MEN FAAAAAAAN!!!!

Jag har HELT glömt bort att boka min ”hair and makeup artist” till semestern och nu är säkert alla de bästa redan tagna!
Hur fan ska jag överleva på landet om jag inte har någon som kommer och petar lite i mitt hår med en kam när jag varit på utedasset eller smetar glans i ansiktet på mig efter att jag rensat ogräs?
HUR?
HOW?
COMMENT? (Hur? på franska…) 🙂

285 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej, jag har inget svar på den frågan. Låter olidligt. Stackarn.

    Jag har svårt att se hur hon får ihop den här livsstilen med önskan om att göra sina barn självständiga. Vad spelar det för roll om hon övar dem i att kunna fixa allt själva när de ser mamma få (och vilja ha) hjälp med precis allt hela tiden?

      Bella får väl säga till dem att de ska göra som hon säger och inte som hon gör 🙂

        Det brukar ju funka bra på barn..

        Forskning har ju visat på att barn gör exakt tvärtom. De gör som föräldrar gör, inte som föräldrar säger ?

          Tror det var viss ironi…

      Hon får söka assistanshjälp via försäkringskassan, stackaren behöver hjälp. Hon har också rätt till att klara sig ”själv”…

    Jag tror det går bra att besöka utedasset för dig ändå, trots allt. Annars kan du kanske be din snubbe bistå med lite glans-smetande? Sen får vi verkligen hoppas att även Bella klarar av sin semester, med eller utan styling-hjälp.

    Herregud kan hon inte ens sminka sig själv och fixa sitt eget hår under semestern…
    Sen undrar jag varför hon endast har Sally under sin barnvecka. Vill man inte vara med båda barnen när man är i Sverige 1 vecka åt gången.

      Inte ok?

      Lite väl elak kommentar va?

      hon har ju båda barnen förutom att sonen stannar en extra dag med pappan. kolla bilden på veckans meny i hennes story så ser du.

        Även om det är barnvecka är ju S och G på förskolan, så att hinna med sånt kan knappast vara nåt problem, eller att det skulle inkräkta på de timmar barnen är hemma (förutom Polarprisfesten då).

          London?

          Ja, resan till London lär ju barnen knappast märka av.
          Den äger säkert rum när de är i förskolan eller när de sover 🙂

            Det var ju A som skrev torsdag-fredag inte fan vet jag!

          Ja för alla barn är väl i förskolan hela sommarlovet?

        Hon är iaf med sina barn varannan vecka, inte alla som är. Vissa väljer bort varannan vecka med sitt barn för att istället vara på annan ort och göra karriär. Så gnäll på dem istället tycker jag. Att vissa saker råka infalla på hennes barnveckor ja så kan det bli, man märker i vanliga fall att hon väljer bort event när hon har sina barn men detta är två stora och viktiga grejer. Faktiskt.

        Sen vad gäller sminka sig själ på semestern – jo hon kan ju tycker jag, de gånger man sett henne sminka sig själv och fixa håret men hon känner sig väl mer fin om någon annan fixar henne OCH det är ju inte bara ledighet för henne utan det blir nog vissa möten och event hon ska på även i Frankrike under de fem veckorna, så hon behöver nog inte bli sminkad för en ledig dag vid poolen precis, eller för att gå på dass.

          Svårt att gnälla på vissa okända ej namngivna personer… Eller är det allmänt känt vilka det är som lämnar bort sina barn oftare än blondinbella? Av de som har sina barn bara på halvtid.

        C detta är exempel på saker som ska modereras! Sluta prata om hennes föräldraskap

        Hon reser ju till London! Trots barnvecka!?

          Hon har nog Nanny vakt . Hon är på gala i kväll och berättar på Engelska om sitt samarbete …. hon ska öppna en egen stiftelse och rädda barn från människo smuggling .
          Hon kanske måste ” låtsas visa att hon bryr sig och inte är en självupptagen människa jämt ?
          Då är det perfekt att bilda stiftelse och extra fint när barn är inblandad .
          = gott rykte , givmild och engagerad .

      Typexempel på er kommentar som jag hade raderat om jag varit Camilla.

      Mina stora barn har precis valt att hänga med sina farföräldrar istället för mig, har bara lilla hemma. Sånt händer; Barn har egna viljor. Jag tror inte det beror på att de hatar mig eller anser att jag är konstig. Jag tror det bara handlar om att de just nu ville det, och jag har inga krav på att de måste vara med mig dygnet runt bara för att det är ”min” vecka. Gillis kanske har egentid med någon annan? Sånt sker ju också – att man, om man har flera barn, ibland gärna hänger med ett. Utan märkligare orsak än att egentid är jävligt fint lite då och då.

        Bra skrivet!

        Jo fast det är aldrig tvärt om heller, tydligen. Inte enligt Bellas blogg iaf.
        Klart att stora barn kan bestämma sånt själva. Men dessa barn är inte ”stora” på så vis. Om nu Gillis får en egen dag extra, varför inte Sally också?

      Så fullständigt onödig kommentar.

      //Moa

        Det är irriterande att du skriver ”//Moa”.

          Hahahahahaaa????

          Tack! Då vet jag!

          //Moa

      Min mamma är också konstig men jag umgås med henne ändå

      Varför undrar du ens över hur andra familjer sköter sina relationer?

      Det du ser är bara ytan. Det går inte att dra några som helst slutsatser av det.

      //Moa

      Vad har det här med Bellas semester TILLSAMMANS med barnen att göra? Sluta dra in barnen, ni är ju sjuka!

      Det är väl inte semester för henne… även då skall superimagen utstrålas från IG

    https://www.youtube.com/channel/UCoM4WDpBnjzjkhOYB4HyAYw

    Biancas snickare har tom en youtubekanal om renoveringen ?

    Men presenterade hon inte precis sina sminkfavoriter? Det är väl bara att kleta på glow på glow på glow som hon beskrev.

      ..och visst skulle hon ta med sin svindyra Dyson och locka håret heeeeelt sjääääälv?

        I can do maj own hääär now!!!

          ???

          Fattar inte varför hon inte bara går en sponsrad sminkkurs så hon kan sminka sig själv ibland, så jävla patetiskt – inte ens hollywoodstjärnor har sminköser JÄMT! Pinsamma kvinna, kan hon inte raka benen eller borsta tänderna heller?

            Nä inte tvätta sig och torka sig heller efter sitt toa besök ! Därför så uppfann hon intim deon ….. bara att spruta på … raggar tvätt på muffen ???

