Isabella Löwengrip retar följarna med gammal bild

Isabella Löwengrip publicerade en bild på sig själv ombord på ett privatplan – säkert mest för att reta följarna och för att få en reaktion, bilden är nämligen från i mars och på intet sätt ny – och reaktionerna lät inte vänta på sig.
Folk förfasas över hennes levnadsvanor och hantering av sina barns jord och är allt annat än nöjda. Vissa hotar till och med med avföljning av hennes konto.
BOOM, liksom!

Men….sen har vi de som har huvudet på skaft och som omedelbart kände igen bilden som den, tagen ombord på det privatplan som flög henne till Oslo den 21 mars i år och som förstår att Isabella nog mest gör detta för att reta upp folk.
”Hook, line and sinker” liksom…

Här är nämligen originalbilden när den användes första gången.

Det är ju knappt att man orkar bli upprörd längre över hennes flygprovokationer….

195 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det inte september snart.

      Hoppas inte, september är höst?

        Älskar hösten. Så fina färger överallt och fortfarande ganska varmt ute. ?

          I mitt tycke den bästa årstiden med hög, klar luft och ändå lite smak av sommaren. Allra helst september.

            Håller med på samtliga punkter.

          Kanske i södra Sverige, var 1.3 grader vart jag bor för några dagar sedan ?

      Fan att ni orkar…det är inte bara hon som flyger privat men det retar kanske mer därför att hon är snyggt och hon har pengar ( hon jobbar själv sina pengar ) och hon är riktigt tuffingar.så sluta jaga henne alla ni som är avundsjuka.jag lyfter hattan henne !

        Va?

        Hon är precis tvärtemot de du skriver. Sorry.
        Utseendet går jag inte på ( vi tycker ändå alla olika där), Hon är en person så inte är hon flera tiffingar heller. ???

    ”Då det”, säger jag. Jag som tidigare triggats av fröken IL:s bravader känner numera bara ett allt mer ökande ”jaha”. Tur vi har kvar seriefigurerna i Märsta som i alla fall bjuder på underhållning.

      Jag känner helt samma, brukade bli underhållen och provocerad av Isabella hela tiden. Nu känner jag mest ”meh”

        Exakt samma här! Hon var mitt guilty pleasure, men nu känns hon bara passé. Det finns inte ens en cirkus att följa längre. Känns trist på ett sätt, haha.

          Samma här?! ? Vad hände?

      Jag tänkte på just detta idag. Innan frossade jag i allt skvaller om hennes provokationer och ”luftslott” men känns det bara så trist. Allt med henne känns numera verkligen passé och uttjatat.

        Jag har samma tanke och känsla, hon måste höja ribban på sina provokationer ? någon nämnde dalmatinerpäls i vintras när ämnet kom upp ?

          Dalmatinerpäls! Klassiker!

            Visst är det så att hon hela tiden måste höja ribban på sina provokationer, för att få något som liknar effekt. Till slut går det inte. Skakig framtid, och hon skulle knappast klara av ett vanligt lönearbete (arbetsgivaren: ”Du behöver inte stanna hela provanställningen, så du kan hitta på något annat.”)

            Undrar om hon börjar inse det, och därför satsar på New York, stiftelsen och annat för att öka möjligheterna att gifta sig rikt? Nästan litet tragiskt.

        Äsch man får cancer av att flyga mycket, det är mer strålning i en flygresa än en vanlig röntgen. Flyger man ofta är det som att göra en CT skan av hjärnan i månaden. Förr eller senare får man cancer när man flyger så mycket. Tråkigt bara att hon ska utsätta sina barn för de enorma riskerna bara. Hoppas Odd förr eller senare lyckas få vårdnaden över barnen…

          Vårdnaden om, inte över.

    När man bara blir mer och mer desperat efter uppmärksamhet, tragisk människa.

      Inte bara provokation med gammal bild – hon kör med gammal gubbe också!

        Hoppas du får chansen att bli lika gammal.

          Med största säkerhet, det skiljer knappt 5 år mellan mig och ES.

        ???‍?

        Uppriktig fråga, vad är det som sticker i ögonen när det är en så pass äldre man? Min karl är 20 år äldre än mig. Han är inte stenrik, så det är inga känslor för pengar inblandade. Är det pengarna som är det jobbiga?

          ”Om du måste fråga, så förstår du inte svaret.” Gammalt betongdjungelordspråk.

