Hannalicious på blixtvisit i Sverige

Hannalicious tog för ett tag sedan sitt pick och pack och begav sig till New York för att njuta av hösten. Nu är hon tillbaka på blixtvisit i Sverige för att jobba en(!) dag. En hel dag. Dock skriver hon på sin blogg att det dröjer någon vecka innan hon åker tillbaka till New York då hon ändå inte kan bo i den lägenhet hon för närvarande hyr.

En tanke, en galen tanke, men ändå…
Visst känner vi till en lägenhet i New York som både har hyran betald och står mer eller mindre tom just nu?
Hannalicious skulle ju kunna bo i Isabella Löwengrips lägenhet för en billig peng!
Ta in posten, vattna blommorna mm?

Skämt åsido, Hannalicious hänger för närvarande sin hatt i New York, dit hon åkte utan att riktigt känna någon, men av hennes blogg att döma så har hon fullt upp med att lära känna nya människor. Hon går på kompis-dejter, hockeymatcher och hemmafester som om hon bott i New York i flera år, och jag tycker det är häftigt. Häftigt och lite osvenskt. Och modigt.
Kanske inspirerar Hanna någon att göra samma sak, att bara ge sig ut och omfamna världen med allt den har att erbjuda?
På sin blogg berättar hon om hur hon hittat sina olika resesällskap genom åren och uppmuntrar sina följare att våga göra samma sak själva. 

Riktigt häftigt!!! 

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jättemodigt!

    Enligt min egna lilla teori är hon i New York för att hitta kärleken för att kunna bosätta sig i USA. Har för mig att hon skrivit någonstans att hon, med glimten i ögat, kan tänka sig att bli en Hollywoodfru

      Kan jag med tänka mig

      OT men jag tänkte på Molly R. Ross har ju en exfru, Stephanie Gow (Steph Gow på instagram). Som han förmodligen betalar alinomy till. MEN, när man ser på hennes insta så ser det i princip ut som Mollys liv nu. Liksom, samma restauranger han tagit Molly till har han tagit sin exfru till. Dessutom var hans exfru Director of Finance. Och vart med under resans gång att bygga upp företaget.

      Har alltid tänk på hur surt det måste vara att bygga upp ett (så) stort företag med sin partner för att sedan bytas ut som en tio år yngre brud som får leva på räkmackan man hjälpt till att smöra. Men som sagt, då de gifte sig innan ”boomen” för företaget och så, kanske han faktiskt betalar stor alimony till henne. Vilket kanske är surt för Molly? Jag vet inte vad jag svamlar om. Är själv tillsammans med en karriärsman och tänker ibland att fy fan om en yngre brud en dag ska komma och leva som kopia av mig och hur utbytt man hade kännt sig. 🙂
      Dock har jag inget emot Molly alltså. Diggar henne.

        Göra en Rebecca Stella 🙂 Som Isabel Adrian påstår.

          Vad påstår Isabel Adrian?

        Tack för input Elena Belle

        ”Steph Gow på Instagram” så finns det 100 steph gow på Instagram och man inte vet vilken man ska stalka

          Steph__gow

            Hon såg ju yngre ut än Molly.

        Fast Molly är väl inte så ung? Runt 35 väl?

          Molly är född 1994, 25 år gammal alltså.

            Tänker inte kommentera mer är i chock. Hon leven fin tjej men jag trodde absolut hon var över 30 nånting.

          dra av 10 år. Tror hon är 24-25

          Hon ser snart ut som 45 om hon fortsätter soldyrkandet…

            Inte om man har bar gener!

              Hon ser redan ut som 35..

              Ja det kan du ju inbilla dig.

        Om det är pengarna som gör ont att mista för att det kommer en yngre brutta och förför mannen…bör man verkligen vara i ett förhållande med honom då från första början?

        Vem är Molly Ross?

        Tror helt ärligt inte molly bryr sig då hon levt lyxigt även innan hon träffade ross om man följt henne 🙂 Plus att hon måste tjäna väldigt mycket pengar.

      Hon har ju sagt att hon skulle vilja ha Rebecca Stellas liv. Så inte jätte förvånande om hon tror det! Dock har det ju inte varit så himla kul som hon trodde där, om man läser lite mellan raderna. Hon hade lite för höga förväntningar tror jag.

        Mja inte vettigt att söka kärleken på ett ESTA, då säger staten ajabaja! Men hitta kärleken och sen återvända hem och söka ett fiance visa som kan ta upp emot ett år då är det ok!

      Får även samma känsla av Fanny lyckman i hennes egen podd. Åker till los angeles för att typ dejta snubbar!

