Det händer på Instagram

Gött med lite smygreklamsvideo av och med Elena Belle. Den här riktar sig dock inte emot den svenska marknaden, så ingen idé att belasta KO den här gången  ?

THIS, I love! Jag själv är ju till åren och tycker det är lite svårare att sminka en ”mogen” och lite rynkig hud så sådana hår tutorials är guld!

Linda-Marie Nilsson sprider pepp på mjölkpaket! Och inte bara på lättmjölk utan på alla paket tydligen! ??

Greta blir väggmålning! Coolt!

En typ av samarbete jag skulle kunna tänka mig att göra – för alkoholfria alternativ! ?

Vill du rädda sköldpaddor? Stötta Nattids initiativ i så fall!

Men alltså? Ysl och Vans? Fick hon inte LV-memot eller? ?

15 000 mascaror på under 2 timmar? Sinnes!

Margaux är på bröllop och ser strålande ut som vanligt. Är det styling-Sara Bieberman som varit i farten igen månne?

Lite onödig info – när jag pluggade i Hollywood så bodde jag på andra tvärgatan in till vänster bakom Lisa. ?????

Linnea backas upp från lite oväntat håll  ??????

När jag vinner på Eurojackpot ska jag starta djurhem

Men svara på fråååååågan bara!!!!!!!!

Jahapp! Till och med brudbuketten var sponsrad?

Babyshower med istema? Är det drömmen om man mått illa under sin graviditet? (Undrar på riktigt)

Jag spinnar ofta i Jossan Forsberg-snedbena och med 3 kg pulver i handen. Du med?

Spontant känner jag ”ingenting är heligt längre” men kommer sen på att det kanske kan hjälpa andra att visa hur det går till att sätta in en spiral?

Vad tycker ni?

Mycket från 80 och 90-talet har ju kommit tillbaka – cykelbyxor, chokers och Buffalos. Kan vi hoppas på ett återtåg för även den här typen av frisyrer? ????

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag skulle hellre ha ett mindre bröllop som åtminstone känns äkta än att vara en reklampelare på två ben som är för snål för att betala för mitt eget bröllop. Det känns så planerat, fake, kärlekslöst och platt alltihop. När slutade kärleken att vara det primära?

      Kärleken kan väl vara det primära fast det mesta är sponsrat tror jag nog
      Om jag hade fått möjligheten att få ett STORT bröllop, i ett par dagar , en värstingfest för släkt och vänner skulle jag knappast tacka nej ??

        Så du menar att du trots att du kan betala ditt bröllop ändå inte pröjsar själv?
        Det är rätt sniket och jag anser att något så fint som firar två människors kärlek för varandra inte ska präglas av att gå omkring som en tv-kanal med reklamsnuttar var femte minut. Det blir tyvärr oäkta. Det skulle inte förvåna mig om frieriet skedde pga att någon föreslog att det gick att tjäna kosing på det.

          ?
          Jag skulle inte tacka nej till en sponsrad fest. Men nu blir jag inte sponsrad så ja, jag pröjsar själv ?

            Mja. Jag kan tycka att det är skillnad att blotta något så privat som sitt bröllop bara för att man får cash och spons för det. Det tar bort allt som är trovärdigt med det. En vanlig ferre säger jag egentlige inte så mkt om, antar att det kallas för ett ”event” men sitt bröllop? No way. Inte för alla pengar i världen. Ännu mer ostogt att tvinga på sina gäster reklam som de dessutom måste bära som pelare på bröllopet. Tacky. Och billigt. Hela det bröllopet blev en enda stor fars.

              Haha men gud, något så privat som ens bröllop? Vad är det som är så privat med ett bröllop? Kan fatta att alla inte är såna som vill dela med sig av allt men lite jävla bilder från ett bröllop är väl inte så privat? Själv hade jag aldrig lagt ut bilder från mitt och höll mitt ord att inte bjuda någon men Margaux är uppenbarligen inte den personen. Kan inte tänka mig något värre än ett flerdagar storbröllop i typ Frankrike.

