Lite smått och gott från Bianca Ingrossos Instastory

Pasta verkar sannerligen vara den röda tråden i Bianca och Phillipes relation.
När han gjorde slut med henne förra gången så ska det ha varit för att de inte hade någonting annat än pasta gemensamt och så visar det sig att det är pastan som håller ihop dem som klister och papper…..typ…

Men med tanke på hur gott det är med pasta så skulle jag inte vara den som är den… 
En påse pastahjul och en liten kärleksballad – And I am YOURS!

Ps. Hur kommer det sig att pastahjul är godare än exempelvis Penne, trots att de är gjorda av exakt samma sak?

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fusilli är godast!

      Fusilli Jerry!

        Yey!! ?

    vad tusan är XXS? hur smal är man då ens? aldrig hört förut, därför frågar jag.

      Jag är normalviktig och 156cm och jag har XS och i vissa fall när det funnits så har jag testat xxs eller 32 på typ t-shirts osv och det har funkat också. Så det är verkligen inget fel på en bara för att man kan ha xxs.

        Bra att veta att det inte är nåt fel på dig, för det var uppenbarligen det som Rebecka insinuerade.

          Det kändes lite som att det. Dock var det mest ”3,5år” kommentaren jag reagerade på 🙂

          Frågan är sjukt underlig, klart man reagerar. Och inte minst på jubelidioten ”3-5 åringar?”… ?

          Tänk er vända roller
          ”vad tusan är xxl, hur tjock är man då ens??”

            Det va jag som skrev 3-5årings komentaren. Jag försökte skoja men inser att det träffade helt fel. Ber om ursäkt för det. Ska tänka mig för, det va inte meningen att göra någon illa till mods!

              Bra att du förstod det. Man behöver den storlek man behöver 🙂 Tror många som är små i kroppen är trötta på att höra att de ser ut som barn osv.

                Du har helt rätt! Camcam du får gärna radera min komentar! Onödigt om folk likear den om andra blir illa till mods av den! Ännu en gång Förlåt! ❤

            Jag blir så himla frustrerad över att storleksdiskussioner ens existerar, för en storlek säger ju inte ett dugg. Än mer frustrerad och lite ledsen blir jag av att vissa kvinnor, en del online och många irl verkar få en kick av att berätta att de ”baaaara har small eller i värsta fall medium”. Och typ 25 tum på jeans.

            Jag är 1.78 med storlek 41 i skor. Det har jag varit sedan jag gick i sjätte klass och slutade växa på längden. Om jag inte minns helt fel så var mina första Levis 28 tum i midjan och 34 i längd. Och jag tror aldrig att jag ens haft small, jag minns bara medium. När jag var 12 såg jag ut som en pinne, men enligt influencerstandard hade jag varit smällfet.

            Tacksamheten över att ha vuxit upp utan att internet fanns är enorm, för vi hade kroppskomplex ändå. Hade mitt 12-åriga jag vuxit upp idag så hade det garanterat knäckt mig.

            Vi kan väl bara försöka komma ihåg att människor är olika långa också? Klädindustrin fattar ju det inte, vanliga jeans görs upp till 31 tum och alldeles för ofta är large största storlek både upptill och nedtill. Inte ens svenska märken görs i vettiga storlekar, trots att vi i Norden generellt drar större än sydeuropéer pga längd.

            Ursäkta långrandighet – blev uppgiven.

            Det jag ville säga var bara att storlekar inte säger ett skit pga längd och en drös andra orsaker. Men ingetdera borde spela roll.

          Sluta gynna en person som inte vill skatta i Sverige!!!!

      Man behöver inte vara sjuk eller vara jättejättesmal för att ha 32/xxs. Tycker det där var en rätt onödig kommentar. Människor finns i alla storlekar.

      Riktigt liten. Vi gjorde en felbeställning på jobbet, vi skulle ha 2xl men fick 2xs och det var litet..

        Jag är kort och smal. För mig funkar XS och även xxs ibland när det finns. Inget fel på mig 🙂

        Jag har xxs eller strl 32-34. Är kort och byggd som en mellanstadie flicka.

          …och praktiserar särskrivning.

            Okej?

            Alltså jag kan inte förstå VARFÖR folk har ett behov att bete sig som en besserwisser så fort de får chansen till det. Man behöver inte jämt och ständigt påpeka andra människor stavfel och särskrivningar.

