
    Historien upprepar sig självt.
    Han har sedan 2012 behandlar tjejer som sopsäckar i TV.
    Den här gången tar han med sig en 19 årig tjej till Sthlm.
    Hon får se det positivt ändå, hon får en fribiljett storstaden och har ganska många pr på sig att hämta sig efter hans kommande psykiska misshandel.
    Hoppas hon inser att hon i te kommer att kunna förändra honom och att han i te kommer att förändra sig för hennes skull.

      Å så en sväng med Nicci och någon mer tjej mellan Annica och Nina.

        Jag syftade på att han tar med sig en deltagare från varje såpa han är med i?
        När han blir tillfrågad för ex on the beach så kommer han att dumpa den här tjejen med.

    Första PH bäbisen:
    Fick inte hon Sofia(?) söt tjej, färgat svart hår, blåögd fitnesstjej från typ Örebro barn tillsammans med en tatuerad kille blond kille? De blev ihop under PH och skaffade barn? Nån som minns bättre vad paret heter?

      Tänker du på Viktoria och Simon från Ex on the beach?

        Haha kul ändå att du ändå fattar vem hon menar från beskrivningen när hon egentligen heter Viktoria och är från Karlstad ? jag känner att även jag har för bra koll ?

        Hahaha Ja! Bra gjort att veta vilka jag menar på den beskrivningen som tydligen var ganska fel!??Tack då var det alltså EX on the beach.

    Troligtvis vill Marcelo att de ska köra just detta skämt att hon är gravid eftersom han vet att det sårar Nina maximalt då det är hennes dröm och något dom pratade mkt om när dom var ihop.

    Förvånar mig inte alls att Marcelo blir tillsammans med en 19-åring. Han skulle aldrig klara av en kvinna i sin egen ålder. Det är ju så med män som stannat mentalt i utvecklingen, de blir äldre och äldre men tjejerna blir yngre och yngre.

    Men hånglade han inte nyss upp paow? Allt för PR asså..

      Det står att de inte är tilsammans så vad spelar det för roll? Är du singel så hångla med vem du vill.

    Wt vider! ?

    Fan vad deras föräldrar måste skämmas som uppfostrat dessa ungar. Känner mig gammal men skulle fan bli bestört om min son blev som M ?

    Så sorgligt att se dessa tjejer slåss mot varandra när de borde vara han som får en fet box i sitt botoxade ansikte. Han är så sjukt manipulativ. Det här om hur han lever på sina tjejers pengar förvånar mig inte det är typiskt för såna narcissistiska människor som han är, allt handlar om att parasitera på andra för att komma framåt själv. Nicci berättade ju att hon betalat hela deras resa m.m när de va ihop och stackarn va 19 år. Ironiskt att hon nu blir kallad golddigger.
    Om Nina slagit den lilla tjejen är det fel men det tar inte ifrån vad Marcelo gjort och gör mot alla sina flickvänner. Han är inte frisk och jag tror Annica har en poäng när hon pratar om personlighetsstörning. Det är ju väldigt tydligt och uppenbart att han är empatistörd när man ser hur han beter sig på tv mot tjejerna och sen hur han njuter när de är ledsna. Det där är inte ett friskt beteende och det borde inte normaliseras på tv. Produktionsbolagen borde ta ansvar och sluta rekrytera M till tv-program!

    Någon som vill köpa biljetter till Swedish house mafia ikväll?! Behöver bli av med dom då sambon blev sjuk! ?? nypris 550kr styck, kom med ett bud!

    mejla mig malin-elina@live.se , kom igen gubbar och gummor ❤❤

      Är det du, Catten?

    någon skrev.. ”en gång otrogen alltid otrogen” Så om man har varit otrogen i ett tidigare förhållande men inte är det i ens nuvarande förhållande.. så är man fortfarande otrogen?

      ???

      Wow….

      Ordspråket syftar på att människor oftast inte förändras så radikalt. Har man det i sig att vara otrogen mot en partner kan man lika gärna vara det mot en annan. Lite som ordspråket ”ränderna går aldrig ur en tiger” 🙂

    OT

    Bianca köper en lägenhet dyrt och har nu fått tillträde till lägenheten. Det första hon gör är att sälja köket!!! Med vitvaror för 45000!

    Sjukt billigt, ett sådant kök går nog till 300000 nytt med bänkskivor i marmor osv och det är helt nytt dessutom!!

    Men hur sjukt är det inte att hon köper en topprenoverad lägenhet för att riva ut allt och göra om hela lägenheten?!

    Det är inte klokt vilket slöseri med pengar och riktigt uselt ur ett miljöperspektiv.

      För att hon kan och är bortskämd som få! Ja menar hon äter ju ute typ hela tiden!!!! Sjukt är bara förnamnet!!!!

        Bortskämd? Av sig själv eller? Hon har råd att betala ur egen plånbok, menar jag.

