Någon som undgått Systrarna Graafs realityserie?

Är dunderförkyld men har kört på hela veckan ändå. Pressdag för TV 3, plåtningar och intervjuer hela veckan. Det har iofs varit väldigt roligt.

För du har kanske anat att jag och syrran spelat in en reality. Vi har inte fått säga nåt förrän nu. Du kommer får följa oss under hösten i rörligt format. Du läser ju bloggen och får hänga med i glädje och sorg, livets bergochdalbana här. Men du blir allt såklart med verkligt och mer personligt. Men Jag är forfarande privat.

Man lär känna oss på ett annat plan. Det är vi vi och inte bara vi i text och bilder. Ja du förstår.
Systrarna Graaf. Kort och gott.

Det blev lite av en vändning för mig. Har mått så dåligt och detta gav mig sig skratt och upplevelser. Det är djup och tårar i programmet men så mycket skratt. Har inte skrattat så mycket på länge. Precis vad jag behövde.

Vi har alla haft det galet kul under inspelningarna. Teamet har följt med oss i allt vi hittat på. Våra liv. //Hannah Graaf

”De har inte fått säga något förrän nu”?
Okej, men alla tusen bilder och inlägg med kameramän, mikrofoner och annan subtil tv-inspelningsutrustning som systrarna publicerat?
De har sannerligen varit superhemliga! 😉
Särskilt Magdalenas dementi till Nöjesbladet var hemligt diskret. Ytterst diskret.

Man måste nog ha varit både blind och döv för att ha missat att systrarna Graaf spelat in tv under våren och sommaren, men kanske var det kanalen som var det hemliga? Eller det ”supersvårutlistade” namnet – Systrarna Graaf? 
Ah ja, the cat is out of the bag och vi har ytterligare en reality att bänka oss framför när höstmörkret faller utanför fönstret.
Kommer detta vara programmet som konkurrerar ut Wahlgrens Värld eller är det på tok för etablerat för att ens känna sig lite hotat?
Jag tror Wahlgrens värld sitter säkert, trots att de fick se sig utan pris på helgens Kristallengala.
Vad tror ni?

 

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror inte detta kommer göra någon större succé men vi får väl se 🙂

      Ja vem vill se två föredettingar visa upp sina högst mediokra mammaliv…. sorgligt… två utvecklingsmodeller från 90talet som tror de är stora nog att göra tv. Sorgligt.

      Riktiga tv serier skapade av riktiga manusförfattare är vad som behövs inte massa tjafs

    Jag tror faktiskt att folk börjar ledsna på Wahlgrens. Man kan det nu, det är dags att gå vidare.

      Har ledsnat på Wahlgrens, säkert för ett par år sedan. Detta betyder inte att jag kommer se på Systrarna Graaf. Alla dessa realitys är så ointressanta. Observera, bara min personliga åsikt.
      Ge mig Anna Book! (skämt)

      Aldrig sett det men är ändå less på Wahlgrens ?

      Lite mer behållning av Wahlgrens har jag när Christina Schollin och Hans Wahlgren är med i ett avsnitt.
      De är i alla fall något mindre förutsägbara än övriga deltagare.
      T o m Ullared känns mer spännande och innovativt än Wahlgrens nu för tiden 🙁

        Kul hur olika man kan tycka. Jag får panik när Christina är med, blir så uppstressad av hennes sega/upprepande personlighet och måste byta kanal eller spola fram direkt!

          Skönt att höra att jag inte är ensam!

        Ullared slår fasiken alla andra reality program i Sverige och då gillar jag verkligen inte svensk reality. Men Ullared är så bisarrt, de är roligt och mysigt lite på samma gång. Känns som man kommit ut på vischan och blir bjuden på gofika när man tittar på de ??????

          Klockrent!!! Exakt så känner jag med när jag ser Ullared!

      Jag älskade wv men nu klarar jag inte av det. Biancas attityd mot sin mamma kväver hela programmet.

        Hon är vidrig mot sin mor, på fler olika plan!

    Snacka om att tro att ens liv är så förbannat intressant..
    Å barnen, har de nån röst i all offentlig utfläkning?
    Trött på dessa fjompiga ”tårar och livsskratt”. Blä

    Så tröttsamt med alla program om eller med kändisar hela tiden.

      Först ska vi se dom dansa i Let’s dance, baka i hela kändissverige baka, tala ut i nyhetsmorgon, delta i klassträffen, delta i Renées brygga, vara med i Farmen, vara med i Robinson, ha egna program om sina liv.. SUCK

      Skulle faktiskt vara betydligt mer intresserad av att se program om/med vanlisar, tycker alla kändisar är affekterade, korkade och så tråkiga att klockorna stannar.

        Kollade på det nya programmet ”tjuv och polis” på svt igår med vanliga personer som ska utföra brott. Det var riktigt bra!

          Det var ju världens veligaste program. Bra för riktiga tjuvar och ba: okej så agerar polisen under ett rån, då gör vi såhär istället!

