Alex Schulmans bok blir film

Jag har själv inte läst boken, men här är väl ett stort grattis på sin plats!?
Jag kanske inte ska läsa boken om jag ska se filmen, för jag har ALDRIG sett en film efter jag först läst boken utan att bli gruvligt besviken.
Har ni?

Stieg Larsson-trilogin måste vara det bästa exemplet på när bok inte borde blivit film, eller tv-serie.
Hela avsnitt – borta… 🙁
Störst besvikelsen måste ha varit rättegången där Peter Teleborian blir pulvriserad i boken på ett genialt sätt och i filmatiseringen? Sådan besvikelse…
Förlåt för mitt sidospår men jag brinner lite för detta.. :.-)

Men STORT, STORT grattis till Alex Schulman!!!!!!

 

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej ush

      Tack för att du inte skrev ’urs’ i alla fall…

        Dyslektiker har rätt att vara på internet med!

          Med rättigheter följer skyldigheter.

            Nej, bara nej. Och om så gäller det även dig. Bara för idioter har rätt att vara på internet också så har de en skyldighet att vara icke idioter.

              Jo, bara jo.

                Om detta forum ska utvecklas till ett fullskaligt mobbarforum och hån av personer som inte är som alla andra så är det illa. Är det så du vill ha det Camilla?

                  Det är väl verkligen inte bara Camilla som har ansvar för det? Ta lite eget jäkla ansvar för vad ni skriver.

                    Håller med men ibland behöver man uppmärksamma vissa saker som spårar mer än nödvändigt. Att inte tycka lika eller argumentera är en sak men att börja tracka personer med funktionsnedsättningar är lågt oavsett om det är IL eller någon som skriver i kommentarsfältet.

        Hahahaha du har så otroligt tragiskt liv. Puss och kram på dig❤️ Lägg tid på något vettigt i livet istället?

          Är du 12 år gammal?

      Usch säger jag

    Kul! Hans böcker är så bra

    Förstår inte logiken att de hyllar såna som honom.

      Du

      Varför blandar du ihop honom som person och vad han åstadkommit? En bok är inte han. En film är inte han. Tror du att alla som säger att Hitler var en bra talare hyllar han som person också?

        För att jag vill och kan. För att det är det denna blogg går ut på ibland.

          Går bloggen ut på att du ska dumförklara dig själv? ? Den var ny.

            Tydligen. Du gjorde precis det ?

          Det är det denna blogg går ut på ibland? Vad menar du med går ut på? (Uppriktigt nyfiken).

            Att man blandar ihop person och vad de åstadkommer.

      Man kan tycka vad man vill om Alex, men att han är en begåvad och stilsäker författare kan ingen ta ifrån honom.

        Eh, jo. Det kan man väldigt lätt ta ifrån honom. ’Stilsäker’ genom att plagiera.

    What? CamCam får väl hylla vem hon vill eller obviously så tycker inte du det?

      Nja, brukar vara rätt så selektiv urval. Sen är det ett öppet diskussionsforum i ett demokratiskt land vilket innebär att en får uttrycka ena åsikt fritt.

        Sin

    Var helt säker på att den bilden var ett skämt från veckans poddavsnitt. Men säger du det så är det väl sant! ??

    På tal om böcker som blivit film. Harry Potter filmerna! Speciellt dom fyra första. Så mycket dom missat och så många karaktärer som uteblivit!?

      Och så platta karaktärerna är ???

      5 filmen är sämst och helt off

      Jamen ja!! Tycker särskilt att fjärde filmen är bedrövlig. Tänk om HBO väljer att göra en tv-serie av Harry Potter, drömmen ?

      I övrigt försöker jag ändå kapa bandet mellan bok och film och se det som olika uttryck för kultur och berättelse istället utan att jämföra för mycket. Alex bok lär jag läsa i framtiden, gillar hans språk. Ska bli intressant och se vilka skådisar det blir!

        Åhh jaa! HP som serie ?? och så är varje bok minst en säsong med entimmas avsnitt.

      Ja, var ska man ens börja, vad gäller HP.? Det är nästan två helt olika berättelser, trots att de följer själva storylinen.

      (”DIDYAPUTYANAMEINDAGOBLETOFFIRE???!!”?)

