Sympati-fisket vet inga gränser

Det är bråda dagar för ”head of excelarket” på Isabella Löwengrips sociala medier.
De har förmodligen insett att det den här gången krävs betydligt mer än ett biblioteksbesök med barnen för att räta upp den här kantrande skutan innan den går samma öde till mötes som Regalskeppet Vasa.
Det vi ser här lite av en tvåfronts-attack med ”ärliga, sårbara och gråtmilda inlägg på både blogg och Instagram, vars enda syfte är att väcka läsarnas sympatier, får dem att tro att Isabella är ”en av dem”.
Lura dem att tro att hon är deras vän så att de känner sig smickrade av det förtroende hon ger dem genom inläggen här ovan.

Jag hoppas att ingen går på det här den här gången.
Vid det här laget så måste man väl ändå vara snudd på faktaresistens om man inte ser vad som pågår här.
Allt Isabella vill är att rikta bort fokuset från sig själv och alla avslöjanden som kommit i veckan.

Om ingen av de här avledande manövrarna fungerar så tvivlar jag inte för en sekund att på Isabella är beredd att visa sina barns ansikte om det skulle behövas.
Cyniker??
Kanske, men mer realist skulle jag vilja kalla det…

 

370 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför hjälper inte Erik henne? Alltså – om jag skulle ha miljarder, skulle jag utan tvekan hjälpa min vän, även ”bara” vännen, behöver inte ens vara pojk eller flickvän. Undrar om hon ska sälja huset också?

      Ska han köpa schampoo? Eller kanske göra content. Isabella kan spela in fina videos där han kan fnittra, slänga med håret och prata amerikanska. Då går hennes företag med vinst och hon hade kanske haft sin agency.

      Jag tror att han försöker hjälpa henne städa upp sin röra med nån form av ärlighet. Men Bella kör det Bella – snyftsnyft – stajl.

      Eftersom det mesta är på företaget kan man nog inte bara slänga in pengar hur som helst? Dessutom kanske han inte vill mixa business and pleasure som hon gjort.

        Men nu räcker det väl, ge dig! Hon har ju skrivit om och visat när hon umgås med barnen förr, hon måste väl få skriva om sitt liv på sin blogg. Det har ju tjatats om vad som händer med företagen, hur går det med U.SA, hur går bolagen osv osv och när hon berättar det så klagas det på det och skammas och det är ”stategier och smpatifiske” – Vad får hon göra, vad får hon skriva om, hur kan hon någonsin göra rätt när vissa hela tiden ska skamma allt, klaga på allt och vända ALLT till fel. Måste vara jobbigt för henne, och att folk och media hela tiden mi.ssförstår och för.vränger allt hon säger och skriver. Vilken annan person hade klarat av det och stått pa.ll? Tycker synd om Issbella, låt henne vara… detta är inget annat än ett moobbard.rev.

          Vad är grejen med punkter lite här och var? ?

            ”Grejen” är gissningsvis att punkten ligger så på en Touchscreen att tummen hela tiden kommer åt den, om man inte lyfter tumjäveln ordentligt mellan orden. ? När jag ska skriva nåt snabbt, blir det ofta punkter gör mig också… som jag ibland inte märker (tittar inte upp på texten alla gånger) och ibland inte orkar gå tbks o ändra för att det är omständligt. Speciellt med vissa touchtelefoner eller om man inte hunnit vänja sig med en ny sådan (avstånden kan skilja lite mellan tangenterna om man haft en annan modell innan).

            /en annan anonym än ovan

          Eh va? Kan du snälla lugna dig. Inget med min kommentar har något med det du skriver. Hon har uppenbarligen styrt mycket utifrån sitt egna pleasure inom företaget, och nu biter den henne i röven. Alltså du är ju verkligen komplett tappad.

      Om min vän körde sitt företag i botten och jag hade råd skulle jag hjälpa henne med hyra, mat och bas behov. Men säga att hon får skaffa sig ett jobb och ge upp entreprenör drömmarna för stunden. Skulle ärligt talat bli ledsen om hon tog för givet att bara för att jag har pengar så måste jag hjälpa henne finansiellt i vad hon än vill.

      För övrigt tror jag de runt henne är medveten och till viss del hjälpt henne. Inläggen kom ju efter en helg i Göteborg.

      Jag tror att det vi ser nu med indragna marknadssatsningar (inte minst USA) är just hjälp från ES. Han har vågat säga det som ingen bland hennes anställda varken vågat säga eller haft kunskaper nog att förstå, att alltihop vara varit ett pyramidspel. När hon pratar om att ingen av investerarna hon träffat ”känts rätt” tolkar jag det som att ingen var villig att satsa pengar i bolagen då de genast såg att det fanns någon substans i hennes bolagsbyggen och satsningar på nya marknader.

      …och den där fantasin att hon ensam skulle kunna tillföra stora mediebolag i USA några som helst kunskaper i hur man sköter marknadsföringen i sociala medier är så naivt och självförhärligande att jag inte ens kan skratta åt eländet.

      Sist, men inte minst har vi då stiftelsen. Som inte ens existerar ännu. Ännu en felsatsning som bottnar i hennes självbild, där hon tror att hon ska få folk att skänka henne pengar så att hon kan stå på en scen och berätta hur duktig hon är som inspiration till andra unga kvinnor att starta eget (eller bli influencers?). Bra om hon kan ge några energi till egna satsningar, men hon är inte facit för hur man ska göra. Det har ju inte minst avslöjandena de senaste dagarna bevisat.

        Jag håller med dig helt i din analys. Alla hennes företag saknar substans och skapar inte värden varken för konsumenter eller investerare. Hon besitter ingen unik kompetens där hon vill verka idag.
        Det jag tror IL blandar ihop är hennes tidigare karriär som bloggerskan där hon skapade värden för sina följare och där hon hade unik kunskap om hur hon skulle få antal följare att stanna kvar och växa.

          Analys mitt i prick!

        + 100000000000!!!

        Låter extremt vettigt.

        PREACH! Enig!

        Lite exakt så!

        På ett sätt hade det varit intressant att se hur det hade slutat om ES eller hennes nya VD inte hade kommit in och rett upp all röra hon skapat. Hade hon konkat och fått sälja huset, fått börja laga mat, städa och tvätta själv? Eller hade Erik gått in och räddat henne innan det hade hunnit bli sån misär..?

        Så sant. Tror han är den första som säger ifrån . Svansen av ja-sägare har ramlat av.

          Hennes pappa sa ifrån för länge länge sedan.

            Tyvärr har han inte 20 miljarder i plånboken så inget hon valt att lyssna på.

        EXAKT! Mycket bra kommentar och analys. På pricken!

        Jag tycker du beskriver väldigt bra hur jag tänker också.. Hon är naiv som tror att hon kan inspirera unga tjejer när hon beteer sig som ett bortskämt barn. Hela hennes karriär har byggt på att slå ner på svaga, mindre förmögna eller gott ställda människor, hennes grund inställning till andra är snedvriden och hon har inte gort något för att motbevisa detta. Så länge hon håller kvar vid sin drivna karriärsbild så kommer alla som vet hur hon blev känd känna avsmak för henne. Att företag vill sponsra henne eller ha henne som influencers skadar bara företagets rykte vilket jag vet eftersom jag jobbat med influencers där man brukar tydligt följa upp ”haters” och Isabella har en extrem följd av haters, kolla bara här i kommentarsfältet… Så jag tycker hon ska börja om och göra rätt för dig, inga bortskämda snorunge fasoner…

      Han har väl dumpat henne.

        Faktum är att det tror jag också.

      Det är kanske snart över förhållandet mellan Erik och Isabella, om det inte redan har gjort det.
      Om jag har förstått rätt så har Erik valt att vara tillbakadragen och anonym person.
      Isabella har dragit honom i offentligheten med allt negativt som det innebär, spekulationer i pressen, Flashback tråd med mera.
      Det måste vara en mardröm för en person som valt leva i anonymiteten.
      OBS! Detta är min högst personliga tanke och baserar sig inte på någon som helst fakta.

        Som sagt, man bör hålla sig så långt borta från Isabella som man bara kan. Slutar oftast med tråkigheter för vederbörande. Det har vi sett flertal exempel på.

          Jovisst! Fast Pingis har ändå skott sig rätt bra på Bella. Hon var en nobody innan som fuskat och kört sin karriär i botten.

            Fast utan Pingis hade inte Bella lyckats dra igång (och hålla levande så pass ”länge”) kladd och kräm-företaget.

            Så jag skulle nog säga att det är Bella som dragit vinstlotten. Också för att jag tror att Bella är den som är/kommer att vara orsaken till företagets nedgång.

              Fast pingis ligger inte nu med fejjan i skiten på nätet så alla kan se. Eller har ett satirinstagramkonto som häcklar henne. Hamnar inte på löp… Sen visst, det var väl uppgörelsen. Inte som att Bella blev lurad

                Ja?! De har ju byggt upp hela bolaget utifrån att ha Bella som frontperson. Som även namnet lyder.

                Förstår inte vad du vill ha sagt?

                  Men lugn 🙂 Jag lämnade bara en kommentar

      Varför det ?! Är ju hennes företag. Snarare borde hon lära sej att inte flyga högre än vingarna bär.

        Håller med! Förstår inte alls hur folk kan tycka att ES ska kliva in med pengar och hjälpa Bella. Med vad? Och varför?
        Hon har strösslat pengar omkring sig och gjort allt för att visa upp hur hon lever lyxliv i sus och dus. Det har varit det ena vansinniga påhittet efter det andra. Har hon levt över sina tillgångar så får hon väl ta konsekvenserna av det, precis som vem som helst.

        Hon kan ju börja med att byta till ett billigare boende. Och sälja Cartierklockan. Hon får väl köra en Skoda eller Volkswagen som så många andra.

          Jag har alltid tyckt att det varit märkligt hur Bella och Pingis economista podd blivit så hyllad när de faktiskt bara pratade om helt självklara saker, allt de sa lät bara som helt uppenbar information. Inget nytt direkt och nu ser man tydligt att de inte ens levt som de själva lärt. De tjänade pengar på att lära oss i hur man blir en bra ekonom. Hur kan någon fortsätta ha förtroende för dem?

