Yoga pants are not pants – version 2

Ni ser ju, det är ju Maggan all over!! Får så mycket fina komplimanger när jag bär det här att jag nu nästan glömt bort att det är träningskläder. Vilket är väldigt tacksamt att man känner att man inte endast behöver ha kläderna när man tränar. Rocka dom på mataffären, när du hämtar barnen eller varför inte en runda på stan.//Magdalena Graaf

Att bära träningskläder som vanliga kläder verkar vara en trend som är här för att stanna.
Helt ärligt skulle jag vilja ha varenda plagg på Strongers hemsida, men jag vet inte om jag skulle bära dem ute, en runda på stan?
Kanske?
Det blir kanske som med plast-tofflor, ni vet sådana som man typ bär efter en dusch eller i duschrummet i simhallen om man är paranoid över att få fotvårtor.
Folk bär ju dessa som om de vore en faktisk vardagssko så varför inte träningskläder?

Bär ni träningskläder som vanliga kläder?

169 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har börjat ha på mig träningstights i svart/neutrala färger typ hela tiden. HATAR jeans och hade helst gått i pyjamasbyxor hela mitt liv om det varit mer socialt accepterat men tights som sitter bra är så himla skönt. Kombinerar gärna med lite längre blusar för att täcka eventuell troslinje dock, gillar inte då det syns.

    Hur kan Maggan bära/ göra reklam för samma kläder som My? ?

    I do!!! ??‍♀️ Finns inget skönare att ha på sig när man är småbarnsmamma och måste springa efter ungarna dagarna i ända??

      Mammor i tajts fanns redan på 80-talet.
      Redan då passade en del på att springa med barnvagnen och kombinera sovpromenaden med träning.

        ”Leggings are not pants so cover your ass” – gammalt djungelordspråk som gäller än idag ??‍♀️

          Det låter som om Mona hjälpt Maggan med texten. Mona skriver om allt hon vill sälja, jag har fått så sjuuuukt mycket komplimanger när jag har den här på mig.

    Nej! ??

    Ot men ska du inte skriva om Linnéa Claesson? Tycker det är mycket du missat att skriva om på senare tid, du snöar lätt in på IL istället så du verkar missa en hel del.

      Åter igen någon som är missnöjd med informationen på en gratis sida du frivilligt besöker. Skriv ihop en liten text själv och göm, till exempel under kudden, och sen när du hittar den så bara ”wow”, här är ju en text om Linnea jag kan läsa.

      Bara en idé

        Folk har väl gett tips på inlägg här bland kommentarerna i alla tider?

        Haha! ???
        Precis så! Vilket jävla tjat! Gör något själv!

        Kan inte du göra samma med dina kommentarer?

          Tights och leggings eller är det samma är ok. Nej skulle inte bära dessa träningskläder med mycket tryck ute.

            Är så trött på alla dom springer i affärer kaféer gator o torg med dessa träningsbyxor och kort tröja eller gärna typ bh till.
            Det är så otroligt fult.

          Sorry, jag har förekommit dig, gjorde det redan i morses. Puss

      Vad är det med LC? Berätta mer. Vad ska hon skriva om? (Vill veta)

        Dur får kika under anonyms kudde…

        Att hennes luftslott håller på att krackelera

        Många har pratat om henne i olika poddar, att hon fejkat konversationer och händelser för uppmärksamhet och karriär typ. Men det kommer nog ett inlägg eftersom att så många efterfrågat det. Eller så vill inte Camcam skriva om det för att hon hyllat Linnéa så mycket, känns kanske lite dumt, kanske gör att Camcam inte känns trovärdig liksom.

          Samma anledning till varför inlägg om CW uteblev. Man kan ju skriva ett inlägg utan att lägga någon egen värdering i det. Bara belysa det faktum att ”det här händer just nu”.

          https://twitter.com/Myrannosaurus/status/1169518207218196480

          Linnea plagierar åter igen. Denna gång endast till sitt Instagramkonto och inte i en debattartikel som tidigare.
          Ändå klandervärt att som kolumnist bara översätta rakt av från Engelska till Svenska utan att ange källan.

