En Löwengripsk duo från Instastory

Som Isabellas nya högra hand kanske det kan vara på sin plats att upplysa chefen om att det kanske inte är en jättebra idé att publicera hela sitt personnummer på Instastory.
Man tänkte kanske att hon lärt sig någonting från ”passnummer-incidenten”, men icke!

302 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Minnet är kort i Bellaland! ??‍♀️

      Men ser man verkligen personnumret då? Och då måste du såklart göra folk uppmärksamma på det?

      En anställd kan ju ha flera uppgifter, en CSR och/eller kommunikationsansvarig kan väl även vara någons högra hand – vad är fel med det? Inget fel alls!

      Det börjar bli löjligt med din besatthet och hetsjakt på Isabella. Hur orkar du?

        Hon får betalt för det och folk älskar att läsa om spektaklet. Frågan är, hur orkar DU?

        Simon var hennes ”högra hand”, allt från väskbärare till planerare av hotlappar, klart att folk reagerar när hon förnedrar sin CSR-manager på detta vis.

      Ännu värre med lögner, hade inte hittats någonting på övervakningskamerorna i nya kontoret och gissa vilka som sitter med fakturorna från larm, övervakning etc? Inte Löwengrip iaf..

        Men snälla nån vad snackar du om? Vadå inte hittats nåt på övervakningskamerorna i nya kontoret? IL har väl inte påstått att något hänt där eller vadå. Nej nu har du nog missförstått. Jösses.. Nej lögner är inge bra och härinne flödar lögner…

          Okej lugn nu. Kanske finns annan info som du inte tagit del av eller hon gått ut med eller hur? Oavsett, ren smörja med hennes flytt och hon har satt ett annat företag totalt i skiten för hennes kostnader.

            Vet du om hon satt ett annat företag i skiten? Är du verkligen säker på att det är så eller är det bara antaganden? Vi vet inte vad de haft för upplägg och avtalat. Det är otäckt och sjukt hur lögner och galenskap flödar härinne, folk skriver vilken skit som helst om IL och är så besatta av att skvallra om henne, håna och smustkasta. Det vinklas, hånas, ljugs, hittas på och vissa dårar tror att allt de läser här är sanning.. sjukt. Det hittas på att IL ligger med den ena eller andra, spenderat natt med någon och fått väska, älskar inte sina barn de är bara rekvisita… så mycket lögner och skit och även en massa påståenden som ni fått bevis på varit falskt men ändå fortsätter folk.. Det är riktigt sjukt, otäck galenskap här.

              Ja, jag vet om det. Vad tror du säkerhet och larm kostar? Återigen. Lugn nu. Vem är det som är galen eg?

      Bell-La-La-Land…

      Jamen, då måste hon ju tänka. Kanske en uppgift för den högra handen?

    Anyfin går väl dessutom emot hela Economista-grejen om att bara köpa för pengar man har?

      Haha. Economista – ett minne blott

        Anyfin goes…

          Är det inte jäkligt B samarbeten hon gör nuförtiden?
          Undantag: RL.

            Hon tappade mig redan vid ”de som följt mig länge vet att jag brinner för privatekonomi. Man SKA göra kloka val…” japp, gäller även för företagsekonomi tänker jag ??‍♀️ Önskade att någon tog tag i denne, ruskade om henne och sa ”man SKA göra kloka val Bella!”

              Hon anser ju också att 20% i ränta på konsumtionslån är bra ??‍♀️

              Haha ja väldigt klokt att handla på avbetalning.. NOT!

              Varför uppmanar hon sina följare att handla på avbetalning? Det är bland det dummaste man kan göra att handla för pengar man inte har.

              Spara först, handla sen så undviker du dyr ränta oavsett om den är 20% eller 6%!!

                Fast hon uppmanar ju inte sina följare att handla på avbetalning, tvärtom så säger hon att det är inte så klokt att göra men om man ändå gör det så är Anyfin bra. Det går väl inte emot economista alls.

                Finns andra som gör samma reklam och reklam för kreditkort t ex Laila Bagge och Margaux men då skammas och klagas det inte.

                  Det är inte bra att knarka. Men OM du ska knarka – välj att bli beroende av piller du kan få på recept ?

                  Laila Bagge & Margaux har inte gått ut med att de är Economistor, AktieQueens och ska ta över världen med deras imperium. Inte vad jag vet iallafall. Även om jag inte gillar dessa typer av samarbeten som uppmanar till överkonsumtion över huvudtaget.

                    Men hon uppmanar ju för f-n INTE till överkonsumtion för det! Då uppmanar väl andra t ex Margaux mer till överkonsumtion isåfall. Det är SÅ JÄVLA STÖRT OCH LÅGT HUR NI HÅLLER PÅ MOT BELLA!!! Economista är en person som gör smarta ekonomiska val och har koll på sin ekonomi – så hur går det emot att använda en app som sänker räntor? Det har inget heller med att göra att ta över världen eller ej. Tro mig både Margaux och Laila försöker tjäna pengar och så mycket som möjligt och försöker få sina företag att bli så stora som möjligt de också, och att få sina pengar att växa.

                      Om man gör smarta ekonomiska val så köper man inte på avbetalning.
                      Och har man en målgrupp som består av främst unga kvinnor så finns det faktiskt inga ursäkter när man promotar köp på avbetalning. Det är en skuldfälla och det går ofta överstyr snabbt och förstör ens ekonomiska framtid. Det är som att promota spelbolag eller alkohol.

                      Jag blir nästan rädd när jag läser dina kommentarer. Ta lite paus från den här bloggen.

                      Anonym 13:59 – Du har helt klart missuppfattat Anyfin tjänsten. Det handlar absolut inte om att sänka en befintlig ränta utan få hjälp med att betala ett genomfört köp på avbetalning. Dvs en app som verkligen uppmuntrar till överkonsumtion.

                  Hon gör det för pengarna såklart.

                  Oftast drabbar detta personer som egentligen inte borde handla på avbetalning men så gör de det ändå. Hur många vill inte upprätthålla en fasad, bara man har allt som andra har så blir man lycklig eller?
                  Sedan är de fast i skuldfällan med kronofogden i hasorna.

                  Fast hallå, så kasst argument. En ekonomisk rådgivare som rekommenderar dåliga lån. Noll respekt tyvärr

      Alltså hennes samarbeten har trovärdighet 0

        Har hon alltid haft så många och olika reklaminlägg på story?