                Lite bilder??
                Du kanske inte följer Margoux men det är fortfarande en hel del reklam från bröllopet. Det är intr bara ”några” bilder. Allt är sålt. Och köpt. Inget känns därför äkta öht. Ingen personlig touch alls utan endast vad som ska göras reklam för. Och det kallar jag billigt. Att sälja något såpass privat.

              Nu var det ju tack och lov inte ditt bröllop. Så vitt jag vet kom ingen till skada så du kan nog andas ut.

              Så märkligt att bli såhär pass investerad i hur andra människor väljer att leva sina liv. Och kräka ur sig hur någon annans bröllop inte är trovärdigt och är tacky.
              Vet du vad som är tacky? Du.

                Och ändå är du här och leker riddare?? Lite motsägelsefullt. Så tacky kan du få tycka att jag är om du vill. Vi är här på samma villkor du och jag och din åsikt är lite som en fis, den luktar men syns inte. Det är (om du har missat detta) en blogg som lever på just åsikter och hela industrin av sk influencers är ett problem som blir bredare dvs att man tom säljer hela sitt bröllop för lite mediautrymme. Vad blir härnäst? Dopen? Ja antagligen. Scrolla vidare du ist om det gör dig så här upprörd att folk kritiserar deras tillvägagångssätt?

                Och med din retorik om att man inte ska ha en åsikt i hur andra lever och representerar sina liv ska tas på allvar så antar jag att du menar alla? Även våra politiker osv? Känner ändå mig rätt lugn över att inte vara en av de individerma som helt passivt och åsiktslöst står och köper allt som presenteras för mig??

                  Ps. Och ja jag är rolig på fest om du undrar??

          Om man ändå tänkt gifta sig och ha fest så ser jag inget fel med att någon annan betalar för kalaset.

          En annan sak om man skulle gifta sig i enkom för att någon erbjuder sig att betala men det tror jag inte är fallet för många.

      Ilmrud kör sponsrad student. Ett gäng ballonger till priset av integritet.

        Gör hon nånsin nåt som inte är sponsrat? ?

    Kul inlägg 🙂

    Om man gör reklam för t.ex. öl så måste man väl skriva att den är alkoholfri, eller?

      Det har hon ju gjort.

        Hon?

    Blir trött på Linnea Claesson. Vad gör hon konkret för det behjärtansvärda syftet förutom att vilja synas på Instagram och i alla offentliga sammanhang?

      Vad gör du själv?

        Det där svaret funkar inte.

          Jasså? Det är bara det att blir så tafatt när folk kritiserar andras gärningar eller ickegärningar när man själv inte bidrar med ngt konkret? Men alla tycker ju olika såklart.

        Så gott jag kan. Däremot har jag inte byggt hela min identitet runt ett syfte. Jag beundrar människor som ängnar sina liv för syften de tror på. I detta fall upplever jag inga konkreta handlingar förutom just medverkan i offentliga sammanhang.

    Jag rekommenderar verkligen detta avsnitt av Stil i P1 med Susanne Ljung.
    Bl a lång intervju med Jesper Matsch som jobbar med Caia Cosmetics dvs Bianca Ingrossos märke.
    Dessutom får vi veta en del om Kylie Jenners succé och Rihannas Fenty Beauty som hon startat tillsammans med LVMH/Sephora.
    Programmet berör över huvud taget dessa kosmetikmärken som startats av influencers utanför de vanliga storföretagen i branschen.
    Mycket intressant som det mesta om skönhet och mode som Susanne Ljung gör för radion 🙂
    Här är programmet i SR Play:
    https://sverigesradio.se/avsnitt/1294557

      Hej Susanne 😉 ? Märkligt att Biancas mascaror säljer som smör trots att hon flyger så mycket, ska inte hennes produkter bojkottas då ? 😉 Borde inte hon och Therese Lindgren avföljas och kallas egoister och giriga eftersom de gör så mycket hauls och försöker kränga kläder, klädindustrin är ju en av de värsta miljöbovarna tydligen ju.

