Överdrev Isabella sitt besök på NK?

Efter att jag hade blivit ordninggjord så knatade Sascha, jag och Rebecka över till NK för att få shoppingtid innan öppning. Kläder till London, Cannes och NYC. Det är väldigt lyxigt att få möjlighet att ha ett helt shoppingcenter för sig själv. Ibland glömmer jag bort att mitt liv är som en dröm. //Isabella Löwengrip

Om drömmen är att hänga på NK så lever Isabella verkligen så nära ett drömliv som det bara går, med tanke på att hela kladd och krämföretaget flyttat till att praktiskt taget vara granne med det flådiga shoppingpalatset.
Drömmer vore kanske att få krypa ner och övernatta i displaysängen inne i Lexingtonbutiken? Vart är ”Min stora Dag” för att uppfylla önskningar när man verkligen behöver dem, undrar jag?
Hennes följare verkar dock inte lika imponerade över hur hon försöker få det att låta som att hon fått tillgång till hela NK med personal helt på egen hand, snarare än det som var sanningen – att alla 5000 personer med en viss typ av kundkort blev inbjudna till samma sak som Isabella var på.

En annan sak som är intressant med Löwengrip och deras kontorsexpansion är att ganska många ur personalen verkar ha sagt upp sig, i princip samtidigt.
Simon har gått till Hannah och Amanda, de söker efter en ny hudterapeut (hittar inte skärmdumpen på annonsen i telefonen men den har publicerats i Löwengrips Instastory) eftersom den nuvarande sagt upp sig, och nu dök det här upp på LinkedIn.
En person med en ganska stor roll på Löwengrip har sagt upp sig och arbetar sin sista vecka utan att ens ha ett nytt arbeta att börja på.
Enligt min källa så har även andra personer i nyckelroller på Löwengrip sagt upp sig, men huruvida det är sant eller inte får tiden utvisa?

Vad tror ni är anledningen till detta man-(och kvinno-)fall?
Att folk byter jobb är ingenting konstigt men att säga upp sig från en fast tjänst utan ett nytt jobb att gå till är desto märkligare.

338 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

      Jag är så nyfiken. Malin Eklund jobbar tydligen numer som producent åt (?) Martina Bonnier. Sigge fjäskar nåt infernaliskt på Instagram: „Vackra coola crazy snygga“ (!!!) När Blondinbella flyger till NY flyger Martina till Sverige. Råkade de bara missa varann? Och att sång- och dansmannen nu jobbar hos Hanna och Amanda – finns det ett samband här?

        Förklara gärna hur du tänker

        Alltså…

        Sigge är spydig gällande de uttrycken.

        Lyssnar man på podden återkommer det då och då för att han tycker fansen till vissa influensers uttrycker sig så infantilt när de ” uppmuntrar” sin idol.

        Så knappast smörigt, snarare ironiskt och säkert något Martina är medveten om.

        //Moa

        Har inte förstått vad de personerna gör I NY. Hur I hela friden fick de grön kort? Antar Fredrik eklund fixade det?

      NK har blivit riktiga rövhattar sedan den nya varuhuschefen Andreas Edström tog över. Hans 29 åriga flickvän är väl säkert ett stort fan av blondinbellan & co.

      Min mamma har svarta kortet på NK och har årligen samlar ihop galet mycket poäng och trots de bjuder de aldrig in henne längre för att hon är 50+. Förut blev hon inbjudan på medlemsevents och fick bättre erbjudanden med svarta nyckel.
      Men nu plötsligt har samma sak inte bara hänt henne utan alla hennes vänninor som också älskar NK.
      INGEN av dem som är över 50 får inbjudningarna längre medans min mammas kompis dotter som är typ 35 har samma kort fast längre poängnivå fortfarande får inbjudningar.

      Tydligen försöker NK bli av med sina lojala stamkunder som hållit varuhuset flytande.. Genom att istället byta ut dem till den högst flyktiga marknadsgruppen av 20-30 åringar som har 10000 andra valmöjligheter när de kommer till shopping. Allt ifrån gallerian, Sturegallerian, Mood gallerian, nätshopping, MOS gallerian, ja ni vet ju själva,
      Men de som håller NK vid liv är de trogna äldre kunderna. Nu har iaf mamma och hennes gäng bestämt sig för att klippa korten, droppen blev nog detta inlägg från blondinbellan ?

      Hoppas Bella betalde för sakerna också och inte bara lånade grejerna, annars blir det inte so fun för NK när de går i konken snabbare än man hinner säga hajen…

        Stackars din svinrika morsa

    Håller företaget på att lägga ned? Rimmar iofs konstigt med tanke på att Bella malde på om att de skulle skaffa lägenhet i NY?

      löwengrip invest ska skaffa lägenhet, inte löwengrip beauty. hon gillar att folk blandar ihop dom och är otydlig med flit.

      Svaret till dig S är att personalen står inte ut! Och luftslottet håller på att rasa. Det är svårt att ha en chef som är mytoman. Var är livvakten? ……

    Så snöpligt för Bella. Som hon skröt om att hon var där FÖRE ÖPPNING. Och så var det inte alls så exklusivt. Min lokala H&M-butik brukar ha morgonöppet ibland med 20 % rabatt och så bjuder de på frukost. Fatta så exklusivt! Jag måste komma ihåg att nypa mig i armen nästa gång jag går dit (oftast endast för att norpa den gratis frukosten girig som jag är).

      Glöm för fasen inte att lägga upp den exklusiva stunden på alla sociala medier så vi andra kan förundras över ditt lyxiga liv!

      Det är som en dröm??

        Ljuvligt! So fun!

          ??

      Fast är det säkert att det var ett event för kortinnehavare när Isabella var där? Är ju helt klart sannolikt men är det någon som faktiskt vet detta?

    Jag har sagt upp mig från ett jobb utan att ha något annat av den enkla anledningen att jag inte hade stått ut där en enda dag till. Fy för att behöva ha ångest varje gång man ska till jobbet. Hoppas verkligen att detta inte är något hennes personal går igenom

      Samma här.

      Jag med! Fick sedan jobb någon månad senare som är en riktig drömtjänst jag fått forma själv med världens härligaste kollegor <3

        Härligt! ?

      Samma här, fast jag gjorde en ”dramatisk” jag säger upp mig och drog samma dag, vägrade jobba min uppsägningstid (barnsligt kanske men jag va typ 22 också ?) Kändes skiiiiitbra, tills verkligheten kom ikapp, blev lite orolig då. Nu löste det sig för mig ändå och jag fick 4 sköna lediga månader där jag bara tränade och gjorde sånt som var roligt.

      Samma sak här, jag sa upp mig och åkte ”raka vägen” till Bali och Thailand och levde livet i några månader, helt själv 🙂 bästa jag nånsin har gjort, allting löser sig verkligen!

        Hade du planerat det och lagt undan mycket pengar? Sa du upp bostaden i Sverige? Hur länge blev du där (Bali/Thailand)? Sökte du jobb omgående när du kom tillbaka till Sverige? (Eller är du kvar…)

          Började spara pengar efter att jag hade bestämt mig för att säga upp mig och dra iväg nånstans, det var kanske 4-5 månader innan, och då snackar vi halva min lön (som jag sparade undan alltså), levde super billigt de få månaderna innan jag slutade. Sen hyrde jag ut i min lägenhet i tre månader och var borta lika länge. Kom tillbaka och då var det vår/sommar hemma så jag tog hela sommaren ’ledigt’ och funderade ut vad jag ville göra, sökte drömutbildningen och började plugga till hösten… ungefär så 🙂

            Jag gjorde samma sak! Bestämde mig för att dra, sparade i typ tre månader (lol) och nu har jag varit utomlands i 15 månader. Jobbat under tiden jag rest dock.

            .. och fick sälja en del fonder när det krisade haha

      Var inte långt ifrån att göra så tidigare i våras, precis när jag var på bristningsgränsen till att bryta ihop på jobbet en dag kom räddningen i form av en ny jobbmöjlighet 🙂

      Är på väg att göra samma sak… jag sökte 17 jobb igår… jag står fan inte ut! Jag vill skapa en flashback tråd och trasha företaget.

        Hahaha 🙂

    Men alltså, tänk om vi har fel misstankar, tänk om det egentlige går riktigt bra för Bella?