            Nu vet jag inte om dom tjänade några stora summor på podden, men förstår vad du menar.
            En annan tanke som slog mig är att podden hade ju varit helt otänkbar idag. Bella och ekonomiskt tänkande är väl inget man sätter likhetstecken mellan.
            Ett imponerande slöseri av pengar är vad vi har skådat här under senaste året.
            Om jag hade varit Bella så hade jag haft ångest deluxe idag.

      Hon behöver en helt annan typ av hjälp än ekonomisk försörjning.

      Kanske han är ”rådgivare” i detta ”ärliga” ?

      Då skulle du nog inte vara rik. Är man rik och framgångsrik så strösslas man inte pengar hur som helst. Man investerar och man hjälper såklart när det verkligen behövs men man kastar inte pengar till folk hur som helst, då tar pengarna slut.

      Vad för hjälp anser du att han borde ge? Investera en massa pengar i hennes företag? Tycker det är lätt att påstå hypotetiskt vad man skulle göra OM man hade miljarder men han har väl ingen skyldighet att slösa sina miljarder på flickvännens diverse projekt som blöder pengar.

    Cyniker? Vidrig snarare.

      Cc låter sig inte luras, och inte jag heller.

      Vidrig? Snarare ingen lättlurad idiot

      Barn för fan, där har du framtiden å pengar. Tramsa runt med dem i diverse shoppingorgier o fly till exotiska resmål. Där har du content till framtiden ?. Sånt älskar mammor att glo på, bara en tanke.

        Oj, en riktig cyniker. Chapeau!

      Tänk att leva sitt liv som lättlurad som du verkar vara, Anonym 1205.

      Har följt henne genom åren och kan bara konstatera att hon verkar vara en mästare på att manipulera sin omgivning. Hennes största intresse är sig själv. Bs att hon antyder att hennes mission i livet är att kliva ut på internationella scener och snacka entreprenörskap till kvinnliga publiker. Hon var inte ödmjuk och intresserad av andra för några år sedan och är definitivt inte det nu heller.

      Hennes nuvarande offerkofta-taktik går inte hem. Det är inte synd om henne. Däremot sin exman och sina barn känner jag oerhörda sympatier för.

        Patriarkatet!

    Hon har ju själv sagt offentligt att det är hennes strategi att anpassa inlägg för att få sympati och gillande när det behövs och provocera när hon tjänar mer på det. Hon har alltid haft som syfte att få trafik till sin blogg och tjäna pengar, och har aldrig dragit sig för att vinkla sanningen. Förra veckan var det lyxshopping, och satsning på egen business school. Den här veckan verkar det som att snyfthistorier och sympati-inlägg är grejen. Bella ”vända-kappan-efter-vinden” Löwengrip är densamma nu som då. Hon gör exakt det hon själv vinner mest på för stunden.

      Oerhört pinsamt bara att så många är så lättmanipulerade

        Nu är det kanelbullar och hemmaliv som gäller. Tjoho vilken strategi! Fascinerande att följa, hur långt hon kan gå, aningens desperat agerande.

        Det är väldigt otäckt tycker jag ?

      Det är helt sjukt att hon ändå bara har 450k följare på instagram när hon provocerar så mkt. Har märkt att de som egentligen är störst aldrig provocerar med flit, se Bianca, Kenza, Therese, margaux osv.. de behöver liksom inte det och ändå har Kenza nästan 2 miljoner följare. Även bland riktiga kändisar är det alltid de som är lägre ner på kändisskalan som är de som har råd att provocera.

        Hamnade fel

        Kan man köpa fler följare? Eller är det säkert att det handlar om 450.000 riktiga?

      Snart kommer nog ett snyft inlägg om att hon blev mer eller mindre tvingad att fixa brösten, ha mua och stylist etc för att det var så strategin skulle vara.

    Önskar henne inget ont, men fattar inte hur hon lät det gå så långt. Vad jag har stört mig på, är hennes total saknad av allmänbildning. Att hon inte har några hobbies, hon vet inget om musik, konst, kultur, historia…Bläää

      Jag har inga speciella hobbies. Blä på mig med?

        Nu känner jag inte dig, men människor utan intressen och hobbies är generellt väldigt tråkiga. Alla är ju intresserade av nånting? Sport, böcker, växter, inredning, hundar, deckare, kläder, resor, matlagning… Nånting måste du ju gilla att göra på fritiden mer än att slökolla på tv eller nåt?

          Bella är intresserad av entrepenörskap, bygga bolag samt arbetar för att bli världens mäktigaste kvinna 😉

          Usch, du låter som en oerhört osympatisk människa Kry.

          Det kan också vara så att människor med massor av hobbies har så mycket att göra att de inte uppfattar hur andra runt om mår. De är så uppfyllda av sig själva.

        Ja, faktiskt. Vad pratar du om folk med? Har du inga intressen, inget ämne du läser om eller dras till filmer om? Inga djur eller fritidsaktiviteter? Om du på fullaste allvar inte är intresserad av något alls (menar inte att man måste måla tennfigurer eller bygga modelltåg eller vara med i en förening), vad GÖR du? Vad tänker du på? Vad pratar du om?

          Men nu skrev inte hen att hen inte har några intressen. Hen skrev att hen inte har några speciella hobbys.

            Exakt! Det är en jäkla skillnad på hobbies och intressen, för mig i alla fall. Jag är tillochmed med i ett nätverk, men det kallar jag inte heller hobby.
            Mina tankar har inget med att utföra något fysiskt, att göra.

      Antar företagandet/aktier/ekonomi även är hennes hobby.

        Tyvärr är hobby inte alltid synonym med att man är kompetent och duktig inom det området. :/

          Eh nähä? Vad var det för konstig kommentar? Folk som tex har ”objektivt dålig smak” får väl ändå vara intresserade av inredning utan att du ska lägga dig i det?

      Har också tänkt på det. Och hela grejen med hennes resande… Att åka så långt och betala så mycket pengar för att bra befinna sig på hotellområdet eller ta taxi till någon lycig restaurang, det går över mitt förstånd.

        Hon får hotellnätter i spons gratis mot att hon visar upp rummet och nämner hotellets namn på bloggen. Sedan skattar hon inte på värdet.

          Det handlade nog om att hon inte gör något annat på sina utflykter än vistas på hotell & restaurang, t ex någon sevärdhet, kyrka, museum, park eller annat som kanske lockar andra.

        Det känns bara onödigt att ha slösat så mycket på jordens resurser för… ingenting.

          Värst är ändå tiden hon missat med sina små barn, för vadå? Ingenting!

            Ja, det är värst. Allt flängande och där fanns två små barn i Sverige som bara vill ha sina föräldrar.

      Abba är väl både musik och historia? Sen har hon ju köpt en jeopard att ha på väggen samt käkar på världens alla krogar. Matkultur ändå.

        ”Jeopard”? Menar du gepard?

          Jeopardy ?

      Eller hur. Alla de böcker hon ”slukar” och hon vet… Ingenting?

        Som hon snabbläser, minst två böcker åt gången. Klart det inte blir nåt djup i det.

        Kan inte låta bli att tvivla på hennes s k ”läsande”. Hon namedroppar böcker som hon påstår sig läsa till höger och vänster, men aldrig att hon kommenterar eller diskuterar dem på något djupare plan. Jag är själv en storläsare och åtminstone för mig så är det så att när jag läst en bra, tankeväckande bok så vill jag mer än gärna dela med mig av reflektioner kring den. Men jag kanske saknar Bellas förmåga att ”powerläsa”…

          Precis!
          Har alltid tyckt det vart ngt skumt med hennes läsning? Var är bokhyllan liksom?

          Men herregud vet du om hennes läsande eller hennes kunskap om böcker eller huruvida hon diskuterar det? Värst vad folk ska klaga på allt in i minsta detalj. Hennes blogg är inte en författarblogg.

            Nej vi försöker bara få ihop mysteriet Blondinbella.

          Jag läser utan att nånsin reflektera högt över mina tankar. Har aldrig delat med mig på det sättet efter att jag läst en bok tror jag. Så tycker inte det betyder nåt.

      Hon har ju inte slutfört gymnasiet, så inte konstigt att hon saknar grundläggande kuskaper. Tycker att hon borde studera nu när hon har möjlighet.

        Vilka grundläggande kunskaper tänker du på, bara nyfiken?

          Svenska, engelska, matte, historia, religion. Till exempel. Det som räknas som högskoleförberedande får man nog anse vara det absolut mest grundläggande.

            Hallå, hon är ju enligt egen utsago en historie-nörd som kan rabbla hela Sveriges kungalängd! (Har hon sagt)

              Wow, jag undrar om ens Herman Lindqvist kan det.

              Fast det kan väl alla? I alla fall Gustav Vasa och framåt?

                Inte jag. Men då har jag inte gått i svensk skola eller växt upp här. Men jag minns att det var en grej hon påpekade flera gånger att hon kunde.

                Jag kan inte det 🙁 men får sällan frågan så jag klarar mig nog ändå.

                Hahah ?‍♀️?

                Nä alla kan inte det.

                ”Men lite japanska kan väl alla läsa. I alla fall lite hiragana?! Det kan väl ALLA.” För att jag kan det och tycker det är både viktigt och lätt, då måste väl alla andra tycka så? Väl?

                Rabbla kungar utantill har jag hittills inte behövt kunna i mitt vuxna liv.

      Fattar inte heller att hon låtit det gå så långt… och då menar jag att hon tillåtit smutskastningen, lögner och förtal – det dummaste hon gjort att inte ta tag i det och stoppa det, det borde hon gjort för längesen. Vem kan driva bolag och sälja bra när hen hela tiden svartålas, motarbetas och görs narr av, och ens bolag och produkter stategiskt skrivs ner och görs narr av. Hennes hobby är ju bolagsbyggande – det är ju det som är hennes driv och hennes intresse, det verkar ju inte vara vinsten och pengar som är hennes driv utan att växa och expandera, att lyckas med bolagsbyggande – men det är såklart inte lätt om man häcklas och motarbetas från alla håll och kanter. I landet lagom får ingen ha höga mål och visioner för då ska de tas ner på jorden och h.ånas… suck. Tycker du Kry att hänga här och spy galla är en bättre sysselsättnig och ”hobby”?

