Osminkat vs osminkat

Isabella vilar ut sig från allt resande genom att vara på resande fot med sin BFF på Bonnier – Shelia Arnell.
De båda qvinnsen (!) publicerar samma bild på sociala medier, en bild föreställande två osminkade kompisar som laddar batterierna/motorbromsar/tar paus från armnypande/njuter av ljuvligheter, men ändå så ser bilderna smått olika ut.
Isabellas bild (den vänstra) har den tillhörande texten: ”Jag har inte med mig make up denna helg. Behöver få återhämta både huden, fötterna och själen. Samt få tid för reflektion.”

Hon har inte med sig något smink, men vem behöver smink när man kan köra varenda bild genom en retuscherings-mangel och få fejset lika utsmetat som en gräddtårta på Sveriges nationaldag?
8 snygg och smooth-filter senare och BAAAAAM!
För det är vad Marilyn Monroe skulle ha gjort…

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det ser ju ut som ett vanligt insta-filter pålagt… vad är det som är så konstigt med det?

      Den ena bilden är lite uppljusad, men nej inget att göra sig lustig över. Tramsigt och sjukt med C:s besatthet av att håna Bella och ”hitta fel”.

      Osminkad= Läppglans/läppstift, lösögonfransar/maskara, (Sheila har även rouge). Säkerligen har båda puder.
      Osminkad för alla andra betyder Utan någon smink alls.
      De kanske menar att de inte har kvällssmink/festsmink på sig?

        Precis. Och färgade ögonfransar/ögonbryn = ”permanent” smink. Hejja liksom…

        Men snälla.. ingen har påstått att Sheila var osminkad, förutom Camilla då, hon vinklar ju inlägget. Sen kanske Bella har läppbalsam men osminkad i övrigt, ja hon har ju fransar som så många men de flesta anser sig vara osminkade om de ej har foundation, puder, rouge osv även fast man ju inte ser helt osminkad ut med fransförlängning. Så nej hon menar nog att hon var osminkad i ansiktet helt enkelt.

        Håller med. Hon har till och med lagt upp både bild och gjort en Instastory där hon visar sin ”pooloutfit”, komplett med läppstift och glittrande läppolja. Mindre smink, visst, hon har generöst nog gett sin mua helgen ledigt. Men osminkad är hon ju inte. Jag fattar fortfarande inte vad hon menar med att hon återhämtar sina fötter. Först trodde jag att hon menade att hon inte använder högklackat på sin kompis-weekend – men så var det ju inte. Kanske har hon fått en fotmassage när hon gick på spa? Och meningen ”…unnat oss ansiktsbehandlingar och massage och fått håret fönat..” Kommer hon ens ihåg hur hon fixar håret själv? Hon får ju håret fönat varje dag (checkade den på sin livsmål-lista för länge sen) så det känns inte direkt att hon ”unnar” sig något speciellt där.
        Men hon skriver ju för att provocera, ljuga och försköna och det lyckas hon ju bra med.

      Jag förstår inte grejen med att göra en poäng av att man är osminkad och sen lägga upp en bild med snyggfilter. Om poängen med bilden är att säga jag är osminkad och nu ska huden vila varför snygga till den?
      Förstår överhuvudtaget inte varför man lägger filter. Man ser ju inte ut så. Lär dig tycka om dig själv och förmedla verklighet, inte sagor. Vore uppfriskande med någon som bröt mot denna skönhetshets.

        Men om målet är att huden ska få vila så hindras det iaf inte av filtret.

    Men alltså, ALLA har filter på sina bilder. Even you och alla bella-kritiker (inklusive jag själv).

      Inte jag. ?

        Inte jag heller. Tänkte på det igår, tar man åt sig av komplimangerna när man använder filter? Eller blir man inte mer lite ledsen? Känns inte genuint, inte heller att själv ge komplimanger till någon som använder det.

          Tja.. Nu använder inte jag filter själv men var drar du gränsen för vad som är genuina komplimanger? Om du får en komplimang men har smink tex?

            Jag kan inget om filter så vet inte hur det fungerar. Men om man nu tar IL som exempel, skillnaderna på hennes egna och andras bilder på henne.

