Lukta bubbelgumsströssel med Löwe

Isabella LÖWEngrip har avslöjat namnet och designförslag till sitt barnkalasdoftande budgetmärke och det blev inget mindre än Löwe.
LÖWE?
Min hjärna uttalar det redan ”lövä” precis som Flattered har Ullardsuttal och det är pritty match ingenting jag kan göra åt saken.
Det känns inte helt genomtänkt, trots att Isabella hävdar att responsen varit ”helt fantastisk” men kanske är det bara ett experiment för att se vad den faktiska feedbacken blir?
Varför skulle hon annars gå ut med ett varumärke innan hon registrerat det hos PRV?
Fast å andra sidan så brukar det ju vara precis så här Isabella gör saker och ting – ni minns väl alla ”Twilly-debacklet” där Hermine Hold använde Hermès registrerade namn ”Twilly” på sina produkter och tvingades ta bort det, eller när någon registrerade Hermine Hold på Instagram innan företaget själva säkrat upp sina sociala medier.

Vad tror ni om namnet LÖWE? 
Jag undrar vad de 44 personer (efternamn) och 6 män (förnamn) som har Löwe som namn tycker om att få se sitt namn på hyllorna?
Det är ju ändå ganska ovanligt…

Och vad tror ni om det här? ”Loewe Beauty”?
För lika eller helt okej?

Tack för tips!

221 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dags att ut och flyga också, Cannes… Undrar om man får välja rutt själv när man flyger privat? Har hört att alpernas smältande glaciärer är extra tjusiga från luften. Hon kanske kan be piloten flyga lite extra lågt så att hon kan ta en bild och visa ungarna. Vore säkert kul för barnen att se innan isen försvinner helt…

      Ah en domedagsprofet.

      Jag förstod inte vad det var i hennes resplan som inte är möjligt utan privatflyg. Oslo och London denna vecka och Cannes nästa, det går inga reguljärflyg dit eller? Vad pratar hon om?

        ”…pratar på Cirkus i Stockholm, pratar i Oslo för några tusen personer och flyger vidare till London direkt för möten. Veckan därpå är åtta personer från mitt team (och barnen) i Cannes för event och röda mattan. Utan privatflyg hade inget varit ovan varit möjligt att få ihop.”
        Ja, vad är det för svårt att få ihop detta med reguljärflyg (som nu går igen när strejken är slut) ?
        Skulle möjligen vara om eventet i Oslo slutar sent så det inte finns flyg längre till London då och möten i London börjar så tidigt att det inte går att komma dit på morgonen. Verkar konstruerat allt detta bara för att kunna tjata om privatflyg en gång till.
        Och ”Veckan därpå är åtta personer från mitt team (och barnen) i Cannes för event och röda mattan” ska alltså innebära att alla åker med samma flyg? Vore väl bättre att dela upp på två reguljärflyg?

          Jag såg nyligen Amina J Mohammed på ett event jag deltog i i Asien. Tänk er hennes reseschema över flera kontinenter. Tror ni hon flyger jet? Självklart inte. Alltså det är väldigt snark på denna privatjets-provokation. Påminner mig om en Grisham-bok där försvarsadvokater fått dille på att äga jettar.

      Kom på att tänka på en sak och kanske ville Cam cam undersöka det lite närmare. De dyra smycken som Blindinbella köper är lite som att ”gömma pengar” för att ”samtidigt investera” i mina ögon. De ägs av henne privat och inte av bolagen fastän köps via ”samarbete”. Dyra smycken är investering för värden på guld och diamant stiger lika mkt som värdet på olja och allt annat.

        Hon får väl bara låna sina smycken?

    Allt med LÖWE verkar vara lågpris, ytterligare ett försök som kommer att misslyckas.

      Det är väl just precis det som är meningen. Då har de alltså lyckats!

      Hur kan man lansera internationellt med ett Ö i namnet. Det finns ju inte på engelskatangetbord. Det blir ju då Loewe utomlands.

        Hört talas om Mötley Crüe ?? Tycker fö snarare att det verkar som om många anv åäö osv medvetet för att stå ut i mängden.

          Men hur kan man söka efter produkterna på nätet om du inte har ö på ditt tangentbord? T.ex på Amazon? Ska de skriva då Loewe?

            Eller lowe?