        LC har plagierat krönikor, spridit material till assholesonline från Grindr (typ slutet cruising community för bögar som letar ONS), ljugit/överdrivit anekdoter från när hon föreläste på högstadieskola o blev kallad hora, gjort sig själv till någon slags Pridefrontfigur, snickrat ihop en massa material till Assholesonline (Julia Frändefors har en massa rimliga poänger i något av de senare Daddy Issues-avsnitten + Moa Wallin hade en mkt on point rant om hur LC lyckades bli ofredad typ hundra ggr på samma dag och beskriva dessa ofredanden på insta med selfies o videos men inte ett enda klipp/bild på några förövare syntes till), hur hon kan skicka meddelanden till 700 vänner till div näthatare (trots att de plattformarna hon påstår sig använda har begränsningar som inte tillåter det), ljugit om hur hon ”blev mobbad för att hon var så vältränad” (LOL – inte en fucking jävel mobbad för det + man blir inte mobbad av en person – såvida man inte är ett karriärsoffer. Haveristerna ska tydligen ha ett avsnitt om henne för sina patreons, funderar på att bli en bara för att kunna lyssna.

          Men hur vet du vad man blir mobbad för?

            Ja, jag är väl lika gammal som Linnéa och på den tiden var det INTE coolt att vara vältränad tjej (!)
            Blev inte mobbad, men absolut retad och pikad för att jag var vältränad! Det ansågs mycket okvinnligt!

              Sammaa här. Har alltid varit mer muskulös än mina tjejkompisar och alltid fått pikar om detta. Stora lår, breda axlar, föööör muskulösa vader yadayada. -.- så vad en blir mobbad/retad för är definitivt väldigt olika och kan tyvärr vara precis vad.som.helst.

      Förstår inte heller?

    Maggan… Pratar som att hon vill vara pensionär/tant men klär sig fjortis-fräsigt..
    Nej till det iaf

      12:06 Hon gör det för att hon får bra betalt för reklaminlägget.

      Det där är skämskudde….Oj oj

    Annica har snott sin senaste låt RAKT AV! Att hon inte skäms.

    Orginalet : https://open.spotify.com/track/0IaFwpwo4EzRSie4QlMvaB?si=KCNwzjFeRQi-G-wY4Xh4kQ

      spännande, hon tar bort alla kommentarer på hennes instagram också om att låten är kopierad!

        Pinsam hon är!

          Fruktansvärt pinsam!

    Annica har snott sin senaste låt rakt av, knappt ändrat något så jävla pinsamt!! Sök på coming back around med Pascal Letoublon och jämför. Usch tappat all respekt för henne ???

      Det är ju fan nästan exakt samma! Sjukaste

      Som allas fantastiska Håkan Hellström.. som kopierat texter rakt av från andra låtar. Men, men, han har lyckats måste man säga. Sjunger avsiktligen falskt och kopierar texter =tjänar dollars.

        Vilka låtar har han kopierat?

          Googla. Han har snott både texter (översatt från engelska) och melodier. Lyssna tex på Eagles Desperado och sen Nu kan du få mig så lätt. Lyssna på introt till American girl och sen Kom igen Lena och lägg märke till att han snodde en textrad också ur samma låt.

            Fast det är inte samma sak som att ta en låt rakt av. Att det funkar för Håkan har ju också att göra med att han gör det med sådan extrem känsla att slutresultatet mer eller mindre alltid blir ren succé. Knappast något som man kan säga om detta.

              Vet du vad plagiat är? Man får inte stjäla en låt och bara skriva en ny text på svenska. Om han hade haft någon slags betydelse internationellt hade han blivit stämd flera gånger. Att han gör det med känsla och att det blir en succé gör det inte rätt, snarare är det värre då han tjänar pengar på någon annans verk.