            Jag sminkar mig aldrig , lite Bb Cream bara. Tycker inte jag ser ut som mig själv i smink, och då trivs jag inte. Tycker även andra brukar va finast utan massa smink också.

            Eller om man tar hand om sin hud med krämer, serum etc? Färgar håret? Plockar ögonbrynen?

              Det ändrar ju dock inte ansiktsdragen med smalare näsa, större ögon, tjockare läppar, högre käkben, längre haka och vad nu dessa filter gör.

              En jag känner lägger ut bilder på sig själv som gör att hon är oigenkännlig. Och inte för att hon noppar ögonbrynen, använder dagkräm, gör slingor i håret, eller rakar sig under armarna haha.

          Fy fan att ni har problem nu…

      Jag har faktiskt aldrig använt något filter på mig själv på bilder, tycker det ser konstigt ut!

      Jag har aldrig filter. Känns oärligt och jag VET ju hur jag ser ut, varför förmedla en annan bild än den. Hade känt mig fåfäng och pinsam bara. Får sånt skampåslag när andra skickar bilder till mig med massa filter, kompisar i 35-40-årsåldern som ser ut som bebisar i ansiktet med plutmunnar. Konstig verklighetsflykt.

        Ja det va så jag menade.
        /anonym längre upp

      Inge fel med det men skriv inte att du t osminkad då…

      Jag har aldrig filter på mina bilder.

      Nja, filter och filter. Kan justera färg och kontrast men filter som i förändra ögonstorlek, ansiktsform och hud har jag använt exakt noll gånger. Vad är poängen med att förändra sig själv till oigenkännlighet?

    Jag fattar inte vad som är konstigt med Bellas bild? Det är inte så stor skillnad på dem enligt mig…

      Nej den ena är lite uppljusad men det är INTE att retuschera. Men Camilla vill gärna håna Bella och få allt att verka fel och dåligt när det gäller henne så hon vinklar och vrider.. hon griper efter halmstrån för att hitta något att anmärka på och att kunna håna.

      Jag kollar från mobilen – jag ser ingen skillnad ?

        Inte jag heller…

        Nä alltså, jag har sett kommentarerna om detta, här innan inlägget kom. Ser också en kommentar till Sheilas inlägg att det är skönt att se ILs problemhy. Förutom att den ena bilden är lite ljusare ser jag ingen problemhy, och då zoomade jag till max på mobilen.
        Kanske ser annorlunda ut från en dator?

      Den ena bilden är lite uppljusad bara. Så sjukt löjligt inlägg av CC, så hånfullt och vinklat, alltså hon är som… jag vet inte vad.. en trotsig tonåring, en osäker mobbare, en avundsjuk, en bitter själ … Urlöjlig.

        Det är många som har ”tipsat” om dessa bilder i kommentarsfältet (förstår inte riktigt varför), men det har du säkert sett, eftersom du verkar vara helt besatt av denna blogg.

        Jag har förstått att du tycker att du för en god kamp, som Löwengrips försvarare i vått och torrt. Eftersom du verkar oförmögen att se det vill jag påpeka att du själv passerat gränsen för vad som är acceptabelt, när det gäller att framföra kritik. På enkel svenska: du är banne mig inte ett dugg bättre själv. Jag tror inte att blogginnehavaren här är i behov av försvar, men du har uttryckt dig sjukt obehagligt, nedlåtande och förolämpande mot henne i synnerhet, och mot ”alla som hänger här” i allmänhet. MEN du är ju duktig på att vinkla vända hitta fel på vad alla skriver SÅ dina ändamål kanske helgar medlen. Jag lämnar dig med en tanke: du fattar väl att enda anledningen till att ditt poänglösa dravel inte blockeras är att du förgyller BloggBs statistik något djävulskt?

          ”Tillicum” Omg du verkar vara psykiskt störd. Riktigt obehaglig.

    Precis som Du brukar göra då, eller iaf brukade 😉 Ni verkar vara lika på många sätt.

    Sen är inte att ljusa upp en bild att retuschera men hey vad spelar det väl för roll att vinkla lite och vända på det mesta till något som det inte är när det gäller Blondinbella. Klart hon ska hånas också i vanlig ordning. Att du orkar… hur mår du egentligen?

