Kenza bär på en blivande influencer

Det var lite svårt att få en titt på hans ansikte eftersom att hans huvud är så långt nere, men tillslut dök det upp där på skärmen och jag blev alldeles tårögd. Min lilla älskling. Vad jag längtar efter den där stora pussmunnen nu!!!!! //Kenza

Japp! En blivande influencer, sanna mina ord!
Det är bara selfiekameran snett uppifrån och ett v-tecken som saknas för att Instagramposten praktiskt taget ska skriva sig självt. 😉

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sprättben brukar de också vara rätt bra på 😉

    Han kanske föds i sprättbensställning?

      Förmodligen, eftersom hans mamma gör det hela tiden, haha.

      ?

    Vad har ni för humor egentligen? ⬆️

      Vadådå? ?

      Ingen?!?

      ???

      //Moa

    Apropå ungar, kom in på vecka för vecka när Bella och odd var med. Det slår mig hur LUGN hon är, inget extremt skratt och pratar som en normal människa och inte en robot. Har liksom glömt den där perioden.

    Tyckte man hon var lugn och ödmjuk då eller är kontrasten bara så extrem nu??

        Hon ser så annorlunda ut där? Alltså inget dåligt menat på något sätt! Det var bara så slående.

          Men guuuuuud vilken skillnad. Vad sympatisk, snäll och go hon var i videon!!! Så sorgligt att hon har förändrats så otrooooligt mycket

            Håller med och så naturlig och naturligt fin. Hon hade nog lyckats utan att göra denna makeover. Jag vet, alla har olika smak.

              Jag håller med, hon hade lyckats oavsett , kanske bättre dessutom

      Men alltså, allt Bella gör är ett spel. Hon vet att ni hängt upp er på hennes flabb och därför gör hon det. Skulle ni börja störa er på att hon har blått nagellack tex skulle hennes stories fyllas med närbilder på hennes naglar med blått lack. Hon överdriver allt hon märker provocerar. Det är hon ju öppen med? Kan lova er att den Bella ni ser är 90% tillgjord och fejk med flit.

        Att det ännu finns folk som inte förstår det…

          Eller hur? Hon är ju öppen med det. Det är som att någon säger ”Jag ljuger om allting.” och sen bli förvånad över att personen ljuger. ??

        Jag undrar verkligen hur det kan gynna ens varumärke?

          Hade hon legat lågt och bara betett sig som man ”ska” hade hon blivit bortglömd för längesen. Nu håller hon sitt namn relevant.

            På både gott och ont dock. Hon får ju en del folk som ogillar henne på köpet. Men samtidigt glöms hon inte bort.

            Som Anna Book gör. Ingen hade nog kommit ihåg henne bara för musiken.

              Va i gen kan väl glömma ABC?

            Hon tjänar väl de stora pengarna på blogg och instagram genom samarbeten och reklam. Det är alla som stör sig på henne som ger henne alla pengar.

          Det har vi undrat sen hon gick ut med det men det är ändå så hon gör så är konstigt att folk fortfarande går på det.

        Hur kan det gynna henne i positiv bemärkelse?

        Jag håller inte med där. Är helt säker på att hon fejkade i början och började provocera mer och mer men det känns som att hon tappade bort sig själv där, och att den enda hon försöker lura nu är sig själv. Jag tror att hon ärligt talat har blivit den personen hon låtsas vara men fortfarande tror att hon spelar en roll..

          Nej, det tror inte jag. Hon spelar över utåt.

          Jag tror så också!

    OT hur är det med gabjossans trovärdighet? Hon har alltid haft mycket reklam för Twistshake (som alla andra influensers..) och plötsligt kom ett blogginlägg om Herobility där hon var lika lyrisk som Sanne Alexandra var för HH, med liknande produkter som de hon visar upp från twistshake. Nu på instastory är det ny reklam för twistshake…? Så vilket av silikon-antispill-underläggen älskar hon på riktigt? Den som ger mest betalt? ? (Och vilken ska alla vilsna mamma-följarna välja?)

      Hon gillar väl båda?

      Men gå å göm dig

        Men vad är det här för stil egentligen? Jag tycker Em har en relevant fråga, hade du även skrivit så där om det hade gällt tex Bella?

        Vissa influencers får man skriva exakt vad som helst om, även de mista små-skitsakerna. Men vissa får man inte ens på ett sakligt sätt ifrågasätta.

      Och alltid ska hon stå bakom den där jävla bänken i köket när hon spelar in samarbeten ?

    Är det bara jag som inte fattar någonting av yayanaomis hintande om något nytt hemligt projekt ”jag är så stolt över att jag vågande” osv utan att berätta vad det handlar om?

      Who dat?

        En influencer med bla 250’ följare på IG. Något annat du undrar?

          Haha vilket drygt svar, jag har inte heller en jävla aning om vem det är men om man nu får undra saker så undrar jag vad det ska bli för väder till midsommar.

      Är det meningen att man ska förstå när hon är hemlig och hintar då? Inte för att jag tänker gå in å se vem den här främlingen är men du svarar dig själv en smula.

        Alla andra i kommentarsfältet hejar på och skriver att de är så stolta över henne, att hon är sådan förebild osv men jag fattar ingenting. Hon har hintar i flera veckor om detta nya företag/projekt med olika filmer med pålagd speakerröst men jag fattar ingenting ?

      Hon är så löjlig. Kan inte med henne.

    Åh vad jag tycker såna bilder är läskiga. Ser inte vad som är en bäbis heller. Det hade varit mycket trevligare med en bild i färg och en min från ”säg omelett”!?

      Kan inte heller se någon människa på bilden, ser ut som ett monster av något slag.

      Man ser profilen av ett huvud. Näsa och mun syns tydligt. Man ser också ögonhålan.

        Aaaa en profil! Det förklarar saken. Jag försökte få det till ett ansikte framifrån hahaha.

    Det känns som att Kenzas graviditet har pågått i evigheter nu, hoppas Bebzor kommer ut snart.

      Han vet hur man bygger upp stämningen. Som den blivande influenzer han är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.