    Gud vad hon är tröttsam. Kan vi inte prata om någon annan nu ett tag? Det är bara samma försök till provokationer som folk blir upprörda över. Låt människan leva i sin hittepå-värld.

      Men fattar du inte att de flesta 9/10 är här för att läsa om bellans bravader?

        Precis! Tack CC för att du fortsätter granska och kommentera Bellas pinsamheter!
        Att ha med en MUA på semesterresa med barnen är SÅ pinsamt och världsfrånvänt.

          Det kanske är en slags sällskapsdam så att Bella inte ska behöva vara ensam. Som hon kan prata kläder och smink med, hennes stora intressen.
          Fast smartaste investitionen just nu hade väl varit en lärare i engelska.

            Investeringen

          Det är väl inte direkt någon granskning att citera en av Isabella upplagd bild med text, och sen lägga till lite raljerande små kommentarer?

            Men då slipper vi besöka IL:s blogg. Vägrar ge henne klick.

        De ar ju bara samma hela tiden. Hon repostar ju bara Bellas inlagg, lagger till nagon kommentar om hur puckad hon ar och att hon inte kan gora nat sjalv, sen later hon lasarna spy galla over henne i kommentarsfaltet. Varje. Dag.

          Ja fast jag är i alla fall m glad för att hon repostar såhär ibland, för jag går av princip inte in på Blondinbellas kanaler sen länge. Och vet att jag sett fler säga samma sak här förut.

          Så vad du än tycker är det ändå uppskattat. Trots att det är mycket samma. Och trots att det är mycket medvetna provokationer (det är ju det Blondinbellas blogg varit sen dag 1, inget nytt)

            Till och med på FB ”hånar” man IL så lugna ner dig nu.

            Det är ju inte så att vi aldrig följ IL utan vi har valt att numera inte gå in på hennes blogg. Det betyder att vi vet ungefär lika mycket som du och har lika stor rätt att ”håna och spy galla” precis som du vill försvara henne till döden. ??‍♀️

            Du har rätt i att man inte får bete sig illa och nog håller jag med om att det går överstyr också, och att jag kan vara delaktig i det även om jag försöker undvika det. Jag känner mer och mer som ts, att il börjar bli tröttsam. Det går väl helt enkelt inte att provocera samma människor hur mycket som helst, till slut blir mottagarna avtrubbade. Jag hoppas verkligen att hennes livsstil hör till de mer ovanliga och att de flesta invånarna på jorden inte far fram lika vårdslöst som hon gör.

          Det är väl bara att hoppa över att läsa just de inläggen då. Jag är ointresserad av rätt många influensers som det skrivs om, men då struntar jag bara i de de inläggen. Allt kan inte passa alla hela tiden.

            De har inte att gora med att de ar trakigt eller att jag ska hoppa over inlagg. Men ni sitter dar och vill ha samma sak dag ut och dag in. Och sa fort nagon sager nat annat ja da javlar ska alla dra harifran for vi alla ska hata Bella lika mycket! kanner mer shit vem bryr sig, igen, och igen osv.

              Tack för att du bidrar med intressanta inlägg som lyfter fältet. Tur att du finns!

                Varfor maste man bidra med nagot? Detta ar ett kommentarsfalt men man kan liksom inte skriva nagonting har och halla de pa en vuxen niva. Jag tar forgivet da att du tycker du bidrar med sa mycket mer. Tycker de ar tur att vi alla finns, vem skulle du annars argumentera med?

              Jag tillhör inte en av dem som anser att man ”ska dra härifrån” om man har en annan åsikt eller att man ska ”hata Bella”, som du skriver. Snacka om att generalisera grovt. Vill inte heller att det bara ska skrivas om Bella, även om hon ju genererar mycket innehåll att diskutera. Men om du stör dig så mycket fattar jag inte varför du bara undviker att läsa de inlägg som stör dig. Det kommer knappast sluta skrivas om Bella ändå. Håller med om att tonen behöver förbättras i vissa Bellainlägg, men annars är det hör ju mest magsurt gnäll från dig om något DU stör dig på.

                Jag tillhör inte dem som
                eller
                Jag är inte en av dem som

              Hahah, fb avslöjar inget alls. Dom hittar bara på saker om CC.

              Dom värsta hycklarna hänger på fb. ?

          Och kolla vad många som tycker det är intressantare/roligare än alla gnälliga kommentarer som din. Kan inte alla ni som inte gillar den här bloggen bara sluta läsa den?!

      Prata om något annat då ?

    Life hack!

    Så Dyson-lövblåsen var alltså inte bra? Hon skrek ju genom dess oljud att ”I can do my own haaaiir” och sedan hysteriskt garvande.

      Haha ja precis!

    Hur går hennes svindyra tips på skönhetsprodukter här (där inte en enda produkt tillhör hennes eget märke) ihop med hennes företagande?

    Jag kan garantera att det är ett facit på alla produkter hon hela tiden använt i smyg, för inte använder Sveriges svar på Oprah Winfrey sitt eget kladd som samlar damm på Sveriges reahyllor.

    Jag är helt övertygad om att hon och Pingis (som knappast är sugen på att gå tillbaka dit) säljer företaget inom kort. Eller så är det redan spikat och klart = pengarna Bella sätter sprätt på i New York.

    https://www.lyko.se/magazine/lyko/sommarmakeup-lowengrip

    OBS! Det är ingen gammal artikel. Den publicerades i veckan. Det lustigaste av allt är att Lyko har Löwengrip i sitt sortiment…

      Men gud haha! Tack för lästips!
      ”Lyxiga magasin” ????

      ”Följ med in i det allra heligaste-badrummet”. Vilken artikel! ??

    Men lyko har ju betalat henne för att visa upp de produkterna. Det är ju ett samarbete, reklam, kampanj, vad ni nu vill kalla det. Det är inte på riktigt.

      Va?!?

      Hade varit mer trovärdigt om Arga snickaren visade hur han fixar sin make-up varje morgon ?

        ”du måste ha en PLAN!! du kan inte bara vakna och tänka att du ska ta vilken kräm som helst, du måste ha en PLAN och samarbeta!! Samarbeta med huden!!”

          Hahaha ? ska tänka på det när jag planlöst smackar på den ögonskugga som finns till hands. ”Å det här?? Vad är det här? Det finns ju ingen TANKE bakom!”

            Låter i o för sig som när jag drar på mig lite makeup en vanlig morgon.

            ”Men du veeeet ju att det här aaaaalltid tar längre tid! Varför lär du dig inte? Du måste ju priiiooriiitera!”

              hahahah, den biten glömde jag men de replikerna är ju episka och stämmer också så bra in! 😀

          Skrattar högt på toaletten! *skäms om en liten stund*

          ???

