Ibland kan jag verkligen sympatisera med Anna Book

Ja, tror det eller ej, och det är inte ens skriver ironiskt.
Vilka jävla kommentarer hon får, och som vi aldrig ser eftersom hon inte publicerar dem.
Ja, hon ställt upp i och vunnit ett tv-program som gick ut på att gå ner mest i vikt – ett programkoncept som kritiserats över hela världen då det är nästintill omöjligt att behålla viktnedgången efter programmets slut.
Det tycker jag är relevant att kunna få diskutera då jag inte anser det vara helt sunt, men det här? NEJ!
Anna kan vara lite stollig och utåtagerande och hennes svar på alkoholkommentaren kan ju framstå som HELT urspårad, men med de andra kommentarerna i åtanke så är det kanske inte så konstigt alla gånger om det brinner till lite i huvudet på henne.
”It’s not right but it’s okay”, eller hur Whitney Houston?

Även här kommer Lady Dahmer till hennes försvar – precis som när Kenza attackerades för sin offentliga amning – och skickar ett peppande meddelande på Instagram.

Är ni med mig i att gemensamt sätta ner foten mot sådana här skitkommentarer? 
Jag hoppas innerligt att det inte är någon av mina läsare som skrivit sånt här till Anna.
Eller till NÅGON förresten.

168 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jösses.

    PS. Blev väldigt motiverad nu till att knulla MASSOR ?

      Jag med! Pojkvännen kommer hem snart…

      Jag med

      *öppnar tinder*

        ”Är ni med mig i att gemensamt sätta ner foten mot sådana här skitkommentarer? ”

        Det låter som ett sämre skämt i mina öron. Så många läsare har det senaste året sagt till dig Camilla att sluta upp med det du utsätter Bella för genom dina alltid hånande/negativa inlägg oftast flera gånger dagligen. Kommentarerna till de inläggen har till stor del varit otroligt elaka, och det har varit som ett forum för mobbing av Bella i kommentarsfälten. Du har låtit de flesta kommentarerna stå kvar, och om du raderat någon, har du oftast väntat med det i flera dagar. (Har kommentarerna gällt någon annan, som dig själv, eller till exempel LD eller Cissi, har de raderats omedelbart. Då finns det alltid tid att radera).

        Du har flera gånger sagt att du inser att du gått överstyr när du fått kritik, men du har aldrig ändrat dig. Det blir tyvärr komiskt att du nu frågar dina läsare om de är med på att sätta ned foten mot ”skitkommentarer”!

        Dina läsare har när de satt ned foten mot ”skitkommentarer” ofta blivit nonchalant och spydigt bemötta av dig. Du har i princip alltid låtit ständigt återkommande kommentarer likt de att Bella ser ut som en g.r.i.s, att hon är p.ro.s.t.i-t.u.e.r.a.d, att hennes kläder, kropp, ansikte är fel/fula stå kvar. Det har letats fel in i minsta detalj och när det inte funnits ”fel” har det hittats på fel. Trots detta har du fortsatt med dina dagligen alltid negativt formulerade inlägg.

        Angående LD och Cissi- de försvarar nu plötsligt flera personer mot elaka kommentarer. Är det så att de själva nyligen fått kritik?

        När Cissi och LD, då den här bloggen relativt nyligen hade startats upp, blev omskrivna kritiskt, gav de som de nu gör, sitt stöd offentligt till andra som ”råkat ut för den hemska skvallerbloggerskan Camilla”. Det var då enligt dem viktigt att gå samman mot ”mobbare som Camilla”. Cissi påpekade, när hon fick kritik för att hon innan skrivit att hon gillade bloggen och reagerade på mobbingen först när hon själv blev kritiskt omskriven, att det absolut inte var pga att hon blev utsatt som hon reagerat. Nej, hon reagerade för att hon ”kämpar för alla andra kvinnor”… Cissi hade då inte mobbats av Camilla som tex Tyra, hon hade enbart kritiserats.

        Samma sak sker nu åter. Nu fick Cissi endast befogad kritik här bland kommentarerna, men ett bra sätt att vända fokus är att säga sig stå upp för andra som drabbats av elaka kommentarer, och därmed få in sig själv och Gardet som offer för mobbarna på köpet. Men de är inga offer för mobbing och hatiska kommentarer, de har bara fått fullt rimlig kritik.

        Cissi är en mästare på att vända på sanningen och manipulera till sin egen fördel. Det börjar nu även de som bara följt henne sedan Metoo också upptäcka, och det försöker hon förhindra.