    Hon gjorde ju reklam för Ralph Laurent. Hon får mängder av samarbeten – så företagen vill ju synas med henne. Hon reser verkligen flera gånger i veckan (måste bli jättedyrt) hon har ett enormt hus, kock, städerska, mua, nanny, påkläderska, ect. Hon hade 7? VD-kandidater. Så folk VILL jobba med henne och vara VD i hennes företag.

    Hon visar ju bilden av lyx och rikedom och enorm succé hela tiden, och vi läsare tvivlar på nästan allt. Jag vet lappgate och diverse annat, men det tycks ju bara rinna ut i sanden. Det är så många som skriver att ”luftslottet kommer att spricka” men det verkar ju inte så? Om det skulle gå dåligt för henne så skulle det ju synas, men det syns aldrig. Jag undrar om vi har fel?

      Hjälp en gammal tant som inte hänger med i svängarna.
      Mua? Ect? ?

        Mua = makeup artist 🙂

          Tack!
          *borde jag ju kunnat räkna ut*

          Själv har jag ju bara en allt-i-allo men han fixar mest bilarna och klipper gräset. 😉

            Går han även under benämningen make/sambo ? från en annan tant ?

              *genomskådad*
              (Och jag som trodde jag var lika hemlighetsfull som Bella genom att bara ”hint’a” lite.) 😀

                ?

        En mula, som bär hennes packning precis som en åsna!

          Gillar din förklaring bättre. ?

          En sådan vill jag ha! Lika mycket som jag älskar ketchup hatar jag att bära på saker.

          Hahaha va jag skrattade åt denna!

        ECT = electroconvulsive therapy.. Kändes inte som att det passade in men hon kanske behövde en sån behandling också, vem vet.

        Etc =Et cetera

      Hahaha ja men precis, tänk om det verkligen går sjukt bra så som det ser ut? Tvivlar på beauty företaget, men tänk ändå bara på hur många inkomst-källor hon har?! 6-7? Det är för övrigt nyckeln till rikedom – mer än 1 inkomst-källa.

      Du måste skilja på Löwengrip Invest (alltså Bellas egna verksamhet och kanaler på sociala medier) och Löwengrip Beauty som marknadsför hudvårdsprodukter.
      Problemen gäller i första hand Löwengrip Beauty. Löwengrip Invest verkar fungera trots förlusten av Simon. De rekryteringar som det talas om dvs VD och CSR Manager gäller Löwengrip Invest.

      Konspirationsteorier, so fun!
      Nej men allvarligt vi är säkert flera som tänkt i de banorna.

      Nej hon gör inte reklam för Ralph utan hennes kompisar här i SV har med henne i en kampanj.

      Vem vet om man inte betalar för att synas med vissa företag i stället för att få betalt.

      ”Jag undrar om vi har fel?”

      Nej, vi har inte fel – du har.

      Men om hon nu är så ekonomiskt oberoende – varför säljer som sig och gör reklam i vartannat inlägg hon gör på insta? Det blir ju bara mer och mer reklaminlägg.

      Rätt eller fel! Isabella gick och! Spottade offentligt över att vanliga människor äter halvfabrikat så att hon inte kunde umgås!
      Det andra är att hon gick ut & spottade på ensamna äldre kvinnor med katt! Väldigt många kattälskare finns det över hela världen! Själv är jag hundälslare!Men med dessa uttalanden miste hon nog många! & när hon sedan iscensatte en egen gala föreställning som prinsessa eller vad man nu ska kalla det för! Tror jag att det blev to much! Fokuset har flyttats från företagen & ingen har ju egentligen rätt att dömma! Det finns ju säkert orsaker till hennes agerande,
      Men att tvångsmässigt publicera kom ihåglistor! Vad man handlar och äter! Vad Isabella försöker vara är ju hennes sak men det speglar ju en hel generation och det är väldigt tragiskt! Hon behöver få andrum och väldigt lång och djupverkande terapi! För att slippa tro att hon måste vara skyltdocka!

    OT: calle Schulman har medverkat på framgångspoddden, vad är hans framgångs ens? Framgång att ljuga om sina samarbeten och tigga gratis prylar?!

    Källa: schulmans instastory

    Jag börjar tro att IL är korthus-proof, alltså även om bolaget skulle konka, så har hon ju x anat konkade företag med anställda och allt bakom sig. Och hon verkar aldrig drabbas av ngt. Jag minns när cam avslöjade statistikbluffen och hotlappen, så tänkte jag att nu är det kört. Men ingenting hände, absolut noll. Jag börjar helt enkelt tänka mig att hon är en sån som kommer undan. Jag har en person i min närhet med liknande drag, spelar ingen roll vilket kaos hen ställer till med (tom försatt en annan person i ekonomisk knipa) så är ändå allt förlåtet sen. Helt sjukt

      Vet också sådana personer men oftast så hinner verkligeheten ikapp. Ju senare desto värre fall… Hon har nog så hon klarar sig, men företagen lär ju falla och då faller ju lite entreprenörsrollen..

        Då startar hon bara nåt nytt företag. ”Bolagsbyggare” som hon kallar sig

      Exakt vad jag menar! Det händer inget! Det spelar ingen roll att DN har en osmickrande artikel om henne i tidningen eller att hon säger att hon kan manipulera varenda journalist. Hon verkar kunna säga vad som helst, och allt bara rinner iväg …

        När kommer Stollis och försvarar även detta ”Men hon menade ju förstås att hon var nästan själv, era mobbare som bara vrider och vinklar!”

          Missförstå mig rätt nu, tycker personen som försvarar Bella i vått och torrt är fascinerande på sitt sätt och är måttligt nyfiken på vem denna människa är. Mår man verkligen bra om man känner sånt instinktivt behov av att rättfärdiga en annan människas alla handlingar osv. Men börjar inte det här med ”Stollis” gå till överdrift? Ingen måste besvara hen, det är bara scrolla förbi och ignorera upprepningarna man redan läst 524ggr osv.

          För på tal om mobbning och hur en googling beskriver det är det inte jättelångt ifrån det systematiska förminskandet som sker när en tredjedel av kommentarsfältet använder samma glåpord i form av ”Stollis!!”

          Wikipedia: ”Mobbning (även kränkande särbehandling) innebär att en eller flera personer utsätts för systematiska trakasserier inom en social grupp.”

            Vad betyder ”missförstå mig rätt”?

              Tänka sig, när jag precis postat det så tänkte jag att någon kommer fokusera på det istället för substansen i det jag skrev och komma ifrån sakfrågan.

              Missförstå mig rätt, det är inte svårare än att man inte behöver tolka in andra saker än det som står eller läsa mellan osynliga rader osv.

                Aka folk har en förmåga att missförstå allt en skriver på internetet. I det här läget hade det väl varit typ ”Så du FÖRSVARAR Bella och hennes LÖÖÖÖGNER?!?!?”

                Omedvetet eller i 9 fall av 10 medvetet missförstå istället för att bemöta det man faktiskt skrivit.

                Eller det en faktiskt skrivit ?.

                Förtydliga gärna vart i din text ”substansen i det jag skrev” ligger.

                  Tyckte det var mycket substans i inlägget som PB skrev.

                    Ja jag håller med er båda ?

                  Ehh: Har faktiskt jättesvårt att tolka vad du vill ha mer förklarat än det som står. Tycker det är mer än tydligt.

                  Tillägg Ehh: Förstår du åtminstone varför många undrar varför alla ”gamla vanliga nicknames inte kommenterar längre”?

                  Jag är ärligt talat inte jätteinpad av den stämning du sprider i detta kommentarsfältet, om du är den som brukar kommentera under detta nick. Har heller ingen lust att fortsätta någon diskussion med dig så är det något du har svårt att förstå med min kommentar är ju alltid Google your friend om ”substansen inlägget” är så svårt att förstå.

                    Jag missförstår dig fel.

                      Ja, det är väl lite den känslan jag fått av dina kommentarer här inne och att det görs medvetet.

                      Det är tråkigt, man behöver inte ha som utgångspunkt att sprida negativ energi och du har säkert massor att komma med utan att behöva gå det spåret.

              Är väl ett rätt vedertaget uttryck. Googla 🙂

            Jag kunde inte hålla med dig mer PB? (jag har inte orkat skriva det själv för att jag ändå tror att jag skulle bli förlöjligad andra om jag gjorde det.)