        Tack för skrattet?, många sköna typer som hänger i det här kommentarsfältet

      Glöm inte din kam-kam, Camcam!

        Givet bloggbevakningsmerch ju!
        CamCamkamkammen – din personliga hair stylist i utedassens tid!

      På samma sätt som hennes blogg inte heller är på riktigt?! ??

        Kanske inte så mycket baserat på fakta.

        Men det är väl helt självklart att ”lyko magazine” bestämmer vilka produkter som ska visas upp. Det är ju ungefär lika genuint som när Stig strand intygar att vitae pro funkar för honom.

    Hon ska väl jobba ganska mycket på semestern, antar att det är därför hon behöver hjälp med sminkningen.

      Såklart. Utan smink och hårpiff man inte tänka rediga tankar eller utföra arbete, det vet alla riktiga kvinnor.

        Isabella jobbar på semestern = möten, spelar in olika samarbeten går på fester och nätverkar.
        Jag jobbar på semestern = sitter vid datorn halvnäck, osminkad och halsar en öl eller två.

      Jobbigt med semester. Hon borde ta en ferie?

    Nej, det är inte irriterande Moa. Fortsätt du, om någons mående hänger på det – då får det väl göra det.
    Borde finnas värre saker att bli irriterad över.

      Tack! ?

      Skälet är att det finns en Moa redan.

      //Moa

        Bara att kalla sig Ƭĥe real Moa!

          Orka! ?

          //Moa

            Mao har haft det bästa nicket.

            Moa, the real real Moa. ??

            Förstår att hon inte orkar skriva ut det mer. ?

              Tse Tung? Zedong?

    Kan inte låta bli att undra om strategin att bara skriva på engelska framöver är ett sätt att kunna hävda att bloggen inte riktar sig mot svenska läsare och därför inte behöver följa svenska marknadsföringslagen m. M

      Smart!

      Hoppla, slug tanke! För jag fattar verkligen inte vem som siulle vilja läsa hennes blogg på engelska, om hon nu ska skriva den själv? Det är ju lite plågsamt redan nu läsa den på svenska.
      En masterplan?

        När hon går över till engelska kommer jag sluta läsa och enbart följa genom denna bloggen.

          Fast på denna bloggen får du sällan veta vad Bella skrivit och inte se hennes bilder osv, mer än vissa då, så det är ju inte alls samma sak, här vinklas det. Men jag kommer nog inte heller läsa den på engelska eller jo det kommer jag men föredrar på svenska och jag tror att hon tyvärr kommer tappa läsare. Men det är nog för att det ska gå fortare, att inte behöva lägga lika mycket tid på att skriva den. Men svenska är bättre även fast alla kan läsa på engelska.

      En sak som jag har märkt är att det är väldigt många internationella kommentarer, t.ex. på italienska och franska. Besöker man dessa konton så följer de oftast IL, har sett det ett par gånger

        Ojdå. Tror de att Isabella svarar dem på sin flytande italienska eller franska, hmmm…

        Alltså endast IL

        Men har du läst dessa kommentarer? – lite creepy någon av dom!

        Sedan när? Har inte sett en enda på annat språk, skrev själv en på engelska förra veckan som togs bort..

    Är Terese alvens blogg borttagen?

      Nej, men för mycket trafik just nu till den! Det går ibland under dagen, men inte alltid.

      Hon dog i natt…

        Men Camilla tog ju död på henne i förra veckan

          Skäms på dig, Eva!

    Asså Löwengrips matmeny på instastory.. både hon och barnen har sin egna maträtt lol. Vad äter Isabella? Sallad bara? Hennes huvudrätt är fan inte ens en förrätt. Jag hoppas Odd lagar mat åt sina barn någongång, inget klår ens mammas eller pappas mat.

      Friterat rispapper! Mättande.

      Man har väl rätt att äta vad man vill 🙂 vem bryr sig vad hon väljer att äta.

        Varför är du inne på bloggbevakning överhuvudtaget, för att göra världen till en bättre plats?

          Men alla har väl rätt att vara här och dryfta sina åsikter så länge man beter sig ansvarsfullt. Camilla bestämmer om någon/något är olämpligt, ingen annan. Camillas blogg.

            Det var ju C som svarade dig, så skriver hon alltid så fort någon försvarar Bella det minsta, hon tål inte det.

          Men Gud så dum kommentar!

          Du förstår vad motfrågan måste bli va?

          Varför finns Bloggbevakning? För att göra världen till en bättre plats?

          Nej minsann ingenting som har med BloggBevakning att göra, gör världen till en bättre plats. Varken CC, vi läsare, inläggen eller kommentarsfälten. Ändå uppfyller det uppenbart någonting hos oss alla.

          Tomhet/likgiltighet/utlopp för våra mörkare sidor/hat? Lite att fundera på kanske?

          Fö tycker jag det är högst anmärkningsvärt när andra läsare av BB ifrågasätter vem som får säga vad eller befinna sig här.

          CC avgör väl det, iaf i viss mån. Hon kan ju blocka/låsa läsare/bloggen. Men eftersom det är hennes inkomst så verkar det ju dumt.

          //Moa

            Shit så triggered. Jag tycker att henens matsedel är löjlig, du får tycka att jag är löjlig. Lugna ner dig Moa.

              Nu var det väl inte riiiktigt det jag besvarade.

              //Moa

            Moa – oj vad mycket du läste in i den kommentaren.
            Reflekterar över din väldigt mörka fundering av vilka behov BB uppfyller hos sina läsare. Personligen tror jag inte att folk läser BB för att få utlopp för sina känslor av hat, tomhet och likgiltighet. Snarare tror jag inte att det ens är kopplat till en känsla utan mer en fråga om att slå ihjäl tid och få sig ett och annat skratt, skvallra och uttrycka en åsikt. Sedan finns det undantag.

              Menar du att det är fullständigt normala känslor som väcker så hatiska och kränkande kommentarer om IL?

              Tänk, det trodde inte jag. Verkligen inte. Hmmm… Måste nog fundera en stund till. Har så otroligt svårt att förstå att något som ” roar” läsare genererar så mycket pp.

              Men du kanske har rätt?

              Som sagt, jag funderar vidare!

              //Moa

                Hej Moa – nej det var inte riktigt så jag menade. Du beskrev 3 väldigt starka negativa känslor, tomhet, hat och likgiltighet och om vilka behov BB läsare får tillfredsställda genom att läsa bloggen. Så har i alla fall jag tolkat din kommentar. Rätt eller fel.
                Om det är så att anledningen till att folk kommer in och läser bloggen för att få känna hat, tomhet och/eller likgiltighet så uppstår två frågor.
                1) innehållet i bloggen?
                2) hur mår de människor som läser bloggen?