        Men Håkan gör hyllningar, inget han hymlar med över huvud taget?

      Men oj… fattar inte hur man kan skapa något som bara är en kopia av något annat och känna sig nöjd? Skulle skämmas och inte ens kunna ta åt mig av cred.
      Men människor förvånar mig inte längre. Tyvärr.

      haha wow, ja det är ju verkligen samma låt! Kan vara värt att ta upp Camcam.

        ta upp detta snälla!! exakt samma låt

        Varför ska hon göra det? Ni kan skriva det på en lapp och lägga under en kudde sen kan ni ta fram den och läsa jahaja Annica har ev kopierat en låt. Låt Camcam va!

          Var ett jävla tjat om den där lappen under kudden.

            Kanske kan be C skriva ett inlägg om lappen och kudden ??

            Hahha tänkte exakt samma sak

      Tycker alla låtar nuförtiden låter likadant. Så alla kopierar allas låtar. Vem var först??

        Då är du nog tondöv om allt låter likadant ?

      Han Will Philips står som ensam låtskrivare på låten så det verkar inte vara en remix eller så att dem fått ta sången och sedan gjort en egen låt av då Pascal ska stå med som låtskrivare. Antingen har dem snott det rakt av vilket verkar otroligt dumt eller så är det någon slags gratis Acapella som är royalty fri vilket också är otroligt pinsamt/dumt att använda sig av då alla ändå bara kommer tro att dem har snott låten.

        Fick svar från Annica själv nu på hennes blogg och det är en gratis acapella.
        Såhär svarar hon: ”Det är en no copywrightsamplad sång vilket betyder att alla får göra en låt med den rösten. Så det är inte något man snor utan vi alla har använt oss av samma samplade röst och sedan gjort egna instrumentaler. Ganska vanligt inom musikbranchen faktiskt. ?”

          Varför står han som låtskrivare då??

            För att han fortfarande har producerat låten?

          Copywright??? ?

      Men jisses, den är ju helt identisk?? Är det ens lagligt att göra så? När riktiga artister vill sampla någon måste de be om tillåtelse annars kommer de få en lawsuit på nacken. Tex Madonna som samplar ABBA, och då var det en liten slinga bara.

        Ungefär 4 miljoner fick Madonna betala för det, och Björn&Benny står givetvis med som låtskrivare.

        Så här svarar Annica mig ett direct DM på mitt Instagram (hon blockerade mig efter hon skickat DMs)

        Hon svarar:
        Hur mycket kan du om musik?
        Vet inte om du hör att det är annan instrumental? Det är samma sång (topline) men andra instrument och melodi.
        Men det är svårt att förklara för någon som inte vet.
        Sången är en no copyright vilket betyder att den är en sång ALLA får använda sig av och sedan sätter man musiken själv.
        Så jag har inte brutit mot några regler utan såhär kan man jobba om man inte hittar någon sångare.

        Jag svarar: Ha ha så du menar att vi som upptäckt att du kopierat en låt enbart gjort det för att vi kände igen texten?

        Då blockade hon mig på instagram. Hon har även tagit bort kommentarer på sig blogg.

          Hon är en riktig artist hon..

          Oj vilken dryg attityd. Skulle inte säga att det är så vanligt som man försöker framställa det till här att samla en hel sång på det här sättet, görs främst på ren amatörnivå.

      Och slängt in lite ”Sunshine” med Avicii och David Guetta.

    Har ofta träningskläder hemma, när jag går ut med hunden eller springer ner på Ica. Men där går gränsen. Och sådana där plasttofflor har alla i min familj. Perfekta när man bara ska ut med soporna eller ner i källaren, typ. Funkar som en snyggare variant av Foppa-tofflan tänker jag.

