83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker ändå Petra kör lite unik design i jämförelse med alla collabs med Nelly och Bubbleroom.

      Fast hon har ju tagit designen rätt av från hennes ”favoritklänningar” i garderoben från förr. Så tycker tyvärrr mycket är totalt rip off

                  Wow! Vilket fantastiskt jobb du har gjort ”N”.
                  Tack för att du delar med dig av researchen. Uppskattas!
                  Fö så är det helt ofattbart att man kan kalla sig för designer när alla ser att det är kopierat rakt av.
                  Om jag var Petra så skulle jag skämmas ihjäl!

                    Och så tycker jag att kläderna är ASfula!

                    Tack Anna! Mig lurar hon då inte, hah!
                    Jag tycker det är så otroligt trisst när hon nu har den möjligheten som hon har, att designa något helt eget och att hon då kopierar någon annans design helt RAKT AV men i annat tyg.. När det sker gång på gång så ursäktas det tyvärr inte av mig… trisst önskat fler visste om detta

                      Helt otroligt hur hon har kopierat rakt av – att hon inte skäms! Detta är då rakt inte att inspireras av någon annans design utan direkta kopior!

        Det har jag ingen koll på, men menade mer i jämförelse med andra collabs. Där känns det som det är exakt samma kläder som alla licious blonda tjejer trycker ut. Sen tror jag inte Petra är någon nytänkande designer i sig själv.

    Sååååå fula.

      Haha, exakt! Gräsliga och särskilt den rosa! ?

        Konstigt snitt på den rosa. Varför sätter man en markant söm 1 dm ovanför midjan om det är själva midjan man vill markera med en knytning? Den knytningen kommer ju alltid se helt malplacerat ut i relation till sömmen, som att knytbandet glidit ner eller inte hör till plagget ö.h.t. Och ärmarna. Och tyget. Och färgen… ?

    Nellie har opererat brösten, den veckan när hon hade semester helt från stallet och Olav skötte om allt. Kolla hennes insta med den gula tröjan så syns tydligt den helt nya fylligheten. Hon har sedan hon var liten önskat sig större bröst och även en äldre familjemedlem har i yngre dagar gjort större boobs.

      Ja jag tyckte väl det var märkligt när non inte satte foten i stallet och bara satt hemma och mailade.

      Jag hajade också till – hon tar ju ofta upp det där med sina små bröst och så plötsligt ser de inte alls små ut på bilderna. Jag trodde hon fixat med en fylligare BH bara, men då kanske hon fyllt upp dem på riktigt istället….. Hm. Fast man vet ju inte.

        [Borttagen kommentar]

      Fan va segt om det är sant. Hon kommer ångra det så hårt, sjukt jobbigt att rida med större bröst.

        Fast för henne är det nog minst lika viktigt att känna sig snygg, hon tar ju inte en enda bild utan att posa vare sig det är i sängen eller stallet. Misstänker att utseendet är allt för henne

          Kanske inte för henne personligen, men för hennes gångbarhet hos annonsörer. Ska hon dra hela lasset under några år framöver (tills hästbusinessen förhoppningsvis blomstrar) måste hon få in inkomster som tyvärr ofta bygger på sex appeal. Det är ju så. Hon hade aldrig nått dit hon gjort om hon inte sett så bra ut och haft sån sexig utstrålning. Inget fel i det, man gör ju det bästa av det man fått av naturen.

        Oj vad det syntes tydligt i gula tishan

          Men hon tävlade ju typ förra helgen? Går det verkligen att rida med nyopererade bröst, gör inte det skitont + risk för fula ärr?

            Nä det går, om hon opererat sig så har hon valt små implantat. Som sagt det går, men rekommenderas INTE! Min kirurg sa 6 månader utan ridning/hoppning.

              Och min kirurg sa 4 veckor, att vänta 6 månader är ju bara fånigt. Vem har tid med det? Mina ser fortfarande helt perfekta ut efter 5 år, inget häng alls trots att jag red tidigt och inte gillar att ha bh.

            Hon har väl lagt in via armhålan och inte under så då är det inga ärr att tala om alls. Sedan en stadig sport-bh så sitter de som fastgjutna

            Inlägg på liten byst görs via armhålan eller vårtgården och de stygnen och ärren är så små. Inte alls som när man lägger in och stygnen ligger under brösten

              Det stämmer ju inte att snittet läggs i armhåla eller vårtgård vid liten byst.

              Det är ovanligt att snittet läggs i vårtgård eftersom implantatet då oftast bara kan placeras ovanför bröstmuskeln (vanligast placering är under bröstmuskeln). Vid snitt runt vårtgården finns även risk för känselnedsättning i bröstvårtan och påverkan på amning, då nerver samt mjölkgångar till bröstvårtan till viss del skärs av. Snitt i armhålan är lite vanligare, men absolut vanligast är snitt i bröstvecket. Snitt som läggs i bröstvecken är bara ett par centimeter långa och brukar oftast knappt synas vid normal läkningsförmåga.

          har hon tagit ned den bilden? kan inte se den någonstans

            Instagram 30/8.

        Hon har inte stoppat in jättemeloner så det går nog bra. Synd ändå om man nu får tycka nånting i det här jävla landet ?

      Jag tror inte hon gjort det. Har själv gjort och tycker inte det ser ut så. Hade hon gjort nyligen skulle brösten fortfarande suttit strax under nyckelbenen (de sjunker undan för undan såklart) och hon skulle haft läkningsbh på.