    Förstår henne. Älskar ju Sverige egentligen och älskar min familj och mina vänner där, men känner mig alltid lite ledsen när jag åker hem. Det sämsta med att bo utomlands är att man alltid saknar sitt ”andra” hem, oavsett var man är. Är jag i Sverige saknar jag Frankrike, är jag i Frankrike saknar jag Sverige.

    Fast vill man bosätta sig nånstans måste man ju skaffa vänner? Så vet inte varför det skulle klassas som osvenskt.
    Att gå på kändisfester är väl inget Svensson-liv men hon har ju fördelen med sitt jobb.
    Men visst är hon modig som drog dit på egen hand!

      Måste och måste. Det är ju en grej många ser som en stor utmaning när man flyttar till nya ställen.

    Fast nä, inte så modigt. När man vet att mamma och pappa betalar för ens nycker om det skiter sig, och inte behöver försörja sig med ett riktigt jobb så är det lätt att prova på att sticka utomlands.

      Mmm ”jättelätt” är det att vara ensam i ett nytt land. Absolut. Inga problem alls! Inte modigt heller. Nä det är som att gå till samma Coop-affär varje dag, och se samma bekanta ansikten.
      Samma sak!

        Inte jättelätt, men inte särskilt modigt heller. Jag flyttade utomlands när jag var 23, skaffade jobb, lägenhet, vänner, make, osv helt själv, utan resurser eller några pengar i ryggen, Jag tycker inte det heller var så modigt? Det är ju så man gör när man är vuxen. Försörjer sig, bygger relationer, provar på nytt.

          Jag håller med, jag likaså. Men det ses kanske som modigt för den vanliga svensken gör ju inte det här sådär till majoriteten, ellerhur?

          Det kan väl vara modigt även om det är ”vuxna” grejer. Jag tycker folk som flyttar utomlands är supermodiga. Jag skulle inte våga.

          Jag, som skrev inlägget om att det absolut var ”jättelätt”, flyttade också utomlands när jag var 20. Och har rest själv till många länder. Folk skulle nog kalla mig äventyrlig rent av.
          Det var ändå inte ”lätt”.
          Någon kanske har andra erfarenheter men jag tycker det är rätt småsint att förneka att det krävs mod att ge sig in i nya sammanhang.
          Om det så är New York eller Åbo.
          Eller Haparanda. Där bor min vän, har flyttat dit från Halland, utan kontaktnät. Inte ”lätt” heller.

            Att flytta till Haparanda utan kontaktnät tycker jag låter svårare än att flytta till New York eller Barcelona. Jag tror att det är så mycket svårare att känna sig hemma, bygga upp en ny vänkrets och kontaktnät på en mindre ort i Sverige än vad det är i stora metropoler där var och varannan människa är inflyttad och lite i samma sits.

            (Det var jag som skrev längre ner att jag flyttade utomlands som 20-åring och att jag inte ansåg det särskilt modigt)

        Modigt och modigt. Det är när man är ung och obunden som det är lätt att flytta utomlands. Innan man snärjt in sig i vuxenlivets härvor och bildat familj eller dragit på sig ansvar och kostnader som gör det svårare att bra dra iväg.
        Och skiter det sig är det ju bara att åka hem igen!

        Jag flyttade utomlands, till en storstad, som 20-åring. Utan att kunna språket och utan jobb, kontakter och vänner i det nya landet. Det handlade inte om mod utan om en längtan att få upptäcka världen och prova något nytt.

          Men det kan väl vara olika från person till person. Vissa tycker ju det är en stor utmaning och då är det väl modigt om man faktiskt gör det ändå 🙂

      Hon har ju inte samma säkerhet i månadsinkomst dock. Tänk på det. Att presterar inte Hanna så är hon ”körd”. Presterar inte hon konstant dras inga pengar in i bolaget och då går det inte att vara sjukskriven etc. Hon lever efter en resultatsbaserad inkomst, också i princip det enda typ av inkomst som man kan bli (ny)rik på.

      De flesta trivs dock med en ”säkerhet” i form av en fast månadslig summa. Men då man inte tar någon risk (konstant) så blir det heller inte den typ av utbetalning. 🙂

        Någon skrev här inne att hon berättat i sin podd att hon fakturerade 250-500k i månaden så tror inte att det skulle gå någon nöd på henne även om hon underpresterade 6 månader på raken utan att för den delen vara körd. Hon kanske inte skulle kunna fortsätta lägga 45k i månaden på restauranger och nöjen.

          Hanna underpresterar på flertalet av sina samarbeten. Gör inte det hon lovat enligt avtal osv.

          500 k i månaden låter helt orimligt när man jämför med andra influencers med betydligt fler följare.

    Tycker om henne. Hon är så glad och ja verkar lätt att lära känna henne. Hon är nog omtyckt av sina vänner. Hoppas allt går bra för henne. ?