              Jag kan även tycka att Camilla skulle tagga ner lite på att hetsa igång den här ”Hej stollis”-grejen. Antingen moddar hon den som kommenterar eller så gör hon det inte, och då behöver hon inte skriva stollis så fort det kommer en kommentar. Låt kommenteraren stå okommenterad bara. Tycker jag alltså.

                Absolut! Jag har haft väldigt fin kontakt med Camilla och hon har vid ett flertal gånger hjälpt mig att nå ut med den önskan som är grunden till mitt nick och det jag skriver om på främst Instagram. Men Stollis-grejen har gått mer än över styr,

                Håller helt med! Tycker det är sjukt drygt med Camillas”heej Stollis” och jag känner att jag blir benägen att tycka synd om ”Stollis” snarare än att störa mig på hen när hela kommentarsfältet hackar. Varför skulle inte nån få försvara Bella på samma sätt som många andra bloggare tas i försvar här på bb?

              Och det där med att bli förlöjligad är främsta anledningen till att jag inte kommenterar så ofta längre. Vilket jag som sagt inte verkar vara ensam om.

            Thou art so wise! (Obs ej sarkasm)

              ❤️

            ? ? ? ? ?

        Men jag tänker att det också kan bero på att folk helt enkelt inte bryr sig om henne, alltså folk som inte följer med i bloggvärlden. Därför går det obemärkt förbi.

          Helt ärligt har jag aldrig hört någon diskutera Blondinbella utanför den här bloggen.

            Det har jag! I lunchrummet på en myndighet!

              Kanske i vårt lunchrum då ? fast så ofta dyker hon inte upp.

              Kronofogden??

                Ha, ha! Eller Skatteverket.

              Ekobrott? skoja.

            Hörde en del kostymgubbs prata om henne när Stordalenskvallret for som en löpeld genom Östermalm. Sedan blev hon snabbt ointressant igen.

              Vad sas? Spill the beans!

                Alla verkade säkra på att de hade en affär, men det var givetvis ingen som kunde styrka eller bevisa något. Men underhållande ändå, att även män skvallrar och sladdrar.

                Och de påstod att Big Valleys kvinnoaffärer är kända.

                  Män skvallrar minst lika mkt men då kallas det information och fakta ??‍♀️?

                    Vem kallar det fakta… när killar skvallrar är det lika mycket skvaller. Har aldrig hört nån försvara män som du beskriver.

                    Men mina killkompisar skvallrar inte jämförelsevis ens lika mycket som vi tjejer. Om jag ser till mina bekanta under mitt 30åriga liv. Killarna verkar ointresserade av skvaller och rykten (rent generellt, gäller inte varje individ) medans jag med tjejkompisarna gärna spekulerar och diskuterat om vem som varit med vem och vem som sagt vad och hur vi ”hört” saker om olika personer osv. Är det inte bekräftad information brukar inte mina killkompisar inkl min sambo ens bry sig. De bara, ”jaha, vad ska jag göra av den infon..?”? medans tjejerna ser värdet i själva skvallret. Vet inte hur jag ska förklara haha… men i min värld är det definitivt skillnad.

                      Ja om det är så I DIN VÄRLD, så måste det ju vara så överallt!

            Finansfolk när hon kilade stadigt med Sharkweek

            Inte jag heller faktiskt.

      Jag tror inte det är en slump att Blondinbellas bolag är skrivna på samma adress som familjen Rausings, så jag tror också hon klarar sig.

        Vad dillar du om? Rausing ligger i Lund

          Kolla igen (bolag kan ju vara registrerade på flera olika adresser)

        va?

        Snälla berätta mer!

        Stämmer ej. Alla de företag hon är inblandade i har antingen kontoret på Stureplan som adress alternativt revisionsbyrå/box.

      Men så länge folk läser pch följer så är ju hennes grund helt intakt. Jag tror att det här andra (kläder, tidning, krämer osv) bara är för att skapa content till bloggen.

      Senaste igår då hon blev intervjuad på scen presenterade de henne som nordens största bloggare med 1,5 miljoner följare. Varför säger ingen ”en av Sveriges största bloggare med 460.000 följare”? (För hon är ju LÅNGT ifrån bland de största på instagram eller någon annan plattform där antalet är offentligt)
      Är så trött på att ingen faktakollar någonting!

      Japp som sverigedemokraterna. Spelar ingen roll vad för skit och tokerier de hittar på. De har följare ändå…?‍♀️

        Precis samma med miljöpartiet. Folk röstar för att det låter bra utan att egentligen veta vad de röstar på.

    Tihi ja hon får det ju onekligen låta som NK var öppet endast för henne.
    Lite desperat, för det går ju kolla upp. Då är det ju mer subtilt fota en flott svit och få folk tro hon bor där.

    Hon har ju verkligen helt tappat det.
    Varför ljuger hon nu även om saker som är så lätta att motbevisa?

      Men det är ju detta hon alltid har gjort?! Snälla, säg att det inte kommer som en överraskning för er? Ni kommer dö när ni får höra om resten i sociala medier…

        Ja vet att hon alltid ljugit. Även de lustiga händelserna för många år sen var väl också bara fejk, som många skrev om igår!

        Men det konstiga är ju att denna lögn är så uppenbart en lögn!! Även de mest korkade fansen kan ju snart vända henne ryggen…

      Vad ljög hon om nu då menar ni?

        Hon skrev idag på sin insta storie att de har utvecklat vad son gör folk glada arga provocerade dvs content på nätet för hennes 10 år som bloggare.

          Var det svar på frågan? Eh nej det var det inte.

          Va?

      För att testa gränserna kanske… se hur långt hon kan gå, hur mycket hon kommer undan med?

    Kan tänka mig att Blondinbella och Pingis (alldeles för lätt att glömma bort henne!) tvingas se över kostnaderna och då kommer de ”anställda” i kläm. Kanske svårt att få betalt för alla timmar, fler arbetsuppgifter, inte lika mycket glamour som det kanske antyddes, rykten om nedskärningar.

    Sedan är vare sig Blondinbella eller Pingis direkt kända för ett bra ledarskap.

    Plus att arbeta för en skitlön som hemtjänstpersonal åt någon som ljuger både på in- och utandning och lever det hon tror är ”det ljuva livet”, det kan inte vara roligt i längden.

    Och jag tror att det blir allt svårare att hitta nya adepter som vill späka sig för att få umgås med någon som passerat bäst före-datum som bloggare. För mycket och för stor cirkus. Noll chans att bygga en egen plattform där.

    ”Efter att jag hade blivit ordninggjord” HAHAHA! HON tycker nog att det låter lyxigt och glammigt att ngn annan gjort henne iordning. I mina öron låter hon som att hon är fysiskt oförmögen att klä sig själv, borsta tänderna själv, kamma håret själv etc. Eller som att hon var en liten unge som man gör iordning innan man ska till föris.

      Som jag skrev igår, som när jag gör i ordning min brukare för att gå ut… duscha, föna, sminka, klä på. Fast utan momentet med rullstolen 🙂

      Jag tänker på en häst. ”kan du göra i ordning Star till ridlektionen är du snäll? Emma är sen så det borde jättesnällt” typ.

        Exakt! Jag tänkte också på en häst haha.

        ”Du kan ta Papito, han är redan iordninggjord.” *hästen står sadlad*

          Haha papito ?

            Haha han var en häst på min ridskola för en sådär 18-20 år sedan ?

    Rosanna K som var Business Development Coordinator på Löwengrip Beauty slutade för någon månad sedan och jobbar nu på Canon.

      Var inte Rosanna Nagini härinne

    Sjunkande skepp. Tror Pingis kommer också dra sig ut snart. Hon varken nämns eller syns lika mycket längre. Känns som att hon försöker fasa ut sig själv från allt.

      Pingis syntes senaste igår och idag tror jag, så du har fel.

        Och jag tror att du tillhör ILs stab.

          Det kan man se på insta och blogg och tillhör således ingen stab för att ha sett det.

        Hon är väl gravid? Kanske har en jobbig graviditet

        Förut var var o vsrannan bild med löwengrip.

        Nu kan det gå 10-15 bilder. Senaste såg obehagligt krystad ut…

      Att dra sig ur ett bolag man till häften äger är inte så enkelt, det är i alla fall inte gjort i en handvändning. Såvida IL inte har råd att köpa ut henne eller de är överens om att PH kan sälja sin halva och i så fall till vem/vilka.

