Bumpin’ and grindnin’ med Bianca Ingrosso

Efter Alice & Biancas showcast i Globen så rörde sig hela ”team Alizzzz & Bibbz” mot Stureplan där de lurviga skulle luftas efter en intensiv kväll.
Många av er har reagerat och mailat mig om Biancas minst sagt intima dans med en kille på dansgolvet, något som fångades av Kristian Täljbland och postades på Instastory.
Killen är alltså inte Biancas pojkvän Phillipe utan någon annan då Philippe tydligen var på svensexa.
Enligt Bianca så rör det sig om hennes stylist som hon poängterar är gay.

Av era mail så verkar ni ha väldigt olika syn på det här – vissa tycker det är helt okej att dansa så med en killkompis, även om han inte är gay, medan andra verkar tycka att det är extremt respektlöst.

Kristian verkar ha raderat videon från Instastory, men de här bilderna från Svenska Bloggare visar Biancas bästa ”Dirty Dancing-moves”.
”I carried a melon”.

Jag undrar som en flundra om inte Benjamin Ingrosso missade samma mattelektion som både Isabella Löwengrip OCH Margareta Sandstedt från SD uteblev från?
De verkar alla tre ha lite problem med nollorna, eller var Benji mest bara sååååå exited att han slant på tangenterna? Så kan det ju vara – Stolt storebror!
🙂

Tack för tips!

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Om min killkompis var gay: ja. Men absolut inte annars.

      Håller helt med 🙂 Tycker även Bianca verkar uppriktigt kär i Philippe (av någon anledning). Så jag tror inte att hon hade sårad honom genom att hålla på såhär med en annan kille som inte vore gay.

      Ps. Var hennes kille inte med på hennes show eller? Vad märkligt. Min kille är min största supporter och jag hade förväntat att han skulle komma. 🙂

        Han var på svensexa

          Gissar att har väll ett liv också vid sidan av, ganska vettigt!

        Gissar att har väll ett liv också vid sidan av, ganska vettigt!

          Showen var var väl inte något livs- eller väldsomvälvande heller, bara en dag på jobbet. Men inom nöjesbranschen kan även ganska infantila saker verka viktiga.
          Dessutom verkar showen vara en dålig kopia av 2 dope queens, roligare att spana in dem på HBO kanske?

        Hade han inte varit gay så hade den där intima dansen med hans hand på hennes fiffi (ser ut som det) inte varit ok men eftersom han är gay är det ok? Hur långt kan man gå med en gaykille innan det anses som inte ok? kyss? sex?

          Lika långt som man tycker det är okej att gå med en straight tjejkompis.

            Ok så typ hångla med en gaykompis på ”skoj” är helt ok? Jag kanske är gammaldags trots att jag är ung, men jag tycker inte det är ok. Och har svårt att tro att en tjej skulle tycka det var helt ok om ens pojkvän hånglar med hans lesbiska tjejkompis bara på ”skoj”

            Han har väl fortfarande handen mellan hennes ben, inte okej oavsett om han är gay eller inte. Vad har han där att göra?

              Så j-a illa!

          Men tror du en gaykille skulle vilja ha sex med en tjej? självklart stannar det på den här nivån.Så här hade jag lätt kunnat dansa med mina tjejkompisar också men självklart hade det inte varit ok att jag har sex med dem ifall jag är i ett förhållande (men vi skulle inte ha sex heller då vi är hetero).

            Väldigt många gay män som både haft sex och gift sig med kvinnor hela deras liv.. så.. ja?

              Men vill dom verkligen det?

              Ja men varför en del gjort så är ju en helt annan grej. Det har ju att göra med skammen för att komma ut osv. Det har absolut inget med denna situation att göra.

          Men snälla. Alla bestämmer väl tillsammans med sin partner vad som är ok och inte inom deras relation. Blir så trött på sånt här.

      Jag har haft sex med en man som är gay , Varannan dag i 5 v hade vi sex
      jättebra sex. Att det skulle vara bättre att dansa sexigt med en gay kille än en hetro ser jag inte.

        Hmm ?

        Det låter mer som att han är bisexuell

          Beror ju på hur han definierar sig. Jag har sex med kvinnor ibland men skulle inte säga att jag är bi utan hetero. Jag är hetero men har sex med kvinnor ibland. Vad andra vill kalla mig är ointressant.

            Fast är du kvinna och tänder på kvinnor ÄR du inte hetero. Oavsett vad du själv vill kalla det. Bifobin är stark i samhället, bidra inte till den.

              Som sagt, jag definierar mig och du definierar dig?