          Nej, det har ingen alltid haft men det blir mer och mer för alla. IL har inte mer än andra. Alla tar ju chansen att tjäna pengar, och företag anlitar influencers mer och mer.

        Varför har hennes samarbeten noll trovärdighet? Varför då? Varför har hennes samarbeten mindre trovärdighet än andra? Finns ju andra som gör mer reklam och älskar allt sååå mycket och allt är deras favorit, och andra som involverar sina barn allt som oftast i reklamsamarbeten. IL har ju mer kloka samarbeten för bra grejer oftast. Tycker oftast hon gör bra reklam, vissa grejer är bra tips men här ska det vara fel på allt hon gör och allt ska vridas och vinklas till fel, hon är värst och vidrig fastän det finns andra som gör samma saker och som är värre.

          För att hon pratat om vikten av att ha en buffert och att inte köpa för pengar man inte har, att man ska vara en economista och ha pippipengar och alöt vad det är. Därför är det här samarbetet väldigt märkligt.

            Inte alls. Hon säger inte att man ska shoppa på avbetalning, tvärtom. Hon säger bara att den appen hon gör reklam för sänker räntorna, och är bra för de som brukar handla på avbetalning vilket de flesta gör. Det går inte emot att vara economista alls och inte går det emot att ha en buffert heller, men det har ju tyvärr inte alla. Det är galet sjukt hur ni ska shama allt som Bella gör och säger, ni vänder allt till fel för att klaga och shama henne. Skärp er galningar!

              Jättefint om du kan låta bli att inkludera mig i ett ”ni” och ”galningar”. Jag kritiserar samarbeten kring avbetalningar oavsett vem som gör dem.

              Hon säger indirekt att avbetalningar är okej eftersom man nu kan få en superbra ränta. Du tror inte att det finns personer som kommer tänka ”oj, va bra, nu ska jag ta det och det och det på avbetalning eftersom det här företaget kommer erbjuda mig en superlåg ränta”?
              Problemet är att den som tar nya lån inte kan veta vilken ränta som kommer erbjudas av det här företaget. Hen kanske får ett erbjudande om 21 procent istället för de 26 som företaget hen köpte hos erbjöd, inte 6 procent som BB får i klippet.
              Och den som redan sitter med avbetalningar tänker ”oj så smidigt, nu samlas alla köpen i en app” och känner plötsligt att det inte är så farligt att köpa ännu lite mer – nu är det ju bara en enda summa i en enda app man måste hålla koll på.

              Men det är väl galet sjukt hur du ska komma och gorma och skälla på allt och alla i denna blogg! Skärp dig! Ta en paus. Du måste inte skriva 50 nästintill likadana svar på varje inlägg om IL. Vi alla vet vad du tycker ändå. Och nej de flesta BRUKAR
              inte handla på avbetalning. Grovt vinklat av dig.

                Till anonym 14:05 alltså

      Fast det är väl inget större fel på det samarbetet, det är ju bra att göra kloka val och det hon sa var väl ändå klokt och det verkar väl vara en bra grej. Ekonomi verkar hon ju ha bra koll på annars skulle hon väl inte ha det gott ställt. Helt sjukt hur ni ska klaga på alla hennes samarbeten också, spelar ju ingen roll vad det är så klagar ni, ni hittar alltid något fel, vänder alltid något till fel.

        Kjama Bella!

        Att Bellas privatekonomi går runt innebär inte att hon har bra koll på ekonomi, för det har hon verkligen inte. Det är helt galet att exempelvis Bella (m.fl, exempelvis Anna Svahn) ger råd om ekonomi

    Personnummer är ju allmän uppgift så vad spelar det egentligen för roll?

      Inte de 4 sista

        Jo, bara att ringa Skatteverket och fråga efter valfri persons personnummer.

          Man behöver inte ens ringa någonstans, hela personnumret finns på internet. Några små klick så har man även de sista siffrorna.

          Men det känns ju ändå lite onödigt att hjälpa till, tillfället gör tjuven osv

            Inte lägga ut uppgifterna på nätet och inte säga sitt personnummer i kassan utan visa leg i stället – basic stuff.

        Du hittar alla personnummer lagligt på upplysning.se. Japp.

          Inte de sista fyra dock

            Jo men du behöver logga in 🙂

            Mrkoll behöver man inte ens logga in på.. tryck bara på de fyra xxxx:n och de förvandlas till de fyra sista istället. ??‍♀️

              Sökte just på mig själv. Får inte upp mina fyra sista när jag trycker på XXXX. Kanske om jag loggar in, har dock ingen lust att skapa konto för att kolla det.

            Jo, de fyra sista med (kräver inloggning). Varför vet inte folk detta?

              Tycker det är intressant när folk ringer för att sälja på en skydd för att hålla personnumret hemligt. Jo men tjena…

          Får man publicera personuppgifter hur som helst efter GDPR? Måste man inte ha ett syfte och medgivande till detta?
          Med vänlig hälsning,
          Nyfiken och okunnig

            Ja, det får man. Man ska dock ha ett legitimt syfte/motivation till det, tillåtelse behövs ej om syftet är tillräckligt bra, vilket är enkelt att hitta på eller komma på, syftet kan vara ganska flummigt men så länge man har ett så. Inget fall, mig veterligen, har provats som prejud än så det kanske ändras med tiden.
            /Gdpr-ansvarig på ett företag

              Åh tack för svaret. Vi får väl se vad framtidens prejudikat visar. Känns sjukt att man inte får maila ut lönespecar på företag längre (iaf inte där jag jobbar) men birthday.se och upplysning.se kan fläka ut mina pesonuppgifter för hela världen utan att be om lov eller ha något syfte alls enligt mig. Well well…

                Jag är också nyfiken. Våra anställda får sina lönespecar i Kivra nu. Och om jag måste diskutera lönefrågor kring en anställd med vår bokföringskonsult via mejl så kan vi inte nämna personen vid namn, vi använder anställningsnr i stället…

      Ändå märkligt att en sån ”jagad” kvinna som Bella, med sina 1,5 miljoner följare, tycker det verkar vettigt att visa sitt personnummer.
      De flesta vet att man ska vara noga med privata uppgifter, id-handlingar, koder mm.
      Men som vanligt tänker hon inte längre än näsan, man behöver ju inte bälte i bilen heller när man är odödlig liksom..