              Jag kommenterade ju mig själv ?

                Jaha HAHA.. läser sällan namnen. ?

              Håller med dig i sak. Det ser dock ut som att det är Myntan som ”rättade” sig själv i just detta fall 🙂

          Samma här. Jag har typ väldigt smala höfter och små bröst och ibland sitter även XS jättepösigt och konstigt. Och oftast finns det inte 32 eller xxs. Så är glad att det verka bli vanligare att ta in den storleken 🙂

          Nu blev det väl lite konstigt… en mellanstadieflicka?
          Inte har väl alla mellanstadieflickor samma kroppsform?

      Min kompis (fyller 30 i år) har xxs, hon är varken anorektiker eller ”liten i maten”. Tvärtom, äter ordentligt, älskar gott och tränar på en lagom nivå. Hon är helt enkelt kort, späd och har inga bröst. Tyvärr finns inte xxs så ofta så hon får helt enkelt ha lite förstora kläder

      Jadu, undrar du samma sak om storlek xxl?

      Jag kunde ha XXS när jag var runt 20, iallafall på överdelar. Trots att jag är 171 cm lång. Nu är jag 36 år och lite mer tränad och behöver ha XS/S. ?

      Jag är helt frisk och kry och smal så jag behöver xxs. Ibland köper jag kläder på barnavdelningen.

        Önskar jag kunde handla på barnavdelningen ibland, finns ju svinsnygg kläder där! ?? Tyvärr är jag just nu närmare än xxl i stl och kan typ inte handla på så många ställen ?‍♀️ särskilt inte H&M, tex. Deras 42 (största stl tror jag?) är som vissa andra butikers M ?

          Har storlek 52 och kloer massor av kläder på HM, både från deras ”vanliga” kollektion men framförallt plussize istället. Kika på det 🙂

          Annars handlar jag bara på monki, asos och zalando.

          Skulle vilja tipsa om Louise Flinks blogg, Big ass fashion heter den. Louise har stl 50 nånting och skriver om mode för plus size. Även om jag inte har fullt så stor storlek har jag fått många bra tips där.

      En XXS i märket BCBG är en en liten vanlig storlek S ??‍♀️

    Usch för Bianca. Skatteplanerar på Malta men använder med glädje den svenska sjukvården, vägarna osv utan att dra sitt strå till stacken.

      Det skriver inte c något om. Har cc o bibbs börjat samarbeta? Detta ser ju nästan ut som maskerad smygad dessutom.

      Nu är det ju tillåtet, eller menar du att hon sköter det olagligt. Mer usch för alla jävla bidragsfuskare ?

        Jag vet inte om det är olagligt men det är helt klart omoraliskt och osolidariskt om man sätter i system att inte betala skatt i det land som man bor och är medborgare i, och som man som det skriva ovan drar stora fördelar av att bo i.

          Förslag på inlägg: vilka influencers skattar i Sverige och vilka har skrivit bolaget utomlands. Där kan vi prata kalasinlägg CamCam.

            Vilken bra idé!
            Jag kommer resa bort i två veckor *insert flygskam här* men kommer jobba på som vanligt…så det kan bli något att sätta tänderna i…

              Glöm inte att ta lite semester då också. 🙂 <3

          Exakt. Hon använder sig av sjukvård, vägar, skola etc som alla andra men bidrar inte ett dugg.

        Olagligt eller inte så är det fortfarande omoraliskt när man lever och bor i det land man undviker att skatta i. Lika omoraliskt fel som att hon gör reklam för fillers när majoriteten av hennes följare är under 16-17 år. Reklam är tillåtet men sak där, omoraliskt.

          Hennes följare är betydligt yngre, mellan 11-13 år. Vilket gör det hela ännu värre.

          Jag har missat exakt vad det är hon gör. Men när jag flyttade utomlands (för att faktiskt jobba och bo där på heltid) så får jag bara åka hem 36 dagar per halvår/72 dagar på ett år, annars finns risk att jag blir skatteskyldig i Sverige också. Hur kommer hon undan detta om hon nu är skriven på Malta?