            Ja det var många användbara tips faktiskt ?

              ??

            Det är nog knappast något nytt i programmet för de som genomför värdetransportrån.

        Kamerorna är välkomna till mig. Ensamstående mamma på heltid, jobbar 100%, kroniskt sjuk och får ändå ihop det.

        Om svenska folket hade tittat? Haha inte en chans ?

      Finns inget mer basis än svenska d-kändisar…. att de inte skäms

    Kul att folk tycker sånt är sevärt. Smaken är olika. Kanske är det bra?

    Ska bli SÅÅÅ roligt att se och följa dessa tjej/kvinnor/damer som är precis mitt i livet och precis där jag är. Jag välkomnar all reallity som inte är bara läppglans och gala, för jag hoppas vi får se hela jävla livspusslet som det innebär att vara separerad familj och att de kan bjussa på schemaläggningar, tjaffs mm. och är det några som kan det så tror jag faktiskt det är Graaf´s.

      Så länge cashen rullar in så kan de nog bjuda på vad som helst

      Nja kommer nog vara väldigt planerat för att visa hur galna de är och vilka fantastiska liv de lever. Fullt med tillrättalagt kontent kryddat med lite lagom kaos.

      Livspusslet alltså ryser vilket larvigt ord, behöver tio skämskuddar den jotex bara jag tänker på ordet

      Mio; Tror inte att du kommer att få se det ärliga livspusslet bakom stängda dörrar, de sållas vad som ska visas och inte.
      De kommer med all sannolikhet inte att vara helt öppna om sina privatliv och visa upp allt som händer i deras liv.

      Det som är schemalagd är ju vad de ska hitta på i serien.
      Dom bilar ner till Spanien betalt av produktionen så klart för att hämta hem H saker.
      Dom spelar in en fejkmidsommar innan själva midsommar.
      Är det kanske pga denna serie som båda systrarna har fixat sina tänder och stajlat sina hem, med konstgjord gräsmatta och växter som ingen kan sköta.
      Det handlar ju inte om deras vardag, det är bara fejk.
      M kommer att vara lite cracy, nöffa som en gris och hoppa upp på bord.
      H kommer gråta och vara ledsen en del.
      Sen kommer dom skratta hysteriskt så dom kissat på sig….
      Jag kommer inte orka. Lika lite som jag orkar se på när Pernilla blir sjukt illa behandlad av Bianca.
      Det finns som tur är andra kanaler.

    Det är på något vis tragiskt att vuxna människor är så bekräftelsesökande att de inte känner sig sedda eller mår bra utan en kamera upptryckt i ansiktet, de påminner så mycket om barn eller ungdomar ” se på mig” och inte som vuxna personer.

      Håller helt med. H och M är båda över 40 men känns väldigt bekräftelsesökande. Hatar det här med att man inte blir vuxen idag. När blir man det egentligen? Vid 50? Å andra sidan kanske det mest är så i storstäderna?

      Och varför i hela friden får inte en 40-årig kvinna åldras utan ska ha hårförlängning, vara blonderad, ha tatuerade ögonbryn, fillers, botox, läppförstoring, bröstförstoring och korrigering och kanske även ännu fler ingrepp. Någon mer som tycker att det är SÅ sorgligt?

        Vad då får, det är Inte upp till dig att bestämma. ?

        Tycker snarare du är sorglig som bryr dig hur andra människor beter sig och se ut. Man behöver inte se ut som en rugguggla och lösa korsord bara där man fyllt 40!

          Det är inte bara systrarna som genom sina ”perfekta” utseenden och genom sin offentlighet bidrar till utseendehets. Många andra influencers påverkar också. Utseendehetsen finns överallt i samhället. Alla får självklart göra som dom vill. Men om man tänker djupare är det inte klokt att vårt ”värde” som kvinnor ligger så mkt i vår ungdom och skönhet. Jag vill inte heller se ut som en rugguggla. Men när jag analyserar varför inser jag hur påverkad jag är av normerna. Det blir bara värre och värre. Rumpförstoring, fejktänder och alla dessa injektioner för att vi har lärt oss att rynkor är fult. Och nåde den som har en (lite större) fettvalk. T o m unga tjejer sysslar med sånt här. ”Hur många industrier skulle inte gå i konkurs om vi kvinnor bestämde oss för att vi dög som vi är.” Hört det citatet en gång och tycker att det är bra.

            Svar till 17:08. Och tänk vad mycket tid som skulle frigöras om vi slapp noja över utseendet. Redan som liten flicka lär man sig hur viktigt det är att vara söt. Tänk vad mycket annat som man skulle kunna lägga tankeverksamhet på istället för att oroa sig över sina fel i utseendet…

              Vi slipper noja, men vissa väljer att göra det.

            Tänkte på det härom dagen. Vi bombarderas med budskap om att ”äta rent” och undvika alla möjliga tillsatser och naturligt förekommande ämnen för den delen, för att hålla oss friska, unga och snygga. Däremot är det fullkomligt rimligt att ta en fet nål och spruta in alla möjliga kemikalier rakt in i kroppen. Det är ju så absurt.

