What she said!!!

När man trodde att man inte kunde bli mer mörkrädd och förbannad så dyker sådana här ”tips” upp på Facebook i en stor grupp med mängder av unga följare.
Vad är det för fel på folk?
Och i Turkiet – alla influencers nya resmål för allt från tuttar till nya rövar – sponsrade mot livesändningar på Instagram och lite käcka rabattkoder att locka sina följare med.

Jag instämmer till fullo med Annika aka ”Varm korv boogies” totala ilska! 
Gör du? När ska den här skiten få ett slut? På riktigt?

Tack för tips!

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Försök gå ner i vikt/leva hälsosamt ja, men använd för i helvete inte några idiotiska genvägar som dessa!

    Vad händer om ingreppet går fel? Jag orkar verkligen inte med samtiden längre.

    Herrejävlar, hur långt är man beredd gå för att vara smaaal.

      WTF?

    Fy fan. Jag skäms över vad vår generation visar yngre generationer vad man ska offra för att se ut som alla retuscherade bilder som finns på instagram. Och vill du bli smal, ät rätt, träna och sluta ta genvägar.

    Vem har lagt ut detta???

    Är så jävla trött på det hör. Var på Istanbuls flygplats igår och jag har aldrig sett så många bandage, rumpkuddar, hårtransplantationer, bandage runt ansiktet och gud vet vad. Helt sjukt, flera av dessa var på planet till Stockholm. Är så trött på denna sjuka industri, det r är dock det sjukaste jag läst på länge.

    Alltså VAD I HELVETE?!

    Men va fan

    Helt sjukt! Såg att det var ett herrans liv hos Maggan Graaf i helgen då hon skrev att hon tappat tre kilo i samband med hennes detoxtabletter. Vikthetsen finns överallt i alla åldrar.

      Maggan Graaf poängterade att det var vätska hon tappat. Att köra en detox har funnits alla tider men, OBS!! Det är inte ett sätt att gå ner i vikt på. Det är precis vad det betyder : avgiftning, utrensning. Med hjälp av vätskedrivande ingredienser kissar man ut det.

        Den enda detoxgrejen som verkligen funkar, är att ha en frisk lever. Allt annat är bluff.

          En frisk lever behöver extra hjälp med tanke på att vi äter HELA tiden. Frukost, lunch, mellanmål, middag, snack, kvällsmat osv.. vi är inte skapats för att äta så mycket. Gör lite research.

            skapta*

            Nej. Det behöver den inte. En frisk lever har t om överkapacitet och är ett tåligt organ. Så länge man inte misshandlar den genom överkonsumtion av alkohol eller vissa mediciner som t ex alvedon så klarar den sig alldeles utmärkt på egen hand även om man äter mkt.

            Mvh person som levt med leversjukdom (ej pga livsstil) hela sitt vuxna liv så vet tyvärr alldeles för mkt om levern.

            Nej

            Nej! En frisk lever klarar jobbet utan en sk detox fröken foliehatt

              Vi säger så.

            Läs på lite AA

              Mina matallergier och andra intima besvär jag haft under 10 års tid försvann efter leverrening och detox. Ni hade blivit förvånade över vad som kan komma ut från en tarmrening. Psuedoscience, foliehatt eller whatever ni vill kalla det, it worked for me. Man har fastat sen urminnes tid just för att kroppen behöver vila och renas.

                Man har fastat sedan urminnes tider för att födotillgången varit begränsad och inget annat.
                Det du pratar om är ett modernt fenomen.
                Dessutom är detox och fasta inte samma sak. Ja kroppen behöver vila och drar hälsovinster ur det, men detox är hittepå.

    Härligt när man börjar laborera med mag-/tarmfunktioner. Ser redan fram emot när den svenska sjukvården ska reparera skadorna efter dessa behandlingar. När det skrivs att ”magmusklerna bli ineffektiva. Sammandragning funktionen (sic) av musklerna påverkas” bör varenda vettig människa dra öronen åt sig. Det lär inte bli roligt om funktionen påverkas lite mer än man tänkt sig. Dumheterna tar aldrig slut!

      Har sett kusliga komplikationer efter gastric bypasskirurgi på jobbet under åren. De görs på privatklinikerna, men sedan får sjukhusen ta hand om dumping, näringsbrist, cholecystit, slitsileus efter slitsileus, fistlar och öppna bukar.

