63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför lägger du inte in den röda cirkeln som du gör när det handlar om IL? Om du nu tycker vi ska anmäla även dessa? Men länkningen till bloggen ger väl kanske bloggaren mer läsare vilket i sin tur eventuellt ger fler samarbeten så det ger mer pengar till bloggaren istället. Och kläder och varor som visas upp här kanske säljer mer istället genom det, hjälper mer än det stjälper så att säga.

      Om du till och med vet hur bilden ser ut så är du nog fullt kapabel att på egen hand hitta fram till Konsumentverkets hemsida för att anmäla det du anser vara smygreklam.
      Eller hur? 🙂
      Du behöver varken min välsignelse eller tillåtelse för att göra det.

        Ibland är du rätt fånig… Speciellt när du får kritik.

          Men det stämmer ju?
          Är man så insatt i processen kring smygreklam som skribenten verkar vara så behövs det ingen röd cirkel eller länk till KO för att anmäla. Det är ju bara att klicka sig dit om man vill, även om det inte finns någon cirkel.

          Vad var kritiken i kommentaren förresten?
          Att jag tar för givet att ni vet vad och var man anmäler smygreklam?!

            Hon menar väl varför det i vissa fall riktigt uppmanas till att anmäla, medan andra bara nämns…

            Märkligt reaktion av dig, varför kan man undra.. hmmm… Till och med vet hur bilden ser ut? Ja klart man vet för den brukar du ju lägga upp när du uppmanar att anmäla vissa men inte när det handlar om andra, var just det jag undrade över och varför du inte la upp den här. Men det verkade känsligt…skumt.

              Varken märkligt eller skumt om du frågar mig. Det är inte alltid jag lägger upp den nu för tiden eftersom det inte riktigt finns ett behov längre.

                Finns inte behov? Bara när det gäller IL? Viktigt att uppmana att anmäla henne (trots att hon ju faktiskt brukar reklammärka, och huruvida båten är spons el samarbete vet vi inte, det kanske bara är samarbete just när hon nu gjorde reklaminlägg), viktigt att just hon blir anmäld men inte lika viktigt att andra blir det? Okej…

                  Va?

                    Vad var svårt att förstå med den kommentaren??

          Och ibland är kommentarerna här rätt fåniga.

            Vad var det som var fånigt i den kommentaren? Men du kanske menar kommentarer i allmänhet, ja både inlägg och kommentarer är fåniga ibland, eller ofta. En del är kloka också.

      Tänk om jag hade din energi nu när jag ska plugga företagsekonomi hela sommaren!

        Lycka till! 😀

    Kommentarerna ??

      Inte ens kommentarerna här kan konkurrera. Vi får nog tuffa till stilen lite. (Obs! Ironi)

    Tycker inte det var så oklart vad Amir menar med självrespekten, även om det var lite lustigt att han kan göra något i samarbete med den. Är det därför du tycker att hans inlägg passar in här? Eller tror du att det är ett betalt samarbete, och därav smygreklam, trots att han skriver att ha betalt själv?

      Nej, jag tror inte det är smygreklam utan inlägget handlar om lite olika saker kring reklam som jag sett de senaste dagarna..

        Jag förstår! Jag tycker det är lite tråkigt att göra sig lustig över när någon faktiskt verkar göra någon sorts genuin reklam, men humorn måste flyga mig förbi. Tycker det är bra att du uppmärksammar smygreklam och hur nakenhet används som verktyg i reklam i övrigt.

          Där håller jag helt med dig, jag tyckte bara hans uttalande om självrespekt var fånigt.

    Å gummibjörnsbilderna, så töntigt, klarar knappt av att se på dem ? hur går tankarna när man fotar såna bilder?? Begriper ingenting

      Det tror jag inte att F själv fattar. Inte heller det olämpliga i att tvätta sina underkläder i 90°.

        Vad är förresten grejen med att influencers som uppenbarligen använder spraytan (Bella och nu denna Felicia) plötsligt gör reklam för betakaroten som de ”alltid” äter?

      Jag undrar också? Inget med vitaminer att göra. Har inget problem med avklätt om det gör en bild stämningsfull eller konstnärlig eller vad som. Men för mig är det där kort och gott mjukporr och inget som lockar till köp.

      Eller har jag missat något?

      Fler som brukar sitta i underkläder och slicka på sina vitamintabletter med lätt särade läppar och sena utbrista lite förvånat i ett ”oooo” när det råkar trilla ut en gummibjörn till i handen. Gud så busigt, den måste man nog också slicka på innan man med med stor möda rullar runt den i munnen innan den spottas ut på valfri naken kropp.

      Typ så.

        ???
        Tack för skrattet haha

      Jag försöker få det till att tanken är betakaroten+solen=reklambild där modellen har bikini på sig. Anspela på sommar, sol och bad, typ. Eller..? ?

