Kissie är rädd för Paow

I podden Nemo möter en vän berättar Kissie att hon har en bra relation med de flesta influencers, förutom Paow och att hon rent av är rädd för henne trots att hon försöker undvika att prata med henne.
Rädslan verkar även grunda sig i hur Paow betett sig i årets upplaga av Paradise Hotel där det mer än en gång kastas drinkar och skriks.

Hon är skitarg hela tiden, vilken arg människa. Jag blev lite ledsen när jag såg hennes beteende som hon hade när hon åkte ut ur programmet. Jag tänkte att så där kanske jag var när jag var arton – så vill jag verkligen inte vara nu. Jag mår dåligt när jag ser henne, hon blir en förebild på hur jag inte vill vara.

När Nöjesbladet når Paow för en kommentar säger hon följande:

Det är ju Kissie som har gjort mig känd i princip för det var hon som började hänga ut mig, dock var det här typ tio-elva år sedan. Jag har inte hängt ut henne på säkert sex-sju år, inte sedan jag blev vuxen, utan det har varit mer ”svar på tal” när vi hade våra ”bloggbråk”, men då var det också så vi byggde våra varumärke.

Hon tror att Kissies påstående om att hon skulle vara rädd för henne grundar sig i att bloggerskan ”vill städa upp sitt varumärke”.

– Hon byggde upp sitt varumärke på att hänga ut folk och jag tror det sitter kvar i henne att hon hela tiden måste ge en känga, och det är enkelt att ge mig en känga för att jag inte är perfekt hela tiden.

Samtidigt medger ”Paow” att hennes reaktion i ”Paradise hotel” ”inte var okej”.

– Och det har jag samtidigt skrivit ut. Men det är kul att jag fortfarande är ett samtalsämne för henne. – Från Aftonbladet Nöje

Med facit i hand vet vi ju att det inte bara är INNE i Paradise Hotel-huset som Paow gillar att o-ombedd”bjuda andra människor på sina drinkar” – senast i helgen ska hon ju varit inblandad i någon form av drink-kastning med Hanna Bodelsson (Också Paradise Hotel)

Bör Kissie klä sig i regnkläder med matchande sydväst-hatt på nästa influencer-event där Paow riskerar att närvara eller går hon säker?
Vad tror ni?

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De har nog ganska rätt båda två. Paow känns omogen och oberäknelig i många fall, men hon känns samtidigt som en sådan som folk lätt utnyttjar lite eller säger något på hennes bekostnad för att höja sig själva. Det är lätt att skylla på Paow så man skyller på Paow typ.

    Kissie vem? Snark.

      Paow kommer aldrig att växa upp och hamna i ”Fintummet” bland de andra influenserna.

      På youtube är hon faktiskt bra. Bloggen ger jag inget för, men på youtube kollar jag gärna. Bra vloggar, bra idéer. Inte lika tillgjord som Therese Lindgren, känns skumt att säga med Alexandra känns faktiskt mer äkta.

        Ja eller hur! ?

      Fjant.

    Bara jag som märkt att Annica och Xenia inte verkar umgås mer? Podden nedlagd, hon syns inte till i stories vilket hon gjorde dagligen tidigare ?

      Jag gillar Annica men hade någon släpat med mig till skönhetskliniken för botox och sedan narrat mitt utseende så hade jag också tagit avstånd. Kanske är det något sådant som spökar? Lite eftertanke hos Xenia måhända? Har också reagerat på att de inte syns ihop längre men ibland kan det ju bli så med av naturliga orsaker om man har hängt för mycket?

      Har också tänkt på de!! Undra vad det är som hänt? Annica kommer nog inte gå ut med de

      De kanske är osams bara? Umgås man så intensivt så kan det ju ibland ”explodera” och man behöver en liten paus. Är ju bara max två veckor sen allting verkade vara som vanligt liksom. 🙂

      Jag gissar att det kan ha något med att göra att podden antagligen betytt jättemycket för Xenia och varit hennes lilla bebis, medan Annica prioriterat bort den.

      Men de har väl kanske mycket att göra på varsitt håll. Varför skyller alla på Annica. Det kan lika väl vara Xenia som dragit sig tillbaka.

        Är podden redan nedlagd? Oj då lär deras vänskap vara över, så tråkigt. Xenia var så härlig. Vadå skyller på Annica??

      Eller så är det bara så som Annica svarat, att de har mycket på varsitt håll just nu. Xenia har ju synts mycket på Ellen Bergströms insta förut också, men inte på senaste. Ska de också ha blivit osams då eller? Allt behöver ju inte alltid vara bråk och drama. Jag umgås också olika mycket med olika personer i perioder.

        Är det xenia som var ihop med Nemo? Som brukar hänga med Ellen Bergström?

    Paow står ju i direktsändning och säger att hon brukar ta en lina kokain! Använder alla kokain av dessa sk kändisar! Ingen som reagerar på det? Eller sa hon det bara för att få vara med i Tv!

      Jag höll på att svimma när hon i tv sa ”jag är inget retard”??‍♀️??‍♀️??‍♀️…26 år?…varför växer hon inte upp? Mognadsgraden är på en 14årings fortfarande. Så sorgligt ändå.