      Om man ljusar upp så mycket att varje ojämnhet i huden försvinner så får det nog räknas som retusch.

    Nu sa hon ju inte att bilden var utan filter eller oredigerad. Att hon inte hade smink den helgen är en annan sak.

    Konstigt när det finns såååå mycket att kritisera kring Bella att man måste leta bland småsakerna och göra en höna av en pyttefjäder….

      Fast det är ju en hönsfabrik… ??

      Nej det sa hon ju inte. Sen finns det sååå mycket att kritisera kring andra men ändå väljer hon att ständigt göra dessa hånfulla, vinklade mobbningsinlägg om Bella. Det är så sjukt…

        Har du någon vän du kan prata med?

          Hahahahahaaa

          Bästa i dag, kanske bästa denna vecka!

      Fast hon är ju inte osminkad. Det är just den lilla detaljen (lögnen) som jag finner så provocerande. Att hon inte ens kan skriva ett semesterinlägg utan att tumma lite på sanningen.

    Bellas bilder är sönderretuscherade. Felfri hud på alla bilder. Detta visar skillnanden på henne och hennes mer _äkta_ bästa vän som bara laddar upp bilden som den är, med ”flaws” och allt. Man ser inte skillnanden här på bloggen med man märker stor skillnad när man ser dem online på deras insta.

      NEJ sluta ljug!! Alla bilder är INTE alls sönderretuscherade tvärtom så visar hon äkta ogjorde bilder ofta och att hyn inte är ”felfri” iaf på bloggen, men sen har ju vissa telefoner inbyggda filter osv och varför skulle inte hon använda vissa filter ibland som alla andra. Vill du håna Bella för att hon inte har perfekt hy? Det har hon varit väldigt öppen med om du kanske missat det, men nu vet du.

        Skojar du? Allt är super retuscherat.

          NEJ sluta för f.n !! Gå in på hennes blogg så ser du att allt inte är retuscherat! Blir så förbannad när vissa här håller på med dessa påhitt och lögner. Ge dig för f.n! Du håller ju på med din skit på ig också. Är du den som startar massa fakeig-konton för att skriva skit också kanske, sååå jävla stört, skrämmande.

            Du är så sorglig.

            Lugna ner dig, Asterixia. Och skaffa dig en vettig sysselsättning, ditt gapande och skrikande räknas inte som en sådan.

            Alltså, herregud människa du är ju komplett tappad. Sök hjälp. Det syns TYDLIGT att de är retuscherade, man ser det väldigt tydligt på näsan som hon alltid fixar till.

            Wow. Du tar alltid i så du spricker. Om du blir så här galen av att Isabella får kritik så under jag hur du reagerar när något allvarligt sker.
            Vad är det som gör att du påverkas så starkt av att just IL får kritik?
            Du försvarar ingen annan Camilla skriver om?

          Om nu allt är superretuscherat varför tar hon inte bort bus-fläckar då som ni flera ggr påpekat här att hon har, varför ser man finnar på hennes kind på en bild i bloggen idag då?? Har du en bra förklaring till det eller ska du gapa Stollis och Troll i brist på bra svar och argument? Det verkar inte superretuscherat enligt mig iaf.

            Man måste inte retuschera bort allt eller hur? Men bilderna fixas. Alltså vad är du för patetisk människa.

        Stollis, alltid beredd att nedkämpa lögner och falskheter, vare sig de finns eller inte. Framför allt när de inte finns. Rid vidare mot nästa väderkvarn, du tappra hjälte!

        ”NEJ SLUTA LJUG” – gnällapa, försvinn härifrån you psycho!

        Camcam, kan du inte bara plocka bort den här trötta människas kommentarer?!

          Kan ni inte bara sluta svara hen? Låt kommentarerna stå obesvarade bara, nu eldar ni ju igång ännu mer.. tig ihjäl trollen.