      Snyggare..? Jag skulle nog säga att det är dött lopp mellan foppan och den där tofflan..

        ? precis min tanke
        Flipflop, en ”dressad foppis” liksom

          Borde heta ”floppis”.

            Haha, sant!

        Stod på flygplats i Italien och väntade, bredvid en typ högstadieklass. ALLA hade sånna där tofflor och höga vita tubsockor med typ Nike märke på. Mycket lustigt var det 🙂

          Har också sett många tonåringar i tubsockor och Adidasbadtofflor på diverse flygplatser i Europa senaste månaderna. Så himla fult mode.

    Nät jag ser någon ute i badtofflor tänker jag endast på kriminalvården och eller landstinget om de matchas med gympabyxor i grått och liknande.
    Hade en fling med en kille som gärna drog på sig tofflor ute. Jag kunde till viss del se förbi det hela. Till en dag. Han behövde spurta iväg snabbt och när han sprang så ”klapprade” skorna snabbt mellan fötterna och marken. Som en sån där träinstrument/leksak som är byggd av tre plattor som klappar. Om ni förstår? ? Allt dog i alla fall efter det.

      Hahahhahahahahhaha

      Hahahahah vilken syn?

      Ha ha 🙂

    Rebecca Stella gjorde ju inget annat än att BÄRA sin brudklänningklänning för att den inte skulle släpa i marken, varför gör man inte en kortare ca 5-10cm kortare klänning? Spg lustigt ut att inte kunna röra sig fritt i sin brudklänning. Behöva lufta upp sin klänning till och från altaret, spg bara jättekonstigt ut.

      Ellerhur! Man har inte kunnat se klänningen en enda gång i sin helhet.. Synd!

      Såg väldigt konstigt och krystat ut när hon höll upo på ena sidan medan brudgummen höll upp på andra sidan ?

    Mer Adidas till folket?

      Men nej, vad som men inte Adidas ?

        Älskar adidas.

      Nån måste ju vakta orten… ?

    Fast det måste väl reklampelare som inte tränar göra? Sedan är det märkligt att välja såna bloggare.

    Kan vi inte fylla på wt-listan igen känner jag bara? ?

    Tacky grejer:
    – träningskläder när man inte tränar. Nej. Sluta. Nu. Snälla.
    – adidadleggings i bomull om du inte är hemma. Om du inte är en tonårstjej så är det fult på dig. Nej, det spelar ingen roll hur din kropp ser ut, det är fult och det var aldrig ett fint någonsin. Det är inte fint på tonåringar heller, men de kommer undan pga utvecklingsfas.
    – foppatofflor i samtliga modeller, även den ”uppdaterade” varianten.

      Och det avgör du ?

      Är gladeligen wt om bekvämlighet i vardagens små bestyr utan att bry sig om vad andra tycker är wt ??

      Pretto-och-wannabe-fin-i-kanten-listan:
      *folk som inte bytar om till sköna myskläder när de kommer hem utan går runt i jeans eller andra kontorskläder tills läggdags (ve och fasa!!)
      *folk som OM de har på sig bekväma kläder hemma bytar om även om de bara ska en snabb runda in till affären och köpa mjölk
      *folk som sminkar sig så fort de ska utanför dörren och när de ska träna
      *folk som ständigt pratar i headset när de är i affär, på stan eller åker kollektivtrafik
      *folk med Michael Kors väska eller Louis Vuitton väska med deras standardmönster

      Vissa av dessa saker är iofs även applicebara på wt:s

        Det där med headset förstår jag inte riktigt, när är det man ska kunna prata i telefon? Man ska ju inte skrika etc men vad är skillnaden mot att man är två och pratar i normal samtalston?

          Folk som pratar i headset i kollektivtrafiken, pratar inte i normal samtalston.
          Det är så sjukt irriterande att behöva lyssna på andras samtal.
          Sluta bara med det. Varför har dom behov av att dela med sig av privatsamtal?
          Sjukt!