          Det var väldigt känslomässigt kallt mot vad jag var van vid, upplevde jag de första gångerna sex. Men sen stängde jag av för jag hade inte haft sex på många år och var väldigt sugen. Så jag tog det för var det var sex och inget mer. Vi träffades på dagarna och hade roligt ihop , sex på kvällen.
          Jag frågade en avlägsen släkting som är gay och 60år, för jag förstod inte om man är gay varför man har sex med mig som kvinna. Han förklarade att det är i brist på andra val möjligheter, bättre att ha sex med en kvinna än inget sex alls.

            Jag är anonym 12.49 och anonym 15.23, för det jag skrev som anonym 15.23 hänger ihop med det jag skrev först och är ett svar till anonym 12.53.
            Jag inser att det var dumt att använda mig av anonym då förstår man ju inte att jag skrivit 2 g.

      Om din kille lät en tjej som var lesbisk göra så då?

    Personligen så beror det helt på situation och vem det är man dansar sådär med. Men i deras fall så är det ju upp till Phillipe om det var okej eller inte.

      Men EXAKT! Fy fan vad trött jag blir på folk. Hur i helvete kan någon ens ha nån åsikt om vad som är okej eller inte, det är väl bara Bianca och hennes kille som vad vad som gäller i deras förhållande eller? SNARK.

    Jag skulle inte göra så med en annan kille. Men om B och P är okej med det, så gör det väl inget. Och Phillippe lär ju få veta det nu om inte förr.

    Lillebror va?

      Och grindnin, och Täljbland…

    Det är väl inte upp till någon annan än Bianca och Philippe att bedöma och bestämma vad som är okej i deras förhållande.

      AMEN!

    Porrigt

    Sådär kan man ju skojjdansa med sina tjejkompisar också. Jag tycker det är helt okej om det är gaykompis.

    Ps. Fan vad glad jag är att jag inte är ”influencer” som ska behöva få varje steg fotograferat av okända/kända människor som sedan postar dessa.

    Visar väl mest det man alltid trott, att Bianca gärna vill vara vuxen och gifta sig/skaffa barn men fortfarande beter sig som en fjortis, är osäker i sig själv och har ett behov av att söka uppmärksamhet och agera ut sexuellt. Absolut inget fel med det, men hon borde bli klar med sig själv innan hon satsar på att bli morsa. För sin egen skull.

      Va? Man kan väl dansa och ändå vara redo att bli förälder?

        Absolut, men det faktum att hon måste torrjucka folk ute gör att iallafall jag känner att hon kanske ska lugna ner sig och bara vara tjugo ett litet tag till.

          Haha men Gud hon gör väl som hon vill? finns inga rätt eller fel eller ”hur man borde vara”. Alla är unika och gör olika och tur fan är väl det?

            Bra kommentar men tyvärr så gäller det ju inte för alla härinne. Men du kanske skrivit samma kommentar om det varit någon annan som gjort så, eller så hade det låtit annat i kommentarerna här.

              va?

          Jag hade blivit svinglad om min mamma var ute och torrjuckade på dansgolv i stället för att som nu sitta ensam hemma om helgerna. 🙂

            Bianca är bara 24, inte 44 och har dessutom inga barn än. Jag tänker att det hon gjorde är ett normalt beteende för en ung person. Man har olika prioriteringar i olika stadier i livet. Själv blev jag mamma tidigt. Festade en hel del under mina barnfria veckor då jag var i Biancas ålder. När man är 24 år är man juridiskt vuxen, men hjärnan är fortfarande under utveckling. Nu några år senare vill jag inte ens dricka ett glas vin en fredagskväll och går aldrig ut, inte ens när jag är barnfri. Lägger mig kl. 21,30 också.

              Jaha? Kul för dig.

              tur för dig att du kan göra så utan att jag skriver precis vad jag tänker om dig 🙂

          Eller så kanske folk kan sansa ner sig på att fota/filma allt.

          Det mesta, taget ur sitt sammanhang kan te sig underligt för andra.

          Kan man inte vara mamma med sina barn och sig själv där emellan?

          Eller oroar du dig för att hon ska skämma ut sina barn och börja torrjucka på dagispersonalen/ÖF/rektorn/andra föräldrar? ??

          Vi får ta det en vända i ÖS då! ?
          Om det problemet uppstår, menar jag…

          //Moa

            Men TACK! Blir så trött på att man förväntas få en annan personlighet bara för att man skaffar barn.
            Jag älskar mina barn gränslöst, men jag är fortfarande en egen individ och inte bara en mamma. En dansglad mamma dessutom.