        Trams. Klart att jag inte är Susanne Ljung själv. Hon behöver inte göra reklam för sig själv i denna blogg.
        Jag bara råkar gilla de radioprogram hon gör. Får man inte plussa någon som man tycker är duktig?
        Dessutom inbillar jag mig att just detta avsnitt av Stil kan intressera några som brukar dväljas här på Bloggbevakning.

    haha Nataschas nya namn ”Elena Belle” är lika roligt varje gång man ser det för övrigt får man väl säga att både hon och Rebecca Stella lyckades med att hitta var sin man i USA så de permanent skulle kunna stanna där.

    Golddiggers big time, det är liksom ingen slump att de bägge är amerikaner och bra med pengar….. En slump kanske också är att dessa kvinnor ser till att bli gravida de första månaderna till något drygt år? haha standard

      Fast Elena var tillsammans med sin sambo ett bra tag innan de fick barn? Hon har ju bott i LA i flera år innan de ens möttes. Hon levde bla med Dhani där. Så vad är ditt problem med att hon träffar en man i landet hon bor i? Hon tjänar sina egna pengar. Du har dålig koll vännen.

        Vännen?!?!?! Lägg ner!

          Nej jag tänker inte ”lägga ner!!!”…
          Sluta skriva skit som inte är sant istället? Lite enklare kanske…vännen.
          Dumma kommentarer kräver en dos av härskarteknik ibland för att förminska den som försöker att förminska andra från första början??

        anonym 18.26

        haha, speciellt ”Elena Belles” största mål i livet har alltid varit att bosätta sig i USA – och då gifta sig och skaffa barn med en amerikan med bra plånbok.

        När ska svenskar sluta vara så jävla naiva med precis ALLT?

          Du ska inte kalla folk för saker. Du är fördomsfull och du sprider osanningar om en person du inte känner.
          Oavsett vad du tycker om henne så har hon arbetat, tjänat pengar och gjort en karriär. Buhu.

            Gjort karriär? Att hon varit med i Hollywoodfruar hade te.x inte hänt utan hennes man… idiot

            Tänk lite, det är hela tiden genom att rida på någon annan hon gjort ”framgång”. End of discussion.

              Som sagt du har ju noll koll. Vad är det som gör dig så ont med Elena? Att hon klarar sig själv? Att hon är smartare än du tror? Att hon är kvinna som råkar vara snygg och kan försörja sig? Du kanske ska fixa lite med din osäkerhet eller ngt? Hur som helst så är det rätt beigt att klanka ner på folk som uppenbarligen lyckas. Hon hade det bra även innan hon mötte sin sambo så att säga. Men du kanske känner henne och vet annat?

          Du sympatiserar med Löfven hör jag, vi har varit alldeles för naiva. Pyttsan vilka har varit naiva??? Blanda inte in mig i detta.

      Självklart är det så, dom kommer leva gott på vara underhållet i resten av sina liv. Folk är naiva.

      Fast spelar det ngn roll?
      Det ligger, enligt min erfarenhet, ngt i ”lika barn leka bäst”…jag har pengar och haft en uppväxt med mkt pengar, resor, fått allt jag pekat på och lever så idag också och jag skulle därför inte kunna leva med en man som inte har egna pengar- jag är van att leva på ett visst vis och vill leva så även om jag är i en relation!
      Och nej- att leva ett ojämställt liv och betala för en man är inget alternativ…

        Fast jag vet inte hur Elena Belle och Rebecca Stella växt upp men det jag menar är att om man är van en viss livsstil är det nog svårt att ändra den…

        Wooow. Det här drog drygt till en ny nivå.
        Så du menar att du inte kan tänka dig att leva med en man som har lägre lön? Även om du blir kär? Eller tänder du endast på män med pengar? Du vill alltså inte ha ett gemensamt liv med ngn som du älskar pga pengar? Oj…

          Elena Belle kommer från ABSOLUT INGENTING solstrålen… hon har kämpat i åratal borta i LA för att finna någon att åka räkmacka på. Det är sanningen.