              Ingen aning hur savvy folk är på keyboard settings o därför heter jag inte Börgschki eller Bürgschki

      Tänkte samma. Loewe är ett rätt stort lyx märke. Men det kanske är tanken att man ska tänka billig lyx om löwe. Göra en omedveten koppling.

        Vid googling är löwe en tysk pansarbåt oxå
        ??

          Torpedbåt*

            Saknar gamla lcc- tänk om hon fortsatt på den banan och vidareutvecklat det märket.

            Och inte blivit lika världsfrånvänd som sista åren.

            Hon är inte i samklang med tiden utan försöker kränga på oss gamla 70-talsideal.

            Blondinbella kom tillbaka!!!!

              Hon har aldrig varit här. Hon har ingen essens.

                Hon hade en period när jag tyckte hon stod för många bra ideal och faktiskt var en förebild.

                Det var som att hon blev en helt annan person efter skilsmässan.

                Kanske blev hon mer sig själv eller så är hon bara vilsen just nu och tror att alla avundas hennes liv.

                  Jag tycker mest det känns som om hon fastnat i samma mönster som en tonåring som postar Hur amazing livet är efter att deras partner gjort slut. Bara det att det fortsätter år efter år med Bellas ”kolla vad lycklig jag är! Kolla! kolla!””

              Jag håller med! De rosa flaskorna var faktiskt roliga och stod ut. De passade bra med koladofterna också. Undrar varför Bella valde att ändra det konceptet som ändå måste ha fungerat.

                Iallafall verkar det vara LCC som säljer bäst fortfarande.

          Löw är också den där tyske fotbollstränaren som äter snorkråkor.
          Vilka trevliga associationer dessa nya produkter ger.
          ??

            Och gräver mellan benen ??

              Och luktar sedan på fingrarna ?

                Och DET luktar nog inte bubbelgumsströssel!
                ?

    Är säkert för att Ö är lite speciell bokstav tänker jag.

      Men eller hur? Den är liksom rund med två prickar. Kan nästan inte fatta att det är sant m

        ?

        Hahahaha ?

        Alltså, det är faktiskt två stolta prickar med en lös cirkel som hänger och dinglar undertill. ??

        Har haft en rent ut sagt förjävlig vecka och det här fick mig att gapskratta verkligen, så tack!

    Varför inte bara använda design, förpackningar och recept för LCC som bevisligen fungerar?
    Satsa på ett dussintal referenser av LCC och placera ut serien där den säljer dvs outlets, lågprisbutiker, dagligvaruhandeln och eventuellt någon kedja som vill ha. LCC har ju alldrig egentligen dött utan fortsatt att sälja (gamla produkter eller nytillverkning, who knows).
    Det där LÖWE-konceptet verkar stolligt. Kommer bara att kosta pengar. Man undrar om det är allvarligt menat.
    Nej, LCC på repeat ger pengar i kassan. Och sen får man börja trimma bort produkter ur Löwengrip för det finns alldeles för många och serien säljer dåligt. Det är säkert 10% av artiklarna som svarar för 90% av omsättningen. Brukar vara så.
    Det är mitt råd. Skickar faktura 🙂

      Håller med! Tyckte ursprungliga LCC kändes lite pigga och fick känslan av att det kunde blivit lite ruljans på produkterna. De nya känns bara helt intetsägande, och smälter bort i övrigt utbud.

        Instämmer

    Tycker Löwe låter bättre än LCC. LCC tyckte jag alltid lät som en parfymfri tråkig kräm från apoteket ?
    Men oavsett vad hon döper det till eller hur det kommer dofta så är det väl aaaldrig nån här som skulle köpa hennes ’klet’ eller vad det är folk brukar kalla det.

      Exakt!

    Ingredienser som är snälla mot miljön
    Hjälp alltså….

      Det finns ingenting människan gör eller använder som i förlängningen är snällt mot miljön…
      There you go. ?

        Du generalisera grovt. Jag förstår vad du menar men det finns massor som människor gör som är nödvändigt för att naturen ska utvecklas och frodas. Problemet är att vi är för många och att vi har industrialiserat alltför många processer.

          Kan du ge exempel på vad människor gör för att naturen utvecklas och frodas? Jag försöker inte vara dryg utan är morgontrög och kommer helt enkelt inte på något

            Vi gör egentligen ingenting som inte är kompensatoriskt för det som andra djur och naturen själva skulle ha gjort om det inte vore för vår inblandning.