          Jag har en helt ny funktion som kommer underlätta raderandet av kommentarer, både i tid, effektivitet och utan att trådade svar försvinner. Hoppas det kommer uppskattas. ?

            Hade varit trevligt om du någon gång kunnat bemöta konstruktiv kritik seriöst.

              (22.27 är mitt svar, Lucys).

              Jag kommer inte sitta i kommentarsfältet och ge en massa svar på tal, däremot tar jag med mig den kritik jag anser vara relevant och applicerar det framöver.
              Lucy har många bra poänger i sin kommentar och därför släppte jag på den från modd. Jag hade lika gärna kunnat radera den om jag upplevt den som allt för obekväm och bara velat sticka huvudet i sanden.

              Det nya systemet för att kunna modda kommentarer direkt i inlägget är en sak för att snabbt kunna ta bort kränkande kommentarer, något som var en ganska omständig procedur tidigare eftersom det rör sig om hundratals kommentarer på många inlägg där många är trådade.
              Jag är väldigt nöjd över den här funktionen och hoppas att den kommer göra skillnad.
              Givetvis kan vissa kommentarer fortfarande komma att stå kvar längre än någon skulle vilja men nu kan jag ENKELT ta bort dem så snart jag ser den i ett inlägg.

                Men du har väl alltid kunnat radera själva innehållet i en kommentar utan att ta bort själva kommentaren? Om problemet varit att radera bort en kommentar och då svaren i tråden så har jag sett att du har raderat innehållet och skrivet t ex ”borttagen kommentar” eller något liknande. Så det borde du väl kunna ha gjort mer utan att skapa problem?

                  Förstår du hur många steg det är inne i själva WordPress? Det är allt annat än enkelt – särskilt om jag sitter på telefonen. Så det här kommer underlätta ENORMT!

                    Tror det underlättar mer om du slutar skriva inlägg som är designade att generera obehagliga kommentarer.

                      Exakr Är. Det där är ju bara hyckel och dålig bortförklaring för att rädda sitt ansikte. Det har alltid gått fort att ta bort kommentarer som är till hennes egen nackdel, det hon vill dölja el sånt hon ogillar men annat får stå kvar. Så tid har funnits till vissa saker men inte till annat – det har handlat om prioritering, strategi och vilja – inget annat.

            Okej, då får vi se hur det kommer att bidra till att hålla kommentarsfälten om Bella på mattan då. ??

          Håller helt med! Bloggbevakning har absolut bidragit till att det är okej att skriva negativa kommentarer om bla. Isabella, Anna Book etc.

          Flera gånger har du Camilla fått synpunkter från dina läsare, om negativa kommentarer som fått stå kvar, om tex. Anna Book. Har inte kunnat se någon ändring bland kommentarerna.

          Vad är skillnaden nu?

            Det är ju otroligt ironiskt att C ber läsare sätta ner foten med henne mot elaka kommentarer ?. Har hon verkligen ingen som helst självinsikt?!? Nope!

            Ingen kan längre ta C seriöst angående något, tack vare hennes minst sagt sjukliga besatthet av att trycka till Bella. Är det så illa ställt att C på riktigt inte fattar hur illa hennes beteende är, och att det får följder för hennes framtid? Efter det här inlägget tror jag tyvärr det.

          Så sant Lucy! Bra skrivet, så rätt och skarpsynt. Visst är det så. Märkligt svarat av CC, hon är ju också mästare på att vända på sanning och manepulera till sin egen fördel och andras nackdel, vad har ny funktion att göra med ditt beteende liksom – inget, men antar att det blev lite jobbigt och svårt att ge svar. Fantastiskt att du fick igenom kommentaren Lucy.

          Lucy

          Bra skrivet, jag håller med dig i allt. Det här inlägget är tragikomiskt med tanke på det du nämner. ”Är ni med mig och sätter ner foten”. Sa en av de största mobbarna och uppviglarna på mätet just nu. Vet inte om man skall skratta eller gråta…

          Att LD skulle stötta Kenza pga att hon själv vill framstå i bättre dager tror jag dock inte. LD har konsekvent stöttat andra kvinnor -även de hon inte kan relatera till på andra plan än som kvinna- när de här utsatts för kvinnohat. Och amningsfrågan är något hon har kunskap om och väldigt bra resonemang kring; det skall man inte ta ifrån henne. Hon är otroligt konsekvent i detta, och hon skall ha cred för det.

          Däremot är jag övertygad om att Camillas spelade stöd till AB handlar om att LD stöttar, att Camilla antingen vill fjäska eller liera sig med den ”goda sidan. Samt då att Camilla försöker rädda ansiktet efter allt kvinnohat hon producerat här; både i inläggen och i indirekt i kommentarerna.