      Utan vitvaror var det

        Nej sedan ändrade hon sig och säljer även vitvarorna

      Håller med! Usch blir ledsen när nån river ut ett toppfint nyrenoverat kök på det där sättet. Respektlöst nästan.

        Ja.. Stackars kök.

          Respektlöst mot jorden vi lever på, var det så svårt att förstå?

    Första ph-bebisen? Både Ulrika och Andrea från ph har ju barn.

    Fast Nina söker mer uppmärksamhet än marro! Hon Är med i poddar umgås med Annica osv osv…

      För du kan inte någonstans anta att det beror på att han inte blir tillfrågad?

    Allting verkar så konstigt, minst sagt. Inte för att jag bryr mig. Tror inte alls på att Marcelo och Nina har gjort slut. Fake för att få drama i sina Instakonton. Har inget belägg för detta men redan när Nina berättade att det var slut fick jag en känsla att det var bara för att få uppmärksamhet. Kan ha fel men man väl få säga sin uppfattning/åsikt.

      Ett råd. Ta av foliehatten.

        Vill bara betona att jag inte försökte vara spydig. Dåligt skämt?

    Det var tydligen ett skämt enligt exonphspoiler’s insta stories.

    Vadå så Nina och Marro är tillsammans?? Wtf sjukt om de skulle fakea allt för insta följare..

      Självklart inte.

    Enligt Emilia så ska Marcelo vara med i hemliga beundrare haha alltså både pH och det #kändiskåt

    Vem är denna Marcello???

      Google is your friend

      Sök på Marcelo Pena Paradise Hotel

    Wow tack för tips! Ska genast börja med dessa böner och örter så min misshandlande make vill stanna hos mig <3

      Hoppas stora stavningskastaren kan hjälpa mig med!!

      Glöm inte rötterna!

    W.T.F Asgarv!!!

    Men alltså..stavningen på den här bloggens inlägg är ju verkligen under all kritik. Men jag är väl satt i modd as per usual för ingen får ju kritisera denna person, bara hon som får göra sånt med dåligt formulerad svenska
    För g*ervid*e är OKRÄNKBAR!

    Kan vara den roligaste kommentaren på bloggbevakning någonsin, det måste det vara!

    Skärmdumpar ??

    Första PH bebis(arna) måste väl vara Elin Bergius och hennes CF som träffades i Norska PH2015? ??

    Stavningkastare… är det något man kan använda i kombination med autocorrect? ?

      Haha, ojdå, tråden borttagen. 🙂

      Ni som vet, vet

      Va?

      Kan också vara en synonym till språkpolis.

      Ex: ”Va inte en sån himla dryg stavningskastare nu Göran!”

        hahahahah

          Vi fortsätter i tråden om Mogi där Baba har återuppstått.

      Misstänker att hela kommentaren var google translatead från engelska. Eftersom det handlande om någon typ av voodoo-människa kan han ha varit en ”spellcaster”. Stavningkastare hahaha, så jävla roligt. Ska börja kalla trollkarlar för det.

    ”All ear-time är bra ear-time” #nisomvetvet

      Äcklet i BB. Gry var inte imponerad.

    Googlar man Emilie Wahlund blogg så kommer en kommentar upp från Annicas blogg från 2012 då en tjej vid samma namn kommenterat att hon vill att Marcelo och Annica ska komma till hennes stad Gävle. Vilket är samma stad som just Marcelos Emilia Wahlund kommer ifrån. Hon är alltså ett gammalt fan av paret eller kanske speciellt Marcelo då! Känns som att Marcelo kan manipulera henne till vad som helst! Tänk er hypen för henne! ?

    ironin i att paow ska försvara marcelo som behandlar brudar sämst, men blir vansinnig när ingen står upp för henne när hon berättat hur mattias behandlat henne.

    sämst jävla brud

    Hm alltså hade jag varit denna brud hade jag blivit så himla rädd. Men samtidigt lär hon väl få se (om hon inte redan sett) hans psykopatiska beteende närsom och man får hoppas hon lämnar snabbt som attan.
    Fett weird, om de nu är tillsammans, att han går runt och hånglar med Paow (som fullkomligt ÄÄÄÄLSKAR att lägga ut det på sin instastory). Är säker på att hon inte är den enda heller dock.
    Fy vilken vidrig och äcklig kille. Har tyckt det sen jag såg honom och hans osäkra jag i BB.

    Så EMILIAS live för 6 dar sen då var hon inte gravid sa hon, men hon lägger upp bilder på inatastory, det var ju flera veckor sen och att Marcelo hade tagit med henne till hemliga beundrare det är inte sant det var skoj skrev hon hon är endast 19 år och tar studenten nästa vecka, Marcelo fyller 29 år, hon skriver att hon inte varit med i ph, vad som är sant i den här historien vi inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.