      Inte konstigt hon behöver nya högra händer till allt jämt, hur skulle det annars gå.

        Vettigt är kanske inte det som först faller på när man tänker på Bella. Tror hon befinner sig på en högre nivå där förnuft och vettighet inte finns. Kanske den andra handen har det?

        Men är det många som har röntgensyn eller? För jag ser inte, kan ej tyda. De flesta busy företagare har för övrigt en ”högra hand” (typ assistent, medarbetare….), Bianca har också en högra hand typ i form av Lovisa, många andra har också en ”högra hand”, inte fel att ha det, inget fel eller konstigt i det.

      ”Vad spelar det för roll?” Har du hört talas om id-kapningar? Man kan ju göra arbetet enkelt för bedragare om man vill..

        Uppgifterna är ändå offentliga, även de fyra sista.

        Det är kanske det Isabellan vill ska hända…? Mer innehåll till bloggen och säkerhetstjattrandet.

        Men var det ens hennes riktiga personnummer som syntes?

          Ja, det var det!

    Tänkte också på det när jag såg samarbetet, att man kan se hela hennes pers nr. Men det är inte så svårt att ta reda på i Sverige OM man verkligen vill. Både det och hemadress etc är ju bara ett klick bort.

    Det ÄR ju Marisol som håller i telefonen ser ni ju, det är en högerhand!!

      Marisol kallas nu Simone 🙂

        Hehe det namnet får mig alltid -alltid! – att tänka på ett program som gick när jag var liten! Dårfinkar & Dönickar, någon?! ?

          Ja, just ja! 🙂

          Yrla Yrla Virvelflicka eller hur sjöng han ?

            Yrla var väl i Ebba och Didrik?

            Yrla Yrla Virvelflicka är från Ebba och Didrik <3

            Internets bästa version av Yrla virvla virvelflicka:
            https://www.instagram.com/p/BxWuYMUD_qP/

              Naaee, Didrik gör den bättre!

            Åhhh, Yrla virvla virvelflicka<3
            Älskar fan ebba & didrik än idag

          Vad hette hennes vita samojedspets? Var det Kilroy? Och styvpappa Yngve med sin lilla bil ?

            Jaa Kilroy!

    Var inte Simon också Bellas högra hand – och han var väl Bellas assistent? Men kanske får Marisol lön för tre personer om hon jobbar under tre olika titlar ?

      Hon ska vara glad om hon får EN lön 🙂

      Och dessutom så räknas hon då som 3 anställda ?

    Vad gör de på Grand Hotel?

        Aaah. Academic work, stressar ihjäl både interna och externa medarbetare och täcker över det med fina kontor och roliga afterworkaktiviteter 🙂

          Hehe, jobbade själv tre år på AW när jag precis tagit examen och har det nu som praktexempel på bolag jag ej vill jobba på igen 🙂

            har också jobbat på AW. Fruktansvärt, keff chef utan någon som helst erfarenhet (tro fan på det, hon var ju typ ett barn själv) och total överbelastning.

            Utnyttjar assistentsystemet någon så jäkla otroligt… Assistenter får inte ens gå på de riktiga festerna (typ julfesten) utan får anordna en egen liten i typ köket på ett av kontoren…. Nä.

            Försöker säga det till min lillasyster, att hon utnyttjas, men jag får vara det hjärntvättade mantrat upprepat gång på gång. Så synd att de blir lurade av ständigt partande istället för att ge sig ut och få en bra arbetsplats och sjysst lön direkt. Slänga bort åren där och riskera bli utbränd på kuppen. ?

          Fy fan ja. Var dum nog att jobba för dem i två omgångar under studietiden. Första omgången trodde jag att jag bara hade råkat få en osedvanligt inkompetent konsultchef. Andra omgången insåg jag att det var företagets modus operandi att stressa sönder konsulterna och sedan släppa dem på dagen när de var utslitna. Avråder alla från att jobba för dem, hur litet uppdraget än är.

    Well jag förstod redan när Breakit intervjuade Marisol och hon svarade typ ”Isabella ska få fortsätta vara Isabella” att det inte skulle bli så mycket förändring med en ”CSR-manager” ombord.

    Det jag inte förväntat mig var att se den numera kommunikationsansvarig/högra hand ombord på privatjeten till Cannes och posandes på röda mattan med fjäderprydda klackar, men detta är ”Being Bella”! Även om själva serien aldrig nådde produktionsstadiet, reality-dramat kan man följa ändå. Nästa avsnitt: Har Pingis blivit avpolletterad som partner in crime till förmån för Charlotte som fick låna Isabellas Balmain-klänning???

    Nu anställer ju Isabella en VD till Löwengrip Invest/Agency for taking over The world och det jag undrar är, hur kan man motivera en sån kostnad som privatjet för ett företag? Det pratas ju om time-efficiency, men är verkligen en timma mindre i SAS Viplounge/valfri Boeing värd 75000? För själva flygturen verkar ju inte gå fortare, det finns inget wifi ombord och den lilla pickeli-Cessnan som hon flög i igår skulle jag inte vilja sitta tre timmar i och korsa Alperna med…

      Fördelen med privatflyg till och från Cannes är att man kan använda Cannes-Mandelieu istället för Nice-Côte d’Azur som gäller för reguljärflyg.
      Dessutom kan man ju flyga till och från Bromma med privatflyg (under förutsättning att man håller sig till de tider då Bromma är öppet). Självklart sparar man tid både på flygplatsen och vid transfers. Kan vara mycket trafik på vägen mellan Cannes och den internationella flygplatsen så det kan röra sig om flera timmars tidsvinst.

      Spara

        Ja i fallet Cannes så förstår jag det finns timmar att spara, hon åkte väl helikopter nån gång också, just pga trafiken Nice-Cannes. Det jag undrar är väl mer om det timmarna (inte bara i Cannes, utan även Oslo/London etc.) är värda så mycket att de motiverar en extra kostnad på flera tiotusentals kronor ur ett företagsperspektiv. Nu tänker jag att Isabella motiverar detta med att det är ”content”, jag tänker mer hur ett vanligt företag/VD skulle resonera.

          Jag tror det kan vara så som någon skrev i tidigare inlägg, att hon har fått till ett samarbete (don’t ask me how) med Nexjet privatflygföretaget och åker i princip gratis i utbyte mot reklam om tideffektivisering och lyx. Bella har säkert sagt att hon har många 30+ businesskvinnor som följer henne och att hon influerar dem till det mesta..