      Alltså, funktion i mag- och tarmkanalen är så viktig! Så fort den inte funkar känner vi ju av det! Diarré eller förstoppning en dag, extra mycket gaser, lite smärta. En enda avvikande dag kan få oss helt ur spel! Hur kan vi medvetet riskera en funktion som (enligt min personliga och professionella erfarenhet) är så tätt förknippat med hälsoupplevelsen? Som du säger, dumheterna tar inte slut.

        Jag har haft tarmcancer och blir så jävla förbannad på sånt här. Ta hand om tarmarna för helvete!

        Tycker också det är obegripligt. Jag har mycket problem med mage och tarmar och sjukvården hittar inget fel så kan inte göra något åt det. Skulle gjort vad som helst för att få ha en ”normalt” fungerande mage som inte gör ont jämt och ständigt. Trist att folk tar det för givet och väljer att göra såna här ingrepp.

    Jag fascineras över alla ställen man kan spruta botox i nuförtiden.
    Vad blir näst? Tungan kanske. Du känner inte längre några smaker och kan inte föra maten ner mot strupen så du får leva på soppa i 4 månader, men du går garanterat ner i vikt. På plussidan så slipper vi andra lyssna på dig, för du förmodligen inte har någonting intelligent att säga ändå.

      Botox användes inom (intensiv)sjukvården långt innan det användes av skönhetsmässiga orsaker, och det hjälper väldigt bra mot t ex spända käkar och migrän, så det är inget nytt att man sprutar in det annanstans än pannan.
      Men definitivt vidrigt att göra reklam för det som i detta fall ?

        Jo men då används det av rena medicinska skäl och är nog noga utstuderat och utvärderat. Botox kan vara fantastiskt precis som alla läkemedel. Men allt har biverkningar och kan gå fel så helt sjukt att ta riskerna för löjliga skäl. Skillnad på ”min migrän blev bättre och jag kan leva ett bättre liv nu” och ”jag är en normalviktig kvinna med komplex”.

          Botox har inga kända allvarliga biverkningar. Det har använts medicinskt i väldigt många år, även i betydligt större mängder än vid estetiskt användande. Det har bla länge använts mot spastiska tillstånd hos cp-skadade, mot hyperhidros osv.

            Fel. Botox har en biverkningslista (källa: FASS) längre än min min högerarm, vilket till stor del beror på att det är en av de mest toxiska substanserna vi känner till. I fel händer är botox bokstavligen livsfarligt. Sen att det har används kliniskt med framgång i många år är en annan femma, men säga att det är utan ”allvarliga” biverkningar är total missinformation.

    Var helt chockad när jag såg detta i fb gruppen igår och så fort man ifrågasatte så tog personen som promotade detta bort komentaren snabbare än snabbt. Hon jobbar för kliniken i Turkiet men kan inte ta kritik eller förklara något för 5 öre. Allt är bara snabba pengar.

      Det värsta är att dessa människor som jobbar med det här och tar hand om patienter själva är patienter till kirurgen som får en del av kakan genom att ta in patienter till kirurgen. När han gjort sitt på operationsbordet är det alltså en helt outbildad vanlig människa som inte vet något om medicin som har hand om dig. Det är en helt sjuk industri.

        Kan du berätta mer?

      Är det Jennifer vi pratar om? Hon ska man ju INTE lita på!!! Hon gör ALLT för pengar. Hon har jobbat på 3 olika ”kliniker” i Istanbul, varje gång hon slutat så har sanningen om klinikerna kommit fram. Hon är farlig, hon skiter i hur det går för tjejerna sen, dom slutar svara på meddelande och denna esra hon jobbar med är HEMSK! En tjej fick ingen hjälp efter hennes operation gick dåligt. Så snälla tjejer, åk inte till ett annat land! Speciellt inte med influenser som tjänar pengar på att få dig att åka.

    Nä, detta är bara positivt! Eftersom det är ”fel”, ”omoraliskt” och ”elakt” att be till Gud om en ny pest för att minska befolkningen så får vi väl vara kreativa. Låt evolutionen göra sitt jobb. Om en människa hatar sig själv så mycket att denne är villig att förstöra sin kropp innifrån för att gå ned mellan 10-20 kg, då får de ta smällen. De ska faninej skriva på något kontrakt för att själv ta ansvar när sidoeffekterna rullar in, detta ska vi icke belasta svensk sjukvård med! De har fullt upp med människor som är sjuka på riktigt… eller bättre yet, sätt in alla som bokar en sån resa på psyk. Det är riktigt synd om dem och de behöver hjälp, idag!

