Dags att plocka fram chiffernyckeln..

Ex on the beach:

EDIT – Tydligen har AnnaLisa raderat originalinlägget men tack vare min läsare Mia så har jag det i sin helhet här:

ana ana2

la

ade

Adde ”The Adinator” från Ex on the beach gästbloggar inne hos Anna-Lisa Herascou – ni vet paret som gick ut med sin graviditet i typ v 3 varpå de gjorde en abort efter att ha diskuterat det hej vilt på sociala medier.
Så plocka fram chiffernyckeln för här har ni ett inlägg som är allt annat än lättläsat.

Han gästbloggar om hur det gick till när han tappade(!) sin oskuld och erkänner att han begått ett sexuellt övergrepp på sin före detta flickvän när hon sov – ett erkännande jag tror han är totalt omedveten om själv.

jag checkar på google hur tar man reda på när en tjej är otrogen så ser jag någon som skrev att man ska stoppa in ett finger i deras pussy och om det är jätte varmt så har hon haft sex. så jag stoppar in ett finger i hennes pussy checkar om det är varmt, det var jävligt varmt och slemmigt så jag tar ut mitt finger och luktar på det för säkerhetskull o det luktade inte som hennes..//Adde

Detta berättar han alltså som en rolig anekdot och hela Sveriges ”brosor” skrattar med. Adde är ju en cool kille att se upp till!
Ledsen att göra er besvikna men av det här kan jag bara sätta en enda läpp i pannan på ”The Adinator” – sexualförbrytare.
Det är ungefär så o-häftig som man kan bli. Urk!

Dagens ungdomar allts
Vad är det för fel på vissa av er?

Tack för tips, Mimi!

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Wtf?!

  Svara

   Han behöver kontrollera sin svenska 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

   Svara

  Sist jag kollade brukar det vara varmt på insidan, sex eller ej. Vilket äckel

  Svara

  Jisses… och tjejen visste säkert inte ens om det förän hon läser det nu. Vad fan är det för fel på män?! Aldrig någonsin har det varit ok att stopppa upp något i något hål utan tillåtelse! Man blir fan i mig rabiat feminist för mindre! Jag är rätt liberal feminist men sådant här får mig att undra om de inte mer radikala strömningarna har rätt, i alla fall om vissa män. Kemisk kastrering verkar vara det enda som biter.

  Svara

  Inte klokt hur dum kan man bli. Sjukt tycker jag. Vilken blä kille sådär håller man ju inte på!

  Svara

  Wtf!!!!’så där kan han ju inte göra det är ju som att kolla hans snopp om han fått utlösning eller inte. Och det kan han ju få bara genom att tänka.

  Svara

  Vilket jävla skåp! Hur i helvete tänkte han här? Och vad är han för obildad idiot som dessutom tror att ifall han stoppar in ett finger och kan på något sätt lukta till sig en otrohet!? Hans föräldrar måste vara stolta..

  Svara

  För det första: fittan är till större delen inne i kroppen, klart som fan det är varmt.
  För det andra: det är alltid lite slemmigt där inne, bland annat för att förhindra att bakterier från t.ex. fingrar sprids
  För det tredje: fittan ändrar lukt hela tiden beroende på menscykeln, trosor, tvål, osv.
  För det fjärde: har någon anmält honom?
  För det femte: hur dum i huvudet kan en människa bli?
  För det sjätte: jag tar snart livet av mig om människor som han och hans fans ska tillåtas uppfostra barn.

  Svara

   Och vem fan vid sina sinnens fulla bruk tror på fullaste allvar att en otrohet märks på detta vis?

   Svara

   Hurra! Vasst inlägg! I love u!

   Svara

   Word!

   Ta dock inte livet av dig. Vi behöver sköna människor som kan trycka ner idioterna..!

   Svara

    Haha nejdå! Ibland blir jag bara så trött (Gunvald Larsson: ”du kanske är utbränd”, älskar Gunvald). Får ta och uppfostra ett par söner eller börja debattera istället 🙂 ?

    Svara

  Hans svenska är så dålig! Hans värderingar helt skeva. Dessutom är han väldigt mycket ett äckel!