            Men alltså man ska vara lite mer än bara buisnesskvinna för att flyga privatjet…!

            Fast hon flyger ju inte bara med nextjets, enligt FB flyger hon ju med flera olika bolag. Så nej, tror inte det är ett samarbete!

              Det större grönblå flygplanet OH-WIC Bombardier Challenger tillhör det finska charterbolaget Jetflite.

      Ah! Tänk så är det being Bella som de spelar in?? Utan perfect day (Bellas drag efter att de tig Simon hehe)? Folk har ju undrat vilka dess kameramän är

      Jag är faktiskt förvånad över att Marisol inte tänker efter innan hon följer med på Bellas bravader.
      Vad ska hon få för jobb efter detta om hon inte visar resultat. Fortfarande early days men de flesta andra med erfarenhet hos Löwengrip håller sig i bakgrunden och/eller lämnar efter ett tag när de insett att de inte är vad de ger sken av.

        Precis min tanke! Hon bränner ju alla sina broar.

      Hon har ju sagt i intervju med DI (tror jag det var) att hennes strategi (för Löwengrip Invest) är att blogga om det som är onåbart (privatflyg och lyx) och växla det med att blogga om att känna sig ensam och att vara tvåbarnsmamma . Med andra ord är flygandet ett underlag för bloggen och Instagram och hon borde då kunna utgiftsföra detta i Löwengrip Invest.

      När/om hon samtidigt marknadsför Löwengrip Beauty på resorna, borde Löwengrip Invest kunna fakturera Löwengrip Beauty för en del av kostnaden.

      Flygandet är oavsett en strategi för att öka intresset- något det också gör. Sen att hon njuter under tiden är ju bara ett pluss – för henne.

      Så det är inte som hon lyxar sig (även om det automatiskt blir så), det är en strategi. Dock en strategi i första hand för Löwengrip Invest (ökar både positiva och negativa följare – bägge varianterna genererar pengar), då strategin kanske istället rent av kan skada Löwengrip Beauty (negativ publicitet inte bra för produkterna).

      Allt är helt galet. Mer eller mindre inga svenska näringslivstoppar flyger privat på sättet hon gör. Har verkligen ingen som helst förståelse för varför hon skulle vara viktigare och ha ett behov av det med hennes pyttebolag.

    … när man lever under hot och alltid behöver tänka på sin egen säkerhet…

    OT: var inne på Pingis instastory och hon stöttar tydligen det relativt nybildade och invandrarfientliga ”Medborgerlig samling” i EU-valet. Ett parti som är emot ALLT. Ungefär. Hon och Alexander Bard samt den totala stollen Katerina Janousch slår sina påsar ihop. Vilket gäng! Mycket har jag väl tänkt om den kära Pingis men där fick frågetecknen en lösning!

      MED är inte invandrarfientligt. Hade du läst på hade du sluppit skämma ut dig. Tips: google.

        Du bör läsa på! Bor du under en sten eller vad?

          Vad i deras politik tycker du är det?

            Partiordföranden äger Nyheter Idag t ex

              Fortfarande inte en källa på invandrarfientlighet

                Jo
                Men fortsätt spela dum du, de passar dig utmärkt

          Deras partiledare är invandrare. Jag tror du i din religiösa fanatism förväxlar invandringskritik med invandrarfientlighet. Lätt hänt under den trånga mörka sten där du bor.

            Newsflash: invandrare kan också vara rasister så vad har det med något att göra varifrån deras partiledare kommer ifrån? ?‍♀️

              Nu var det inte rasism som var anklagelsen utan invandrarfientlighet. Läs innantill.

              Precis, jag fick komma hit och nu får inte fler komma hit för då blir soppan för tunn..

            Tack ?

        Hahahahaaa, på samma sätt som SD inte är invandrarfientligt. Eller har Katerina Janousch bytt åsikter helt sen jag läste om henne senast? För då var det ju rena cirkusen kring hennes invandrarfientliga åsikter. Men detta passar ju i alla fall ihop med Pingis ”charmiga” personlighet.

        Google is my friend. Men tydligen inte din…

        Men lägg ner ni som stöttar MED. Det är precis som SD tidig 2000-tal, när ett så litet parti får ett rykte som populistiska rasister så blir det en självuppfyllande profetia, faktiska smygrasister är de enda som dras till ett sådant parti och då formas partiet efter de väljarna. Sen att det inte står någonting på deras hemsida om det är en annan femma, precis som att jag betvivlar att det 2003 på SDs hemsida var skrivet ”Vi är Sveriges enda rasistiska parti! Rösta för oss för en vit-makt-stat och för att skicka hem de jääääävla invandrarna”, trots att det var precis detta som deras dåvarande framstående politiker ansåg.

        En vettig person som står för ökat skydd mot terror, NATO, &c., röstar på KD eller M, inte MED.

      Så vidrigt! Men där kom förklaringen till hennes persona, hon verkar till och med värre än Bella! ?

        Men GOOGLA först ?? Människor idag alltså. Hört talas om källkritik? De vill ha ökat fungerande skydd vid Eus gränser, kontrollerad migration, jobba mot terror.

          Och äger nyheter idag?

            Som inte är fullt så vinklad i sina nyheter som Aftonbladet ändå…

              Suck! Är det lilla miniTrumo som hittat hit
              ”faketenna

              Som är mer vinklad än Aftonbladet menar du.

                Nej

          Vet inget om det parti ni pratar om. Men skyddade gränser, kontrollerad asyl där antal fördelas utifrån invånarantal, att man ska visa upp id från länder utanför EU – gör mig tydligen till Sverigedemokrat ?‍♀️ när jag gör typ valkompassen osv inför EU-valet. Det gör mig sur. Är inte det bara sunt förnuft?! Är plötsligt inte bara MP utan alla andra också för öppna gränser?! En stor samling stater. Typ US of E. Nej tack.?‍♀️

            Menar bara att man inte behöver springa och skjuta vänsterpartister eller hata andra människor för att möjligen rösta åt det hållet. Utan vi vanliga som värnar om våra gränser kan lockas till vissa punkter ur partierna även om man inte står för resten så att säga.

      Men skärpning. Man är inte helt emot invandring elelr är rasist för att man stöttar dem eller för att man vill ha skärpt kontroll på vilka man släpper in osv.