        Och vem skulle vilka köpa? Ha, ha, haaa!

      Hon är ju gravid så Bella får väl ro ( sänka ) skeppet själv .
      Tror ochså Pingis kommer hoppa av . Förhoppningsvis prioriterar hon som familj och det kommer nog reta upp Drottningen .

    Har varit på en arbetsplats med grymt dåligt ledarskap och mycket osäkerhet, valde då att inte stanna kvar efter ett sommarjobb. En annan arbetsplats där jag var ett halvår hade dålig stämning kollegorna emellan och mycket backstabbing och då drog jag. Nu är jag fastanställd på en rätt bra plats, men överväger ändå att säga upp mig. Går inte in på detaljer. Men ska nog ha nåt annat att göra innan jag säger upp mig, eller börja på nån ny utbildning. Väldigt svårt beslut känns det som. Önskar den som söker jobb lycka till!

    Men on någon söker nytt jobb så behöver väl inte det betyda att personen sagt upp sig – det kan ju betyda att personen blivit uppsagd, det kan betyda att företaget skär ner på personal och omorganiserar. Om man anställer nya så kan det betyda att andra behöver få gå. Vissa tjänster kan behövas för ett tag men kan sen bli överflödigt och onödigt. Att skära ner kan vara klokt kanske även om det kan vara synd oh tråkigt för dem som får sluta. Men så fungerar det även på andra företag.

    Gällande NK så var det nog inte öppet för 5000 andra NK-kunder utan att de (Isabella med team) hade blivit inbjudna av en butik eller fixat så att de fick komma dit innan öppning – så nej det var nog inget överdriv eller ljug !

      Stollis? Är det du?

        Tröttsamt ?

      ”Nog”? Varför killgissa? Jag har NK-kort och fick en inbjudan till detta i mailen. Det är liksom inte exklusivt. Vem som helst kan få ett nyckelkort och dessa inbjudningar.

        Till och med H&M har ju events där man kan anmäla sig till ”shoppingfrukostar” och handla innan öppning.

          Lindex också

        Aha okej men Isabella kanske trodde att de fick inbjudan till att komma innan öppning genom Sasha, att Sasha stylisten fixat det och haft kontakt med butiken. Vore ju ganska korkat att skriva att de/hon fick vara på NK själva innan öppning om det inte var så, om det var för ytterligare flera tusen kunder. Så det visste hon nog inte då.

        Vem som helst kan klappa delfiner och surikarter på Kolmården också just saying.. men då var det annat ljud i skällan här.

        Överdrev Annica sin spelning på Summerburst? Asså… Som någon skrev i föregående inlägg, hen behövde inte leta länge eller titta långt..

          Jag tycker att det känns som en ganska långsökt förklaring. Dessutom skriver hon ju som att de redan har varit där i inlägget. Då borde hon insett att det inte var stylisten som ordnat en privat shoppingtur.

          Hon kan ju inte han missat att SE att det var fler kunder där. Syns ju till och med på hennes egna bilder…

        ”killgissa” ?

          Avskyr det uttrycket. Tycker det är så felaktigt.

          Plus, i min närhet iaf så är det då vi kvinnor som är överlägsna på att låta stensäkra medan vi egentligen gissar. Och männen väljer att inte svara så mycket om de inte vet.

          Samma med mansplaina… finns klart en del som gör det men det är ju lika vanligt bland mina kvinnliga bekanta! Mer en personlighetsgrej än en könsbunden sådan.

            ja, ja

            tycker det är klockrent!

      Det är ju liksom ingen stor grej, många säljare är ju redan och jobbar i butikerna innan de öppnar för kunder. De har väl (ännu ett omärkt) samarbete med Isabella och la tid på det innan kunderna kom. Isabella får set att låta som om hon är någon kunglighet.
      En gång fick jag (och några hundra till) gå in på Liseberg två timmar innan de öppnade för ordinarie besökare. Där snackar vi om drömscenario! Inga köer och vi kunde åka flumride tre gånger på raken! ?

        Ja det är väl ganska vanligt att ha såna event för exempelvis influensers. Det har ju il själv ordnat också, när hon var som mest aktiv att lansera löwengrip.

      ??? men tror du alltså att Bella är någon jäkla höjdare i Stockholm ? Varför skulle NK öppna för Bella ? De har nog bra mycket tätare kunder än denna kvinna som ” tror sig vara något .
      Petter Stordalen blev utfrågad om vad han tyckte om Bella och hennes bolag? Petter svarade eller mailade reportern … vet ej du får fråga någon som känner henne .
      Konstigt ? Hon som utger sig för att vara ” kompis m honom ?
      Ljög och lögner kommer man långt med !
      Tills man blir avslöjad .

    NK var väl inte öppet för alla med nyckel kort – det var ju tvärtomt när hon var där.

      Det finns några folk (ej butiksanställda eller löwengripanställda) längre i bakgrunden på en av hennes videon från NK.

        Haha hur vet du att det inte är butiksanställda?! Men hade NK specialöppet för 5000 nyckelkortskunder igår då? Nej tror inte det. Just deal with att hon/de fick shoppa där innan öppning. Jisses.. ?

          Naiva lilla du ?

          Prinsessan Madeleine fick handla på Gucci i ensamt majestät för många år sedan???

            Prinsessan Madeleine har personskydd som medlem av kungahuset så Säpo tyckte förmodligen att det var ett bra arrangemang.
            Fast Bella anser sig kanske i samma kategori? Hon är ju kompis med prinsessan Sofia (tror hon i alla fall).

          För att de hade ytterjacka på sig och shoppingpåsar i handen.

      jag har marmor kortet & var bjuden 🙂 så nej hon var inte där SJÄLV

        Marmor?

        Marmorkortet?

          Kort efter svart men är ”hemligt”. Minns inte riktigt nivån men är väääldigt mycket pengar. Kända personer kan även få det om dey gynnar NK.

      Det är ganska uppenbart att flera var inbjudna. Men frågan är vem som orkar pallra sig till NK en tisdag morgon kl. 07? Jag tror de flesta har jobb, som till skillnad från Bellas arbete kräver att man närvarar fysiskt på ett kontor, sjukhus eller vart man nu än har sin arbetsplats. 🙂

        Exakt!

    Det behöver faktiskt inte vara så att personerna slutar där av egen vilja.
    Det kan mycket väl vara så att de fått gå pga ”omorganisation” och ”arbetsbrist”. Låter ganska troligt med tanke på hur snacket gått om finansproblem. Personal är den största kostnaden och de första att ryka när företag måste skära ner.
    Med nya chefer brukar också en del gamla medarbetare falla bort.

      Exakt. Nya chefer kostar att anställa och det kan göra att vissa gamla tjänster som kanske varit lite överflödiga får tas bort, det kan behöva skalas ner och effektiviseras istället, omorganiseras vilket är klokt. Alla anställda kostar ju pengar. Många har ju påpekat här att det verkar vara flera ”onödiga” anställda. Gissningsvis var det att vissa får gå som Isabella mailade ut om till sina anställda och gällande omorganisering som hon skrev om. Men klart det ska vinklas här till att anställda valt att säga upp sig.

        Även om man saknar kollektivavtal så gäller LAS. Det finns alltså tvingande regler om uppsägningstider, avgångsvederlag och turordning.
        Självklart kan man ”uppmuntra” till frivillig avgång eftersom många yngre brukar välja att sluta snarare än bita sig kvar på ett ställe där de inte trivs och inte heller känner sig uppskattade.

          Det gäller bara anställda. Om du arbetar mot faktura, så kan du få gå på dagen, såvida inget annat är avtalat.

            Jag har inte heller sagt något annat.
            Många av de yngre som jobbar på Löwengrip Beauty i kontorsfunktioner har sannolikt inte egna företag.
            Sen kan de förstås vara under provtjänstgöring, allmän visstid eller annat som gör att deras anställning är osäker jämfört med den som har tillsvidareanställning.

          Inte svårt att hävda arbetsbrist på mycket lösa grunder. LAS ger inte alls det starka skydd som många tror.

            På samma sätt så kommer man ”undan” LIFO-turordningen med att hävda att man behöver viss kompetens.

