Gabriella och Fjodor ska separera

Gabriella har tidigare skrivit på sin blogg att de haft det kämpigt i sitt förhållande, men inte gått in så mycket närmare kring detaljerna kring det.
Nu publicerar hon ett inlägg där hon berättar att hon och Fjodor ska separera och att hon kommer vara mer frånvarande då de ska sälja huset, skaffa nya boenden och göra det allra bästa för sina barn.
Hon har även valt att stänga av kommentarsfunktionen på sin blogg, förmodligen för att slippa ”vad var det jag sa-kommentarer”, pekpinnar och annat myspys som alltid verkar krypa fram när offentliga relationer tar slut.
Att ni kommer ha åsikter, det förstår jag. Det RÅHAJJAR jag om vi säger så, men kan vi försöka skippa kommentarer om busringningar och andra saker som med största sannolikhet inte haft någonting alls med det här att göra?

Till den dagen kommer då berörda parter själva börjar skriva respektlösa, spekulativa och insinuerande inlägg om varandra så kan vi väl låta bli våra absolut värsta konspirationsteorier kring vad som pågår och som ligger bakom uppbrottet?
Ska jag behöva ångra rensningen av moddlistan redan?
Helst inte, va?

309 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Folk lägger sig i så jävla mycket. Hoppas folk kan låta bli nedlåtande kommentarer då Gabriella skrivit flera gånger att det är tufft och jobbigt ://

      Om folk bara kunde sluta att uppdatera om sin relation på nätet..

        Eller om folk bara slutade vara taskiga.

    Tråkigt❤️ Dom har verkat vara ett stabilt par, hoppas det löser sig bäst för alla 4.

      Det brukar tyvärr vara de som är mest ”allt är så perfekt” på social media, som det många gånger inte alls är så perfekt hos.

      Jag har uppenbarligen inget med det att göra haha och kanske är fult att erkänna, men det vore intressant att veta vad som gjorde att dom separerar.

        (Oj, var inte meningen att svara på en kommentar)

        De var lite för mycket gulligull och otroligt mjuuuuuka toner

      Jag skrev en kommentar, ingenting elakt alls. Men den blev moddat? :/ Why?

      Jag håller med. Tråkigt särskilt då de har barn ihop.

      Hoppas allt löser sig bra och att de kan fortsätta vara vänner.

      Kollar man på hennes insta så 20.07 var F hennes trygghet, hennes stora kärlek i livet. 2 månader senare ska de separera. Det gick väl fort.

        Ja det är för att man ofta kämpar in i det sista och att det kan ta tid att orka och våga erkänna för sig själv hur det verkligen ligger till.

        Inte konstigt att hon skrev det? De träffades och gifte sig när de var typ 17-18, hon vet ingenting annat. Hela hennes liv är med honom. Klart han är hennes trygghet i livet men de kan ju ha problem ändå eller känna att de vill ha något annat av livet!

        Jag tror aldrig det är bra att träffas så unga, inte 2019. Man måste få leva lite innan man går in i en seriös relation med barn osv. Framförallt för att få lite preferenser. Hur ska du veta att det du har är bra om du inte har ngt att jämföra med? Ser detta varje dag, kvinnor som trånar efter annat eller är besatta efter uppmärksamhet från andra män. Inte konstigt det om man inte haft ett liv innan man slår dig ”till ro”

        Jag tycker inte det finns någon motsättning. Jag kan ärligt säga att mitt barns pappa är den finaste, snällaste man jag någonsin träffat och kanske någonsin kommer att träffa. Vi var tillsammans i nästan 10 och han representerade definitivt trygghet för mig men vi är inte tillsammans idag.

    Väldigt tråkigt! Lite förvånad dock då hon så sent som förra veckan skrev att de kommit fram till att det bästa var att fortsätta bo ihop och försöka igen.

      Jag tror att de kommer att hitta tillbaka. De behöver nog bara en paus 🙂

      Det var väl så hon trodde/kände att det skulle bli just då.

      Mycket tråkigt, sorgligt. De verkar ju haft det så bra ihop och det verkade ju bra alldeles nyligen, tycker många ger upp för lätt nuförtiden. Hade hon inte en väninna som nyligen separerat, kanske har det påverkat henne, det brukar ofta vara så. Synd isåfall. Nu skulle vi inte spekulera men det är trist och särskilt om det påverkat. Synd om Fjodor för det är nog hon som vill separera och vara singel av anledningar. Trist när det finns små barn och hus och allt i bilden. Det där med busringningen har nog inget med det att göra, var ju längesen men det var ju å andra sidan bb som tog upp det, det där var inte särskilt schysst.

        Oj, jag är nog din raka motsats. Drar alltid öronen till mig när någon dagligen uppdaterar sociala medier om hur himla bra allt är, gulligull och pussipuss. Det är fan alltid dom som går isär och det sen visar sig hade ett urdålig förhållande all along.

        Så att dra slutsatsen att allt verkar så bra och att dom gett upp för lätt är enligt mig helt fel, dom har nog haft det jävligt dåligt och behövt bekräfta sig själva på Internet istället för privat till varandra vilket är rätt fel fokus om man ska försöka jobba på sin relation.

          Håller helt med!!!
          Jag och min kille har det toppen. Men vi lägger aldrig ut massa ”gulligull” nånstans. Vi behöver inte visa upp vår relation för andra, vi har den ju med varandra.
          Jag får kväljningar när jag ser par skriva massa ”gull” och ”heja dig min älskling” på insta, Facebook osv. Jag tänker-varför säger du inte detta face to face? Ni träffas väl varje dag? Varför väljer man att skriva där? Är det för att visa att han/hon är minsann MIN! Isf känns det inte sunt. Många jag vet som lägger upp extremt mkt bilder och kärleksförklaringar är också väldigt svartsjuka så jag tänker att det hår lite hand i hand? För jag är noll svartsjuk och har ju inget behov av att lägga upp och mina vänner som inte är svartsjuka lägger heller aldrig upp sånt…

            Jag lägger upp ibland för att KOLLA VA SNYGG HAN ÄR, KOLLA!!!! eller stolt över den här prestationen han gjorde osvosv. Samma sak anledning om det är en kompis jag lägger upp på. Man kan bara vara lycklig och kär och vilja visa upp det! Säger till honom ”face to face” varje dag att jag älskar honom o tycker han är döhet varje dag också. Det ena behöver inte utesluta det andra och det har inget med svartsjuka eller ägande att göra i mitt fall (o drf är det nog samma i många andra relationer också). Vi har ett fantastiskt förhållande??? klart vi har duster som alla par har men i grunden är det en trygg och väldigt fin relation.

    All kärlek till henne ❤

    Skickar styrka till henne!
    Detta visar verkligen att allt inte alltid är som det verkar. På Youtube har det ju i deras videos alltid verkat som att de är PERFEKTA familjen och jag har avundats vilken fin jargong de har mellan varandra och hur bra de verkar samarbeta osv. Hoppas allt ska lösa sig bra för dem!

    För en som inte är så insatt, vaddå busringningar? ?

    All kärlek till dig Gabriella! ❤️

      Ett prank för ett tag sedan där Gabbi fylleringer en kompis man och låtsas vara intresserad. Han tog illa upp och hon bad om ursäkt 99 gånger. Men på BB fick alla det att låta som att hon hoppat i säng med 50 pers. Det var dumt gjort…Men blåstes upp som en luftballong.

        Hela fyra inlägg hedrade BB busringningen med. ?

          Gabriella visste om dem, så du kan vara lugn. Det var en skämt enligt henne och ingenting som hör hemma här att spekulera kring.

            Var Fjodor också med på det? ?

            Vi alla vet att det inte var ett skämt.

              ?

                ??‍♀️

            Det var ganska uppenbart att det inte var ett skämt efter alla de långa och många meddelanden hon hade skickat till honom innan dess. Dessutom har hon ett stort bekräftelsesbehov, så det stämmer ju rätt bra.

            Men du vill inte att vi spekulerar i det nu, så jag låter bli nu.

              Denna f.d kompis och hennes man har också separerad nyligen, coincidence? 😉

                I think not ?

                Hur vet du det?

                  Hon har bl.a. skrivit ” äntligen min vecka med barnen” på ig-stories häromdagen.

                    Vem är kompisen?