        Däremot gillar jag filmatiseringen av LOTR! Trots att den också har stunder där den inte följer helt så känns den ändå true to the source och som om den är skapad med respekt för källmaterialet. Om ni förstår hur jag menar? ? Och att ändringarna nånstans till och med är nödvändiga gör att det – film och bok – trots allt är två olika medier eller sätt att berätta en historia.

        I Harry Potter liksom… de frångick böckerna på så onödiga sätt?! Ja visst Alan Rickman är grym, men fanns verkligen ingen som åtminstone var samma ålder som Snape i canon (30årsåldern!) bara som ett litet, litet exempel…

    Det råkar vara en bra bok förutom att, som ngn recensent påpekade, den krok han hänger upp berättelsen på är alldeles onödig. Är rädd att det blir en usel film med rejält överspel. Hade ni vetat vem Sven Stolpe och Olof Lagercrantz var hade ni instämt. Bägge var självgott och dito medvetet större i sina persona än vad som är möjligt att realistiskt vara. Däremot skulle jag se en film om bokens huvudperson, Karin Stolpe. Varför stod hon ut? Klassisk kvinnofråga.

      Varför utgå ifrån att det bara är du här som känner till Stolpe och Lagercrantz? 🙂

      Jag skulle vilja påstå att Karin är bokens huvudperson.

    Camilla! Borde du inte komma med en rättelse till felen du skriver i det senaste vinklade inlägget om Isabella. Dag fem är inte festivalens sista dag men det var dag fem igår – samma dag som numret med Isabella på kom. Festivalen pågår i elva dagar från 14 till 25 maj. Tycker du verkligen att det känns okej med felvinklingar och lögner och sjuka enorma hatdrev som du startar. Känns det okej att människor får galna drev efter sig, känns det bra att trigga personer som kanske inte är helt friska och stabila. Du borde väl iaf rätta, rätt ska vara rätt, tycker du inte?

      Det var inte alls dag fem igår.

        Jo, om det börjar den 14 och det var 18e igår så JO dag 5 😉

      Ber du IL rätta alla sina felvinklingar, ljug & hittepå också..?

        Nu är ju inte IL en granskande blogg såsom den här bloggen är?

          Så därför tycker du att IL kan skriva ljug & vinklingar utan att du bryr dig/reagerar?

            Alltså. Om man som Bella går ut flera gånger och säger att bloggen är uppbyggd så för att provocera så ja, varför inte? Är ju ingen hemlighet eller något hon gör i smyg, hon står ju för det.

              Då får hon också stå ut med vad hennes provocerande sätt ställer till med…

                På vilket sätt står hon inte ut med det? Har inte sett henne dementera saker osv? Hon kör ju bara på?

                  Det står hon säkert ut med eftersom hon inte har några känslor, men du (& några till) verkar tycka det är ett drev mot henne. Så blir det när man provocerar & ljuger för uppmärksamhet.

                    Ursäkta? Vad tycker jag är ett drev? Du blandar nog ihop mig med någon annan. Det enda jag tycker i frågan är att ni som blir provocerade har ganska låg iq nivå. Om någon säger ”Jag gör det här för att provocera” och man sen går på det varje gång så är man inte så smart.

                      Ja det stora problemet här inne är alla ”Anonym” som inte kan skaffa sig ett nick så alla kan särskilja sig.
                      Jag är definitivt inte provocerad varken av Bella el CamCam.

            Om jag är en nyhetsförmedlare, är det då okej att jag ljuger ihop historier om en förövare pga den personen eventuellt gjort något liknande?

            Om du påstår dig som den här bloggen gör att granska något så ska den gå rätt till och faktan ska vara korrekt oavsett vem den handlar om.

              Det utesluter fortfarande inte att även IL ska ifrågasättas för allt dagligt hittepå & felvinklingar…

              So fun!

                Fast varför ska hon det för när hon ärligt säger att hon skriver sånt för att provocera? Du kan ju inte ifrågasätta något du redan har svar på. Vi vet att hon ljuger. Vi vet också om att hon gör det med flit. För hon själv har berättat det för oss.

                  Därav rätt åt henne när drevet drar igång, hon själv som startar lavinen…

                    Ja? Men har du någonsin hört Bella klaga på det eller? Sett henne gråta över drev? Ni reagerar exakt hur hon vill att ni ska göra. Tro inget annat.