        Vilket standardmönster har Michael? ?

        Byter om*

          I vissa delar av landet säger man ”bytar”. Skåne till exempel.

            Men det är FEL att säga/skriva ”bytar”. Låter som något ett litet barn skulle säga.

        Haha. Jag går t o m iväg till kvartersbutiken i pyjamas ibland, orka bry sig. Bor i mina träningskläder övrig tid, polarna blir mäkta förvånade de få gånger de får se mig sminkad och iklädd något annat. Bekvämlighet FTW.

      Alla över 20 slutar bry sig vad andra tycker och tänker och rockar livet! Det borde du föra med!

      Varför ska vi skriva det här? Du kan väl skriva det på lappar och hänga upp hemma och titta på eller lägg dem under en kudde så kan du ta fam dem om du vill titta på dem. Det är väl wt att skriva wt-listor om något.

        Oj, är du lite krenkt över att du fick mothugg när du önskade inlägg om Linnea?

        Åh du och din kudde ?

    Aldrig i livet.

    Alltså absolut OSKÖNT att ha på sig tighta träningskläder på fritiden däremot har jag gärna lösa träningskläder.
    Skönaste plaggen när man kommer hem efter en jobbdag.

      Samma här, träningstajts sitter ju verkligen åt. Så skönt att ta av sig när man kommer hem efter träningen. Och snälla, hämta inte dina barn i de där bananträningsbyxorna…?

        Skaffa tights i några storlekar större nästa gång? ???‍♀️

          Fast poängen är ju att de ska vara funktionella när man tränar och inte fladdriga, inte att de ska sköna att ha hemma i soffan…???‍♀️

    Nää har bara träningskläder när jag tränar. Fö vill jag inte bära träningskläder som jag ev svettats i en ”vanlig dag” använder oftast kläderna 2-3 ggr innan jag tvättar igen efter passen förutsatt att jag inte svettats ordentligt i dessa. Bättre för miljö och tyget att hänga ut kläder för vädring och tork.

    Inte direkt träningskläder men myskläder såsom mjukisbyxor och en varm sweatshirt. Går alltid ut med hunden i den utstyrseln och om jag inte mår bra men ändå behöver göra något snabbt ärende går jag ut i mjukisbyxor. Bekvämt och snabbt att klä på sig.

    Med tanke på hur jobbigt det kan vara att bli av med fotvårtor så borde alla ha tofflor på sig i simhallar… Inte bara paranoida.

    Nej, verkligen inte! Enbart till och från gymmet!

    Nej träningskläder är till träningen. Funktionskläder har ju en tendens att lukta svett trots att man precis tvättat dem också. Går fan aldrig ur den doften (eller ja inte svett men någon unkig doft) , eller har andra typ hallonsvett? Alternativt så har de vissa träningskläder till träning och andra träningskläder till vardags… Äh jag vet inte ?

      Lägg träningskläderna i blöt med en dl ättika cirka en timma innan tvätt, sen i med en skvutt ättika med tvättmedlet. Även riktigt jävla inbiten svettlukt försvinner ??

        Älskar ättika för städning och tvätt! Fan universalmedel…

          Var ihop med en kille som drack det.. Blandat med folköl….

        Har ättika i tvättmaskinen jämt men tycker ändå materialet luktar. Eller så associerar jag det bara med träning så min hjärna liksom tycker att kläderna luktar träning fast att de inte gör det ?

      Jag brukar använda Washologis sporttvätt som funkar superbra på träningskläder och handdukar! Men ättika är också bra men jag lägger inte tvätten i blöt i ättika utan häller den direkt i tvättmedelsfacket på maskinen.

      En annan smart sak är att rengöra tvättmaskinen med ättika en eller ett par gånger om året. Känns som att det gör skillnad också.