          Efter dessa inlägg bad Gabriella att få träffa Cam cam på en fika i Sthlm, sedan dess skrivs inte något negativt om henne i bloggen. Gabjoss kanske var desperat över att få ett slut på alla skriverier här och hennes taktik funkade, att bli ”vän” med cam cam.

            ???

            Ja, ett tag var det ju väldigt mycket narrande inlägg om Gabriella och hennes lille son här, nästan dagligen. Men sedan fikan har det nästan inte varit något inlägg om Gabriella, förrän nu då och alldeles nyligen gällande samma ämne.

            ”Till den dagen kommer då berörda parter själva börjar skriva respektlösa, spekulativa och insinuerande inlägg om varandra så kan vi väl låta bli våra absolut värsta konspirationsteorier kring vad som pågår och som ligger bakom uppbrottet?”

            Och ändå är halva inlägget fullt av det. Hmmm, undrar varför du ens la upp inlägget. Du är väl inte falsk? ???‍♀️

        Men vem spelade in det här? Så dum kan man väl inte vara?!

        Fast vadå prank, och hon verkade inte särskilt full alla ggr de hade kontakt heller. Så nja… Det lät inte här som att hon hoppat i säng med 50 pers tycker jag väl inte utan däremot som att hon var sugen på att vara med någon annan. Tyckte det var lite konstigt och fel att publicera hennes sms och samtal här. Märkligt att du, eller hon, förlät det kan jag känna men hon/du har väl tjänat på det och därmed sluppit få mer skit här.

        var kan man läsa mer om detta?

          Det värsta är raderat ?

            Varför har dom andra länkarna som las upp här raderats?

              Gabriella har bett om det kanske, eller så ville bloggerskan ta bort det kanske efter att de ”blivit vänner” eller för att slippa eventuella konsekvenser kanske.

          tack! kan man höra inspelningen nånstans? blir ju givetvis väldigt nyfiken…

        Moa och hennes kille gjorde precis slut…

          … och så gör Gabriella slut med sin… låter ju lite skumt men kan ju vara en slump.

    OBS! Detta är rena spekulativa observationer från min sida.
    Jag har upptäckt att den part i en knakig relation som försöker ”förbättras” (tränar mer, shoppar nya kläder, sminkar sig annorlunda, klipper och färgar håret, påbörjar en kurs/utbildning mm) oftast redan gått vidare mentalt.
    Det är som att den försöker förbereda sig för singellivet och allt vad det innebär.

    Jag har haft på känn att de skulle separera enda sedan Fjordor började plugga och de hade fler egenkvällar. När Gabbi sedan började ladda upp bilder på rumpan få var det självklart att början på slutet var nära.

    Jag hoppas att de kan separera en tid men ändå försöka jobba på sig själva istället för att kasta sig på tinder. De kan hitta tillbaka och det önskar jag både dem och deras barn.

      Jo kan hålla med lite, visst har man haft det på känn… alla rumpbilder och komplimanger hon lagt ut har kännts som ett behov av bekräftelse och som att detta var på gång. Och att hon varit iväg hela tiden och umgåtts med väninnor. Förrut var de mest för sig själva och alltid ihop men nu har den ena gått hemifrån när den andra kommit hem och då är det inte lätt att ha en bra relation om de inte spenderar någon tid ihop. Hoppas också att de hittar tillbaka men finns ju risk att hon träffar någon annan.

    Tråkigt MEN jag tror att det är tyvärr är klickbait…
    Hon har tappat följare både på insta o bloggen så det var väl det eller en bebis…

      Tyvärr så verkar det ligga lite sanning i din kommentar för hon laddade precis upp ett samarbete. Skrev att hon ska vara frånvarande och väntade 2h på nästa reklam…

        Tänker att det ofta är förberett långt u förväg och tidsinställt

      Har tänkt lite samma tanke, förvånar mig inte om din teori stämmer. Kan vara klickbait, en del använder det som klickbait, var en annan bloggare, el flera faktiskt, som också hintat om separationer och fnurror på tråd, ev separation ena dagen – titta på gemensamt hus nästa… Men tror att Gab har en väninna som just separerat också så det kan ha påverkat henne kanske.

    Det va verkligen tråkigt. Dom har varit så fina tillsammans, det är dom nog fortfarande på ett annat sätt.

    Tråkigt iallafall.

    Men varför göra ett inlägg om det när hon uppenbarligen inte vill att folk ska spekulera?

      Men det är klart att hon vill ? Hennes statistik kommer att skjuta i höjden nu! Enda ”bra” som kommer ur det väl. Klassiker att be läsarna att inte spekulera osv.

        Nä då hade hon väl lämnat sitt kommentarsfält öppet? Gynnar ju liksom inte henne att folk kommenterar här. Hon säger ju att hon inte kommer skriva mer om det så ingen mening att kolla hennes blogg då.

          Men snälla nån, det blir ju ännu mer spekulationer och bensin på elden när man stänger av kommentarsfältet och läsarna måste kommentera/diskutera någon annanstans (tex här), då kommer nya följare att få upp intresset och besöka hennes blogg = mer statistik = större blogg = mer cash. Naiv much?

            Ja eller så är hon genuint ledsen för att dom gjort slut, allt behöver inte alltid vara en konspiration. Men absolut tro vad du vill.

            Läsarna ”måste” kommentera nån annanstans? Vad är det för konstiga läsare? Har de OCD eller tourettes hela högen? Eller bara extremt dålig impulskontroll?

              En blandning? ??‍♀️

        ??

    Jag önskar dem lycka till i detta, ingen idé att spekulera i.

    Nyss skulle de ju skaffa ett barn till och bygga ut huset? Vad hände?

      Det är ju dock två ganska vanliga försök att rädda en relation. Kanske inte renoveringsbiten per se, men det blir mer pengar bundet till varandra och ett gemensamt projekt.

        Renoveringar är nog snarare en orsak till skilsmässa.

          Därav ”inte renoveringen per se”.

    Förstår inte hur man kan skiljas när man har så små barn. Om det inte är misshandel inblandat alltså. Har man gift sig och satt barn till världen får man stå ut i alla fall under småbarnsåren. Så mycket för ”i nöd och lust”.

      Håller med. Tragiskt. Men de är väl barn av vår tid. Snabba kickar, bekräftelse och själviskhet framför uthållighet, tålamod och barnens bästa…

        Är det år 1257 härinne? Eller bara medeltiden? Är vi fortfarande i Sverige?

          Kärleken till ens barn och att prioritera dem över en själv (när de är små) bör inte ändras bara för att vi har datorer och wifi. Vilket år det är spelar ingen roll, skaffar man barn då får de prioriteras. I många fall är skilsmässa enda sättet att skydda barnen (om pappan misshandlar mamman/barnen, drogberoende etc).

          Snarare ditt tänk som är sjukt. Så självisk. Skaffa inte barn om du alltid sätter dig själv i första hand…

            Men är du dum eller? De kommer väl om något bli bättre föräldrar om de skiljer sig, just för att de just nu inte är lyckliga tillsammans.

              [Borttagen kommentar]

                …och så låter vi bli att använda psykisk ohälsa som nedsättande kommentarer och härskarteknik.

            Är du en sån där fegis till kvinna som inte vågar skiljas och låtsas att det är för ”barnens bästa”?

              Wow. Är det det du kallar kvinnor som inte ”vågar” separera – fegisar? Du är ignorant och pinsam.

              Det är väl den fege som lämnar vid minsta motvind. Den modig stannar och kämpar.

                Ok så om nån är otrogen är man modig som spottar på sig själv och kämpar? Nää, trösta dig du.

              För det är så modigt att bryta upp sin familj för att man är uttråkad här och nu?

                Nej men det är inte vackert att sälja ut sina ungars framtid genom att stanna i ett olyckligt äktenskap man inte vågar lämna och inte kunna erkänna för sig själv att man INTE gör det för barnens skull (utan sin egen). Det är rent hyckleri.

              Jag tänker så här: hälften av alla äktenskap slutar i skilsmässa och än fler sambos med barn separerar än gifta. Det betyder att gruppen som funderar på separation emellanåt borde vara jäkligt stor. En del kanske inte vågar, en del tror inte att gräset är grönare, en sorglig del vill skydda barnen genom att inte separera, en del orkar inte, en hel del kvinnor framförallt har inte råd …

          Det är stor skillnad om man kämpat längre i sin relation, då är det fullt rimligt att skiljas. Men då de har två små barn är det knappast fallet. Då får man härda ett tag. Tycker jag.