        Spy galla? Läs om, läs rätt (mina kommentater).

        Alla bolagsledare och offentliga personer granskas tufft och med rätta. När en person som Blondinbella ljuger, överdriver och göra rena felaktigheter är det bra att det lyfts upp och granskas. Hennes ovarsamma hantering av både fakta och pengar drabbar andra, framförallt hennes anställda och samarbetspartners.

        Jag förstår att du är så djupt inne i din Blondinbellabubbla att du inte förmå se hennes märkliga beteende men tro mig, ingen annan bolagsledare beter sig som hon gör. Därför är det extra nödvändigt att granska henne.

        Då skulle hon bygga ett bolag som inte var så beroende av hennes person och image, samt bygga en image på goodwill istället för att provocera. Problemet är att hennes produkter inte är tillräckligt bra för att bära sig själva samtidigt som hon som ansikte inte bär dom bra.

        ??? men snälla människa ! Bellas ALLLA bolag har inte gått åt fanders pga Sveriges befolknings smutskastning . Kan man räkna plus och minus så vet man att om utgifterna överstiger inkomsterna så går det till slut …. käpprätt åt helv….. och precis så har Bella själv ordnat det för sig . Tidningarna som granskat Bellas bolag insåg ju att det omöjligt har kunnat gå ihop ? Och att en person m nära koppling till Bella ( Simon ?) sa att snart hade Bellas kassa börjat sina .
        Det är bloggen som hållit Bella flytande och då är de de så kallade ” smuts pratarna som genererat i klick på bloggen = pengar ???

      Fast hennes hobby är väl just jobbet och hennes bolag samt att hon verkar läsa väldigt mycket? Vi har alla olika hobbys och ingen är mer eller mindre rätt. Tycker det var en oerhört osympatisk kommentar.

    Halååååååå kommentarer släpps inte fram som försvarar! Dåligt!

      Vad tror du det är för avancerat spamfilter? Att det läser av tonen på inlägget och om det försvarar IL så blockas det? Du har väl troligen använt ett ord som hamnar i filtret och måste manuellt godkännas. Lugn nu.

        Måste vara många ord då. Märkligt.

          Ja det är meningen med en spam-lista, att det är många ord.

          Kanske ord som smutskasta, häckla, vrida och vända, vinkla, har blivit bannade från bloggen?

            Men din kommentar gick ju igenom? Använde dock inget av de orden, så nej kan inte bero på det.

              Din ip-adress är väl på en lista isåfall.

                Nej då hade ju inte ovanstående och denna kommit fram heller. Asså…

    Kan SVT anmälas för brist i opartiskhet i detta fall? Beskrivningen som Bella fick, samt det som faktiskt sa är ju helt falskt. Varför kollade inte SVT upp materialet och introduktionens innehåll på egen hand?

      Vad har SVT med detta att göra? Tror att du tänker på hennes sommarprat i SR P1. De har varit lika okritiska som DN, SvD och den samlade kvälls- och skvallerpressen.

        Ja, förlåt SR!

        Men SN och övriga går inte under public service vettu. Det gör SR.

          DN

      Menar du i Skavlan hösten 2018? Eller har du skrivit fel och menar SR och syftar på sommarpratet nu i somras?

      Vad är det som är falskt? Snälla nån, det är mycket som skrivs här som är falskt däremot och expressen, stoppa pressarna och Ny24 skriver massa felaktigheter och falskheter, de vinklar och förvrider, som här. Helt sjukt.

        Hahaha! Ja just det, det är häääär är det är falskt och inte hos Bella…!!! Hahaha!

        Såhär skriver SVT/SR själva om sitt uppdrag som public service:

        Att vara opartisk är att ha ett neutralt förhållningssätt till något utan att blanda in vinklade åsikter. Men en ensidig rapportering i ett program kan balanseras upp i ett annat och det finns utrymme för värderande och kritiska omdömen.

          Men snälla nån, hon får väl berätta sin livshistoria varför skulle det vara falskt, och hon får väl prata där som sina dåvarande planer och mål även om de sedan ändras och kanske inte går igenom. Vad fick hon förbeskrivning som skulle vara falsk menar du? Hon är väl inte mer falsk än J Lundell isåfall, eller andra, vi el SR kan väl inte veta om allt alla säger i sina program är helt sant. Vad sa Bella som skulle vara så falskt menar du som SR skulle anmälas för? Nu får ni väl ge er. Men förstår att du försöker förstöra så mycket som möjligt för Bella, DET vore väl något för media att skriva om – vilka galningar hon har efter sig och hur folk smutskastar och motarbetar henne, hatdrevet. Skrämmande.

            Menar inte Isabellas snack, utan beskrivningen och allt som SR säger. Här är t ex en text från SR med ett flertalet faktafel:

            ”Isabella Löwengrip
            Isabella Löwengrip startade under tidiga tonåren bloggen Blondinbella och blev nordisk pionjär inom sociala medier. Följs idag av 1,5 miljoner läsare varje vecka och bloggen översätts till flera språk.
            Har grundat flera framgångsrika företag inom skönhet, mode och tech som tillsammans omsätter över hundra miljoner. Har utsetts till Sveriges mäktigaste affärskvinna.
            Skrivit flera böcker och är en flitigt anlitad föreläsare. Är i full gång med att etablera sitt första utlandskontor i New York.”

              Usch, fy!

            ?? tänker på Bellas sommarprat där hon vinkade av Sverige ?? och där och då aldrig skulle prata med en Svensk journalist något mer . Ja vad säger man nu ???
            PINSAMT !!!
            Den som gapar efter mycket … mister oftast hela stycket !

    Cam, jag vet att du inte kan säga så mycket i dagsläget, men vet du ifall något mer kommer ut om henne? Om hennes företagande? Kan du bara skriva ja/Nej.

      Snacka om att vara besatt!
      Skaffa ett liv vetja.

        Hahahahaha, säger den som kommer in hit för att säga till någon annan. Shut up meg!

          Hahaha skrattade orimligt mkt åt shut up meg ??? måste se family guy!

          ?

      Svenska Dagbladet har någonting på gång.

        Hur vet du det?

          Personen har läst det på fb.

          Om det är sant återstår att se.

      Håller med, vill veta mer. Och Cam, när vi ändå är på ämnet, när vet du vem som ligger bakom det briljanta Instagramkontot som vi inte skall nämna här? Det är ju spot-on varje dag.

        Ja, det är verkligen pricksäkert. Kontoinnehavaren är någon som vet en hel del, det är ju uppenbart.

          Det är Hajen

            Tveklöst Sharqen tillsammans med CS

              Känner dom varann

            Hur vet du det? Han var ju kär i henne även när hon drog igång mediakarusellen med människorövarna…

        ?

        Tror faktiskt att Instagramkontot ifråga gör Bella riktigt nervös…. Det kommer att komma fram mer där, det är jag säker på.

          Skoj när fejk-löwen kommenterar hos IL också.

        Va? Vilket ig-konto? Har missat helt!!

        Vaddå ”när vet du?”

    Sättet hon skriver på liknar det hon skrev när det var som mest drama runt henne och Hampus. Alltså att hon är ett offer, det är synd om henne och att hon hamnat i allt detta pga utomstående faktorer. Men hon har satt sig själv i soppan och att hon utmålar sig själv som ett offer blir bara för mycket.

      instämmer anonym 12.26. dessutom är inlägget om nära konkurs riktigt soppigt där flera bolag blandas ihop hej vilt. Vilken seriös företagsledare gör så? Dessutom anger hon som hon äger Beauty bolaget ensam. Syfte att sänka värdet på Beauty för att köpa ut Pingis billigare? Dvs den enorma affären hon nämnde i måndags? P var mycket tyst den dagen. Undrar vad tf vd på Beauty tänker.

        Vem är tf VD på Beauty nu?

      Men om hon skriver att hon är glad och allt går jättebra så klagar ni ju på det och det anses vara lögner och falskt och manipulativt? Hur kan hon någonsin göra rätt, vad får hon skriva om på sin blogg? Inte berätta om bolagen, inte beskriva sin lördag med barnen, inte vara glad, inte vara nedstämd, inte vara ärligt – ALLT är det fel på, hur hon än gör och vad hon än gör så är det fel. ALLT vännds till feel. Hur har hon utmålat sig som ett offer menar du? Hon skriver ju om SINA misstag och att hon trott och tänkt och kört på… alltså. Hon om någon gnäller väl inte särskilt och skyller inte ifrån sig heregud hon försvarar sig inte ens mot sk-tsnack och lögner el kastar sk-t tillbaka. Detta är galet, att inte media tar upp detta d-ev och m-bbningen. Men det kanske kommer…

        Puttenutt

        Vad är det DU inte förstår Anonym 13:13? Varför har du ett så stort behov av att alltid försvara Isabella härinne? Isabella har SJÄLV sagt att hon manipulerar och strategiskt anpassar sina inlägg för att provocera och få sympatier. Hon skiter fullständigt i sina läsare och följare, förstår inte du det? Hon bryr sig bara om sig själv, sina bolag och pengar – och såna som du hjälper henne att tjäna pengar. Vissa människor kan verkligen göra och säga vadsomhelst och ÄNDÅ ha rövslickare och naiva följare som fortsätter hylla. Det är helt otroligt.

          Jag tycker det är mer otroligt att folk fortfarande provoseres så sterkt når hun har vært ærlig på at hun har en strategi bak innleggene sine. Jag läser hennes blogg som en fiction-bok. Lägger inte spesielt mye følelser i det, men er spent hva som skjer «rundt neste sving». Vad händer denne vecka, nästa vecka. Lite som en veldigt lång TV serie, och underholdes av historien som berettas! Jag känner själv nästan ett behov av att forsvara henne for att det är mycket onödig elakt som skrivs och en barnslig mentalitet som påminner om mobbare «jag gillar inte dig derfor vil jag du inte ska må bra, jag vil du ska lida». Altså, hon har jo varit ärlig om hur hun använder sin blogg, jag FATTAR inte at folk blir provocerad. Är det skönt att ogilla henne?

