Stämmer Anna Books inlägg verkligen?

Jag har också blivit ombedd och tillfrågad om att komma till skolan, något som jag verkligen uppskattade ??Och har således kommit överens med Skolledningen och Elevkåren om att besöka Karolinska Läroverket och dess elever, för att fortsätta och diskutera klimatet vi alla vill skapa på Social amedier och i verkliga livet framöver. //Anna Book

Efter alla kommentarer på Anna Books Instagramkonto som skrevs som del i en poängtävling så postade Anna det HÄR inlägget där hon skriver att det både postats en ursäkt till henne på Instagram, samt att hon blivit inbjuden till skolan för att ha en vidare dialog.
Jag kan inte hitta denna ursäkt någonstans förutom i text på Annas blogg, så jag antar att den publicerades som en story som endast låg uppe i 24 h.
Jag hittar Karolinska Läroverkets Elevkår på Instagram men ledningen verkar inte ha något konto.
Om jag förstått det hela rätt så påstår alltså Anna i sin blogg att skolan, inte bara givit henne namnen på de som skrev kränkande kommentarer till henne utan de ska även ha bjudit in henne till skolan för en vidare dialog?

Enligt ett inlägg på Flashback (som alltid ska tas med en nypa salt ska tilläggas) så har rektorn på skolan svarat på ett mail att de vare sig givit Anna namnen på eleverna eller bjudit in henne till skolan. 
Namnen ska hon ha själv tagit reda på enligt mailet från rektorn, och i samma mail förnekar hon att Anna Books skulle ha bjudits in till skolan.

Tillägg kl 11.06:
Nu har jag fått svar från skolans rektor och hon bekräftar att det som står i mailet från Flashback stämmer.
Anna Book erbjöd sig alltså att komma till skolan, någonting som skolan tackade nej till.

Ja, det har publicerats en ursäkt på Instagram. Kontot tillhör Elevkåren på Karolinska gymnasiet.

Det som står stämmer. A B har erbjudit sig att komma till skolan, men ledningen har tackat nej med hänvisning till att det inte är rätt läge just nu. //Skolans rektor

 

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Booken kommer mjölka denna händelse tills sista sekund, det kan vi vara säkra på.

      Vad handlar den om ursprungligen?

        Ett antal ungdomar från en skola hade som tävling att bli blockade av Book, varpå de skrev (elaka) kommentarer på hennes instagram. Grejen är ju dock att Book själv blåst upp varenda händelse till sådana sinnessjuka proportioner, ta bara hårsnoddsdramat som exempel, att det är svårt att ta de verkligt allvarliga sakerna på allvar.

          Du kanske ska ta reda på vad som skrev innan du uttalar dig.

            Hur menar du?
            Läs sista meningen igen från anonym 09.38.

            Ingen förnekar att kommentarerna var elaka, men med tanke på AB’s tidigare beteende så är det svårt att ta henne på allvar när det väl gäller

            ”Du borde läsa på lite innan du uttalar dig”. Så sa man på fritids, eller på sin höjd i högstadiet. Kom med rationella argument för varför 09:38:s kommentar är felaktig istället, för hen har all rätt att uttala sig.

            Jag vet vad som skrevs, därför benämnde jag det som just ”elaka kommentarer”. En del kommentarer var riktigt vidriga.

          Okej ja det var ju tråkigt för henne

          Men varför ljuger hon om detta?! Helt ofattbart, en vuxen människa?

            Men det är ju inte nånstans klarlagt att hon ljuger. Ta det lugnt. Det finns en hel hög med möjliga orsaker. Ta reda på fakta innan du dömer folk.

            Hon behöver inte ljuga. Hon kanske har kontakt med vissa personer högre upp plus elevråd. Allt går inte via rektorn liksom.

              Rektorn är högst upp?

              Rektorn tar säkert reda på vad som är sant innan hen skickar ett så tvärsäkert svar.

                Tvärsäkert svar? En kommentar på f b? Kom igen! Lite mer källkritik får man väl ändå ha.

                  Du missade att det inte är en kommentar på F-B utan ett mail som rektorn sedan bekräftar till Camilla.

                    Öh nej?

                      Rektorn har svarat Camilla. Inlägget ovan är reviderat.

