Dokusåpa-Alexandra Nord gör smygreklam för plastikoperationer

Det finns FÅ saker jag tycker så illa om i influencervärlden som profiler som gör sponsrade plastikoperationer, men det finns en sak:
Profiler som gör smygreklam för sponsrade plastikoperationer.

HÄR har jag skrivit en text där jag utvecklar min ståndpunkt i ämnet och varför jag tycker det är vidrigt att göra sådana här samarbeten som Alexandra Nord från Bachelor och Paradise Hotel precis gjort hos Este World i Turkiet.
Men visst är det lite härligt att hon inte bara fick ett par sponstuttar för besväret utan även vänner för livet eftersom hon åkte som del av en gruppresa tillsammans med andra tjejer som också skulle operera sig. (Gratis eller inte förtäljer inte historien.)
Hon rekommenderar även Istanbul som stad för den är bara sååååååå härlig.
Herregud, en massa ordbajsande för att linda in faktumet att hon åkte till Turkiet enbart för att få ett par gratis tuttar. Eller tror ni hon passade på att gå på lite sightseeing innan narkosen?
Inte hade hon vett att reklammarkera skiten heller så en anmälan till Konsumentverket är väl på sin plats här kan man ju tycka?

Alltså, fy fan vad jag tycker det här är avskyvärt! 
Alla som är beredda att försöka påverka sina följare att kirurgiskt vilja ändra sitt utseende och kränga på dem billiga plastikoperationer för att få sin egen sponsrad borde skämmas!
Varför?
Därför! <—läs här alltså

KLICKA HÄR!

Tack för tips!

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag lägger inga värderingar i det faktum att göra en operation. Däremot tycker jag väldigt illa om när operationen är sponsrad.

    Gratis tuttar, made in Turkey! Ja herregud…

    ”…ett par lite större bröst”
    Tja, det ser förstås bäst ut om det är ett par bröst.
    Fast vill man ändra på sin kropp tycker jag man kan göra det utan att trumpeta ut det till hela världen och göra smygreklam för kliniken som skurit. Diskretion.
    Har man inte råd att göra det för egna pengar får man väl spara. Om man funderat i tio år borde det faktiskt ha gått att spara ihop till en operation utan spons.

      Håller både med och inte med här. På ett plan tycker jag att det är bra att de som opererar sig ”erkänner” att deras kroppar är fixade, så att framförallt unga följare ändå fattar att den där kroppen inte är på riktigt. Samtidigt trist att detta beteende normaliserar det.

        Ser din poäng. Inte heller nåt fan av operationer men tycker nog också det är bra att folk berättar. Man får ju respektera deras individuella val men klart det är en lite trist utveckling.

    Jag tycker nog inte det är fel att rätta till det man själv är missnöjd med på sin kropp. Bonus blir dessutom att ens karl kanske blir extra upphetsad och ger en bättre sexupplevelse, om han är bröstfixerad. Han kanske får upp den 2 gånger direkt efter varandra, bara för att han gillar ens bröst så mycket.

      Wft? Jag hoppas verkligen inte person som skrev denna kommentar var seriös

      Åh gud ja, tänk om man fick ha sex med en så omogen man ?

      Jag är mållös…

      Är det du som jämt skriver om gubbkuk också? Du verkar lite…besatt?

        Nej det är det inte.
        Hur menar du om den som skriver gubb…? Igår var det flera som skrev om stor åldersskillnad till sina partners. Är det detta du menar, för där kan ditt uttryck passa in kanske?

          Vad är det som säger att det är männen som är äldst bara för att det är stor ålderskillnad? Kan ju lika väl handla om k*rringf*ttor

          Om jag ropar Krister hemma hos dig, svarar du då?

            Brukar du inte skriva om Krister? Tycker jag sett det i flera kommentarsfält.

            Kommer du hem till mig, behöver du inte vara sugen på gubb…, ja du vet.

              Nivån i den här bloggen, herregud. Full av dårar.

              Hej Krister!

      Tack och lov älskar mitt lammkött mina stora hängpattar och får lätt upp den 3 gånger i rad ?

        r/nobodyasked

        Här var de en lustigkurre.

        Grattis. Verkligen.

      15:35 jisses du fick mej att skratta ?

        De andra i tråden blev bara sura och fattade inta att det bara var driv.

          Att man inte tyckte drivet var kul betyder inte att man inte fattat.

            Efterkonstruktion.

      Hej, lilla trollunge.