  Svara

  Jag förespråkar sällan våld, men SNÄLLA in inte någon bara klippa till honom med en stol i huvudet så kanske han kommer ner på jorden igen?!
  Kan eventuellt nöja med med att någon kör ner ett gäng kottar i urinröret på honom.

  Svara

   Det räcker med tvål… Råkade göra det på sambon i duschen. Bad såklart om ursäkt och var ledsen, men sa att jag skulle lägga det på minnet ifall det var nödvändigt 😉 🙂

   Svara

  Läste hans intelligenta inlägg.. ba en kommentar: snitta ca 70 lax i månaden för att jobba som säljare på Viafone? Vem tror han att han lurar?! Hela inlägget får mig att vilja gräva en grop och ta med mig alla skämskuddar i världen och hoppas att han inser själv hur pinsamt skrivet allt är och tar bort det.. gaaaah.

  Svara

   Är man en duktig säljare är 70 inte omöjligt dock

   Svara

   Nu vet inte jag hur provisionen ser ut på just det företaget, men jag känner flera säljare som tjänar mer än just 70 brutto. Jag tyckte att just den delen var det som var mest normalt i hans inlägg..

   Svara

  Förfärligt! Och hur kan Annalisa acceptera detta inlägg?

  Svara

   För att hon är den kvinnliga varianten av ”Adinator”.

   Svara

  Denna vidriga människa får mig att må illa… med tanke på hur många unga framför allt killar som ser upp till honom så blir man mörkrädd. Hans syn på tjejer är vidrig. Kan ingen bara bura in honom ? ???

  Svara

  usch usch usch usch, vill spy på honom 🙁

  Svara

  Hoppas tjejen anmäler honom. Fallet är ju redan avgjort, han har ju själv skrivit sitt egna erkännande. Jävla svin. Bra kvinnosyn.

  Svara

  Jag blir så himla ledsen.
  Denna veckan har Efter 10 temat Hur porren påverkar unga personer. Igår medverkade en kille som vid väldigt tidig ålder blev beroende av porr och han sa att han kan förstå (utan att ursäkta deras beteende) att killar som begår övergrepp inte förstår att ett nej är ett nej då dom matats i timmar med porrfilmer som mer eller mindre ser ut som våldtäkter/gruppvåldtäkter. Jag blir rädd för hur framtiden kommer se ut när man låter personer som denna Adde få utrymme i tv och på sociala medier.

  Svara

  Vet att man inte ska önska att något ont ska hända en annan människa; men kan inte idioten bara få den där ”penis-fisken”?! Fy fan vilken vidrig människa.

  Svara

  Herregud, och han fattar inte ens att han gör fel? Vidriga människa. Vem fan kom ens på att man kan kontrollera om någon haft sex på det viset? Det är ju lika korkat som alla dessa oskuldskontroller. Det går inte att se sånt här, när ska alla idiotiska människor inse det?!

  Svara

  Jag arbetar med kvinnor som blivit utsatta för sexuellt våld och jag vill bara säga: Om någon utsätter er för något liknande så är det ett sexuellt övergrepp och det är olagligt. Det är fruktansvärt att den här personen bidrar till att normalisera mäns sexuella våld mot kvinnor, särskilt som han når en väldigt ung publik.

  Om någon som läser här har blivit utsatt för nåt liknande och behöver råd och stöd, ring Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50 eller Brottsofferjouren Sverige på 0200 21 20 19. Hos båda finns förstående människor att tala med som kan hjälpa till att slussa dig vidare.

  Slutligen: det här kommentarsfältet gör mig ändå lycklig att se. Så många som säger ifrån, som vägrar acceptera att män får bete sig såhär mot tjejer.

  Svara

  Tror ungefär 0,007% på hans berättelse om att den där tjejen var så elak och att han tjänade 70k i månaden och låg med alla hans ex tjejs bekanta.

  Han är ett svin. Och nu skapade han precis en anledning till att rättfärdiga det beteendet.