                      Öh jo… 11:06 uppdaterades inlägget med ny information från rektorn så du borde läsa innan du kommenterar…

                      Men gud du ser väl att det inte är rektorn som suttit och kommenterat på fb utan ett Mail från hen som någon klistrat in?

                  Det var jag som skrev mailet o fick svar från rektorn. Det har inget med flashback att göra, även om det hamnade där sen. Så Anna ljuger, ingen har bjudit in henne

                    Men att hon vågar ljuga om saker som så lätt kan avslöjas.
                    Spanienhuset äger hon ju inte heller som hon påstår.
                    Tackar nej till alla samarbeten i alla år enligt henne själv och när hon väl nappar gör hon PR för en rakmaskin och en locktång som inte fungerar?!
                    Varför liksom? Människor skulle ju tycks bra om henne om hon var ärlig. Detta ljug och skryt hela tiden. Något är galet.

              Hej Felicia !

            Hon ljuger ju om det mesta sorgligt nog! Men kommer ofta undan med det tyvärr. Klart skolan inte vill ta dit någon som själv mobbar och har ett ordförråd som vi inte ska tala om.

      Hon är en märklig kvinna varför tar hon inte tag i problemet hon får ju mycket fula kommentarer hon verkar gilla att bli utsatt så hon kan skriva sina oändliga tycka-synd om mej texter

        Offerkoftan hon stickat är så lång nu så den sträcker sug från Ystad till Haparanda. Suck!

    Alternativ 3: hon har blivit lurad av nån som inte är skolans rektor? (typ en taskig elev som nu leder poängligan)

      Hennes version kommer nog kallas att hon blev lurad. Det blir hon ju alltid.

        Eller att telefonen blev stulen och någon uppdaterade åt henne. Hatar när det händer ?

          Eller när hon kallar en 13-åring ”Lilla Smuts” och skyller på att vi inte vet hela historien ? Ingen historia i världen skulle få mig att kalla ett barn detta.

    Personen på FB postade inte en screenshot dock. Själv är jag bländad efter 57 fotot av Gabjoss hus. Vitt och fräscht har fått en återkomst.

      Det kliade i hela kroppen av att se det. ”Hemtrevligt och mysigt” är definitivt inte ledorden hos mig när jag tittade på det. Snarare kalt och sterilt, liksom, det saknade själ på något sätt. Sånt är ju dock modernt nu, nybyggda hus med vita och gråa färgskalor, men jag får rysningar av att ha det så!

        Ja för mig är LD:s hus inspo

          Urk

            Urk på dig du fröken vitt och fräscht

        Ok intresseklubben antecknar.

        Taskigt skrivet.

        Men alltså, bara för att det inte är hemtrevligt för dig så kanske det är det för henne? Alla gillar olika. Jag har kompisar vars hem jag aldrig skulle trivas i, och har själv fått kommentarer så som att min lägenhet är kal och som tagen ur ett inredningsmagasin. Men så trivs jag! Alla vill inte ha färgglatt och massa personliga prylar framme ?‍♀️

          Verkar vara inne här att hata allt som är rent, modernt och snyggt. Och att duscha varje dag. Så sjukt. Förstår ni inte att många av oss som gillar att ha det rent och minimalistiskt, modernt, inredningsmagasin eller vad ni vill kalla det hemma, inte skulle må bra av det ni kallar för ”personlighet” eller lds äckliga hem.

            Men att ha mycket färger och personliga grejer gör ju inte att det blir smutsigt. En yta blir ju inte renare bara för att den är tom?

        Kollade precis på bilderna och trodde först bilderna var tagna i svart/vitt, men sen såg jag några små färgklickar. Herregud vad KALLT det ser ut och inte ett dugg ombonat eller mysigt. ?

      Jag frös när jag kollade på det, jättefint och modernt men hade gillat lite mer värme.

      Tycker deras hem är jättefint!

      Så ser de flesta nybyggda hus och hem ut idag.

        Ja sjukt trist. Här är kallt nio månader om året och man vill ha ett hem man fryser när man tittar på?

      Jag inser nu att mina grannar måste följa henne, deras barnrum är kopior av Gabjoss barns rum. ?

        Alla influencerbarn växer upp med likadan inredning, likadana leksaker. Barn av sina sponsrade föräldrars tid.

          De där tecknade bebis (foster?)- bilderna… Bokstäver på väggarna… Vimplar i vitt grått och gammelrosa… ?

