Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Phillipes avskeds-sms till Bianca: "Vi har bara pasta gemensamt"

- 28/02/2019, 00:01 -

Det är i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld som tittarna får bevittna den jobbiga tiden Bianca Ingrosso gick igenom under uppbrottet från hennes ex Phillipe Cohen. Dagen efter uppbrottet mottog Bianca ett sms från exet där han förklarade hur han kände.

Programmet Wahlgrens värld har inte blivit en tittarsuccé för ingenting. Säsong efter säsong har tittarna underhållits av den charmiga och spralliga familjen Wahlgren/Ingrosso och det är en ordentlig feel good-känsla som genomsyrar avsnitt efter avsnitt. 

Men i torsdagens avsnitt, då blir det betydligt känsligare. 

Det har nämligen blivit dags för avsnittet där Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gör slut. Och denna gång får tittarna reda på vad det var som egentligen hände. 

Det är inte många som undgått det faktum att det forna paret haft det lite svajigt och varit på och av under en ganska lång tid. Under ett avsnitt berättade Bianca öppet för sina vänner att hon och Phillipe inte kunde bo tillsammans efter fyra års distansförhållande. Detta på grund av alla bråk. 

Skrev sms dagen efter

I kvällens avsnitt hänger Bianca tillsammans med vännerna Alice Stenlöf och Lovisa Worge dagen efter uppbrottet. Plötsligt får hon ett sms från Phillipe, som vännerna anser är väldigt fint och vettigt. 

– Väldigt fint. Och väldigt vettigt, säger Alice medan hon läser.

Bianca Ingrosso berättar om Phillipe
"Jag kan inte tänka klart en sån här gång", berättar Bianca för sina vänner. Bildkälla: DPlay
Alice Stenlöf
"Väldigt fint och vettigt" säger Alice. Bildkälla: Dplay

– Han förklarade hur han känner, men att det inte förändrar situationen. Det var nästan lite för vettigt, säger en rörd Bianca. 

– Han skriver ju som det är. Vi ville ju inte att det skulle bli såhär, men det är ju inte så mycket man kan göra åt hur det blev, säger Bianca. 

Bianca Ingrosso
I onsdagen avsnitt får tittarna se hur det gick till när Bianca och Phillipe gjorde slut. Bildkälla: Dplay

Bianca berättar även för tjejerna att Phillipe nämt en sak som i hennes ögon var sorgligt, men även sagt med glimten i ögat. Och nog fick det tjejerna att brista ut i skratt. 

– Han ba, ja vi har ju inte så mycket gemensamt längre. Vi har ju bara pasta. Tänk att jag aldrig kommer att få äta hans pasta igen, säger Bianca. 

Alice, Bianca och Lovisa
När Bianca avslöjar Phillipes pasta-kommentar för sina vänner brister de alla ut i skratt. Kanske blev det en liten ljusglimt i det sorgliga. Bildkälla: Dplay

Wahlgrens värld ser du torsdagar klockan 21.00 i Kanal 5 och Dplay.