  Svara

   Edit: Kollade hans instagram, det är typ 3 ifrågasättande kommentarer på 192 stycken. Resten tycker att han är en kung, eller bäst. Tjejer skriver till honom och ber honom följa dem, skriva en rad eller träffa de på stan.

   Hur.fan.är.folk.funtade?

   Kan VI ”normala” inte göra något åt det? Skriva till hans samarbetspartners? Vad som helst? Påverka på något sätt? Att komma undan med ett sånt här beteende, när han skrivit om det öppet på hennes blogg gör mig fan mörkrädd.

   Svara

  Men alltså!
  Läste hans gästinlägg och det är liksom så pinsamt. Snacka om att ha noll koll överhuvudtaget.
  Och ”The game”… hahaha ja det förklarar ju en del om hur han vill framställa sig själv.
  Nej allvarligt, skämskudden fram på den här killen. Och på alla som tycker han är kung.
  Det var länge sedan jag läste om någon så patetisk människa.

  Svara

  Mitt inre är alltid varmt och blött och det är ett bra tag sen jag hade sex nu. Kanske får boka tid hos gyn för såhär kan man ju bara inte ha det.
  Nä usch, bort med fanstyget!

  Svara

  ALLA GIRLS, NU tar vi och kommenterar i det där jävla vidriga inlägget och ser till att NÅGON ANNAN EVENTUELLT ändrar åsikt när dom ser vad vi skriver. Tyvärr ger det tjejen lite trafik till bloggen, me nvad fan kan vi annars göra???

  Svara

   Japp redan gjort!

   Svara

  Att det ska vara så svårt att fatta att man inte kör upp grejer i folks kroppsöppningar utan medgivande! Det är ju inte rocket science direkt

  Svara

  Det här är så vidrigt att jag tänkt på det ända sen igår då jag läste det.
  Jag undrar hur tjejen som fick fingret uppkört i slidan mår?
  Visste hon om detta sen innan?
  Hur känns det för henne att läsa om det nu efteråt?
  Och hur i HELVETE kan Anna-Lisa vilja vara med en kille som utövar övergrepp?!?!

  Svara

  Visst är det fint med denna ”berikande mångkultur”? Dra inte alla killar över en kam då jag har sett få svenska killar bete sig lika illa som denna juggen!

  Svara

   Dra inte in ”mångkultur” i detta. Detta beteende är inte okej, oavsett var du kommer ifrån. Och jag vet inte vilken tur du verkar haft i livet, men jag har stött på minst lika äckliga ”svenska killar” (som du så fint uttrycker det), som tar på mig utan att be om lov, stoppar upp sina händer mellan mina ben, skriker slampa/hora efter tjejer på stan för att sedan skratta gott och klappa varandra på axel, för de tycker att de är så sköna.

   Ironin sedan dessutom att du säger att man inte ska dra alla över en kam, men verkar göra precis det, fast med människor från annan kultur…

   Svara

   Men snälla nån. Om du hade brytt dig om sexualbrottsoffer på riktigt hade du sett en massa svenska killar som beter sig såhär

   Svara

   Åh herre gud, där kom det! Jag har blivit våldtagen av tre personer, två av dessa var svenska män, alltså ca 66%. Men det är ju så klart bara ett räkneexempel…

   Svara

   Jag blev våldtagen av en *svensk* snubbe.

   Svara

  Killen är så pantad att han själv skriver om ett övergrepp han ligger bakom på nätet?! Utöver det så är anledningen att han gör det baserad på ren idioti! Jag är så glad att det ligger en grabb i min mage så att jag kan uppfostra honom att visa respekt och ta hänsyn till folk runt omkring honom!

  Svara

  Den här bloggen är så jävla relevant och VIKTIG!!!!!! Jag blev själv utsatt för ett exakt likadant övergrepp, mitt ex hade kontrollerat min fitta när jag sov med två fingrar och konstaterade att jag var ”helt slapp och helt säkert hade knullat någon på toaletten” på nattklubben vi hade varit på kvällen innan. Han var ett riktigt psykfall som jag tyvärr slösade fyra år av mitt liv på. Den här idioten har ju uppenbarligen noll konsekvenstänk (precis som alltför många i hans generation) men nu jävlar! Hoppas den utsatta tjejen gör en anmälan, han har ju svart-på-vitt erkännt! Hur uppfostrar man en sån här jubelidiot?!!! ARG!