          Det komiska med dessa kvinnor som råka gifta sig och skaffa barn illa kvickt med amerikanska medborgare är att det ALDRIG är en kille vid namn Bryan som jobbar på en bilverkstad i en mindre stad utanför LA.

          Det är det som är poängen här.

            Som jag skrev så vet jag inte hur deras liv varit…men om det är så som du skriver så är det inte samma sak som det jag skrev!
            Samtidigt har jag svårt att tro att de lever sina liv med ngn de inte älskar och som inte älskar dom…

          Det jag menar är att med den livsstilen är mitt sätt att leva och jag skulle ha svårt att ändra på mitt liv….

          Jag har varit tillsammans med män som inte haft det bra ekonomiskt och det funkar aldrig efter ett tag – vi vill/kan göra helt olika saker…jag vill åka och hälsa på mina vänner som bir i USA, Dubai och har hus i Thailand och i Frankrike, jag vill åka och bo hos mina föräldrar som bor utomlands, jag vill åka skidor på vintern i Alperna, jag vill gå ut och äta på helgen, jag vill ha en lägenhet i ett visst område, jag vill shoppa i vissa affärer osv…i princip inget av det här har dessa män kunnat vara med på (om inte jag bjuder) och det funkar därför aldrig i längden…

      Fast Rebeckas man var inte amerikansk medborgare han var grek ?
      Samma med Elenas de fick sina green card för bara några månader sen. Sluta var så typisk svensk avundsjuk på härliga fina tjejer det går bra för. Själv kämpar jag med mitt liv här i LA.

        RSs man är Kanadensare!

          Sorry my bad ☺️

    Älskar dessa inläggen!????

    Is ja! Gode värld. Levde på is och nyponsoppa.

      Babyshowers, vilket trams!

      Köps det paket både före och efter bebisen är född? Och sen dop?

      Roligt med just is, mig är det tvärt om. Mår visserligen inte illa längre, är i v. 25 men älskar att dricka varmt vatten. Alltså inte kranvarmt utan typ tévatten fast utan té haha. Fått lite roliga blickar och kommentarer över det 😛

        Silverte kallas det 🙂 min mamma jobbade inom hemtjänsten för många år sedan hos en dam som bad henne fixa silverte. Mamma letade o letade i skåpen men hittade inget te. Sa till damen att det teet var slut och damen blev heltokig för att mamma inte visste vad det var, haha!

          Ska väl vara mjölk och socker i iofs.

    Såg att även Nelly var på mjölkpaketen.
    Den klänningen har Margaux haft förr, den är snygg hon är väldigt snygg i den, hon är ofta på resor förresten.
    Är Diana och Ben ihop eller? Visa när det sätts in spiral !? jösses vilket clickbait men just det visas nog inte.
    Är Adde och Anna-Lisa ihop?

      Är det inte en likadan klänning som katrin Zytomierska hade på sig på relationspoddens livepodd?

    Lustigt att Bianca kallar det för ”supporting”, som om köparna donerade pengar till ett gott ändamål. Det handlar ju om shopping och att man fallit för reklam och sen köpt en produkt!

      Det är ju en del av marknadsföringen, att kunderna ska känna sig som vänner till influencern som de ”stöttar” med sina pengar

      Fast man brukar tacka fansen for deras support. Undrar dock hur mycket ickesvenska följare hon har.