        Sluta hoppa på varenda människa som inte är helt PK och tycker stt allt och alla är välkomna utan bakgrundskontroller.

      Tvärtom från Felizia tycker jag- nu fick Pingis lite respekt i mina ögon.

        Bra, då kan väl ni två liera er ihop

          Glöm inte att ta med Janousch!

            Ja, hon verkar behöva en kram nuförtiden! ?

      Det är lätt att vilja ”strama åt samhället” när man tillhör de priviligierade. Människor som tror att människor väljer att stå utanför samhället är riktigt skrämmande. Absolut att det finns människor som tycker det är nice med hemmaliv och bidrag, men den procenten är så galet liten att det känns helt befängt att ändra ett helt samhällssystem pga det. Gör det så mkt hårdare som MS vill så kommer vi få en ökad hemlöshet, ökade socioekonomiska klyftor, fattigdom osv osv. Allt vi minskat de senaste 100 åren. Inskränkta människor som bara ser till sig själva och på riktigt tror att huruvida en person får bidrag eller ej påverkar dem själva känns så jävla bristande i både empati och intelligens.

        Exakt. Bara att titta på typ USA där det är mängder av hemlösa på gatorna som är uppenbart sjuka både mentalt och fysiskt för att skyddsnätet inte finns där. Även om man skiter i andra människor så är det fortfarande dåligt även för en själv med stora klyftor i ett samhälle, då det leder till tex kriminalitet och andra problem. Ju fler som har det bra desto bättre för alla.

          Ja men fråga då politikerna i Sverige hur de tänkte när de lade mer mentalanstalterna så att mängden hemlösa ökade i ett enda slag då de ställdes ut på gatan och varför det tillåts idag att fullt friska utan beroende gamla får lov att hamna på gatan.

          Sverige är helt klart på väg att bli ett USA.

            Nu lade man ju inte ner institutionerna över en natt men synen på hur psykiskt sjuka ska vårdas är ju knappast bara politikerstyrt. Synen på det har ju förändras utifrån hur samhället ser på det, den forskning man gjort osv osv. Oavsett är ju poängen att vi vill mer därifrån än vad vi vill dit, därför känns MS som ett synnerligt dåligt alternativ när man vill värna om utsatta individer. Att bli hemlös idag händer inte heller över en natt..

    Vilken märklig karriärstege ?.

    Intressant hur Pingis vräker ur sig reklam på sina stories. Sista rycket?

      Ja, nu gäller det att suga ur företaget så mycket som möjligt innan de drar!

      Men utan reklammarkeringar? Snälla, kan inte någon som vet något som sånt här förklara för mig? (Cam?)

      Behöver hon inte ha reklammarkeringar för att hon inte är en influenser? Eller är det jag som missar något?

    Bella är knappast särskilt trovärdig när hon gör reklam för en tjänst som Anyfin.
    Men det verkar inte som annonsörerna gör någon som helst kontroll av de influencers de jobbar med.
    Har någon bara enligt egen utsago tillräckligt många följare och läsare så måste det vara ett bra sätt att nå målgruppen oberoende av vilken vara eller tjänst som man säljer.
    Förr fanns en vetenskap som kallades mediaval och det fanns specialister som jobbade just för att hitta en bra mediamix beroende på vilken målgrupp man ville nå och med vilket budskap. Idag verkar den vetenskapen ha ersatts av lösa och obekräftade påståenden som att någon når ”1,5 miljon läsare varje vecka i hela världen” 🙂

      Hon har väl dessutom gjort reklam för flera liknande tjänster. Man kan ju börja undra vilken av alla dessa hon använder själv. För övrigt spot-on vad gäller analysen kring nutida marknadsföring.

        Precis, det är ju där trovärdigheten ligger. NOLL!

    Du tror inte Camcam strök över det av en anledning eller?

    Hur lång tid tar det innan Bella går ut med att hon lämnar (det sjunkande skeppet) Löwengrip? Jag gissar på mycket snart.

      Vad tror ni de byter namn till?

        Trodde de redan bytt till Ljugengrip och PlagiatPingis! ?

      fast nu har hon ju nya business partners i Cannes så verkar rulla på…

        Berätta!

      Strax innan konkursen ?

      – Hur lång tid tar det innan Bella går ut med att hon lämnar (det sjunkande skeppet) Löwengrip?

      29 maj kl. 1500.
      Man byter namn till ”Pingis solo får(ö) ever AB!”

    Men vad är du för typ, ta bort detta cam!

    Undrar vad Marisol tycker om detta? Inte direkt någon 19-åring direkt från gymnasiet. Hon har ju en hel del arbetslivserfarenhet och läst på universitet.

      inte mycket eftersom hon ”hänger” med

      Eller hur? Vill hon verkligen vara ”nya sång och dansmannen” enbart? Underligt.

        Märkligt!

          Egendomligt!

            Strange!

              App, app, app! Fusk om du skiftar till engelska ju! 🙂

                Okej! ?
                Konstigt!

            Bisarrt!

            Besynnerligt!

              Utomordentligt annorlunda!

                Anmärkningsvärt!

                  Udda

                    Förbryllande

                      Märkunderligt

                …ljuvligt…?

        So fun!

    Alltså. Pingis lägger upp en story om att hon röstar på medborgerlig samling. Det är ganska….anmärkningsvärt.

      Mycket!

      Inte alls. Möjligtvis för någon som är till den grad inskränkt att hon chockas av att alla inte röstar som hon.

      Det är vidrigt. Hade jag varit VD/kommchef hade jag blivit vansinnig att en partner som vanligtvis använder kanalen för varumärkesbygge av ”våra” produkter tar tydlig ställning för ett rasistiskt parti. Riktigt riktigt sjukt. Hade det varit en vän till mig hade jag nog börjat gråta.

        På vilket sätt är dem rasistiska?!

          Ditt ”dem” avslöjar dig….

            Du antyder att nazistfascistrasister är illiterata.
            Men svårigheten att skilja på de/dem är spridd i alla samhällslager.
            Försök hitta mer relevanta slagträn.

          De eller dom, inte dem.

        Håller med! Tyder på stor arrogans från Pingis

        Typisk kvinnlig reaktion som du måste sluta med i Fi..

      Kan hon ha blivit hackad? Det låter inte alls som hon.

        De låter exakt som hon!