    Vart är dendär armageddon-kometen när vi behöver den?

    Jag förstår inte det här och blir så ledsen. Vad har vi gjort för att få flickor (mitt antagande) att inte tycka att de duger och att få dem att ta till vansinniga åtgärder?Som mor till två döttrar, 27 och 18, mår jag fan illa.

    ”…så länge patienten följer en diet efter.”

      U said it ??‍♀️ Fyfan är man verkligen så korkad att man går på sån här skit? Spyr!

      Med andra ord. Antagligen helt verkningslöst med botox, bara ett sätt att tjäna pengar på..

    Folk är så självcentrerade nu för tiden så det är skrämmande. Känner mig som en gammal kärring, men människor över världen svälter, Amazonas brinner och det jävla klimathotet då?? Nä ta lite botox i magsäcken.

      Botox i magsäcken hade inte varit mer rimligt även om Amazonas inte brann…

        Nej så klart. Men det blir än mer bisarrt för mig att ta in att man ens kan försöka hitta såna här lösningar på sina ”problem” med övervikt.

          Ja visst förstår jag det, men det är sjukt oavsett vad som händer i resten av världen.

          Sen… Jag tror inte att majoriteten som injicerar Botox i magsäcken är överviktiga heller. Tror de är fullt normalviktiga, men med oerhört skev bild av sin kropp. Men det är bara vad jag tror.

            Agree.

    VAD FAN HÄNDER

    Människor vill vara smala och lyckliga men orkar inte lägga ner jobbet som krävs för det. Genvägar, genvägar, genvägar.

      Ät mindre och träna så blir du smal till slut, problemet är att folk vill bli smala på en vecka…

      Många kämpar ju dock som fan utan resultat. Medans andra inte behöver kämpa alls

        Ja alla är vi individer och fungerar på olika sätt men med rätt hjälp så kan alla lyckas. Ingenting är rättvist här i världen och allt tar tid och tålamod och tjurighet måste till för alla på ett och annat sätt:)

          Jag tror generellt att folk behöver lite mer SISU

            Emelie!
            Det är vi svenskar alldeles för mesiga och lättkränkta för 😉 I Sverige är det alltid någon annans fel och någon annans ansvar. Vi har inte ryggrad nog för sisu.
            Jag är fullständigt enig med dig!

        Vilka behöver inte kämpa alls menar du?
        Samtidigt som några enligt dig trotsar biologins lagar och inte går ner i vikt vid högre förbränning än intag?

        Spännande analys.

          Det är inte så enkelt som mindre intag än förbränning. Inte om man ska tro på ny forskning i ämnet. Än så länge tror jag mer på forskning än anonyma kommentarer online i alla fall.

            Haha jaså? Visa mig den ”nya forskningen” då tack.
            Kan en människa leva för evigt då utan att äta menar du? Kroppen har oändligt med resurser i form av fett?
            Coolt

              Känns helt ärligt inte som att du är intresserad av att läsa om dessa studier ändå, du ger inte det intrycket. Varför skulle man kunna leva utan att äta bara för att viktnedgång är mer komplicerat än kalorier in-ut?

              Men är du uppriktigt intresserad av att läsa mer så kan du börja med de studier som Sadaf Farooqi vid Cambridge University har publicerat. Därifrån kan du hitta mer via referenser.

                Lustigt att Sadaf Farooqi inte nämner hur stor denna skillnad skulle vara, knappast som att tjocka människor är dömda till att vara tjocka endast pga de besitter dessa gener som hon skriver om.

                Att det krävs lite mer arbete, fine. Men finns knappast människor som gymmar/springer flera gånger i veckan, äter rätt och som fortfarande är gravt överviktiga… då äter de inte rätt.

                Att lura i tjocka människor att de har några gener som gör att de lättare blir tjocka känns som ett enkelt sätt att ge dem anledningar till att kasta in handduken, sluta försöka och dö av sin övervikt.

                  Ingen påstår att någon är ”dömd” till att vara varken smal eller tjock. Bara att det är mer komplicerat än att påstå att kalorier in och ut är det som gäller.

                    Men äter du inget då tappar du vikt, det är den tråkiga sanningen…

                      Det är ingen som har sagt emot det. Däremot så går inte alla ner lika enkelt av att bara göra av med mer än de äter, det är fler faktorer som spelar in. Exempelvis gener som gör att det inte alls är så lätt att bara äta mindre. Och alla går inte upp av att äta mer än de gör av med.

                      Att svälta är en annan sak.