      Jag tänkte precis samma sak! Det hela låter som snyfthistorierna från Haj tiden.

    Jag hoppas att människor inte börjar köpa hennes produkter pga att hon blivit ”gamla-Isabella” och för att det ”är så synd om henne”. Allt är ett skådespeleri från hennes sida. Hur kan hennes läsare vara så lättmanipulerade? Det är inte synd om henne! Hon är snart 30 år, dvs. kapabel att stå för alla sina idiotiska (!) beslut. Hon är inget barn som råkat begå ett misstag – det är alltså INTE synd om henne. Jag hyser inga sympatier för henne alls.

      Det krävs att många fler än hennes följare köper hennes produkter för att det ska ge någon effekt. Sen om hennes följare stödköper hennes produkter kan jag tycka är en fin gest mot IL.

        En fin gest är att donera pengar till en hjälporganisation – inte att köpa hennes produkter. Det sistnämnda är idioti.

          Förstår vad du menar men tror inte att hennes fans håller med dig.

          Fast det är ju bra produkter så varför skulle man inte köpa dem. Det är bra att köpa svenskt både för miljön och samhället. Det är även bra om det skulle sälja utomlands, det finns ju i fysiska butiker bl a i australien, det är positivt med svenska företag utomlands.

            Produkterna är skit. Och ja, det är bra med VISSA svenska företag utomlands – såsom exempelvis Spotify och IKEA, dvs företag som man faktiskt kan vara stolt över som svensk.

              Produkterna är inte skit bara för att du inte tycker om Isabella. Hennes deo är exempelvis sjukt bra (vissa gillar den inte, men så är det ju med alla produkter).

                Jag blev plaskblöt under armarna av deon. Fick plocka fram hårtorken och torka torrt. Tuber som läcker. Skitprodukter med ett alldeles för högt pris.

                  ”Plaskblöt” så överdriven… hur mycket deo la du på liksom? Jag blir torr direkt i jämförelse med alla andra deos jag har testat och har aldrig upplevt att tuben kläcker. 94kr för en grym deo som håller länge är ett riktigt bra pris.

                  Åsikter kommer alltid skilja sig kring produkter. Min poäng var bara att det inte finns något substans i att skriva att alla hennes produkter är skit bara för man inte gillar henne.

                    Vänta. Kostar deon 94 kr? Käre värld. Finns det deoderanter som kostar så mycket som folk köper?

                      Det är ju inga pengar alls när du slår ut det på hur länge deon räcker + att den fungerar väl. Men för någon som har ont om pengar alternativt bara är van vid Nivea/Dove/ldb-deon kanske det är mycket.

                Tycker inte deon håller måttet alls tyvärr. Hade stora förhoppningar på den, men skulle aldrig köpa igen. Funkar absolut inte på mig.

                Jag gillade den inte. Slängde den innan den var slut. Tyckte den var mest lika kladdig som många andra deodoranter.

            Väldigt lustigt att du talar om hennes märke och miljö som om de går hand i hand. Hon, om någon, bajsar ju på miljön. Hon bryr sig inte ett skvatt om jorden. Det finns dock andra svenska hudvårdsmärken som är bra och som faktiskt bryr sig om miljön – från dem köper jag gärna.

            Fast om du nu ska använda det miljöargumentet så är det ju i sådana fall direkt dåligt att de säljs i Australien.

      Jag skulle köpa om gamla LCC kom tillbaka. Visserligen om det hade skett för två år sedan…

    ”Dra i handbromsen”, ”pausa” eller ”gå på sparlåga” så mycket bullshit för att säga att verkligheten har hunnit ikapp henne.

    Jämför maj månads privatjetinlägg med dessa – pengarna är slut.

    Det är också fascinerande hur hon nu, i sina texter, i princip är Offret. För yttre omständigheter, för att hon litade på andra att förvalta hennes idéer osv. Som om en stor, fruktansvärd olycka kom utifrån och slumpmässigt drabbade henne. Så nu behöver hon Vila. Och Andas och Kanelbullar och Tid med dem som står henne Nära.

    Nej. Hon är företagsledaren som i flera år ljugit och manipulerat med skryt om sina extrema förmågor. Hon har gjort helt huvudlösa felsatsningar och alla runt henne har sagt ja. Hon har skrattat hela vägen till banken åt hur enkelt hon kan manipulera media och pöbeln/hennes läsare. Och nu tror hon allt det är glömt för att det är synd om henne och hon mysäter kanelbullar framför brasan? GLÖM DET!

      Hur får du igenom en så lång kommentar? Jag försöker och ändrar och kortar ner men hjälper ej. Jag ifrågasätter dock c och försvara stackars IL.

        Skitsnack…

          Nej så är det.

        Man behöver inte skriva samma kommentar gånger, jag släpper på dem som fastnat så fort jag ser dem,

          Du måste ha dålig syn, du verkar se dåligt. Men du är nog snabbare (och ser bättre) när det gäller kränkningar och bellaskam och långsammare när det gäller försvar…

            Varför har du ett sådant behov av tautologier?

            Ja, alltså jag kommer ju inte släppa igenom en hel hög med identiska kommentarer men det förstår du nog?

              men då tar du den som är nedkortad och inte säger lika mycket… det säger allt om dig. Ta på glasögonen.

                Jag tar den som ligger överst om de ser snarlika ut.

            Inser du hur konstig du framställer dit själv just nu? Hur du så himla gärna måste få fram din kommentar till försvar för en person du absolut inte känner att du måste kommentera såå många gånger på ett forum som inte är ditt eget eller ens utgett sig för att vara opartiskt?

          Ibland verkar en kommentar fastna, men en identisk kommentar lite senare gör det Inte! Vad beror detta på?

            Jag har inte en aning tyvärr… 🙁

      Hon skapar ytterligare tveksamheter runtikring sig själv genom att spela på känslor även nu. Det började bra med att hon erkände, eller i alla fall skrev, att hon hade känt på stor ångest. Direkt i anslutning till det skrev hon att hon hade det naturligt inom sig att ändå köra vidare och att hon efter en tid hade känt att ”nu räcker det”. Tydligen räckte det inte alls eftersom hon måste ta en massa paus, inte befinna sig på offentliga platser och spendera tid med nära och kära.

      Anonym / 12:31
      Exakt!!!

      Alltså jag dör. Du sätter verkligen ord på det som jag tänkt i så många saker.

      Hennes himla ”företagsmiddagar” med kunder från USA och hennes fejklängtan efter att ”krypa ned i sängen och dricka thé”. Bara att skriva thé visar vilken typ av person hon är.

      Skrattade så mycket idag när jag såg hennes hemma teams (bara det är så skrattretande) Instagram. Och att hon sitter och kommenterar den.

      Jag skrattar högt och jublar över hennes förfall. Hon är ingenting. Hon har aldrig gjort någonting. Säg något positivt hon gjort för någon annan. Heeeej då Blondinbella.

        Oj…hur mår du, känns lite maniskt det här inlägget och lite likt blogginnehavaren på skrivsättet

    Snart kommer väl hintar om att hon saknar villalivet med Oddan eller nåt (om hon inte redan gjort det), så vi—gt beräknande att det finns inte…

      Det enda hon saknar är mer tid på spa, hotellrum och flådiga middagar på krogen. Det och lajva företagare då.

      Bilden ovan är väl just från villalivet med O, och det var så jag tolkade den.

        Precis, bilden är från juli 2017, gamla villan och innan bröstförstoringarna!

        https://www.isabellalowengrip.se/2017/07/10/tradgardshang/

          Hur är det möjligt att se den bilden, se det som hon lagt ut senaste året (?) och sen inte fatta att hon opererat sig?

          Tror delvis att det är hennes syfte med stt lägga ut gamla bilder som den, väcka sympati OCH dra igång kommentarer om storlek.

            Yes! Håller med om allt! Allt är strategi. Inget är slump. Och man är bokstavligt blind om man inte ser brösten är opererade.

              Men förstå att alla influensers har strategier, det är bara att alla pratar inte högt om dom. Tror du inte att CC har strategier för hur hon ska skriva? Det märktes ganska så tydligt när hon hade skrivit ett gäng riktigt elaka inlägg om IL som snarare riktade sig åt hennes person och inte vad hon gör, hon fick kraftig kritik för det även från de som brukade götta sig IL artiklar. Då vände plötsligt tonen och man kände nästan att oj, nu blir det inga fler maniska inlägg och tonen mot CC lättade i kommentarerna. Att det händer är ingen slump, det är också damege control på högsta nivå. CC skriver ofta att vi inte ska låta oss bli lurade av IL igen, men jag tror att det är dags för alla att öppna ögonen på allt som har med det skrivna ordet att göra och bli lite källkritiska

            https://www.instagram.com/p/B2hLMMOiR7B/?igshid=b0wc9rlwu0jx

            https://www.instagram.com/p/Bz6DQKQigwp/?igshid=n5232ze5eta6

            Kanske är nya grejjen att operera hängande bröst. Eller så blev det så misslyckat att det är anledningen till att dom aldrig reklam markerats..

              Stör mig så fruktansvärt på att hon är helt oskarp på ena bilden ?

          Tycker hon var så himla fin den perioden (dock väldigt smal). Men hon var så naturligt sminkad och håret kändes mer naturligt. Sen var hon väldigt snyggt klädd. Vad hände med hon som stylade henne då?

            Hon fick ett betalt jobb?

    Kommentarena i hennes blogg är ju värda en egen granskning. Flera skriver ”jag älskar dig”…. herregud så konstigt.. Alla dessa floskler som haglar,efter regn kommer solsken,osv…finns några som sett igenom hennes strategi,kritiken släpps igenom,då kommer alla bellariddare och bekräftar hennes underbara väsen… Detta är så underhållande…

      Ja, de är verkligen ena patetiska, lättlurade idioter. De är alltså helt OK med att deras husgud Bella serverat dem lögner och överdrifter i åratal?