            Haha! Spot on ???
            Du glömde nämna trähäst från Jollyroom mitt på golvet på en lurvig matta med alfabetet. Sen en bokstavslampa i fönstret och spis med virkade grönsaker ?

            Bebisteckningarna, om det är de där med datum, vikt och längd, är ju så fula också. Helt fel proportioner för en bebis, ser ut som nån alien som hängts upp.

            Fjäderlampor för flera tusen i olika höjder, trätågbana lite nonchalant planerat på golvet som är äkta fiskbensparkett. Tavlor på det konstiga fostret i blyerts och ett gäng pastellfärgade ugglor i pastell.
            Glöm ej: Sängkläder i rostbrun från Dirty Linen för 3600 pickadoller ?

              Den stora, vita plastkaninen (Miffy?) på golvet. Den fula, superdyra apan i trä. Och inte ett spår av barn-genererat pyssel eller teckningar.

              Influencers barnrum är inte till för barn…

        Men hallå. Vem/vilka är Gabjoss. Jag vill också titta och skratta. ?
        Jag är bakis och behöver fnissa lite.
        Till me please. ??

    Är det någonting alls som stämmer med Anna Book?

      Tveksamt!

    Och du tycker på riktigt att det är värt att slösa rekorernas tid i deras redan pressade tidsscheman genom att be dem svara på sådant nonsens?! Skäms på dig! Våra skattepengar kan användas till bättre saker för rektorerna än att de ska behöva svara på en massa frågor om Anna Book, so what om hon ljuger? Det är väl inget nytt!

      Haha men överdriv lite till. Hon behöver inte skämmas för att hon skickat iväg ett litet Mail. Rektorn bestämmer själv vilka mail hen svarar på.

        Nej det gör hon inte. Som offentlig tjänsteman måste man svara på de mejl man får. Och dessutom diarieföra dem.

          Herregud vilket resursslöseri! Tur att jag jobbar med friskolor där man inte ägnar sig åt paragrafrytteri enbart för sakens skull.

            Haha så man kan sopa saker under mattan men ändå få bidrag från staten… tummen upp

        Kanske borde hon ”sopa rent framför sin egen dörr först”? Soc är ju inkopplad i hennes familj och kriminalvården med. Vem är hon att döma liksom?

      Oj, så fördummande av aktuell rektor!

      Du utgår alltså från att hen inte har en tillstymmelse av förmåga att prioritera sitt arbete?

      Kom igen alltså!!

        Jag jobbar i en statlig myndighet. Vi måste svara på alla mail som inkommer från privatpersoner.
        Jag kan inte prioritera bort det. Så om jag skulle få 100 nonsensmail på en dag så skulle en stor del av min arbetsdag gå åt till att svara på de mailen.

        Vet dock inte om samma gäller för rektorer. Men skulle anta det.

          Min erfarenhet är, när jag i mitt yrke som tjänsteman, försöker få tag i en rektor är att de INTE MÅSTE svara på alla sina mail.

            Nej men om du mailar i din roll som tjänsteman så är du inte heller en privatperson.

          Tjejgissar?

            Ha, ha, så snyggt!

          På riktigt? Vilka dumheter. Varför har ni inte administratörer som sköter sånt åt er? Tack för att du övertagande mig, återigen, att aldrig jobba statligt eller kommunalt.

      Nonsens? Det var inga vackra saker dom skrev.

      Tänkte precis skriva samma sak, och ja, rektorer i kommunal tjänst ska svara på alla mail men vet dock inte om det här är en kommunal skola. MEN det hör till normal hövlighet och ansvarskänsla att svara på alla mail. Jag skulle dock ha ett standardsvar ”tack för ditt mail men vi besvarar inga fler frågor om Anna Book”

        Ja det låter iofs rimligt.

        Jag håller med om att det hör till hövlighet, men det gäller väl mer föräldrar och inte skvallerbloggar?

      Skojar du eller? Det är väl snarare rektorn du ska skälla på isf. Hen valde ju att svara ?

    Så väntat om Anna Book, hon lever i sin egen verklighet för det mesta.
    Man blev ju lite förvånad om en skola hade fått agera som Anna säger, lämna ut enstaka elever. Även om det dom gjorde var fel så hade det blivit konstigt om det gick till så.
    Tvingade hon sin son att be om ursäkt efter det han gjorde mot den stackars flickan, nej hon försvarade honom och förolämpade flickan och hennes familj.