      Skatteplanerar hon? Hon tar 100k för ett reklamjobb på instagram! Bianca måste tjäna flera 100k i månaden! Då behöver man väl inte skattemygla. Jag har 11800 i månaden i sjukbidrag. Innan skatt……

        Yes det gör hon.

    Haha…undrar också varför vissa pastaformer smakar bättre än andra. Kanske för att man även äter med ögat! ?

      Vissa är kanske lättare att få al dente?

    Gillar Bianca, men hennes instastory idag… Hon la alltså upp en bild på hennes lösnagel som hade gått av när chauffören kört galet och taggade Uber och bad dem säga till sina chaufförer att köra lugnare.

    Så konstigt att sitta i baksätet och tagga företaget på sin instastory, när hon enkelt kan säga till chauffören som sitter framför henne.

      Tolkade det som skämt dock…

        Vem?

    Hur tråkiga är de där tröjorna på en skala från 1-5 där 5 är dötrist? Jag röstar på 5. Kunde de inte ha hittat på något roligare om de nu ska ha merch?

      Krävdes mycket effort för att komma överens om designen. Mest tid gick åt till att bestämma typsnitt, sedan hade de en liten beef över hur liten texten skulle vara. Alice röstade för så liten text som möjligt så att de på så vis utesluter att äldre personer (35+) köper deras kläder då de inte kan läsa de pyttenuttiga bokstäverna. Det är unga, hippa och snygga personer de vill se hashtaga kläderna på instagram sen ju. Därför har de bara upp till XL men däremot ner till XXS.

      #XXL-upproret

    Intressant att hennes relation till mamman verkar stå i direkt korrelation till deras respektive karriär. ”Nu när hon är dunderkänd och säljer slut arena efter arena så är den väldigt bra. Vi ger varandra följare”.

    Japp, de två viktigaste grundstenarna en fantastisk moder/dotterrelation måste ha: bekräftelse + följare.
    #äktakärlek

    Hej hej ytliga värld!

      Tror att det var ett skämt.

        Mmm, men det sägs att bakom varje skämt finns en gnutta sanning.

          Men lägg av att vara så äckligt dömande. Du fattar väl att det inte är vad deras relation bygger på. Även om de delar med sig av sina följare.

            Äh, se det så här: jag använder mig av samma ironi som Bianca!
            Se det som ett skämt.

      Men det var väl ändå ett SKÄMT? Hon svarar ju på liknande sätt på flera av frågorna.. 🙂

      Du fattar väl att de skojar. Är helt säker på att deras relation är djupare och finare än så!

      Oj. Hur kan man missa så uppenbara skämt..

      När folk inte förstår sarkasm…. *insert facepalm emoji here*

      Swooosh

      Precis lika sant som svaret att Alice är influencern hon gillar minst som hon har träffat.

    Som allmän uppdatering av läget på Löwengrip, ”business as usual”, texten inför Isabellas ”speech” på Malmö Näringslivsgala idag på förmiddagen: ”Isabellas resa börjar när hon som 14-åring flyttade hemifrån och skapade sin blogg. Som pionjär byggde hon upp det som idag är nordens största plattform med 1,5 miljoner följare världen över. Isabellas blogg kan idag läsas på fyra språk. Isabella är inte bara en förebild inom den digitala eran. Hon är en framgångsrik entreprenör och driver bland annat Sveriges snabbast växande skönhetsföretag. Idag har hon 50 anställda och en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag hon är verksam i.”

      Isabella flyttade inte hemifrån när hon var 14. Hon har inte Nordens största plattform. De kan skriva hennes blogg på swahili; det betyder inte att nån läser den.

        Går det ens att läsa på alla fyra språk nu? Har för mig att det bara är svenska och engelska som fungerar nu?

          Hon har tydligen glömt att tyska och arabiska versionerna inte finns kvar. Varför ljuga om något så uppenbart?

      Men nu har Greta 1,6 miljoner följare på instagram så hon har väl (Vet inte det finns någon annan med fler följare.) numera nordens största plattform?

        Kenza? 1.8 milj.

          Just ja, glömde henne. ?

            Linn Lowes har 2 miljoner?

        Svenska Linn Löwes har 2 miljoner följare på Instagram.

          Elsa Hosk 5,3 miljoner.