      Jag vet inte, jag tycker det är lite otäckt ?

    Önskar att jag kunde vara neutral eftersom har ingen intention att vara dryg eller elak men har väl som så många andra förfasats över det överdrivna i hennes beteende gällande ”lyxlivet” som bara eskalerat
    vecka för vecka.
    Det har varit närmast maniskt och overkligt.
    Fartblinda har spelats i ett hus som ägs av en fartblind.

    Tom Pingis har tagit avstånd känns det som. Undrar om hennes bästa polare Sheila finns där och stöttar? Alla andra är väl köpta, typ hennes anställda i huset som nu springer direkt hem och skriver CV. Vilka är de här människorna i hennes närhet hon pratar om?

      Ja, Pingis verkar ha tagit avstånd från Bella sedan ett par månader tillbaka men har ännu inte klippt av navelsträngen. Än finns det pengar kvar att hämta i det sjunkande skeppet.

      Bella har inte en nära relation med sin familj så jag tror hon syftar på hemmateamet.

      Ja, hon fick en fråga om hur hon förvaltar sina pengar gentemot hur Bella förvaltar sina pengar (där Bella verkar leva ett orealistiskt lyxliv). Då sa hon bara att de prioriterar annordlunda men hennes svar verkade vara väldigt kort i ton som att hon redan då inte villa förknippas med Bellas levnadsfilosofi. Jag reagerade på det då och undrade om Pingis höll på att ta avstånd från henne.

      (Jag kommer tyvärr inte ihåg var man kan läsa denna intervju)

    Minns ni Titti Schultz kuttrande, inställsamma och helt okritiska intervju med IL i våras i P4 Extra? IL ljög på frisk, svarade god dag yxskaft på frågor och promotade helt ohämmat sig själv. Titti bara jamade med och var helt betagen.

    Och hur Titti sen fick kritiska kommentarer här och på sin insta för sin partiskhet och brist på källkritik, men hade noll förståelse och avfärdade allt ganska otrevligt. Samt hur IL kort därefter i intervju eller likande sammanhang skröt över hur hon ägde journalister och körde över dem med sin egen agenda.

    Skulle gärna vilja höra om Titti har fattat galoppen till sist nu, fattat att hon (och SR!) utnyttjades skamlöst och helt oförskämt lät sig exploateras av IL?!

      P4 Extra är bara en budbärare i sammanhanget du nämner. En budbärare som du försöker skjuta.

      Att man nedvärderar lyssnarnas förmåga till att bilda sig egna uppfattningar kring den del av etermedia man väljer att ta del av och fordrar närvaron av källkritik i direktsända obetydliga skvallerintervjuer och man också förespråkar ett överlämnande av hela tanke-ansvaret åt den statliga radions allmänt talanglösa pratare, det är förstås en attityd jag helst hade sett minsta möjliga av.

        Men snälla vilket tramresonemang! P4 extra och SR har ett eget ansvar att vara oberoende och källkritisk! Men schysst du kallar Tittis Schultz journalistik för skvallerintervju och henne för en allmänt talanglös radiopratare! Haha! Ironin!

          Utan vinstkrav och fri konkurrens kommer förstås medarbetarnas prestationer vara av samma kvalitet. Detta är ett marknadsekonomiskt faktum, som med statens närvaro på marknaden kringgås.

          Jag förstår dock inte var jag var ironisk.

            Tycker du att det är bättre folk anställda på reklam-tv och i reklam-radio? Hahaha ?

      https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1237936?programid=2151

      Här är avsnittet.
      ILs intervju börjar 15:50, den är helt ljuvlig…

      ”Fun” fact:
      I livesändningen avslutades intervjun med en flabbig karaoke till Carola, ett skämskudde ögonblick man aldrig glömmer, som visade att IL har noll koll på ”sin absoluta favoritlåt”, då hon inte kunde texten överhuvud taget! Dvs ljug även där. Suck. Tyvärr klipps programmet där musiken börjar och vi missar tyvärr ”skönsången”…

        Tack för länken, men orkade lyssna en minut, sen började det krypa i kroppen. Stängde av.

      Hej! Jag var den hon blev arg ååpå på Insta då jag påpekade en del faktafel. Hon anklagade mig för att ha kunskap (som om det vore något dåligt) ? Och hon ville inte erkänna att Bella manipulerade henne. Någon timme efter så publicerade Bella sitt inlägg där hon erkände att hon manipulerade Titti för att hon såg snabbt att Titti är lättlurad.

        Å va bra du är! Och å va pinsam Titti är!

        Jag gillade Titti jättemycket innan den intervjun men efter att jag hört hennes lismande mot IL och såg hur hon sen inte kunde ta till sig kritiken och faktiskt erkänna att hon blivit helt lurad, så har jag tyvärr tappat förtroende för henne. Önskar hon kunde erkänna sina misstag och visa att hon fattat vad som pågår, så att jag kan lyssna på henne igen utan att känna total misstro och besvikelse.

          Jag med

    Funderade ett tag på hur jag skulle kommentera detta inlägg.

    Det enda som dyker upp är:
    Fy faaan vad vidrigt falsk hon är!!! ???

    Jag förstår inte varför hon vill ha sympati när hon inte vidtar vettiga åtgärder för lösningar. Hur kan hon mysa när lägenheten i Usa tickar pengar varje sekund, huset kostar plus alla andra omkostnader hon har som bara bränner pengar i detta nu. Hon borde ju avsluta och säga upp allt som kostar, känns som hon är en ekonomisk analfabet. Erik nämns inte, hur hjälper han till?

      Ta bort mitt namn snälla camilla

      Hur raderar jag mitt inlägg?

        Går nog inte men testa att mejla kontakt@bloggbevakning.se (tror jag det är) så kan Camilla radera.❤

      Haha vadå står du inte för vad du har skrivit? 😉

        vad stod det för namn?

          A. Nonym

        Det var någon som hade skrivit sitt rätta namn, av misstag får man förmoda. Hon står garanterat för vad hon skriver i samma utsträckning som alla andra, men vill väl inte vara den enda nånsin på Bloggbevakning som ståtar med för- och efternamn.

        Haha Malena varför skriver du inte ut ditt egna för/efternamn?

    Bellas pool har tydligen nästan färdigställts.
    Bra timing. Pooler är bäst när det är kallt ute. Om de är tillräckligt uppvärmda förstås 🙂
    Huset blir lättare att sälja med en pool som inte är en tom grop. Säkert därför Bella stressade över att få poolen klar nu.
    I sammanhanget kan man fundera över detta:
    ”Därför är det närmast obegripligt att människor än i dag tycker att pool är en statussymbol. Den är snarast ett tecken på motsatsen, att man är lite, lite korkad.”
    Men korkad miljöbov är precis vad Bella är förstås. Klart hon vill ha en pool att fylla med dricksvatten och värma upp.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/zGXRlO/satt-torktumlaren-och-poolen-pa-utelistan

      Skvallerblaskans Lena Mellin har alla svar på vilka trender som är ute. Modepolistantens överhet vet förstås inga gränser. Föga förvånande med den moraldemokratiska kossans höga svansföring. Hon förespråkar bad i en sjö före en daglig dusch, för klimatsmarthetens skull.

      Samtidigt sitter hon och ojar sig över statussymboler. En klasskamp från ett 1970-tal som ter sig oerhört avlägset är vad det framstår som.

        Lena Mellin tar sitt ansvar för miljön. Bra tänkt där.

          Hur då? Genom att skriva en medelklassföraktande text eller genom att bada i en sjö istället för att duscha och köra torkskåpet till återvinning?

            Henrik ta det inte på allvar. Det var ironi från min sida.

    Lägg ner nån gång.. hon har väl skrivit om och visat när hon umgås med barnen förr, hon måste väl få skriva om sitt liv utan att det ska skammas! Det har ju tjatats om vad som händer med företagen, hur går det med NY, hur går bolagen osv och när hon berättar det så klagas det på det, då är det fel och ”det är bara stategier och syympatifisske” – Vad får hon göra, vad får hon skriva om, hur kan hon någonsin göra rätt? – berättar hon saker gör hon fel och är för personlig eller för opersonlig och tråkig, folk tjatar och klagar – var mer personlig, berätta om bolagen, skriv inte om bolagen, var inte för personlig….osv…
    HUR kan hon någonsin gör rätt, när vissa hela tiden ska skamma allt, klaga på allt och vännda ALLT till fel och något dåligt. Måste vara fuktansvärt jobbigt för henne och att folk och media hela tiden missförstår och förvrider allt hon säger och skriver. Vilken annan person hade klarat av det? Låt henne va.

      Hur naiv är du egentligen?

      Måste vara fruktansvärt jobbigt för Isabella, stackarn. Som helt oskyldigt blivit utsatt för granskning. Hon har ju verkligen inte gjort något för att hamna i denna situation. Hon ångrar bara en enda sak, att hon blev påkommen med byxorna nere.

    Vad har avslöjats?

    Att hennes bolag nästan gått i konkurs? Shit happens liksom.

    Vad mer?

      Att korthuset har rasat

      Det enda hon avslöjat är att usa-satsningen ev läggs på is el skjuts på framtiden, att de måste dra i bromsen för att de spenderat mycket pengar på satsningar och resor, de har ju skänt en del till välgörenhet också genom galor. Det övriga hon skrev om olika saker som inte gått igenom och inte gått bra var ju inga nyheter, men folk har tjatat om det och när hon nu skrev om det så klagas det för det, då är det fel. Hon skriver inte heller att Löwengrip beauty går dåligt eller är nära konkurs vilket en del verkar tro och tolkar det som. Sjukt hur folk förvränger och missförstår, en del gör det nog med vilja och andra bara missförstår och inte läser och hänger med ordenligt. Att till o med media förvränger och inte verkar förstå, eller om de vrider med vilja för att de bara vill misskreditera. Fy f-n alltså. Fattar inte att hon orkar med, har inte sett maken till hetsjakt, drev och mobbning.