                Jag gjorde ingen koppling i min kommentar till IL. Jag håller med dig om att alla kommentarer som rör person är vedervärdiga. Har sagt det förut och säger det igen. Det gäller oavsett om man heter IL eller CG eller Moa.
                Långt ifrån alla kommentarer som är negativa om IL handlar om person utan avser beteenden och resultat. Är det hatiskt att kommentera dåliga beteenden tycker du? Personligen tycker jag inte att det är så många av kommentarerna som faller under hatiska eller kränkande, däremot raljeras det mycket runt IL.

                Jag har sett dina kommentarer tidigare och du verkar lägga på ett känslofilter på alla kommentarer som på något vis är negativa eller ifrågasättande mot IL. Du reagerar även starkt när du själv blir ifrågasatt och använder maktspråk mot dem vars kommentarer du inte tycker om att läsa.

                Önskar dig en fortsatt bra dag.

                  Det var inte många rätt där inte.

                  Hur du uppfattar mig och vem jag är, är två vitt skilda saker.

                  Jag har inte sagt att beteenden inte får kritiseras. Däremot reagerar jag på att ALLA beteenden hela tiden kritiseras, gällande IL. Hon kan uppenbarligen inte göra rätt. Då blir det personligt till slut. Så kan du/andra försvara er hur mycket ni vill och tro att ni har rätt för det är ju ” bara” beteendet ni går på.

                  Ingen människa är svartvit.

                  Jag försvarar inte IL. Hon har aldrig intresserat mig. Jag försvarar hennes rätt att bli behandlad med respekt. Ha gärna en åsikt men försök se på henne med objektiva ögon. Trots allt, hur många här känner henne?

                  Nej, du! Jag reagerar inte stark när någon kritiserar mig. Försök inte göra anspråk på mina känslor. Tvärt om är jag en av få här som både kan be om ursäkt och tänker till både en och två gånger innan jag bemöter. Ibland skrattar och skojar jag om kritiken. Oftast när den är obegriplig. Om mottagare inte klarar av det så, oj, vad tråkigt, eller inte.

                  Alla kan inte förstå mig/vem jag är eller mina intentioner. Men det är väl inte så noga? Jag är inte någon i någons liv på nätet. IRL är allt för mig, förhoppningsvis samma för de flesta andra här också.

                  //Mao ?

          Vad menar du? Är bloggbevakning enbart ett forum för elakheter?

            ?

            Nej, bara mot vissa influensers.

            Stämningen i ÖP är riktigt skön och stöttande ganska ofta.

            //Moa

            Kan inte bara ni ge er? Isabella får extremt mycket kritik på grund av att hon BEVISLIGEN ljuger ungefär vartannat ord, samt framstår som en EXTREMT oseriös ”Business woman, person what the f ever” med alla ”jobb” hon tar för sig, punkt.
            Jag har då aldrig träffat på en ”Business person” som jobbar på hennes vis.Förutom tex Elisabeth Holmes…

          Nej förstår inte hur man orkar bry sig om vad andra äter bara ? f

        Den där typen av motkommentarer är väldigt vanliga på Bellas blogg.
        Kommenterar någon där med en fråga eller ett ifrågasättande så kommer alltid en eller flera kommentarer av typen att Bella får göra som hon vill, att Bella vet vad som är bäst för barnen, att Bella har koll, att man ska sköta sig själv och sk*ta i andra osv.
        Jag kommenterar aldrig på Bellas blogg. Det är för övrigt inte så stor sannolikhet att en kommentar som jag skrivit skulle släppas igenom 🙂

          Men det är väl mänskligt och inte illa menat. Man kan ju tycka, helt ärligt, att vissa saker är ingenting att bry sig om eller tycka annorlunda. Om någon tycker t ex att Bellas hem är förfärligt då kan man ju kontra – nej det tycker jag inte. Det är ingenting annat än den personens åsikt likaväl som ngn kan tycka att färgen på Bellas handdukar är inget att bry sigt om.

      Men hallå ni letar fel i allt.

      Mina föräldrar är båda jättedåliga på att laga mat! Hade gärna haft kock hemma när jag var liten, kanske jag inte varit så himla spinkig hela min uppväxt. ?‍♀️

        Fast att vara spinkig har ju inte bara med det att göra? Är ju även just hur din kropp fungerar.
        En av mina barn är väldans spinkig så spinkig så hon fått näringsdrycker. Hon följer dock sin kurva, och växer på längden väldigt mycket. Vi är inte superbäst på att laga mat men ändå. Kanske du borde fått gå på kontroller?

    Jamen… Vart så sjukt full i skratt på en av de senaste instastorys där hon gör reklam för nextory eller va de nu va.. Hon pratar om boken hon läser som är så inspirerande och handlar om en byrå som byggs upp i New York (Manhattan) preciiis som hon gör… Öh näe.. Har nyss hört boken och handlar om en advokat-tjej som bor i sverige… =) Visserligen åker hon en sväng till Manhattan men.. 😉

      LOL. När jag hörde hennes reklam för boken tänkte jag för mig själv att det var där hon funnit inspiration till att starta byrån i NYC. :p

    Vad spelar det för roll? Man får väl se ut hur man vill. Förstår inte varför man ska håna någon för det 🙂 bara elakt och onödigt.

    Lite skojigt ändå att Elsa inte godkänner kommentarer som inte ens är kritiska eller elaka.

    Nu i samband med nyköpt lägenhet frågar folk allt möjligt, hur hon tänker färger, inredning, rumsindelning etc.
    Jag undrade hur hon tänker angående att lägenheten är enkelsidig och norrvänd. För att det självklart är något annat att inreda än rum där ljuset flödar, och man behöver extra medvetenhet för att hantera på bra sätt. (Det är ju tex inte ens lov att bygga enkelsidiga bostäder mot norr enligt dagens byggregler pga att det inte tillfredställer krav på dagsljus (skrev alltså inte detta till henne).)

    Kommentaren släpps inte igenom, och besvaras inte.

      Det är ju då i bloggosfären att allt som inte framstår som perfekt blundar man för och vill inte prata om. ?

      Elsa har själv sagt att hon är extremt känslig för kritik. Och har man lagt över 8 miljoner på en två i norrläge så vill man nog hellre höra hurrarop. Vore kul med ett inlägg om elsas nya lägenhet här!