          Om man blir uppsagt så kan man ju välja att gå direkt eller jobba kvar ett tag.. det väljer man ju själv. Finns inget som säger att de inte följer uppsägningstider osv.

          Man kan verkligen inte alls uppmuntra till egen uppsägning. Det ses jätteallvarligt på om det skulle komma fram.
          Och som någon redan sagt, LAS ger en inte alls speciellt mycket skydd egentligen.

      Fast det rimmar ganska illa om man flyttar till nytt/större/dyrare samtidigt som man säger till personalen att vi ska omorganisera så ni får gå pga arbetsbrist. Nya större lokaler utan personal gör nog inte mycket för att öka försäljning….

        Mycket som händer på det där företaget rimmar illa..

    Vet fler på det bolaget som flytt utan att ha nytt jobb pga ”stod inte ut en sekund till”.

      Varför stod dom inte ut?

        för att allt är spel för gallerierna och sjukt oseriöst. Låtsasbolag liksom, ingen bra kultur osv.

          Fast en del gillar ju när det är en mer slapp, kul stämning och inte så tillknäppt, strikt och formellt. Låter trevligt när det skojas lite och sjungs och dansas. På en arbetsplats jag jobbade på så var alla så stela och trista, inga fester, inga gemensamma luncher, inte ens aw, ingen som gick på aw och definitivt inget sjungande el dansande… men det låter trevligt tycker jag.

        Tvingades att dansa conga!?

      Men konstigt ändå att det inte kommer ut mer skit från tidigare anställda. Det är ju en del som passerat om man säger så. Knäpptyst…

        Camcam har ju nån källa. När hen slutar kommer det kanske ut

        Fast det kan straffa sig i efterhand så jag tror man hellre tiger och är glad man kom därifrån

          Så är det ju såklart men det finns ALLTID någon/några som inte klarar av att hålla käft.

        De verkar inte direkt ha lidit eller haft det för tufft på jobbet. Vissa har fått resa och det verkar ha varit trevligt umgänge, så jag tror nog att de flesta visst ”stått ut”. Arbetsbrist möjligtvis kan man tänka isåfall. Vadå knäpptyst? Vad skulle de säga, skulle de gå ut och kasta skit på en arbetsplats – de flesta kanske trivts bra för övrigt. Såg någon som skrev att Odd är knäpptyst (kanske var du?) men vadå knäpptyst, om vad? Vad ska han prata om, vad ska han säga.. om vad?! Och var?!

          Jag säger inte att tidigare anställda definitivt borde ha något negativt att säga om hur det är att jobba för Bella. Jag har ingen aning för jag har inte jobbat där. Däremot om man utgår från alla teorier som florerar här så borde det ju rimligtvis vara mer än knäpptyst om det stämmer. Det var det som var min poäng. Och nej, jag har inte skrivit om Odd tidigare.

        Sekretessklausul i anställningsavtalen kan ju vara en anledning. ?

          Man kan ju yttra sig ändå, så länge personen kan vara anonym. Källan får liksom inte eftersökas.

    Måste vara allvarligt när Löwengrip Beauty tappar sin Online Sales Manager.
    Det är väl nästan bara online-försäljningen som ger några pengar för närvarande?

      Nu tror jag iof också att det är ett sjunkande skepp, men det måste inte vara något allvarligt för att de tappar sin Online Sales Manager. Helt naturligt att folk byter jobb med jämna mellanrum. Däremot så är ju risken att det påverkar företaget rätt mycket.

    Är det bara jag som är ointresserad av Bella och allt hon tar sig för? Känns som att alla som läser här inne är antingen för eller emot henne och att det finns dessa två läger. Jag känner bara att Bella är totalt ointressant, till och med ”skandalerna” kring henne är mest ”bläh..” ja, kanske rasar korthuset en dag, kanske gör det inte det. Jag bryr mig inte om vilket.

      Då är förmodligen Bloggbevakning inte riktigt din tekopp…

        Jo, jag tycker att det finns ett eller fler inlägg som intresserar mig varje dag ändå? annars hade jag väl knappast varit här??

        ”Din likör” säger man faktiskt på svenska.. är så less på den där översättningen av ”your cup of tea” när vi har ett uttryck som betyder exakt samma sak i svenskan.

      Jag tycker det är jätteroligt att läsa om henne. Spektaklet liksom. Läser inte bloggen ens. Älskar när Cam lägger ut nya bella-inlägg! Det och kommentarerna! ♡

        Håller med! Allra bäst är kommentarerna!
        Har även slutat läsa Bellas ljugblogg, allt viktigt om henne hittar man ju ändå här!

          Bellas blogg och insta är ju infernaliskt tråkiga! Beige och brunt och rosa. Ljuvligt, lyxigt och mums. Det är ju bara skvallret här som är roligt!

            Håller med, so fun! Tihi!

            Rosa? Har aldrig sett något rosa hos IL men hade gärna gjort det!

              Nä, rosa var kanske fel ord, det lät ju som en pigg färg. Men puder/nude typ. Neutralt.

              Rosa o guld? Ringer det ingen klocka?

        Håller med! Älskar kommentarsfältet på Bella-inläggen. Skrattar ofta högt när jag läser.

          Samma här! Kommentarsfälten på blondinbellainläggen är bokstavligen den enda anledningen att jag går in på den här sajten! (Vet inte ens vem nån annan influenser är haha.)

      Känner samma sak! Tycker att inläggen om IL är de tråkigaste. Dock ganska kul eller snarare intressant att läsa kommentarerna eftersom att folk verkar ha så mycket åsikter kring allt hon gör.

        Gör är väl dock frågan… Är ju lögnerna och överdrifterna folk har synpunkter på…

          Ja det är väl det hon gör, ljuger och överdriver?

            Hon är en Donald Trump kopia.
            Hon slutar i en 2:a i Bolllmora.

        Exakt. Mer fascinerande att hon kan engagera så många. Kommentarerna kan vara underhållande just eftersom det så tydligt är två läger som ”slåss” för att ha rätt.

          Stollis och ………

            Så tröttsamt med dessa Stollis-kommentarer?

              Eh, personen sa väl bara att det är Stollis som slåss för Bella?

      Jag tyckte faktiskt att hennes ljugliv var kul att följa i början av skilsmässan. Alltså när hon bara reste runt och visade upp hotellrum och fina kläder. Men ganska snart blev hennes överdrifter uppenbara och så började jag läsa här, nu tycker jag att kommentarerna är roligare.

    Löwengrip söker tydligen en Art Director.
    Vet inte om det är ersättning för någon som slutat eller ska sluta:
    https://lowengrip.com/pages/art-director-at-lowengrip

      Kan ingen här söka! ?
      Vore kul med lite insideinfo!

      Alltså annonstexten… ”Löwengrip is an innovative beauty brand with premium quality products that are gentle yet efficient – a combination unheard of before Pingis Hadenius and Isabella Löwengrip founded the company in 2012.”

      Ja de är ju SÅ unika. Milda, effektiva hudvårdsprodukter hade ju absolut ingen hört talas om innan 2012…

        Mon dieu! ??‍♀️
        Skrytljuget tar aldrig slut!

        Sveriges mest begåvade och innovativa kemister kämpar för att ständigt utveckla nya och revolutionerade produkter till Löwengrip.
        Kemisterna jobbar vid Svenska Krämfabriken i Falun. Där kan den som har pengar få sina egna hudvårdsprodukter tillverkade. Med egna flaskor och etiketter 🙂

        Omg. Skämskudden får jobba. Känns som de skrev nåt som lät bra och givetvis ska de förstora upp sin egenutnämnda förträfflighet. ”Unheard of before…” ???

          Det stämmer att en art director på löwengrip har slutat, har källa på det.

          Alltså verkligen… ”unheard of before”…skämskudden räcker inte till! ?

        Hahaha, åh herreguuud!! Är det verkligen inget företag som utvecklat produkter som är skonsamma men effektiva innan Löwengrip? Inget? Inget alls, någonsin? HUR kan man ens skriva så? Det är ju bara pinsamt, Bara pinsamt!

    Hahaha, jag gillar kommentaren från M 20.30.
    ”Som nära vän till medlemmar i kungafamiljen så ska hon självklart ha samma förmåner” 

      Coolt ändå att hon ska till Cannes på galor och att Martha Stewart, väldigt känd i USA, gillar Löwengrips handbalm.

        tror snarare dom betalat för att MS skulle nämna dom 🙂

          Klart att du tror det rebecka 😉 Coolt ändå. Den är bra den där handbalmen, riktigt bra.