          Måste man vara torr och ständigt sitta med benen i kors för att det ska anses vara okej att vilja ha familj?

      Får man inte ha roligt bara för att man vill gifta sig och skaffa barn? ? tur att alla inte lever efter dina regler, vilken tråkig värld det hade varit.

      Du är från en håla nånstans va? Fattar inte hur det skulle vara konstigt att mammor går ut och festar ibland, att man måste vara klar med det innan man skaffar barn. ”Agerar ut sexuellt”, lol alltså. Har hellre Bianca som mamma än en sån som dig.

    Dirtydancing! ?

    Han beter sig vääääldigt mycket som nån som är gay ?

      Man kan inte se någons sexualitet på hur dom beter sig.

        Ibland kan man det.

          Nyckelord: ibland

            Precis det jag skrev ja, ibland kan man dra en slutsats gällande deras sexuella läggning av hur en person beter sig. Ibland.

      Hur beter sig ”nån som är gay”?

        Hint. Fab freddie

          Du känner inte många som är gay eller?

            Tror det där var ett skämt…?

          Han beter ju inte sig så för att han är gay, det är hans personlighet.

      Hehe ja… sådär kunde jag också dansa med homosexuella killkompisar när jag hade några men dom skulle ju aldrig ta på mig tillbaka på det där sättet haha! Då blir det ju mer att man flamsar till det :p

        Eller hetero tjejkompisar för den delen också

    BUMPIN’ AND GRINDNIN’. Lite många N där va? Eller nåt.

    Benjamin är väl Biancas lillebror?

    Tur man inte blev filmad/fotad när det begav sig. ?

    Tror nog Bianca skojade lite om antalet fans på Globen. Men vad vet man? Hon kanske tror att hon köpt en lägenhet för nästan 10 000 kr och inte 10 miljoner?

    Aja… Hon är säkert bra på något annat!

    //Moa

      Benjamin ska det ju vara.

      Vet inte om jag eller inlägget är snurrigast! ?

      //Moa

        Du.

          Så, sant, så sant!

          ??

          //Moa

            Det finns en här som skulle behöva lite kaffe, och en del annat, och det är inte du Moa. ??

            @anonym min present till dig…
            tjejkompis.se – hitta nya vänner
            https://m.facebook.com/tjejkompis/ ?

    Beror kanske mest på ens egen inställning, och den verkar vara hemskt olika från person till person. Personligen låter jag bara min partner röra vid mig på sådana sätt, och min partner känner detsamma. Eftersom vi har den överenskommelsen/delar den moralen så vore det något mycket negativt om en av oss plötsligt frångick den.

      Ja, det är klart. Dock lever ju inte alla par efter samma premisser som just du och din partner.

    Onödigt att ens lägga upp detta. Det är ju ingenting Bianca själv valt att publicera eller bett om andras åsikter för. Detta rör ju endast henne och Phillippe, deras privatliv.

    Benjamin följde upp i storyn efter och skrev nåt i stil med ”näe inte riktigt men 10 000 i alla fall”.

      Camilla borde rätta

      Han skrev ”HAHA nej såklart inte – 10.000 ska det va” – ungefär så, han såg direkt sitt misstag.

    Men gud, vi vet inget om hennes relation och vad de har bestämt med varandra. So what om han e gay eller straight eller om hon går hem o ligger med honom, oavsett non of our business!! De kanske har öppen relation. Vi vet inget. Och även om hon är otrogen så är det faktiskt hon som bestämmer. Tagga ner!!

    Inte min typ av dans så jag tycker det ser illa ut eftersom jag inte kan relatera, men jag vet att vissa tycker det ser intimt ut när vi dansbandsmänniskor gnussar så jag antar att det är lite samma sak, beror på vad man är van vid och vad man själv (och partnern) lägger in i det. Rätt fult att smygfota och göra en grej av det.

      fast är man kändis pch dansar så intimt (hans hand väldigt mkt på fiffin mm) helt öppet fr man nog räkna med att bli smygfotad!

    Är man så dum att dansa så med en kille om det inte skulle var okej för sin partner, vare sig det finns bildbevis eller inte, så finns det andra människor som fanns på plats.
    Och jag hoppas att detta nu inte var något snesteg, så dramat kring dom eskalerar igen.

    Jag har dansat med många gaykillar och man brukar ”flippa ut” på dansgolvet med dom då man känner sig trygg. Jag har däremot ALDRIG varit med om att en gaykille har satt sin hand mellan benen på mig när vi dansar, de brukar ha mer respekt än så. Så tveksam till att han är gay faktiskt.