  Svara

  Jag skrev precis å ifrågasatte, tkr ni ska det med. Desto fler negativa kommentarar på deras insta måste ju bättre än alla hejarop på honom om vilken kung han är.
  Kan man inte maila tidiningar å sånt? Sänk hans ”karriär”

  Svara

   Jag har mailat expressen och aftonbladet att de borde skriva om detta. Så jävla vidrigt, blev verkligen otroligt illa berörd av att läsa det. Usch alltså

   Svara

    Aftonbladet har nog fullt upp med att skriva om gifflar.

    Svara

  Jag tittade precis på kommentaterna på hans instagramkonto där han länkat till bloggen.

  Trodde att det skulle vara många kommentarer om hur vidrig Adde är.
  Men till min förvåning såg jag ETT kritiskt inlägg bland över hundra stycken.
  Det stod bara saker som ”gäri” du är min kung” ”hur blir man snygg som dig” ”brooshan”

  På riktigt, vad fan håller folk på med?

  Svara

   Vad är hans IG?

   Svara

    adinatoor.annalisah

    Svara

  Var inne på inlägget nu och såg bara massa kommentarer där folk ryter ifrån. Skulle tro att det är ni här inne som lagt kommentarerna, älskar er ❤

  Svara

  Jag brukar inte kommentera här men detta är bara för sjukt för att inte engagera sig i! Har varit inne på både hennes blogg och deras insta och lämnat en kommentar. Hoppas att alla ni gör det så att fler inser att hans beteende är sjukt och oacceptabelt!!

  Svara

  Blir inte ett dugg förvånad över det han skrev efter att sett hur han betedde sig i sex on the beach. Tjejen säger att hon vill bli lämnad i fred och Adde tafsar och försöker typ ha omkull tjejen på sängen. Märktes direkt att han inte har någon respekt för kvinnor och att han tycker att sånt beteende är normalt.

  Svara

   Sorry för särskrivning.

   Svara

  Aldrig varit in på hans ig förut men tog en titt nu…tyvärr… Jag blir så ledsen o beklämd när jag läser alla hyllningskommentarer. Småpojkar som vill efterlikna denna pajas som trots att han nåt vuxen ålder verkar ha fastnat mentalt i 13-årsåldern. Så skittöntigt språk va?! Gäri, brush, mannen pfff…
  Är det den här kvinnosynen som ska dominera om ett par år här i landet?

  Svara

   Den här kvinnosynen har redan dominerat ett bra jävla tag i Sverige. Framtill 1965 var det inte ett brott att våldta sin fru, var det också invandrarnas fel?

   Svara

    Nej, men det blev olagligt av en anledning, right? Invandrare (absolut INTE ALLA, men många) HAR en annan kvinnosyn, och jag säger inte att det är fel. Det är deras kultur. Problemet är när den kulturen krockar med Sveriges. För dem (som har denna typ av kultur) är det okey att göra sexuella handlingar mot kvinnor utan hennes tillåtande om dem visar t.ex ben, axlar etc. Varför ens argumentera mot det? Olika länder HAR olika kulturer.

    Svara

     Vill bara förtydliga – absolut inte alla. Har ej nämnt religion, endast kultur. I Dubai t.ex ljuger ju kvinnan om mindre än 4 män var vittnen till våldtäkten.

     Svara

      Och i Sverige måste du ha uppsåt för att dömas för våldtäkt

      Svara

      Vid offerbrott med interaktion spelar även den sociala relationen mellan offer och gärningsperson en stor roll för anmälningsbenägenheten. Allmänt gäller att våld och hot mellan obekanta anmäls oftare än brott där de inblandade känner varandra eller är familjemedlemmar.

      //////

      När män utsätts för brott som hot och misshandel är gärningspersonen oftast en okänd person och brottet sker ofta på allmän plats. När kvinnor utsätts för samma typ av brott är gärningspersonen oftare en bekant eller en närstående,och brottsplatsen är oftare hemmet eller arbetsplatsen.