            Haha tungt. Måste jag börja säga

          Emelie jag kan berätta 🙂 Folk antar att tjejen har daddy-issues (vilket Isabella har haha) och behöver ett pappa substitut.
          När jag tänker på män 20-25 år äldre än mig så tänker jag direkt på min pappa och jag skulle inte vilja dejta någon som är närmare han i åldern än mig 🙂
          Man får lite freaky vibbar.

            Jag får kalla kårar vid så stor åldersskillnad. Obehagligt helt enkelt.

          Kombinationen ålder + pengar. Tror du IL skulle dejta en lastbilschaufför på 52? Ich don’t think so.

            Nu tycker jag ni är väldigt dömande 🙁 Man dras ju till de som är i ens omgivning helt enkelt!

              Men lägg ner. Klart hon dras till just en av Sveriges rikaste män, hon behöver honom för att nå den status hon är ute efter. Fattar inte vad som är dömande med att säga sanningen, kan vissa inte ta att vissa kvinnor bara är ute efter män med pengar/status? Det har liksom inte dött ut bara för att vi i Sverige lever självständigt.

        Fast vad är det som är provocerande med en några månader gammal bild, hur är det en provokation? Det är väl inget särksilt konstigt, inte första gången hon el andra lägger upp bilder som är gamla eller inte tagna samma dag och i nuet liksom.

          Det är inte att bilden är gammal som är provocerande, det är motivet, som jag har uppfattat det. Det delar följarna i två läger, de som reagerar och se som har blivit blasé och inte reagerar ?

        Han kan väl vara trevlig för det!!

        Isabella ser äldre ut än vad hon är, och försöker ge sken av att hon har livserfarenhet som en 50-åring. Erik ser något yngre ut än vad han är – de passar säkert bra ihop på nåt vänster….

          Nja, isabella är nästan 30. 30-åringar ser ut ungefär sådär.

            Jag är 28 och alltså lika gammal som Isabella. Jag kan stolt säga att jag fan inte ser ut sådär! Hon ser många år äldre ut… mycket smink, sol, alkohol och dålig hy sätter sina spår 🙂

          Nej, han ser verkligen inte yngre ut! Yeees!

    Ja tänk att man anade att du skulle skriva ett inlägg om detta med tanke på alla Pongo och Plutos inlägg och tjat om detta – MEN det är inget konstigt eller ovanligt att hon lägger upp gamla bilder, det gör många – så du/ni gör liksom inget avslöjande genom att skriva att det är en gammal bild och när bilden lades upp första gången – det visste många av oss, många av oss har sett bilden tidigare. Tror inte Bella försökte luras att bilden var tagen samma dag liksom. Alltså… zzzzz. Besattheten är galen. Jaja kalla mig stollis nu vassego.

      Du har aldrig funderat på att skaffa dig en hobby som inte gör dig så förbannat upprörd? Tänk på hjärtat. Inte hälsosamt att hetsa upp sig som du gör

        Där kom en sån kommentar ja, i sedvanlig ordning 😀 soldaten är snabb 😉

        En hobby eller helst ett jobb…

      Hon som jobbar med some och ska starta en byrå som ska skapa content borde verkligen inte återanvända gamla bilder.

        Det är många som återanvänder gamla bilder, finns en del som gör det mer än IL, vissa använder ofta gamla bilder och även återanvänder samma/gamla bilder. IL gör det ibland också, detta var inte första gången hon lägger upp en gammal bild. Helt galet att folk går i taket för det, det är liksom inget konstigt eller fel med det. Bilden passade in i sammanhganget och för dagen liksom.

          Du tycker inte att typ en bild från semestern eller NY hade varit passande? Ser inte många av de professionella influensers som återanvänder bilder, då det motverkar syftet att vara aktuell. Men du får gärna ge exempel om jag missat!

            Om JAG tycker det varit passande? Inte mitt problem, inte min blogg? Din?

            Hade hon lagt upp en bild från NY så hade vissa trott att hon varit där just då. Från semestern? Men det var ju en flygdag, en resdag? Hon lade upp en gammal bild från Sydney nyligen och då trodde en del att hon var där just då haha. Ja du C kan ge exempel t ex Bianca, My, Alexandra, Kenza m.fl. Vissa gör det oftare än andra men typ alla har någon gång gjort det.

            Glöm inte att i influenservärlden heter det NYC. Inte NY. NYC, NYC, NYC – vänta bara tills Bellsan bor där..! Då blir det NYC i kubik ?

              NYC refererar till staden (aka city aka the five boroughs) medan NY kan vara staten, alltså hela New York. Inget märkligt att använda NYC om man nu inte semestrar utanför just New York city alltså.