        Jag med, förstår inte att den kopplingen verkar vara så långt bort.

        Varför är hon så chockerad? Varför har hon en tredjedels tröja på sig? Hon ser skitlöjlig ut

      Varför vill hon så ofta se ut som ett våp från 80-talet?

      ”Bra för brännan, hår och naglar.”

      Använder sig av löshår, lösnaglar och spraytan.

      Eh, nej tack.

    Läser My´s inlägg, läser om och är förvirrad, ”de bästa med dessa maggropen att dom är tvättbara”. Kan hon syfta till mattor möjligtvis eftersom inlägget handlar om träningsmatta. Autocorrect fail eller något influensiskt uttryck?

      Hellre en grop i magen, än en mage i gropen som vi säger ute i grustaget.

      Rätt uppenbart att det är autocorrekt!

      Slarvigt, kastar ut reklaminlägg utan att dubbelkolla. Lättförtjänta pengar.

      Skulle tro att vissa struntar i att reklammärka med vilja för att bli omnämda här, för det leder till fler läsare/högre statistik för vissa vilket i sin tur leder till mer pengar att tjäna.

        Exakt min tanke.

          Annars hade man väl korrigerat m reklamarkering när det påpekas. Men icke. Desperat efter klicks framstår det som.

        Nä, inte besöker man ett tramsinlägg bara för att man sett det här. Orka.

          Vissa, som exempelvis My, får högre statistik efter att de omnämnts här så vissa tjänar på det.

    Amir försöker bara rättfärdiga sitt shoppingberoende.

      Mattorna såklart!

        Hamnade fel ?

    När man inte ens förstår VAD My skriver om? Det bästa med dessa maggropen(?) är att de är tvättbara.????

      Mattorna såklart!!

    Kan man har överseende med OT, men det är inte varje dag våra underbara fotbollstjejer tar VM-brons. Stort grattis!!

    Alltså den tröjan. Var har man på sig den? Undrar på allvar.

      På kroppen. Man har på sig den på kroppen.

      Fråga Bingo.

    Instämmer men My skyller ofta på att hon har dyslexi. Har inte med det att göra. Hon verkar bara ha för bråttom. Inget hon gör på sin fritid utan det är hennes jobb som hon ofta påtalar. Då kan man kräva lite mera.

      Det hon kallar dyslexi kallar jag nonchalans.

      Ja exakt, myggis är så jäkla slarvig och visar noll respekt för sina sammarbetspartners. På vilken annan arbetsplats kommer man undan med att slarva i samma utstreckning?!

        Inte för att jag inte håller med om vad du skriver, men med tanke på dina egna stavfel (slarv eller dyslexi?) blir din kommentar lite knasig

      Det beror inte på dyslexi, det är bara en bortförklaring som låter bra och som kan ge sympatier, uppmärksamhet och pr.

    Behåreklam med en kant av vårtgården utanför kupan ser amatörmässigt ut.

      Det är väl bara en skugga från spetskanten?

    Haha, det är inte vårtgården. Det är en skugga från kanten av BH:n. Hennes bröstvårtor sitter inte halvvägs upp mot nyckelbenen…

    Myggan My gör ju så mycket smygreklam hela tiden, det är återkommande med bikin från love by lola, yogamattan, olika träningskläder, hudvårdsmärke och ett matställe som hon får matlådor ifrån, med mera. Ljuger och ändrar historier för att passa hennes agenda. Hon kan nog hitta på vad som helst och ”kasta vem som helst under bussen” om det gynnar henne och ger framgång, pengar och kändisskap. Och hon köper IG-följare, pinsamt.

      Det värsta är när någon påpekar det och My svarar ” oj jag glömde” borde vara självklart att hon i början av inläggen skriver att det är reklam eller i sammarbete med. Då hon har bloggat flera år och nästan alla inägg inehåller reklam i någon form.

    ALLT, verkligen allt säljer bättre i avklätt.

    Felicia aveklew ser ut att ha missat kursen i hur en bh ska sitta och hur man hittar rätt storlek. Det var det enda jag såg på den bilden. ?Synd för företaget som betalat reklamen, den gick inte fram i mitt fall. ?

    Kan ändå se att det är relevant att visa sin solbrända kropp om man gör reklam för betakaroten?

    windows 10 support number +1-888-886-7533

    Are you not able to download, installation, activation, and use of Windows 10 Operating System. If you are looking for Windows 10 technical support consulting then your focused should be on a certified expert that understands what you want him to do. Call Microsoft Windows 10 Support Number +1-888-886-7533 for technical help and support. Get 24/7 premium technical help and support from our certified technical experts. Contact Official Microsoft Windows 10 Support Number +1-888-886-7533 for instant solution.

    Address Loaction:- 600 W North St, Springfield, IL 62704, USA.
    Phone:- +1-888-886-7533
    Website:- https://itssupportnumber.com/windows-10-support/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.