            Kanom, bara att härda på hemma hos dig själv. Låt andra göra som de vill.

              Är skild…

            Men vad vet du om hur länge de kämpat? Som tidigare nämnts i kommentarsfältet, den bild som visas upp på sociala medier behöver inte överensstämma med verkligheten. Kanske har de kämpat länge, innan eller efter barn kan ju inte vi veta. Oavsett är det ju en definitionsfråga, kämpat länge kan ju innebära olika beroende på vem man frågar. Vi vet ju inte heller vad som har hänt (om något inträffat) som lett fram till separationen..

            Ja, hon har valt att dela med sig av sitt liv på sociala medier men det betyder inte att vi tagit del av allting eller ens fått en rättvis bild av deras äktenskap. Vi kan inte avgöra om de tagit beslut om att separera för fort, det är ju helt upp till dem själva att avgöra.

      Hoppas att ingen orkar ge sig in i den totalt värdelösa diskussionen med dig ang detta, för det där kan vara århundradets mest korkade kommentar.

        Leoni jag tycker faktiskt inte det var en korkad kommentar. Folk ger upp så jävla lätt nuförtiden. Typ ”vi tjafsar” orkar inte fixa det… har man skaffat barn är man skyldig att kämpa hårdare och jag träffar många (jobbar med skilda föräldrar) som definitivt gjort slut för att dom trott att det var grönare på andra sidan. Är det inte misshandel eller otrohet eller liknande så ska man kämpa lite hårdare än att ”man glidit isär”, har man inga barn tycker jag man kan få göra slut för vad man vill. Typ gillar inte när han/hon kliar sig i pannan. Är själv skilsmässobarn och led hemskt utav det. Domstolsförhandlingar om vårdnad osv. Inte okej mot barnen!

          Inte för att vara en idiot nu men alla skilsmässor betyder inte att det blir dåligt för barnen (vårdnadstvister etc.), vissa barn får det faktiskt bättre eller i alla fall lika bra. Vissa personer är bättre var för sig än tillsammans. Era erfarenheter är inte lika med allas.

            Fast i alla skilsmässor är barnen utan sin ena förälder när de är med den andra. Det är naivt att tro att barn inte påverkas av att vara utan antingen mamma eller pappa varannan vecka (eller hur man nu delat upp det). Givetvis mår barnen bäst när de har tillgång till båda föräldrarna. Givet att de kan ha en respektfull relation utan ständiga konflikter.

              Det där var det dummaste jag någonsin läst. Jag är skilsmässobarn; min mamma lämnade min pappa när jag var ett och ett halvt år gammal, därför att det visade sig att han var otrogen mot henne.. Samtidigt som hon var gravid. Vi växte upp med mamma, när jag var runt 7-8 år gammal började vi åka till pappa varannan helg. Jag hade blivit en mycket sämre person om 1) min mamma stannat hos ett otroget kräk för ”vår” skull, 2) om han haft ett större inflytande på hur jag formades som person när jag växte upp.

              Är för evigt tacksam att mamma vågade lämna.

          Mina föräldrar skilde sig inte . Det led jag & min systet hemskt av.

        Som typ alla inlägg som är skrivna av Lovisa Lo.

          Alltid lika härligt när hon kommer och lär upp oss okunniga!

      Men hur påverkar det dig om jag skiljer mig när mina ungar är 8 veckor? Lev som du vill med dina barn och skit helt i andra. Vi klarar oss bra utan dig 🙂

        Jag kan såklart bara tala utifrån egen erfarenhet men det är verkligen inte kul att växa upp med föräldrar som föraktar varandra heller. Har önskat sedan jag var kanske 7 år att mina föräldrar skulle flytta isär.

        /ett perspektiv som man kanske inte brukar prata om så mycket?

          /Svar till den som tycker att man ska hålla ihop för barnens skull!

          Har exakt samma erfarenhet. Önskade hela min uppväxt att mina föräldrar skulle skiljas och förverkliga sig själva på annat håll (och det var varken misshandel eller otrohet inblandat). Blir förbannad på dylika kommentarer, helt okej för mig om Lovisa Lo och Gammaldags lever sina liv som de vill men så oerhört förmätet (och dumt) ge pekpinnar åt andra.

          ❤️❤️ här är en till som önskade att mina föräldrar skulle flytta isär så jag kunde få slippa allt bråk och skit

          +1. Fick hela min barndom förstörd av mina föräldrars hemska försök och vara tillsammans

            Samma här!!

            Att kämpa igen tuffa småbarnstider är inte likställt med att fortsätta bråka och skapa en dålig levnadssituation för sina barn.

          Fan, samma här. Önskade inget hellre än att mina föräldrar skulle skiljas, de bråkade hela tiden, högt, och jag är helt ärrad av det. 🙁

          Exakt samma här! Har bara väntat på det så länge jag kan komma ihåg. Och ingen snackar om det nånsin!

            En till här. Mina föräldrar var djupt troende och även om kärleken dött ut höll de ihop på grund av skammen av att separera och som mamma säger ”för barnens skull”. Kunde se hur mina föräldrar tassade på tå och ignorerade varandra. Pratade bara ett fåtal gånger. Ibland försökte de lappa ihop saker men allt övergick till det normala efter ett par dagar. Efter att ha fått ett par sånna perioder gav vi barn upp hoppet. Det var ett långt lidande och de lärde ut tyvärr en dålig bild av en relation. Lärde mig av de att man skulle uthärda och glömma bort ens egna drömmar och behov. Är vuxen idag och kan inte ha kärlekselationer för jag vet inte hur man hanterar konflikter eller bryter upp.

        Det påverkar inte mig mer än hedersvåld, krig i andra länder, barnfattigdom, långa vårdköer och gängkriminalitet. Men det oroar mig och gör mig beklämd. Vill att barn ska få en så bra uppväxt som möjligt.

        Har du empatistörning?

          Det är ju du som är empatistörd och inte kan tänka ett steg längre

          Vill du verkligen att mina barn ska ha det bra Lovisa eller vill du pådyvla mig och min familj DINA högerkonservativa familjevärderingar som inte psssar oss för fem öre?

            Vore jätteglad om du tog till dig mina högerkonservativa värderingar såklart. Jag tror starkt på familjen som enhet, på tålamod och uthållighet, på trohet och evig kärlek och på att ta sig igenom kriser tillsammans för att komma ut på andra sidan starkare.

            Jag tror att små barn behöver två närvarande föräldrar som visar att de håller ihop vad som än händer, som orkar och vågar kämpa även när det är svårt. Som håller sitt löfte till varandra.

            Jag tror inte att en tvååring mår bättre av skilda föräldrar än två föräldrar som är okära men ändå lever tillsammans och respekterar varandra.

              När är det ok att skilja sig, hur gamla ska barnen vara enl dig då?

              Håller med dig i allt förutom att det hör till högerkonservativa. Jag är ej höger men Lovisa Lo har rätt. En familj ska kämpa. Ett par ska kämpa. Ett äktenskap som är i kris ständigt har uppenbarligen inte tagit sig igenom krisen. Det är viktigt att ta till hjälp när det behövs. Jag håller också med att det inte är bra för barn som önskar att deras föräldrar separerar men då har föräldrarna misslyckats. Vad lär man barnen genom att ge upp? Genom att inte gå i parterapi eller familjebehandling osv? Att vara gift är heligt. Jag väljer min man dagligen, och han väljer mig. Gud vet att vi har haft det otroligt jobbigt men jag har tro på att vi kommer fixa detta eftersom vi har samma mål – att leva tillsammans livet ut.

                Lär er byta ut ”ett par”, ”allmänheten”, ”min granne”, ”fan och hans moster” ”ska/borde” mot JAG. Ingen hindrar er från att leva som ni vill men ni har inte rätt att kontrollera eller döma nån annan.

                  Jag är 100% säker på att mina ord i det här kommentarsfältet inte kontrollerar någon. Inlägget handlar om en skilsmässa och det är det jag kommenterar. Den som tar initiativ till en separation har inte kämpat tillräckligt. Den som får en människa att vilja separera har inte kämpat tillräckligt. Hur du än vrider och vänder på det så handlar det alltid om en person som gett upp.

                    Så du dömer mao individen som tar initiativ till en separation?