                      Haha jag bryr mig inte ett dugg o reagerar inte alls, bara skoj att följa alla Bella-försvarare… jisses! Sicket spektakel!
                      Det är alla Bella-fans som är upprörda över drevet.
                      Orka tjata om denna kampanjbild o att hon inte ljugit etc etc i flera dgr…

                      Fast på vilket sätt försvarar jag Bella? Tycker hon är ganska tråkig ärligt talat. Jag ifrågasätter varför man inte tar till sig information. Bella har ju sagt exakt det jag skriver, så varför blir ni provocerade gång på gång? Jag tror inte att Bella bryr sig överhuvudtaget nämnligen. Ni gör exakt som hon vill.
                      För mig är Bella 90% påhittad och 10% äkta. Och det är så jag läser allting hon gör. Som en påhittad story, hon har ju sagt att det är det.

                      Jag tycker faktiskt att detta är ganska intressant. Bella säger själv att hon hittar på och säger saker som hon är väl medveten om provocerar. Varje gång nappar den här bloggen, och alla blir upprörda bland kommentarerna. Varför är den stora frågan?

                      Vore bättre att lägga lite mer tid på inlägg om personer som hittar på saker lika frekvent som Bella, men som till skillnad från Bella säger sig tala sanning. Som Cissi Wallin. Det finns hur många skriftliga bevis som helst på både små och väldigt stora lögner, men ändå väljer Camilla att flera gånger dagligen fokusera på struntsaker om Bella. Så som inlägg om att Bellas trovärdighet skulle sjunka för att hon exempelvis för x antal år sedan sa sig ha en favoritbok och idag en annan. Visst får Camilla gärna skriva sånt. Det är också en smaksak om man är bekväm med att dagligen i flera år hacka på en och samma person. Samtidigt blundar Camilla helt för t ex Cissi Wallins alla lögner som det dessutom finns bevis för. De kritiska inläggen om Cissi upphörde som av en händelse plötsligt efter att Cissi hängt ut Camilla på instagram tillsammans med sina vänner LD och Elaine.

                  Givetvis kan man kritisera ändå, eller vad menar du egentligen? Ett företag kan vara ärligt med att det flyttar sin produktion utomlands för att det är billigare pga mindre miljö-och arbetskrav. Kan konsumenterna då inte kritisera det beslutet, metoden, tankegången, handlingen och intentionen bara för att företaget är öppet med vad det gör?

                  ”Granskade blogg” är att överdriva något, det vet nog de flesta som läser här. Bloggen är inte exklusivt granskande och när CC granskar är det inte på den nivån du hittar i en respekterad tidning av duktiga journalister. Det är i högsta grad subjektiva bedömningar och åsikter också.

                  Så om Bellas konsumenter helt enkelt bara bör förstå att allt hon gör är fiktion och provokation (för att hon nämnt det i vissa intervjuer och klipp på youtube, något som givetvis inte alla hennes konsumenter läser/kollar/lyssnar på och därmed blir utestängda den informationen) enligt dig, varför bör/ska inte du och andra läsare förstå att denna blogg inte är exklusivt och kvalitativt granskande?

                    Är det någon som tror att denna bloggen är faktabaserad? Inte ens granskningarna håller ju haha.

        Vänta, va? Är det alltså ok att Camilla ljuger/vinklar om Bella för att Bella ljuger och hittar på om annat? Kan man inte tycka att Bella ljuger OCH tycka att Camilla ska rätta det som blivit fel i hennes texter?

      Fast huvudinvändningen mot Bella gäller väl att hon inte tydligt talade om att hon köpt en reklamplats på The Hollywood Reporters första sida (alltså inte ett redaktionellt omslag) och att det rör sig om en reklamfinansierad version av tidningen som distribueras under filmfestivalen.
      Bella har hela tiden velat ge intryck av att hon hamnat på omslaget på samma sätt som Greta T på omslaget för Time Magazine. Och det är ju en väldig skillnad.
      Sen har det varit lite tjafs om vilken dag som är vilken och om THR med Bellas annonser kom ut igår eller inte men det är av mindre betydelse. Eller hur?

        Nej, hon skrev det redan från början. Det var en kampanj och inte en artikel. Det är snarare tråkigt att till och med när hon gör rätt så vinklas det och blir till sanningar här inne.