            Trollen får gärna vara kvar, de får hållas. Troll brukar normalt sett de kallas som skriver skit, elakt och lögner och som startar fake-konton för att skriva skit, men här kallas de som försvarar, skriver klokt, sant och rättar till för troll. Här är det som är rätt att vara troll… galet. Riktigt sjukt, obehagligt och skrämmande. Vart är världen på väg…

            Haha ? alltså denna hen har kommenterat så många gånger på detta inlägg. Det är rätt kul o läsa.
            De flesta har kommenterat att de inte ser så stor skillnad lite lugnt och sakligt sen ploppar dessa håna mobba upp och det är ju bara en som använder de orden.
            Är det inte fler som börjar tycka det är (galet) komiskt?

          Varför inte plocka bort dem som skriver skit och sprider lögner? Nej visst ja… det är ju CC:s mål och vision.

            Snickesnack.

        Hon gjorde så förr, när hon var en bra förebild på flera sätt. Men det är väl ganska länge sedan nu som hon la ut någon osminkad, oretuscherad bild på sig själv?

          När Sally var under året, under helgknuttiden typ?

    Var någon oretuscherad bild på Isabellas blogg också- zoomar man in ansiktet ser man rätt så stora finnar. Vilket naturligtvis måste vara jobbigt när man som hon ska företräda sitt hudvårdsmärke. Jag har själv inga finnar nu, men hade när jag var yngre och minns att ju mer täckande smink man hade, desto värre blev det. Tänker att hennes tjocka lager smink hon har i ansiktet dagligen knappast kan vara bra ?

      Makeup påverkar inte huden nämnbart så länge du är noggrann med att tvätta av ansiktet på kvällen, och ta hand om den med hudvård som passar din hud och livsstil.

        Makeup kan påverka huden trots bra hudvård i övrigt. I mitt fall kan jag endast använda en viss typ av foundation eftersom jag får finnar av andra foundations tex.

      Jag får stora acnebölder av viss mat, nötter är en stor orsak. Så blondinbellas ljuvliga so fun kost kanske kan ha lite med det att göra. För om man ska bli galaxens nr 1 i alla kategorier och främst hudvård bör väl hyn se frisk och fräsch ut. Eller???

    Ser ingen stor skillnad. Har dessutom inte sett en enda bild på dig här som inte är uppenbart retuscherad.

    Se förslagsvis på Cissi Wallin med normala ögon istället för helt blinda. Där finns extremt mkt lögner att avslöja. Bella har ingen makt, det har däremot Cissi. Att hon ljuger om så mycket är betydligt allvarligare och viktigare att avslöja än inlägg om att tex Bella, under loppet av flera år, ändrat favoritkräm, och därmed enl dig tappar sin trovärdighet. Skärpning ??.

      Försök till att manövrera bort från ämnet genom att flytta fokus till någon annan. Betyg: icke godkänt.

        Förslag till att vidga vyerna med samtidigt tips om någon att granska lika notorisk, som skulle ge betydligt mer avkastning, både monetärt samt intressemässigt.

        Min kommentar behandlar alltså det aktuella ämnet samt ger även tips.

        Din, ja vad gör den? Den BARA gnäller, du är nog en jä-likt tråkig person helt enkelt.

    Bilden är ju inte redigerad, den är bara lite ljusare. Herregud, snacka om att man vill hitta fel i precis allting.

      Den är retuscherad. De stora linjerna någon centimeter under hennes undre läpp är tex borta.

    Som många har påpekat innan så gör inlägg som det att den seriösare granskningen blir svårare att ta på allvar. Tonen här låter onödigt hånfull som om du har något väldigt personligt mot Isabella. Not a cute look.

      Vilken seriös granskning?

      Det C gör är ju att återpublicera inlägg på bloggar och sociala medier med nån snarstucken kommentar.

      För att granska måste man ju faktiskt jobba, ringa myndigheter, söka i offentliga arkiv, intervjua och prata med människor, osv. osv.

      Det finns ju i princip inget av det.

        Hon ringde faktiskt SOS-alarm en gång…

          ??

          ????

          I retract my previous statement then..

        Och seriös granskning bör vara ovinklad.

        Det är ju just det Cam gör. Förstår du inte hur mycket jobb det ligger bakom vissa inlägg??? Du kan inte ha läst bloggen ordentligt..

    Ser verkligen ingen skillnad förutom att Bellas bild har ett filter.

    Men hon har ju både mascara och läppstift på sig….syns ju tydligt.

      Tror hon har ögonfransförlängning.