                      Ja, det gör jag. Att ta beslutet att separera är ett resultat av en rad händelser. Det är händelserna innan en separatipn som ett par bör kämpa mer med. De orkar inte kämpa längs vägen och till slut orkar man inget alls.

                    Wow, du har så lite kunskap i denna fråga. Du har ingen aning om vad för orsaker som ligger bakom. Men det åt så lätt att döma!

                    Sjuka är att jag visste Lovisa Lo var här och raljerande före jag klicka upp kommentarerna. Hon brinner fan för dethär.

                      Jag har väldigt mycket kunskap om skilsmässor. Jag säger inte att en man eller kvinna ska stå ut med vad som helst. Inlägget handlar om en ”normal” relation om G och F såg ut att ha.

                      Det finns inget fel att sprida sin åsikt om att äktenskap är heligt. I min värld är äktenskap ett sakrament. Inte i din. Det är okej att vara olika.

                      Pja. Om du tar dig rätt att döma en individ som tar initiativ till en separation får du nog räkna med att vissa dömer dig.

                      Jag har inte påstått någonting annat 🙂

                      Haha ni är allt roliga. Man kan ha fler saker i huvudet samtidigt också! Det är klart äktenskap är heligt och ska respekteras. Men att sitta och döma människor som sköter sitt EGET äktenskap på sitt sett är bara lågt. Det är fint om det går bra och man kan lösa problem, men ingen har en aning om orsakerna bakom en skilsmässa och hur den mår.

              Gäsp på dig och ditt 1800tals tänkande Lovisa Lo.

          Så om föräldrarna inte mår bra tillsammans så menar du alltså att de ändå ska hålla ihop? Hur bra kan det bli för barnen som självklart märker av detta? Och om barnen INTE märker av att någonting inte stämmer, ja, DÅ skulle jag snarare börja fundera på om en person har en empatistörning. För kan man spela så pass bra, då är det något som är galet.

          Att det går lite upp och ner i förhållande är ju en annan sak. Men, att gå skilda vägar för att båda ska må bra och kunna göra det bästa för sina barn, istället för att sakta men säkert må sämre och sämre – det är så långt ifrån en empatistörning en kan komma!

            Håller inte med. En tvååring bryr sig inte om föräldrarna är lyckliga och har sex. De vill ha en trygg och stabil familj med två närvarande föräldrar.

            Att skilja sig när man har så små barn är själviskt.

              Fel. Ett spädbarn känner av stämning och spänningar, konflikter mellan föräldrar. De mår dåligt om föräldrarna mår dåligt.

              En familj är en enhet och barnen har inte gett sitt medgivande till familjens uppluckring och separation så där har du rätt – jag skulle nog känt mig hemskt sviken om mina föräldrar skilt sig. Jag hade troligen gjort deras nya partners liv rätt plågsamt om jag ska vara ärlig.

                Sprid evangeliet.

              Små barn märker definitivt av när stämningen är dålig mellan sina föräldrar. De få gånger vi bråkar märker både 1-åringen och 5-åringen att något är fel. Barn är inte dumma, de märker mer än du verkar tro även om de inte kan sätta ord på det.

      Håller med. Hela småbarnstiden är en enda stor prövning, och den tiden borde man vara överens om att man ska klara av tillsammans.

        Exakt. Det är liksom ett förbund man sluter när man bestämmer sig för att sätta barn till världen.

          Absolut. Särskilt om man är kristen höger.

            Ja precis, ett äktenskap är ett förbund med både varandra och Gud och man lovar att älska varandra i både nöd och lust. Om man skiljer sig när det är nöd så förlorar ju löftet sin legalitet och sitt värde.

              Det är fint Lovisa men du kan inte applicera dina kristna högerkonservativa värderingar på oss som inte delar dem. Det är okej om DU lever efter dem.

                Skaffa inte barn.

                  ?

              Jag var i en relation med barnens pappa. Vi var gifta och skilde oss (gud bevare mig väl vilken idiot jag är uppenbarligen) men i alla fall. Vi hade det bra i relationen i början. Skaffade barnen och allt sånt som hör till. Efter några år började det gå utför men vi KÄMPADE och vet du vad? Båda vi gick in i depressioner och livet blev totalt svart. Allt blev skit, tänk om vi bara hade skilt oss när vi skulle, då hade barnen sluppit mycket lidande för att vi ”ville hålla ihop för deras skull”.

              Man kan inte säga att en sak är rätt eller fel. Alla är olika, alla är inte samma. Och en sak är säker, en skilsmässa när man har barn är Inte ett lätt beslut, det är INTE den ”enkla” vägen. Det är hemskt och fruktansvärt jobbigt beslut att ta och den skulden man känner är total.

              Så här får du av mig ?? (antar att ordet är moddat)

                Långfingret passar bra när man inte har något vettigt att säga eller saknar förmåga att formulera sig. Du verka behöva bearbeta din separation lite mer.

                  Anonym 21:33 ?????????? din köttlök

                    ??‍♀️

                Tack för att du delade med dig! Hoppas du och alla andra mår bra idag ❤

              Om man inte lovat Gud då utan bara ingick ett avtal helt oheligt och borgligt? Ingen åldersgräns på att skilja sig då eller?

            Jag är inte höger! Jag är en människa med sunt förnuft som inte gift mig av tradition eller döpt mina barn för att det är tradition. Ett gift par är en enhet. Ett team. De flesta par ser sig själva som två enheter idag och då fungerar det inte. För att ett äktenskap ska fungera så behöver man vandra på samma väg tillsammans och inte vandra på två parallella vägar som vill gå åt olika håll.

              Att du använder ordet ”enhet” om ett äktenskap antyder att du är kristen. Helt oavsett kan man vara värdekonservativ både till vänster och höger.

              Parallella vägar går inte åt olika håll…

                Nej. Jag tror att intentionen för alla som gifter sig är att vandra sida vid sidan men sedan händer saker på vägen som i alla relationer. Ja, jag är kristen, men det är inte religion vi pratar om nu.

                  Det är dock aldeles uppenbart att din kristna religion eller religiositet påverkar din syn på äktenskap och skilsmässa. Jag säger inte att det är nåt fel med det men man ska vara hederlig om var ens predilan kommer ifrån, särskilt om/när man har synpunkter på hur andra bör leva sina liv.

                    Du behöver inte vara kristen för att värdera ett äktenskap högre än en partner eller sambo.

              Du måste inte vara höger for att ha en konservativ kristen värdegrund. Lovisa är höger. Du kan vara vänster (eller nåt annat). Vad ni delar är en konservativ kristen värdegrund.

                Det Lovisa Lo och jag delar är samma syn på äktenskap och på vänskapsrelationer med personer av motsatt kön. Jag skulle inte påstå att jag är en duktig och praktiserande kristen.

                  Du måste varken vara duktig eller praktiserande kristen för att ha en konservativ kristen värdegrund

                    Det är som om vi pratar om olika saker. Vi kan prata om äktenskap om du fortfarande vill.

      Håller faktiskt också med. När man skaffar barn är man inte längre viktigast i sitt liv. Glada föräldrar ger inte automatiskt glada barn.

        Sen är det ju inte som om man blir 100% lycklig för resten av livet för att man skiljer sig heller. För vissa kanske det är enda vägen att fungera och det verkligen blir betydligt bättre efter en skilsmässa men ofta så blir det istället nya relationer och sedan nya uppbrott.

        Uttalar mig inte om alla skilsmässor nu, men tycker det är galet att skilja sig med småbarn för att ”kärleken tog slut”, ”vi är inte lyckliga” och liknande, håll ut, bete er som folk och håll god ton hemma, ta lite avstånd on det är det som funkar bäst och är det fortfarande efter några år dåligt så är förmodligen skilsmässa det bästa.

        Konstigt med Gab Joss dock att hon skrev att det blev dåligt för ca en månad sen. Det måste ju vara osanning? En månad av att ha det dåligt med småbarn liksom?

          De lär väl inte skilja sig om det varit dåligt i en enda månad?? Efter många år, giftermål, hus och två småbarn?

          Någonting kanske ”hände” får en månad sen? Något som gör att man inte vill fortsätta leva med den människan?

          Tror också att småbarnsåren ofta tar fram en sämsta sidor och då är det självklart att konflikter uppstår. Om jag inte hade fått barn så hade min man inte lärt känna alla mina sidor som jag själv inte ens visste att jag hade förrän jag blev mamma. Småbarnsåren är påfrestande men det gäller att ha förståelse för varandra när många nätter utan sömn till slut bryter ner en.