      En skola skulle nog aldrig lämna ut sina elever på det sättet, det känns högst otroligt i alla fall.

      Precis!! ? Har inte kunnat sagt det själv bättre! Men enligt A var det hela ett missförstånd och hennes son var oskyldig.
      Hon försvarar alltid sina barn. Konstigt att 95% som gjort som sonen inte döms, men att han oskyldig (enligt henne) dömandes.

    Elevkårens ursäkt till Booken som fanns på deras IG är borttaget . Den människan drar ju sig inte för nåt.

    Jag läste REAKTOR hela tiden ??

      Rätt ointressant.

        Tyckte din kommentar var SUPERintressant, anonym 09.49. Så intressant så jag ska brodera den och rama in den. Yes!!!

    Hon ljuger ju om allt ständigt.
    Så jag tror 100 på att det Anna säger inte alls stämmer. Hon ljuger så mycket att jag faktiskt tror att hon själv tror/tycker att det är sanningar.
    Hon kan liksom inte säga något utan att lägga in en lögn, stora som små.

    Är så mycket som hon säger/skriver och efter ett tag så har hon ändrat på det, var det första en lögn och den andra gången en lögn, eller var båda gångerna en lögn?

    Är ju det som är så jobbigt med att ljuga så mycket som hon gör, hon kommer inte ihåg alla lögner.
    Talar man sanning så blir det samma historia både första och åttionde gången.

    Hon älskar ju nu att hon har fått en stor offerkofta att ha på sig.
    Så länge hon bara kan tänker hon ha på sig den, och mjölka, mjölka sympatier.

    Stackars stackars lilla Anna Book.
    Tips Anna är ju att sluta vara på sociala medier om du mår så dåligt. Var i ditt fantastiska hus och fantastiska familj, är ju det enda du behöver säger du ju själv. Så sluta lägg timmar på nätet, tänk vad mycket tid du skulle få då att göra vettiga saker.

      Ehum. Okej…

        Varför så drygt svar? ??

      Det kanske du borde göra också ?

      Ja hon mjölkar verkligen det där, mjölkar sympatier, använder det och mjölkar… Skulle försöka få föreläsa om näthat och försökte använda det för att locka in läsare till sin blogg – läs min blogg, tack läs min blogg, läs min blgg, in på min blogg och läs…. Jösses… NEJ tänker inte läsa din blogg. Och så fick hon uppmärksamhet i tidningar också och hon var ”tvungen att ställa in planer” stackarn.. eh hmm… det snarade gynnade henne, och så kom det lägligt i samband med singelsläppet så fick hon lite passande uppmärksamhet i samband med det. OBS menar inte att det inte var dumt och hemskt att hon fick fula kommenater, missförstå mig inte men det gynnade ju henne, hon använde det liksom.

      Mytomani är en sjukdom. Hon behöver vård.
      Ljuger om allt och när hon inte kommer undan med det går hon i taket, gråter, ringer pressen och så är det synd om henne.

    Humorn i att book skriver att en inte ska kommentera i affekt. Hon har verkligen ingen självinsikt ?‍♀️

      HAHAHA! Tror du inte vi skrattat åt det hemma!? Hon kommenterar ju alltid i affekt med stora bokstäver och hundra emojis. Finns skärmdumpar på fruktansvärda saker hon skrivit och senare raderat. Vuxna människan.

        Hon är ett föredöme ???????‍♀️

    Vuxna människor? Tycker det mera känns som om vi simmar i en ankdamm där det kacklas och flaxas med vingarna för att få bästa synliga plats. Vissa borde kanske inte vara ute på nätet och andra tänka sig för innan man postar inläggen. Hoppas verkligen att det snart är en ny generation som kan ta över och som klarar av att åtminstone hålla sig till sanningen.

    Jag måste erkänna att jag är mäkta imponerad av dig, Camilla, och ditt behov av att jaga sanningen och få influencer att göra rätt för sig, vad är det som driver dig egentligen? ?

      ???

      Hon hänger på fback, där ser man 😉

        Vem? Jag!?!

      För att det är hennes jobb??

        Ja och vad har fått henne att välja det här ”yrket” från början

          Ja och vad har fått dig att välja att gå in här för att läsa och kommentera?