        Jag bor i Stockholm (kommer från en mindre stad från början), jag känner 40-åringar med typiska ”svenssonliv”, 40-åringar med botox och blonderingar och 40-åringar som hänger på Stureplan i parti och minut. Tycker det är befriande att alla kan göra och leva hur de vill. 😀 I staden jag kommer ifrån skulle det inte gå för sig utan att skvallret skulle gå.

          ”Don’t feel guilty if you don’t know what you want to do with your life… the most interesting people I know didn’t know at 22 what they wanted to do with their lives. Some of the most interesting 40 year olds I know still don’t.”
          –Baz Luhrmann

        Bra summering 16:00. Ska bli kul att se ifall de vågar visa sig osminkade och rufsiga i håret, inte blonderat utväxten, får Tv-tittarna vara med vid besök på Eriksbergskliniken, injektionsbehandlingar, fillers/ botox. Verkar som produktionsbolaget styrt upp resor med släkten och kompisar, till Åre, segling i Croatia, midsommarfirande i förväg med släkten, inspelningen verkar konstgjord. Tror inte de kan ersätta Parneviks.

    Följer inte någon av deras blogg men tror en serie med dem kan vara skoj. Tror inte folk tröttnat på whalgrens än. En serie som dock var så tråkig var Laila bagges. Nu såg jag i och för sig bara ett avsnitt, men klockorna stannade!

      Pallar inte med Laila Bagge och hennes flabb! ?

    Gääääsp, vem orkar med en tokrolig till realityserie…?

      Jag. Kollar ju inte på alla, så för min del är det inte så många.

    Gnäll, gnäll, gnäll ?

    Bilden Influencers som bara fiskar efter att sälja hela tiden, äntligen fick jag säga det.
    ***GRAAF FISK***

    Vet inte om det nödvändigtvis kommer att konkurrera ut Wahlgrens men det uteblivna priset på kristallengalan sa ändå en del – Folk har börjat tröttna på Wahlgrens värld. Det är ju same-same hela tiden? Pernilla flamsar, Bianca klagar (om än rolig) och så lite events och framträdanden därimellan ?

    Jag följde det första 2 säsongerna men det är nog dags att kasta in handduken nu!

      Betyder inte att folk tröttnat, betyder ju bara att det kommit något annat folk gillade mer. Som att säga att Taylor Swift är bortglömd bara för att någon annan vann ett pris. ??

        Men om folk gillar något annat mer, då kommer ju siffrorna att dala för Wahlgrens? Kan inte riktigt hålla med om jämförelsen med Taylor Swift dock, jag förstår din poäng men går inte riktigt att jämföra. Jag tror i alla fall att folk har börjat tröttna på dom, så får du tro vad du vill! ?

      Pernilla är hur korkad som helst

        Spela roll, hon är riktigt rolig!

          Följer inte Wahlgrens slaviskt men ser några program då och då och måste säga att jag gärna skulle vara vän med Pernilla. Tycker hon verkar vara en toppenkompis, snäll, omtänksam och rolig med självdistans.

      Såg just delar av en repris ???
      Pernillas hysteriska garv.
      Biancas noll koll på det mesta
      Benjamin hysterisk över matlagning

      Näääääää helevete bytte kanal fort som fan

        Ja vad hände med ödmjuka trevliga Benjamin? Helt hysterisk över någon pasta som alla gillade men han tyckte att han misslyckats med. Oliver som en storboss som ingen fick säga emot. Och en nervös Pernilla som flabbade och var rädd att någon skulle bli arg?

    Känns så fel att det sänds nu. De skulle ju ha gjort det när de var artister och folk faktiskt gillade dem.

      Obs, fattar att folk gillar dem nu också. Men var ju mer utspritt när deras låtar spelades överallt.

        Men den här typen av program fanns väl typ inte på den tiden ?

          Känns fortfarande fel nu. Förstår inte vilka som vill kolla mer än deras följare. Vilket är få i tittarsiffror.

    Barnperspektivet är intressant. Nu ska alltså H:s och M:s barn bli tv-kändisar. Varför?! Känns inte sunt. Dom har säkert frågat barnen om dom vill vara med, men barn är knappast mogna att fatta sådana beslut. En sak att H och M Vill upprätthålla kändisskapet men tycker att dom ska lämna barnen utanför.

      Kommentar från häromdagen:

      ”Superbra ju, goda nyheter.