      Det är inte alla som får chansen att stå ut. Jag är skild och har ett litet barn, men vad ska jag göra åt att min make drog? Jag håller i princip med dig, men det är inte svart eller vitt.

      Alla skilda personer ville inte skiljas.

        Så kan det också vara. Felet ligger hos ditt ex. Han var inte lojal mot dig och kämpade inte tillräckligt. Det är otroligt synd men inget du ska känna dig nere för. Du gjorde säkert vad du kunde.

      Lovisa Lo NEJ, man måste INTE stå ut under småbarnsåren. Man har rätt att göra det bästa av sitt liv. Man har rätt att vara lycklig, och då mår också barnen bra. Man måste inte stå ut.

        Så trött på tramset om att lyckliga föräldrar ger lyckliga barn. Nej, man får lyckliga barn för man prioriterar sina barns behov. Och det här med att skiljer man sig inte så mår barnen dåligt av att man bråkar ? Bråka inte framför barnen då? Visa barnen hur man respekterar sina medmänniskor och är kärleksfull mot sina närstående.

          Vill bara förtydliga att jag inte menar att man ska stanna till varje pris. Mer att man som förälder har ett ansvar att inte enbart se till sina egna behov.

          Ursäkta mig men du framstår som antingen naiv eller inskränkt. ”Det är ju bara att inte bråka inför barnen.”

      Barn har lätt att känna av sina föräldrars mående. Och att stanna i en relation som inte gör en lycklig gör barnen inte heller lyckliga med hela familjen tillsammans. Så där tycker jag du är trångsynt och faktiskt inte alls tänker på barnen

        En del av ens lycka borde vara kopplad till ens barns lycka av att man är en enhet som familj. Lycka kan inte bara vara kopplad till en själv och ens egna behov, inte när man har valt att sätta barn i världen

          Exakt! Lyckliga barn borde ge lyckliga föräldrar och inte tvärtom.

    Känns som ett genomgående tema hos Gabriella. Så fort ett projekt är färdigt så tar det några månader innan något annat måste hända. Flyttar hit och dit, bygger hus, ska ha nytt barn, separera, resa osv. Gabriella kommer att tröttna på singellivet också och jag hoppas att Fjodor inte hoppar på karusellen ingen.

      Tycker verkligen om F, och tror att han kommer att lyckas mycket bättre i livet om han kör solo ett tag! 🙂

        Det tänkte jag också skriva. Tror hon gör sitt livs misstag och inser det när hon antingen sitter i en ny vardag med ngn träningstönt eller när Fjodor blvit ihop med ngn annan.

      Gabbi känns som en blonbella-wannabe… fjordor kanske kan ringa odd

    Hoppas att dom kommer dela pengarna lika. Tror att Fjodor har hjälpt till med hennes arbete mer än vad många tror. Skulle vara hemskt om han blev utan något, men skulle inte förvåna mig om hon argumenterade för att det är hon som tjänat alla pengar…

      Spelar ingen roll, de har inget äktenskapsförord så det ska delas lika.

        Ja, men tror tyvärr att Fjodor är så snäll att han kanske inte säger emot henne om hon vill ta allt.

          Men det är väl ändå ingenting som du ska lägga dig i?

        F E L.

        Det är ju vad man tror ja, men så är inte fallet alltid.

    Usch vad jag tycker synd om Fjodor, han verkar vara en sån fin människa.

      Det var nog han som ville skiljas…

        Bara nyfiken, varför tror du det?

        Har fått det intrycket jag också. Började inte han plugga till socionom förra året också för att sedan hoppa av(?) Och börja jobba med Gabbi i företaget? Tror att det skar sig på riktigt när han började plugga igen och var hemifrån mer och fick ett nytt sammanhang borta från familjen.

      Ja synd om Fjodor. Tror också detta är Gabis idé och önskan. Tycker hon verkar ha fått lite storhetsvansinne på sistone, fått hybris. Visat hur stor hennes blogg är, pratat om hur mycket pengar hon tjänar, visar upp rumpan och beröm och komplimanger hela tiden. Varför vill man visa upp det, hon kan väl direkt tacka den som skrivit det ist, blir nästan som skryt.. en strategi kanske. Och komplimanger som är lika och skriva på samma sätt nästan så man kan tro att det är hon själv som skriver en del. Men vad vet jag, kanske är han eller båda som vill separera men tror som sagt det är hon som vill det. Eller är det klickbait kanske. Ju fler klick desto mer pengar kan hon tjäna. Alla samarbeten hon gör, hon är väl den som gör allra mest samarbeten, det drar in mycket stålar…

        Hon kommer nog mjölka detta lika mycket som Bella, eller vad vet jag, kanske inte eller så blir det precis så

    Hoppas verkligen hon kan hålla detta och inte skriva mer om det. Hon sa mer än tillräckligt om detta när hon idag skrev att de ska separera.

    Skriver hon mer om det så kommer jag tolka det som lika mycket klick bait som de överdrivna rumpbilderna.

    Två små barn står i allt detta, skriv för deras skull inte ett ord mer om det.

    Som det pratas om detta par i stan, ända sen hon gjorde ett uselt försök att förföra sin väninnas man. Vi alla vet att det inte var ett skämt. Alla vet. Skönt att F äntligen började plugga och fick ett eget liv, istället för att vara hennes toffel.

    Gabbi lär köra varannan vecka vecka hos bruttan i Sthlm nu, eller vad tror ni?

      Moa och hennes kille gick också precis isär…

        lite mysko… men kan ju vara en slump förstås.

      Klassikern. Hänga hos vänninan och festa varje vecka.

      Tror Fjodor kommer kommer skaffa en riktigt bra och stabil tjej, bo i hus och plugga klart och få ett barn till.

      Sen om något/några år när influencerhysterin är helt passerad står Gabriella där och blir väl personlig tränare, nagelteknolog eller vad nu hon ska syssla med.
      Nu när hon blir singel är hon ju som vilken influencer som helst.. fast med fruktfat och lite mer rövbilder.

      Haha pratas om detta par i stan? Aldrig hört nån prata om dem!

        Kanske för att du heter Brittmarie? ?

    Hörde idag på nyheterna att det ska bli enklare att skiljas via ett internetförmulär. Antalet skiljsmässor ökar stadigt samtidigt som antalet giftermål även ökar. Lite lustigt är det, tas giftermål för lättvindigt? Kan nog tycka att man kämpar när man har små barn, försöker få saker och funka och verkligen tänka igenom sina beslut men det har ju egentligen inte med giftermål att göra heller. Undrar bara varför det är vanligare att separera idag än förut? (Förutom det faktum att kvinnor ej är beroende av männen för sin inkomst och leverne)

      Det blir väl inte enklare att skiljas, bara enklare att skicka in dokument?

      Så sjukt egentligen, det är ju klart värt att kunna deklarera online och liknande, sådant som man gör regelbundet, men skilja sig gör man väl förhoppningsvis inte så många gånger, nödvändigt att förenkla? Var det så pass svårt att skilja sig innan att det behövde förenklas så att folk skulle orka skiljas? Tror faktiskt att det känns på ett annat sätt om man behöver beställa blanketter och skriva under, jämfört md att signera med bank id en lördagnatt när man fått nog.

        Är det inte för att underlätta det administrativa? Alltså inte för den som ska skilja sig utan för den som ska ”hantera” skilsmässan.

        Det kanske är enklare för de som hanterar ärendena, inte bara de som vill separera.

    Hur blev det; G o F byggde ett hus, men sen skulle de bygga ett till?
    Blev det aldrig av, eller?

      Nä, tack och lov.. dom skulle nyss också ha ett tredje barn, det blev heller inte av.. tack och lov…

    Hur blir det för deras gemensamma företag nu då?

      Aktiebolag ingår i bodelning.

    Visst stod det ”gift” i hennes bio på insta?? Hon har redan tagit bort de ?

      Ja.. snabba puckar

        Hur vet du det? Bara för att det är en nyhet utåt behöver det ju inte vara ett nytt beslut för dem.

      Ja! Reagerade också på att det försvann väldigt fort…

        Löjligt, om man frågar mig! ? Men ännu ett sätt för henne att försöka locka F ”tillbaka” så att säga?