            Älskar handkräm och har provat de flesta… Inget speciellt med den krämen alls tycker jag, dyr oxå och jobbig liten skruvkork

            Ja, utan att vara ett fan av Bella så är handkrämen den bästa jag har testat av många.

            Är du månne från Svenska Krämfabriken i Falun?

          Såklart de betalat Martha för handkrämsreklamen. Om Isabella tar betalt för varje produktplacering lär väl en av Amerikas största influerare göra det! Martha har ju en hel stab som står bakom alla recept, DIY:s och projekt på hennes sociala medier. De gör nog inget helt gratis.

        Martha Stewart är väl tidigare dömd och hade fotboja. Just saying…

          Och det påverkar hennes val av handkräm hur?

            Hon är dömd för ekonomisk brottslighet = mutbar! ?

              Nä, inte roligt. Alls.

                Sätt på dig glasögonen igen så att du ser ordentligt!

        Men alltså Cannes? Vad skall hon göra där och varför?!

          Det är väl Cannes fashion week, som man köper biljetter till om man inte är bjuden, vilket jag har svårt att tro hon är. Det är väl också Festival de Cannes, men vet inte hur mycket gala det är.

          Hitta suggardaddy som alla andra golddiggers

          Leka framgångsrik affärskvinna

        Anonym 15.43 – vet inte direkt om coolt är ordet att bli förknippad med MS som 2004 blev fäld och dömd till fängelse för insiderbrott. Trots högljudda protester fick hon avtjäna sitt straff.

        Hur många blonda wannabes tror du har vandrat och kommer att vandra på röda mattan i Cannes. Kan ju dessutom inte vara Bellas ”filmer” som tamponger bland kaffekapslar som fått henne att kvala in.

          Hon kommer avslöja sitt hemliga projekt som huvudrollsinnehavare, producent och regissör av dokumentären ”Being Bella” som kommer premiärvisas inför fullsatt salong av världseliten inom film. Givetvis flyger hon hem med guldpalmen!

    Inga kommentarer gällande Martha Stewarts instastory?

      Var väl därför detta inlägg kom. Ser mönstret – när Bella har framgång och flyt så kommer direkt ett skammande hånfullt inlägg här som ska smutskasta Bella.

        Du menar att det var ett tecken på framgång att få (eller ha betalt för) en tub i bild på Martha Stewarts insta?
        Martha Stewart är en föredetting som dessutom suttit fem månader i fängelse så det är nog inte så mycket till framgång om hon visar upp något.

          Haha är typ 10-15 år sen hon satt i fängelse? Det gjorde hon ju dessutom business av i sin show efteråt, det var kul. Att han är en föredetting stämmer kanske, men hon är ju en ikon, inte bara i USA. Får nog säga att du låter lite bitter…

            Klart man är ”bitter” när man inte respekterar brottslingar.

          Okej bra då ? så jäkla komiskt när allt direkt ska förminskas också haha.. ”men hon är inte så känd, hon är inte så stor, det där är ingen stor kampanj, det där kan alla få göra osv osv… ? ? ?

            Man undrar ju lite: vad kan hon? Hon har ju ingen utbildning och har ju andra som gör allt åt henne?

              Uppenbarligen kan hon ju en hel del annars skulle väl inte folk vara så avundsjuka och bittra och behöva förminska allt direkt och vara snabba med ”men det är inget stort, det är inget speciellt osv…” Ja vem som helst kan väl få en stor blogg, vem som helst kan väl bli rik, vem som helst kan väl få vara med i Skavlan, vem som helst kan väl ha ett stort hus, vem som helst kan väl få enorm uppmärksamhet i media osv osv osv…

    Trist för personal som blivit uppsagda, samtidigt som företaget flyttar till Stockholms dyraste kontor. Känns som en märklig prioritering

    Marknadschefen Sara Wictorsson har också plötsligt och oanmält slutat, började igår som Buying Manager på Axbeautyhouse.

    Hon jobbade bara september 2018 till april 2019…

    Uppenbart att nåt gått snett där, kolla bara hennes tidigare track record och långvariga arbetsgivare på LinkedIn.

      Tänker att Marketing Director, som hennes titel väl var officiellt, definitivt är en nyckelroll och oerhört viktig för företaget.

      Den tjänsten ligger inte heller ute och har bara raderats från deras hemsida….

        Vad händer på denna bluffirma?

    Ha i åtanke att Blondinbella ljuger både på in- och utandning. Inte många andra som klarar av det.

    Alltså hon ljuger om exakt ALLT. Småsaker till med med.
    Var och åt middag på Noi by Nobis i höstas och då var även hon och Hampus där. De fick ett bord rätt nära mig och mitt sällskap (nästan lite trångt satt de), men senare i bloggen läste jag att hon fått ett privat och avskilt bord. Vilket var en ren och skär LÖGN (dock väldig onödig sådan – men ändå! Vem ljuger ens om en sån grej?)

      En narcisissist

        Ja, inte är hon frisk… Läskigt att det fortfarande finns folk som försvarar allt skryt och lögn, finns ju hur mycket bevis som helst på detta nu.

    Läste igår nån som funderade hur det gick med satsningarna i Australien, så kollade lite på Myers hemsida. De säljer 12 produkter där, inga schampon, inte den bästsäljande deon (lite konstigt) utan den gröna ansiktsserien och beiga kroppserien och torrschampo.

    Dagkrämen hade fått två dåliga recensioner, att den var för dyr. Förståeligt då den där kostar 79 aus $ = 600 kr, dvs samma prisklass som Estee Lauders Nightwear, som kostar 620 kr på KICKS. Man fick bodylotion på köpet om man handlade produkter för 29$ dvs 200 kr, och ingen produkt förutom miniförp med torrschampo kostar mindre än så. Alltså rätt saftiga priser.

    Det konstiga var att när jag bläddrade igenom olika kategorier så fick jag inte upp Löwengrips produkter, utan jag var tvungen att söka. Kan ju vara nån glitch, men hjälper ju inte försäljningen direkt.

    Jag vet inte om jag blev klokare efter att ha snokat runt, men priset/tillgängligheten/urvalet av produkter känns inte riktigt som = succé i Australien. Tycker faktiskt det verkar som Löwengrip går bäst i Estland, med eget instakonto och många som taggar, men det kanske inte är coolt/framgångsrikt nog.

      Samma sak på amazon USA. De finns inte luxury beauty kategorin när man listar alla varumärken. Enbart när man söker på löwengrip får man upp någon enstaka produkter. Mao, de togs in på prov och det har inte gått så bra

        Alltså, i princip vem som helst kan sälja på Amazon. Lagerhaus har ju tom lite produkter där

      $79 är inte 600kr? Har du konverterat från USD?

      Jag var på ett Myers häromdagen och kollade faktiskt efter Löwengrip, gick sedan in på hemsidan och förstod att produkterna inte verkar finnas i fysisk butik?

        Finns det i någon butik så är det på Myer i Sydney och Melbourne.
        Det var där man hade events i samband med ”lanseringen”.
        Det har aldrig varit fråga om att ha Löwengrip på alla Myer.
        Men jag är misstänksam mot det hela eftersom man får intrycket att resan till Australien mest var betald semester för Bella och Pingis. Kan knappast ge några pengar netto att försöka kränga Löwengrip i Australien när man inte kan sälja ens på apoteken i Sverige.

    Start och slut för blondinbella är samma bloggen startade som en fantasiliv och slutar med ett fantasiliv. Sorgligt.

    Nej personalen blir inte uppsagda, de har alla sagt upp sig själva – dem flesta har gjort det utan att ha något nytt att gå till.