        Om målsättningen för årets omsättning ligger på 120 miljoner, och man nu fått revidera det till 40 miljoner efter att förra året omsatt 84 miljoner, ja inte går det superbra…

          Att missa prognosen med 100% är ett riktigt cirkusnummer – upp 50% blev ned 50% så då är det 100% fel 🙂

        Det här är ju omöjligt hela sanningen. Det måste komma mer. Hon skulle aldrig lägga sig så här platt annars och byta spår.

          Nej jag håller med! Det kommer komma mer!

      Hon har avslöjat att det är synd om henne för av USA satsningen fick hon bara ut en sak nämligen att sitta på en bänk från filmen Forrest gump. Stackars henne! Hon glömde Charlotte som ska vara kompanjon i U S A.

        Hon skrev dock inget om att det är synd om henne, det är ni här som tjatar om det. Suck. Sedan har hon nog inte alls glömt Charlotte. Sluta bara, lägg ner! Ni har ju tjatat om att hon ska skriva om usa och annat som inte blivit av och när hon sen gör det så klagar ni och rasar. Galet. Folk har även klagat på att hon inte svarar på kommentarer – fast hon har besvarat frågor i sina inlägg ofta – och när hon nu börjar svara lite då gnäller ni för det och klagar på det – då är det också fel. Sjukt galet.

          Du nu igen med alla dina ”sjukt” uttryck!
          Tröttsamt!

            Bara order häckla som saknades

    Bra där, leka i solskensträdgården när det är typ plus två grader i ett molnigt Stockholm. Det är ju också ljug. Hitta en gammal bild som passar in i Excel-arket. Och att Isabella Löwengrip skulle ställa sig och baka bullar? Ha, ha, haaaaaa!

      VAR skriver hon att hon bakat bullarna? Det är inte första gången hon är utomhus med sina barn. Alltså snälla, lägg ner ni är ju galna! J-la tjat om excelark! Vad får hon skriva om på sin blogg? Inte berätta om sitt liv fastän fok tjatat om att hon ska vara personlig, hon ska berätta om bolagen och usa osv osv och när hon gör det så är DET fel, då klagas det på det också. VAD får hon skriva om, vad får hon göra, HUR kan hon någonsin göra rätt när det hela tden ska klagas och allt vänds till fel ALLT. Sjukt är det. Måste vara jobbigt, och så en massa folk och media som missförstår och förvrider allt hon skriver och säger. Inte klokt. Vilken annan person hade klarat av det?

        Den mer relevanta frågan enligt min mening är vem väljer självmant att sätta sig i samma sits som IL?

        Jag undrar, har du en massa färdigskrivna kommentarer som du klistrar in här under Isabella-inläggen?

        ”Sjukt” nu igen?!?
        Ge dig!!!

        Du vet alla Belle själv har berättat om excelarket och hur hon nyttjar det för att manipulera läsarna. På dig verkar det fungera som tänkt… vi andra är lite mer vakna för bedrägerier.

        Jag läser två ord av din kommentar anonym 13:01 sen vet jag resten av innehållet bla bla, sen läser nästa kommentar så din svada går mig förbi.

      Fast om du kollar på instagram så skriver hon att det är ett härligt minne från i somras.

        Det är inte ”ett härligt minne från i somras”’! Bilden är från juli 2017, gamla villan och innan bröstförstoringarna!

        https://www.isabellalowengrip.se/2017/07/10/tradgardshang/

          Ja? Och ingenstans har hon låtsats eller velat ge sken av att bilden är tagen nu eller igår, hon är öppen med att det är en gammal bild och skriver om minnen. Alltså snälla… Inte första gången hon lägger upp gamla bilder för övrigt, så gör alla då och då.

            Nej, det tillhör ju strategin. För att få sympati. Baktanke och strategi.

          Visst, men det är ju inte ”ljug” som nån skrev.

    Men nu får du ju ge dig c-milla!! Du har en del kommentarer att släppa fram. Nej har inte skrivit ett enda fult ord, har ändrat oc tagit bort ord, ändrat texten men ifrågasätter och förvsrar… Herregud. Men skulle gärna kalla en del för d-rar här.

      Människa, lugna dig. Detta är inte ett öppet forum där du har rätt att yttra alla dina åsikter.

      Om en av dina kommentarer fastnat i spamfiltret är det stor chans att resten av dina kommentarer också fastnar, om du skriver från samma ip. Så sluta spamma.

    Det är osmakligt. Igen. Särskilt när hon frågade följarna hur de mår och mängder svarade med sitt livs historia. Det är mycket märkligt lite otäckt att så många lämnar ut sig på hennes blogg. Otäckt också hur hon köpte omslaget på tidningen i Cannes och hur hon försöker se ut som gamla kändisar. Det är inte normalt. Pingis svar till Break it är även det en ekvation som inte går ihop.

      Otäckt att hon köpte omslag, att hon köpte reklamplats? Vad och hur är det otäckt? Så gör väl de flesta företag, de måste ha marknadsföring, det var ju en jättebra och smart grej sen vet man ju inte hur utslaget av det blev. Tyvärr så hå.nades det ju här å det grövsta och då.rar och dum.skallar fick för sig knäppa saker och skrev ski.t här och hos Pings och hon var korkad och svarade ej och förklarade ej så folk trodde de försökte luras och hade fejkat ett omslag.. herregud alltså, så mycket du-skallar på internet och instagram. Blir mörkrädd.

        Blir mest rädd för dig som verkar hjärntvättad! ??‍♀️

    Får ångest av bilden. Allt jag ser är en narcissist som vill att allt skall kretsa kring henne.

    Vart tog Moa vägen?

      Vart tog ALLA vägen snarare! Vilka är kvar?

    Jag tycker det är konstigt att det kritiseras så otroligt kring Isabella Löwengrip. Framförallt de inlägg som publiceras här på sidan men även bland kommentarerna. Jag förstår att Isabella Löwengrip manipulerar sin bild av sig och sitt företag. Jag tror dock att alla gör det, oavsett framgång då det egentligen handlar om att visa upp det man vill visa upp utifrån olika situationer. Isabella Löwengrip har genom åren definitivt nyttjat omgivningen – precis som en företagare bör göra för att sälja. Jag ser inget fel i det utan det sker ju överallt på regelbunden basis, med Isabella Löwengrip eller inte. Varför är man då så kritisk mot henne? Är det för att det är synligt, denna manipulation? Konstigt.. och tråkigt!

      För att hon är nedlåtande, arrogant och 100% fake!
      Med andra ord hon byggde upp sin blogg som 14-åring med ett påhittat liv och hon har fortsatt på samma sätt sedan dess.

        Fast hon är ju verkligen inte nedlåtande eller arrogant (ja hon ignorerar ju tyvärr viss kritik och ski.tsnack) inte fake heller utan hon är ofta väldigt ärlig, för ärlig om vissa saker det är ju det som gjort att många här smutskastar henne och tjatar och gnäller om visssa saker. Hon har varit ärlig om vad som varit fejk och påhitt. Hon har varit ärlig om strategier till skillnad mot andra. Det är inte så att hon hittar på sitt liv eller ljuger om allt – hon har två barn, hon har ett fint hus, hon har flera bolag osv osv det är inget som är fejk eller påhittat. Hon har inte fejkat bilder i privatjets heller och inte fejkat några omslag. Hon är väl den som är mest ärlig och hycklar minst av alla skulle jag säga.

          ???

          1. Är man ärlig om man bygger hela sitt liv på att ljuga? 2. Folk kritiserar inte henne för det har gått åt helvete. Folk kritiserar åt henne för hon har byggt sin karriär på att provocera folk, exempel skriva att ”Folk som gör x är äckliga” för hon har inget annat att vara känd för än att provocera, för att sedan vända på hela sin personlighet och leka ”snäll”. Hon försöker inte presentera sina företag ur bästa ljus, utan hon hittar ju på saker som inte ens stämmer. Typ att hon har 1,5 mil följare, att hon driver ett beauty TECH företag? Vart i löwengrip beauty finns tech? Att hon reklamerar på nätet. Snälla, sluta vara så hjärntvättad.

      Isabella Löwengrip skadar de människor som kommer i hennes närhet, det gör inte en normalt funtat företagare.

      Seriösa företagsledare och entreprenörer beter sig inte som IL gör. Hennes föreställningar kommer snarare från annat håll.

    Det första jag tänkte när jag såg den där bilden på insta var direkt att detta var helt enligt excelarket. Inget äkta eller ärligt på något sätt.

      Ibland undrar jag vem Bella är på riktigt bakom alla lögner och masker?

        Det tror jag hon också gör.

        Tror inte hon vet. Får känslan av ett skal, tomt inuti.

    Jag funderar lite över Michael Saliba och hans historier som verkar lika påhittade som Linnea Claessons historier. Oerhört klyschig är han dessutom (lite sådär som Kliché-Kjelle i Solsidan). Är det någon som vet mer om honom? Jag tycker han verkar som en bra människa, jag undrar mest varför han måste hitta på.

    Spaningen i Nyhetsmorgon idag!

        Nja fast hon säger ju lite fel, verkar ha fattat lite fel eller vill hon bara vrida det så. Bättre att läsa IL:s inlägg på hennes blogg så får du bättre sanningen, då får du veta det som IL verkligen sagt. Media förvränger det väldigt, det vinklas och förvrids.

          Det är nog hur man väljer tolka det som IL har skrivit samt vad hon skrivit innan. Så har hon gjort en egen sammanställning av det.