      Läste någon intervju med Lance om hur oroligt psykiskt dåligt han mådde under Lets Dance, att mamma Maggan lurat honom in i det. Läs tvingat.
      Precis så uppfattar jag henne i dagsläget, gränslös och att barnens mående står sekundärt med hon får några fler minuter i rampljuset.
      Usch blev verkligen beklämd av detta, hur totalt överkörd han lät, som att det var normalt…”

      https://bloggbevakning.se/2019/08/31/vad-ska-alla-mamma-influencers-gora-nar-den-nya-lagen-kommer/

        Där tror jag du satte fingret på varför man får en sådan obehaglig känsla av Magdalena Graaf. Det där med att hon verkar så iskall och gränslös när det kommer till pengar och kändisskap, så till den milda grad att hon kan nästan gå över lik och offrar sina barn för sakens skull. Samt hur manipulerande hon verkligen är inför sina barn (och även på bloggen), dom har ju inte en chans att stå upp mot henne. För att sedan vända det hela till hennes egna fördel. Jag får rysningar!!!

          Oj vad har du fått allt det där svamlet ifrån.
          Det är snarare hennes ganska vuxna barn som bestämmer över henne.

    Fascinerande hur systrarna är kvar i rampljuset efter att ha haft 1-2 hits på nittiotalet. Och undrar hur mycket cash som dom drar in i månaden på sina bloggar och med alla samarbeten. Nån mer som är avundsjuk på dom snabba och feta pengarna som det resulterar i? Men kändisskapet, nej tack.

      Nä, är typ aldrig avundsjuk på någon.

      Omsättningen kan du kolla på alla allabolag.se eller merinfo.se MG ”Ett sant nöje i Stockholm AB 5590417001omsätter 3 miljoner kr” 2018. HG ”Wioliv AB 5567759864 omsätter 1 miljon kr, suppleant VD”.

        2017

      Fast dom blev väl ändå inte kända för sina låtar? Dom blev ju kända för dom vek ut sig och åkte runt hela Sverige med sina jättetuttar. SEN fick dom spela in några låtar.
      Hälsningar från en som var vuxen redan på 90-talet ?

        Svar 22:09 De vill ju gärna framhålla sina ”kristna värderingar” till och från. Måste vara en speciell frikyrka de tillhör?
        Vad tyckte deras föräldrar om nakenutviken tillsammans, två systrar? Inte så vanligt.
        Hur har barnen nu när de är stora påverkats av mammornas utvik? Kanske svaret kommer i deras Tv-show?

      Det är nog inte ”hitsen” som gjord dem kända eller håller dem kvar i rampljuset.

    Någon som vet varför systrarna var ovänner under flera år? Tror inte att det berodde på nåt spratt i ett tv-program som påstås ibland. Känns bara som en ursäkt.

      Blir gissningsvis ganska stelt i familjen när man går igenom vad Magdalena gick igenom. Tillsammans med kriminell, leva på flykt, sen enormt kända ganska snabbt, hjärnblödning, sonen dör.. Är ju många år Maggan mått dåligt. I en perfekt värld orkar man stötta sitt syskon i allt, men är ju ganska normalt att det blir svårt att ha en bra relation genom allt.

      DET skulle jag applådera om de vågade avslöja det verkliga skälet till.
      Några vet – men än så länge tiger de.

        Och varför My Martens drogs in i härvan…

      Hanna låg med Maggans ex Magnus Hedman.

        Är det sant? Han är ju så galet oattraktiv. Varför gjorde hon det?

    Jag gillar farmen när vanligt folk är med. Detta program om systrarna kommer jag inte se.

    Har du helt slutat skriva om Cissi Wallin, CamCam? Hon var ju involverad i rätt mycket drama förra veckan som alla ville att du skulle skriva om men det lyser ännu med sin frånvaro. Häromdagen blev hon officiellt åtalad för förtal. Idag slogs det fast att SVT agerat fel vid Uppdrag granskning.
    Förstått att du går igenom mycket just nu så det är förståeligt om det bara är för att du inte orkar just nu, var mest bara nyfiken om det fanns någon speciell anledning till att du slutat skriva om henne?

        Det var nog inte det inlägget ! Drama med ladydhamer ?

        Hade missat detta inlägg men var dramat med LD m.fl. som jag syftade på ?
        PS. Man får faktiskt svara trevligt även på internet ?

          Hon har ju inte slutat skriva om henne, du hade bara inte kollat tre dagar bakåt i arkivet. Eftersom du uppenbarligen vet att hon går igenom något personligt nu så kanske du också förstår varför hon inte skrivit om just det drama du eftersökte? Utan att ställa inlindade frågor för att stilla din egen nyfikenhet.

            Oj oj här har någon vaknat på fel sida av sängen! Varför denna ton? Ställde jag frågan till dig? Eller varför tar du så illa vid dig?

            Nej jag vet inte varför hon inte skrivit om dramat mellan CW och LD, det var lite därför jag frågade… Om det fanns någon anledning utöver att hon går igenom något. Det var liksom en rätt stor grej och många i kommentarerna som efterfrågade det men ännu har inget kommit (trots nya inlägg i övrigt).
            Hoppas du vaknar på rätt sida imorgon!

              Oj vad har du fått allt det där svamlet ifrån.
              Det är snarare hennes ganska vuxna barn som bestämmer över henne.