          Varför Wallin har spytt ur sig inlägg för att väcka sympatier för sig själv och bygga upp goodwill är ju ganska självklart med tanke på att hon kört sitt projekt i botten och att hennes lögner börjar nå dem som inte följt henne innan me too, som sagt.

          Varför Camilla bestämmer sig för att ta med Cissis bild + caption i kenza-inlägget fattar jag inte? 1. Vad LD säger är detaljerat, genomtänkt och känna genuint, så jag förstår inte varför Cissis högst ordinära inlägg tas med i sammanhanget? Jättemånga kända och okända kvinnor publicerar amningsbilder med liknande -eller främst faktiskt mer tänkvärda- texter.

          Sen har vi den lilla detaljen att du Camilla påstod att du inte anser att Cissi är relevant att skriva om utifrån de parametrar du bedömer vem/vilka som är det: ÄNDÅ lyckas du trycka in henne så ofta?

          Du kommer att få det jobbigt nu CC, för det som framkommit de senaste dagarna/timmarna är ju att Gardet är ett haveri. Gissar på att fler detaljer kommer läcka, och jag gissar på att Cissi är den största orsaken till konflikter och avhopp. Se på henne nu, hon använder sin makt för att förminska Karin och som vilken medelålders vit man som helst slänga ur sig saker som ”Vi delar inte Karins upplevelse.”

          Skriver du om detta på ett sätt som inte landar dig en plats på Cissis ”lista med fienden” (alltså objektivt och sanningsenligt) kommer du behöva pissa på de kvinnor som lämnar på det sätt Wallin brular göra- vilket vore fruktansvärt och omoraliskt.

          Skriver du på ett sätt som inte stryker Cissi medhårs eller inte är tillräckligt fjäskigt och lögnaktigt: hamnar du som sagt på listan. Och där vill man ju inte vara, jag vet flera personer som råkat ut för Cissi.

          Bestämmer du dig för att skriva om detta, tycker jag att du bör problematisera att Gardet inte kommer att göra nåt annat än vanlig instagramfeminism, men ändå ha betalt för det av sina följare. (Samma betalt som när de akulle granska makten, bedriva grävande journalistik och avslöja storföretag. Gardets är inte vad som utlovades, och de har inte insett utgivningsbevis.) Du bör även samtala med fler berörda parter än Cissi.

            Förutsatt att de andra berörda parterna vågar prata med dig, du har ju bevisat att du är Cissis lilla lakej

            Håller med er alla. Glöm INTE att Camilla var den som till och med skrev ut att Isabella opererat sina bröst på ak, det är alltså inget som varken Isabella eller ak gått ut med och därmed rent skvaller. Även om det nu vore så så är det oprofessionellt och ursäkta uttrycket men rent av vidrigt att någon kan skriva ut något sånt.
            Skriver någon något taskigt om Kenza eller nån annan ryker det på tio minuter. Elaka kommentarer om Isabella tas bort efter tre dagar, alltså långt efter att diskussionen hunnit bli så hettad och välbesökt att ingen går in där mer.

            Snälla Camilla, ta åt dig. Din blogg är alldeles för stor för att elakheter ska få spys ut och vara kvar. Då är vi ju inte bättre än en förmildrad och kvinnlig version av Flashback.

              Ja, jag skrev det på Instagram Story, något som sågs av kanske 80 personen innan jag tog bort det då det var jävligt onödigt gjort. Det är NI som skriver det här, om och om igen….

                Vänta va? Snacka om att skylla ifrån sig alltså..

                  Vad skrev du på Instagram storie? Fattar inte.

                    Nej, och jag tänker inte skriva det här för då är jag inte ett dugg bättre än de jag nämner här ovan.
                    Se det som oviktig information.

                      Jag förstod sen, trodde det var nåt nytt.

                      ”Inte ett dugg bättre än dem här ovan” ? ???Självinsikt noll. Du är klart värre än dem här ovan . Du instigerade det, du har även fött det med insinuanta inlägg efteråt.

                      I den HÄR specifika situationen.

                      Rent generellt är de saker du gör/säger som du sedan kallar ”lite onödigt”, ”jävligt onödigt” och ”misstag”; saker som få vuxna människor utan emotionella störningar ens skulle få för sig att formulera. Det är inga små misstag.

                      Om du faktiskt inte är en elak och gränslös människa, kanske du behöver ett ”team” runt dig som kan hjälpa dig när din bristande impulskontroll ställer till det för dig? Det händer ju ganska ofta.

                      Tack för feedback. Ska ta med mig den.