        Va? Hahaha han älskar mina hängpattar och jag med, sexigt med självförtroende!

      Vaaaaaa??
      Om min man behöver konstgjorda bröst för att bli upphetsad och ”ge en bättre sexupplevelse” då är han en idiot och jag gillar inte idioter.

        Har du diskuterat saken med din man? Fast han kaske inte vågade vara ärlig i sitt svar.

          Vet inte vem du ställde frågan till 19.43 men du verkar inte vara medveten om att många men tycker det är osexigt med konstgjorda bröst?

    Fyfan vilken trasig människa

      Hon verkade trasig redan i PH då hon röstade ut nån som hon såg som sin lillebror.
      Nu verkar hon ju ha fixat sig så hon knappt e lik den hon var då. Som alla andra i PH.
      Jävla fabrik det där.

      Tror inte hon är speciellt trasig utan verkar vara en ganska normal och trevlig tjej. Men det är tråkigt att samhället ser ut som det gör och att unga kvinnor blir så jäkla påverkade.

        Faaast, man ser/märker av en stor skillnad från när hon var i the bachelor. Hon har ändrat på sitt utseende och personlighet avsevärt i Tv rutan, knappt så att man känner igen henne. Då var hon fortfarande fotbollsproffs som var stark med skinn på näsan. Inte för att det är något fel med att vara vilsen, vi alla kan tappa fotfäste och gå genom svackor så klart! Men att då också ändra på sig och göra det på ett fult sätt (uppenbarligen spons utan att skriva med alla komplikationer och hur tufft det är att utsätta kroppen för?!) och bidra till fortsatt hetts till att ändra sig efter dagens extrema normer i kategorin kvinnors utseende, skapar ändå reaktioner. Sambanden är tydliga, hon är säkert supertrevlig och bra person, men otroligt osäker och vilsen = bör inte göra reklam för bröstförstoring enligt min personliga åsikt.

        Hon verkade tyvärr väldigt trasig i PH, kändes tragiskt att hon ens var med då hon bara grät hela tiden.

    De blev ju superfina

      1) Nu var det inte det som var poängen utan det moraliskt tvivelaktiga i den här typen av sammarbeten och 2) Är de? Jag tycker de ser ut att ha olika storlek och olika form.

        Fast poängen med just denna kommentar var kanske att säga att dom blev fina? 🙂 det betyder inte att man inte förstått camcams poäng ?

          Nej det har du i och för sig rätt i

        Varför skulle ett par tuttar vara identiska för? Det om något ser ju fejk ut.

        Mina är äkta och har olika storlek och form. Det är rätt…nej förlåt, jäääkligt normalt med olika storlek och form på tuttarna

    Tycker så jäkla synd om unga tjejer som tror att det inte är en stor grej att plastikoperera sig. Det tar veckor/månader för kroppen att läka efter ett sådant ingrepp. Glad över att jag slapp Instagram och influencers (patetiskt namn för vandrande reklampelare) när jag gick i grundskola

      Ja men, efter den långa läkningstiden får tjejerna en kropp som de är nöjda med. Det kan nog vara värt lite lidande, tycker jag.

        Nöjda? Nej, nej, dessa tjejer blir aldrig nöjda. Det finns alltid något som måste fixas, sponsrad rumpa coming up.

          De är ju inte alla en och samma människa 🙂 en del nöjer sig med ett ingrepp.

          Nej? Finns många som är nöjda efter en operation.

          Varför skulle man inte kunna vara nöjd efter en operation, finns inget som säger att man automatiskt vill göra fel. Själv är jag mer än nöjd min enda operation och har inga planer på att ändra något annat.

            *fler

        Brösten håller inte så länge. Det är inte så att dom håller livet ut precis.

    Kände inte ens igen henne från PH. Kollade på hennes insta, ser ut som alla andra nu.

      Totalt förändrad.

    Är det hon som var med i The Bachelor härom året? Kom tvåa?

    Slog på PH senaste säsongen, och det brukar jag aldrig kolla på. Hörde en röst som jag kände igen men inte kunde placera. Höll på att bli galen men började googla till slut och fattade att det var Alex från Bachelor. Kände absolut INTE igen henne.

      Jajädrans vilken skillnad

    Att göra reklam för sådant här genom influencers borde vara olagligt. Så oetiskt att pådyvla flickor och unga kvinnor plastikkirurgi OCH få det att låta som något man gör med en klackspark och som något som är nödvändigt för att må okej.

    https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2019/07/25/analysforetaget-halften-av-sveriges-influencers-manipulerar-siffrorna/
    ”Hype Auditor har gjort en körning med två miljoner influencers där hälften visar tecken på manipulerade siffror.”