    Man brukar ju stötta varandra när det är jobbigt, när man är så tajta som systrarna var. Dock efter sonens död blev dom vänner igen. Men innan dess gick dom ju från att vara supertajta till att i princip aldrig umgås. Den äldre o den yngre systern åkte ut till sin mamma olika dagar och firade jul t ex. Tror mer på detta som ibland kommit fram att det eventuellt var otrohet och/eller intimt umgänge med den där dansaren som gjorde att det blev infekterat.

      Skulle vara svar till 16:13

      Stämmer bra det ! Läs mys kommentarer på inlägget förra veckan där var det bekräftat !

        Alltså my bekräftade det !

          Men haha, bara för My bekräftar något så är det inte sant. Hon är ju inte den mest pålitliga människan ?

            Haha ?. Hon är ju mytoman ut i fingerspetsarna. Trodde nog att hon kunde bita systrarna i ryggen i samband m deras lansering. Men hon biter dig själv i röva i vanlig ordning.

              Tror inte alls på att My är mytoman. Hon svarade på en otrevlig kommentar på sin blogg, därav förklarade hon varför de inte var vänner längre. Tycker att hon är en affärsdriven kvinna som klarat av att resa sig upp ur diket flera gånger. Jobbar och sliter och är en bra mamma till sin gulliga son.

                Eh. Kan du ange någon affärsframgång hon haft. Driven? Det kan vem som helst vara, men Det behöver ju inte likställas med affärsinne.

                  Hon startade egen blomsterbutik när hon var väldigt ung. Hur många vågar starta eget när man är ungdom? Har vidareutbildat sig efter konkursen inom olika yrkesområden, även om hon inte har jobbat som mäklare, så vågade hon i alla fall påbörja utbildningen. Hon brinner för träning, och har utbildat sig till PT. Sist men inte minst, hon har stått på egna ben hela tiden, ingen rik karl som backat upp med pengar, till skillnad från andra…

                    Men det är ju inga affärsframgångar. Hon har ett långt cv av påbörjade projekt. Om någon skulle efterfråga referenser tror jag inte de skulle beskriva henne som ett drivet affärsnille. Dessutom väldigt okonsekvent och opålitlig.

            Precis, hur pålitlig är hon? Inte alls och hon har INTE bekräftat det alls. Men hon försöker insinuera och smutskasta andra för att rentvå sig själv. Och detta klickfiske här… och köper instagramföljare.. Pinsamt.

            Vrf skulle my ljuga hon har en stor plattform ) just saying

              Varför? Ja du hon ljuger ju en massa för att verka bättre, för vinning, för sympatier, hyllningar, uppmärksamhet, tjäna pengar osv. Vad har det med att ha stor plattform att göra, ingen med stor plattform ljuger eller vad menar du, hur tänker du??? Hon har en ”stor plattform” pga denna blogg och pga Graafs. Korkskallar här alltså.

                20:34, en fråga vad ljuger hon om?

          Nej My har inte bekräftat någonting! Sluta fiska läsare (My), sluta skicka klick till Mys blogg genom att ljuga, skvallra och fiska här. Hennes blogg har ökat av allt fiskande här på sistone. Suck.

            Jo det har hon. Att hon behåller namngivning har är det samma som att bekräfta. Vad gör det att hon får klicks?
            Hon är desperat och behöver sina
            judaspengar

              Men ge dig! NEJ hon har inte bekräftat någonting men hon vill starta skvaller, insinuera, smutskasta och få sympatier och många klicks. Ju mer klick desto mer pengar tjänar hon.

              Oförskämt att säga ”judaspengar”
              Skäms!

      Varför skulle Maggan sluta umgås med Hanna pga en dansare??
      Tänk litet längre…. Maggan fick reda på något Hanna gjort som innebar att hon klippte all kontakt med sin syster under väldigt lång tid. Då är det riktigt allvarligt.

      Vem är dansaren?

        Spelar ingen roll eftersom det är ett rykte som inte stämmer.
        Det som är intressant är vad Hanna gjorde mot Maggan som fick henne att tappa topplocket?!

          En viss förre detta man blev intressant.

            Vi är tydligen flera som vet ??

          Eller vad Maggan gjorde?

        Daniel sa Silva

    Det program jag minst av allt skulle se. En som ligger i sängen och äter finn crips och tittar på tv, en som åker t o r till Spanien. Eller har produktionen hittar på en massa ”tok” så familjerna får göra saker de aldrig gör annars? I så fall har det inte så mkt med deras vanliga liv att göra eller? Deras bloggar har inte gett mersmak.

      Produktionen har hittat på. Det blir ingen riktig reality show. Synd! Annars hade det kunnat bli liiiite intressant.

    Kommer inte kolla på skiten :/

      Hur vet du att något är skit om du inte kollar på det??

        Gillar inte bloggarna = skit
        Serien = skit

    Jag tror att hållbarhetstiden för nya koncept blir allt kortare. För länge sedan fanns teveserier som Onedinlinjen (nio år), Dallas (13 år), Lilla huset på prärien (nio år), Hem till byn (alldeles för många år) och så vidare. I dag är de tillgängliga kanalerna fler, samtidigt som revolutionen med de sociala medierna gjort att det finns så väldigt mycket mer innehåll att konsumera, och i samma takt väljer man dels bort väldigt mycket mer, dels minskar orken att fortsätta kolla på något som inte känns fräscht. Det är så lätt att välja något annat, något som lockar för stunden.