    Mest fascinerad över att Bella gör reklam för en sådan app. Hon som har team till allt från plocka fram kläder till att skriva matsedel, tror ni hon betalar sina räkningar själv? 😉

    Men helt ärligt detta är 100% offentliga uppgifter. Denna hysteri över att det tydligen är livsfarligt att publicera personnummer är ju sjuklig.

      Då kan ju du skriva ut ditt personnummer här? En jäkla skillnad på ringa till Skatteverket för att få reda på de 4 sista och att det ligger ute på internet för vem som helst att se, och använda.

        Men det ligger ju redan ute på Internet, så vem som helst kan se det. Man behöver inte alls ringa skatteverket.

      Korraline du visar bara hur ickesmart du är.

    Bara jag som blev besviken över gardets.nu hemsida? Trodde det skulle vara något revolutionerande, men det är ju bara några skribenter som ska skriva en webbtidning? Prata med sig själva om sig själva typ. Det kunde de väl fortsatt med på instagram? När de pratade om en plattform för kvinnor trodde jag de menade en ny typ av ”sociala media” för kvinnor.

      Och dessutom på andras bekostnad som vanligt. Se till att starta upp ett riktigt företag istället för dessa swishinsamlingar hela tiden. Ska de driva en webbtidning så låt den reklamfinansieras för fan istället för att kvinnor ska swishfinansiera den. Feminister som startar det mest ofeministiska projektet ever.

      Och varför lansera en hemsida som är tom? Förutom stora bilder på Cissi då. De hade jobbat så hårt så länge, skrev Cissi. Det enda som finns på hela sidan är en intervju med Unni Drougge. Väldigt likt annat Cissi startat, det blir inget av det.

        Det finns fem krönikor, så tom är den inte.

        Dessutom tycker jag att de har bra och intressanta medarbetare.

          Flera månaders hårt jobb för så många personer enligt Cissi- resultat fem artiklar.

            Ja för det krävs inte tid att ordna med det administrativa, idé, organisering, flera har jobb vid sidan osv….. det går på 5 min eller? Varför så bitter.. ?

              Hen tycker väl inte att sidan skiljer ut sig, Cissi har gjort liknande saker tidigare som hon sen efter att hon fått publicitet för det, låtit rinna ut i sanden. Jobbet som inte syns är ju det stora jobbet. Cissi vill bara åt nyhetens behag och uppmärksamhet.

        Det är inte stora bilder på Cissi?

      Vad hemskt för dig att uppleva den besvikelsen.. 🙁

    Man ska inte dricka alkohol på tom mage.

    Hennes BankID kod verkar dessutom vara 111111

      Tror ni verkligen att hon skriver sitt pers nr och ID kod som är de verkliga, bara ett exempel, Helge

        Swosh!!

    Haha kolla en gång till kanske? 21 oktober 1990

    man kan gå in på merinfo.se och se sista siffrorna också, om man är inloggad. kostar inget att göra ett konto.

    jag brukar kolla upp snubbar jag ska dejta ? kollar personnumret och sen ringer jag till kronofogden och kollar om dom har anmärkningar. sen kollar jag om dom blivit dömda för brott via lexbase. älskar offentlighetsprincipen ?

      Hur går det då? ?
      Är de många som faller ur så att säga…

        njae, mestadelen jag matchat med är skötsamma haha ?

          ???

      Jag älskar hur du jobbar! Glöm bara inte att kolla taxeringskalendern också! Finns på biblioteket fritt för alla 🙂

        har den från ratsit ??

          Men tänk om du missar lite mer spännande killar? ?

            Typ Hajen ?

              ?

      Smart! Nu är jag gift, men om jag någon gång skulle ut ”på marknaden” igen skulle jag LÄTT göra som du.

      Männen har nog redan kollat upp dig… Du ligger efter.

      Rebecka, HAHA, gör du det på riktigt?? garvade högt! Kollar iofs också upp killar men inte så ingående…

      Vilka brott finns btw på lexbase? Har en kompis som blev av med körkortet, det är det enda jag vet att hon varit med om i alla fall. Hamnar sånt där också eller är det ”värre” saker? (Även om indraget körkort kan vara illa nog men tror ni fattar vad jag menar..)

        Allt som du blivit dömd för. Arbetar med rekrytering och där är det kutym att vi gör en bakgrundskontroll. Fick en träff på lexbase på en kandidat som jag verkligen trodde va reko – så besviken! Köpte domen och visade sig att han hade kört bil utan glasögon trots att han måste ha det enligt sitt körkort ?

      Smart gjort! Jag jobbade ett tag i min ungdom med telesex, men tanke på de ”normala” män man mötte där, kollade jag upp varenda jäkel innan dejt där ifall de hade konton.

    1990

    Kan inte du prata om Elsa B’s skönhetsrutin som inte inhåller en enda produkt från Yves Rocher, ”det bästa märket”?

      Haha, ja, tänkte också på det.

      https://elsa.elle.se/varsminket-check/
      För exakt en månad sedan…

      Detta är anledningen till varför trovärdigheten för influencers är 0 för mig. Vänder kappan efter vinden beroende på vem som betalar mest. Ena dagen är produkt A ”bäst i världen, använder varje dag, kan inte leva utan”. Nästa dag en annan motsvarande produkt som är bäst.

        Ja vissa använder ju såååå lite och endast bara sen hur länge som helst ett enda märke men är med på alla gratistillfällen där det är klet och smet. Världens bästa experter på allt och inget. Har så mycket så det knappt får plats men ger ändå bort allt som inte används. Löp å köp. Hmm, ja man ska nog antagligen inte ha väldigt lång utbildning när man tror på alla vändningar. Eller så har man bara dåligt minne. Tantminne ?

        Det jag stör mig på mest är nog att de ska pracka på sina följare billigt skitsmink medan de själva använder typ Chanel och Dior. Det billiga kan vi vanliga ha ?

        Tänk på influensers som någon i en vanlig reklamfilm. Inte fan tror man att de personerna även använder produkterna.
        Ja menar tänk på stackars Iprenmannen, han skulle vart stendöd nu om han knaprat iprenisar dagarna i ända!
        So fun!

      Paula gjorde ju samma sak i veckan.. hyllade Acos glowserie och en vecka senare bytte hon i samband med ett samarbete. Hon fick lagom med kritik för det

      Jag har aldrig sett Petra Tungården i glasögon varken före eller efter hennes samarbete med Synsam där hon formgav några bågar..