    Bra att det alla misstänker nu finns undersökt och fastställt 🙂

    Tänk att hon saknade fotbollen så mycket att hon tryckte in två stycken under huden. Det är fan dedikation!

      ???

    Fattar inte man vågar eller vill opera sig utomlands. När jag opererade mig ville jag bara hem till mitt eget hem, och visste att jag hade tryggheten att kunna kontakta läkaren när som helst och på svenska.

      Pja, många andra svenskar kan ju tex engelska…?

      Råkade läsa ”Pattar inte”.

    Var det inte en sådan här gruppresa som någon beskrev i kommentarerna för några veckor sedan? Lät helt horribelt ju! Någon som minns?

      Jag tänkte samma sak! Det blev ett eget inlägg av den kommentaren. Så obehagligt grej, att så många opererar sig för att duga och får det att låta som att de åker på läger eller något annat skojigt.

        Låt folk göra som de vill. Efter en operation blir de troligen mycket mera nöjda med sina kroppar än före. Så det kan visst vara ”skojigt” för de som opererar sig. Skojigt att få vara nöjd med att ha rättat till det som känns fel.

          Man kanske bör uppsöka en psykolog istället för en plastikkirurg om man är så missnöjd att man måste skaffa sig kuddar istället för bröst och tro att det är så ett par bröst ska se ut som.

          Eller så blir de missnöjda med nåt annat och lurar andra tjejer att operera sig.

      Och jag tänker mest på att hon åkte till Turkiet?
      Till TURKIET och gjorde nya bröst??
      Hur tänker man då liksom?

        Hur menar du nu?

          Ja gissa.

            Förstår uppriktigt inte. Berätta gärna.

              Jag är inte anonym ovan, men i allmänhet ses sjukvården i andra länder som automatiskt sämre än den i Sverige. Sant eller inte, jag kan förstå att om det skulle bli komplikationer är det bra att ha gjort ingreppet i Sverige då det är lättare att kommunicera på sitt eget språk och inte så långt att åka.

              Men ändå, om jag skulle göra något kirurgiskt ingrepp, så skulle jag gå till den dyraste kliniken i Sverige för att förhoppningsvis få högsta möjliga kvalitet. Att bara köra på lägsta pris när det gäller sin egen kropp, det är inte någon höjdare.

                Tack för svar. Mitt tips till dig om du bestämmer dig för plastik är att göra noga research på både ingrepp och kirurg. Var också noga med att kirurgen är specialiserad på just det du tänkt göra. Bara för att man är duktig på bröst vilket är relativt enkelt är man inte duktig på näsor.

      Fick också flashbacks till den där ögonöppnande kommentaren.. har sedan dess ”googlat närmre” på massa instagram rumpor och fattat att typ 99% på IG är fake… Var en riktig ögonöppnare för mig. De flesta stora influencers har dock pengar och behöver därför inte sponsras utan gömmer det, ännu större anledning att förstå att mycket är fake.

    Tycker det är mycket värre med all casinoreklam som finns på den här bloggen. Betydligt större problematik…

      Ej…nej

        Jo, åtminstone lika illa. Värsta reklamen är pladtiskoperationer och casino enligt mig.

          Plastikoperationer*

          Och influencers som gör reklam för natural cycle gör mig galen.

            Gör de ens det?

              Reklam.. samarbete.. same same

      Där håller jag faktiskt med. Spelreklam är värre.

        Spelreklam är värre än plastikoperationer?!

          Ja absolut. Även komplikationer vid en operation kommer sällan med risken att bli skuldsatt för livet och bli av med familj och vänner.

            Nä det kommer ev bara med döden.

    Jag skulle vilja ta bort mina påsar till bröst , skulle jag va lyckligare, troligtvis, om värken från nacke och rygg försvinner, kommer jag göra det, nej, no money för det.

    Förstår att om man vill operera sig och har råd , do it. Men att få det sponsrat och rabattkoder hit och dit. Njaeh.

      Jag gillar att skjuta heroin för mina pengar! Mycket roligare än en operation som leder till komplikationer och cancer och sedan måste göras om efter några år.

        Får ju tyvärr rätt mycket komplikationer av att skjuta heroin också…

          Minskade hjärncellet är rätt uppenbart! ?

            Om du menar Prisonbeauty, så ja, det märks där.