          Hade hon flygit privatjet även denna gång hade det garanterat varit en ny bild.
          Nu fick man återanvända en tidigare bild för fy… det går ju inte att visa upp att man sitter i ett vanligt plan med andra människor.

            Jodå visst kan hon det, det har hon visat upp och varit öppen och tydlig med flera ggr MEN hon har väl ingen med som fotar henne alla gånger liksom, nu flög hon ensam med kidsen tror jag. Hon som alla andra är inte aktiva med att fota och filma varje dag. Finns ju ingen anledning att hon skulle låtsas flyga privatjet denna dag.

              Hade ”Foto Teamet” ledigt?
              Ajdå, inte bra.

              Fotar henne? Hon har väl en telefon hon kan fota med själv. Självklart hade hon tagit chansen att föreviga även privatjet nr 2 om det var möjligt. Men nu får hon dubbelt så många reaktioner – både från folk som rasar över flygandet i sig och från folk som känner igen den gamla bilden. Om det finns ett privatjet denna gång eller inte skiter nog Isabella i. Fakta är inte viktigt i hennes värld, bara uppmärksamhet.

                Hon visste nog inte att det plötsligt var förbjudet att lägga upp en gammal bild, det är ju något nytt. Fast var och hur var det någon fel fakta? Alltså att ni orkar sitta här och spy galla och reta upp er, vinkla, förvrida, leta fel och smutskasta. Fakta är inte er starka sida, ni vinklar, vrider och ljuger ju desto mer här. Gud nåde att Bella inte tog en bild när hon flög igår, hon måste alltid fota tydligen, får inte ta pauser. Hade hon suttit och fotat sig en massa i reguljärplan bland massa folk så hade det klagats och rasats för det.

                  Sekundärkränkt?

              När var senast Blondinbella var öppen med att hon flög reguljärt? Det är bara när hon flyger ”bizzznäzzz” till New York som hon visar upp att hon minsann flyger ”bizznäzz”.

                Senast hon flög med barnen, och många andra ggr typ vaje gång hon inte flugit privat vilket är ett fåtal ggr bara.

      Kan faktiskt hålla med dig! Vi vet varför hon lägger upp dessa bilder ändå nappar alla idioter.

      Hon vet ju allt om flygskam och just därför älskar hon att provocera med denna typ av bilder.

      Låt människor leva som de vill, hon gör inget olagligt. Alla som klagar är säkert inte helt perfekta själva, kanske har de själv tagit flyget sista året?!!

        Skillnad att flyga 10ggr i månaden mot ett par ggr om året, pucko!!!

      Get a life!

    Fast inlägget handlade ju om att hon snart startar igång efter semestern, resor och jobb. Såg mer bilden som en symbol för det!

      Exakt. Samma här, fattade symboliken. Fattar inte varför det plötsligt är konstigt eller fel med en gammal bild, varför rasa över det? Men allt som går att få till fel ska vinklas och vändas till fel antar jag, Bella ska skammas och allt ska det vara fel på. Löjligt.

    SNARK!

    Nya vd:n för Low-and-Grip Invest heter Gustav Karlsson, född 1987.
    Let the Google begin ?

        Ja, det där var ju inte så svårt men hittar ingenting om honom som person, d v s bakgrund i företagsvärlden. Privat går det ju hitta adress samt namn på hans sambo och hennes ålder.

            Är det verkligen ok att lägga upp sådan information här?

              Offentlig information, dear. Klaga på staten, om det skaver.

      Men börja inte jaga honom, stallka honom, häckla och gör narr av honom nu. Alltså ni är galna, blir mörkrädd..

        Finns ingen sådan tanke, vad tror du egentligen? Man är väl alltid intresserad av vad en ny VD, i vilket bolag som helst, har för bakgrund och hittade det förresten – reklam&marknadsföring.

        Förlåt men nu är du lite paranoid, varför skulle vi stalka honom? Han är enbart intressant som VD för Löwengrip Invest AB, inte som privatperson.

          Speciellt eftersom Isabella pratar om att börsnotera sig. Då vill man ju ha koll på vem som är VD för ett bolag.

            Drömmar, kommer inte att ske.

              Nerver ever.

          Eftersom folk här inne kollar upp planritning på folks hus, juridiskt civilstatus osv osv osv är det inte konstigt att anta att folk kommer stalka den här personen också. Hänger många knäppa personer här.