    Om man pratar om det fenomenet måste man ju bara nämna låten Activewear! https://youtu.be/CYRENWT8lz8

    Allvarligt jag såg en tjej igår som hade sånna tofflor ute och med strumpor i.. vad händer??

      De är hipster!

      Haha jag har det när jag typ bara ska springa ner och slänga soporna eller gå till tvättstugan. Är inget jag skulle ha på stan direkt.

    Älskar att gå i myskläder på helgen! Tights, mjukisshorts, träningstights, slappa t-shirts och kofta typ. På sin höjd chinos och lös skjorta. Går i strikta kläder hela arbetsveckan, typ kostymbyxor och blus, och det är SÅ SKÖNT att vara en helt annan person på helgen typ.

      Du påminner mig lite om en kille på min förra arbetsplats.
      Han var en riktig kostymnisse. Dyra, fina och välsittande kostymer. Perfekt backslick, putsade skor och en portfölj i ena handen. Han hade alltid rock och en burberry-halsduk under vinterhalvåret. En riktig…typ..formell nisse.

      Stötte på honom på stan en dag under semesterveckorna och kände knappt igen honom!
      Där stod han i lockigt okammat hår, piercing i ögonbrynet, rock-tisha, masssssa tatueringar, baggy jeans med kedjor och typ en bandanaliknande grej som bälte.
      Helt sjukt hur en människa kan skifta i utsende beroende på hur denne stylar håret och klär sig. Rätt kul med vardagsteater 🙂

      På jobbet var han samma kostymnisse igen efter semestern.

        Fan vad kul ändå! Måste vara så befriande att bli ”en annan person” på semestern ?

          Ja 🙂 verkligen inspirerande. Jag har smält samman med mitt yrke så jag klär mig semi-formellt varje dag, även utanför jobbet. Lite trist att jag inte ”vågar” klä mig i barbierosa, skrikigt och allmänt farstaglitter. Skulle kännas som om jag har två personligheter typ.

          Hmm! Måste jobba på det 🙂

        Exakt min typ av kille (minus ögonbrynspiercing kanske), en rockig kille som kan klä sig riktigt jäkla snyggt vid behov. ?

          Kanske är han? 🙂 hälsa!

            Yes jag hälsar till mannen som för tillfället bara finns i min önskevärld, och uppenbarligen på någons arbete. ?

        Han hade alltså bara i piercingsmycket på ledigheter?

          Jag såg den aldrig någonsin på jobbet. Inte på AW heller. Inte under ”fritt lek”-kvällar under tjänsteresor heller. Tatueringarna chockade mig mest. Färgglada motiv som jag aldrig sett på honom tidigare. Jättekul var det 🙂

        Alltså, jag vet inte om detta borde klassas som en skämsgrej, men jag tycker det är så snyggt med killar med med ögonbrynspiercing.

          SAME! Tycker det (kan vara) är så snyggt och sexigt ?

          Kan vara det fulaste jag vet. Och obehagligt på något vis.

        Omg min drömkille

    Spelar ingen roll att dom gör snygga saker, Stronger precis som iDeal och DW, märken jag aldrig skulle köpa pga influencers.

    Anonymous
    7th September 2019, 11:15 am
    Hur kan man sno en hel låt som du har gjort?
    Orginalet: https://open.spotify.com/track/0IaFwpwo4EzRSie4QlMvaB?si=KCNwzjFeRQi-G-wY4Xh4kQ

    Reply

    Anonym
    7th September 2019, 12:46 pm
    HAHAHAHA

    Reply

    anonym
    7th September 2019, 1:14 pm
    Fick du din respons inne på bloggbevakning nu? Du måste vara stolt.

    Reply

    Sophie
    7th September 2019, 1:27 pm
    Tack!
    Jag satt igår och lyssnade på ”Annicas låt” och hörde DIREKT att jag kände igen den.
    Du gav mig svaret som malt i mitt huvud, tack!
    Visste det!