      Ska inte hennes produkter bojkottas med tanke på att hon flyger så mycket? 😉 Och hon borde väl avföljas och kallas egoist och girig eftersom hon gör så mycket reklam för kläder, det är ju tydligen en stor miljöbov. Nej det blir till att avfölja och inte köpa fler av hennes produkter ? Hon ljög ju dessutom om att hon inte visste innan att showen skulle tv-sändas fastän hon visste det långt innan, och så visar hon bilder på sina fransar, i reklam för mascaran, som är tagna långt innan mascarorna kom – falsk marknadsföring, vidrigt, lågt, usch usch ?

        Ja, vi har fattat nu att du tycker det.

          Hon ironiserar över att allt sådant hade dissikerats och kritiserats in absurdum om det varit IL det handlat om. Men om Bianca sägs inte ett ord om dessa saker.

            Poängen gick fram redan första gången man läste det, finns ingen anledning att upprepa sig själv flera gånger i trådarna.

    En otroligt god alkoholfri öl är Munkholms, den kanske inte finns här i Sverige, men finns i Norge, upptäckte den då min sambo köpte hem sådan då han jobbade där.

      Jag tycker Mariestads alkoholfria öl är den absolut bästa på marknaden. Så underskattad. Smakar inte alkoholfritt för 5 öre, utan som riktigt god vanlig öl. Räddat mig när jag varit ute och ätit middag på restaurang som kräver en god öl till 🙂

      Staropramens alkoholfria är väldigt god.

    Liksom Matplatsen Clickbaitar gör även Yayanomi (eller vad kontot heter). Äldre generationen på insta som desperat vill ha klick till bloggen. Störigt hur som!

      My är största clickbaitorn

        Ilmrud är värst…

    Eller så skänker en pengar direkt till nyfödda sköldpaddor istället för att köpa en (antagligen) dyrt armband där en förmodad liten procent går till dem?

    Hoppas is-temat va som när Phoebe i vänner fick ansvar över is och muggar på nått kalas Monica höll. ?

    Fint Nattid, dina följare betalar och du får credden för att ha räddat ”sköljepladdorna” och samtidigt små vandrande reklampelare för at köpa ännu fler av dina armband.
    Det blir bojkott för min del. Lägger den summan på att rädda djur på egen hand.

    Hoppas innerligt att Pernillas frisyr kommer tillbaka på modet. Då skulle jag kunna gå ut direkt från sängen och ändå vara moderiktig ?

      Jag också! Så mycket tid man hade sparat

      Kan magväskor bli moderna igen kan vad som helst bli det ?

      Man önskar ju att det var så lätt men den frisyren tog sjukt med tid att få till. Mvh En som var tonåring på 80-talet??

    Herregud över 3 Miljoner kronor på 2 timmar är inte illa. Bra jobbat Bianca och Co.

      Ingen miljöskam där inte, hennes fans är inte så ilskna och miljömedvetna. De handlar hennes produkter trots att hon flyger mycket, och trots att hon gör så mycket reklam för kläder och tjänar pengar i massor. Klädtillverkningen är ju tydligen en av de största miljöförstörarna. Kommer massan att avfölja henne nu och bojkotta hennes produkter? 😉

        tror snarare de omsatte mer än 5 miljoner på 2 timmar då de flesta köpte båda mascaror för 200 kr styck.

          Om dom har sålt 15 000 mascaror så spelar det väl ingen roll om folk har köpt en eller två. 15 000 är 15 000.

    Härligt med 80-tals frisyrer, lite fluff ?

    Biderman inte Biberman

      Wow. Du förstod inte ironin att hon skrev Bieberman?

        Nej det gjorde jag inte. Är det något sånt där tokroligt bloggbevakningsskämt?
        De brukar flyga över mitt huvud eftersom jag oftast tycker de är aptråkiga. Förklara gärna för mig varför det är roligt och ironiskt med Biberman.

          Det är faktiskt en ren felskrivning.