            Så skriver man inte. Det heter personer med psykisk ohälsa.

            Så här: Hänger många personer med psykisk ohälsa här.
            – Lite politiskt korrekt uttryckt, alltså.

            ”Hänger många knäppa personer här.”
            Ja, det kan jag hålla med dig om 🙂

              Politiskt korrekt, politiskt korrekt; Hänger många personer med psykisk ohälsa här.

                Psykisk ohälsa har INGET med knäpp ATT GÖRA, IDIOT!

                  Du är tydligen en av dem jag avsåg i kommentaren 19:47.

                  Några synonymer till knäpp: Tokig, knasig, rubbad, vrickad, knepig.
                  För mig verkar synonymerna åtminstone tangera psykisk ohälsa.

                    Psykisk sjukdom är inte synonymt med att vara knäpp.

                      Nu använde jag uttrycket psykisk ohälsa och inte psykisk sjukdom. Det är en viss skillnad mellan de bägge formuleringarna.

          Har du missat att andra som jobbat/jobbar för, med, runt Bella har blivit utsatta här för häckel och nästintill stallking och mobbnning. Det är ganska sjukt, låt dem vara.

            Har du missat att personer som tar såna här arbeten blir omskrivna i branschmedia, så som Resumé, Breakit och så vidare?

              Viss skillnad på branschmedia och ett ettrigt kommentarsfält på Bloggbevakning ?

                Jävla skillnad skulle jag vilja säga.

                Vad vill du läsa om här i kommentarsfältet?

                  Vad har det med saken att göra?

        Han bör veta vad han gett sig in på, Gustav.
        Hade han velat leva sitt liv i skymundan skulle han knappast ha tagit värvning hos Isabella.
        Han borde t ex ha kontaktat Simon innan han skrev på anställningsavtalet om han var förståndig.
        Referenser på arbetsgivaren är nog så viktiga. Och här är det knappast drömjobbet vad än Bella har sagt.
        Spåren förskräcker eftersom en del rekryteringar i Löwengrip-sfären har gått väldigt fel.

          Förmodar att han vet vad han gör. Inte behöver vi bekymra oss om det.

          Det där är så rätt. Att man ska ta referenser på sin tilltänkta arbetsgivare. Gustav Carlsson, du får som mest åtta månader. Sorry.

          Många tänker inte på att fråga runt om arbetsplatsen innan de accepterar ett jobb.
          De blir förstås smickrade av att erbjudas jobb och arbetsgivaren ger alltid en fördelaktig bild av jobbet och arbetsplatsen. Glöm inte att en arbetsgivare också är en säljare när det gäller att hitta duktig personal.
          Nej, man ska faktiskt vara skeptisk även om det är till synes ett bra jobb man fått erbjudande om eller åtminstone verkar påtänkt för.
          Kommer det fram negativ information när man gör sin research kan man spara mycket tid och lidande. Jag har själv under karriären tyvärr blivit påsåld jobb som gjort att jag förlorat tempo i karriären och värdefull tid på att ta mig ur.

            Rent allmänt är detta så sant, men eftersom IL har varit en officiell person så länge så är nog hennes åtaganden och movements vida kända.

    Influencer OT.. som inte gick igenom som kommentar på förra inlägget…

    Karin Kajjan har gått ut med att det var konflikter som fick henne och en hel redaktion att sluta plötsligt..

    Inte direkt som C*ssi själv förklarade bland kommentarerna ?

      Så intressant.

        Cissi hittade alltså på igen. Tre lögner minst lyckades hon klämma in i sina svar igår.
        – Att Gardet aldrig skulle ha påstått att de skulle bedriva främst seriös journalistik.
        – Att det inte hänt något särskilt som föranlett att mer än hälften av Gardets redaktion, och nu även Kajan, slutat. Att det är helt naturligt att så många gått vidare efter bara två månader.
        – Att grupp 9 är aktiv.
        – Att Gardet har folkbildat samt att folks döttrar kommer tacka Gardet för det.

          Helt otroligt. Och i samma kommentarer säger hon att hon inte är mytoman. Ännu en lögn eftersom hennes lögner pågått så länge hon varit offentlig.