              Tala för dig själv, tycker hon visar att hon är både smart och sjysst här i bloggen. ❤️

                Och stark som tagit sig ur en massa skit och kämpar på!

                Oj då. Är du kär eller?

                  Kanske. Är du ett mellanstadiebarn eller?

                    Nää. Jag har gubbk~k.

                      And here we go again…

                Ja, hon är en av de få som alltid håller god ton oavsett om någon inte håller med. Jag blir glad att hon är här och skriver trots den skit hon får ibland.

                  Alltid håller god ton? Nja…

                    Du behöver inte hålla med mig?‍♂️

                  Tack, jag blir så genuint glad ❤️.

                    Instämmer i kören. ?

                      Tack ❤️

                      Tycker väl någonstans att elaka åsikter, mer åt andra än mig själv, borde svartlidtas. För vem vet hur den som sitter bakom skärmen mår och mottagar riktigt elak skit. Vad visar vi är okej för nästa generation och varför är så många ute efter att såra? DET är definitivt något jag kan relatera till när jag var i missbruk som en robot utan känslor, empati, konsekvenstänk, reflektkonsförmånga och sympati. Det mest tragiska är att de inte vågar stå för vem de är bakom anonyma skärmar

                      Jag håller inte alltid med dig TRH, ibland långt ifrån, men respekterar enormt hur du inte ger upp. Jag skriver rätt sällan kommentarer nu för att jag pga mitt nick dömds medan de få kommentarer jag skrivit som anonym bemöts heeelt annorlund.
                      Samtidigt vill jag inte påverkas men jag är ju också bara människa ?

                      Förstår dig och vet att du inte är ensam. ?

                      Jag har många gånger tänkt att hela stämningen här på bloggen rätt lät skulle kunna ändras om mer raderades. Men det enda som jag sett raderas i den vägen (alltså av den typen av kommentarer) var när jag för en gångs skull skrev; skit ner dig, som ett svar när jag tröttnat på 20:e kommentaren bara den dagen.
                      Då var måttet helt plötsligt rågat. Jag hade varit ok med det om det bara fortsatte att raderas men det var flesta och sista gången.

                      I övrigt tror jag din analys över vem som håller på är spot on och varför det för min del är väldigt lätt att inte ta det till mig. Också varför jag inte ger mig. För att visa andra hur absurt vissa beter sig, och det inte bara bakom en skärm utan också irl och låta dem förstå att inte låta det krypa under deras skinn. Att alltid veta och känna sig rakryggade när de går ut och inte låta någon kröka deras rygg.

                      Kram på er alla där ute! Alla har något viktigt att berätta och alla skulle kunna lära sig något från dig och vad just du kan dela med dig från.
                      Det gäller även alla er aggro anonyma. ?

                      Föll bort…

                      Jag hade varit ok med det om det bara fortsatte att raderas men det var första och sista gången så jag har efter det utgått från att CamCam är nöjd med hur vissa tilltalar andra här inne. *

              ?

              Ja, rätt mycket må va sönderknarkat även om jag aldrig injicerat heroin. För att inte tala om allt annat en förstör. Som om tur va fanns det mycket att ta av från början så jag kommer ändå inte ner till er nivå ?.

              Och till er andra, det värmer verkligen. På riktigt, känns som det
              här kommentarsfältet och bloggen varit så stor del av min drogfria resa när jag inte orkat annat än ligga och surfa. På tal om sönderknarkad hjärna liksom ? ❤️.

                Och om någon känner sig manad att kommentera slarvfelen så go for it.

                Och vi två Anonyma har inte ens rört något kemiskt. Där ser man.

                I så fall förespråkar jag ett ökat användande av droger, eftersom trots att du knarkat, så är du ändå intelligentare än dessa 2 Anonyma som icke har knarkat. Så konstigt det kan bli.

                  Ja, man kan ju misstolka i oändlighet om man vill. Det är ju inte ovanligt här i kommentarsfältet.

                  Men kan ändå inte låta bli att skratta åt hur ni vill misstolka. De verkar ju inte ha varken iq eller eq som det är så varför förvärra med missbruk? En människa som mår bra är inte elak, svårare än så är det inte.

                  När jag kom ur mitt liv kände jag att det var det som var mitt kall, att nu kunna använda min historia för att göra något bra av den gentemot andra människor och det är det som är mina målbilder. Men jsg märker ju okunskapen och att det skulle bli en novell om jag skulle orka argumentera emot dem. Vilket jag inte har lust med.