        Lurigt att köpa norrvänd lägenhet under årets ljusaste årstid.
        Blir svårfotograferat där, absolut noll solinfall minst från september till april, sommarmånaderna kan de få lite, lågtstående sol sent på kvällen (under 20° solhöjd) – beroende på om omkringliggande bebyggelse skuggar eller inte.

        Det finns en anledning till att det inte är lov att bygga sådana bostäder idag…

          Oj, vaddå? Hur funkar det? Får man intebygga lägenheter som endast ha norrläge eller vad menar du? ☺️

            Nej, inte enkelsidiga lägenheter (som alltså bara har fönster i det väderstrecket):
            http://www.planering.org/plan-blog/2016/11/3/har-du-koll-p-dagsljusfaktorn

              Klart intressant artikel. Tack!

      jag får känslan av att det är statusen som kommer med lägenhetens läge som är det viktiga. Tids nog så kommer hon säkert störa sig på norrläge och sälja. konstigt också att köpa en tvåa igen.

        Men hon ska ju hyra!

          För 8 miljoner?

        Förlåt trodde du skrev om Bella sorry!

      Lägenheten ligger ju högst upp i huset så oroa dig inte för att de inte får något ljus in. Vet du om att det finns folk som bor på markplan med fönster mot en mörk innergård? Att det finns folk som bor med endast ett fönster i norrläge? Och det finns folk som bor med endast ett fönster i söderläge och kan knappt vistas i sin egen lägenhet pga det blir alldeles för varmt på sommaren? Du vet att det finns folk som inte ens har ett hem…..

      Hur är det ditt problem ens hur hon ska inreda pga norrläge? Herre alltså.

        Haha, Hulda, vad du gick igång på detta!

        Du kan väl rabbla alltihop om folk som bor på ett dass utan fönster hos Elsa som har krav på stuck, dubbeldörrar och fancy adress. Undra om hon vet att det finns folk som måste basera sitt sökande efter bostad på andra kriterier än 8 milj, sekelskifte och söder?

        Sa aldrig att det var mitt problem, utan var intresserad av hur hon tänker runt detta – hon måste ju funderat på det så mycket som hon skriver om ljus. Vet inte varför detta skulle vara mer ’problematiskt’ att nämna än de som frågar hur de ska bygga om en del av köket (som bara har ett fönster) till barnrum, varför adressen är så viktig, om de ska behålla lgh så vit och ’karaktärslös’ etc.

        Min kommentar här handlade om att jag i det sista lagt märke till att Elsa inte släpper igenom kommentarer av ytterst harmlös karaktär om de inte passar hennes narrativ. Norrläge var tydligen en ömmare tå än annat.

          Eftersom hon jobbar med foto, bilder, inredning och ljus så borde hon ha tänkt på detta. Vore därför intressant att höra hur hon tänkte.

            Precis min tanke!

        Haha what? Tagga ner präktigheten va. Om man köper en bostad så är det helt naturligt att man funderar kring ljusinsläpp och inredning. Eller har du aldrig några i-landsproblem själv?

        Om jag la 8 miljoner på en lägenhet skulle jag vilja ha mer ljus än lite sol sena junikvällar (när jag ändå är på Gotland…).

          exakt så! elsa känns många gånger väldigt fake i sin blogg. allt är romantiserad och tillgjort. vi vill läsa mer om Elsa Camcam! lite kritisk granskande tack!

            Fast Elsas profil är ju det romantiska och gammeldags. Klart hon skriver på ett sådant sätt då, och att inte släppa fram eller svara på negativa kommentarer är antagligen för att hon inte vill har den viben där. Hon vill ha en positiv blogg om inredning helt enkelt.
            Hon har inte skyldighet att svara på negativitet. Det är hennes blogg och hon gör som hon vill där.
            Varför denna vilja att exposa någon bara för att man själv stör sig?
            Vad har hon gjort/skrivit som gör att hon verka fishy liksom, har hon lurat folk på pengar?

              Bra Ankiii ?

              Min spaning var dock inte negativa kommentarer, utan att sådant som är lika negativt/positivt/neutralt/undrande som annat inte släpps igenom om det inte passar in i det Elsa vill berätta om.

      Undrar verkligen hur de ska bygga om lägenheten så Lynn får ett eget rum? Verkar svårt utifrån det som syns på mäklarbilder. Ser fram emot att se planlösningen

        Blir ett rum på fyra kvadratmeter ungefär

      Men vad är ditt genuina syfte med kommentaren? Du förklär din kritik men det är uppenbart att du vill att hon ska må dåligt över lägenhetsköpet. Att du är missunnsam och hon minsann inte ska få tro att hon har en bra lägenhet. Vad ska hon göra med den informationen nu tycker du? Ska hon behöva rättfärdiga sitt väderstreck för dig?

      Jag har själv bott i en lägenhet som endast hade fönster norrut, långt ner i fastigheten dessutom och det finns många fördelar med det, bl a att få ha en sval lägenhet på sommaren och att kunna dricka sitt morgonkaffe utan att svettas som en gris för att solen lyser igenom och det känns som att man bor i ett växthus. Bra för hyn också 😉

        Elsa tillbringar åtta sommarveckor i sitt hus på Gotland, och kommer tyvärr aldrig få njuta av sin svala lägnhet. Å andra sidan brukar de ju på övre medelklassvis hyra ut för att dra in lite cash medan de är borta – så någon blir glad över att få dricka sitt morgonkaffe osvettig. Kanske du är spekulant, Julia?

          Jag stannar i min sekelskiftstrea på Östermalm tack, de veckorna jag är hemma förstås ☺️

          Spännande att du blev provocerad av min kommentar, hur kommer det sig?

    Camilla, M får väl ställa upp, vad har männen andra plikter på semestern?Javisst, grilla förstås, och det är det absolut viktigaste och mest förtyngande. Ingen kvinna kan/eller tillåts befatta sig med denna super avancerade syssla.

      Bygga ny uteveranda varje sommar, det är viktigt …

        Ja, tryckimpregneratbranschen står och faller med sommarens altanbyggprojekt.

        Det ger också anledning att emellanåt utan dåligt samvete pusta ut i skuggan med en kall öl 🙂

    Nåja, inget fel se ut som 40?

      Om man är 40, så ja.

    Jag funderar på hur det fungerar mellan Bella och Pingis. De driver ju företag tillsammans, men jag tänker på hur mycket Bella tar på företaget av sina vardagliga utgifter? Finns det någon balans mellan Bella och Pingis i hur mycket förmåner de får från sitt företag? All Bellas personal, som ska sköta om hennes utseende t.ex., om det är företaget som står för sådant betyder det att Pingis också har hus och personal och sådant på företaget?