    Hannah som är produktschef (dvs anställningsnummer 1, personen som sett till att det faktiskt existerar produkter och inte bara massa hittepå bakom LCC) har sagt upp sig, utan att ha något nytt att gå till. Hon är nog den tyngsta förlusten genom krämfabrikens historia. Utan henne hade Isabella inte haft någon koladoft-buffé att ta del av, och inga färdiga godkända produkter att sälja heller. Detta är förödande för bolaget, speciellt i kombination med Pingis stundande mammaledighet och att Isabella varken kan räkna, prata engelska eller fokusera på något annat än sig själv.
    Försäljningen går inte bra och Pingis är ett jävla mähä till chef (det var hon även innan graviditeten men det är värre nu). Hon är genuint otrevlig, arrogant och inte det minsta benägen att kavla upp ärmarna och kämpa själv (precis som Isabella). Hon piskar på sina anställda på ett vidrigt sätt och hoppas på att lösa situationen men sjunkande försäljningssiffror med…. *trumvirvel*…. en prishöjning. Vi som besökt ett apotek 2019 vet att Löwengrip, även i sin nya skepnad, oftast återfinns på reahyllan, det känner nog även personerna som sagt upp till. Varför ska man kämpa för ett bolag som inte ens ägarna är beredda att kämpa för?
    Där man blir otrevligt bemött av sin chef och sällan tackad för något? Nej, då kan man lika gärna säga upp sig till förmån för en oviss framtid. Precis som alla dessa personer har valt att göra, och många före dem.

      Du verkar insatt. Har du jobbat där själv?

        Ja.

          Berätta mer så vi slipper gissa så mycket hela tiden 🙂

        Dolly har tidigare skrivit kommentarer som liksom denna känts rätt insatt i Löwengrip. Så kan nog stämma att hon jobbat där. Kul med lite skvaller om Pingis med. Vissa har ju undrat hur hon kan stå ut med Bella och att hon är den smarta osv – men det faktum att hon fortsatt vara med Bella och bolagen så länge talar väl sitt klara språk.

          Pingis Hadenius är lika kompetent som en tom plastpåse och hennes ledarskap är så bristande att man blir mörkrädd.
          Den ”framgång” som LCC kunnat skörda tidigare har inte skapats av hårt jobb från varken Pingis eller Isabella.

          (Just den sistnämnda av dessa två kan ju som bekant varken packa en väska eller borsta håret själv. Självklart kan hon ingenting om hårt arbete heller. Tro inget annat, mina vänner.)

      Ja, förlusten av Hannah M är allvarlig. Det var ett namn jag gissade på innan det visade sig vara Simon som skulle sluta.
      Simon var väl för Löwengrip Invest vad Hannah är för Löwengrip Beauty.
      Hannah har ju företag tillsammans med Lina T som också slutade. Det är två tunga namn som var med från början av Löwengrip Beauty. Redan när Lina slutade var det ju ett tecken på att något inte var bra hos Löwengrip Beauty.
      Sen har ju andra också slutat t ex Stefan E och Mikael S men det är svårt att veta omständigheterna kring dessa.
      När så tunga namn ger upp och drar vidare så brukar det sprida sig nedåt i företaget. När cheferna slutar så är det många som misstänker att det finns omständigheter som inte alla i företaget känner till. Då väljer en del att sluta ”för säkerhets skull”.

      Spännande! Får jag fråga hur du vet detta? Förstår att du självklart inte kan avslöja källan men kanske ge en hint om källan?

        Curre och Dolly: svara inte på den här, uppenbart att det är ”head of damagecontrol” som ska in och städa och täppa igen lite luckor.

        Hej Pingis!
        Eller ska vi kalla dig PingPong?
        Vilket föredrar du?

      Oj, det här låter ju verkligen inte bra!

      Va? Ska Hanna sluta? ? Oj oavsett hur man tror det går för Löwengrip så har det ju tappats många nyckelpersoner på bara några månader: Lina, Rosanna, Simon och ovan blurrade och så Hanna. Inte så oväntat när hon startade eget, men trodde inte det skulle gå såhär fort! Och ju fler som slutar, desto nervigare för de som är kvar… Speciellt som det inte blev så kul för de som jobbade med Egoboost på slutet.

        Hannah har sagt upp sig men har inte jobbat sin sista dag ännu, så hon har inte slutat än.

      Jag visste det! Att Pingis alias PingPong/fuskaren var otrevlig och inkompetent! Vilket djävla radarpar hon och Bella är.
      Ser fram emot korthus kollapsen!

      ”popparpopcorn

        Man har ju märkt Pingis sätt lite när hon svarat på läsarfrågor i live och liknande. Verkar inte så sympatisk.

      Berätta meeeeer, Dolly!!! Allt!

    Längesen man hörde om något teambildande aktiviteter … förut flögs hela bolaget ned till marbella osv för möten och mys…

      Nu är det bara Löwengrip Invest som får åka.
      De ska ju till ”röda mattan” i Cannes och se till att Bella får ”nätverka” bland människor med kontakter, makt och pengar. De enda människor hon tycker är värda hennes uppmärksamhet.
      Undrar hur det känns för Löwengrip Beautys personal när kollegorna på Löwengrip Invest får åka men inga andra?
      Skapar man ett A-lag och ett B-lag får man nog räkna med att B-laget inte trivs så bra.

        B-laget kandke passar på att dra när A är på vift
        Skulle jag ha gjort

        Tror också att Löwengrips Beautys stundande fall är anledningen till att Bella söker sig till NY och pratar mer och mer om Löwengrip Invest ut mot marknaden. Här i Sverige är hon känd för sina krämer och kladd och har redan gjort reklam för typ all som går, så den enda möjligheten som finns att expandera och tjäna pengar är utomlands. Löwengrip Beauty är snart bortglömt, bolaget har funnits i 6 år och borde toppa sin försäljning nu. Att re-branda var uppenbart ett stort misstag från ledningen.

        Synd för ungarna att deras mamma kört ner sitt bolag i skiten inför ”miljontals” läsare, och måste därför arbeta utomlands lejonparten av sin tid för att uppehålla sin levnadsstandard. Bella har ju låst fast sig vid ett liv som endast väldigt rika människor har råd med. Ännu ett bevis på att man ska vara ödmjuk inför sig själv och framtiden, samt inte ta för givet att allt man tror och tänker blir verklighet. Så funkar tyvärr inte livet.

        Elitsinglar goes Cannes

    Jag tror att blondinbella fick rännskita och va tvungen att skita på nk därav insläppet innan öppning

      ?

      Vi får hoppas att hon hade tillräckligt med kvitton att torka sig med;).

        Inte kvitton som gäller längre, 1 000-lappar skall det vara.
        Det går bra nu..

        Eller någon scarves.

      Hahaha ?

    Men vänta va? av kommentarerna att döma har både Marknadschefen Sara Wictorsson slutat och productchefen Hanna – stämmer detta??

    Vad är egentligen företaget utan dessa, hur kan IL ens fake-smila på Instagram idag? och hade inte hon ett möte med hanna bara häromdagen?

      ”Fritt fall

      Plus produktionschefen Ida Virdebrant – hon på Linkedin.

        Nej, Ida Virdebrant är väl kvar, eller har jag missat något? I det här inlägget är det Denise Nicole Reyes inlägg på LinkedIn som lagts in. Hon jobbar sista veckan och ber om hjälp med nytt jobb.

          Men gud, det är Denise jag menade.

            hur kan ni ha koll på alla namn. Jag känner till att det finns en Hannah och då tycker jag arr jag är ganska insatt ?

              Hahahahaha samma här!

              Haha, hade faktiskt ingen större koll förrän idag! Men allt finns allt läsa/uttyda via deras egen hemsida och LinkedIn (förutom bloggar och instagram då sjävklart). Man behöver absolut inte vara ”privat deckare”! ?

    Tror mycket väl att Löwengrip Beauty kan vara på väg ut. Tycker att man kan se hur Isabella fokuserar mer på Löwengrip Invest (NY kontoret, ny VD etc) – gissar att för henne har beauty-märket enbart funnits för att skapa content för hennes huvudfokus Voller är hennes eget varumärke.

    Trist för alla inblandade, hon verkar tyvärr vara väldigt bra på att dra med sig partners I ett låtsasliv, ta för stora risker och sen vända ryggen till – Odd som slutade på sitt jobb för musik/vin-karriär; Hampus som eskalerade risker och nu Kompis Linus (NTH) som sitter med det dyra hyreskontraktet… Dock har de självklart eget ansvar för sina handlingar!

      och Odd fick ju t o m anställning i luftslottet men valde att sluta tydligen på eget initiativ . Alla vänner som försvunnit.
      Har läst bloggen i över 10 år kom ihåg att hennes mamma blev anmäld till soc för Bella var enligt hennes blogg ute o festade med alkohol innan 18 år, festade i fantasivärlden den fantasivärld hon fastnat i.