      Info om Sverige eller Dubai?

      Svara

     Och vad menar du svenska män som våldtar kvinnor, tafsar på dom, skriker efter dom, kallar dom för horor har för kvinnosyn? Tror du allas usla kvinnorsyn försvann så fort våldtäkt inom äktenskapet blev kriminaliserat?

     Vill du ha lite historier om hur svenska män trakasserat kvinnor? Eller kommer du ändå hävda att svenska män har helt annan kvinnosyn än utländska?

     Svara

      Men SNÄLLLLLLAAAAA: gå inte offtopic. Den här diskussionen med en dokusåpakändis som våldtagit sin ex-flickvän och erkänt det på sin flickväns blogg är större än era åsikter kring det här. Just.precis.nu.

      Svara

      Hur är det offtopic?

      Svara

     Orsaken till att det blev olagligt har ingenting med invandring att göra utan snarare om jämnställdhet. Under 60- och 70-talet ökade antalet feministiska initiativ som ställde krav på samhället om ökad jämnställdhet. I detta ingick en strängare lagstiftning gällande sexbrott.

     Att begå sexbrott mot kvinnor är en kulturell fråga, men det är en kulturell fråga som berör synen på kvinnor, deras rättighet till deras kroppar och deras sexualitet, inte att män från öst har sämre kvinnosyn. Män våldtar och förnedrar kvinnor sexuellt över HELA VÄRLDEN, väst som öst, norr som söder. Det anses vara en taktik i krig, det finns de som anser att våldäkt inte kan ske inom äktenskap, eller att det kan finnas förmildrande omständigheter.

     Jag kan rekomendera Katarina Wennstams böckre samt Stina Jeffners avhandling ”liksom våldtäkt typ”, där ’svenska’ ungdomar uttrycker sig om förmildrande omständigheter kring våldtäkt.

     Svara

    Nej nej jag menar inte att det är invandringens fel. Jag bara undrar vad som hänt då jag själv inte är”uppväxt” med det här språket o fenomenet.

    Svara

  Är inlägget bortttaget? kan inte hitta det

  Svara

  Kräket tog bort inlägget.

  Svara

  Dom som ifrågasätter adde på hans instagram har fått svar av 12åriga pojkar ”feminazi triggered” …..

  Svara

   Haha ja jag va en utav dom. Orkar inte ens svara, eftersom dom är 12. Synd, att det är dom som växer upp å blir vårat samhälle

   Svara

    Tyvärr är en av dem 14 :/ Man tänker ju att när dem är lite äldre iaf ska ha lärt sig, men nope. Funderar på att ringa hans föräldrar eller något men det är väl att gå över gränsen hahah…

    Svara

     Som förälder hade jag blivit oerhört tacksam om någon främlig gjorde mig uppmärksam på att mitt barn beter sig vidrigt eller försvarar vidrigt beteende på nätet, speciellt i sådana här fall när det faktiskt finns svart på vitt vad ens barn skrivit.

     De allra flesta barn, även de som uppför sig dåligt, har föräldrar eller för all del fosterföräldrar som bryr sig om att deras barn ska hamna rätt i livet. Det är bra mycket lättare att guida barnen rätt om man har konkreta bevis på att ens uppfostran inte nått ända fram.

     Svara

      Håller med helt! Är detta något som man som mamma/kvinna skulle klappa ungjäveln på huvudet och berömma? Nä!

      Svara

   Min kompis, som går i paralellklass med honom sade, utan att veta vad han skrev där på Instagram, ”Han är en idiot”.

   Svara

  Det är ingen som kan ta reda på/vet vem hans ex tjej är?

  Känns ju inte som att hon har nåtts av denna information.

  Svara

   Han la ut bild på henne på instagram..

   Svara

  Borde man upplysa Adde om att det inte kostar en tusenlapp varje gång man trycker på enterknappen? Det är gratis, han borde prova!

  Svara

   Eller punkt.

   Svara

  ”Adde” är personen i skolan som inte kunde dela sin text i stycken trots att läraren hela tiden sa åt honom.