    Hon har ju humor 🙂

    Skön kille den där andreas_larsson_1 verkar vara

    Frågan är vilka som ska skaffa sig en hobby, borde vara de som bara vill skapa drama, va fan hänga upp sig på en bild ??‍♀️

    Man undrar varför folk inte blir arga och skäller när t ex Victoria Silvstedt lägger upp bilder i privatplan, eller när Viktor Frisk visar alla flygturer privat el reguljärt, Carola flyger en hel del också, och Samir han t o m gjorde reklam för flygbolag… men Bella kan några envist skälla på och dra upp att det är synd om hennes barn och hon förstör för allas barn och barnbarn.. Det märkliga är att de som klagar och ”värnar om miljön” även klagar och gnäller på allt hon gör, smutskastar och häcklar. De kanske borde lämna internet för det är ju inte miljövänligt 😉

      Hon har ju orsakat allt på egen hand. Bellsans minuskonto är stort!

        Inte med lite hjälp härifrån då?

        Har hon? Tycker det mesta kommer härifrån.

      Anonym 18:24: det där har jag också funderat över, just när det gäller Victoria Silvstedt. Avföljde henne nyligen då hon inte tar sitt ansvar gällande flygande (enligt mig) och då hon ändå säger sig tänka på miljön.

        Hahah vrf följer man Victoria silverstedt??

    Om nu Bella ändå var och letade efter en bild i arkivet för att illustrera förflyttningen till Frankrike så kan man ju ställa sig frågan varför hon inte istället tog en av många bilder hon måste ha från resande med SAS och bilder från Vippen på Arlanda. För det var ju så hon reste alltså inte med något privatplan.
    Nej, att hon väljer just en bild från ett privatplan är typiskt för hennes sätt att hela tiden trigga reaktioner.
    Om Bella sen var listig i överkant och visste att bilden i sig skulle få kommentarer också för den var gammal vet man ju inte.
    I alla händelser blev det säkert betydligt fler reaktioner nu än om vi fått se henne åka med SAS. Det är inte så mycket att säga om någon som åker med SAS 🙂

      Men det funkar ju exakt. Varje. Gång. Givetvis fortsätter hon.

      Fast folk gnäller ju oavsett om hon åker med SAS eller på vilket sätt hon än flyger. Det var nog en bild som inte var svår att hitta i arkivet, som dök upp fort och som hon tyckte var snygg kanske. Tror inte hon försökte få folk att tro att hon åkte privatplan med barnen eftersom hon visat att hon bruka flyga reguljärt då och endast flugit privat när det gällt jobbresor till Norge, Finland och ner till Frankrike i jobb, hektiskt schema och med tider att passa. Tror inte heller hon tänkte att just en gammal bild ger reaktioner för det är ju bara jättemärkligt, det visar på hur besatta folk är på att klaga och på att hitta fel. Galet.
      Du Sluggo lägger mycket tid på att analysera och spekulera om Bella. Hoppas att dessa Sluggo, Pongo, Pluto är en och samma person… blir mörkrädd.

        Bella är ganska snygg. Hon ser ut som en yngre version av Victoria Silvstedt, särskilt på bilden i fråga.

          Bella dearest, nu igen? Vad har vi sagt om det här?

          Yngre?

    Det råder en utbredd uppfattning att det är dåligt för klimatet/miljön att resa med flygplan. Detta därför att flygets motorer släpper ut avgaser som innehåller koldioxid som är en växthusgas. Hur det står till med det och hur alternativen (båt över Atlanten?) kan sägas vara bättre för klimatet verkar det inte så många som är så intresserade av att räkna ut.

    För att då motverka (eller snarare inte förvärra) klimatförändringarna och ge planeten en chans så ska man låta bli att flyga helt och hållet. Sådan puritanism passar väldigt väl för personer som är benägna att hamna i sekter, eftersom man vill ju verkligen leva upp till kraven som ställs av gemenskapen (sekten). Dessutom kan man fördöma andra som inte är lika upplysta och goda som man själv är, vilket tycks vara något viktigt för vissa att kunna göra.

    Klimatet är under förändring och det lutar åt att människans aktiviteter ligger bakom nästan alltsammans. Men ska vi verkligen återgå till en tillvaro som den före vi hade flygplan och bilar? Världsekonomin skulle krascha med det och lidande bortom det klimatförändringarna leder till skulle bli rådande över hela världen. Kanske är det också miljörörelsens (sektens) slutliga mål – för då kan man ju bygga global socialism på marknadsekonomins ruiner och slutligen kunna visa att marknadsekonomi inte fungerar.

    Bättre är då att berika industrierna så att dessa kan hitta på finurliga lösningar som gör att vi kan fortsätta njuta av snabba transporter över land och hav. Vi kunder ställer sedan kraven – indirekt – på dessa bolag ska ta fram bättre alternativ om de vill överleva som företag. Alla blir vinnare då.