      Användandet förvånar mig inte, stött på många (Icke kända.) genom åren som tar kokain på fest. Men att vara öppen med det i nutid förvånar mig. Hade hon berättat om det om 10år och sagt att hon brukade göra det, fine, men är så konstigt att gå ut och säga att man brukar göra det. Korkad liksom, lite sådär övermodig som man blir efter en lina.

      På tal om Paow, vilka sitter bänkade vid midnatt för att se ph finalen?

        nötterna har ju redan avslöjat i sitt intro vilka som vinner.. men ska bli spännande ändå

          Har de ju inte

            alltså första introfilmen för ph så ser man på både naglar och armband vilka två som håller i kulan och det är ju två av dem som råkar vara i final nu. lär inte vara en slump eller bara ett inspelat intro.

              Eh tror du på allvar man minns första introt från typ februari? ? Eftersom Alexandra inte kommer få röster är det ändå rätt självklart vilka som står i final och då tror jag att ryktet stämmer att * släpper kulan.

                Nä, men armbandet kunde man ju känna igen redan i början..

        Åh snälla sitt inte uppe till midnatt och vänta för det kommer först imorgon klockan 22?

          Har de gått ut med att de släpper just finalavsnittet klockan 22? Vill inte gå in och kolla själv för är rädd att spoilas gällande dagens avsnitt ?

            Det står på Viaplay att avsnittet släpps imorgon 22.00 och där släpps det annars alltid mycket tidigare.

              Låter rimligt. Är ju ändå finalen liksom. Så den lär ju inte släppas så tidigt som dom andra avsnitten har gjorts.

          Neeeej vad kefft

    Snygga brudar! ?

      Jag är samma ålder som Paow och brukade läsa hennes och dessies bloggar när vi var små och varje vecka behövde jag tänka över vem som var snyggast! Vilken jävla smak man hade på kläder/smink/hår på den tiden alltså…

    Det känns som Paow hela tiden umgås med människor som inte är bra för just henne, och det leder till att hon aldrig mognar och ständigt gör självdestruktiva val.

    Egentligen tror jag att hon är en bra person men hon vet inget annat sätt att bete sig på då hennes sätt att leva varit likadant sen hin var 18 typ.

    Kanske hon borde hänga mer med mogna personer. Ålder spelar egentligen ingen roll men ändå, träffa fler 30+ för att få en annan syn på vad som är viktigt i livet.

      Tror hon umgås med likasinnade, sen verkar hon inte vilja växa upp själv och verkar hyfsat nöjd med sin livssituation.
      Vettiga personer håller sig borta från henne, då hon lär hänga ut, slänga drinkar och klappa dom retsamt på huvudet när hon inte håller med dom.

        Det är så märkligt för jag uppfattar henne inte som en person som egentligen är korkad. Tror mer det handlar om att hon vill leva något slags alternativt liv, nån slags motsats till Svensson-livet. Hon vill vara mot strömmen men sättet hon valt är mest destruktivt. Hon hade kunnat bli något vettigt och jag tror hon kommer inse det om ca 10 år när hon behöver hjälp för sitt destruktiva festliv. Om hon klarar att vända sitt liv återstår väl att se.

          Hon är jätterädd för ett svenssonliv med vanligt jobb… som att det är det värsta här i världen

        Hon verkade ju mer mogen och bra när hon var tillsammans med Lance. Tror också att det beror på i vilket sällskap hon hamnar, om vilka hon umgås med. Det är ju faktiskt inte alltid Paow som är den elaka och den som börjar bråka.

    Alexandra är nog säker, Paow lär inte bli bjuden på samma saker som hon är bjuden på. Eller blir paow ens bjuden till något event hahaha

    Paow borde verkligen lugna ner sig. Dock känns hon betydligt mer äkta än Kissie och det känns även som att Kissie mest sa så för att distansera sig till Paow. I min värld faller de dock inom samma kategori – halvpantade och halvnakna influencers. Rätt ointressanta båda två.

    OT har kakan ett barn??

      Smulan?

      Hermansson? Ja, en son tror jag. Inte hört ett ljud från henne om sitt barn.

    Alla har vi varit barn!

      Hahahah läste den här kommentaren som ett svar till den ovan så läste det som att vi alla har varit kakans barn.

        Ja Kakan är mor till oss allihopa?

          Moderkakan!

    Fast Paow brukar väl inte gå på några influencer-event, kanske inte blir inbjuden, men visst finns ju risk att de stöter på varandra på något slags event eller ställe. Var det inte Kissie som hade slagit Paow på någon resa för ett antal år sedan eller minns jag fel? Hur som helst så verkar ju Kissie mognat och är inte som hon var som yngre haha men att dra upp Paow och att hon är rädd för henne verkar väl strategiskt för att skapa uppmärksamhet typ. Ganska bra svarat av Paow ändå hehe.

    Känner att jag vill ha tillbaka min skämskudde nu..

    Ändå rimligt, hon verkar ju bråka med alla…

    Men vem är inte rädd för Paow?

    Alexandra jobbar så hårt på att komma över på ”andra sidan”. Men tror endå att en del av den elaka gamla kissie finns kvar, den delen får hon ut genom sånt här. Paow är långt ifrån perfekt, men låter faktiskt som hon bara drar upp henne för att få lite fint ljus på sig själv.

    Kissie säger i podden att bloggbevakning och Camilla är mobbare, och säger elaka saker om Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.