      Men snälla nån.

        Vadå? Det ser ju ut som att han pullar henne på andra bilden? Gay eller inte så hade han fått en smocka av mig. Inte okej.

          Haha nej det ser inte ut som det. Skönt att du har koll på dina egna gränser. De behöver ju (uppenbarligen) inte vara identiska med Biancas.

      Vilka de? Bögarna eller dina vänner?

    Respektlöst att spekulera och gotta sig i sånt tycker jag, bara Bianca vet väl vad som rör sig i hennes huvud. Taskigt att hålla på och fota och ta saker ur sitt sammanhang, detta kan ju dessutom ha varit en sekund typ.

    Camillas blogg blir mer och mer en skvallerblogg och hennes taskiga syn på influencers synd igenom mer och mer.

    ”Mindre skvaller”. Publicerar smygtagna bilder som vilken skvallerblaska som helst.

    Denna typen av inlägg är ju exakt vad skvallertidningar som hänt extra osv publicerar.

      Ja det här är ju ingenting annat än en skvallerblogg som uppmuntrar till alla typer av spekulationer. Dolt bakom någon ursäkt av att det är granskning som pågår här.

        Ja den uppmuntrar till skvaller, spekulationer och till mobbing och drev – värre än Flashback. Se mobbingen i föregående inläggs kommentarer, fruktansvärt.

          Läser du bloggen så bidrar du ju med klick & stöttar den så kallade mobbingen, hur ser du på det?

    Benjamin postade en till bild precis efter denna att han såklart menade 10 000..

    Och Bianca? Låt henne dansa precis som hon vill, med vem hon vill. Konsekvenserna (om det blir några) är väl mellan henne och Philippe.

    Ni som tycker att det är ok så länge killkompisen är gay, är det ok att dansa så med en tjejkompis som är bi eller lesbisk?

      Ja. Pga jag är inte själv bi eller lesbisk.

        Men du dansar ändå inte så med en hetero killkompis trots att du inte är det minsta attraherad av honom? Det borde ju vara _ditt_ intresse av danspartnern och inte dens läggning som är relevant för din pojkvän, eller?

          Jag menar hade jag varit bi så hDe kanske varit dumt att dansa med andra som också är det.

            Varför? Om man är kompisar och dansar utan att vara intresserad av varandra så bör väl inte ens läggningar vara relevant?

            Jag behöver så klart inte förstå reglerna i andras relationer. Men för mig vore det mer logiskt att inte dansa så med någon man är attraherad av, oavsett läggning. Och så länge ingen attraktion finns så är läggningen inte intressant. Om du förstår hur jag menar.

              Hade jag varit tillsammans med en tjej så hade jag inte dansat med andra bi/gaytjejer pga jag själv inte vill att min partner ska göra det så.

          Och nej det HDe kännts fel att dansa så med mina heterokompisar 🙂 det får ni väl respektera. Stt gränsen är olika för alla.

            Ja det respekterar jag. Jag hoppas att jag inte har sagt något som får det är låta som att jag inte respekterar andras regler. Är bara intresserad av att höra hur andra ser på det, då det inte är ett logiskt tankesätt för mig. Men trots det så respekterar jag att andra lever efter de reglerna.

              Jag hade blivit svartsjuk om min pojkvän hade dansat spgär med sina hetero-tjejkompisar och därav skulle jag aldrig dansa så med heterokillkompisar. Däremot hade jag inte blivit svartsjuk om han dansar med en gay-tjejkompis och det hade varit upp till honom hur han hade kännt om jag dansat med en gay-killkompisar. Man sätter sina egna regler i förhållandet. Därav kan vi ej avgöra om detta är
              Ok eller intr.

          Ja jag tycker du har rätt, har man en kompis som är ”av intressant kön och läggning” så kan det väl vara okej också om det är riktigt självklart för alla parter att ingen attraktion alls existerar 🙂

      Om man själv är bi så får man dansa med….ingen?! Eller? Förstår inte riktigt ”reglerna”…. ?

        Inte jag heller, verkar vara nitlott att vara bi.. skönt att jag förstår reglerna i mitt eget förhållande i alla fall?

          Verkligen skönt att ha sitt på det torra. Det är nog tack vare att jag inte är bi… ??‍♀️

        Klart man får. Vem sa att man inte får det?

      Absolut.