            Tja vissa människor jobbar ju med att aktivt återskapa saker som är bra för miljön – typ återplanterar skog! Man kanske inte gör det mer positivt än om människan inte fanns, men man aktivt skadereducrerar haha!
            Tänker också på dom som typ skapar nya korallrev eller städar i haven 🙂

            Det är verkligen lätt att glömma bort dessa fina och vettiga saker i all uppgivenhet det är kring miljön…

              Jo visst, men det hade ju aldrig behövts från början om det inte vore för människan…
              Människors aktivitet är extremt negativ eller i undantagsfall, på sin höjd, ett nollsummespel.

                Om det är ett nollsummespel är väl allt ok. Varför ska vi inte få lämna avtryck!?

          Vi, och andra arter, bidrar bland annat genom att skapa en biologisk mångfald, sprida växters frön, kärnor etc. Vår odling håller marker öppna och skapar gynnsam livsmiljö för olika andra arter. Vår avverkning av skog, genom nedhuggning eller kontrollerad brand föryngrar marken och ger vissa arter möjlighet att växa och föröka sig. Vi lever i symbios med vissa andra arter, ger dem skydd och mat i utbyte mot deras tjänster (exempelvis katter som håller efter möss och råttor, hundar som används vid jakt etc).

          Allt ovan fungerar i liten skala men problemet är att vi nuförtiden industrialiserat alltför många processer och att vi helt enkelt är för många människor och det är rubbat balansen.

            Ja, men eftersom vi stör balanserna på det sättet så bidrar vi inte till ekosystemen, utan allt sker på bekostnad av något annat. Naturen hade gjort allt det där på egen hand, men det hade tagit betydligt längre tid.

            Nej det där bar inte sant något av vad du skrev. Många arter i är utrotade pga vårat skogsbruk i Sverige . Narturen, skogen behöver att trädstammarna ligger kvar, av de förmultnande trädstammarna kommer näringen tillbaka till marken. Det finns svamp, insekter som enbart lever på sjuka & nedfallna träd, fåglar som enbart lever av dessa insekter. Finns inte de insekterna finns inte fåglarna. Ex vitthuvad hackspett är utrotningshotad pga skogsbruket. Jag som skogsägare driver ett företag ,Jag säljer skog, jag låter inte träden vara sjuka eller förmultna. Vi skapar inte livsmiljö för olika arter, tvärtom. Jag dikar ut mark så att våtmarker försvinner för att det går att min skog växer bätte . Däremot när man kalhugger skapas mer sjukdommar och insekter som går på träden , vilket är nergativt . Och jag tror inte att det var de arterna som du syftade på . Nej, människan är inte positiv för naturen som du påstår. Vi tvärtom utarmar antalet arter och växter i värden och det är till övervägande de växter , träd vi oldlar. Ex det finns bara 4 % vilda djur, restän är människor och de djur som människor har.

        Det finns åtminstone inget som Bella gör som i förlängningen är bra för miljön..

          Inte du heller.
          Eller någon annan.

    Jag tror att de kommer undan med namnet eftersom Ö ändå är en så pass udda bokstav men dofterna…. för hundra spänn…nä det kommer inte gå.

      Det förutsätter en stark marknad i länder där Ö är exotiskt. Som svensk tycker jag bokstaven är ful, både till utseende och ljud. Ö är den brötiga finnige EPA-traktorskillen personifierad i en bokstav.

        Som svensk tycker jag att bokstaven är vacker. Att den dessutom är exotisk är bara en bonus. Sjöstjärna, snöboll, sötnos – fint!

        ???

        Den svenske kocken i ”The Muppet show” !

      Tror att dofterna helt klart hade gått hem hos mina barn på 2,5 och 8 år. Men 100 spänn nja. Då köper jag hellre bamse tvål för typ 40 kr.

      Men alltså i länder där Ö inte används, säg USA, så brukar man väl ersätta just Ö i ord med ”OE”? Så Löwe för de som saknar Ö på tangentbordet BLIR ju Loewe! Helt sjukt hur de tänkte där kring namnet… Som att jag skulle starta ett klädmärke som hette Äcne.