                      I den här specifika situationen ÄR du värre än dem här ovan. Vem har skapat situationen? Vem har gjort något ”jävligt onödigt” men istället för att lära av det; prånglat ut örtiåtta inlägg för att hålla igång spekulationerna?

                Varför kan du inte bara skriva ”ja det gjorde jag, det var ett misstag som jag tog bort så fort jag insåg det och inte kommer göra igen. Ber om ursäkt.”, men istället skyller du på läsarna?

                  Nej, givetvis var det ett dumt misstag – annars hade jag inte tagit bort det på en gång.

                Då kommer kommentarer om hennes eventuella operationer att raderas framöver antar jag?

                Jag minns att jag läste den infon om Bella i en kommentar här. En kommentar som du Camilla svarade på när den ifrågasattes som osann av andra läsare. Du bekräftade då att det personen skrivit om Bellas b.r.ö.s.t .o.p på AK var sant.

                Så nej, att du skrivit det enbart på stories stämmer inte.

                Du skrev det i ett ”frågor och svar” inlägg på bloggen! Inlägg 3, det kom kommentarer om att du outat det. Att du pallar ljuga så.

                Kommentar raderad av CamCam.

                Alla kommentarer du eller någon annan skriver om jag är den ena eller den andra personer som skriver kommentarer under olika namn kommer raderas och blockeras. Jag är SÅ trött på det.
                Jag skriver ingenting förutom under Bloggbevakning i inloggat läge här eller på Instagram!!! En gång för alla!

          Kunde inte sagt det bättre själv. Tänkte bara: haha lilla camelilla! Skämtaren där

    Alltså det där är ju helt sjukt. Undrar om samma person säger sådant IRL också. Men det är ju lätt att skriva en massa skit när man kan vara ”anonym”.

      Ja vad elakt. Hoppas hon talar om vem personen är. Fy tusan. ?

        Hoppas min kommentar släpps fram snart från modd.

    För jävligt förstår henne att hon blir förbannad ibland. Hon får väldigt fula kommentarer ibland.

      Hon skriver säkert en stor del av dem helt själv. Och skriver väldigt elaka saker ibland väldigt opåkallat.

        Ja hon skriver sjukt elaka svar på kommentarer. Ibland får hon för sig att den som kommenterar är någon helt annan…någon som är ute efter henne…och kräks ur sig så mycket skit.

    Ibland blir jag nyfiken och undrar vad dessa människor så att säga gör i det civila. De vuxna alltså, inte snorungarna vars hjärna och empati fortfarande är underutvecklad. Men statistiskt så antar att man bör ha träffat dessa människor och även pratat med dem. Är de knäppgökar, som gapar och skriker på bussen eller är de helt ”normala” människor som bara helt tappar fattningen så länge de är uppkopplade och anonyma? ?

      Det borde vara krav på ett snabbt intelligens och empatitest för att kunna öppna valfri browser. Mycket skit skulle sållas bort och världen skulle upplevas betydligt positivare igen.

      Samma äckliga värdelösa typer som hänger på Flasback och ägnar för mycket av sin tid till att tänka på Anna……..Skum är vad dom är ! Var finns Robban Aschberg när vi behöver honom ….?

        Ja var är Robban ?…. var … ? Undrar verkligen ! ….

          Var är var är var är Robban?
          Var är var är var är Robban?
          Var är var är var är Robban?
          Var kan Robban va?

        Jag läserflashback, men är varken äcklig eller värdelös. Har för hög empati för mitt eget bästa, skulle aldrig kränka någon. Är så rädd att skada någon så vart enda ord vägs innan det lämnar mun. Ändå har jag ångest och går igenom vart enda möte med människor ifall dom misstolkade något, eller tog saker på fel sätt.

        Ingen människa är väl värdelös? Står vi inte för allaslika värde här i Sverige?

          Hur fick du in allas lika värde i detta?

          Tror du läste in lite för mycket i den kommentaren. Flashback är känt för sin sexism, rasism och rent av sjuka åsikter. Självklart finns mycket bra, men det går inte att komma ifrån att vissa hörn där nog inte är till för normala människor.

      Sjukt nog är det oftast högutbildade personer som typ läkare som lever ut i det allra sjukaste under privatlivet. Läste någonstans i en artikel om att folk tror att de är typ ”losers” som är arbetslösa som skriver sånt här men att det tydligen inte enbart är så.

        Jag tror att en av anledningarna till att folk tror det är ’losers’ är för att hatkommentarer ofta är rätt dåligt skrivna med konstig grammatik, fyrtioelva utropstecken osv.

        Källa på det..? ?