          Kampanj kan tolkas på olika sätt, hon är allt annat än tydlig. Längre upp i denna tråd skriver någon att det är känt att BB ljuger och förvränger. Det är ju exakt det hon gjort här. Hon är medvetet vag för att hon vill få det att framstå att hon är på omslaget på tidningen, till skillnad från sanningen som är att det bara är en köpt annons.

          En kampanj som är köpt, alltså en annons, brukar/bör benämnas som reklamkampanj.

            Men varför blir folk så upprörda? Är det en nyhet att Bella väljer de ord som får henne att framstå som bäst? Spelar det ens någon roll om hon betalat kampanjen eller inte? Hon vill provocera, ni blir provocerade. Alla nöjda och glada.

        Varför ljuger du för?

        https://www.isabellalowengrip.se/2019/05/08/lowengrip-och-hollywood-reporter/

        Citat: Mellan rekryteringsmöten idag så plåtades jag för en fantastisk kampanj med Löwengrip för Hollywood Reporter. De släpper sin Cannes Edition nummer i maj och då är Löwengrip med.

        Hon skriver 100% ärligt att det är en kampanj. Det gjorde hon på instagram också. Det hon visade igår var bara resultatet av plåtningen hon redan visat i stories tidigare.
        Ett tips är att ta reda på fakta ordentligt och inte bara lyssna på Camilla och rykten. Camilla vinklar allt.

        Är det ordet kampanj som folk inte begriper eller på vilket sätt tycker ni att hon dolt att hon köpt reklamplats?

          Eller hur? Står ju klart och tydligt kampanj.

          Fattar som vanligt ingenting av kritiken här inne. ”En kampanj med Löwengrip för Hollywood Reporter” står det ju supertydligt? Tycker det börjar spåra ur rejält här med elakheter.

            Ja, Bella ger intryck att hon gör en kampanj FÖR Hollywood Reporter dvs att det inte är en reklamkampanj för Löwengrip som kostar pengar utan snarare ett samarbete med Hollywood Reporter där hon frontar omslaget (vilket noga påpekas) för att ge tidningen extra reklam.
            Det är inte alls klart att hon köpt första sidan och där gör reklam för Löwengrip Beauty. Det får man själv försöka sluta sig till när man ser det färdiga resultatet.
            Sätter man in en annons i Dagens Nyheter så skriver man väl inte att man gör en kampanj FÖR Dagens Nyheter?

              Det står ju att Löwengrip gör en kampanj för Hollywood reporter, inte att hon gör det. Som någon skrivit här innan, dumskallar!

                Fast Bella är väl Löwengrip?
                Och prepositionerna MED och FÖR har helt olika betydelser i samband med ordet kampanj.

                  Nej. Löwengrip är namnet på produkterna.

              Pongo, du behöver nog ta ett år till i skolan.

                Du anar inte hur många år jag tillbringat i olika utbildningar upp till forskarutbildning och där bortom.
                Så om man inte håller med mig så hänger det sannolikt inte samman med MIN utbildning i alla fall 🙂

                  Alla här inne är forskarutbildade så fort de ifrågasätts ?

              Bästa förklaringen??

              Pongo ger en jättebra förklaring! En kampanj FÖR eller MED. Enorm skilnad. Visst är språkbruket högst relevant när det förändrar hela innebörden, speciwllt när man skriver kortfattat.

                Jag skulle tom skrivit ”En REKLAMkampanj FÖR Löwengrip I Hollywood Reporter” (stora bokstäver = det jag ändrat). Hade hon skrivit så hade det inte varit några som helst tvivel om att det rör sig on en köpt annons i THR.

        Men det har hon gjort. Ni säger i alla fall många av er att ni aldrig skulle gå in på hennes blogg utan att det räcker med det Camilla skriver. Problemet är att CamCam ofta hittar på saker, förvränger och är rätt tramsig. Tyvärr går många på Camillas förvränger om Isabella och tar det för sanning.

          Nej, problemet är att folk är trötta på hittepå och fabricerade ”sanningar” från någon som säger sig vara Sveriges mäktigaste kvinna.

            Nej hon säger sig inte alls vara Sveriges mäktigaste kvinna – du förvränger du också Ana. DET är tröttsamt!! Jävla idioter! Sluta anklaga folk för saker när ni gör samma sak själva jävla dårnickar!