      Jag vill gilla henne. Lyssnar på podden ibland och försöker finna substans. Kollade på en vlogg igår och förundrades över ytan, hjälplösheten. Aldrig tvättat, vet inte hur man startar en router. Det finns väl manualer att läsa ifrån? Youtube-tutorials? Läser hon någonsin en dagstidning? Vet hon någonting om omvärlden annat än det hon lär sig från PH och vloggar? Ett blogginlägg var väldigt bra, där skrev hon ner svar på frågor kring hennes jobb och det har hon helt klart koll på. Annars verkar det hon har att komma med reflektioner om dating och kompisrelationer baserat på egna erfarenheter. Det är beklämmande att hon och Lojsan och övriga knappt verkar ha några andra intressen än att klä på sig, fota, motionera men även det är ju del av jobbet – finns det något annat under ytan?

        Vem ser ens upp till dessa korkade människor?

          Barn.

    … och det enda jag kan tänka är, färgar inte spraytan av sig på den vita soffan. 🙂

      Tänkte samma hahaha. Och om det försvinner i ansiktet eller ska se ut sådär.

      Bästisens soffa och en sprillans ny fin kritvit tröja som aldrig blir sig lik i kanterna. Trist läge. Men bara världsliga ting.

    Irrelevant människa.

    Vad har hänt mellan Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti?

      Vad menar du? Varför skulle något ha hänt?

        Hmm, stalkar man lite (som mig) så gillar de inte varandras bilder, de umgås inte med varandra under sina Sverigebesök. Maja var inte på Sannas födelsedagsfest trots att båda var i Sverige. Maja la ut nydligen att hon var väldigt ledsen och nere. Något verkar ha hänt. Eller så vill de inte va offentliga tillsammans alls längre.

          Fast de enda källorna till detta är väl deras sociala medier? Vilket egentligen inte säger särskilt mycket alls.

            Att inte följa eller gilla något som ens ”bästa vän” lägger upp på Instagram säger väl ALLT??!!

              Absolut inte! Ni kanske inte läste hela min kommentar? Där jag avslutar med att de kanske inte vill vara offentliga tillsammans längre utan vara privata?:)

              Min ena spekulation var dock att de kan va så då influensers vanligtvis brukar visa rätt tydligt att det är ovänner via att inte stötta/följa varandras sociala medier.

    Kommer osökt att tänka på radiodokumentären i P1 ”Fast i La La land”
    Otroligt starka historier om kvinnor som gift sig rikt i LA och nu, efter skilsmässa, förvägras rätten att ta sig hem till Sverige med sina barn.
    Värt att tänka på innan man går vilse i drömmen om att gifta sig rikt.

      Ja, vad annars? Jag hade inte tillåtit min man att flytta till ett annat land med mina barn. Pappan är ju lika mycket förälder som mamman

        Det var inte min poäng huruvida det är ”rimligt” eller ej att flytta från sina barns pappa. Dokumentären lägger betoning på hur livet ter sig när lyxlivet är över.

          Du skrev att dom ”förvägras rätten att ta sig hem till Sverige med sina barn” Som att man skulle tycka att mammorna blir orättvist behandlade

            Om du väljer att lägga en personlig tolkning i ordet ”förvägras” får det stå för dig. Jag tipsade om en dokumentär jag anser berör ämnet lyxfruar och riskerna med att skaffa barn i ett land man väljer att leva i för en mans skull.

              Jag menar verkligen inget mot dig, störde mig bara på att kvinnorna tror att barnen bara tillhör dom, och att dom borde få flytta flera hundra mil ifrån papporna, och att man ska tycka synd om mammorna som inte får slita iväg barnen till ett nytt land. Skaffar man barn med en man i ett annat land får man ju räkna med att man kommer att vara tvungen att bo kvar i det landet tills barnen iallafall har blivit vuxna.

                Jag håller med dig. Därför skrev jag ”värt att tänka på innan man går vilse i drömmen om att gifta sig rikt”. Lagt kort ligger, åtminstone i 18 år framöver.

                Håller helt med – när jag lyssnat på programmet förundrades jag över perspektivet. Hade en lika positiv ton hållits om man följt föräldrar som tog barn från Sverige…

                  Enig men nu handlade inte min ursprungskommentar om huruvida programmet var ”bra” eller ”dåligt”.
                  Jag belyste en intressekonflikt som kan uppstå av att man som kvinna flyttar för kärlekens/rikedomens skull och vad det kan ge för smärtsamma konsekvenser.