        Klart det inte enbart är så. Många högutbildade mm lägger band på sig och håller ”god min” utåt och en del av dem lever istället ut skit anonymt på internet. Säkert gör en del sig till med avsiktligt dålig stavning för att det ska se ut som en ”loser” skrivit kommentaren.

    Sjuka människor som sitter och skriver sådant, sannolikt just med syfte att provocera en person som bevisligen är lättprovocerad. Dock är det en stor gåta för mig hur man, som Anna Book, fungerar om man generellt provoceras av frågor som inte alls är laddade och gå igång med tusen emojis, irrelevanta förklaring och ibland fula ord.

    Folk har ingen hyfs, de tycker de kan skriva vad fan som helst.

    välkommen till internet?

      Välkommen att bidra till ett positivt internet och SÄG IFRÅN så vi fasar ut den här skiten…

        Tror inte att det hjälper så mycket att säga ifrån. Få människor skriver nog sådant annat än i syfte att provocera. Ju mer uppmärksamhet man ger dem desto värre tycks det bli.

    Klemateriekärringar med celluliter på låren såna är det.

      Klimakteriekärringar*, om jag får be.

        Beror på vilken dialekt gumman lilla!

          Ooooh buuurn!

          Ska man skriva på dialekt, bör man klargöra vilken dialekt det är frågan om. Jag misstänker dock att den här personen inte gått ut grundskolan än och lärt sig stava ordentligt.

            Eller inte har svenska som första språk kanske?

              Svårt att tro att man kallar sig för Nettan då.

                Tycker bara att det är tråkigt att vi ska avfärda alla som inte stavar rätt som korkade, obildade och dumma. Låt alla delta i diskussionerna oavsett hur de stavar. Det enda som händer är att de som vet med sig att de inte stavar bra eventuellt drar sig för att kommentera.

                  Nja, tycker kommentaren i sig var korkad, obildad och fördomsfull. Sen förstärktes intrycket av den dåliga stavningen.

                    Då kan man väl påpeka och bemöta det i kommentaren/argumentet som var obildat i stället för att peka på stavfelet.

                  Kan man bara skriva dumheter med kass stavning, är det lika bra att avstå från att skriva alls. Annars kan de ju alltid använda sig av ett rättstavningsprogram.
                  De personer som kan föra en vettig diskussion, trots dyslexi eller svenska som andraspråk, är hjärtligt välkomna att delta.

                  ..Ja, detta är min åsikt, så du behöver inte fortsätta med att skriva något spydigt om det också..

                    Och ovan är min åsikt som du valde att svara på?‍♂️ Du bestämmer inte när jag ska sluta svara. Vill du inte diskutera med mig så behöver du inte svara på mina kommentarer från första början. Tråkigt om du tyckte att min kommentar ovan var spydig. Det var inte alls spydigt menat.

                      Nu var det ju du som svarade på min först..men, men..

                      Ja men jag har inte bett dig sluta svara heller?‍♀️

                Benjamin Netanyahu Is that yooou? ?

            BAM BAM BAM

          Hahahaha fräsch, klassisk härskarteknik ?

          Berätta, på vilken dialekt skriver man klemakteriet?

            Klementinkärringar som älskar klementiner?

            Härskarteknik? Vilken av alla härskartekniker skulle det vara menar du?

              Du verkar även ha svårt för att googla, så jag hjälpte dig med det. Varsågod.

              Nummer 2, för att vara mer exakt. (Om du inte skulle kunna utläsa det själv)
              https://www.roks.se/har-finns-kunskap/harskartekniker

                Eh nej. Verkligen inte nummer två.

                  Bra argumentationsteknik du har ??????

                    Tja, det var ju fel?‍♂️ inte jag som påstår att det är en klassisk härskarteknik från början (vilket det inte var). Och absolut inte nummer två på länken. Behöver inte argumentera mer än att det är fel.

                      Nej okej jag ska sluta driva med dig. Du verkade så hetsk bara så jag tänkte elda igång dig lite och det funkade ju ? gumman

            Skulle kunna vara väschöttska.

          Så stavningen har med dialekten att göra, lilla gumman?

      Och vanliga kvinnor som både har passerat den fasen eller inte kommit dit än – med eller utan celluliter på låren 🙂

        Hur är det med männen då?

      Jag blir bara så nyfiken, men hur gammal är du Nettan?

      Hoppas du får lov att komma så långt, jag älskar mina celluliter, men skriver ingen skit ??

        Samma här, jag har trevligare saker för mig än att skriva elakheter till folk på nätet. Varför skulle klimakteriet påverka det sunda förnuftet? Det är väl snarare tvärt om!