  Svara

   Det här inlägget får mig att tveka ifall han ens har gått i skolan..

   Svara

  Herregud orkade inte läsa klart det han skrivit, idiot. Skrämmande. Så de gjorde abort sen, har missat det, glömt bort dem lite men kom att tänka på dem häromdagen, ja jösses…

  Svara

  Usch vilket jävla svin och äckel!!! Blir så förbannad på sånt här!!

  Svara

  ”ni vet paret som gick ut med sin graviditet i typ v 3 varpå de gjorde en abort efter att ha diskuterat det hej vilt på sociala medier.” förstår inte relevansen med detta bara? :p tycker det är uppfriskande och starkt att hon vågade diskutera det.

  Men fy fan vad vidrig han Adde är.

  Svara

  Vilken jävla idiot!
  Kan vi här anmäla honom eller leder det ingen vart pga av att ex-tjejen inte anmäler själv?
  Sen blir jag så jävla förbannad på alla föräldrar som låter sina barn ha dessa personer som idoler,lite jävla ansvar över vad deras barn kollar på/följer på sociala medier är väll inte för mycket begärt!?

  Svara

  Camilla jag tycker du ska censurera tjejens ansikte. Hon har förmodligen inte ”okejat” att han la ut det här för allmän beskådan, hon kanske inte ens vet om att hon varit med om ett övergrepp och får nu reda på det tillsammans med allmänheten. Eller så kanske det är något hon har fått bearbeta i flera år som nu rivs upp igen och dessutom för allmän beskådan. Jag vet inte, jag försöker sätta mig in i sitsen och jag hade blivit helt förstörd av att något så privat läggs ut tillsammans med min bild för tusentals främlingar.

  Svara

   Tack för kommentaren – jag trodde det var AnnaLisa på bilden – har givetvis täckt över hennes ansikte nu!

   Svara

    Åh va bra, fick så ont i magen när jag såg hennes bild tillsammans med inlägget. Tack Camilla!

    Svara

  Vilket jävla stolpskott!

  Svara

  ….kan man inte kontakta någon form av journalist på en tidning?

  Svara

   Jag skickade tips till Aftonbladet och Expressen med länk till detta inlägg och instagram där hans fans kallar oss våtare. Om fler gör det lär det få effekt!

   Svara

    Hatare* ?

    Svara

  Någon frågade honom hur han tänkte när han skrev detta och han svarade ”fuck haterss” .. plus massa småkillar som kallar dom som ifrågasätter för ”feminazi” ”haters” osv.. vill ringa allas mammor haha

  Svara

   Killen är över 20 och tror på allvar att folk som är emot sexualbrott är haters?

   I så fall är jag en stolt hater, precis som säkert 99.99% av alla vuxna människor i vårt land är!

   #spridnäthat 😉

   Svara

   Kan få fram hem numret till han som skrev ”feminazi”… 🙂 Min kompis går i hans parallelklass. Maila malia.northquist@gmail.com om någon (seriöst) vill ringa hem till hans föräldrar… ^^

   Svara

  Sjukt. Tvivlar på att den pojken blir mognare med åren.
  Tycker även synd om Josephine Qvist som tvingas synas på bild bredvid den grisen på hans IG. Hon la ut en video på sin youtubekanal här om dagen där hon ville göra klart för alla att hon inte längre vill få frågor om EOTB.
  Känns rent spontant som att han lägger upp den bilden för att provocera då hon själv sa i videon att hon inte har kontakt med någon från realityserien (utom Elin) och inte längre ville förknippas med det programmet.

  Svara

  Det här är helt sjukt! Hur kan folk okeja hans beteende och hylla han till skyarna. Hans kvinno syn och han beteende är helt sjukt!! Fler borde kontakta sociala media, Aftonbladet ect, så alla får se hans vidriga ja! Det är unga tjejer/killar som ser upp till människor som Adde! Och de är inte okej!!! Han borde bli anmäld! De spelar ingen roll vad som hänt under deras förhållande han kan inte ursäkt sitt dåliga beteende till hans förflutna! De är inte okej att pilla i någons annans privata delar när man i ett omedevetet tillstånd! De är sjuk!