    Tänk va dålig självkänsla man har om man måste poängtera att man är osminkad och varför man är det. Istället för att bara vara?

    Sen blev det ännu roligare eftersom Shelia la ut på sin Instastory när de sitter vid sminkbordet och gör sig fina inför gårdagens middag.

      Nja fast man ser ju inte att Bella sminkar sig, det kan väl vara Sheilas smink. Men visst även om nu Bella hade lite smink andra kvällen så var hon väl osminkad dagen före och när bilden togs så vart vill du komma. Är hon vidrig och lögnare om trots att hon ville vila huden och inte hade smink med ändå kanske var lite sminkad nästa dag? Svar – nej det är hon inte.

        Alltså vad?!! ?

        Aha, så läppstiftet och glitter oljan hon släpade med sig till polen var Sheilas. Så bra att vi har dig här som kan förklara för oss andra som inte fattar. Då behöver inte stackars oskyldiga Bella bli så missförstådd hela tiden.

    Ser man fotona i original på insta resp i bloggen, är de väldigt olika. Uppljusningen har slätat ut hyn rätt tydligt. Så – en av dem tyckte bilden var fin som den var, en annan ville snygga till sig lite. ?

      Eller så har den ena ett insta konto med över 400 tusen följare och den andra inte.

        Vad f-n spelar det för roll? Ska man inte stå för vem man är eller?

    Kan vi diskutera isabelle och knivmicke?
    Han undrar om nån har smoke och hon lägger upp ”betrayed”? Hur länge höll det, fem timmar?

      ?????

        Är det verkligen ”skratta så tårarna sprutar-roligt” att någon annan är olycklig?

          Kommentaren 16.06 är så talande för det här kommentarsfältet.

    Men är hon verkligen nykter en helg i venedig?

      Varför inte ?

        Man kan inte äta pasta utan att dricka rosévin till. Det vet väl alla.

          Vin är äckligt.

            Inte fin vin!

          Rosévin smakar öronvax.

            Hur äcklig är du få?!

            How do you know? ?

      Men nej. Tror du på det där?
      Det syns ju tydligt från galan tex när hon hoppar på ”sin väns” båt att hon är påverkad. Ögonen gick ju för tusan i kors på damen och hon sluddrade.

        Men Bellas avstående från alkohol kanske inte gäller när hon är utomlands?
        Ungefär som att hon inte dejtar i Sverige fast tvärtom.
        Eller när hon anser att skaldjur är vegetariska.

          Hahaha. Precis. ”Jag är helnykter året runt, om man räknar bort de gånger jag flyger på spa”…

          Nykterist och vegetarian på deltid, LoL. Och det vet väl alla att det som händer utanför Sveriges gränser inte räknas på riktigt. ”What happens in Vegas, stays in Vegas” – men å andra sidan kanske man då inte ska lägga upp det på sitt Instagram.

      Hon och Sheila drog ju iväg på en barrunda….
      Och jag tror inte att hennes partajande i Cannes var procentfritt direkt.

        Världen är liten, det måste ju finnas någon som, känner någon som faktiskt kan smyga fram med info att hon faktiskt dricker.

    … Men sen lägger hon ändå upp bilder på instastory där läppstift och annat som ser ut som makeup finns med 😉

    Nää lägg av nu Camilla, ingen skillnad på bilderna..

      Stor skillnad!

    Bilderna ser ju typ likadana ut, förutom mindre färg på bellas. Var ingen stor förändring med själva utseendet

    Smink eller inte tycker jag inte är så viktigt, jag tycker mer att det är ofattbart att hon är i Venedig och inte kollar på något som gör Venedig så speciellt?! Bo på generiskt lyxhotel, äta på flådig restaurang, flyga hem? Varför inte promenera i gränderna, titta in i hantverksbutiker, lyssna på klassisk musik, beundra kyrkor, gå på museum eller NÅGONTING som visar att hon intresserar sig för annat än yta och pengar?

      Sen är det Venice Biennale denna sommar också (öppnade i Maj), sjukt många pavillions med samtida konst. Helt sjukt i mina ögon att inte besöka detta. Själva öppningen till biennalen hade Bella då säkert velat synas dock, dit åker alla stora konstsammlare och högt uppsatta från konstvärlden.