    Men alla måste väl ändå förstått redan när lögnerna kom omkring varför de inte flyttade in i nya svindyra kontoret. Att hon skulle ha fått hennes ”säkerhetsteam” att säga nej till lokalerna för att de inte kan garantera hennes säkerhet mellan bilen och hissen. Det är ju som om man inte tror det är på riktigt liksom, stor fet lögn serverad och alla följare tycket det är rätt beslut för att hon har ju så många kidnappare och mördare som jagar henne. Mer än Trump!
    Sanningen är den att det ekade tomt på kontona i bolagen, omsättningen har halverats. Stora lagervärden som inte ens Gekås ville köpa in billigt som belastar resultatet. Ingen köper hennes skitprodukter som är ihopblandade på en bakgård i östeuropa eller kina någonstans.
    Sagan om IL är snart över, det som ni bevittnar nu genom hennes s.k öppenhjärtliga och sårbara inlägg är förspelet till en total cirkus omkring henne. Det kommer sannolikt snart fastställas att hon begått stora eko brott i bolagen och att hon tagit bolagets sista sekiner på kontot för att köpa sig handväskor och hyra en villa i Cannes för 1 miljon. Hennes mycket äldre pojkvän och miljardär kommer fly med knappt andan i behåll när hon börjar visa sitt rätta ansikte och vill bli lyxhustru och bli med barn samtidigt som hon halva månaderna lider av svår PMS och har problem med psyket.

      Spotifys grundare (om jag har förstått det rätt), som dessutom är miljardär, klarar sig alldeles utmärkt där. Därför köper jag inte historien om att byggnadens säkerhet inte är bra nog.

        Även Microsoft har flyttat in i nytt kontor i Urban Escape. Ett företag som har extremt höga krav på säkerhet.

        Haha, ja, låt oss jämföra blondinbella med Spotify.. alltså att hon inte skäms..

        Samma sak med EQT, sitter också där sedan några månader tillbaka.

      Att Löwengrip Invest och Löwengrip Beauty inte flyttade in i Urban Escape måste ha med kostnaden att göra.
      Att lokalerna inte skulle uppfylla Bellas ”säkerhetskrav” är i alla fall inte huvudorsaken. Dagens lokaler på Birger Jarlsgatan No. 18 ger i alla fall inte intryck av att uppfylla några särskilda krav på säkerhet.
      Verkar som insikten växte fram under tiden mellan augusti 2018 då Nordic Tech House tingade lokalerna och fram till början av 2019 då inflyttningen skulle ske. Det var då som pengarna började sina i ”imperiet”.
      Löwengrip Beauty gick betydligt sämre andra halvåret 2018 än beräknat. Året räddades tydligen av att Dermarome köpte varor med rabatt som de sedan skulle sälja. Detta snyggade till Löwengrip Beautys resultat för 2018.
      Kanske brytningen mellan Nordic Tech House och Bella/Pingis också fanns med i bilden redan vid tiden för inflyttningen?
      Intressant är att också Hermine Hold flyttade till egna lokaler.

        Jaha, så att i panik sälja ut lagret till Dermarome för att rädda siffrorna är vad Pingis kallar att ”sälja via distributör”…

        https://www.breakit.se/artikel/22035/lowengrip-beauty-i-kris-forsaljningen-halverad

          Vars Vd sannolikt kommer få livstid för mord snart eller i vart fall många år bakom galler. Säkert ett bra bolag att stötta sig emot nu när det är ännu värre cirkus där än på IL beauty AB.

          https://www.flashback.org/t3068791p44

          Bra bolag att sammarbeta med nu när bolagets VD kommer få livstid för mord på sin sambo. Lär inte bli mycket med det samarbetet nu!

      Men SLUTA LJUG!!! NEJ hennes produkter är inte ihopblandade i Kina eller Östeuropa – sluta bara sluta med dina lögner och förtal!! Är du hennes galna ex H som vill förtala henne och smutskasta henne hela tiden, som gör allt för att förtöra för henne? Är du den som har en massa fake-konton och mobbkonton som kränker, gör narr av och förtalar henne. DU är väl en av de som hon behöver skyddas ifrån kanske. Det finns ju galningar som gör allt för att sätta käppar i hjulet för henne, klart otäckt, och personer som förföljt och kommit till hennes hem, obehagligt.
      Jo vi är en del som köper hennes produkter som är VÄLDiGT BRA – inga ski.tprodukert alls. J-la galning!

        Ta din medicin.

        PS Bella bryr sig inte om dina försök att vara en riddare. Hon skrattar åt dig, en av alla som har fullt med stjärnglitter i ögonen.

          Ja, håller med! Ta verkligen din medicin nu!

          Väldigt fult att använda psykisk ohälsa och medicinering för att kränka en annan människa. Det är inget som bör användas som skällsord.

          Tänk en gång till vad ni säger.

        Men du är ju helt galen människa! Logga ut nu och lugna ner dig.

        Ja, för du verkar inte galen. Alls.
        Tror inte det där torrschampot ska snortas.

          ?

        Vad har du egentligen för liv? Varför beter du dig på detta viset? Varför tar du det så personligt?

        Hej Ping Pong, ta dina stesolid och slappna av. Konkursen är nära ändå.

        Ni är inte många som köper hennes produkter… har det visat sig nu! hahahahah ?

        Jag kan förstå om man vill rätta till faktafel och osanningar men jag blir nyfiken på dig och anledningen till ditt passionerade försvar av IL.

    Jag hoppas isabella ber om ursäkt till H , hon älskade honom tills hon kom på att han endast byggt upp en luft fasad. Vilket hon själv gjort !!

    Kanske hon ser tillbaka till fredagarna med oxrullader med O och barnen . Sin villa där barnen hade kompisar på andra sidan gatan !

      Luftfasad?
      Nytt ändå.

        Hahaha, luftfasad!

      Det är intressant ändå, ang Hajen Gate. Minns hur hon sa något i stil med: han försökte hänga med i mitt tempo. När det kom till utgifter. Och nu är det hon som inte hinner med sitt eget tempo. ?

    Skönt att barnen är små nog att inte förstå… än så länge. Nånstans fattar man ju att hon inte är frisk, eller säg mår bra, för att inte kränka nån…
    Efter de sk hoten var hon ju så mån om deras väl skrev hon, men fortsatte ändå i exakt samma stil som tidigare..
    Inga skrupler el normala tankar verkar finnas.
    Undra vad Odd tänker om allt detta ..

    Tror ni inte att hon ber gud varje kväll om att Erik ska hiva upp plånboken? Hon vågar inte be honom öppet och han låtsas som om han inte förstår. Säkert en hel del dolda agendor och spel i den relationen.

      Jag tror inte hennes största problem handlar om pengar.

        Jag tror hon är under granskning.

          Jag hoppas du har rätt.

            Jag börjar också tro att det handlar om ekonomisk brottslighet, förmodligen kopplad till Löwengrip Invest.

              Det är troligtvis precis så det ligger till.

              Jag tror Erik kan komma med ekonomiska råd men inte mer än så om han misstänker att hon inte följt alla lagar och regler.

    Så genomskinligt fiskande.

    Värsta senaste dagarna har dock varit den evinnerliga delandet på stories med hyllningar av den ”fantastiska” entreprenören (som kört alla sina företag i botten pga ingen insikt).

      Har hon haft ngt lyckat företag? Vad hände med det där skoföretaget Flattered, vad hände med det?

      ”Queen!”

    Jag funderar starkt över IQ´t hos de personer som överöser henne med sympati och hejarop fastän hon ljugit dem rakt upp i ansiktet gång på gång på gång. Jag funderar över svensk media som ger utrymme för hennes svammel utan att någon ställer henne mot väggen ang alla lögnerna och kappvändningarna. VARFÖR i hela fridens namn kan inte typ Uppdrag granskning gräva djupt i hennes historik och visa på vilket skämt och vilken slug lögnerska hon är.

      För att SÅ mycket bryr sig folk (i allmänhet) inte om henne.

      Vet inte om hon platsar i uppdrag granskning. Det är inte brottsligt att ha en annan typ av moralkompass och det finns inga konkreta faktabaserade indicier på att hon är inblandad i brottslig verksamhet. Inte heller finns några direkta motiv för det.
      Det jag kan tänka mig är att hennes karriär kommer att studeras vid våra universitet. En karriär som sticker ut från mängden.
      Kanske det även skrivs böcker om henne. ” En bloggerskan uppgång, nedgång och fall.”

        Kan dock tänka mig en P3 dokumentär om fenomenet Blondinbella.

    Det ” härliga minnet” är från juli 2017, gamla villan och innan bröstförstoringarna!

    https://www.isabellalowengrip.se/2017/07/10/tradgardshang/

    Intressant att det är dit hon går för att hitta härliga minnen…

      Vad fin hon var då! Kändes mer genuin.

        Tyvärr är hon ju inte genuin någonsin. Men håller med om att hon var jättefin där utan allt extra som fasad!

          Luftfasad!

        Fast bilden är ju från ett samarbete. Hon får betalt för att bli fotad.

      Är väl pga hennes hejjarskara skriver så mycket om hur man saknar henne från den tiden. Att hon skulle posta en bild där hon är iklädd spraytan, glow och uppsydd coutureklänning passar inte in i damage control-mallen just nu.

        Exakt! Vet ff inte vad som är mest skrämmande: att IL helt samvetslöst gör allt med beräkning, för egen vinning och med noll hjärta, eller att så många följare ff tror det är med genuint och ärligt utan baktanke…! Skrämmande! Och obegripligt! Båda!

      Det måste ju ändå ha varit hennes peak. Starka samarbetspartners som American Express, Trygg Hansa och Gant samt gillade verkligen hur Emma stylade henne. Kändes lite mer inspirerande än de beiga kjolarna och enorma bysten. Men förstår ändå om den senare är mer henne, alla utvecklas ju,

    Ett av hennes livs största misstag måste ha varit att skilja sig från Odd för att satsa på karriären. Hon skulle nöjt sig med Svensson-liv och vara lagom stor influencer. Jag tror uppriktigt sagt att hon varken har talang eller den utbildning/kunskap för att bygga globala bolag. Dessutom hennes tjat om att hon vet vad som säljer och vad som är rätt i tiden…Jag tycker tvärtom. Hon har förlorat så många följare och fått haters just för hennes konsumtionshets och totala nonchalans inför klimatkrisen. Nu vill folk följa personer som är minimalister och vänder sig mot konsumtionssamhället. Yngre personer följer hellre influencers på Youtube och Instagram och är nog inte så intresserade av att få ”bygga bolagstips” på BB blogg och har inte heller den ekonomin för att köpa hennes produkter.