                Men männen var ju inte ens närvarande utan behandlade både kvinnor och barn som skit

                  Värt att nämna är väl att det programmet handlade om kvinnor som varit i misshandlande förhållanden, och papporna hade i princip ingen relation med barnen. Ändå blev de hindrade att resa till Sverige för att jävlas typ. Alltså fadern hade misshandlat både mamman och barnen i många av de fallen som togs upp i den dokumentären.

        Men tänk på att det är en svensk kvinna

        Fast du kanske ska lyssna på podden innan du dömer? I alla fall var det män som inte var närvarande och en som var väldigt dålig mot sin fru om jag minns rätt så hon rymde helt enkelt.

          Som man raggar får man ligga!

    Wow kul att du tycker det är häftigt och modigt när hon flyttar till NY iaf. Kul att du skrev positivt om även henne nu också så att du inte ska anses som mo.bare. Nu är det bara en som du hela tiden och ständigt skriver nedlåtande och sk-t om, vridet och elakt med ett syfte att s-artmåla och sänka. Bara en enda person nu som ständigt är dålig och får hat, lögner och fl back-historier, blir det inte ännu mer som mo.bing då?

      Hä ckla hä ckla

    Häftigt! Synd att turistvisumet ESTA endast ger möjlighet till vistelse i 3 månader. Men hon kanske har annat visum? Har inte läst om bakgrunden så jag får uppdatera mig. 🙂 Men å andra sidan, 3 månader i NY är fantastiskt det med! Bara att njuta om möjlighet finns.

      Man kan få till 180 dagar.

      Man får även inte arbeta på ESTA, så något annat visum måste hon ha.

        Trodde att man inte fick arbeta i USA på ESTA, alltså mot amerikanska företag. hannalicious jobbar väl mot Sverige och får därför jobba på ESTA, eller?

    Förstår inte varför hon vill bo på UES när det finns andra roligare områden? Är bara gamla tanter och folk med alldeles för mycket botox på UES.

      Verkligen, visst du har Central Park men annars är området svintrist. LES hada jag valt..

      Det är ju överklass. ?

    Skit, svartmåla, mobbare, nä men se på fan det gick ju att skriva. Sluta va så jävla dramatisk

    Annamatkovich skrev nyligen att hon samarbetar med en galleria i Malmö som heter jägersbrocenter nu får hon shoppa vad hon vill men hon skriver inte mer om sammarbetet förutom det hon shoppar. Hon som förr brukade skriva om andra influencers som gör omärkta reklam och samarbeten har börjat göra samma sak. Kan man anmäla henne någonstans?
    Räcker inte en årslön som hon har på 460 000 mamman ska snylta på bloggen också på sina små barn.

      Men snälla sluta spamma om henne ingen bryr sig.

        Det är bra att det uppmärksammas. Hon uppmuntrar till onödig konsumtion allt för att det ska gynna henne ekonomiskt. Säljer sig och sina barn för allt har en hel del omärkta samarbeten hon som var så duktig på att scamma andra för samma sak.
        Falsk och utnytjar folk för egen vining har dumpat andra kollegor inom bloggbranschen som hon inte kunde utnyttja mer.

          Men vi fattar ju att du är Anna. Sluta försök.

      Fattar du själv inte hur pinsam du är Anna ?

      Det som förvånar mig med din och den andra som brukar skriva hatisk om sig själv i hopp om att få instagramföljare, är att ni ändå har någon form av självinsikt i illusionen ni vill ge sken utav men ändå så gärna vill leva upp till den bilden? Vem vill locka följare pga att folk ska tycka illa om en? Hur blev influencer-illusionen på bekostnad av självrespekten, när man t.o.mr beredd att utmåla sig på ett dåligt sätt för man vill bli sedd på så?

      Att utmåla sig som bedragare och vara stolt över det?

      För det första heter det JägersRO Center, och för det andra är det inte en galleria, det är ett jävla hål.

    Någon som vet vilken podd som pratade om Hanna och som fick henne att gråta (in a bad way) i hennes senaste vlogg?

      När spill the tea var med i cafekampen, i början på avsnittet ☺️

      Spill the tea (föredetta PH-deltagare)

      Älskar den andra artikeln i Aftonbladet där de nämner att hon sa hejdå till Sverige men ändå är kvar. Så petty

    Tycker det verkar så häftigt, hade verkligen velat resa mer. Men nu är jag här i Sverige 25 år med sambo, lgh och mitt första riktiga jobb. Vet inte om jag nånsin kommer att kunna dra iväg och göra något liknande.

    Absolut, coolt och så att sticka till NY. MEN! STÅR.INTE.UT med hennes förbannade pill, hand, flax, rörelse i nyllet/håret som ständigt uppstår när hon ska prata in i kamera. VARENDA STORY.
    En tanke? Är det en nervös grej? Hålla för hakan? Fattar ej.

    Golddddddddiggggger-turnén tar sig ett break…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.