  Svara

  Osmakligt!! ?

  Svara

  Detta måste få ett stopp, hur får vi denna blogg nedstängd? Vilken portal bloggar de på?

  Svara

   Tänkte samma sak. Verkar inte ligga under en portal? Eller inget som syns på hennes blogg iaf.

   Svara

  hur jävla efterbliven kan man bli???? det är ju skrämmande att han nu lär yngre killar att en kvinna som har varmt och slemmigt underliv har varit otrogen. Skolan måste börja undervisa tonåringar mer om människokroppen och hur den fungerar!!!! Vi lever väl inte på 1600-talet???? vi vuxna måste sätta stopp för denna totala okunskap!!!

  Svara

  Cam cam, du som brukar maila och fråga saker, är det inte läge att höra av sig till hans skivbolag maverick music entertainment och fråga hur de tänker när de ska släppa hans nästa singel om ett par dar…

  Svara

   Bra där!! Det ska jag göra på en gång!

   Svara

    Skulle även vara intressant att höra vad Aftonbladet och Expressen säger. De skrev ju tex om graviditeten. Tänkte mest på om de väljer att inte skriva om det, vad anledningen till det i så fall är.

    Svara

  Blev illamående när jag lästa hans inlägg

  Är så sjukt glad för att jag såg tjejen som kommenterade här, så jag kunde gå in och screenshotta skiten!

  Fy fan för en vidrig människa, blir mörkrädd när jag läser kommentarerna på hans instainlägg

  Svara

  Som många gånger om våldtäktsdrabbad – både av okända män och systematiskt i ett 3 år långt förhållande – så gjorde det där mig enormt illamående och illa berörd att läsa. Framför allt när jag ser hur han blir uppbackad av så många andra. Det är fullständigt vansinnigt. Och så har vissa mage att påstå att vi inte lever i en våldtäktskultur (obs, en global våldtäktskultur som inte tar hänsyn till härkomst utan är förekommande överallt. Punkt).

  Svara

  Din äckliga jävla våldtäktsman! Hoppas på riktigt att du åker fast. Ditt jävla äckel. Du är smuts!

  Svara

  Nu har även Anna-lise kommenterat och svarat på kritiken med det mest idiotiska försvar ”inget våldäkt skedde för att de var tillsammans”. Jag skäms för hennes. Hon är fan lika sjuk som honom. Fy fan.

  Svara

   ”Men asså på riktigt, vet ni vad våldtäkt är? Googla snälla upp det. Har ni aldrig tagit på en killes kuk när han sover? Jag gör det hela tiden. Så ni påstår att jag våldtar min kille dagligen? Sluta förvränga hela situationen. På riktigt nu. Våldta och röra är seriöst två olika saker. Om min kille hade lagt sitt finger i min pussy när jag sover är det förfan ingen våldtäkt. VI är tillsammans. DOM var tillsammans. Nu får ni ge er”

   Exakt så skrev hon… vill dunka mitt huvud i väggen för att jag blir så jävla frustrerad!

   Svara

   Och hans svar var…

   ”Sluta hata (emojis) när någon är otrogen mot mig så är det OK ? #fuckhaters”

   Herregud…

   Svara

  Undrar om Josefine Qvist är medveten om att hon blir förknippad med en våldtäcktsman. Med tanke på att det är stor diskussion om våldtäckten på en bild där hon är med på deras insta.

  Svara

   Jag är blockerad av dom båda och har även blockerat dom då jag inte vill förknippas eller ha kontakt med dom. Jag får dock mail hela tiden om att dom pratar om mig / lägger upp bilder om mig så jag är medveten, men jag låter dom hållas för jag vill som sagt inte ha något med dom att göra. Tack för omtanken!

   Svara

  Btw, Adde och Anna Lisa har tappat 2250 följare på 2 dagar, skönt att se folk lämna ett statement! 🙂

  Svara

  Går det inte att anmäla deras gemensamma IG konto?
  adinatoor.annalisah
  För uppmuntran till sexuellaövergrepp

  Svara

   Jag anmälde för mobbning/trakasserier

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.