    Kopierat en låt rakt av och kalla den sin egna och dessutom med ”collab” omg pinsamt! ?

    Eh okey ….

    Annica? ?

    Reply

    Sophie
    7th September 2019, 2:07 pm
    Alltså seriöst, är det ens lagligt?

    Vet Pascal Letoublon om att du släpper en låt som du kallar din och sätter ditt namn på, när det är en kopierad låt rakt av?

    Nej, det kallas plagiat.

    Hur fasen tänker du Annica? Jag tappar all respekt.

    Reply

    Alltså herregud, gick in på Maggans blogg och såg kollektionen – så ohyggligt fult!
    Vem f—-n köper sånt??? Det gör ju inte figuren rättvisa på någon.
    Genuin fråga – vem är målgruppen?
    Snälla hjälp mig att reda ut det?

    Skulle aldrig visa mig utomhus i träningskläder annat än för att träna… Skämskudde för de som handlar i träningskläder.

      Haha och jag som brukar handla efter gymmet… ?

        Du och en miljard andra… blir inte bättre för det ?

          Jag bara avskyr när andra än amerikanska farmarbetare klär sig i jeans.

        Då borde du skämmas för fan vad folk kan lukta illa efter träning och ingenting jag vill ha runt mig när jag handlar mat.

      Skulle aldrig gå och byta om för att HANDLA. Då har man för lite bekymmer om man bryr sig om att någon har träningskläder på sig

      Fan vad jobbigt att vara så uptight som du. Fattar inte hur man kan bry sig så mkt om vad andra har på sig..

    Tights med gylf och fickor = byxor
    Tights utan gylf och fickor = träningskläder
    Svårt att se skillnad på stan när alla går omkring med snarlika kläder.
    Hur är det nu igen, är tights byxor eller inte?

    Eh nej, använder bara när jag tränar.

    Det är bara snyggt på vältränade och ser föör jävligt ut när tjockisar går med träningskläder. Sorry!

      Eller hur! Tjockisar i träningskläder, vi fattar att dom inte tränar så vad fan är grejen? Så jävla tacky! Sätt på er ordentliga kläder vafan.

        Oj, har du tråkigt hemma i ditt lilla gryt och behöver penfajtas med hugade skribenter i detta forum?

        I så fall, grattis, din kommentar var både provokativ och obetänksamt!

        Man behöver inte uttrycka alla känslor man känner. Bara ett tips, eftersom du tydligen inte själv förstår vad som kan såra andra människor.

        Jag är tjock men jag tränar och använder då träningskläder. Men nu gråter jag av kommentarerna.

          Nej, snälla. Du är fantastiskt duktig som tränar! Vi är många latmaskar som vägrar rulla ur soffan men du är där ute och kämpar. Fortsätt så och klä dig precis som du vill. Du tränar och självklart ska du ha bekväma träningskläder, du är ju inte på en catwalk. Du har exakt samma rätt att klä dig som du vill som alla smala.
          Massssssa kramar.

          15:49 Gråt inte fina DU över dumma energitjuvar, de finns överallt!
          Livet är för kort för att bry sig om vad empatilösa människor tycker.

          Fast på riktigt gråter du för att ett stolpskott skriver något som halkat ut från ett tomt huvud. Snälla sträck på dig!

        Du kan sätta tejp för käften

        14:49 Det finns faktiskt människor som är överviktiga och kämpar dagligen med att träna. Vi lyfter dessa människor inte slår ner på dem. Skäms på dig!

      Och så förstås lite hederlig fat shaming också ?

    Ska aldrig använda mina kläder från Stronger så länge hon ska vara någon typ av ansikte utåt.