    Ja grattis till Alex! Kul, har inte läst boken men hört många som tycker den är såå så bra. De kanske borde casta Isabella L till filmen till den kvinnliga huvudrollen, hon har ju skådespelat i en film tidigare, det skulle göra att filmen fick uppmärksamhet och många tittare iaf gissar jag 😉

      Den ÄR bra!

    Vad sjukt, läser boken just nu och tänkte tidigare idag att ”den här borde de göra film av”. Kommer jag absolut vilja se!

    Tror den passar bra som film faktiskt. Den har en intressant story. Oftast är ju filmen fattigare än boken, men nog finns det ju många lyckade exempel också. Tycker många gånger att det ger historier ett mervärde att både se filmen och läsa boken. Jag läste nyligen ”En man som heter Ove” (några år sent, jag vet ;)), sedan tänkte jag se filmen också eftersom boken var bra. Men måste säga att jag blev besviken, den levde verkligen inte upp till bokens nivå, och det är ändå en Oscarsnominerad film. Ove var ju bara arg och unlikeable i filmen, medan han var så mycket mer i boken.

      Ja de fick inte alls med alla nivåer i filmen. När jag läste boken så fick jag från att störa mig på honom till att tycka synd om honom till att älska honom. Tyvärr blev hans person i filmen mycket plattare än i boken, något som var väldigt viktigt för historien tyckte jag.

    Sambon somnade till boken i ljudboksformat under en period och jag kunde inte sluta lyssna fast den liksom började mitt i ett kapitel mitt i boken. Jag gillar inte Alex någonstans men det är faktiskt en helt otroligt bra bok.

    Kul! Alex skriver jättebra. Det är synd dock att filmen i princip alltid blir sämre än boken. När han bloggade för väldigt längesedan var hans bästa inlägg beskrivningar av olika iakttagelser han gjort/saker han varit med om. De saknar man faktiskt.

    Är ingen stor beundrare av Alex precis, men han har en vass penna i sina kröniker i Expressen och boken är helt suverän, ”snipp, snapp och så var boken slut”!

    Och du fortsätter att smeta in dig i mer lögner Camilla .Ett tips fixa en vettig advokat för Bonnier gruppen börjar bli intresserad utav vad du publicerar lycka till.

      Och så lite hot på det. Så unket.

        Finns inget hot alls i min text utan bara ett tips att fixa en vettig advokat.Vill man vara med o lika med dom stora aktörerna så gäller det verkligen att man har kött på benen och inte tar de minsta
        Felsteg för då kan de eventuellt sluta riktigt illa

          Men SKÄRP DIG Stolle-Petter. Hon lär bli lika dömd som du för dessa förtäckta hot

          Efter det totalt ihopfantiserade inlägget om Jocke tycker man att Camilla borde tänka till både en och två gånger innan hon postar inlägg.

            Lite så kan man tycka .. och de är inte bara
            Jocke & Jonna utan flera personer de handlar om Men målar man in säg i ett hörn så gör man.Och hon säger att det är hennes tankar o värdinigar när de gäller tex Jocke.
            Finns ingen verkligen ingen ansvarig utgivare som kan stå bakom detta då när Camilla själv skriver att det är hennes ”tankar”.

              Var inte så säker på det. Bloggen ligger på nyheter24. Inte de mest seriösa.

              Börja med att lära dig stava, tack.

            Ja, ironin i att Jocke skulle kunna anmäla henne för förtal pga ett inlägg hon fantiserade ihop om att han skulle kunna bli anmäld för förtal….

              Tror nog mer på att Bonnier koncernen
              Vill ha med ett finger i spelet ,mer en Jocke vill men de är bara min åsikt 🙂

          Tur hon har en ansvarig utgivare då

            Och det tror du räcker haha . Snälla människa väx upp eller återgå till dina Kompisar på Flashback ???

              Föddes du arrogant eller blev du under livets gång? ?

                Förmodligen under livets gång kära du.
                Dom som har mycket vill ha mer .
                Och när de gäller pengar eller investeringar i företag eller projekt
                Så kan folk gå över lik bara för sakens skull. Tyvärr ser vårat samhälle ut så idag

              Gå och tvätta dig med alcogel, du är fett äcklig. Men jag tror inte det räcker.