      Klematiskärringar.

      Vad händer om man är 25 med celluliter på låren? ?

      ?

    Folk saknar ju spärrar, herregud alltså. Hemskt?

      Men har Booken några spärrar då, nog får hon skylla sig själv en hel del…

        Håller med ”Mam” 100%

        Tycker du att hon får skylla sig själv för att hon blir utsatt för kränkningar och sexuella trakasserier? Någon skriver att den vill se en film med flera män stå och spruta henne i ansiktet, tycker du det är en rimlig kommentar?

        Den som bär skulden är den som skrev så. Hade någon skrivit så till mig hade jag upplevt obehag, äckel och ilska.

        Följer inte henne men tycker inte nån förtjänar att få såna sjuka kommentarer. Kanske typ seriemördare och pedofiler, men vanliga människor, nää.

    Jag hade blivit fullkomligt nedbruten av sådana här kommentarer! Inte alls konstigt att vilja försvara sig. Någon kanske menar att det bara är att strunta i men det kanske inte är så lätt när man får elaka kommentarer varje dag, varje vecka, varje månad? Vem som helst hade exploderat tillslut. OBS! Jag talar om elaka kommentarer, inte granskande eller oskyldiga kommentarer kring var hon egentligen bor och så vidare. Det är ett eget kapitel.

    Videon som Therese Lindgren la ut idag… 32 år gammal och byter om så man kan se både de ena och de andra och i nästa video gör hon sig själv till ett troll? Har svårt att förstå hur någon vuxen kan tycka att trollvideon är speciellt lockande. Så när dessa barn först ser den och i nästa steg ser hur Therese tar av sig framför kameran och visar bh osv ja då är de inte konstigt hur vissa barns lättklädda bilder sprider sig. Klart de känner det är okej när största idolen gör så för nästan 1 miljon subscribers.

      Att skifta fokus på ansvaret för vad barnen gör på internätet på det viset löser inte mycket. Det går ALDRIG att kontrollera allt som läggs ut på nätet, men det går ALLTID att försöka kontrollera barnets tillgång till nät .

      Lätt förenklat jag vet, men är SÅ trött på föräldrar som kör ”Du nudda den sist” med all form av ansvar, om de så är skolan, socialen, idrottslaget, random bloggare som i föräldrarnas tycke ska sköta ansvar och uppfostran av barnen.

      Ja och när de var på landet la hon ut när Anders hoppade trampolin näck med typ en emoji eller något framför paketet. Asså man såg ju inget såklart, men förstår inte hur Anders går med på det plus lite opassande kan jag känna

        Och det skulle komma nya hyresgäster dit efter Therese och Anders, fräscht att han har gnidit runt sin svettiga röv och dase på studsmattan. Stackars ungar som ska hoppa på den sen.

    Men hon måste ju sluta svara på kommentarerna och bara ignorera dem. Alla vet ju att hon exploderar för minsta lilla så det är inte ett dugg konstigt att hon får dessa retande kommentarer, och hon kommer fortsätta få dem så länge hon reagerar som hon gör.

      Sexuella trakasserier är inte ”retande”.

        Alltså, håller med dig vad gäller kommentarer som uppenbarligen bara är skrivna för att se Anna gå Baam Baam Baam men den i mitten tycker jag skiljer sig från ”retande” kommentarer.

      Hon kan ju inte ens låta bli att besvara kommentarerna på Flashback så kommentarer på blogg eller insta kommer hon inte låta gå förbi oemotsagda.

      Låter som min fröken i lågstadiet när mobboffret sökte hjälp hos henne. ”Men om du slutar bry dig så tycker de inte att det är roligt längre!”

      Eller så måste man få bli arg, ledsen, besviken, rädd, whatever när folk är elaka mot en!??

        Tack

      Jag fattar inte att hon vill eller orka att svåra på sådana kommentarer. Personen som skrivit det bryr sig inte. sjuk människa som skriver sådant.

    Aldrig Ok med vare sig sexuella eller viktmobbingskommentarer.
    Hoppas Aschberg lägger sig i, kan bli ett spännande program.

      Inser du att Anna förmodligen hade dött av vätskebrist om hon hade varit med i Trolljägarna?
      Hon hade gråtit tills hon svimmat.

        Tänkte inte på det, men blir det ett program lovar jag att sponsra med både vatten och resorb. ?

      Inte vågar Aschberg eller någon annan göra något för Anna Book. Dom såg ju hur det gick för Arga snickaren.