          Locka nya karlar snarare väl, hon vill nog vara lös o ledig och ute på marknaden. Det var snabbt att ta bort det jisses…

          Eller så är det JOBBIGT att se det i sin beskrivning när man går igenom en skilsmässa???

      Japp! 🙂 Hon har nog längtat till att kunna ta bort det.

    Hon har redan tagit bort ”Gift” ur sin instagrambio och pumpat ut reklaminlägg. Såklart! Perfekt läge för lite intäkter. Money never sleeps

    Visst är deras minsta inte så gammal?
    Jag läste nånstans att man bör göra en ”pakt”, ingen separation under barnets första (två?) år, eftersom det ÄR jobbigt och kan slita på en relation väldigt mycket.
    Nu vet jag ju iofs inte vad separationen beror på i deras fall, men kanske en tanke andra kan ta till sig. En separation är aldrig rolig, även om det var en själv som tog beslutet.

      Yes. Typ noll rationella beslut tas under de första två åren av ett barns liv……. ?

      Minsta är född januari -18

    Tror verkligen detta är dubbelt. Klart att influencersarna som separerar är ledsna men deras liv pågår inför en öppen ridå och då är det bara att rida på vågen och mjölka den livssituation man är i för samarbete/klick osv. Alternativet är ju att stänga ned och bli vanlig och det vill väl ingen.. tycker separation verkar hemskt jobbigt och att vara ”ensam med barn på halvtid” verkar jobbigt och trist. Skulle bli ledsen av att missa mitt barns uppväxt så mkt men men, vad gör man

    Finns såklart mycket som händer bakom kulisserna men de pratade ju precis om att bygga nytt eller bygga ut och hon hoppades på att plussa. Bevisar hur mycket skenet kan bedra på sociala medier. Känns hur som helst som ett moget beslut om de båda vill detta. Inte lätt när man har barn ihop. Jag är en av dem som önskar att mina föräldrar separerat 5 år tidigare. De stannade ihop för barnens skull vilket var ett misstag. Men helt ärligt kändes de, efter typ Kenza och Aleks, som paret som aldrig skulle separera

    Kan inte du uppmärksamma Therese Lindgrens reklam för arbetsförmedlingen? Helt sjuk….

      Har jag missat men minns för ett tag sedan när hon sa att – Nu vill jag att ni lyssnar noga, nu vill jag prata allvar – sedan började hon prata om kläderna hon hade på sig som hon var så nöjd med, hon gjorde reklam för ett klädmärke. Hon är så lismig och manipulativ. Hon är nog den smörigaste av alla, med Bianca som god tvåa då eller Margaux.

        Men hon skämtade väl om att det var allvarligt? Som när min mamma ringde mig igår och sa ”nu vill jag prata om en sak, det är väldigt viktigt för mig och jag hoppas att du lyssnar på vad jag har att säga för att sedan ge mig ett ärligt svar”, fick det att låta superviktigt och allvarligt (hon är dessutom allvarligt sjuk så jag antog att det hade med det att göra), och sen sa hon ”vilket tvättmedel och sköljmedel hade du när du tvättade hos mig? det luktade jättegott”. Liksom för komisk effekt får man det att låta viktigt för att sen prata om något väldigt trivialt…

          Tereses främsta tittare är ju ändå barn, vilka kan ha svårt att uppfatta ironi och sarkasm.

    Jag känner ingen av de ILR men jag tycker verkligen det är så synd.
    Är själv mitt uppe i småbarnslivet ( en 3-åring och en 2-åring) så jag förstår att det tär på ett förhållande, absolut! Men det går att hålla ihop det om man vill, man får bara inte räkna med att allt ska vara innan barnen. Sätta sig lite själv åt sidan medan barnen växer upp och inte är så självständiga ännu. Ibland bara bita ihop och köra på, tuffa tider kommer och går. Det gör det för alla.
    Har förstått att G och F ändå försökt rädda sitt äktenskap, och ja ibland funkar det helt enkelt inte. Det blir för tufft. Verkar vara vanligare bland yngre par som gifter sig tidigt och skaffar barn när de själva är unga.
    Hoppas att allt kommer funka smidigt för de ändå, för barnens skull framförallt. De är så små och kommer knappt minnas att mamma o pappa levde tillsammans, på gott och ont.

    Det var väldigt bra att de inte började bygga det där nya huset som de hade tankar om tidigare.

    Synd, allt känns så hastigt.. Flytta, barn, bygga hus, bygga nytt hus, barn, gift, skild (osäker på ordningen dock). Skulle aldrig orka landa i så mycket förändringar själv, men alla är olika.

      Jag är född samma år som Gabriella och jag kan bli stressad av det. Hon har hunnit bo i oliks städer, fått två barn, byggt hus, gift sig, separera. Själv har man aldrig ens fått gå på en andra dejt. Samtidigt så har jag sett henne i stan (bor också i Umeå) och då ser det inte lika najs ut som på instagram.

        Skulle nog inte heller orkar landa i så många förändringar vid närmare eftertanke.

        Vad menar du med ”och då ser det inte lika najs ut som på instagram”? Nyfiken.

        Haha men du kan inte lämna med en sån cliffhanger!!!!

          Ja men att de ser så najs ut på instagram med alla fruktfat, hus med välgenomtänkt inredning, världens sötigaste pluttigull barn. En kärleksfull make som är bäst i världen (eller var åtminstone) sen ser man henne på stan och hon ser ut som alla andra och barnens skrik låter som alla andra barn 🙂

    OT: förlåt! Jag missade öppet spår…. Jag har sån jävla ångest, jag upptäckte en knöl i mitt bröst och har nu gjort mammografi, ultraljud och grovnålsbiopsi. Nu har det gått en vecka och jag har fortfarande inte fått svar. Har inte sovit på hela veckan och har ständigt ångest…. någon som gjort grovnålsbiopsi? Hur lång tid dröjde det innan ni fick svar? Visst är väl inga nyheter goda nyheter?
    Förlåt ännu en gång…

      Själva knölen känns spänd och gör lite ont… är det normalt? Jag sa till läkaren att dom kan skicka svar per brev (så dom inte ringer när jag är på jobbet) men visst skickar dom inget cancerbesked på brev? Ber så hemskt mycket om ursäkt igen…

        Inte jätteinsatt men min vän var på undersökning för något år sedan och fick svar via post. Tog ca 2 veckor.

        Är det inte så att cancerknölar INTE gör ont? Kan ha fel men har läst det någonstans.

          Åh hoppas det är så! ?
          Stort tack för era svar!

          Precis, oftast inte!

        Jag har gjort flera provnålsbiopsi (på olika knölar) och det visade sig vara fibroadenom. Det tog kanske två veckor att få svar. Om du är orolig kan du ringa och fråga om dom har fått svar. ❤️

        Har varit i din situation. En superhärlig sjuksyrra sa att cancer inte gör ont. I mitt fall var det en cysta som de tömde under ultraljudet så jag fick reda på det med en gång. Tror att det kan ta upp till ett par veckor annars, mer efter sommaren för de sa att de hade mycket efter alla semestrar..

      Har själv precis gjort det och fick först svar via brev inom en vecka (om vad de såg på ultraljudet) och sedan samtal någon dag efter om biopsin. Nu har de tyvärr hittat något i min knöl som behöver behandlas. Har tid hos läkaren imorgon. Hoppas på det bästa, men är förbered på det värsta.. Hoppas du får svar snart och att det är positivt! Håller tummarna för mig själv imorgon, är nog mer nervös än jag vill erkänna, min sambo ska iaf följa med på mötet 🙂

        Lycka till! ❤️

      Hej!
      Gjorde allt som du skrev i februari och det tog 1,5-2 veckor innan jag fick svar så försök att inte tänka på det hur svårt det än är ?
      Som en vis man sa * att oroa sig innebär att du lider två gånger* ? hoppas du får svar snart och bra sådana c:

    Om man ska göra massa reklam för Stronger är det ju toppen om man kan uttala ordet Stronger…

    I övrigt tycker jag mest synd om dom som byggt sina liv på att dela allt med Sverige, skulle inte vilja dela min skilsmässa med fler än mina närmaste 🙁

    Har alltid tyckt att de har varit så fina tillsammans! De har ju inprincip vuxit upp med varandra, klart att relationen är svår att släppa då. De har ju alltid varit full rulle, om det inte är flytt så är det husbygge, nytt barn på g, ännu ett nytt hus eller något annat. Alltid något nytt! Jag tror att de gjort så för att ”slippa tänka på förhållandet”..