    Jag är inte direkt ett Bella-fan men tycker namnet Löwe är bra ? bättre än Löwengrip och LCC.

      Jag tyckte faktiskt också att namnet LÖWE var bra, mkt bättre och tydligare än LCC.

    Strössel då tänker jag direkt på mjukglass….

    Är inte löve ”lejon” på danska?

      Tyska 🙂 tänker alltid att Isabella heter lejongrip i efternamn vilket är lite lustigt eftersom en grip är hälften lejon ^^

        Obs löwe med w då med v verkar det mest vara namn ☝️

        Och på danska med.

        Är väl så det går när man hittar på ett namn för att det ska låta fint, istället för att ärva ett äldre namn med ett sammanhang :).

      Jo

      Løve är lejon på danska, så jo! 🙂

        Och på norska!

        Och på tyska

          Och vad betyder Fanny på engelska? 😉

      Och på norska!

      Jo det er det, staves løve!

      Och norska.

    Tycker nog att Löwe är bättre än LCC iaf! ?

      Varför är din man en viking☺?

        Och liksom HUR? Åker han på plundringståg? Springer han runt och bränner byar och våldtar? Bygger han båtar?

        Eller är han en helt vanlig tvåbarnspappa som heter Daniel, bär keps och fixar i trädgården?

          Han kanske sommarjobbar som vikinskådis på Birka?

          Bär keps och fixar i trädgården ?…. bäst idag.

          Haha, heter Daniel och bär keps! ?????

          HAHA han heter ju Daniel, bär keps och fixar i trädgården 🙂

            Haha, nu gick jag in på bloggen och såg att han faktiskt bär keps.

          Min kompis är viking säger han. Han är från Welsh, har skägg och håller på med träkonst??
          Daniel i keps ??????

        Jag är mer intresserad av varför man definierar sig själv som någons fru.

          Att vara min makes hustru är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag blir inte mindre genom att definiera mig som en del i en fantastisk gemenskap, snarare mer ?

            Definierar han sig som ”min frus make”?

              Väldigt ofta, ja!

          Av kärlek? 🙂 och för allitterationen.

    Hon tänker göra glass oxå i samband med lanseringen i samma smaker som krämerna ??

      Dvs glass med syntetisk tvålsmak ?

      Kan det bli lyckat?
      Glassen har naturliga ingredienser och krämen syntetisk – då märker man verkligen vad syntestisk krämen är.
      Glassen har syntetiska ingredienser och krämen också – de luktar lika, men glassen är vidrig.
      Både glassen och krämen har naturliga ingredienser – det blirkonstigt att äta jordgubbsglass och sen smörja in sig med nåt som luktar likadant.

        Sånna dyra godisar som är formade som flaskor och är turkosa och rosa, deras smak är ju inspirerade av typ diskmedel, och är ju jättegoda 🙂
        Ska ha kommit som glass och bcaa och allt möjligt nu, bubbelvatten!
        Så kan bli en hit 😉

          Vaaaa, det är väl inget dyrt godis? ??

            Det kanske ska stå ”surt”

            Uppriktig fråga: har folk svårt att läsa en text och via sammanhanget kunna förstå även om ett ord blir fel. Exempelvis här att dyrt skulle vara surt.

            Jag förstår inte om folk på riktigt inte kan det eller om man bara vill göra sig lite rolig över att det blev knasigt. Menar alltså inte drygt.

              Läsförståelsen har försämrats i Sverige, så det är nog uppriktigt människor som inte förstår, eller läser för fort för att reflektera över eventuella fel.

    Jag reagerar mest på att hon försöker sälja på att allt är producerat i sverige för att skona miljön från långa transporter. Men de ska exportera? Då ska det väl skickas på pall? Eller tänkte hon posta flaska för flaska med postnord?

    Hur är det med ingredienserna i Löwengrip? Är de verkligen skonsama för både hud och miljö som hon påstår? Är det inte samma skit som i allt annat?

      Just det. Men det är bara något vi ”dumma” svenskar behöver höra för att hon skall sälja i Sverige. I utomlandet så skiter folk i det (tänker Bella) där är det viktigare att vara blond, tala dålig engelska och skratta lite.
      Låt kappan svänga fritt in the wind.

    Men suck, när rasar detta korthus!

    hahahhaha, skrattar sen igår ?????

