Cykelhjälmen vs Katrin 1-0

Jo jo…Så går det när man hånat cykelhjälmar under flera år – de mobiliserar och slår tillbaka när man minst anar det. 
Jag fick i alla fall lära mig något nytt idag, att en frisläppt Hövdinghjälm ser ut som blandningen mellan en godis-svamp och en hög tvättade lakan.

Passa dig, Katrin – nästa gång är det airbagsen som utlösas av ingen orsak som hämnd för alla gånger du raljerat över användandet av säkerhetsbältet.
Var på din vakt! 🙂

Tack för tips!

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hahaha.
    Inget fan av henne men det här var hu riktigt roligt?

      Bästa airbag-filmen är fortfarande den här:
      https://youtu.be/TQxcV4lu-a4

    Inte så bra reklam för hövding..

      Jo jättebra. Man ser ju verkligen vilket skydd den ger.

        Fast det är väl inte så bra om den blåser upp utan anledning?

          Och nu hade hon turen att hon inte cyklade. Inte lika kul om den spontanutlöser när man rör sig i trafiken.

        Kostar skjortan gör den.
        2500 kr- 3000 kr st.¨
        Men Karin har säkert få en + betalt?

          Precis som
          Hon fick cykeln….

    Ser för jäkla kul ut i alla fall ?

    Vad företagen ska behöva dalta med alla dessa influensers. De sitter på makten – följarna – influernsernas ord är företagens lag. Vi vanlisar få rodda bonusfamiljer, företag, jobb, hus och hem OCH reklamera hjälmar om det behövs. Bitter? Nja. Tycker bara att tiden vi lever i börjar bli så jävla bisarr. Katrin knäpper ned fingrarna och VIPS ska Hövdinghjälm ordna allt åt henne annars….

      ?

        ???

        En förädare är du, Mall!

      Äh, det funkar för vanlisar också. Jag klagar ofta hos företag på sociala medier (nu låter det som att jag inte har något bättre för mig än att bråka med företag och det kanske jag inte har ?) och ofta är de väldigt tillmötesgående och skickar nya produkter, skickar tillbaka pengar eller skickar presentcheckar. Ska något i retur hämtar de upp det hemma hos mig. Så himla jobbigt är det inte.

        Varför klagar du så mycket?

          Förmodligen för att det är något fel på produkten och om AM betalat för något som inte uppfyller kraven så vill väl hen ha pengarna tillbaka eller ny produkt, är det så konstigt? ??‍♀️

          Jag ”klagar” om produkten inte motsvarar vad som lovats/förväntas. Jag tänker att företaget gärna vill veta om kunden inte är nöjd av någon anledning. En del kompenserar, andra inte. Det beror ofta på vad felet är. Ibland ger jag bara förslag på förbättringar. Bara för att man framför klagomål så behöver man ju inte vara otrevlig eller gnällig. Jag försöker i alla fall vara konstruktiv när jag gör det.

            De allra flesta företag vill givetvis ges chansen att rätta till det som blivit fel. Så du gör helt rätt! Även annan feedback är viktig för företag så ingen skugga över dig.

      Tycker du att hon höjer Hövding till skyarna nu då? Tror ärligt talat hon skiter i om hon fått en i spons eller inte. Nu visar hon ju exakt hur den kan lösas ut helt utan anledning! ?

    Tycka vad man vill om Katrin, men hon har ett sätt att skriva på som är väldigt roligt att läsa

      Håller med! Ogillar dock när hon säger rentav elaka saker men i övrigt är hon sjukt rolig

      Jag skulle som sagt gärna festa eller bara ta ett glas vi med henne. Tycker hon har lagom med självdistans. ??

    Buda över en ny. Gå för fasiken och köp en själv!

      Varför? Är det fel på varan har hon reklamationsrätt. Du också.

        ja???? Men då går JAG och reklamerar den själv. Inte kräver en ny innan jag varit i butiken eller pratat med företaget.
        Fy fasiken för alla tröttsamma försvarare

          Tröttsammast är du. Om man säger emot dig så är man en försvarare?

      Hon ska väl inte behöva köpa en ny när det är fel på den här.
      Då ska hon ha en ny. Och helst budade, då hennes och allas vår tid är pengar.

    Var ute och gick när en pappa och hans tonårsdotter cyklade förbi mig. Tror de hann ca 5 meter sen small det till utav bara fan och tjejens cykelhjälm löste ut sig, helt utan anledning. Behöver jag ens nämna hur skakis tjejen blev?!

      Bra reklam för hövding ??

      Not!

    Alexandra har gett svar på tal bland kommentarerna på sitt senaste inlägg om inlägget du skrev om henne, hon kallar bl.a. din blogg för en hatblogg, någon reaktion?

      Hej Alex ??