    De är underbara föräldrar och kommer göra ett superjobb trots att de går skilda vägar. Jag tror att de har kämpat på längre än man tror.

    Om de säger varför, varför. Säg till dem att det är människans natur. Varför, varför gör han så här?

      Sluta! Sluta hunda mig omkring!

    Någon som kollar på ”90 days to wed?”. Tycker gabbjoss påminner om den ryska tjejen som var ihop med en mörk kille med snygga bilar. Hon som ville ha dyra handväskor hela tiden.

      Tänker du på Anfisa?? Och Jorge.

      GabJoss är ingenting som Anfisa. Anfisa är cool som h-vete! Gå in på hennes Insta eller youtube, himla härlig tjej som blivit helt ”fel-visad”.

      ÄLSKAR 90 DAYS!!!

        Samma här! Blev så glad nu när någon nämnde det här inne. Ingen i min umgängeskrets har koll på det. ?

    Vet inte varför men detta känns så sjukt? Säkert för hon pratat upp deras relation i sin blogg alla dessa år

        🙁

    Får panik över hur hon uttalar stronger på sin story ?

    Har aldrig riktigt fastnat för henne och de hon visar upp på blogg/insta. Såg nått klipp youtube som kändes så krystat. Det var så himla gulligull, för mycket för min smak. Och en annan grej, vad är grejen med att städa på kvällen när barnen lagt sig?

      Skönt? Jag städar på kvällar för att få egentid, lyssna på podd och slippa tänka.

      Jag städar när barnen lagt sig.
      1. När de är vakna vill jag umgås med dem och 2. Lättare och mer effektivt att städa när de inte är där och rör omkring samtidigt.

        jag tar inte städningen på så stort allvar. Jag och sambon städar lika mycket, dock aldrig på kvällen. Då vill vi umgås med varandra. Vi tar tag i städningen allteftersom under dagen, däremot inget som tar tid från barnen.

          Låter fräscht.

            Ja, vi är duktiga på att hålla rent och snyggt ☺️??

          Ok.

        Haha jag är precis tvärtom. Nu är mina barn lite äldre och går i mellanstadiet. Men när de var små passade jag på att städa när de var vakna (de fick ”hjälpa till” genom att få dammtorka lite osv) så att jag kunde få vila och ta det lugnt när de sov.

          Så tänker jag med, när barnen sover vill jag titta på serier, läsa bok eller ta ett bad och ha spa.

    Med tanke på att dom PRECIS hållt på och fixat Gabriellas kontor så känns detta precis lika impulsivt som alla andra stora beslut i deras liv. Känns som att hon tigger både beröm och sympati precis hela tiden och med alla delningar av fina DM så får hon följarna att tävla om finast komplimanger. Synd att inte Fjodor som var ”hennes trygghet” innan inte duger för henne längre.

      Kanske inte ligger i Gabbi. Kanske ligger i F också. Eller hos de båda tsm. Varför skulle det just vara G när det kanske är F som tröttnat, sett åt andra håll medan Gabbi varit med vänner, tränat, haft ensamma kvällar osv. Kan ju vara G som inte duger för F längre också.

    Moa och hennes kille har också gått isär, busringningen kanske ledde till något mer…

      Va? Har de?!

        Han har flyttat ut

          Men hur vet du? Känner du dem? *nyfiken i en strut* ?

          Verkar stämma då båda har raderat bilder på den andra på Instagram + att Moa har “?‍?‍?“ som beskrivning. Tror dock absolut inte att det har med Gabriella att göra – Moa är varm, snäll och jordnära, inte alls som Gabriella. Hon känns 0% som Tomas typ.

          Men att Tomas var den som flyttade ut från huset.. Känns svårt för Moa att klara boendekostnaden som ensamstående på sjuksköterskelön? Han är ju ändå chef. Fast vad vet jag om hur andra har det, fram tills igår trodde jag Gabriella och Fjodor och Moa och Tomas hade det bra ihop.

          Hejar på Moa och Tomas! Hoppas de får ihop det igen

      Moa vem??

        Gabbis fb kompis. Hon ”busringde” kompisens sambo om sina behov etc. Skyllde på att det var ett skämt. Camilla och mååånga följare var väldigt uppe i allt drama. Moa, skickade ut ljudfilen med busringnen och alla meddelanden (som hon skickat vid andra tillfällen) till bloggbevakning. Sen blev camcam bästis med gabbjossan och det blev slut på de skriverierna och nu får vi bara vara gulligull mot Gabriella.

    Therese lindgrens reklam med AF? Uhhh hur gick hon med på det..

      Hon kanske också blev förd bakom ljuset..

    Gabbis blogg är den enda jag följer. Gillar henne och bloggen. Tråkigt att förhållandet tar slut men hoppas de sköter allt snyggt för barnens skull.

    Ska vi ha en tävling om vilka offentliga par som kommer vara tillsammans i minst fem år till? Jag kan börja. Jocke och Jonna och jag grundar det på att det har inte varit en dans på rosor från dag ett.

      Ja Jocke och jobba + Kenza och aleks

      Victoria Törnegren och Erik

    Det är det bästa och smartaste inlägg hon skrivit. Ge henne lugn och ro, självklart har dom kämpat och velat mer etcetera. Jättebra inlägg. Orkar inte bry mig om hon gör lite reklam för att få in pengar i en skilsmässa, som ofta blir ett hårt ekonomiskt bakslag…

    Om alla har sett hur dålig deras relation varit är det väl bra att det är såhär hon berättar om uppbrottet? Lugnt, sansat, personligt men inte privat, fokus på barnen.

    Tråkigt att höra, man förstår ju att det har blivit mycket för dom med 2 barn tätt varav ett är sjukt. Och sen karriär, plugg, husbygge osv. Det är tufft att ta sig igenom småbarnsåren helskinnade. Men jag kan nästan lova att dom kommer bli tillsammans igen. Det är väl lite det som ÄR grejen med F och G. Snabba puckar och stora beslut. Hon har ju skrivit flera gånger om att deras förhållande alltid har varit stormigt och att dom ”gjort slut på riktigt” flera gånger.

    Deras liv har ju gått i 110 utan paus sedan de blev tillsammans… inte konstigt att de ska skiljas nu när Gabbi blivit uttråkad på ett slentriant familjeliv…

    Tror det generellt sätt blir mer slitningar när de i många lägen ska spela något som inte finns dvs den alltid lyckliga familjens fläckfria och tvättäkta kärlek.

    Man är liksom två bakom en fasad och kan se varandra ljuga.

    Tycker det är vidrigt hur nästan alla här inne sätter skulden på G. Bara för att hon är öppen om allt så känner man inte henne och F känner vi inte alls. Det kanske är hans som tröttnat på G och sätt åt andra håll. Kanske han som ”spelat” med för att G skulle kunna bygga upp sin Instagram och blogg och nu fått nog. Kanske han som slappnat av lite för mycket i kvällsoffan. Behöver inte vara G bara för att hon själv är impulsiv. F har faktiskt varit lika impulsiv tillsammans med henne.

      Håller med! Det kanske är han som tröttnat? Kanske hon som gjort nåt dumt? Vi har ingen som helst aning om vad skilsmässan grundar sig i.

    Innan Camilla blev bästis med Gabriella och slutade skriva om henne så fanns det många inlägg om henne på bloggen och flera som påstod känna/ha arbetat med Gabriella och Fjodor skrev här inne om hur avundsjuk Gabriella var och vilken pli hon hade på Fjodor. Han kanske helt enkelt inte pallade mer nu när han inte sitter fastklistrad vid henne längre eller så är det hon som är sur över att hon inte får 110% av hans uppmärksamhet hela tiden.

    Och nu ska dom sälja bilen imorgon och mäklaren har varit där idag. Känns som att det går väldigt fort med tanke på att hon förra veckan skrev att dom skulle försöka hålla ihop och gå i parterapi ? och det är ju inte så längesen som dom verkade ha det bra och han lagade sena middagar till henne osv. Det går så fort. Varför så bråttom liksom?!

      Och nu verkar hon ska tatuera över deras partatuering?