                  Tyck vad ni vill, men kommer aldrig förstå behovet av att säga det på ett elakt sätt. Vad får de liksom ut att säga så till mig? Det är också tragiskt med så mycket okunskap och fördomar.

                    ”En människa som mår bra är inte elak”, skriver du.
                    Det kan nog stämma och då kommentarsfälten flödar av elakheter, så mår de som skriver elakheterna inte bra. Dvs. de har någon form av psykisk ohälsa, vilket varit jättetydligt en längre tid.

                    Det är en massa psykfall som dragits hit och skriver kommentarer. Vilket bra betyg för Bloggbevakning (ironi). Inte konstigt att ingen ute i verkligheten anser denna blogg seriös.

                Jag gick in och läste din blogg igår för första gången . Tycker du verkar vara en så fin och insiktsfull människa och vill bara säga att jag verkligen beundrar hur du kämpat?

                  Tack, det betyder också då mycket. Var livrädd att öppna upp om min historia just för att fördomar och nedvärdering är så vanligt bland stigmatisersde ämnen. Men nu är det så värt det, t.ex när en missbrukare relaterar och till slut vågar söka prof. Hjälp. har tänkt börja blogga igen då jag inte tycker mig få ut samma med microblogg på min Instagram

                  Era ord får mig att bli ännu mer säker på att jag kommer jobba med att hjälpa de som är där jag varit. Det har blivit mitt kall, men så länge hjärnan reparerar sig och jag bara kan jobba 40% får det va genom sociala medier så länge.

                  Fler som er ❤️

        Snälla säg att du inte menar allvar med heroin. Hade en kompis som dog av överdos så tragiskt.

    Och så lite resistenta bakterier i kroppen efter sjukhusvård utomlands. Fin present på köpet!

      Finns bra sjukhusvård i många länder 🙂

        Verkar vara en allmän uppfattning att det bara är i Sverige man kan få kompetent vård.

          Vet flera fall där kvinnor opererat brösten utomlands och fått infektioner som gett allvarliga komplikationer. Flera läkarkollegor himlar med ögonen så fort ett prov kommer in med ”plastikoperation i Turkiet/Libanon m.m”.

            Sluta hitta på.

            BS. Jag är absolut inget fan av plastikoperationer men några av världens mest renommerade inom vissa områden råkar vara turkar…

              Inom vissa områden?
              Vi pratar bröstoperationer här.
              Om dom är välrenomerade inom plåtindustrin så gör ju inte det att jag vill åka till Turkiet och låta dom göra nya bröst till mig.

                Plastik är ett stort ämne med många specialiseringar. Just bröst räknas inte till komplicerade operationer.

      Ledsen men du åker tyvärr på lika många resistenta bakterier på sjukhus sverige…

        Eh nej? Den spridningen är betydligt mindre i Sverige än i många andra länder.

          Jaja. Säg det till alla som legat på intensiven & dragit på sig sjukhussjuka. Det är ju inte 3 pers de senaste 10 åren vi talar om.

          Vilka länder syftar du på nu mer exakt? Sverige har ett stort problem vg spridning av resistenta bakterier på sjukhus.

    Jag hade ALDRIG opererat mig utomlands. Jag la ca. 50.000 kr en bröstoperation på en av de främsta klinikerna här i Sverige, just för att det ska vara enkelt att nå dem vid eventuell komplikation. Du utsätter ju ändå kroppen för något den absolut inte är van vid och då är det viktigt att du snabbt ska kunna få hjälp om nåt händer.

      Om det uppstår komplikationer så kan du när du kommer hem uppsöka din närmsta akut och få vård där.

        .. där akutläkarna får gissa/chansa vad som kan ha gått fel, antingen under operationen eller under läktiden, eftersom journaler saknas. Det är så dumt att operera sig utomlands!

        Patienter som skönhetsopererats utomlands som får komplikationer efteråt tas INTE om hand av den svenska vården om det inte är ett akut medicinskt problem. Vid en kraftig infektion efter tex en bröstförstoring kan personen få behandling mot infektionen och det drabbade implantatet kan avlägsnas. Det rent estetiska är dock inget vården tar hänsyn till, de syr bara ihop.

        Så det kan bli väldigt många resor för den som får komplikationer.

        perfekt! operera dig billigt utomlands och låt sedan den gemensamt finansierade vården i Sverige ta hand om komplikationerna.