        Sorry, Specsavers var det, inte Synsam

    Hos Bella klättrar man inte upp för stegen, man kör nerför.

      Gasa!

        Det är väl därför det sägs att man ”gasar” där, pga går snabbare utför ;D

    Är det hennes riktiga personnummer då?

    Tror ni verkligen att hon skriver sitt pers nr och ID kod som är de verkliga, bara ett exempel, Helge

    Frågan jag ställer mig är att ÄR det ens Bellas hand på bilden? Inget nagellack el Bus ser jag.

      Har hon skaffat en bodystandin? ?

      Ser väldigt blek och blodlös ut. Vad gör Gabbi Löwengrip nu för tiden? Handen ser ut att matcha hennes bleka bårhusfötter.

    Hon har fotats med någon man som heter Kyle Otto. Han finns även med på hennes stories. Kikade på hans konto då jag trodde han var någon kändis, istället verkar han vara raka motsatsen? Verkar vara en totalt okänd figur och bara ett par hundra följare? Vad jobbar han med? Vad gör han? Tyckte jag läste något om att han skulle vara ny medarbetare till Bella?

      Filmproducent, googla.

      Och för att vara extra tydliga, det står på en av bilderna att det var Kyle som tog med bella. Så hon inte får för sig att hon fick en egen inbjudan 🙂

        Bella skriver på bloggen att det var hon som tog med Kyle som sin gäst dock.. ?

          Såg det också så det får vi nog aldrig veta fast vi alla har nog vår tankar 🙂

      Den bilden var förövrigt väldigt rolig! notera hur otroligt orange Bella ser ut bredvid denna vita man! Jag tycker Bella är fin som hon är, så jag fattar inte varför hon envisas med att vara orange?

    Jag fick mitt personnummer kapat när jag var tonåring. Det kom hem saker som jag inte hade beställt. Det tog lång tid och flera telefonsamtal för att få det struket.
    Det kom ett paket som jag skulle hämta ut. Jag tyckte inte att det var konstigt då jag hade handlat på den sidan flera gånger.

    Men när jag kom hem och öppnade paketet så låg det saker där i dom jag aldrig skulle köpa. Företaget ansåg att eftersom jag hämtade ut paketet så skulle jag betala!
    Efter mycket om och men så strök de räkningen och spärrade mitt personnummer på den sidan.

    Nu är det många år sedan men man blir maktlös när man ska bevisa att det inte var jag som köpt/ beställt sakerna.

      Fast så funkar det ju inte. Händer det igen (eller någon annan som är med om liknande) kan ni ju hänvisa företaget till distansavtalslagen.

    Någon som vet vad hennes nya bolag Blonde Capital AB är för något? Registrerat slutet på 2018!

    Vad betyder ”travel luxurious always mean a not luxury entrance”???

      Man gör entré bakvägen

      Det är väl lite av idén både på Bromma och Arlanda att vippar och skyddspersoner ska föras in diskret och vid sidan av de vanliga ingångarna. Bella visade hur hon åker in till Grafairs terminal på Bromma som är Brommas motsvarighet till SAS Vip-service på Arlanda.

      Bellas engelska som ingen normal människa förstår.

    OT men Till er som bara har citat överallt på Insta, facebook, twitter osv, bestämmer ni citat sen bild eller tvärt om? planerar ni bilderna efter vilka citat ni hittat? varför citerar allt? varför citera över huvudtaget? hur lång tid tar det att googla bra meningar? googla citat ? och varför gör man det HELA tiden ? why why why ?

      Va?

      Que?

      Tror vissa gör det för att de har en snygg bild på sig själv som de bara måste posta och lägger till nåt citat då

        Jaaa, finns det ngt värre än alla dessa löjliga floskler till citat? Alltid undrat hur fan alla kmr på skiten tills jag såg sidor som enkom inriktar sig på ”instagram quotes”, så det är alltså bara att välja och vraka bland fånigheterna.

    Man kan få vem som helsts fulla personnummer hur enkelt som helst från ratsit så 🙂 spelar nog ingen roll

    I Sverige är man väldigt öppen med personnummer jämfört med grannländerna. Visste ni att det var Sverige som var först ut med personnummer?

      I länder som upplevde andra världskriget finns fortfarande motstånd mot personnummer och stora centrala register över medborgarna. I Ungern strider personnummer mot grundlagen och i Frankrike anses personnummer inkräkta på den personliga integriteten och underlätta för en eventuell invaderande fiende.

        Jag har en kollega från Mexiko. Han vågade inte gå in på hitta.se via jobbdatorn då han var säker på att det var en olaglig sida. ”Herregud, det är ju sådana uppgifter som maffian köper i hemlighet av myndigheter hemma!?” Han var till och med tvungen att ringa hem till sin mamma och berätta vilket obehagligt land han bodde i nu??

          Ja, och offentlighetsprincipen gäller väl mest för vanliga medborgare. Men det finns ju en himla massa som inte är offentligt, tex. Svenska Akademiens affärer eller kungens.
          En mexikansk kompis var djupt chockad över att Sverige hade ett kungahus förresten.

            Ja, I Mexiko arkebuserade man kejsaren Maximilian 1867 och sen dess är landet republik.
            Tror knappast någon i Mexiko längtar tillbaka till kejsardömet.

          Haha, fick en liknande reaktion från en kompis från Italien när jag visade ratsit.

      I Sverige är man så perverst öppen med allt. Det är så sjukt att man får veta en massa information om personen (inkl. hundens chipnummer!) genom några klick. Jag fattar inte vem detta perversa öppenheten gynnar bortsett nyfikna personer och kriminella.

        Jag använde ratsit när en examinator sa att jag behöver lämna in slutrapporten innan han går i pension. Då han inte gav ett datum (och han är äldre så jag vet att det inte är ett skämt då det är 20+ år tills dess) kunde jag få fram en ungefärlig deadline.

    Senaste bilden på IG och några stories. Hur kan ingen i omgivningen snällt påpeka att BUS:et börja spåra ur.

    Nån som sett BBs instastory från eventet igår? Hon ser rejält packad ut! ???

      Tänkte skriva detsamma

      Haha, so fun!
      Fan vad den människan ljuger om precis allt!