                      Det är alltså ”ät mindre och träna mer så blir du smal!” som ifrågasätts då det inte alls innebär att bli smal för alla. Men det har inget att göra med att vi dör av svält.

                      Och att vissa kämpar utan resultat medan andra inte behöber kämpa alls stöds av den forskningen. vilket också lite hånfullt ifrågasattes ovan.

                      Jag moddades. Men när jag hänvisade till den nya forskningen så var det som svar på att vissa får kämpa hårdare än andra. Något som ifrågasattes hånfullt ovan. Det är alltså svårare för vissa att se resultat än andra och vissa behöver inte alls kämpa lika hårt.

                      /anonym 10.52

                      Det är inte alls säkert att det är så. Äter man för lite så går man inte ner i vikt heller för då går kroppen in i svältläge.

                  Oj. Tog bara 10 minuter att hitta publikationerna, läsa igenom dessa och dra egna slutsatser från dessa?? Bra jobbat!

                  Har du sett hon ”Fitnessfeminsten”? Hon tränar på stenhårt och ofta, är ju dock inget benrangel? Medans vissa är muskulösa bara i sin grundkropp. Obegripligt att folk inte fattar att det handlar om genetik, snarare än att vissa skulle vara sådana otroliga hälsomänniskor eller slöfockar.

            Du har rätt! Allt i livet påverkar. Hormoner, sömn och så vidare. Är kroppen i obalans när man försöker gå ner i vikt så kommer man inte tappa ett gram. Hur lite man än äter och hur mycket man tränar för att gå ner i vikt. Kalorier in och kalorier ut stämmer inte. Hade det varit så enkelt så hade alla som vill gå ner i vikt gjort det bara av att minska på kalorierna.

              Svaret var till anonym 10:19

                Vilket inte alls stämmer.
                Äter man ingenting så går man ner i vikt, alldeles oavsett hormoner, sömn etc.

        [Borttagen kommentar]

        Om man har riktig fetma och stora problem finns det bättre metoder och stöd än att flyga till Turkiet och göra skumma konstiga behandlingar.
        Det finns dietister och överviktsoperationer i Sverige, som visserligen inte är 100% säkra men iallafall med kända risker o komplikationer + eftervård.

      Problemet är väl att folk inte är nöjda med det de har utan de ska absolut gå ner fem kg till vilket deras kroppar inte vill. Då blir det en väldigt kamp som är svår vinna. Tror inte det är Kim 120 kg som kör med lite botox i magen, utan snarare Alex 65 kg som är helt normalviktig men ändå inte nöjd.

        Nja. Tänkte mer på att det finns så många som är övervikta men kanske går ner och sen inte lyckas hålla vikten o får börja om osv och tillslut ger upp

    Försökte se ”Fartblinda” men allt jag kunde tänka på var huvudrollens läppar.

      Har du fel inställning på TVn? Eller sitter du alldeles för nära TVn kanske?

        Fan, trodde du skrev ”allt jag kunde se..”. Menar du att du tror att hon gjort en skönhetsingrepp av läpparna eftersom dom är stora? Bildgooglade henne, tror inte det faktist.

          Hon Julia är så jävla snygg så det gör lite ont. Tvivlar starkt på att hon gjort läpparna. De är naturliga ?

    Är tom admin för den gruppen som la ut inlägget 🙁

      Trodde du menade att du var admin för gruppen som lade ut det. Fick läsa några gånger för att förstå ??‍♀️

        Haha jag trodde det med och fick läsa flera gånger efter din kommentar för att förstå vad jag läst fel ?

          Jag trodde detsamma tills jag läste kommentarerna från er andra som fattat fel.
          Sen ba ”Jahaaa, nu hänger jag med! Nån snubbe som heter Tom har alltså postat inlägget i en grupp. Vem fasen är Tom? En influenser?”

        jag fattar ingenting av den här kommentaren

          Gruppens admin la ut detta tipset som camcam skriver om.

            Jahaaaa, jag trodde att personen var admin, men förstod inte varför personen var ledsen över det ?

            Där ser vi vikten av att skriva ordentligt!

              Fast tänker man lite själv så kan man ibland förstå vad personer menar även om de skrivit fel ? Jag tycker det var ganska självklart att personen inte menade sig själv, haha.

                Då skulle det ju aldrig förekomma missförstånd! 😉

                  Ibland skrev jag, inte alltid ?