    Flygskam och annat trams är uttryck för ångest och ångest är som bekant ogrundad rädsla.

      Vill man göra något som gör skillnad så ska man sluta nätshoppa så fruktansvärt mycket

      Suck.

      1. Varför ska flygföretagen ta fram alternativ om vi fortsätter resa med dem ändå?

      2. Man kan ha ångest för en verklig fara.

        1. Därför att vi fortsätter inte resa med dem om deras saker förstör planeten.
        2. Är du kapabel att känna ångest för saker som är farliga för dig i stunden är det ett tecken på att du fungerar som du ska. Känner du ångest av ingen anledning alls är något fel, men felet är inte på kroppens ångestfunktion.

      Kan jag påverka industrins energiförsörjning? Nej. Kan jag påverka mina egna transportval? Ja.

        Klart att konsumenter kan påverka industrin…. hört talas om efterfrågan?

          Sant. Men hur gör du för att välja ”rätt” produkt baserat på tillverkarnas energiförsörjning?

      Det är väldigt lätt att leta upp en definition av ångest:

      -o­bestämd känsla av press el. hot
      -stark negativ känsla av att vara ut­satt för press eller (o­bestämda) hot

      Är ångest ett uttryck för rädsla? Kanske. Är ångest ett uttryck för just ogrundad rädsla? Nej.

    Är det bara jag som tycker att det ser sjukt obekvämt ut att flyga i ett sånt där plan? Ser ut som att man inte kan stå upprätt i mittgången eller ens räta på sig i sätet utan att slå i huvudet…

      Exakt min tanke! Klaustrofobi deluxe!

        Det är vidrigt! Minsta luftgrop känns så mkt mer ?

      jo, men hellre trånga säten än att behöva trängas med massa människor. Hade jag haft pengarna och det inte vore för det stora klimatavtrycket så hade jag valt privatflyg framför reguljärt. Det finns en anledning till att de flesta väljer privat bil framför kollektivtrafiken. Även om det inte är det bästa utifrån ett miljöperspektiv.

        Flyger gärna reguljärt, men flyger premium/business/first – flyget ska ändå flyga/gå. Inga trånga säten, få som delar samma toa, service på topp. Så nej, kan hellre kollektivt än privat i den aspekten.

          ”Flygen ska ändå gå/flyga”

          Har du hört talas om tillgång och efterfrågan?

            Eller hur, den mest obegåvade kommentaren 2019.

            Oljan ska ändå eldas upp, skogarna ska ändå brinna, kolet ska ändå brytas. Jisses.

        Tänk om de flesta hade gjort det i tex Stockholm?

      Men det är dyrt, det är det viktigaste för en del.

        Precis det är ju det som stör och upprör vissa, att de tror att det är så dyrt. MEN det är inte så dyrt att flyga privatplan mellan sthlm-oslo och sthlm-helsinki. Är de desstom fler än en person i planet så blir det inte så stor skillnad mot vanliga flygbiljetter. Folk klagade på att IL var borta från barnen i jobb och då kom IL på att boka privatplan för att spara tid – och då fick hon skit för det istället, och det vinklades, klagades, rasades och häcklades. En del tror att hon har ette eget plan också haha nej nej man kan alltså boka privatplansresor precis som man bokar vanliga flygbiljetter fast man bestämmer då tiden själv och sparar in tid och slipper köa osv.

          Ledsen om jag drar ner dig lite från den höga hästen du tycks sitta på, men du slår liksom in en öppen dörr hos de flesta av oss.

          Har du ett nytt ord? Häcklades? Du brukar hålla dig till vinkla smutskasta och vrida.

      Ja, ur bekvämlighetssynpunkt är det sämre att flyga med så små plan. Max 2-3 timmar sen vill man stiga av.
      Annars får man välja större och mycket dyrare plan t ex Dassault Falcon, Bombardier eller Gulfstream.
      Där kan man i alla fall knata runt utan att behöva börja ned huvudet. Och så är det större kabinvolym och fler sittplatser.

    Jag är så mycket mer imponerad av den här tjejen:

    https://twitter.com/thehumanxp/status/1156142281394741248

    ”I en tid av globala klimathot pratas det om att privatjets ska marknadsföras till unga vuxna” kommenterar statsminister i sitt sommartal! Han reagerar.

    https://www.youtube.com/watch?v=mwM25Bw1flA

    Fast om man läste tillhörande bildtext så va det ju väldigt tydligt att bilden inte var tagen ”nu”. Det var ganska glasklart att hon postat en gammal bild för att knyta ann till det hon skrev i texten; att hon snart ska börja jobba igen och att hon då ska åka till NYC.