        Det också! Där skulle hon ju kunnat hitta konst till huset istället för att gå med håven på blpggen.

          Men då måste hon ju betala. Det går ju inte.

        När har hon nånsin visat intresse för kultur?

          Hon var väl på ett bibliotek en gång? ?

      Jag fattar inte heller hur hon lyckas indvika allt med lite äkta själ i. Det är istället jämt bara yta, yta, yta. Så fattigt fast än dyrt!
      De är det medt skrämmande med Bella, hennes iskalla inre. Brrr!

      Hon är ju helt ointresserad av all kultur eller allmänbildning. Ingen konst (annat än Agneta Fältskog och kompisens målningar), film, teater, historia, arkitektur etc. Hon läser ju en del men framstår som oerhört icke-allmänbildad på annat än the Secret, aktuell entreprenörslitteratur och lite populärvetenskap.

        Man kan tycka att en som tänker bli ”världens mäktigaste” skulle intressera sig lite för den riktiga världen och inte vara så förbenat enkelspårig.

      Precis! – men hon gör ju samma sak i alla städer: New York, London etc. etc. bara äta, spaa, träna och shoppa! ingen kultur, ingen museum – totalt kulturlös! – Hur var det i Venedig, I? – so fun att köra båt, ljuvlig pasta och skön ansiktbehandling!
      Venedig, New York och London har ju såå mycket historia och kultur att bjuda på!!

        Lika när hon var på familjesemester med Odd och barnen, lämnade aldrig hotellområdet oavsett land. Finns ju massa man kan göra med barn i Spanien, Thailand eller Ystad utanför hotellet.

          Kommer ihåg deras Thailandssemester när de inte ens tog sig ur hotellområdet ? Så trist sätt att resa

    På någon story igår såg det ut som att hotellspat säljer hennes skönhetsprodukter – kanske förklarar valet av ett så dyrt hotell som debatterades under ett annat inlägg. Om det är så tar de förmodligen emot henne som ambassadör till märket och så behöver hon inte betala för rummet alt. får det för kraftigt rabatterat pris.

    Såå.. vad är de som gör att isabelle Strömberg skriver betrayed på insta?

      Hon vill ha visningar och kommentarer kanske?

      Någon frågade Isabelle på insta om inte Micke tar droger längre. ”Nej, inte så länge han vill vara med mig”, svarade hon. Igår sökte han droger på insta så gissar att det bottnar i det.

        Var fort över antar att hon inte va så viktig då ?

          En missbrukare kommer aldrig hålla sig ifrån sin drog för någon annans skull, att vara tillsammans med någon med aktivt beroende är att alltid vara ett andrahandsval. Tyvärr.

    Bella förskönar väl sanningen i allt hon gör? Jag kan tycka att om man är förebild och ska lägga ut en bild på ”så här ser jag ut osminkad” så kan man ju (om man är modig) visa hur man faktiskt ser ut. Sedan måste det ju vara väldigt jobbigt att behöva låtsats hela tiden. Fattar inte hur hon orkar. Jag skulle känna mig så vansinnigt tom om jag alltid var tvungen att spela en roll.

      Roller är allt hon kan spela, eftersom det tragiskt nog är tomt längst inne!

    Kanske inte det bästa exemplet om man vill visa hur fejkade och retuscherade Bellas bilder kan vara.
    Då hade det varit mer slagkraftigt att visa någon av Expressens bilder på henne bredvid en av Bellas egna genomarbetade och superförvandlade Dallas-inspirerade bilder, med extra glow.

    Då får man svårt att tro att det är samma person man ser på bilderna.

      Verkligen! Mellan Expressen och Bellas bilder är ju skillnaden ENORM! Där snackar vi lager av filter med alla möjliga retucher

    Men alltså, detta är väl lite över gränsen? Är ju minimal skillnad på bilderna… Är det retusch du är ute efter att anmärka på måste det finnas bättre exempel….

    Ser ingen skillnad mer än att Bellas bild är uppljusad.

    Men Camilla, du använder också en hel del filter och utsuddning på dina bilder.