                    Och sen har inte alla den förmågan såklart. Vissa måste ha allt bokstavligt och står det ”jag rycker att du är…” så kopplar man inte att det kan vara ”tycker” som menas. ?

                      Det här har jag också tänkt på. Är det att folk maniskt måste peka ut fel eller är det så att de faktiskt inte kan begripa utifrån sammanhanget vad det skulle ha stått om ett autocorrect smiter in?

        Jag förstår inte vad kommentaren menar ?

          Den menar:
          ”Personen som la ut inlägget (reklam för botox i magen) är admin i gruppen som det lades ut i”

      Vad är det för grupp?

        Honey and the bees tror jag

          Det var The Royal Ladies

    Men för i helvete!!

    Mållös…

    Vi blir som vi är och när det viktigaste av allt är att vara instagramsnygg så kan man hitta alla möjliga ursäkter för dessa ingrepp. Att ett ideal hela tiden matas in med tesked från småbarnsålder får sina konsekvenser. Synd att vi inte kan vara människor utan ska gå runt som sprutade broilers och visa upp oss till vilket pris som helst. Så länge man inte kan och törs ha en egen vilja och en portion sunt förnuft så kommer denna typen av ”försköning” att fortsätta. Som ung har du inte förmågan att se konsekvenserna på lång sikt. Vi som kallar oss vuxna är i mångt och mycket inte mycket bättre eftersom vi visar vägen med våra handlingar. Så mycket pengar det finns i denna industri kommer det inte att stoppa i första taget.

    Det verkar vara en epidemi av människor som gör plastikoperationer i särskilt Turkiet. Sen kommer alla med MRSA i såren och infektioner osv och belastar svensk sjukvård, finns inget sätt att få hjälp om ngt går snett här hemma i Sverige. Ren idioti!

      Just det.. MRSA och allt annat skit. De ska fasiken betala sin egen sjukvård och all annan kostnad som uppstår när de dragit hit multiresistenta bakterier.

    Det är väl en följd av alla filter som används i sociala medier, att man också vill lägga ett turkiskt filter på sin egen kropp. Glättiga lyxliv som inte finns på riktigt.

    Eller kan man jobba pa att acceptera och gilla sig själv. Billigare i längden.

      Lättare sagt än gjort tyvärr

    Men asså nu får det väl ändå vara NOG. Fyfan. All potential mänskligheten har och vi sysslar med sånt här… Väl förvaltat Homo Sapiens, väl förvaltat.

      Att folk gör dumma saker för att bli smalare är tyvärr inget nytt. Har alltid varit så ?

    Helt jävla sjukt!

    Nu har poolbygget hos IL gått i konkurs och hon vädjar till läsarna om juridisk hjälp och hjälp till att hitta någon som kan färdigställa. Inte ens hemmateamet kan rädda henne denna gång ?

      Var är hennes snillrika advokat som tror en kan överklaga ett avvisningsbeslut av ett skilsmässomål när parterna missat att begära fullföljd…?

        Eller.. rättelse. En kan väl i och för sig överklaga avvisningsbeslutet. Det kommer dock inte att ändras..

      Är det sant! Förlåt, men *elakt skratt*! Stackars.

        Ja kolla hennes blogg ?

          Isaak Griplöv har en intressant teori … Just saying.

            Vad heter instagramkontot?

              /griploov/

            Och många intressanta teorier angående ”stiftelsen”!

    Vad kommer efter detta? Influencers som promotar för sina följare att donera ena njuren för 50 000 kr som sedan går att använda till att plastikoperera brösten, få näsan korrigerad och på köpet fillers/botox på valfritt område? Vad säga som botox i hjärnan för att få stopp på dessa dumheter? Hoppas på SNABB SKÄRPNING GENOM LAGSTIFTNING. Botox är ett klassat läkemedel som man inte får göra reklam för så detta är olagligt.

      Är det verkligen olagligt? Tänker i Tunnelbanan är det ofta reklam typ ”tre områden botox tretusenkronor”. Känns knäppt om SL skulle missat det.

    Proffsigt av Bella att vända sig till sina läsare för att få hjälp med jurist och byggfirman med anledning av poolbygget. är hon så oproffsig eller vill hon bara ha kommentarer? Hon ska ju bli väldens största affärskvinna. Då ser man väl till att ha en bra advokat i sitt nätverk.