    Tänk att Anna tjänar på att dessa knäppskallar skriver skit för då får hon sympatier och uppmärksamhet. Vad skrev LD? – Och tack vare LD så skriver du försvarande för tvivlar på om du gjort det annars, men kanske du gjort. Hade annars förväntat mig att du skulle skriva raljerande och skratta åt hur Anna skällde ut någon efter noter som nämnde att ta det försiktigt med alkoholen ojoj… Trodde även du skulle reflektera över det faktum att Anna numera alltid och ofta skriver -här hemma i spanien- HEMMA – hon trycker på det och upprepar det mycket nu så att folk ska tro att det är deras eget hem, deras egen lägenhet haha hon är rolig Anna – rolig, genomskinlig och förutsägbar.

    Verkligen inte ok att kalla nån pajhål.

      Tror ingen kallades pajhål, försvarar inte men pajhål betyder munnen typ hålet man äter genom tror jag.

      Förstår att det kan vara svårt för vissa med läsförståelsen ibland, men det är ingen som har blivit kallad pajhål (slang för mun) i den här härvan.

    Hade inte LD försvarat henne så tror jag inte att detta inlägg hade existerat.

      ?

      Det har du alldeles rätt i. C är ju en av Bookens värsta mobbare. Ogillar personer som är falska.

    [Borttagen kommentar]

      Jag misstänker att alkohol är en känslig fråga för Anna. Jag drar mig till minnes hela ”oförskämt att anta-grejen”. Alla har vi våra känsliga punkter. Det KAN ju vara så att hon känner någon som har problem med alkoholen. Jag insinuerar inget alltså, jag känner inte Toledano Book på något vis.

    Jag skulle gärna se en kartläggning/granskning av Perfect Day media. Folk hoppar av som råttor från ett sjunkande skepp och jag såg Camilla Åstrands inlägg om sin nya tjänst på IG. Där skriver hon en smörig tacktext till Hannah och Amanda (där hon också taggat båda), men det är bara Hannah som svarat. Amanda har varken skrivit något eller gillat Hannahs svar till Camilla. Tala om statement.

      Jag vill också gärna se den granskningen. Var väl en tidigare granskning om arbetsförhållandena där de var inte så trevlig mot sina anställda, förutom favoriterna då ?

        Var de dem som skulle ha koll på alla anställdas menscykel? Så jävla skruvat

    Bra där!???

    Är det bara jag som tänker tanken att hon skriver dessa ”hatkommentarer” själv? ?
    Känns som att det är hennes sätt, fiska lite sympati och och ser sin chans att få vara relevant…
    Vill ändå poängtera att jag inte stödjer oschyssta kommentarer nånstans, om nu så är fallet här ❤️

      Samma här. Tänker också på varför hon inte tar bort dom? Hon tar ju bort för det minsta lilla.

    Jag är med dig

    Jag tycker att det vore trevligt om du kunde hjälpa till att motverka näthat men i flera av dina inlägg uppmuntrar du till det. Varför är du så elak mot vissa influenser?

      Vilka influencers har hon varit elak mot?

        Vad får stå kvar om Bella tex?

    Mata troll och koka bärsbuske. Hejdå.

    Försvarar inte trakasserierna mot Anna Book, men varför i fridens dagar måste hon berätta att hon sög av sin man på en Ica-toalett?

      Ja det konstigt att hon reagerar som hon gör, när hon går ut i media o snackar om sex på Ica toalett
      och att hon gärna vill ha en trekant
      hon har sig själv att skylla

        Ja, och hur mycket skit har hon inte svarat följare på instagram när det frågats enkla ”snälla” frågor.

          Ja, bara att gå in och kolla vad hon har svarat för helgalet till en person under sin senaste ig-bild nyss tex.

            Ja jisses vad pinsamt.?

            Hon har verkligen taggarna utåt. Verkar väldigt känslig och lättretlig. Hon verkar ha humör. Det verkar vara väldigt glatt eller väldigt ilsket där, antingen väldigt uppåt eller väldigt nedåt, verkar sällan vara mittemellan tycker jag.

        Men va? Så hon får helt enkelt skylla sig själv för hon vill ha en trekant och har tydligen sagt att hon sög av sin man på en Ica toalett? Ja jo det är JÄTTErimligt att få helt sjuka och perversa kommentarer skrivna till sig då. Ibland undrar jag jävligt mycket över vem som skriver dessa kommentarer och tycker folk ska ”skylla sig själva” smh

          Kanske samma personer som tycker att en tjej som haft på sig ”för utmanande” kläder och sedan blir våldtagen, får skylla sig själv?

            Jo men precis. Vet inte om jag blir mest arg eller ledsen?