    Jag tränar karate och löpning. Dräkten är ju något av det skönaste som finns men det är ju knappast något man kan hasa runt på stan i. Och löparkläderna är ju inget jag lägger många kronor på i onödan så inte är de vackra. Och jag känner inte för att köpa snygga träningskläder att ha som vardagskläder även om jag inte finner det stötande när andra dräller runt i sånna på helgernas shoppingrundor eller barnaktiviteter. Jag har ju andra kläder som fyller glappet mellan kostymen och pyjamasen. Typ jeans och t-shirt. Hemma har jag pyjamasbyxor men känner inte att det är ett stort problem att dra på jeansen när jag ska knalla iväg och kolla på ungarnas fotbollsmatch.

      Jag har vitt bälte i karate!

    Det sista man förknippar Magdalena Graf med är väl ändå träning? Tror att hon och syrran dessutom snart kommer med en reklamkampanj för Adidas….

      Men Maggan är en av Sveriges vackraste kvinnor. Så det är ju inte så konstigt. Man behöver ju inte se supertränad ut för att träna och använda träningskläder.

        16:16 Snälla du, hela hon har ju gjort extrem makeover, från topp till tå!
        Vem har utsett henne till en av Sveriges vackrast kvinnor? Källa på det?
        Carolina Gynning däremot är vacker och begåvad. Framgångsrik på att skapa konst och andra produkter, kolla Carolina`s webbshop, så får du se. Att skapa en produkten från grunden det är konst.
        Det är lätt att fixa till sitt face och kropp med olika preparat, det kan vem som helst göra som har pengar.
        Lura människor med att sätt sitt namn på en verkningslös ”vitaminburk” är inte seriöst. Satsa pengarna på fillers och botox istället så kommer du att se resultat.

          Okej. En av världens vackraste då.

            Du måste driva med oss eller vara Maggan Graf… vacker?

              Nej. Jag har alltid tyckt att hon är sjukt snygg. Hon, Sharon Stone, Megan Fox. Alla har inte samma smak.
              Magdalena har de där fina dragen, halsen, ansiktsform. Busöta leendet. Som samtidigt är sensuellt.

          Blev du krenkt? Så du har missat att Gynning gjort ”makeover” då, för hon har väl gjort lika mycket eller mer än Maggan.

            KRÄNKT

        Va? Hur tänkte du nu? Du menar väl att DU tycker det? Det är ju inte någon allmän sanning precis.

        Hela hon är ju fake

    Panta Rei – Allt flyter

    Har alltid tights jeans på jobb. Hatar det. Älskar att gå i tights på fritiden!! Men så tränar jag ju också 5-6 gånger i veckan så ja, blir tights om man inte ska typ träffa vänner osv ?

    Tycker det är typ som mjukisbyxor ?

      Tighta jeans.. går inte i tights på jobb..

    Jag har inte använt annat än träningskläder på 5 år till vardags. Otroligt skönt att kunna röra sig fritt oavsett situation. Det är svårt att springa runt gården med ungarna eller spontanjogga vägen hem från jobbet om man har stela kontorskläder. Det finns mycket bra tillfällen för vardagsmotion om kläderna och skorna tillåter! Klart folk har åsikter om det ibland, men det får stå för dem. Det är liksom inget fashion-statement utan handlar om att jag inte låter min rörelseglädje begränsas bara för att anses snyggt klädd.

    Går nog i någon form av träningskläder eller i alla fall fritidskläder 90% av tiden. Både skönt och praktiskt. För gammal för att orka bry mig om vad andra tycker och tänker om det.

    Jag gör tvärt om och tränar i gammal slitna vardagskläder haha

    För övrigt är det ju mycket vettigare egentligen att leva i träningskläder än att jämt ha på sig obekväma, stela, tighta kläder som begränsar möjlighet till rörelse. Och dåliga skor man inte kan gå långt i + väska istället för ryggsäck. Klart det inte blir någon vardagsmotion då och man sitter som en stel pinne hela dagarna i sina jeans som skär in i magen…

    Vilka ”icke-problem” ? hur orkar man bry sig?
    Så länge folk inte går nakna i affären är jag nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.