    Hennes nuvarande produkter säljs för halva priset på Åhléns outlet så behövs verkligen ett budget märke ? Dollarstore säljer också produkterna för ta 3 betala för 2

      De vill ha en serie produkter som kan säljas till kedjor och dagligvaruhandeln dvs kunder med centrala inköp och egen logistik.
      Tänk Axfood, Coop, Åhléns, Kicks och ICA.
      Löwengrip på outlet skulle man nog vilja slippa men serien säljer ju dåligt på apoteken och i övrigt där den finns.

      Är det sant säljs dom på dollarstore? Det måste ju vara ett riktigt lågvattenmärke. Sorgligare billighetsbutik får man ju leta efter.

        Jag såg dem på Dollarstore för någon dag sedan…

        Finns på dollar i Härnösand bl.a

    Löwe får mig bara att tänka på den” roliga” vitsen från när man var liten: två träd pratar med varandra, den ena säger ”do you löööw me?” och då svarar den andra ”näver”.

      Det här va min nivå på humor efter en helvetesnatt, tack! ???

    ”budget” haha, skulle aldrig betala 100 spänn för duschtvål

      Eller hur! Finns ju kanonbra duschkrämer för 50:-

    Dom har konsekvent stavat fel till recipes… ?

      För en gångs skull kan man nog inte klandra Bellas team för att klantat till det. Verkar vara designföretaget som tagit fram idéerna som inte kan stava. Dom är väl bra på annat får man gissa…

        Och Bellas team har inget ansvar att kolla?

          Gud nej, dom kan inte stava sitt namn

      Ja, och den här listan är inte helt lyckad ur språklig synvinkel med två verb, ett adjektiv och en prepostionsfras.
      ”Makes me:
      Shine all day
      Feel fresh
      Balanced
      On top”

      ”Makes me on top”? ”Makes me feel on top” hade varit bättre.

      En annan konstig grej: ”Coco cookie cream” har en bild på en chokladtårta på förpackningen. Menar de möjligen ”cocoa” – ”kakao”? ”Coco” betyder ju ”kokos”. (”Tropical breeze” ska lukta kokos.) Fast man brukar ju säga ”chocolate cookie”… Och på bilden är det en ”chocolate cake”. Genomtänkt – not!

        Jag tänkte bara coco som i kocko, som i knäpp…

          Coco cream. Mad in Sweden.

            ?

    Påminner mig om det gamla ordspråket:
    Es ist Unser in der Luft. Bald kommen die Löwen und die Bären

      Men namnet alltså. Om man vill att det ska uttalas ”löv” så bör man kanske stava det löv. Alla kommer säga löve, för varken i engelsk, tysk eller svensk ortografi skulle man uttyda att löwe ska uttalas löv.

        Engelsktalandes huvud kommer ju koka redan på ö:et så det kommer nog bli lite kreativa lösningar på det hela.

          ”Lucky her an o with two pricks”

    Men så jag fattar rätt, någon annan har alltså redan ansökt om Löwe till PRV?

      Undrar jag med? Fattar inte.

    Men man ska väl uttala det Lövä? Som lövängrip liksom? Eller?

      LÖV – Enligt BB själv.

        Oj. Tror de flesta kommer köra på Löwe precis som det stavas. Känns inte som ett tyst e, på nåt sätt, eller är det bara jag?

    90% av alla människor kommer ju uttala det Löw-E. Men enligt BB ska det uttalas Löw. Ingen kommer väl tänka så vid första kontakt med märket?

    Tycker förövrigt allt med denna idé skriker ”I love…” som har alla möjliga bubbelgums-och kakkombinationer för under 100-lappen. Vad blir skillnaden egentligen med denna affärsidé?

      Tänkte också på det märket. Deras duschcreme, body butter etc har typ exakt samma dofter och design och kostar väl snarare runt femtiolappen om jag minns rätt. Tror inte en ung person vill betala det dubbla för att produkten är tillverkad i Sverige.

      Visade Löwe för min brittiske man och frågade hur det uttalas.

      Low, sa han.

    uttala det som LÖW.
    Låter som när en full värmlänning ska prata engelska.

    Hon har uppenbarligen svårt att hitta rätt målgrupp. Det lyxliv hon lever nu tilltalar inte många vilket gör att hennes nuvarande produkter inte har någon riktig målgrupp att rikta sig till i Sverige och utanför Sverige vet för få vem hon är.