    Varför envisas influencers (tex Bianca Ingrosso igår) att i sina stories skriva ordet ”reklam” så liiiiiitet som möjligt samt i en färg som smälter in med bakgrunden så det knappt syns? Många skriver också högst upp i vänstra hörnet dvs så att det hamnar bakom deras profilbild, så man måste hålla ned fingret för att profilbilden ska försvinna och man ska se ”reklam”. VARFÖR är det så svårt att vara TYDLIG med vad som är reklam?

      För att det ser snyggare och bättre ut? 🙂 hade gjort samma sak själv. Hade aldrig skrivit ”REKLAAM” över hela inlägget ?

      För att de inte vill reklammärka. De verkar tro att de blir mer trovärdiga om det inte framgår att det är reklam när det i längden är tvärtom.

        Ja, kunde de skulle de skriva reklam eller betalt samarbete med osynligt bläck.

    Åh nej, vad ledsen jag blev att just Alexandra gjort detta. Hade högre förväntningar :/ Gillade henne ändå i PH.

    Anmält!!

      ?

    Men du tyckte det var helt okej att Bianca gjorde det gällande sina läppar, för att hon påstod att hon funderat på det i 6 år (vilket verkade vara påhitt med tanke på vad hon skrivit/sagt just innan).

    Herregud vad du verkar ilsken och bitter idag och ordbajsar i vanlig ordning… Varför skulle hon inte kunna tycka att Istanbul var en trevlig stad, hon kan väl hunnit med sigtseeing innan narkos ja, eller efter.

    Finns annat som är minst lika illa tycker jag, kanske borde du rannsaka dig själv lite.

    @bloggbevakning, Alexandra skriver som svar på hennes IG att operationen inte är sponsrad, men att hon fått rabatt. Hon har ej skrivit på något avtal om att hon måste göra reklam om operationen. Men gör ju såklart ändå det eftersom hon fått viss rabatt ändå ?..

      Sponsring betyder inte att man måste få något helt gratis.
      Sponsring kan vara alla former av samarbeten inkl rabatter och förmåner som inte lämnas till alla konsumenter.

        Har hon inte förbundit sig genom avtal är det ju ingen sponsring. Punkt.

          Trodde Camilla tog reda på sådant innan hon skriver inlägg som sanning?

            Hon killgissar ofta.

    För 20 år sedan betalade jag 50 000 för ett par nya större tuttar och nu har jag precis betalat ytterligare 20 000 för att ut skiten.Med ålder kommer vishet,även för sponsrade influencers förhoppningsvis…

    Jag lägger inga värderingar på att folk vill operera sig eller inte. Tvärtom är jag väldigt stolt över att allt jag säger saknar värde och per definition därför också är helt värdelöst.

    Har du eller någon annan reagerat på all smygreklam för resturangen Josefinas? Alla stories där de bjuder influencers på helkvällar och får i gengäld massor av marknadsföring i form av 4-7 stories.

    Vad tycker ni?

    Det där kan vara den dummaste text jag har läst i livet?? Vet knappt vart jag ska börja…”säg hej till mina nya vänner”?? Hade egentligen inget emot mina bröst men ville ändå unna mig en op?? Åkte som gruppresa och har fått vänner för livet plus att Istanbul e en härlig stad?? Vafan pågår…

      Hon kanske citerade sin kille, vad han sagt om brösten. Större bröst kan nog få igång karlar på ett annat sätt, då stora tuttar mera påminner om vad som visas på porrkanaler.
      Det kan bli lite porrigare hemmavid med brösttillägg.

        Dummaste jag hört, finns massa porr med små bröst, och massor med män som föredrar mindre 😉

    Hon var så himla fin utan! Synd o förstöra något naturligt.

    Alla som tror att plastikoperera sig utomlands i tex Turkiet är lika bra som i Sverige kan ju bara glömma det. Priset är lägre än vad det är i Sverige och du åker hem sen får vården här hemma ta hand om alla komplikationer. Min kille som jobbar på stor akutmottagning säger att 98% av de som kommer in för komplikationer av plastikop har opererat sig utomlands. De har även diskuterat denna tendens i arbetsgruppen, många säger samma sak så det är inte bara en enskild persons iakttagelser. Skrev om detta i andra tråden gällande plastikoperationer. Det KAN självklart gå bra att operera sig billigare utomlands men faktum verkar vara att många lider av komplikationer och då undrar man ju givetvis om också kvalitén på utförd op kanske ändå matchar priset?? Tycker det är så j-vla ansvarslöst och sen får ändå skattebetalarna pröjsa för din oaktsamhet.

    Men inte Anitha …. såklart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.