      Det kanske finns en anledning till att IL drar till USA och låter resten i Sverige kantra.

      Fråga dem vetja!

      Pingis är väl inte delaktig i Löwengrip Invest, där jag skulle tro alla kostnader du skriver tas upp i.

        PH har en egen motsvarighet till Löwengrip Invest, Audrey Invest AB. Bolaget har funnit ett tag men har och omsätter under 1 MSEK.

      Är det inte genom instagram och blogg Bella får sin största inkomst? Genom sina provokationer får hon många följare/läsare och tjänat stora pengar genom samarbeten. Där spelar det ingen roll för henne om hon är ”omtyckt” eller inte. Den här bloggen fungerar ju därför som en direkt marknadsföringskanal för Bella, som ger fler klick och visningar.

      Hennes tidigare företag har ju inte gått bra, men nu är det väl tack vare Pingis det lyckats. HUR bra det går vet jag dock inte?

        IL har tjänat pengar på alla sina bolag. Hennes utmaning är att hon helt saknar det tålamod som krävs för att bygga upp en verksamhet som håller mer än den första hypen. Som bolagsbyggare ligger det henne dessutom i fatet att hon inte har någon utbildning. Mycket kan man lära sig genom erfarenhet men inte allt. Hennes privata socialamediekanaler i kombination med Löwengrip Invest är hennes räddningsplanka när hon behöver snabba cash. Hon är duktig på att skydda sina pengar och har en väldigt duktig revisor som antagligen även agerar rådgivare åt henne.
        Hon är en medioker bolagsbyggare. Som influencer är hon väldigt slipad. Hon vet exakt vad hon ska säga och när för att skapa mesta möjliga uppmärksamhet.

      Allt IL gör nu sker i Löwengrip Invest som Pingis inte har något med att göra.

    Man lär sina barn att inte hacka på andra pga utseende eller klädsel. Men hur ska de nånsin lära sig när vuxna beter sig likadant?

      Att skriva anonymt på internet betyder inte att man säger det irl framför sina eller någons barn.

    Vad menar du? Är bloggbevakning enbart ett forum för elakheter?

    Ska inte Bella som är såå supermäktig delta på Brilliant Minds konferensen i Stockholm denna vecka?

      På den konferensen går det inte att betala för att komma in.
      Man får en inbjudan eller också inte.

        Exakt! För hon har ingen riktig makt, ingen respekt.

      Enligt artikel i expressen är syftet med brilliant minds att visa upp Sverige för resten av världen. Detta för att vi är så dåliga på att framhäva oss själva trots att vi har så otroligt mycket att vara stolta över. https://www.expressen.se/dinapengar/hjarnorna-bakom-hemliga-elitfesten-pa-grand-hotel/
      Såg även att Greta är inbjuden.

    Oj, jag känner samma.
    Hur kunde jag glömma boka smink o hår. Jag ska vara ledig 8 veckor. Nu har jag stora problem. Ska använda em att googla.
    Tufft nu.

    OT. Hörni gå in till Monas universum och visa lite kärlek för hennes inlägg idag ♡

      Varför det?

      okidoki

      Kollade lite snabbt, det är samma gamla ältande. Hänt för länge sedan.

        ”Har man inget snällt att säga ska man inte säga någonting alls” passar bra just nu

        Jag kanske inte borde blivit förvånad med tanke på hur kommentarerna på den här bloggen kan vara men jag blev uppriktigt det över din kommentar.

        Är det möjligt att vara så oempatisk? Fine att inte kommentera alls om man nu tycker att våldtäkter och pedofili är något man borde glömma efter en kvart men ja… du förvånade helt enkelt.

    Ännu ett förskönande inlägg på expressens fb nu om bellas magiska lägenhet på Manhattan. Inte ett ord om att det är ett samarbete

      Samarbete med lägenhetsägaren eller vad?
      Varför skulle någon som investerat kanske fyra miljoner usd i en lägenhet vilja avstå hyra i New York för att Bella ska visa upp lägenheten? Eller vad skulle ett samarbete gå ut på?
      Hade det varit i Sverige kanske men på Manhattan. Tillåt mig tveka.

      Samarbetet som hon gick ut med igår gällde väl kontoret och inte lägenheten?

    Filter camcam! 🙂

    Hur många vågar satsa pengar på att båten hon ”köpt” är en Anytec – ala Foppas bolag?

      Snälla Agnes, old news. Det var ju ett helt inlägg här redan i går.

        ?

        Varför så jävla dryg? Alla hänger inte här varje dag.
        Gå och ät en glass så kanske du blir gladare.

          Du läste in dryghet, jag läste in skämtsamhet 🙂

    Det blir bara så jäkla konstigt i kommentararsfältet när kommentarer plockas bort.

      Nej, det blir bara så jäkla bra! Mycket bättre när man slipper de värsta kommentarerna.

      Håller med, ta bort svaren till också åtminstone.

    Det kanske får en och annan tänka efter vad och hur man skriver, tror inte att Camilla rensar bara för det höga nöjets skull.

    Jag skulle aldrig klara av att vara så långt borta från mina barn varannan vecka. Det spelar ingen roll att det är pappaveckorna och att jag ändå inte skulle träffa dem. Bara tanken på att om något händer och så kan jag inte vara där/komma dit direkt. Jo, jag åker iväg ibland utan barnen, men det är kanske någon gång om året på en weekend. Varannan vecka känns så sjukt riskabelt att man ska missa något. De allra flesta jag känner som är separerade är dessutom delaktiga då och då även när det är den andra förälderns vecka. Skolavslutningar. idrottsuppvisningar, födelsedagar eller att det bara kör ihop sig.

    Detta är det jag har svårast att förstå att man väljer att göra.
    Den ständiga ångesten som skulle ligga och gro i detta upplägg alltså.

      Samma här. Jag provade att flytta ut på landet och hade ändå barnen varann vecka. Men det var ändå som om jag flyttat ifrån dem då vi hade gångavstånd emellan oss tidigare. Kändes helt fel i hela kroppen att inte ha en närhet även ifall jag inte träffade dem. Det kändes bara mer rofyllt att veta att de var runt hörnet trots pappavecka. Så jag flyttade tillbaka.

      Har tyvärr samma känsla.

      L8, det där är ganska exakt den där sortens kommentar som gör att den här bloggen blir så elak. Vad får du ut av att skriva att en person inte har känslor för sina barn? Oavsett om det är sant eller inte så är det inte schysst mot barnen att skriva ut det.

      Camilla hur kan du tilllåta sådana här inlägg?