    Jag kan tycka att Isabellas bild är mindre redigerad ör hennes kompis

    Tror ni Bella har röstat idag?

      Tror ni att det är många influencers som röstat idag?

        Eller förlåt mig, röstat i huvudtaget. Man kan ju förtidsrösta också 🙂

      Vad spelar det för roll?

      Vilka mer vill du veta om de har röstat?

        Jag! Tycker att det är en rätt intressant aspekt, om de som så görna vill influera andra och leva gott på det, även tar sitt samhällsansvar och går och röstar!

          Bara Bella som har det ansvaret att få andra att rösta?

            Nu handlar den här bloggranskningen om Bella

              ?‍♀️

      Nej. Jag tror att hon röstade en annan dag typ förr förra veckan när jag röstade typ samma tid som jag dessutom. Fast jag hade glömt röstkortet men det gick bra ändå!

    Min kommentar släpptes inte igenom ”Vem behöver smink när man kan lägga på ett filter.”

    Tror ni verkligen att Bella och Sheila är riktiga vänner?
    Jag tror snarare att de båda tjänar sitt syfte med att vara ”vänner”.
    Sheila på Bonner och för Bellas del passar det fint för hennes aproach med en nära vän. I övrigt så har väl Bellas övriga vänner lämnat henne för länge sedan, likaså hennes familj. Hon har nu sitt avlönade team, plagiatPingis och affärsbekanta som hon umgås med.

      Jag tror de är riktiga vänner. Det har ju varit vänner långt innan Sheila började på Bonnier.

        De är vänner så länge Bella har nytta av Sheila

      Pingis och Bella umgås inte privat.

        Vilket är rätt underligt ändå

    Nu tycker jag att du är tramsig. Inte speciellt stor skillnad mellan bilderna så att man behöver raljera över det.

    Skönt att se att så många inte tycker att skillnaden är speciellt stor, blev förvånad att denna av alla bilder blev en grej. Tycker för övrigt att ILs bild är för ljus, den andra är finare…hur som, någon som vet vad IL har för brillor? Tacksam om någon orkar svara!

    Hon må vara osminkad, men ögonbrynen är färgade och hon har lösfransar. Vem behöver mera smink än så om man är under 30?

      Lol! Jag! /mvh ful

      Jag!

    Håller med de som tidigare skrivit att inlägg som detta förstör i din granskning kring det som faktiskt är relevant med alla lögner och pinsamheter Bella håller på med. Du har gjort flera dylika inlägg, som inte gynnar din (och många av oss andras) förhoppning om att alla ska få upp ögonen för vem Bella egentligen är.

    Nu är ju alla frontkameror gjorda med ett inbyggt filter. Jag har klickat bort all skönhetshjälp på min telefon. Men ändå retuscherar f*nskapet! Ni ser väl att Sheilas bild också är retusherad? Bella har inte så där fin hy.
    Nog för att Isabellas bild är ljusare men vad spelar det för roll när hela bilden ljuger?

    Nu gör hon reklam för andra hudvårdsmärken än sitt eget via Lyko på sin story. Känns inte det himla märkligt? Det blir liksom ingen trovärdighet varken för hennes egna produkter eller för de andra. Hon verkar prova precis allt som finns på marknaden. Hur hinner hon någonsin märka om något är bra?

      Jag tyckte också det var konstigt, hon har ett eget hudvårdsmärke men gör reklam för filorga och biotherm. ?

      Mycket konstigt är det. Men pengarna måste in för att bekosta hennes exklusiva vanor och det fixar inte Löwengrip Beauty.
      Man undrar ju vad Pingis tycker om det eller om dom redan gett upp Löwengrip Beauty?

      Lyko har betalt för reklamen och Bellan måste ju tjäna pengar på något sätt. Dessutom har Lyko’s anställda varit väldigt flitiga med positiva kommentarer på Löwengrips produkter (dock ingen annan) så det verkar ju vara ett bra samarbete för alla. Bortsett från konsumenter som inte längre vet vad som är en uppriktig åsikt och vad som är betalda åsikter dårå. Men ärlighet har aldrig varit en prioritering för Bella som vänder kappan efter vinden och tillfälligt hyllar den som betalar mest.

    Så tycker du Anna, ska lägga det på minnet?