    Jag förstår inte riktigt vad du menar att problemet är. Är det att hon ”luras” att det är en ny bild på henne i privatplan eller är det att hon överhuvudtaget lägger upp en bild på sig själv i privatplan? ?

    Nej, är inte för flygande med privatplan men förstår inte riktigt vad det är man provoceras av här.

    Jag förstår inte riktigt vilka följarna som blir upprörda är, de som säger att de ska avfölja, som inte vill gilla osv. Om de är Bellaläsare så måste de ju vara kraftigt intellektuellt eftersatta om de helt har missat vem Bella är och hur hon lever. Det är ju inte direkt så att hon har hymlat med sin livvstil.

    I dagens expressen är det bild på henne med Erik

      Den där bilden har valsat runt i media snart 14 dagar, samma bild, inget nytt.

    Head of Provokation kan vänta sig bonus på nästa lön ?

      Det är hennes egen Agent Provocateur 🙂

    Är det bara jag som reagerar på det här eviga varannan-vecka-schemat med barnen? När mina var små och hade kompisar med skilda föräldrar så var det normala att föräldrarna delade på sommaren med 2-3 veckor i taget, för att de skulle ha en sammanhängande ledighet tillsammans med föräldern. Det här ständiga flängandet verkar så jobbigt.

      Fast dom är ju ganska små än. Att vara utan den ena föräldern i 3 veckor är väldigt länge då.

      Enligt Bella på sin blogg så är det Odd som inte vill ha 2 veckor i stöten.

      Jag har inte heller mina barn i längre perioder under sommaren utan vi kör varannan vecka precis som resten under året. Har fungerat bra tycker jag. 🙂

      Jag hoppas innerligt att det bara är du och att de flesta andra inser att man inte drar in småungar och folks barnscheman i en skvallerblogg. Folk gör precis som de tycker är bäst och passar dem och det är inte ditt problem.

        Amen, 19.14!

      I sin blogg (i dag) skrev hon att Odd ville inte ha 2-veckors perioder och jag kan förstå det. När bästa kompisen, en manlig sådan, skilde sig så ställde jag frågan om det blir varannan vecka för dottern så svarade han, varje dag utan henne är en plåga. Här var ett lyckligt slut, efter 6 månader flyttade de ihop igen och det är 8 år sedan.

        Fräckt av henne att outa Odd

          Är väl fint att Odd inte vill vara borta från barnen 2 veckor i streck? Vad är det att ”outa”?

      Hon orkar inte med sina barn längre än en vecka !
      Bada m dem , äta , natta sedan är mamma trött och less och uttråkad …… av sina barn .
      Det blir tuffare nu när Gillis börjar skolan i höst då är det bara att anpassa sina långa flygresor efter skolan eller hon kan nog muta sig fri från Gillis skolplikt ? Om bara folk visste vad pengar kan göra skillnad ? Denna planet kryllar av kändisar och mångmiljonärer och ännu rikare människor , men Bella är en av de få som likt en unge verkligen skryter om sitt liv ? men tomma tunnor skramlar mest . Hennes nya farbror vän ” verkar ju vara Mr beige , en tyst person som i allafall jag inte har sett i någon skvallertidning viftandes med sedelbuntar .
      De kanske matchar varandra som handsken … men det man vet om Bella och hört om honom så verkar de vara som de där hundarna svarta och vita i magnet …. satte man de åt fel håll ihop så var de omöjliga att få att fastna ?
      Sagan forsätter om Prinsessan på ärten eller var det kejsaren utan kläder , kejsaren tyckte han var snyggaste och finast medans folket skrattade bakom hans rygg .

        En fråga, varför gör du mellanslag innan skiljetecken? För du vet att det inte ska vara det va?

          För att hon försöker ändra sitt sätt att skriva sina elaka kommentarer så det inte ska synas att det är hon. Hon får ändra innehållet också för det är alltid samma elaka bittra unkna svada toppat med dålig kvinnosyn och Bellahat.

        ? usch vilket inlägg

          Ja, på tal om knäppgökar… Är det L.L eller en viss Ker****.

      Är också separerad och skulle inte vilja ha något annat än varannan vecka. En gång var han med sin pappa på en tvåveckorsresa, det var jobbigt. Så det bästa för oss är nog ändå en vecka i taget. Men så bor vi i samma stad och har egna sommarstugor osv så man blir inte så bunden.