        Jaha Ida, varken jag eller Camilla verkar ju förstå det ironiska i Biberman. Kan inte du som har greppat det förklara för oss båda.

          Självklart. Drog en ren referens till Justin Bieber. För några år sedan var det vanligare att Bieberifiera saker som var poppis.

          Och ja, hon skrev Bieberman – inte Biberman. Vilket jag antog refererades till Bieber (Justin).

    Hoppas det inte blir en trend nu att posta bilder där man kramar gatuhundar med tanke på den där norskan som fick rabies och dog.

    Undrar vad som menades med rubriken ”Tryck dig frisk” på omslaget med Pernilla….

      Gissar på någon typ av akupressur.

    Ingen annan som reagerar på att Josephine har taggat LAX, skriver bye LA hello Mexico samtidigt som det står Stockholm till Nice på flygbiljetten på bilden? Återanvänt gammal bild?

      https://www.instagram.com/p/ByKAbx6Bi8H/
      Är man flygvärdinna såg man det direkt.
      Dessutom är boardingkortet med ett flygnr
      som kommer från Jettime 829 BLL-STN.

      Ja, det säger hon själv bland kommentarerna, att bilden är från ett tidigare tillfälle.

    Är det bara jag som lärt mig att man aldrig visar bara axlar i kyrkan? Margaux kan iofs haft en sjal att skyla sig med, men gissar på att hon inte hade det. Inga bara axlar, inte helsvart och helvitt är det jag stenhårt följer. Har iofs varit på bröllop där gästerna struntat i detta, men jag tycker nog att det hör till att visa respekt i kyrkan (om nu bröllopet hölls i en sån). Det låter kanske som jag är väldigt religiös nu , inser jag. Det är jag förvisso inte, men tycker nog att man håller på dessa regler.

      Nej låter inte som att du är väldigt religiös, däremot låter det som att du antar och gissar väldigt mycket.

        Vad är det jag gissar och antar, förutom att Margaux nog inte hade med en sjal? Min fråga var uppriktigt ställd, jag har fått lära mig att man inte har bara axlar i kyrkan och undrar om det är fler som följer det, eller om det är helt borta nu?

        När jag tex har besökt tempel i Asien så följer jag deras klädkoder. Det är inte orimligt för mig att även svenska kyrkan har sina regler.

          Okej, kunde ha kollat detta innan jag skrev: inga bara axlar, knän eller för generösa urringningar i kyrkan… Man ska medföra kofta eller sjal om man har ärmlös klänning.

            Ok, med tanke på att varannan brud som gifter sig kyrkligt har ärmlösa klänningar så tror jag inte att varken präst eller någon annan bryr sig avsevärt. Mossiga regler. Och så snackar vi kvinnoförtryck i andra religioner? Tjena…

        Tjejgissar?

    Alltså, Greta? Vad är grejen. En tonårstjej som tar hela världens miljöansvar på sina axlar. Bianca vadhände ? Hon ser konstig ut.

      Var det något mer du ville vara en bitterfitta över?

    Okej, kunde ha kollat detta innan jag skrev: inga bara axlar, knän eller för generösa urringningar i kyrkan… Man ska medföra kofta eller sjal om man har ärmlös klänning.

    Det jag har att komma med:
    Is är fantastiskt när man är gravid (iallafall på sommarn) – varför vet jag inte. Jag älskade is och liksaså mina vänner under graviditeten. Under det värsta illamåendet var det is och tuggummi som gällde.
    MURRAN!? Vem säger ens murran nuförtiden?

    Alltså neeeeej… Klarar inte av när folk använder ordet ”murra” haha

    Vad roligt att se sin man på bloggbevakningen 😉 han är medlem i bvsc och var med när Linnéa höll tal, han och dom andra tycker verkligen hon är skit bra! Dom jobbar mycket mot fördomar och att alla med skägg är välkomna. Så Mickaelikjol är även också snart medlem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.