            Anna Nyström har 7,8 miljoner följare

              En vandrande rumpa 🙂

    Min kompis (fyller 30 i år) har xxs, hon är varken anorektiker eller ”liten i maten”. Tvärtom, äter ordentligt, älskar gott och tränar på en lagom nivå. Hon är helt enkelt kort, späd och har inga bröst. Tyvärr finns inte xxs så ofta så hon får helt enkelt ha lite förstora kläder

      Det beror ju på storleken/formen på plaggen i sig oxå… jag kan ju få köpa toppar i storlek XS till M beroende på affär etc. har ju varit med om att även XS varit för litet. Och så liten är jag INTE!!!

      Det kan ju också vara så att de minsta storlekarna är för den yngsta målgruppen

    Farfalle är gott!

      Gnocchi är bäst!

      Rigatoni är min favorit ❤️

    Jag undrar ibland om jag är ensam om att INTE gilla pasta?! Inte så att det är det äckligaste jag vet men jag undviker det så gott jag kan till förmån för typ potatis…

      Samma här! Älskar potatis! Pasta känns så tråkigt

        Pasta är ju beroende av såsen

          Pasta med krämig sås är oslagbart… farligt att missbruka dock, jag kan äta ofantliga mängder utan att det finns något stopp.

      Älskar potatis!!

      Potatis ❤️

      Hur äter ni potatis då? Vad är godast?

        Mos!

        Klyftpotatis herregud!!!!

        Jag gillar kokt färskpotatis, potatismos, hasselbackspotatis, chips, pommes, potatisklyftor, potatiskaka, rårakor och så vidare. Svårt att välja!

      Kokt potatis måste vara det tråkigaste någonsin.

        Underskatta inte kokt potatis säger ja till dig

        Men kokt färskpotatis är ju så gott!

        Men sen kan man göra potatisbullar!

        Jag gillar inte kokt potatis men färskpotatis är typ det bästa jag vet.???

      Gillar inte heller pasta. Har dock på börjat uppskatta nudlar mer och mer. Tycker de har mer smak. Men annars potatis ???
      Kokt, bakad, pommes, gratinerat mos, gratäng och sallad – så gott med potatis!

      ”kroppen din trenger potet” <3

    Bästa pastasorterna:

    1. Spaghetti
    2. Penne
    3. Fusili
    4. Farfalle
    5. Tagliatelle

    Älskar typ pasta mer än livet självt.

      1-100: makaroner.

      Glöm inte makaroner. Med mycket smör, svartpeppar och givetvis ketchup.

      Bara därför ska jag laga en sen middag med hemgjord pesto, får fundera vilken pasta som jag vill ha till.

    OT

    Från ILs blogg:
    – Bekräftar nu att de ej flyttar till nya lokalerna
    – CSR not so much?
    ”kommunikationsansvarig Marisol”

      Simone…

    Vilken pastasort som är godast beror ju helt på vad man har till!

      Känner mig så dum, men är det alltså olika smak på de olika pastasorterna? Jag har alltid trott att de bara finns olika för utseendets skull???

      Btw, gjorde jag rätt på de/dem?

        Nej så länge det är samma deg så är det samma smak. Men sen finns det ju med spenat, tomat etc i degen. Formen på pastan påstås vara till olika typer av såser. Spaghetti tar upp sås på annat sätt än fussili osv. Beroende på vad man har till passar olika sorters pasta bättre.

        Äsch, jag bara moddas idag. Det dyker väl upp ett svar här tids nog ?

        första de:et skulle vart dem 🙂

          Eeh nej…. Helt rätt Jennie 🙂

            Det andra borde ha varit ”det” väl? ”..det finns olika..”

        De/dem.
        Vi/oss

        Testa när du är osäker att sätta in ordet vi (=de) eller oss (=dem) istället för de/dem. Då ser du oftast direkt vilket ord det ska vara.

        Tex. Tanterna var glada, *** ville äta glass.
        Tanterna var glada, oss ville äta glass
        Tanterna var glada, vi ville äta glass.

        Alltså; tanterna var glada, de ville äta glass.

        Är du osäker – skriv ’dom’.

          Tycker själv det är enklare att byta ut de till ”du” och dem till ”dig” om jag blir osäker på dem och de.

    Smyygreklam! Eftersom att du tog bort en kommentar som ifrågasatte att det är smyreklam för deras merch och att du maskerar det genom att visa annat och prata om pasta så blir det ännu mer misstänkt, ja nästan som bevis. Det står ju även i din bolagsinformation att ditt bolag bedriver annonsering i sociala medier.