    Och det här nya budgetmärket känns som att det riktar sig till en målgrupp som hellre köper Bianca Ingrossos produkter är Isabellas.

    Hennes blogg var så varm och charmig under första småbarnsåren. Då kände jag på riktigt att hon var just entreprenör och mamma. Jag tror verkligen att det var där hon hade sin målgrupp och att hon gjort en jäkla miss som tappat den köpgrupp hon hade då.

    Hur många har röstat på de fulaste förslagen hon visade upp?

      Jag röstade på det jag tyckte var bäst av förslagen ?‍♂️

        Varför jobba gratis åt nån som själv aldrig skulle göra det? Och de som sköter bloggen svarar ju aldrig på bloggkommentarer, inte ens på enkla saker som var hennes kläder kommer ifrån.

          Tog mig exakt en sekund att klicka. Det kan jag bjuda på.

          Det förstår jag faktiskt inte, Isabella har någon som gör allt i hennes liv men den största verksamheten och inkomstkällan, läsarna på bloggen, läggs det väldigt lite tid på. Det säger ju alla varumärkesexperten att man skall vårda sina följare, svara på kommentarer och bygga relationer med dem för att få bra exponering och konverteringar. Instagrams inlägg sprids större om man själv är aktiv i kommentarsfältet och interagerar med följarna, sägs det.
          Tycker det känns oproffsigt att Isabella (eller någon i hennes team) inte svarar på frågor, speciellt när det gäller samarbeten. Det hade nog kunden uppskattat, varför ignorera liksom?

      Röstade på det jag tyckte var finast. Varför skulle man göra annorlunda menar du?

        För att man hoppas de ska välja en ful design antagligen?

          ?

    Varför måste hon alltid komma på namn som ingen kommer att uttala korrekt?

    Sen Löwe blir nog väldigt svårt att komma undan med. Loewe och även http://lowecosmetics.com finns ju redan.

    Och eftersom hon själv tydligen inte genererar tillräckligt mycket klirr i kassan så ska nu Sally exponeras i ett mamma-barn samarbete. Sorgligt önskar at Odd satte ner foten och sa nej.

      Tror inte hon bryr sig ett dugg om vad Odd tycker. Hon kör alltid sitt eget race och så måste det dras in pengar. Hur ska hon annars finansiera sitt lyxliv ?

        Eller så är han ok med hur samarbetet ska gå till

        Fast han har full vårdnad så förstår inte varför han ej säger nej. Kanske får han också en summa pengar?

          Vart e din källa på att Odd har full vårdnad?

            Enligt printscreen på F-back så har bloggbevakning gått ut med den informationen.

              Om ni läser noga så skriver Cam att ”Odd SKA ha ensam vårdnad”.
              Det hade varit skillnad hon skrev ”Odd HAR ensam vårdnad” men det gör hon inte….

              En journalistisk finess.

                Precis, enligt uppgift SKA han ha det och att om det stämmer så ser jag det inte som osannolikt att hon skulle kunna flytta till New York. Folk får lära sig att faktiskt läsa det man skriver, inte tolka det som det passar.

                  Tack! Är källan trovärdig? ?

          Det har han väl inte? Barnen är ju hos henne varannan vecka.

            Mycket stor skillnad på vårdnad och umgängesrätt.

            Du kan ha varannan vecka även om bara ena föräldern har vårdnaden.

      fast sally kanske inte ska visa ansiktet? eller?

    Hahaha… Löwe – lejon på tyska. Ser framför mig lanseringen med hela Löwengrip klanen klädda i lejon dräkter!

    Mia Skäringer gör reklam för Netflix, ska hon komma undan med att inte märka eller står hon över andra. Ska bli intressant att se…

      Eller så kan du ju anmäla det själv istället.

        Kanske mer att om det tas upp här! Så klart det anmäls!

      Jag tror faktiskt inte att det är reklam utan ngt hon faktiskt gillar. Återstår iaf att se om det är ett återkommande tema.

      Om det där är betald reklam så är det nog världens sämst gjorda. Jag skulle tro att Mia enbart rekommenderar dokumentären… Men misstänker du att det rör sig om smygreklam så kan du alltid anmäla det till KO.