        Ja? hon har otroligt bråttom. Fattar inte ? klart att det är privat osv. Men visst blir man fundersam när någon har så sjuhelsikes bråttom ut ur ett äktenskap med en man som hon dessutom har två barn med.

          Der kan vara så att hon tycker det är otroligt jobbigt med skilsmässan och vill bara ta sig ur den fort som möjligt och inte ständigt bli påmind om det. Förstår henne exakt. Det är otroligt jobbigt, och man vill bara bort från allt som påminner om sitt ex!

            Fast hon kommer ju alltid bli påmind om sitt ex genom barnen.

              Ja! Sen tycker jag det är så himla konstigt då hon alltid målat upp bilden av att de har ett sååå starkt förhållande som klarar ALLT och som sagt: för bara en vecka sen så verkade det som dom skulle gå i parterapi och försöka lösa saker. Men nu helt plötsligt ska mäklaren komma och hon har redan hunnit kolla på en lägenhet som hon nästan verkar bestämt sig för. Hon verkar ju va en väldigt impulsiv person och har fått känslan av att dom alltid ska ha projekt, som hon kallar det, igång just för att typ ”blunda” för deras förhållande. Tror kanske just pga att dom varit tillsammans sen dom var små har utvecklat en mer vänskaplig relation eller så måste nåt allvarligare ha hänt. Tycker hur som helst det är väldigt tråkigt att dom ska separera, då jag verkligen tyckte dom verkade ha ett genuint fint och starkt förhållande.

      Otroligt impulsivt allting. Om det inte är att hon ska paniktäcka sin tatuering med något annat så ska hon göra den där underboob-tatueringen hon skrivit om flera gånger. Och för en tjej som henne så känns det lite som något man gör i en kris, precis som att man byter hårfärg för ”new hair, new me”.

        Precis! Och kan hon inte bara lägga ner med att posta allt smicker…
        ALLA fattar att hon skriver till sig själv. Herregud.
        Svårt att tro att hon är vuxen, har eget företag o mamma till 2 barn.
        Tror att hon mår väldigt dåligt och får inte den bekräftelsen hon levt på o behöver av sina följare, sin omgivning mm

          Haha, tror knappats att hon skriver till sig själv. Nu var du väl ändå bra tjockskallig. Tror du hon sitter och kommenterar sin egen blogg också eller?

          Jag är en av dem som skrivit till henne, inte bara en gång. Enligt mig gör hon ett bra jobb och hon inspirerar mig. Hon är mer öppen än vad hon behöver vara med hur deprimerad hon är och det är starkt gjort och har hjälpt mig när jag själv mått dåligt. Sen vet jag inte om allt på hennes sociala medier är ”äkta”, men jag blir fortfarande inspirerad.

            Inspirerad? Av VAD undrar jag?
            Hon tycker att det är en stor bedrift att hon städar varje dag, att hon är själv med barnen ibland. Jisses säger jag.
            Att få gratisgrejer för att utelämna sig och framförallt sina barn.
            Människan behöver växa upp och skaffa sig ett riktigt arbete och gå till en psykolog för sitt extrema bekräftelsebehov.
            Liksom de flesta andra s,k influencers.

              Om du nu är av den åsikten, varför följer du henne samt andra influencers?
              Hon har ju väldigt många följare som gillar henne.
              Varför fokuserar du inte mer på ditt ”riktiga” arbete och ditt eget liv?
              Jo, för att du älskar att klaga och vältra dig skvaller.
              Annars hamnar man knappast på denna sidan, haha…
              du verkar ha rätt dålig självinsikt.

    Känner mig förvånad över att dom ska skiljas även om jag förstår att allt inte syns på bloggen. Har alltid känts som ett stabilt par och hon har skrivit mycket om att dom vill ha en stor familj och fler barn och huset som dom lagt ner så mycket tid på, deras drömhus nu till salu?! Var inte länge sen hon skrev att dom skulle göra ett försök till. Men såklart är det slitsamt med både husbygge och två barn så tätt, kanske mer slitsamt än vad dom tänkt sig. Och båda är så unga än så klart att familjelivet kanske blir för tungt. F lär få det ekonomiskt tufft som student då Gabriella dragit in dom mesta pengarna. Hennes blogg kanske inte håller sig lika populär längre om det blir mer festa/ dejta och mindre familjeliv, tror många läsare är småbarnsmammor som gillar att läsa om vardagen och familjelivet.

      Ja studentlivet kommer inte vara lätt. Men tror du har rätt i att många av hennes läsare är småbarnsmammor eller sådana som vill läsa om familjeliv och vardag, inte fester och dejter. Min första tanke var att avfölja henne ?

        Jag känner tvärtom! Ska bli mer spännande att följa, hon kommer ju få ett helt nytt liv. Men alltså allt går så sinnessjuuukt snabbt nu. Nått måste ju ha hänt för att det skulle bli såhär.

          När jag läste att de skulle separera knöt det sig i magen faktiskt. Visst, jag vet ingenting om deras verkliga relation men hon har ju alltid målat upp den som så stark och kärleksfull. Sen har de två små barn tillsammans och allt sker så snabbt, typ som att de aldrig älskat varandra eller inte har en familj tillsammans. Tycker det är hemskt att se på. Vet att iaf Gabriella kan vara riktigt impulsiv men med barn i bilden får man sakta ner lite. Hoppas innerligen för barnens skull att allt löser sig till det bästa.

      Nu äger ju Fjodor och Gabriella aktiebolaget tillsammans så det går nog ingen nöd på honom den närmsta tiden i alla fall.

        Han är bortplockad från bolaget sen igår!

          Får man verkligen göra så när det är en skilsmässa på gång?

          Känns som att hon är lack på honom av nån anledning ?

          Vad menar du med bortplockad? När båda står som ägare i ett aktiebolag behöver den ena parten köpa ut den andra för att vara ensam aktieägare.
          Man kan ju också vara dum mot sig själv och ”ge” bort sin halva till den andra personen men om Fjodor generöst ”gett” bort sin del till henne hade han fortfarande fått skatta en del av vad Skatteverket uppskattar aktiebolaget vara värt. Så inte bara att han förlorat en inkomst eller pengarna från att bli utköpt utan han hade också blivit av med sina egna pengar i form av skatt till Skatteverket.
          Känns så pass dumt att jag antar att han inte gjort det.

    Fler än jag som hört att gabjoss kompis tove också blivit singel?

      Enligt ratsit så bor hon iaf själv..

      Tove har bott själv ett bra tag nu, runt ett år kanske? Men hur det är med relationen vet jag inte.

    Hon har ju skrivit ur Fjodor från bolaget sen 30/9 så antar att det hon drar in går till henne. Tycker synd om Fjodor i det hela, Gabbi kan ju lätt köpa ny lägenhet och verkar redan ha gjort det men F som pluggar och nu urskriven från företaget lär knappast få bolån ensam. Hoppas verkligen det löser sig så att barnen slipper drabbas och att Fjodor får sin del i skilsmässan.

    Såg att Gabriella hade bytt namn på deras youtubekanal också. Och där hon heter Gabriella Joss. Kommer hon behålla hans efter namn tro?

      Det tror jag, hela hennes varumärke bygger på det namnet. Tror inte hon kommer ändra sitt namn till Gabriella Hansson på nätet iaf.

    Alltså har dom redan haft visning på huset? Fy så svårt det måste vara att sälja när det precis är färdigt…

    mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit frånskild i 2 månader efter att jag var gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. Hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tänkte att min make skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bodde i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter 1 (505) 900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavmästare gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrade att lämna tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att han försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. Det har gått fyra dagar nu och han vill ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. Han sa att han skulle dö och om jag inte skulle ta tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

    Necesito un buen lanzador de hechizos que pueda salvar mi matrimonio por favor .

    Jag är överväldigad när jag delar min erfarenhet här för att låta hela världen veta om en man som räddade min relation och denna stora man heter Dr. IZOYA. Han har verkligen visat mig genom att föra tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen helt enkelt för att han började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen. Med detta har jag insett att det att ge Dr. IZOYA-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom att fixa det trasiga förhållandet eller äktenskapet till er. Du kan nå honom via hans e-postadress: drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande frågor …

    (1) Du vill ha din ex tillbaka ..

    (2) Du vill att män / kvinnor ska följa dig ..

    (3) Du vill ha ett barn ..

    (4) Du behöver andlig hjälp ..

    (5) Sluta skilsmässan ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.