      Hahaha…..verkligen nästan som bevis!
      Om jag nu hade planer på att ENBART göra smygreklam – vilket du hela tiden påstår – och inga korrekt markerade samarbeten, hade jag verkligen skrivit in att mitt företag eventuellt skulle ha annonsering i sociala medier i min bolagsbeskrivning? Där står även bok och skivutgivning med som framtida ben på företaget, men de utelämnade du?
      Anledningen till att jag tar bort dina ständiga kommentarer om smygreklam är för att du tjatar om det varje gång jag skriver i ett inlägg om en produkt eller service som en influencer står bakom. VAR TROR DU ATT DEN HÄR BLOGGEN HANDLAR OM?

      Anmäl till KO. Anmäl till RO. Anmäl till Kungen om du nu så innerligt tror att jag gör smygreklam, men sluta härja här inne med dina konspirationsteorier!

    Olika pastaformer tar upp såsen på olika sätt ?

      Det stämmer faktiskt!

    Smygrellam ?! Är detta ett samarbete? Snyggt maskerat med pastasnack och visa lite annat hehe.. och du har väl som bolagsidé bl a att bedriva annonsering i sociala medier. Har ni ett samarbete du och B , har anat det förr och nu förstärktes mina misstankar. Du granskar ju inte direkt B och skriver inget illa eller dåligt om henne el hennes bolag heller.

      Ja, du sa det!
      Det finns ett svar längre ner till dig. Läs och begrunda…

    Absolut bästa pastasorterna:

    1. Trofie och Fileja (delad förstaplats)
    2. Gnocchi (alltså den äkta varan, med potatis i degen)
    3. Pappardelle

    Mmm, mmm, mmmmmmmmm!?

      Ja!!!! Gnocchi di patate med hemmagjord pesto ❤?

    Min.. Nu fd pojkvän blev sur när jag ville gå på AA möte idag o kom förbi med en påse öl för att jag skulle stanna med han istället.. ? Ändå vet han att jag går alkoholbehandling.. Kan ju säga att jag bad honom dra långt åt fan.. Han vet min svaghet..

      boy bye!

      Bra gjort av dig! Stay strong!

      Usch vilket svin, bra att du inser ditt värde. ♥️

      Låter som han kanske oxå skulle behöva gå?!
      Gött att höra att han nu är fd

    Är de här alla FB troll hänger
    Skapligt många tappade indevider här nu för tiden
    Kvaliten på bloggen sjunker som en sten tyvärr

      Vilka kommentarer syftar du på nu ?

        Kanske han syftar på inläggen också, vissa inlägg är ju hånfullt skrivna med ett syfte att smutskasta, sänka och mobbdreva. Syftet är väl att tjäna pengar också kanske. Vissa inlägg -särskilt om en viss särskild person- är hånfulla, spekulativa och manipulativa och uppviglar dessutom till mobbbning och drev.

    Vem skulle vilja ha kläder som det står
    Alicia å Bianca på?! Gillar Bianca, men snälla?!

      Eller hur, skulle skämmas ? gillar dom så det är inte det, men på kläder – nä tack!

        Bi-anka

      Folk som är hardcore fans?!

      Tydligen ganska många uppenbarligen.

      Det är nog mest riktat till 12-16-åringar. Det är ungefär då många har en idol på det sättet att man vill skylta med det. Förut handlade det mer om popstjärnor, nu är det influensers. Inte så konstigt att de vill profitera på sina fans med hjälp av merch. Har musiker och sportstjärnor gjort länge.

    Penne är ju den godaste pastaformen, JU! Jag älskar hur man kan plocka upp varje rör med en av gaffelns tänder och äta dem en och en.

    Sen kommer tagliatelle och därefter vanlig spagetti.

    Tycker jag.

    Glöm inte att ta lite semester då också. 🙂 <3

      Skulle hamna under CamCams svar ang vart influencers skriver sina bolag.

    Behöver vi veta det

    Sjukt att Bianca nekar att hon gjort brösten.

      För man kan inte ha runda och fasta naturligt?

      De ser väl inte fixade ut? Aldrig tänkt på. Hon har väl bara fina bröst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.