    En helt annan sak, nu är Simon ”sång och dansmannen” underhållningen i Hannah och Amandas tågvagn på väg till Way out West, stackarn får visst aldrig ta det lugnt…

      Han verkar ha fastnat i en jobbig roll som ngn slags joker ???

      Jag tror snarare tvärtom. Att han helt enkelt gillar att showa 🙂

    Så tråkigt att det inte går att ha en diskussion om amning utan att folk ska dra det till sin spets och jämföra det med att amma sin katt, leka sexuella amningslekar med vuxna män offentligt och flasha boobsen på Ica bara för att. Är ni dum eller spelar ni dumma? Snacka om att förlöjliga hela diskussionen kring amning. Vi pratar om små barn som vill ha mat. Inget annat. Hoppas ni inte har barn.

      Äsch, hamnade under fel inlägg. Skit samma.. Det är en för löjlig diskussion för mig ändå.

      Jag förstår vad du menar och håller faktiskt med.
      Saken är den att det hamnade där en gång förut pga av att ”folk” vägrade svara på en enkel fråga. Då tog Henrietta i mer och mer i hopp om att få ett svar. Det kom aldrig. Tyvärr för efter att hon ställt frågan så blev jag också nyfiken på att höra svaret.

        Men släpp det. Det är en viktig diskussion som förlöjligas av att kräva svar på om man får amma sin katt eller sin vuxna man bland folk.

          Det var inte det frågan egentligen gällde och jag har nog släppt det mer än vissa andra eftersom att det dras upp med jämna mellanrum helt random av diverse anonym, senast var det igår eller i förrgår.

          Och Henriettas fråga var viktig. Mest för att kunna hjälpa och föra frågan vidare om att fritt kunna amma utan ifrågasättas. Och innan den frågan snuddas vid och vågas diskuteras innan dess så kommer det inte gå att övertyga på bred front alla om att amma ska vara naturligt och var vi kan vara överens om att gränsen rimligt bör gå, samt att ”alla” nog borde erkänna att även de har en gräns när det tycker att anständighet har passerat.

          Man måste nog förstå att det finns många som inte köper ett svar som påminner om ”därför” istället för en genomtänkt analys som bygger på att det både ges och tas respekt för alla i samhället.

          Så jag förstår att det låter fånigt för dig, det hade jag också tyckt, men grundtanken var viktig och absolut värd att beakta.

          Så just för att jag tycker att det är viktigt att ”få lov” att amma annat än hemma så väljer jag att försätta försvara att Henrietta vill ha ett svar.

            Ok

            Är det ens ett problem att gränsen är odefinierad? Är det ett problem att äldre barn och tonåringar ammas till höger och vänster? Ja, det är okej att amma barn och nej, det är inte okej att leka sexuella amningslekar med sin man på bussen för det. Jag ser inte hur det kan vara så viktigt att driva den diksussionen bara för att någon enstaka ammar en femåring.

              Men förlåt, den här diskussionen ska vi inte ha här. Jag postade fel och ska inte driva vidare det under det här inlägget.

              Plus att om man klickar på synonymerna, så får man ännu flera liknande fraser/ord.

                ??

    Anna gick fullständigt i taket på sitt senaste inlägg också och är rasande på någon som ifrågasatt att hon är naturell då man ser att hon är sminkad bl a. Anna påpekar då att hon minsann bara har väldigt lite mascara och kajal, väldigt lite. Vissa saker verkar känsligt för henne, hon har ju förutom kajal och mascara, botox och fixade bryn också. Försvarar inte vissa kommentarer hon fått men just detta var väl inte så farligt men Anna verkar väldigt känslig och lättkränkt. Väldigt.

      Ja, hon verkar extremt lättkränkt! Sen är det såklart aldrig okej att folk skriver en massa vidriga saker till henne.

    Lite OT men…. Har Karin /Kajjan tagit bort sin insta?

      Nej

        Ok, hittade den inte nu bara. Tack ?

          Kanske är shaddow banned

    ”Ja, tror det eller ej, och det är inte ens skriver ironiskt.”

    Really?

    Otroligt tråkiga kommentarer från läsarna i denna blogg! Så många som bara vill tjafsa!

    När det gäller Anna Book så är hon gränslös i sitt sätt att bemöta sina följare. Självklart ska man inte behöva tåla sexkommentarer men den som skrev om alkohol hade hon kunnat välja att inte svara på eller bara svarat kort.

    anna book har endast sej själv o skylla, som man bäddar får man ligga, hon är ju så sjukt otrevlig mot så många

    anna skriver som vanligt elaka svar på sin blogg! usch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.