      Alla kontrakt m m är väl i något AB så det är ingen som personligen blir lidande vid kk mer än leverantörerna som trott på henne. Om man inte upptäcker typ bokföringsbrott m m.

      #snartsprickerballongen

    Kollade pingis instastory och verkar som de har möte i ILs hus utan att IL är med? ? Avdrag gissar jag är syftet…….

      Det var styrelsemöte igår i Nordic Tech House. Då var Bella med.
      Pingis har lagt upp ”gamla” bilder.

    ”Rosanna K som var Business Development Coordinator på Löwengrip Beauty slutade för någon månad sedan och jobbar nu på Canon.”

    ”Marknadschefen Sara Wictorsson har också plötsligt och oanmält slutat, började igår som Buying Manager på Axbeautyhouse.”

    ”Plus produktionschefen Ida Virdebrant – hon på Linkedin som söker jobb.”

    Och Simon – CEO och allt i allo.

    Bara detta är värt ett eget inlägg.

      Hon som söker jobb på LinkedIn heter INTE Ida. 🙂 Det är ytterligare en…

        Men Camcam, jag hänger ändå inte med — är Ida V också ute ur bilden redan, eller svarade du bara på att inlägger ovan inte var från just Ida V (utan Denise)?

          Skulle också gärna se ett uppsamlingsinlägg som sammanfattar allt kring personalhärvan

          Ida V är kvar. Tills hon inte orkar jobba dubbelt för att täcka upp för alla som slutar nu dvs.

        Det är den Online Sales Manager jag skrev om, DNR.
        Lätt att hitta på Linkedin 🙂

    Blev det någon avslutningsfest för simon eller försvann han bara ur bilden?

      De undrar jag oxå! Ingen som vet?

      Han fick väl en lunch?

        Som Isabella inte närvarade på eller uppmärksammade. Isigt? Well, wouldn’t be the first one. Isabella har ju gjort det till mer av en regel än undantag att frysa ut den som säger upp sig. Mig behandlade hon som luft under min uppsägningstid. Pratade över mitt huvud, ignorerade mig helt, frånvarande och sa varken tack eller hejdå min sista dag (detta är jag lååångt ifrån ensam om att ha upplevt). Riktigt snorunge-beteende tbh.

          Håller med. Hon är rikrigt på och charmig när hon vill något och kan få något från någon, annars är hon isig och arrogant som f-n.

            Så agerar en psykopat!

    Vad hände med Met-galan? Skulle hon inte på den?

      Det var bara vad Bella ville att vi skulle tro 🙂

      Privatjeten var redan uthyrd så hon fick passa denna gång.

      Hon glömde tanka privatjeten.

      Eller hur? Vad hände med den?

      Hon skrev och skickade väl mailet till sig själv för att ha något att filma…

      Hon ska säkert inte sommarprata heller mao. Hoppas inte det iaf.

    Bella brukar ibland skriva om den duktiga Emilia som jobbar som kontorsansvarig.
    Det har varit tyst om Emilia ett tag så jag kollade upp.
    Hon heter Emilia Bentzer och är tydligen kompis till Sascha och också från Västervik.
    Emilia slutade för ett par månader sedan. Detta kan förklara en del av att flytten blev kaotisk och dåligt planerad.

      Men detta liknar en massflykt värdig en katastroffilm.

    Grattis och välkommen till nya jobbet, Marisol Was! Du har många utmaningar, men inte mycket personal som kan skotta. Men det fixar Blondinbella, mäktigaste kvinnan i världen!

    Att det håller på att hända något med Löwengrip Beauty är ju ganska tydligt. I vintras var Pingis och Bella i Paris flera gånger och försökte sälja in företaget till LVMH men det gick tydligen inte så bra. Nu söker Bella investerare i London. Verkar vara rena flykten från företaget, nyckelspelare som lämnar alternativt sägs upp. Pingis är tillbakadragen och Bella kämpar men nånsorts glättig marknadsföring. Men det hon egentligen gör är att jobba stenhårt för sitt investmentföretag. Så mitt stalltips är att LB kommer att försvinna så småningom. Men i vanlig ordning rör det inte Bella i ryggen hur många som än dras med i fördärvet. Hon skakar på de blonda lockarna och drar vidare mot nästa mål.

      LB?

        Löwengrip Beauty

      Som den fullblodsnarcissist hon är!

      7 maj
      ”Vi håller på att ta fram en fantastisk serie just nu som heter B-tox. Det är ett syntetiskt ormgift i som har samma effekt som botox. När Sephora hörde om serien började de direkt prata om ensamrätt de första månaderna.”

      8 april
      ”Pingis och jag träffade LVMH för Löwengrips räkning. Detta jättebolag har funnit intresse i Löwengrip. Förstår ni hur stort det är för oss? Sannolikheten att just dom skulle göra det är så minimal att Pingis och jag fortfarande har svårt att ta in det. Detta är vårt tredje möte, två fysiskt och ett per telefon. Allt gick väldigt bra men jag vågar faktiskt inte säga något alls. Jag har ingen aning mer än att vi ska ses igen.”

      Hon verkar tycka att de kör på.

        Den där ormgiften kör väl Nip/Tuck också med.

        Svårt att se vad ett företag som omsätter 65 miljarder skulle ha för intresse i Krämfabriken tillverkade kladdprodukter..

      Sånt är livet!
      Tihi.

    Redan i februari började en tidigare anställd på Löwengrip beauty söka andra jobb. Hon har nu lämnat och fått nytt jobb. Så det är verkligen ett mönster i att anställda lämnar.

    Går inte Löwengrip Invest också på minus… eller har jag sett fel

      Var kan du ha sett det?
      Finns inget bokslut sedan 30 juni 2018 avseende 2017/2018.
      Nästa bokslut per 30 juni 2019 får vi inte se förrän i början av 2020.
      Nej, Löwengrip Invest tjänar pengar men har också höga kostnader.
      Bl a två nyrekryteringar efter att Simon slutat.
      Men det verkar vara full fart på affärerna. Svagheten är förstås att det bara är en person som tjänar pengarna.

        Ja men hur länge kommer företagen att betala för att synas i IL:s kanaler? Filmerna är ju ganska pinsamma och sen plockar de ju inte bort konkurrenters produkter när hon tar andra foton som sedan syns i bloggen. Dessutom den negativa uppmärksamheten mm. Är företag verkligen så dumma så de fortsätter pröjsa?

    Isabellas paniklögn om att hon inte flyttar in i nya lokalerna! Hahahahaha! NU upptäcker de att hon inte kan komma in tryggt i lokalen. NU! Efter ett år! Jag letar febrilt efter min skämskudde. Bella: det är så genomskinligt. Ni har inte råd och vi fattar det.

    Sen undrar jag också om verkligen ingen annan märkt att bloggtexterna är olika? Det är olika sätt att skriva, olika uttryckssätt och språk i inläggen. Helt klart skrivna av olika personer. Kan du inte titta på det, Cam?

      De kan inte betala hyran på Urban Escape…

    Såg någonstans att det fällts träd på Bellas tomt träd som inte fick fällas. Kan någon kolla upp det.

    Hennes ständiga skrytande gör mig seriöst illamående. Hon har blivit sådär skrytande och har näsan i vädret.
    Hear me, see me typ.

    Otippat nu kan inte Bella ha kontoret kvar på grund av säkerheten ! Kom hon på det nu? Det är väl inte svårare än att någon går ned och möter henne? Hon har ju 70 anställda+ ass mfl? Hon ljuger så mycket så snart vet hon inte vad som är fram eller bak…..

    Bella packar ner P-piller inför resan till Oslo. Finns på hennes story i hennes packlista.

    Natural cycles anyone?

    Den stora smällen är på väg, alla samman-lagda tecken tyder på det. Medarbetare slutar, nya kontoret är för stort och dyrt (naturligtvis har ett kontor av den kalibern i Sthlm City tillfredsställande säkerhet!) ,och som någon påpekat, kompetenta Pingis syns mindre och mindre och det beror inte bara på att hon är gravid. Ska vi slå vad om att det kommer ett inlägg om hur hon litat på folk, arbetat halvt ihjäl sig för det hon trott på och givit oerfarna en unik chans, etc etc, när det väl säger Pang?

      ”kompetenta Pingis”?!?

        I jämförelse….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.