    Någon annan som följer Tati vs James 2.0? Det vände totalt haha. Bye bye Tati ?

      Vad har hänt? 😮

        James la upp en ordentlig video med alla bevis. Tati ljög. Nu ökar han i följare och hon minskar ?

          Vad exakt har hon ljugit om?

          Hur kan man bevisa att man inte har ett uppblåst ego eller har gjort folk obekväma? Det var väl mest det Tati var upprörd över? Eller handlar det bara om hela vitamin-grejen?

            Killen Tati hävdar att James ska ha varit på och som var hetero säger själv att han är bi och att han kysste James på James hotellrum av egen vilja.
            Kolla videon. Tati är lögnare.

      Jag försöker förstå vad det är som hänt och vad det är som händer men får inte ihop det. Kan någon snabbt sammanfatta snälla?

      star’s sms är horribla

        Verkligen. Jefree har ju dock alltid den attityden, men här verkar han bara vända kappan efter vinden.

      Bra att balmain-klänningen kom till användning igen

      Ser sjukt ut.

    Han är rätt medioker författare. Lyssnat på boken och ja vem som helst kan skriva dyligt typ.

      Dyligt typ? Nej, jag tror inte vem som helst kan det faktiskt.

        Jo han är så överskattad lika så Läckberg!!! B författare!

        Alla pseudointelligenta gymnasiestudenter kan det. Det är på den nivån Alex ligger på.

    Hur mycket pengar fick du av Cissi för att sluta skriva om henne?

      Och för att vända när det gäller Alex och nu hylla honom? Innan var det väl avsky mot honom, ansåg du inte att han var den vidrigaste mobbaren. Nu låter det annat, märkligt. Intressanta sanningar om dig på vissa bloggar iaf och i vissa trådar vilka vi inte får skriva här för då tar du bort. Intressant med dina vändningar och hur du anklagar folk för saker som du värst gör själv. Hur du både vinklar, vrider, ljuger och överdriver om andra men också dina egna meriter. Herregud alltså vilken sjukt maniipulativ och falsk människa.

    Kul, man får tycka vad man vill om Alex som person, men boken är otrolig. Jag var skeptisk till att läsa ännu en bok om hans familj men den är oerhört gripande.

    Vad har det med bloggbevakning att göra? Betalt samarbete eller?

      För att han är en profil i sociala medier? Cc har ju skrivit om andra influensers böcker också

      Han pratar bara gott om allt typ.

      Oj det var det mest intetsägande jag läst, och vilken vilseledande ”hänt extra”-rubrik

    Grattis så mycket, Alex! Jag älskar eran podd.

    Det är det denna blogg går ut på ibland? Vad menar du med går ut på? (Uppriktigt nyfiken).

    Älskade att läsa Jonas Gardells ”En komikers uppväxt” och har väntat sen härom året på den nya filmatiseringen, men hittar inte att filmen ska ha kommit ut? Vill se eftersom det är ca 15 år sedan jag läste boken och förhoppningsvis inte kommer ihåg så mycket detaljer att jag blir tokbesviken…

    Konsumerar inte Schulmanprodukter och tycker det är märkligt att 90% av tiden kritisera klanen för diverse fnatterier och sen gratulera i ett sånt här fall. Men det är jag det, har svårt att tycka att nån är en dryg mobbare och sen bara ”men grattis till filmdealen”.

      Försökte få det sagt tidigare i inlägget. Dubbelmoraliskt.

      Sak och person. Inte samma sak och tydligen har många svårt att skilja på sånt. Kom ihåg att även din värsta ovän har en bra sida om man ser efter:)

    Märks att Camilla har släppt modd … supersmarta kommentarer … som inte har någonting med inlägget att göra.

    Grattis Alex! De pratade om det i senaste podden som ett skämt, så jag trodde att det var fejk när det kom ut nu, smarta killar och proffsiga. De har sagt saker som stinker, jag vet. men om man lyssnar på vad de säger så förstår man mer om hur de tänker, tror inte att de är elaka eller mobbare faktiskt.

      Här har vi Stollis t.ex.

      Håller med Sofie. Tar man citat ur sitt sammanhang och tolkar det ordagrant blir det fel. Ironi och sarkasm har många här också väldigt svårt att förstå. Har följt Alex sedan bloggen på Stureplan.se, och gillar honom starkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.