    Ledsen för OT men nu har Isabella L lagt ut att det är 25% rabatt på hennes kollektion hos Ellos med en märklig kod. Den som i princip var slutsåld. Eller många returer?Lång tid för rabatten,till 12 oktober.

      hahaha??

      + ett uttalande om sig själv som Queen…

        Var ser du det? Menar du på story? Var ju förvisso någon annan som skrivit det, inte hon själv.

          Ja, ’ett uttalande’. Har svårt att avgöra om det är mest pinsamt att kalla sig själv Queen, eller reposta att någon annan gör det…

      Ska bli intressant att se om Ellos förlänger samarbetet med Bella.

        Ellos-chefen Marina Davarinou verkar fortfarande vara på sin post så det blir hennes beslut.
        Hade hon fått sluta så skulle nog avtalet med Bella vara historia. Efterträdaren hade velat rensa bort det gamla.
        Nu beror det på om Marina Davarinou är nöjd med samarbetet eller om hon inte tycker att det gav vad hon förväntade sig.
        Svårt att veta hur just Ellos-delen går eftersom Ellos Group består av Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom.
        Men man är väldigt nöjda inför samarbetet med Stylein frontat av Bella:
        http://www.ellosgroup.se/sites/default/files/Ellos_Stylein_L%C3%B6wengrip_190902_JKL.pdf

      Eh..koden gällde för alla Ellos egna märken, varför insinuera att det kommit en himla massa reklamationer?

      Fast det är ju en rabattkod på hela Ellos. Inte bara hennes kollektion.

      Har ju ingenting med isabella eller hennes kollektion att göra. Det är ju typ ellos höstrea. Spännande…

        Ellos vill väl ha litet skademinimering, och tvingar Bella att lägga upp info om rabatten gratis.

    Varför inväntar du inte rektorns svar innan du gör ett inlägg och misstänkliggör Anna Book?

      För att Anna Book har ett ”histrioniskt” liv och leverne? (Drama queen och attention whore.)

    Oj! BÅDE ombedd och tillfrågad! Det var inte kattskit det!

    Har Margaux tagit av sig vigselringen? Och Ja, jag vet att De inte är juridiskt gifta, men har hon inte alltid haft ringen på sig?

      Fingrarna kanske är svullna, hon kanske fått ett sår vid ringen, hon kanske ska förminska den..varför spekulera?

      Hon duschade och glömde ta på sig den igen.

      Varför bryr du dig? Vill du gifta dig med Margaux?

    Jag är mest förvånad över att rektorn/skolledningen inte kan skilja på ”de” och ”dem” haha…

      Men vafan…

        Ja, personal på en skola borde definitivt kunna skillnaden

      Bara för att man jobbar på en skola så betyder det inte att man måste ha koll på alla skrivregler. Dock är det korrekt i detta fall. ”Dem” är objektet, det är VAD hon ”verbat” (plockat fram). Min känsla hade hellre skrivit ”dessa” dock, men det är bara en smaksak.

      Rektorn använder ”dem” helt korrekt. Hon syftar på namnen (objekt). Ändra ordföljden så märker du att det är rätt (Hon har fått fram dem på egen hand.).

        Yes du har helt rätt, tar tillbaka det!

    De här ungdomarna som skrev för att bli blockade misslyckades ju verkligen fatalt. Det finns inget som är så enkelt som att bli blockad av Anna Book. Man behöver inte bete sig som ett pucko och skriva elaka saker, det räcker med att fråga typ: ”var är bilen som du fick på mors dag?” eller ”Hur går det med poolen?” Så himla dumt och onödigt att vara elak.

      Ja herregud, de var riktiga nybörjare. Jag är blockad hos Book och då har jag inte ens skrivit en enda kommentar ?

        Ok, du vinner.

        Samma här, blev blockad nyligen. Har inte ändrat eller följt någon ny på länge. (Hon kan ju a följa alla som följer en viss person.) så jag har ingen aning om var hon nu hittat på för anledning. Det är ju inte som att jag inte kan se hennes insta som utloggad.

          Det är känsligt för henne när man följer någon av hennes fiender/ovänner som vid det här laget blivit ungefär halva Sverige.

        Men du kanske följer Bloggbevakning på Instagram och hon har sett det? Det är nämligen big NO NO!

      ”Vilken påse använde du till såsen?”

      Räcker väl med att skriva filter?