    Min spaning gäller också för alla bloggare. Halveringstiden för ära och berömmelse blir allt mindre. Det kommer hela tiden nya bloggare, nya fenomen, som gör att det helt enkelt inte går att vara aktuell i hur många år som helst. En dag står man där med miljonlån på kåken på Lidingö, de egna produkterna reas ut på Gekås, satsningen utomlands torkar ihop, de gamla stabila kunderna går någon annanstans, intäkterna för de jobb som ramlar in sjunker, uppdragsgivarna kräver garanterad lönsamhet på investerat kapital.

    Kvar kommer ett par, tre riktigt stora unga bloggare att finnas kvar som tjänar pengar, samt ett större antal mikrobloggare med vars hjälp företagen kan detaljstyra sin försäljning. De andra får skaffa sig ett lönearbete.

    Jag längtar tills det börjar! Älskar systrarna Graaf!! Öppna, härliga, jobbiga, underbara och roliga! Kommer bli succé tror jag!

      Jag minns när Hanna var med i Let´s Dance, har aldrig sett en sämre förlorare när hon blev utröstad. Hon gav fingret till svenska folket i Tv-eftersnack och yttrade sig att det var den svenska jantelagen som gjorde att hon blev utröstad. Hon hade tydligen inte förstått vad Let´s Dance går ut på, de som dansar bäst går vidare. Hennes syrra hängde också på i Tv-eftersnack med uselt beteende, sade något i stil med att ”är ni dumma i huvudet” (svenska folket) och även hon gav finger.

        Och hennes f d man skrev ett inlägg om att det var: ” för att hon var för snygg” som hon röstades ut!!!
        Inlägget togs bort senare under dagen.. Det säger väl en del om vad det här är för människor och vilka värderingar de har, och framförallt på hur de ser på sig själva och sina medmänniskor.

        Ge dem inte mer uppmärksamhet.

          Så bra skrivet!

          Det var huvudet på spiken snälla ge inte dessa personer mer utrymme. Deras liv handlar hela tiden om att ta genvägar. Bra exempel är när Maggan på fullaste allvar, här om året, hade tänkt att fira en egen ” låssastudent”. Detta genom att åka skrikandes på ett flak genom Stockholm ihop med något annat stolpskott. Vad hon helt missat är att glädjen med att ta studenten är att man presterat och klarat av något. Hela hennes utseende är ju bara genvägar. Löshår, lösfransar, botox, nya tänder m.m. Sedan har hon dessutom mage att låssas att det är sockertabletterna hon kränger som ger henne sitt utseende. Självklar åkte hon till Thailand för att bli smal. Att hon sedan låssades om att det handlade om sorgen efter sin döde son som hon behövde läka ifrån är bara så vidrigt. Att läsa hennes blogg är som att se en tågolycka i slowmotion. Det kommer inte komma något gott ur det sätt hon lever på. Möjligen pengar men jag önskade hon skulle förstå att det är långt ifrån allt.

            Med den livserfarenhet hon säger sig ha, så fattar jag inte att hon kan vara så självcentrerad. Hon har gått igenom så mycket – säger hon. Men det förundrar mig att Magdalena ändå diskuterar hårfärg, kläder, irritation på läsare, kroppsvikten, fester, resor etc. Varför denna fasad? Magdalena säger att hon inte bryr dig om vad andra tycker och ändå är det bara det yttre hon diskuterar hela tiden.

            Ja precis hur kan hon gå ner över 20 kg bara så där ! Hon va mkt snyggare förr ! Tror inte heller på piller

          20:36 Där ser man! Trodde att hennes f d man hade lite mer vett, en välutbildad affärsman, med bärgade föräldrar.
          Kanske är även PK med i deras show, som ska försvara allt och alla. Skulle kanske bli riktig bra show om även Filips ex sambo fick vara med. Blev dumpad efter 10 års tid samboförhållande, då FL blev betuttad av MG.
          Pratades en hel del om det i Ystad, hur illa Filips ex sambon blev behandlad, tack och hej, efter 10 års tid.
          In kommer MG och resten är historia…

            Där ser man, och så går hon i taket för att andra råkar dejta någon… ?

            Men snälla det är väl sånt som tyvärr händer väldigt många. Man blir kär i någon annan och gör slut med den man är tillsammans med.

        När vi ändå pratar minnen här, minns en bild på Magdalena Graaf i Brikenstjärnas bok, där hon är på någon slags scen och drar ner överdelen på sin urringade klänning. Man ser dom jättestora silikonbrösten rakt av, och man ser på bilden att hon verkligen njuter av det och uppmärksamheten kring det.

          Så tragiskt, som du skriver ger med inte mer uppmärksamhet!!!