      Tänk vilken vinst om hon satsat på mama-influencer istället för världsfrånvänd-kvinna-i-satinkjol (vem använder ens det??) som ingen kan relatera till! Hon hade kunnat kränga hur många barnvagnar och baby schampoon som helst.

        Hahaha, ja vem använder satinkjol.?

          Jag? Vad är det med satin-kjolar? Genuint nyfiken, helt ok om ni tycker att det är fult.

            Det är kallt och blir skrynkligt när man har det på sig. Dessutom ett material som är svårt att tvätta och hålla fint i längden.

    Jag bara undrar en sak, var inte den där prickiga klänningen klarröd? Har Isabella fixat med bilden så att klänningen och färgerna skall passa in i hennes nya ”beiga” liv?

      Yes, klarröd it is! Kolla länkarna ovan, bilden är från ett inlägg sommar 2017. Pre-jet set Bella, glamour och fakeboobs!

      Japp, det var den! Minns det eftersom jag är svag för röda klänningar med vita prickar och tyckte den var så fin. Blev förvånad när jag nu såg att den var beige….

      Vintagefilter för att än mer skapa ”fina minnen”.

    Jag tycker Patrik Sjöbergs kommentar på Isabellas insta är rolig. Hennes text till bilden är taget från en låt som Patrik har koll på. Att läsa det gör hennes bild än mer beräknande.

      ?

        Johnny Thunder

        It doesn’t pay to try,
        All the smart boys know why,
        It doesn’t mean I didn’t try,
        I just never know why.
        Feel so cold and all alone,
        Cause baby, you’re not at home.
        And when I’m home
        Big deal, I’m still alone.
        Feel so restless, I am,
        Beat my head against a pole
        Try to knock some sense,
        down in my bones.
        And even though they don’t show,
        The scars aren’t so old
        And when they go,
        They let you know

        You can’t put your arms around a memory

          Denna text handlar om drogmissbruk. Hur kan den vara beräknade? Menar du att det finns ett dolt budskap här?

            Bella syftar väl på den där cannabisoljan som hon mådde så bra av.

      Fattar inte ändå. Kan någon förklara vad det betyder?

    Någon som vet något om Hoss Agencys (Roshi Hoss) ansökan hos kronofogdsmyndigheten?

      Vill veta?

      Omsätter sex miljoner kronor, har en tusenlapp kvar på sista raden. Har de fordringar på Bellsans företag?

        Ja eller hur. Skumt. Skriv något den som vet! Tycker alltid Roshi Hoss har utstrålat BB-wannabe ”fake it till you make ut”, leka Power Woman pga för ointressant/inte modellmaterial i sig… kan dessa pajaser någonting öht utöver att dra för mycket på företaget?

        Tror dock inte de har samarbetat något, inte vad jag vet iaf. Tror Roshi kört samma stil som BB och bara vill se framgångsrik ut med utgifter därefter…

    Skillnaden på att ”äta nybakade kanelbullar” och att skicka en anställd till närmaste Lidingöfik för att hämta hem en påse bullbak är marginell i blondinbellaland.

    den tiden man lägger ner på att klaga på den här kvinnan är ändå rätt remarkabel, jag är fullständigt övertygad om att en snubbe inte hade fått ens 10% av den skit som framförs här.

      Om snubben hade levt på nätet och hans enda levebröd var att fläka ut sig, ja varför inte? Bb business är att provocera, hon är ingen seriös entreprenör som jobbar i skymundan.

      Erik Selin, som Blondinbella gjort offentlig som sin pojkvän, hudflängs rätt bra på nätet han också, ska du veta. Det är hårda men rättvisa ord, öknamn, drift och skoj också. Han kommer till exempel för alltid att kallas vissa saker. Man undantar inte män från satir.

    Med tanke på hennes stiftelse där hon ska stötta fler företagande kvinnor, har hon ens nämnt Bästa kompisens Sheilas stora steg att bli egenföretagare? Har hon ens gratulerat Sheila som i dagarna fyll 30? Sheila har ändå varit god vän och alltid hyllat Bellas ”framgång” på instagram. Hon får inte ens en like tillbaka av Isabella. Jag har inte tittat in varje dag på Isabellas konto men har hon nämt det?

      Hon har nog gratulerat henne privat. Är ju inget man tvunget måste göra via Instagram.

      Sheila fyllde år den 28 september, fredagen den 27 september fikade Sheila och Simon med Isabella, var på hennes instastory.

    Jag har funderat så mycket på om hon någonsin kommer reflektera över hur hon gjort sina val i livet? Att vilja bli världens mäktigaste kvinna så till den milda grad att man tappar verklighetsuppfattningen, att man är på väg att köra företaget i fördärvet och till råga på allt försumma sina barn. Att man är så fullkomligt uppslukad av det att man tappar tid och rum.

    Jag är genuint nyfiken på hur man ens lyckas? Vad är viktigt i livet? Hur gammal är hon, inte ens 30 va? Jag som levt längre än henne vet ju att verkligheten kommer ikapp och när den gör det är det inte så angenämt, förmodligen än mindre angenämt när man levt som hon. Levt och andats något så materialistiskt som att lyckas med bolagen och bli världens mäktigaste kvinna. Den lavetten som livet kommer ge alltså. Måtte hon vakna ur sina fullkomligt idiotiska vanor och förstå att livet har så mycket mer djup och färger än pengar och makt.

      Ja pengar är ju ett resultat av hårt jobb under lång tid, men den biten verkade hon tro att hon kunde fuska sig igenom genom att spela mer förmögen än hon i själva verket var.

      Riskera allt hon byggt upp för att bli världens mäktigaste kvinna utan att brinna för något varaktigt eller unikt och till råga på det försumma sina barn var ett högt pris hon betalat.

      Inte verkar hon vilja göra om och göra rätt för sig heller. Vart ska allt sluta med?

      Jag är väldigt nyfiken på vad det här med ”världens mäktigaste kvinna” innebär mer konkret för henne?

      Isabella kan ha fått en skev världsbild i och med hennes stora framgång som bloggare i barnaålder egentligen. I sitt sommarprat sa hon till exempel att hon hade en affärsassistent redan under gymnasiet.

      Får man stora framgångar relativt tidigt så är det nog lätt att tror att det alltid är så här lätt, och därför bara satsar mer och mer när det går dåligt, för man tror att man lyckas till slut.

        Exakt den metoden används vid casinospel. Tidig vinst som går lätt. Sen fortsätta med förluster och nära-vinster så att spelaren jagar storvinsten igen och måste hela tiden satsa mer för att komma ifatt. De kan spela bort allt på det viset, allt annat blir oviktig.
        Obs, säger inte att Bella är spelmissbrukare. Bara att det finns vissa likheter i hennes bolagssatsningar, som det ser ut från utsidan.

    Krisläget är så allvarligt att Drottningen själv har klivit ut på de smutsiga gatorna.

    Jag syftar på att Isabella själv har börjat svara på vissa läsarkommentarer i sin blogg. Det här såg vi knappast när hon hängde på Rivieran med Elton John och Jeff Bezos.

      Hon betalade väl för att få hänga med dem? hahaha

      Tänk vad sorgligt ändå… Betala för att hänga med Elton John på rivieran när man är så nära konkurs. Allt för att upprätthålla fasaden.

        Verkligen. Hon har verkligen inte förstått vad som är viktigt i livet.

        Det visar väl på hur obegåvad hon faktiskt är. Så många som borde ha sett att ” Kejsaren är naken” men ingen har vågat säga det.

    På ett sätt blir jag arg på henne för hon kunde verkligen ha skött detta bättre om hon fokuserat på att göra EN sak framgångsrikt. Hon har/hade möjlighet med sitt skönhetsmärke Löwengrip om hon lagt allt krut i Skandinavien. Tror verkligen hennes skönhetsprodukter hade kunnat gå riktigt bra här i Sverige samt i t ex Finland, Norge, Tyskland etc.

    Sedan om hon verkligen var så duktig på ”timing” så hade hon ju kunnat rida på detta med hållbart producerat, ekologiskt osv som ju är det många konsumenter vill ha. Hon hade ju en bra grund eftersom alla hennes produkter producerades i Svenska fabriker. Istället så satsade hon verkligen helt fel….

    https://www.is.fi/viihde/art-2000006263985.html

    Nu har även finska nyhetstidningen Ilta-Sanomat (lite som Expressen, typ) gjort en grej om Isabella och hennes karriär samt konkurs.

    Vad är grejen. Hon har en halv miljard i värden av företagen. Sa hon själv.

      Och en miljon följare. I Umeå.

      Därför gör hon nu nytt reklaminslag om dansk fuskprodukt rpn rakbolaget nu ståendes i en dörröppning och skrattar bitvis märkligt nervöst. Och hon tycker så synd om sig själv för att dragit ner sina bolag i botten!

    Min kommentar på IL blogg blev inte ens godkänd. Hon duckar verkligen allt. Jag tycker inte ens synd om henne nu, det är för mycket ”vargen kommer” moment som förstört för henne. Allt är strategi. Tröttsamt

    Så går det när man ljugit och manipulerat! Som man bäddar får man ligga eller hur säger man? Det är inte synd om Isabella!
    Det är synd om de människor som blivit lurade av henne!!!=/

    Älskar Johnny Thunders. Äntligen har jag och Bella något gemensamt!

    Det var länge sen man hörde något om Sheila. Kanske är det inte konstigt om det knakar i fogarna där när Bella inte verkat vara med när Sheila fyllde 30 i slutet av september utan valde pengamannen i Göteborg istället?

    Var det inte i år som Bella skulle få 60 000:- varje gång hon öppna kylen? Kanske borde ha skippat kocken och öppnat sin kyl själv istället… ruinens brant hade kanske inte varit ett faktum då!

    Vad hände med herr Kyle?
    Den andra mannen hon vvisade upp sig med. Alla klänningar hon sydde upp och alla flygresor. Det hon gjorde på några månaders skulle det ta tio+tjugo år för enatt vanöig människa att förbruka pengar och energier. Jag tror att hon är inställsam nu särskilt mot följatna eftersom hon har inte pingst eller Simon kvar längre i karisellen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.