    Annie Lööfs nya favoritmärke?

      ????

    Om hon nu verkligen vill bli den nya Estée Lauder så borde väl de nuvarande produkterna bli budgetvarianten – de reas ju redan ut överallt, på mitt apotek ligger de i en korg på disken med realappar – och istället verkligen få till en high-end serie som ÄR lyxig, välproducerad och gångbar hos den lite äldre, köpstarka marknaden.
    Tror fortfarande att hon skulle haft större framgång med den ursprungliga rosa serien med färre produkter. Nu spottar de ur sig en miljon produkter i veckan (känns det som) vilket minskar trovärdigheten ännu mer än vad Bella redan bidrar med genom sin världsfrånvända livsstil.

      Snart lanserar hon sitt lyxigaste lyxmärke Estée Löwder!

        Brast verkligen ut i gapskratt här sittandes på bussen ?

    Det jag ändå älskar mest är hennes story på en ny flaska igår där hon mycket riktigt tagit åt sig av våra tips och satt en svensk flagga på flaskan och skrivit made in sweden
    Usa here she comes

      Bra iakttaget, det missade jag! Kanske kräver lite mer än en liten svenska flagga i svart-vitt då det är hon som är varumärket och det känns inte direkt som att hon lyfter det typiskt svenska någonstans. Hon borde börja resa och uppleva Sverige, dess natur, kök, vackra platser i norden etc och visa det på instagram istället för NY och franska rivieran?

        Men vad finns det för intressant i Sverige liksom? I Norrland t ex finns inga 5-stjärniga hotell att prova efterrätter på för att bedöma om en stad är nice eller ej.
        Däremot finns Paltzerian i Piteå, magiska norrsken och ziljoner stjärnor!

        Helt onödigt att propsa på att produkterna är tillverkade i Sverige då det inte finns något svenskt med Isabella öht

    Fröken till Olle:
    ”Olle, kan du läsa upp stycket?”
    ”Goethe var en stor poet…”
    ”Nej, oe uttalas ö.”
    ”Göte var en stor pöt…”

      ?

      En klassiker! Liksom att eu uttalas ö i franska ord som monsieur och fleur, så reseur uttalas alltså resöör! (rese-ur)

      Alltså, oe är ju den stavning som motsvarar ö i språk som saknar skander (alltså å-ä-ö), dvs. Löwe är i princip samma som Loewe!

      Att läsa kommentarerna här får mig alltid på gott humör! ??????

    Så uppenbart att hon försöker kopiera glossier till stilen. De serverade dessutom mangoglass utanför sin pop up i Miami när de lanserade sitt mango läppbalsam ganska nyligen…

    Smells like… happyness? Sprinkles? Opportunities? comfort? toasted flakes cookies?
    Alltså… hur faen luktar det?

    Ansökan är inskickad till EUIPO, inte PRV, stor skillnad.

    https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/trademarks/017888230

    Den har dessutom mottagit en invändning. Sitter illa till så kan inte läsa bilagorna men jag tvivlar på att registreringen går igenom.

      Fast det där är väl inte hennes ansökan? Det är en mäklarfirma från Tyskland som ligger bakom den ansökan!

        Det stämmer och de verkade inte få igenom. Jag misstänker att Bella kommer ansöka om kanske ”LÖWE Swedish Beauty” eller liknande.

    Intressant hur LVMH måste reagera när hon kommer med företag som Hermine Hold (som är lite av kopierat av Hermes), och nu Löwe, praktiskt taget kopierat namn av Loewe, som är ägt av LVMH…

      … som hon hade möte med för inte så länge sedan. Galenskapen tar nya höjder.

      Går i iväg ett brev i dag till deras varumärkesansvariga vid huvudkontoret.

        Haha..

    Det är väl det här som Bella kallar att utveckla produkter i samarbete med sina 1,5 miljoner följare.
    Inlägg om ett produktnamn som ej är registrerat, lite olika förpackningar och så ett dussintal kommentarer.
    Sen kommer hon säga när det lanserats att produkterna tagits fram efter ”marknadsundersökningar med över en miljon potentiella användare”. Ha!