          Ge Magdalena lite alkohol så händer sånt.
          Eller rättare sagt så händer väldigt mycket då.

            Alkohol och Magdalena verkar inte vara en bra kombination. Minns när hon la upp en bild eller om det var hennes kompis som la upp bilden, där hon med neddragna byxor och i stringtrosor mooonar framför kameran sittandes på huk på någon parkeringsplats på morgonkvisten. Den tog sedan ned, samt någon Åreresa när hon kindpussar yngre killar även då alkoholintag. Tycker riktigt synd om hennes barn, som får se och höra allt hon gör i offentligheten både i nyktert och onyktert tillstånd.

      När Hannah Graaf tittar på Bachelor med sina döttrar, 7 och 10 år. , det säger väl en del? Hur kan man ens göra det med så små flickor? Vilken ångest de måste få, inte nog med en så egofixerad mamma, sedan tittar de på Bachelor?. Stackars tjejer.
      Och Magdalena Graaf är inte bättre, hon har utnyttjat sina barn så mycket så att det är oanständigt.
      Lämna era barn utanför!

        Undrar hur döttrar agerar på att få höra att dom är så fina som dom är när mamman har gjort så mkt korrigeringar/ingrepp. Barn gör ju som bekant som vi gör och inte som vi säger. Även om jag personligen skulle vilja korrigera en del så avstår jag just för att jag inte vill lära min dotter att hon i framtiden måste göra div ingrepp. Hon är nog påverkad av alla dessa sjuka sociala medier.

      17:44 är det systrarna som skrivit kommentaren? Hyllar sig själva innan Tv-programmet ens börjat, komiskt.

    Jag tror det blir bra och intressant, jag kommer absolut kolla och har sett fram emot serien. Hoppas bara det blir mycket i deras hem, vardagsliv- och hemmiljö och inte bara uppstyrda resor just för serien. Hannah ska ju även vara med i Arga snickaren eller rättare sagt Anders knackar på nästa vecka såg jag på tv-guiden, blir intressant att se.

      Hur kan du tycka att det här är intressant? Skaffa dig ett bättre liv.

        Men så kan man väl inte säga? Vi roas väl alla av någon form av hjärndöd underhållning när vi behöver en stunds kravlös avkoppling?

        Jag har absolut inget intresse av just Graafs, men slökollar gärna på all möjlig annan skit när jag har tid att ligga i soffan. Det är ett sätt att orka med allt allvar och ansvar jag har i vardagen.

      18:30 Inte förvånad alls. Hon behöver säker få gratis hjälp med att få iordning sitt lilla radhus, trädgård, bygga till ett rum, hur som helst gratis smakar gott…

        Hon behöver det inte. Hon är höginkomsttagare och ingen mamma som vänder på slantarna.

    NOG en viss Toftby dam som e avis nu fast de e BÄSTA vänner =) e mkt komiskt allt

    Kan vi prata om två av våra största (just nu) kvinnliga skådespelerskor – Anja Lundqvist o Alexandra Rapaport – hur botoxade o fixade är inte dom?

    Tror Röse o Dufvenius har fixat o trixat lite med fast med klass. Sen har vi Bianca Ingrosso…inte alltför snart ser hon ut som Nicole Kidman.
    På tal om Maggan Graaf?

    Man undrar ju hur ansiktsigenkänning funkar för dessa stenansikten?⌚️?

      Jag tänkte också på deras botoxade pannor. Så stelt! De får ju enhelt egendomlig blick.

    Har också tänkt på det. Tittar på mig själv i spegeln och ser mitt häng, rynkor osv. Det är så jävla svårt att inte påverkas av alla bilder och ideal man matas med.

    Tillbaka till kändisarna. Ja, tror det också om Anja och Alexandra. Eva Röse ser ansiktslyft ut, tycker jag. Noll fett, häng och rynkor i ansiktet. Det är ju svårt för ”äldre” skådespelerskor att få jobb och dom känner nog press på att se unga ut för att få jobb. Till skillnad från skådismännen som såklart får jobb. Dom får ju pondus när dom blir äldre. Så jävla orättvist!

    Bianca Ingrosso, herregud hon är inte ens 25, så tragiskt att hon redan anser sig behöva korrigeras. Obs också tragiskt att vuxna kvinnor anser det. Evig ungdom och skönhet är det som gäller…

    Stackars stackars flickor som växer upp i denna hemska tid och genom sociala medier så tidigt lär sig att posera ”sexigt” på bild, kommentera varandras utseenden och söka och få bekräftelse på att man är snygg. Att vara smal (men ändå kurvig), snygg och sexig är otroligt viktigt, lär sig flickorna oerhört tidigt nu tack vare sociala medier. Flickors barndom blir bara kortare och kortare.

      Mitt 12åriga barnbarn drar ner tröjan nerför axlarna på sina bilder på sina sociala medier. Visar bh-bandet. Försöker se ”sexig” ut. Jag blir vansinnig!!!