      ”Idag är vår verksamhet så bred att vi inte kan jobba med endast en jurist, vi behöver olika till olika saker. Jag har en avtalsjurist, en affärsjurist, en skattejurist, en familjeadvokat och en brottmålsadvokat efter min stalker.”
      Fem jurister men ingen pooljurist tydligen 🙂
      https://www.isabellalowengrip.se/2019/01/06/jag-kommenterar-mina-100-mal-som-jag-skrev-2016/
      (Men jag kan helt gratis upplysa om att man inte ska betala en byggfirma förskott för jobb som inte utförts. Om det nu är något som Bella gjort vilket inte är säkert).

        Teori 1: Hon har inte betalat en krona utan fått det sponsrat, någon tvist har uppstått och hon ljuger om att de gått i konkurs. Hon har hittills inte nämnt namnet på firman en enda gång. Misstänkt!
        Teori 2: Det stämmer det hon skriver angående konkursen och att hon betalat flera 100.000-tals kronor, vill att någon firma skall tycka synd om henne och färdigställa poolen gratis. De blir hjältar och får massa reklam i IL:s kanaler.
        Teori 3: Ritningarna på den lyxiga poolen och poolhuset med gym var ett samarbete med arkitekterna och hon hade aldrig budget att genomföra planerna.
        Teori 4: Läs @griploovs teori på instagram!

          Ja, det var storstilade planer:
          https://www.isabellalowengrip.se/2019/03/13/skisser-pa-pool-poolhus-och-gym/
          Pool, poolhus/gästhus, carport/förråd på 50 kvm, altan, utedusch, nyplanteringar osv.
          Tillräckligt för att både marklov och bygglov skulle behövas.
          Vet inte om det någonsin kom så långt som att ansökan gjordes.
          Planerna utformades av trädgårdsarkitekten Elisabeth Lövgren.
          Hon fick väl några torrschampo för jobbet och blev sur. Tyst om henne efteråt.
          Poolen har man ju inte hört så mycket om sedan det grävdes och fälldes träd för ett halvår sedan. Tomten blev ganska hårt åtgången.

    Detta gjorde mig fan illamående. FYFAN!

    Och alla kritiska inlägg raderades på en gång. Helt jävla sanslöst!

    VILKEN GRUPP

      Royal ladies & honey and the bees

    Jag hade en kompis som fick cancer, hon är nu död, hennes första tanke när hon fick diagnosen var: nu blir jag i alla fall smal. Överslagshandling javisst men säger ändå något om vilken tid vi lever i. Hon hade alltid varit en normalstor tjej med helt vanlig vikt några kilo +.

    Det är Jennifer & estra detta kommer ifrån, båda är skit farliga, många operationer går bra, men finns det klagomål så skiter dom totalt i dig. När Jennifer livade i honey and the bees så skrev en tjej att hon hade gjort allt för att få tag i esra men att hon hade varit otrevlig mot henne och blockat henne överallt, Jennifer som livar bara skiter i att svara på hennes kommentar tills alla andra tjejer i liven ställer henne mot väggen och frågar varför hon inte svarar på hennes kommentar. Då svarade hon drygt att hon inte visste enskilda fall. Denna tjejen som vart missnöjd hade opererat både bröst och rumpa SAMTIDIGT !! vilket man ALDRIG ska göra, läkarna där hade alltså gått med på detta och inte informerat stackars tjejen hur ont det gör och att hon måste ligga på mage i 6 veckor med nyopererade bröst. Så snälla håll er hemma om ni ändå vill göra operationer gör det hemma i Sverige istället, billigt är inte bra.

    Det där ska jag kolla upp, låter fantastiskt bra. Gheralin ställer till det för många tänk om man kan ta botox i stället för att göra en gastric sleeve.

      Ja alltså folk dör av det men kör på.

      Har du tur får du kanske en stomi också när du ändå har pumpat din stackars magsäck med botox.
      (Obs jag är ironisk)

    Fascinerade vem som ens kommer på sånna här grejer? ”Ja, men jag sprutar lite botox i magen och ser vad som händer”…

    En annan fråga – kan man kräkas utan magmuskler?!

    Är människor så desperata att de är beredda att ta till vilka metoder som helst? Jag blir mörkrädd och hoppas verkligen att det här är en behandling som kommer försvinna lika fort som den kom. Fullständigt idioti och vansinne.

    Så sjukt! Man blir förfärad, men samtidigt inte förvånad…

    Are you encountering challenges searching for Reliable Case Study Writing Service? Look no further; Legitimate Online Case Study Services has a solution to your Case Study Assignment Writing Services.

    This is one of my favorite songs, thank you for sharing this song. Its melody is very beautiful and emotional.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.