        Jag gillade ”fel” kommentar och så vips var jag blockad lol

      ”När ska du besöka Karolinska gymnasiet”

      Jag blev blockad för att jag gillade en annan persons kommentar. Så… man behöver inte ens kommentera. Att de just valde ut henne är ju för att hon är så tacksam att reta upp. Sen är det inte ok att skriva fula saker! Men förstår varför de valde henne av alla.
      Förstod också att hon ville ha publicitet i pressen. Vilket bara tog ett dygn.

        Hade varit skojigare tävling att ’göra minst’ för att bli blockad.

          ??

      Knepet med att följa Book är att inte följa henne. Jag kollar hennes Instagram då och då men följer inte. Dock tror jag att hon ibland kollar upp folk som kollar hennes Instastories och blockar de som följer ”fel” konton, typ Bloggbevakning. Det hände en kompis till mig och det hade vi mycket kul åt. Jäklars vad med tid Booken lägger på att kartlägga de som är inne på hennes Instagram haha!

        Anna Book och My Martens jämför IP nummer på dom som kommenterar, jag anväder olika namn hos My och Anna och Anna använde båda mina Alias när hon svarade mig.

    Booken är mytoman, har ingen föstått det än? Hon måste bort från offentligheten o få vård.

      Jo. Nästan alla har förstått det.

        Haha, Cissi hycklar vidare. Scammar de som flyger för att sedan flyga på nöjestripp till London. https://m.facebook.com/Haveristerna/photos/a.806468496198526/1364078447104192/?type=3&source=48

        Det tar liksom aldrig slut..

          Wow, hon är en vanlig människa. Bra scoop!

    Åh nej, vad pinsamt! Hon fick ju massor av sympatier. Räckte inte det?

    tyyyp längst ned i annas blogginlägg om hela denna karusell går det att läsa:

    ”Jag har också blivit ombedd och tillfrågad om att komma till skolan, något som jag verkligen uppskattade ??Och har således kommit överens med Skolledningen och Elevkåren om att besöka Karolinska Läroverket och dess elever, för att fortsätta och diskutera klimatet vi alla vill skapa på Socialamedier och i verkliga livet framöver.”

      Ja! Då borde hon först radera allt fult hon skrivit om andra, tom små barn. Sen ta bort alla psykotiska livesändningar där hon svär, säger sig köpt de tippexvita gaddarna för bajs och tonfisk osv osv.
      Kan inte tänka mig ett sämre föredöme på en skola faktiskt. Ta hand om och fostra sina egna barn är ett hett tips från mig.
      Innan du pratar vett med andras.

        ’Bajs och tonfisk’ – va?

          Ja. Så var det nog. Sagt av en snart 50-årig trebarnsmamma ?

          Så tänkte nog de flesta som såg liven också..

    Är långt ifrån påläst gällande Books alla bravader . Men titt som tätt så finns hon på framsidan av några tidningar ang hennes liv . Läste när arga snickaren varit hem till henne och skällde på att det var så stökigt och skitigt i lägenheten . I sin tur gick hon ut och var galen eftersom inredaren klädd kökssoffan i vitt och den var skitig nu ?
    Hur som helst så är väl den stora frågan ??? Hur i helskotta är hennes man funtad som står ut med sin frus alla idiot uttalande , lögner ?? Sina barns beteende ? När jag ser mannan så ser han så extremt menlös ut ? En normal fullt fungerade människa skulle omöjligt kunna bo och acceptera allt som frun i huset hittar på . Något måste ju även fattas på denna man men vad ????

      Googla medberoende så får du fram vad mannen och barnen är och har varit i många år. Så sorglig familj.

      Haha ?

      Det med sofföverdraget var kul !

      Men mannen tycker jag verkar vara en hyvens snubbe .

    Med tanke på GDPR skulle skolan bryta mot lagen om de gav Anna Book uppgifter om eleverna. Skolan får inte ge ut namn och kontaktuppgifter på elever om personen som ber om det inte kan identifiera sig som någon som står på elevens kontaktlista.
    Överlag gäller sträng sekretess även utan GDPR i ryggen.

    Förvånande att så många ”statstjänstemän” och annat löst folk är här och mobbar….Not!
    Var mer andliga och kärleksfulla people:)

    Soc.bidragare(vi är kärleksfulla människor vi)

    Soc.bidragstagare skall det vara.Rätt skall vara rätt!Kärlek people!

    Bern Adotte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.