        Hur vet du att hon inte har sport-bh under? Jag behövde bara använda en mindre variant själv efter min op då jag hade små bröst och valde små inplantat. Att hon fotar bilder i linne när hon byter om tex säger ju ingenting och kan ju vara rent strategiskt utåt bloggen

          Fast tycker ändå att de sitter för långt ner för att vara nygjorda sillisar. Mina och alla mina vänners har suttit precis under nyckelbenet när de varit ”färska”. Jag tycker inte det är fel med sillisar (har ju själv :p ) men tyckte rent spontant att nellie inte såg ut att ha gjort. Bara hon är nöjd, det är viktigast!

            En bra kirurg lägger dem inte under nyckelbenen… Det är en gammalmodig metod.

              Och de bör definitivt inte ligga där om de är små, då nuddar de ju inte ens platsen de egentligen ska vara på?!

                Jag har 700 + 300nånting i egen vävnad. Så pretty stora boobs. Hade kirurgen inte lagt de under nyckelbenen hade det inte blivit bra som slutresultat, det hade ju fallit ner på magen typ haha. Så var man lägger beror ju på storlek, hudkvalité osv osv 🙂

    Jag är faktiskt mållös. Och inte på ett positivt sätt tyvärr…

    Gräsligt. Verkligen gräsligt.

      Gräsligt var min första tanke också. Precis som någon kommenterade tidigare: hur Petra blivit stor inom mode fascinerar mig något enormt…

    Vet inte om kläderna ser bättre ut om någon har dem på sig men annars tycker jag att de är jättefula.. Ser ut som något en 10-åring skulle ha designat eller suttit på Barbie eller liknande.

    ????

    Så verkligen inte MIN stil men säkert någons stil…

    FUUUUUUUUUUUUUUUUUULT!!!!!!!!

    80-talet ringde och ville ha sina loppiskläder tillbaka.

    ??? Gräsligt Mvh 35 åring

    ???

    Kanske till helloween ???

    Inte min stil. Ser mer ut som något jag förväntar mig hitta i förskolans utklädningslåda. Men så är jag ingen fashionista heller.. På rätt person kanske?

    Förlåt för OT, men visst måste den dömda kvinnan vara allas vår BAM! BAM! BAAAAM! Eller?

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EW5pGA/kvinna-hotade-valdtaktsoffer

      Nej, inga detaljer stämmer. T. ex så är sonen som du tänker på, yngre.

      Shit så nu är hon en riktig brottsling både snattare tjuv och för övergrepp

      Nej. Varför skulle det i så fall vara Värmlands tingsrätt som dömer i målet? Och varken sonen eller offret är väl 23?

      Han är inte 23 år. Bara där borde du ju fatta att det inte var hon.

      Ok, jag visste inte att sonen var yngre än så. Tack för rättelse, då var det inte hon.

    Gah. Ser ut som maskeradkläder.

      Riktigt likt

      kopierat rakt av 😀

    Wouldn’t be caught dead in any of the dresses

    Ärmarna ser ut som elefantsnablar

      Tycker de påminner om ärmarna på Martys jacka i Tillbaka till framtiden 2!

    Bellas glow hamnade visst på Tunis kläder..

    Älskar hennes skjortklänning, den är både snygg och skön men det här…. Nej. Tyckte inte alls det var fint

    Hon la upp en video på sig i den rosa, enda jag kunde tänka på var att hon såg ut som Patrik Sjöstjärnan i Svampbob

      Fast det är väl litee goals ändå?

    Kan hända att kläderna är finare IRL men på bilderna ser de inte alls fina ut, efter min smak.

    Ser extremt enfärgat ut med tanke på mönsterkombon designern själv bar häromdagen. Känner mig lite besviken, om man ändå ska ha på sig glittriga klänningar som har en aura av ”finklänning för småflickor på kalas” kan de väl ha matchande mönster som jordgubbar och enhörningar. Ingen minns en fegis Petra! 😉
    https://bloggbevakning.se/2019/09/09/nar-det-enda-du-behover-ha-med-dig-ar-ett-ensamt-visitkort/

    ”Hej ABBA”, tänker jag.

    Bara jag som tänker på Zoidberg från Futurama när jag ser den rosa klänningen?

      Haha nu ser jag!?

    Näe, inget jag skulle ta på mej. Inte ens om jag fick betalt. Skitfula!

    Den vänstra skulle funka med svincoola skor och cool styling, typ Robyn/Gaga, men den vänstra… Ser ut som något från en monter på ett museum för kläder som adeln bar för länge sedan fast nu i polyesterutförande. Eller nåt.

    Hon borde inse att hon inte är 17 år. Sättet hon skriver på och klär sig på.. eller kanske bara folk under 20 som läser hennes blogg och köper hennes kläder??

    Tycker de ser ut som sådant vi hade i utklädningslådan hemma när jag var liten.

    Jag beställde en klänning från henne. Paketet kom fram o klänningen satt bra tillslut! Men det dröjde lite att få paketet och därför skrev jag in till deras kundservice mejl. Under all kritik. Absolut det värsta svaret jag fått av kundservice :):):):)
    Skrev på engelska och fick svar på svenska ”Länk: *länk till postnords hemsida*”. Inte ens ett hej eller något. Därefter svarade jag irriterat. Och fick ett irriterat svar tillbaka där de hänvisade mig hur man klickar på en länk. Värsta kundservicen jag vart med om. Tur att paketet kom fram för hade inte orkat mejlat med den där personen

    Jösses ?

    Hahahhahah partykollektion ????

    I personally like your post, you have shared good article. It will help me in great deal.
    Henry Stickman

    The blog is very informative and outstanding. I would love to read your blog. Give me lots of useful information. I will often visit your blog.
    vex 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.