    Jag jobbar i butik och det är riktigt svårt att sälja lcc även under kampanjer. Ex hennes tanning drops kostar ca 370 och när det reas ut ligger det på ca 300kr (eller hennes dagkräm som kostar 590kr). Det är inte många som tycker att det är prisvärt. Även hennes ”billigare” produkter säljer väldigt dåligt. Jag får intrycket av att majoriteten av de som har råd med hennes produkter inte riktigt vet vem hon är. Jag tror tyvärr att Löwe kommer bli en miss och stå och samla damm på hyllorna tillsmamans med hennes andra serier.

    Hon borde lära sig av Therese indy beauty som lanserade nya produkter förra veckan. Där snackar vi wow. Innan vi ens hade öppnat första lanseringadagen hade vi redan fått flera reservationer och varje dag sen dess har det varit ett spring i vår butik.

      Alltså VEM betalar 590:- för hennes dagkräm? ? För det priset får man ju produkter från kända väletablerade märken.

        Jag unnade mig glow-dagkrämen från Rituals efter att ha använt ett prov som jag älskade. Den kostade 400kr och det kändes dyrt men ändå värt då jag älskade doften och känslan, i detta sammanhang känns den dock väldigt prisvärd! Man kan även köpa en refill till burken till ett lägre pris, bra för både miljö och plånbok.
        Rituals har även en serie som vänder sig till yngre som är lite lägre prissatt och superfina förpackningar, något för LÖWE att inspireras av.

      What!!? Så dyrt!

      Tror inte Bella kan nå en wow-effekt/rusch till sina produkter, hon är för orelevant och hennes tid passerat.

        Håller med. Hennes framtoning, medianärvaro, följare och produkter synkar väldigt dåligt med varandra.

    What!!? Så dyrt!

    Jag tycker att hon borde lära sig att ta det lugnt innan hon avslöjar grejer eller när startar nya projekt. Bara vänta med att gå ut med något. Men samtidigt förstår jag henne. Har själv en startup och utvecklar teknik som jag bara vill skrika ut till världen. Men det är ju bara dumt, för allt kan hända på vägen. Helt plötsligt är den helt kass liksom.

    Uiuiui här blir allt spretigt. Vad vill Isabella egentligen med löwengrip? Det känns som om hon riktar sig mot investerare osv och inte mot marknaden? Och den kund hon söker? Hennes nisch är marknadsföring och bygga brands och så väljer hon ut lite produkter på måfå att kränga utifrån hur hon vill marknadsföra dem? Och i slutändan handlar det om Bella som brand och allt annat är sekundärt? För det är verkligen så det uppfattas.

    Det hade nog gagnat Bella själv om hon arbetar på företag som anställd och arbetat sig upp istället för att börja på topp utan erfarenhet av golvet.

    Löwe är ju för övrigt ett märke för typ verktyg och trädgårdsredskap. http://www.myckesaker.se/sv/industrihantverkare.html

    Isabella har skrivit att hon alltid använder Löwengrips produkter på sina barn för de är så skonsamma men dottern har väl problem med eksem. Något samband? Bellas ljuvliga favoritkrämer verkar inte funka.

    Förpackningarna känns väldigt Gunry..

    https://www.picluck.net/media/548317639166516510_326786654

    Camilla, det skulle vara trevligt om man kunde få bidra till diskussionen utan att vartannat inlägg hamnar i något mystiskt spamfilter. Har ni någon lösning på problemet på gång eller?

    Obegripligt namnval?

      Jättemärkligt! ”Vi har tänkt fokusera mer på att vi är ett skandinaviskt techbeautymärke och väljer därför namnet av ett exotiskt rovdjur på tyska!”

    Vad har hänt med Bellas mage? Bilden från hennes blogg, där ser hon gravid ut och PingPång som intervjuvar alla har inte tagit av sig jackan, är hon på språng? ?

    Alltså, det finns så många fel med det här att man inte vet i vilken ände man ska börja… Även om hon förvisso ser till att hålla intresset (aka den skräckblandade förundran) för sin person(a) uppe med såna här påhitt kan det ju ändå inte gynna hennes varumärke och produktförsäljning?! Jag stärks alltmer i min teori att Bella håller på med ett socialt experiment där vi alla är ovetande deltagare…

      Det vore den enda rimliga förklaringen till hennes alla påhitt, ja. Angående namnvalet, vilka är det som tycker att det är bra? Lejon på tyska är allt jag tänker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.