        Hemskt, men med dessa influenser som finns överallt idag så är det inte konstigt att de vill hänga med. Men samtidigt ledsamt o framförallt är det ett klimat där ute som är både farligt o elakt för dessa unga personer. Jag råkade ramla in på Gunilla Perssons Insta där hon taggat dottern Erika så jag gick in på hennes konto…hemska bilder på den annars så vackra Erika.
        O till alla som hävdar att man ska få se ut som man vill o att det inte handlar om porr – Ehh jo – det är porr. Oavsett.

        Så ledsamt!

    Förstår dig, men sunt att du reagerar som du gör. Kolla tex Gunilla Perssons dotters Insta…o observera att Gunilla påstår att det absolut inte rör sig om utvik…där är däremot en riktigt osund reaktion. Stå på dig.

    Det är ju inte ens reality. Fejk och uppgjort alltihop. Hon visade tex hur de spelade in att de firade midsommar fastän det var långt före midsommar. fejkresor och uppgjorde sammankomster. Skittv!!

      Det är likadant i Wahlgrens värld att det är uppgjorda resor och sammankomster för produktionen ofta, även fast de inte hittat på annat midsommarfirande.

    Ge oss Anna Book istället!! Jag skulle sitta klistrad ???

      Hej Anna Book 😉 Nej tack, bevare oss! Men gärna Gynning, Bella och Bingo/Katrin däremot. Tror nog att Greta Gris och andra här som säger att det är skit och de kommer inte titta visst kommer att titta haha

      Gillar bilden på dig Anna, den med den blå kjolen …

    Kan se programmets intro framför mig.. Med deras megasuperhit ”You got what I want” och klippbilder från Slitz-fotograferingar..

    Tyckte de var rätt vågliga på 90talet när de svassade halvnakna på diskoteken och lät alla äckliga snubbar tafsa på plasttuttarna…

    Magdalena var i Thailand 5-6 veckor och opererade sig, snörpte ihop magsäcken och levde på flytande föda…det stämmer med tiden att man då tappar så mycket i vikt.
    Tyvärr ser hon nu äldre och sliten ut, går ju knappt att känna igen henne, smal men ser ut som en pojke i kroppen.
    Hanna ser helt annorlunda ut på andras bloggar än på din egen där hon ser perfekt ut och poserar så det är löjligt.
    Ska ändå titta på deras ”show” iaf första avsnittet, nyfiken är man ju.

    Från hörsägen på ett fik i Stockholm, hörde att systrarna inte pratar med varandra nu igen, trouble in paradise?

    Are you in need of Custom Research Paper Writing Services? Hires our Custom Research Paper Writers for all your Legitimate Custom Research Paper Writing Services.

    The information is very special, I will have to follow you, the information you bring is very real, reflecting correctly and objectively, it is very useful for society to grow together

    Your skill is great. I am so grateful that I am able to do a lot of work thanks to your technology.토토사이트 I hope you keep improving this technology.

    Jeongsu-bin, who was sprinting after sending a ground ball from the second baseman at the first base in the fifth inning, 0-1 in the 5th inning at the Jamsil Stadium in Seoul, was forced out and complained of pain only to the side after being forced out. .Doosan coach Kim Tae-hyung subtracted Su-Bin Su and put in 먹튀폴리스

    It’s really great. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. Do you know 온라인홀덤 ?

    Some really useful stuff on here, keep up posting. Cheers.
    파워볼

    That was an excellent article. You made some great points and I am grateful for for your information! Take care!
    경마사이트

    Good post however I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Cheers!
    오피

    I was actually captured with the piece of resources you have got here. Big thumbs up for making such wonderful blog page!
    파워볼

    It’s awesome to pay a visit this web page and reading the views of all colleagues concerning
    this piece of writing, while I am also zealous of getting knowledge.
    경마사이트

    Keep up the excellent work and delivering in the group!
    오피

    Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content!
    https://www.powerball365.info

    Aw, this was an extremely nice post. Taking a few minutes and actual effort to generate a top
    notch article.
    경마

    Thanks for sharing this marvelous post. I m very pleased to read this article.
    대딸방

    Wonderful post with amazing article. This post was very well written, and it also contains a lot of useful facts that is useful in our life. Thanks
    파워볼

    I definitely enjoying every little bit of it. It is a great website and a nice share. I want to thank you. Good job! You guys do a great blog and have some great contents. Keep up the good work.
    경마사이트

    After searching for a great site. I was so impressed to yours. This will probably give me ideas for my work. Thank you
    오피

    Of course, your article is good enough, 온라인바둑이 but I thought it would be much better to see professional photos and videos together. There are articles and photos on these topics on my homepage, so please visit and share your opinions.

    I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. , I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site? 토토사이트

    What a post I’ve been looking for! I’m very happy to finally read this post. 토토사이트 Thank you very much. Can I refer to your post on my website? Your post touched me a lot and helped me a lot. If you have any questions, please visit my site and read what kind of posts I am posting. I am sure it will be interesting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.