    Vafan, har du inget smaskig skvaller på lager ang. Blondinbella. Allt börjar kännas så trist lol, fläng hit och dit, gasa ”love my job” etc. Vad händer med Löwengrip Beauty etc? Hennes nya kärlek? Someone spill the beansss

    Är inte Bellas bolag väldigt vita i skinnet?
    Hur många med invandrarbakgrund ha man i bolaget?

      vad tusan spelar det för roll? gör man ett bättre jobb om man har invandrarbakgrund?

    Scrollade ner till 2011 på Isabellas Instagram och blev nästan ledsen. Hon verkade så autentisk då. Med livet och stilen. Jordnära. Och ja. Vanlig.

    Trist att se att det är borta.
    Hade köpt hennes produkter och image om hon varit sån än idag. Just pga det.

    Tråkigt. Undra när övergången skedde?

      En tid innan skilsmässan som hon började bli obehaglig.. Hon har dock endast bytt roll, redan innan handlade det om att manipulera läsarna

        Typ ömsat skinn?

      Gjorde samma sak! Hon kändes mer äkta då och en förebild.

    Poppar popcorn inför kommentarerna från bellas senaste inlägg (hon ska börja med välgörenhet)…

      Hahaha! Jag också ?? ? Detta är så underhållande. En parodi!

    En stor del av Sveriges befolkning handlar på avbetalning.
    Är det sant?
    Vem sysslar med sådant?

      De du ser i Lyxfällan ett par år senare.

    hahah, nu är marisol csr-ansvarig igen enligt senaste blogginlägget men hon ska starta en stiftelse å bellas vägnar tydligen 😛

    löwengrip invest har tydligen också donerat 360 000 kr till the heart fund(?), men jag känner att i dom kretsarna lär det ju anses som väääldigt lite pengar? eller?

      Brukar det inte vara 7 siffriga belopp, men det kanske i fanns så mkt i kistan efter alla klänningar egna planresor m m.

      Hon skriver inte att donationen har gått till The Heart Fund, hon skriver att det är vad de har donerat under Cannes-vistelsen. En biljett till amfAR kostar ungefär 360 000, gissar att det är vad hon syftar på…

        Ja en liten lögn där igen..

        camcam? värt att kolla upp,

    Som Isabellas nya högra hand….

    …Följer hon med som i koppel 24/7.

      ???????????????

    Varför börjar människan varje jävla mening med: So….

    Alltså I.L på instagram.

    BARA jag som tycker det ser ut som att hon har opererat brösten (igen)?! Dom är ju ENORMA!!!! Ser riktigt tacky ut…

      Håller med!

      Känns som om det snurrar med en jäkla fart nu! Är hon typ maniskt nu eller vad är det som händer?

      Tänkte samma sak, men det ser ut som att hon har gått upp lite i vikt så det kan ju likväl vara det.

      Ja, det tyckte jag två månader sen. Att hon har förstorat brösten igen.

    Försvann inlägget med Isabella om börsnotering osv?

    Kan vi diskutera megafloppen Gabbi Löwengrip! Hennes likbleka knarkande alias!
    Vart tog hon vägen! De fick inte till fejset bra, men fötterna då?!? Såg ut som på ett lik ?

    Nu ska IL starta sin egen stiftelse: https://www.isabellalowengrip.se/2019/05/22/min-egen-stiftelse/

    Kommer detta att påverka IL:s och hennes imperium i en positiv riktig?

    Jag har letat febrilt efter någon publicering av ”kampanjen” med LV och Lead like a woman. IL var ju utvald som en av fem kvinnor i världen. (?) Men det finns ingen publicering vare sig i papperstidningar eller på nätet. Ännu ett luftslott ? Kan CamCam kolla upp detta ?

      Jag skrev lite om detta under gårdagens inlägg.

      När det gäller Lead like a woman kampanjen så avsåg den att hedra International Women’s Day som var den 8 mars.
      Till denna dagen kunde man beställa Lead like a woman T-shirts från R.L.
      När det gäller Ralph Lauren Fragrances Campaign And Leading Like a Woman så frontas denna av Jessica Chastain.
      https://www.forbes.com/sites/celiashatzman/2019/04/17/exclusive-jessica-chastain-on-her-new-ralph-lauren-fragrances-campaign-and-leading-like-a-woman/#7f8a5d7a7063
      Om det är som så att R.L kör en lokal kampanj med I.L i Sverige förtäljer inte historien eftersom ingen sådan information finns hos R.L.

      Kan det vara så illa att ”Bella” beställt några T-shirts från R.L och helt plötsligt uppfattar det som att hon har blivit en del av deras kampanj?

        Tänk om det är så? Kan det verkligen vara så stört?

        Skulle förklara en del. Filmen hon la upp är så jävla kass, vägrar tro att RL skulle ha med den att göra.

        Det är ju trots allt ett smart sätt att visa sig inför andra internationella brands…. just saying

        Men hjälp! :-O Kolla upp det snälla, Camilla!

    Säga vad man vill om ”Bella” men intressant att följa henne. Ambitioner saknas inte men mycket går ju så klart ut på att hålla sin ”bloggflock” varm. Den moderna dokusåpan, fortsättning följer med …Stiftelsen som är på gång. Utgår från att hon planerar registrera denna utomlands men det kräver minst €1000 000 om någon utländsk aktör ska ta sig an och registrera en sådan. Alltså mycket pengar för ett bolag som inte uppskattas omsätta mer än 16 000 000 SEK för räkenskapsåret 2018. (Stiftelsens pengar ska alltså komma från bolagets omsättning). Dessutom krävs det en viss andel som måste delas ut årligen till välgörenhet för att de skattemässiga fördelarna ska upprätthållas med tanke på att det är en välgörenhetsstiftelse.

    Börsnotering och välgörenhetsstiftelse går alltså inte ihop om vi ser till verkligheten. Däremot om ”några år” utifall omsättning och vinst jobbas upp som hon planerar bör ekvationen gå ihop.

    LJugengrips engelska alltså… jag förstår inte hur man kan vara så usel på ett språk men ändå insistera att skriva på det. Här är det senaste från blondinens instastory:
    ”This fantastic yacht is owning by the founder of @moncler – so generous to lend it to @theheartfund for the night”. ?

    Men WHAT!! Visst är det Kyle Otto från 90 Day Fiancée (eller vad det heter – han som träffat nån rysk tjej och skaffade K1visa?)

    Oerhört underhållande livet är för de som lever i sus och dus. Här skall poppas popcorn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.