        Är inte det tröttsamt att alltid köra ’hej bla bla’ kortet? Du vet att alla i vårt avlånga land inte alltid tycker om Camillas inlägg va? Och att somliga av oss har ett bra kritiskt tänk där och gärna ser ett svar på kritiken som kommit in?

        Camilla kan gärna kolla min IP-adress o bekräfta att det inte är Alexandra eller öht någon som har någon koppling till henne.

        Men näää du har nog rätt, Camillas förra inlägg var helt rätt och alla kommentarer på det inlägget låg alexandra och hennes mamma bakom…

          Skriver Alex mamma här? Oj! Får man hälsa?

            Ja hela familjen är bland kommentarerna, Peter är ju the real hmm, hennes kille är ju Moa, prisonbeauty är inte den vi tror att det är utan det är….Leonora…

            Verkar ju onekligen som det om ska utgå från vissa läsare på denn blogg…

      Alex, du som är en så bildad, ljuvlig person …

      Ja, att det är väldigt tråkigt att inlägget tolkades på det sättet när allt jag ville skriva om var hur varmt och kärleksfullt hon skriver om sin familj. Att det är mina favoritinlägg av alla hon skriver.

        Jag hann inte läsa inlägget så vet inte vad ni pratar om, men kan du själv läsa texten du skrev nu och förstå kritiken du fått? Tänker att du kanske kan skriva om det på ett bättre sätt om det är ett inlägg du gärna vill lyfta.

          Om jag får rösta så tycker att det är helt onödigt att röra i den soppan ngt mer. Vill Camilla ngn gång lägga ngt positivt om Alexandra så tar hon säkert ett nytt ämne.

            Nu frågade jag camilla. Vill hon inte svara så tänker inte jag tvinga henne. Hon är även fri att ta bort min fråga om hon tycker att den är störande.

        Behövde du verkligen lyfta fram ett tio år gammalt inlägg där hon tackar ner på sin syster för att lyfta fram hur varmt och kärleksfullt hon skriver om sin familj?!

          Kändes rimligt tycker jag, eftersom det just var utvecklingen som åsyftades 🙂

            Inte någonstans har väl CC nämnt att hon åsyftade utvecklingen?! ”…när allt jag ville skriva om var hur varmt och kärleksfullt hon skriver om sin familj.”

      Ehhh,, talar du sanning nu? Alexandra har inte ens något inlägg i dag och igårdagens inlägg stod det definitivt ingen kommentar. Kollade nyss.

        Hon har svarat lite kort på en kommentar i senaste inlägget på sin blogg. Kolla igen.

          Tror dig, var nog slarvig när jag läste.

      Ha ha det var väl allt hon skrev också, att det var en hatblogg? Jag tycker inlägget var dumt men å andra sidan har väl Alexandra själv skrivit en del inte så genomtänkt genom åren….


      alexandra
      juni 19, 2019 kl. 10:17 f m
      Jag håller med dig, smaklöst och inte genomtänkt. Men jag har inga högre förväntningar av en person som driver en hatblogg.”

      Allt hon skrev.

      Hatblogg alltså… hon vet väl allt om hatbloggar med tanke på hur hennes egen var för inte så längesen…

    Vad positivt överraskad jag blir över att hon har hjälm bör hon cyklar. Jag menar, hin har ju inte brytt sig så mycket om bilsäkerheten vad gäller hennes kids. Fantastiskt.

      Hin som i hin håle?
      *fniss*

      Passande felskrivning skulle nog en del tycka…

    Haha hade gjort vad som helst (inklusive ekivoka saker med Bert Karlsson) för att vara ett av barnen som fick nöjet att se detta. 🙂

    Värsta är när hon skriver att hon inte har tiiiiid att åka nånstans och lämna in det för att få en ny. Men verkligen buhuuuuu på henne. Shit vilka i landsproblem…

    Hon är så jävla dryg,rätt åt henne!

    Hej!
    Ville bara kolla hur det går med granskningen av Jennies matblogg? Blev det något av det? Glad sommar!

    Jag fattar inte riktigt vad som gör dessa ”hjälmar” så attraktiva? De ser så sjukt obekväma ut.

      Det attraktiva med dessa hjälmar är att det inte är någon hjälm, bara en krage tills den vecklas ut och blir en”hjälm”. Verkar supersmidigt faktiskt!

        Men vad är det för fel på en vanlig hjälm? Är det ett frisyrproblem eller annat? Jag cyklar varje dag och tycker den där kragen ser hemsk ut att ha på sig.

          Hjälm blir varmt, och är dessvärre väldigt fult. Sorry.

            Fast du blir inte så vackert lik utan hjälm…

          Hövding skyddar nacken, det gör inte en vanlig hjälm. Bruten nacke och helkroppsförlamning är inte sådär jättekul.

    Bra ändå att hon fattat att man behöver någon form av huvudskydd när man cyklar. Jag skulle dock inte köpa en uppblåsbar hjälm. jag skulle känna mig otrygg med en sån så jag använder vanlig cykelhjälm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.