    Detta känns ju som Hänt Extra… :/
    Tycker det är Bianca och Philippe som får avgöra vad som är okej eller inte. Jag och min sambo har rätt mycket regler kring det där, ingen av oss skulle dansa så med någon av motsatt kön, men vet många par som inte alls är så ”uptight” som vi är. Har själv för flera år sedan sovit med en killkompis, i samma 90-säng, som hade seriöst förhållande sedan många år. Tror de hade regeln att allt utom sex med andra är helt lugnt. Måste vara skönt att helt leva utan svartsjuka. 😛

    Tja.. Är Bianca och hennes kille okej med det där så är allt fine. Vad vi andra tycker är helt irrelevant.

    Verkar redan skitit sig mellan knivis och isabelle? Micke efterlyser ”smoke” och isabelle hänger med William roos som väl har misstänkts vara pappa till sindy och mickes yngsta., ?

      Sluta skriva om det under varje inlägg. Ingen vill läsa om dessa marginaliserade människor. Låt dem hålla på bortom rampljuset, för barnen skull.

      Alltså, jag är också nyfiken och fascinerad av dessa människor men MÅSTE DU SKRIVA OM DET UNDER VARENDA INGLÄGG? Shiieeet

    Den som räknar sämst i Sverige torde ändå vara vår statsminister Stefan Löfven!!
    Han har inte många rätt där i huvudet… ??‍♀️

    https://youtu.be/lNJYnKRxl4w

    Kan någon förklara ”i carried a melon”? Fattar inte hur den är en ikonisk replik, helt tom ju? Vad missar jag? Hon bar ju en melon?

    Vem vet vad Philippe gjorde på svensexan!

    Nu har jag inte orkat läsa igenom alla kommentarer så någon har kanske redan skrivit det. Men jag tycker det är dålig stil att filma någon och sedan lägga ut det. Och hon får väl dansa som hon vill. Eller?? Är jag bara gammalmodig? Ska allt alltid filmas nuförtiden?

      Skulle gissa på att Kristian hade en rätt tydlig agenda med att publicera så många klipp på när Bianca dansar med mannen i fråga.. Känns lite som att gamla PH-deltagare gör precis allt i deras makt för att hålla kvar sina 15 min of fame..

        Varför skulle han göra det? Han syns ju redan via sin youtubekanal. Han tjänar ingenting på att få uppmärksamhet pga detta. Han var nog lite full själv och tänkte nog inte igenom sitt beslut överhuvudtaget.

          Han fick ju synas på Biancas insta genom det, och hon t o m tog upp det och nämnde honom och taggade honom, så det kan ju göra att han får fler följare och därför tjänar på det. Så jo han kan tjäna på den uppmärksamheten.

        Det var väl bara en film han lade ut? Och dansen såg man ju bara snabbt precis i slutet av filmen.

      Det handlar väl inte direkt om att det filmas, utan om det faktum att Bianca dansar porrigt på ett offentligt ställe.
      Om bilden var på hennes pojkvän istället, och han dansar dirty med en tjej och tar henne mellan benen…
      OK?

    För ungefär ett år sedan (när hela kompisgänget va i marbella) hånglade bianca med lucas, i sin podd sa hon sen att det inte va en big deal FÖR HENNE eftersom han är gay. I ngt avsnitt efter det säger hon att hon hade blivit arg & sett det som otrohet om phillipe hånglade med en tjej som är lesbisk, & blev sedan ifrågasatt varför hennes hångel va ok.
    Så utgår man från hennes podd så verkar hon tycka det är okej när hon gör ngt med en homosexuell kille, men inte tvärtom… men ja, det kan ju ha ändrats på 1 år

    Men näe, hur kan du lägga ut detta och ställa den frågan? Låt henne gå ut och dansa hur fan hon vill utan att nån paparazzifilmar och du lägger ut. Känns lågt.

    Haha! Jag verkar som vanligt reagera annorlunda än de flesta här och tycker mest att det ser löjligt ut, faktiskt. ”Dansen”, alltså. Man får hoppas att det var utstuderat, för att väcka uppmärksamhet och provocera och allt vad dessa ”influencers” pysslar med. Och det var det säkert.

    Kanske är bäst om B och P själva bestämmer vad som är okej i deras förhållande, istället för att Stina från Örebro ska rida in på nån hög häst och tycka till?

    Det finns folk som har öppna förhållanden och allt möjligt. Vi har ingen aning om vad hon får och inte får göra inom ramen för sitt förhållande.

    *watermelon

    Och du själv verkar ha missat svenskalektionerna, du verkar ju ha lite problem med att förstå skriven text eftersom du så ofta verkar missförstå och vinklar, vrider på ord och missar (utelämnar) och lägger till… men kanske gör du det medvetet med ett syfte. Du verkar även ha missat lektioner i vett och hyfs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.