      För att citera en rolig kommentar hos BB. Du låter verkligen som en sån här person:
      ”Jag trivs bättre hemma pysslandes med min tvättmaskin o mina gulliga barn Kevin och Chole”…

      Antar att du identifierar dig som mamma och ingenting annat? ????

        Menar du mig? Nej, jag identifierar mig inte alls endast som mamma. men jag ÄR mamma hela tiden, även om jag inte skulle ha mina barn hos mig varje vecka. Det finns ju alltid med en i bakgrunden. Att man vill kunna finnas där när det behövs, även om man har pappavecka.

          Bra och sakligt svar Tranan ❤❤.

      Vad fan? Saknar du ett gäng hjärnceller eller?

      Oavsett om man har delad vårdnad eller inte på halvtid så är man alltid vårdnadshavare till 100 %

      Jag upplever en otålighet i ILs inlägg under barnveckorna. Det bromsar upp hennes gasande. Ett nödvändigt ont som hon måste ta sig igenom. Den här veckan har hon ju som tur är en bortakväll med Polarpriset och resa till London trots barnvecka. Undrar om barnen hellre hade varit kvar hos pappa än jonglerats av hemma-teamet?

    Läs den engelska versionen av Bellas blogg, den är jätterolig! Hon/hennes team översatte brun utan sol till brown-without-skin.

      Nej vi vill inte ge Bellas blogg fler klick

        Jo vi vill ju att den ska finnas kvar – då får vi klicka – så vi har något att roas av. http://www.isabellalöwengrip.se

      Hur når man den engelska versionen? Jag hittar inte hur man kommer åt den! :O

        Tja, vad sägs om att skriva in isabellalowengrip.com?

        Glömt hjärnan idag?

          Wow. That escalated quickly….

          Aha, jag trodde man skulle gå in på hennes blogg och sedan klicka på nån engelsk flagga eller ”translate” eller dylikt. Tack och en trevlig dag önskar jag dig med.

      Haha ja och ”i never use a foundation”??

        Helt korrekt. Bella är ju inte direkt jordnära längre.

      Tror du verkligen de översatte sol till skin? Du tror inte det var ett slarvfel, att den som skrev var lite snabb. Men visst lät ju kul och sjukt, illa att slarva så.

        Och solbrun heter inte ”brown” och man kan inte översätta ” brun utan sol” ord för ord – men allt är bara slarvfel, vi säger så.

        Nej de har ju uppenbarligen använt sig av Google translate. Lata inkompetenta bimbos hela högen ?

    @Camilla – Kan du inte skriva inläggen om Blondinbella på engelska utöver svenska?

      Varför?

    Tatjanainspo instagram KONTAKTANNONS
    Intredningstokig kvinna med passion för Instagram söker dig följare som älskar att lika andras bilder. Jag ger dig inspo från mitt hem ,ibland även andras och noga utvalda samarbeten , tips och rabatter jag tror du kommer gilla. Jag har nära till skratt och vill att mina texter ska få dig att le. Jag delar mina tankar om livet i syfte att motivera dig. Jag svarar dagligen på massa DM om vårt hus på min fritid för att hjälpa dig som ska renovera. Allt detta får du i utbyte mot att du trycker på hjärtat när du gillar mina inlägg. Hoppas på en långvarig relation där vi kan ge varandra mycket glädje och kärlek??

      Men gud haha

    Att hon annonserar i sina sociala medier betyder ju ingenting. När ska folk fatta att hon gör så här för att verka mer världsvan och viktig. Om hon sen visar upp en stylist så är det antagligen bara för den dagen, men då tror folk att personen är anlitad för en längre tid. Fake it til you make it. Gäller allt i hennes liv, hon är inte så stenrik som hon vill ge sken av.

    Barnen har en trygg far (Kanske har han en ny kvinna ?) och ger barnen en trygg familj och framtid i Sverige där de ska gå i skola. Farfar, farmor och Odds syskon och syskonbarn är säkert en stor trygghet för barnen. Hälsa på mamma när hon flyttat till US kan göras på skollov och när mamma har tid.

    Ska hon dit på semester eller jobb? Jag kan förstå till en viss nivå om hon är där för jobb men om hon bara ska på semester och inte ens kan sköta det själv en period iallafall är det lite sorgligt..

      Sam
      Hon ska dit på 5 veckors semester.

        Semester ifrån vad?

        Men det är ju en del jobb också. Hon kommer ju ha möten och gå på vissa event gissar jag, plus fota vissa samarbeten säkert. Så det är nog för jobbrelaterade grejer hon vill ha en mua där.

    Hon ska inte till St Tropez. Hon har hyrt hus mellan Sainte Maxime och St Raphael vid den mest trafikerade vägen på rivieran. Hon kommer behöva bila i ca 1.5h till St Tropez varje dag om hon ska ta bilder där. Eller kanske hon tar privatjet över bukten på pengarna som hon sparade genom att hyra ett hus flera mil från st tropez?

      Fast det är ju knappast ett dåligt läge. Bilen hamnar man ju ändå i när man semestrar på rivieran. Blir väl perfekt för henne mellan st maxime – kungens favvis och St Tropez – alla andra jetsettares favvis. Låter underbart enligt mig.

    Och nu är hon förälskad! Undra i vem?

      Kan det vara mannen hon är med på Polarpriset?

      Kolla Polarprisets insta

    Vem är nya förälskelsen?

      Och har hon dumpat Pingis?

      Ingen.

    Vilken diva!!

    Från senaste inlägget på engelska versionen av Bellas blogg:

    ”Mommy, I love being at home. Thereös so much aif here and it makes you want to breathe a lot.”

    kanske kan vara bra att kolla stavningen i fortsättningen om bloggen nu enbart skall gå över till engelska? 🙂

      Alltså jag förstår inte ens vad meningen ska försöka förmedla? Ser verkligen ut som ett fylle-sms klockan 3 på natten ?

      Förlåt men jag kände bara ”shut up Karen, she didn’t say that”. Ni som vet uttrycket 🙂

        Things that never happend 4000

    Seriöst, vad får du ut av att låta kommentarer om hennes barn stå kvar? En dag var det okej kommentarer här inne.

      Hon kanske har lite annat att kolla upp och tänka på än att sitta som en hök här och rensa.

    Kommentarer om en viss tråd från ett forum raderas illa kvickt, men alla dessa kommentarer om Bella som mamma, massa kommentarer om hennes barn, skvaller där det spekuleras vilt om allt från barnen till hennes ekonomi och sexliv och påhopp om hennes utseende är helt okej. Skulle stämningen inte bli mindre hatisk här inne?