    Något måste hon ju göra för att dra trafik till sina kanaler. Det är ju bokstavligen bara reklam där annars.

    Monica Lewinski liknar Isabella eller är det tvärtom?

      ?? ja det kan man ju undra.?

      Ibland suger livet.

        ??? SUGER ???

      Undrar om Erik röker cigarr?

        Knappast

      Såg att Hillary och Chelsea Clinton skulle skriva en bok om modiga kvinnor. Undrar om Lewinsky får vara med:

      https://www.dn.se/kultur-noje/clintons-hyllar-greta-thunberg-i-ny-bok-om-historiska-kvinnor/

    Retar upp följare…??‍♀️??‍♀️ Jisses. Det vore ju bättre om alla skaffade sig ett liv istället….

      Det vore dödsstöten för alla influencers ?

    Äsch hon vet ju precis vad hon gör för att skapa debatt och klick. Problemet är väl att hon kanske inte räknar med att förtroendekapitalet minskar i samma takt. Tror jag att det gör iaf…

      Ja, tror de bara är de mest blåögda som fortfarande har förtroende för henne nu

    ??
    Jag reagerar mer på ’gilla’-antalet, 13 000!! Är inte det väääldigt lite för världens mäktigaste kvinna om man nu vill bli det?

    Hon har ju i stort sett samma antal (varierande på olika bilder såklart) som Kissie.

      Men hon är ju snart miljardär, så det är lugnt.

      Bella är inte så stor på instagram. Trots att hon sommarpratade i P1 bland de första programmen i juni har hon bara fått ca 4000 nya följare i sommar. På samma tid har Greta ökat ungefär med 600 000 följare på IG. Men det finns ju många andra parametrar som är viktiga om man vill vara ”världens mäktigaste” kvinna, såklart.

        Men sluta benämn henne som världens mäktigaste, hon är ju inte ens mäktigast på Lidingö ?

          Men kanske inne på toaletten, där hon sitter med sina Excel-ark?

    Juli har varit den varmaste månad någonsin

      Stör inte oss, nu diskuterar vi Bella här, inget onödigt OT nu! ?

    Är det ingen mer än mig som reagerar på det sjuka att sitta och leta upp gamla bilder från i mars och jämföra om det är samma bilder? Hur kommer man ens på den idén?
    Även om jag skulle tycka mig känna igen en bild på en blogg så skulle jag aldrig komma på tanken att sitta och leta upp den bilden och jämföra kläder, vinklar, smycken och frisyrer för att se om de är tagna vid samma tillfälle!

      Men skriver här gör du i alla fall så något tokigt är det nog med dig också ?

      Så otroligt tråkigt med dessa menlösa inlägg om Bella där Camilla bara vill vara elak. Som hon skrev om Paow sitter hon ju själv ensam hemma med katterna hela dagarna. Dessutom är det inte direkt mentalt utvecklande att sitta och läsa bloggar hela dagarna. Det börjar märkas i bloggen.

    Fast visst åker t.ex Rebecca Stella också privatplan rätt så ofta…. varför tas hon aldrig upp här på bloggen?

    Men hur var det nu? Var de inte så att hon inte ens flög den där gången i mats, utan bara blev fotad som OM hon hade rest med privatjet.
    Finns ett ord som beskriver Bella bäst och det är:
    Bedragare

      Neeej hon flög, hon har flugit privatjet men några här ville få det till att hon bara fotades i ett privatplan, så löjligt. Nja bedragare nej det är mest här det spekuleras, vinklas, vrids och påstås att hon ljuger.

        Tyvärr har IL ljugit så grovt och mycket förr att det är svårt att lita på henne. Trovärdigheten är helt bortblåst!

    Undrar om Bella sällar sig till gruppen av klimatförnekare?

    Tänk att det är så lätt att provocera folk

    Jag gillar de som nappade, speciellt den nedersta som ska köpa fisk, eller rättare sagt fiskarten sej.
    Bra stavat!

    Ljuvligt!

    Vad är det för skämt till privatplan? Är det meningen att hon ska böja sig eller krypa ut? Helt sjukt vad lågt det ser ut.

    Inte missa detta i sammanhanget:

    https://www.instagram.com/p/B05o27ZljZ6/

    Som vanligt har Griplööv @griploov.Instagram svaren
    https://www.instagram.com/p/B05o27ZljZ6/?igshid=1nnri93xhoyud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.