    Gick in och kollade Il’s arkiv för att se vad hon skrev idag för ett år sedan. Vilken skillnad, svårt att tro att det är samma person. För ett år sedan kändes hos fortf äkta och hennes företagsresa var något att beundra. Jag blev inspirerad. Men nu, idag, ser jag inget äkta, inget att beundra men däremot väldigt mycket lärdom att inte ta efter.

    Jag tycker det är så tråkigt när man shamear kvinnor för att de sminkar sig/inte sminkar sig/sminkar sig ”för mycket”/inte vågar ”vara naturliga” etc etc etc. Vi lever ju alla i samma karusell med samma sjuka ideal och att gå på varandras utseenden hjälper ingen. Tänker exempelvis på hur hånad Kissie blev när hon retuscherade sin kropp, när det nu i efterhand har kommit fram att hon hade grava ätstörningar under den tiden. Fruktansvärt ju hur vi behandlar varandra.

      Kvällens mest vettiga och sanna kommentar. En frisk fläkt i The Valley of Missunnsamhet. Aka ”CamCam”’’s kommentarsfält.

      Visst är det tråkigt men (för mig) handlar det här inte om huruvida Bella är sminkad eller inte, utan att hon påstår sig vara osminkad när hon inte är det. Sen kan det vara så att det jag som har missuppfattat allt. Jag har inte suttit och jämfört bilderna med varandra eller ens reflekterat över om det är filter på bilderna eller inte.
      Det är alla Bellas lögner, stora som små, hur hon gärna framställer sig själv som lite bättre än alla andra (slösar aldrig bort tid med att titta på TV eller film et.c.) och hur känd och eftertraktad hon påstår sig vara som jag finner både provocerade och falskt. Det är så jobbigt att vara igenkänd att hon ”måste” fly till New York för att kunna gå ut ifred. Hon har nu affärsmässigt har vuxit ur Sverige och enda sättet att utvecklas är att flytta utomlands. Anledningen till att hon inte kan flytta in i det tilltänkta lyxiga kontoret är att säkerheten inte är tillfredställande. Hade hon framställt allt lite annorlunda, lite mer ärligt, så tror jag inte alls att hon skulle ha så många som irriterar sig på henne. Men hon lever för att provocera och det gör hon väldigt bra. Jag är mest fascinerad (och lite oroad) att det är så många som blint tror på allt hon kläcker ur sig. Som aldrig ifrågasätter något utan istället som tar all kritik riktad mot henne personligt och direkt försvarar henne i ur och skur.

        Precis! Hon lever på att vi intresserar oss för henne och blir provocerade av henne. Hon måste vara beredd på att vi pratar om minsta detalj när det gäller utseende och sätt att framställa sig själv.

    Nu tycker jag att vi alla lugnar ner oss och återgår till verkligheten, hockey och EU val. Lite verklighet skadar inte emellanåt ??

    Tacka vet jag Anna Books insta-där är det ärliga bilder utan filter ???

    Längesen blondinbella skrev om hur ljuvligt livet är utan alkohol. Antar att hon börjat dricka alkohol igen? Annars hade hon väl höjt sin egen nykterhet till skyarna lite oftare?

    Jag är inget fan av denna Isabella men det känns otroligt ofräscht att ägna ett helt inlägg om en annan kvinnas ”problemhy”.

      Då har du inte förstått. Inlägget är inte om problemhy.

    Snart kommer alla vänner och närstående skriva under en NDA så ingen får visa BB på bild och film.

      Ja, men vilken tur då att vi har Expressens bilder där man ser sanningen! ?

        Word!

    I dont see it?

    Bellas problemhy är ett problem för henne när hon vill sälja kladd och klet. Jag skulle aldrig köpa en endaste ansiktspryl av hennes märke pga hur hon ser ut i facet både med och utan smink. Hon är inte nån bra rekampelare för sina ansiktsprodukter snarare tvärtom

    ”Bella” ser ut som att hon har dålig andedräkt.
    Lite lacknafta vibes typ ”har borstat tänderna men inte ätit på länge så luktar ändå hundbajs i munnen”
    No hate – men lite så…
    ”En bild säger mer än utses ord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.