      Tycker den är mycket bättre. Vi måste få kommentera på hennes liv. Nästan allt är ju helt galet. Ska Camilla ta bort allt negativt blir det inget kvar. Bättre att bara läsa bloggar du mår bra av isf.

        Man kan absolut kommentera hennes liv, det är ju precis det Bella vill. Klart hon driver och spär på för att få reaktioner, och ni alla sväljer ju hela betet, inkl Camilla. Camilla gör ju samma sak själv när hon brer på sina historier, men så får det vara. Man kan absolut granska sånt här med, det är inget fel i det. Det jag vänder mig mot är att många kommentarer är rent ut sagt vidriga som hoppar på Bellas utseende eller barn. Det finns absolut ingenting som rättfärdigar sådana påhopp. Det är ingen ”granskning” och det är verkligen inget man ”måste få kommentera”. Tänk om folk skrev till dig hur ful du är eller hur kass förälder du är? Det känns inte så värst konstruktivt, va?

    Är Bella förälskad igen? I vem?!?

      Du jobbar åt Bella, eller hur? Och vill locka folk till hennes kanaler?

        Eh va?
        Verkligen inte.

      Samma som alltid..

    Hej
    Är där ingen mer än jag som tänkt på sista tiden att sminktjejen Emelie J inte varit med på lääääääänge? Hon verkar ha blivit utbytt av den där andra blonda tjejen som varit med. Och dessutom har hon sedan länge jobbat med Biancas märke, men Emelie sminkade dom till deras första lansering och då jobbad hon även med Bella vilket verkar ha funkat. Antagligen har Emelie tackat nej till fler uppdrag hos Bela eller tvärtom eller så har det bara skurit sig. Någon som vet? bara skumt att så många folk i Bellas liv/jobb bara försvinner och inte ett ord sägs osv.
    Jaja! Såå kul att typ alla och Bianca nu hyllar Emelie och. Vet inte om det är hon som även sminkade Rebecca Stella och Vanessa vid deras podshow, men tror hon har gjort dem eller ngt sånt.

    Ja, lite sjukt att Bella nu söker en ny person som ska vara i Frankrike med henne. Förhoppningsvis lär hon väl inte vara sminkad vid poolen varje dag, utan vid större evenemang, men ändå….. Hon kan väl ta en lokal förmåga på plats. Herregud.

    På hennes instastory äter hon någon lunch med flera. Allt ser trångt ut och framförallt för Bellas nu enorma tuttar ? som ser ut att spränga hennes topp och sen på det hennes super stylade frisyr. Så onaturlig! Jämför man med för typ 3 år sedan, ser hon ut helt som en annan person

      Jag hade inte tyckt det varit så trevligt att sitta och äta lunch med en så där urringning rätt i ansiktet. Vissa saker passar sig inte i alla sammanhang. Det är oproffsigt. Vi vet ju dock att Isabella har lite problem med att förstå vissa koder.

      När jag gick till banken i höstas blev jag betjänad av en kvinna med enorma bröst. Det kan hon såklart inte hjälpa men till råga på allt hade hon en väldigt urringning. Hon var dessutom typ 2 dm längre än mig så min blick hamnade liksom precis i jämnhöjd med hennes bröst ?

        Sluta stirra på folks bröst. Det är DU som är problemet.

        /Någon som inte har stora bröst men tycker att folk ska sluta shamea de som har stora bröst

          Hon shamear inte folk med stora bröst utan de med opassande urringning…

        ”En gång i höstas på banken” – du verkar inte lite fixerad.

        Är du seriös? Vill du att folk du lunchar med ska ha polo för att du ska tycka att det är trevligt utan något i ditt ansikte? Väx upp.

      Vilken omodern kommentar.

      Men gud vilken löjlig kommentar. Och 17.04 om kvinnan på banken är ännu löjligare.

    Off Topic: Varför har Pernilla Wahlgren ett sommarhus i Spanien? Varför är Blondinbella relevant? Varför kan man göra ALLT i Sverige, men inte i Finlad? SVAR: ÖDMJUKHET & sense of humanity.

    Vilket blir det engelska ordet för ljuvligt?! Hmmm spännande!! De ser jag mest fram emot att slippa, hon har kört det ordet i botten, jag spyr lite i munnen varje gång jag läser det någonstans ?

      Sweet ?

      Lovely ?

      Delightful

      Gorgeous

    Bara en helt annan grej, kanske redan lyfts upp men det här med kavaj över axlarna? Är jag gammal? Är jag ute? Ser nu på stories att även nån av kollegorna i Invest-gänget sitter med kavajen över axlarna. Irriterar mig oproportionerligt, kan inte förklara varför just detta skaver så??

      Haha jag håller med, blir TOKIG! ??

    Är det bara jag som tycker att hennes bröst har helt plötsligt växt flera storlekar? Hon måste väl ha opererat dom? Inget dömande om det, hade jag gärna gjort om jag haft råd efter två barn, men jag tycker bara att det är en sån drastisk skillnad.

      klart hon har det.

      Absolut.

    Är det bara jag som tänker att det här med att lägga ner den svenska bloggen… Det är ju liksom tack vare de följarna hon är där hon är. Lite som att ge dem fingret och dra (även om majoriteten fattar engelska) . Hon skriver ju uppenbarligen inte inläggen själv så varför inte ha kvar dem på svenska som en lojalitetsgrej?

    Hennes trogna följarskara skall göra jobbet gratis åt henne och hennes stiftelse ! Det är så hon ser sina följare som gratis arbetskraft åt henne att det är av tacksamhet för att de får följa henne som de kommer göra jobb gratis åt henne.
    Ja de har ju gjort det förut när de skall hjälpa till o tycka om loggor och förpackningar.

    Hon imiterar nu silvia och Madeleine s childhood s arbete I USA! Horrible of her!

    Sök på Polarmusicprize på instagram så ser ni alla bilder på folk som är där. Vem står bredvid Bella? 🙂

      Pinsammaste intervjun på expressen

    Läs om hennes idéer nu !!!!!
    Störst i Norden som hon säger om sig själv och bloggen . Nu ska hon rädda barn från människo smugglare .
    Hon är helt enkelt inte på riktigt denna människa !
    Hon startar , lägger ner , startar lägger ner !
    Huvudsaken hon får synas och höras .
    Hennes uttalande på Engelska gör att man skäms och tycker nästan synd om människan.
    Något är på allvarligt löst uppe i kontoret på henne .

      Hon är kompis med många ”fina” människor. Många är bra, andra inte.

    Isabella och odd kanske hittat tillbaka::)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.