Triss i uppsnappade trender

Matcha, matcha, matcha, verkar vara ett av höstens ledord när det kommer till mode – uppsnappade på sociala medier.
Här är tre trender jag sett upprepade gånger på sociala medier och min fråga till er är:
Haka på eller hata på?

 

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Godmorgon!
    Jag läste ”skinkläder”, som läder på skinkorna och tyckte det var ett finfint ord!!

      Gilla-knappen funkar inte… Fler som är drabbade av det? ?

        Yes

        Ja, den brukar vara paj emellanåt.
        Vad jag vet drabbas alla bloggläsare när det är så.
        Det är en länk till WordPress som inte fungerar har jag för mig.

        ?

          Lämpligt.

            Konspirationsteorier på hög nivå

              [Borttagen kommentar]

    Vinyl, polyester, polyuretan och annan plast (= petroleumprodukter) är inte skinn.
    Skinn kommer från djurvärlden.

      Ok?

    Hahahahaha efter haveristernas podd har det väl aldrig blivit tydligare hur mkt cissi ljuger? Ingen sammanfattning på gång cam?

      Tror tyvärr inte att det blir ett inlägg om det trots att det är den största bomben som hänt i sociala medier på senare tid.

      Har lyssnat och ja visst så är det uppenbart att hon överdriver och har svårt att hålla en linje. Hon låter inte speciellt trovärdig kring allt men i en del saker tyckte jag hon hade vettiga förklaringar.
      Så är det verkligen tydligt hur mkt hon ljuger?

        Ja det tycker jag verkligen

          Kom gärna med exempel!

            Om folk som hoppat av, om pengarna inom gardet, om folk fått utbetalt eller inte, att hon inte haft konflikter med folk osv

              Bra att du ger exempel!

            Hon försökte få det till att Henrik hade hotat folk och det var uppenbart att hon inte hade belägg för det utan svamlade om att man kan känna sig hotad samt att hon inte behöver bevisa sina anklagelser.

              Hahaha ja det också. Helt sjukt

              Det sjuka var när hon till en början blev tillfrågad om hon ville säga något, så började hon med att säga att hon knappt kände till dem men hade hittat ett anonymt inlägg i en stängd facebookgrupp som hon läste upp. Det var ett random hatinlägg. Hon sa sig själv inte veta något om programledarna och visste inte vem som skrivit det hon läste.

              När hon sedan inte kom undan med att slingra sig, svara ja det finns ju olika grader, dimensioner osv, kört kortet det är synd om mig titta vad jag råkat ut för, försökt få det till att de är fixerade vid kvinnor (fast de mest granskat rasister och nazister), försökt med olika härskartekniker och manipulativt beteende, så började hon plötsligt anklaga ena killen för att vara hotfull, det blev värre och värre, och till slut sa hon att han hade skrivit hot till henne och var hotfull mot tjejer, sen var även den andra killen ett hot mot tjejer. Tjejen fick också skit i hatmeddelandet Cissi började med att läsa upp.

              Vem tar med sig någon random text man inte vet något om bara för att få programledarna att se dumma ut? Och ljuger så uppenbart? Hon var mer manipulativ än vad jag nånsin kunnat ana, och då har jag sett igenom henne för länge sedan. Otroligt obehaglig.

                Att hon inte skulle känna till podden var bara försök till härskarteknik, ganska snabbt visade det sig att hon hade försökt samla ammunition mot dem ”ehh jag har fått klipp skickade till mig” jo tjena. Ganska tydligt att hon bor på Instagram och lägger ner motsvarande heltidsjobb på att som du säger manipulera sanningen till sin fördel. Tur att Haveristerna inte köpte hennes BS.

                  De kommer säkert komma med fler avsnitt. De hann ju inte ställa många frågor innan Cissi fattade att läget var kört, o började gå bananas med anklagelser hot och dit.

            Kajjan bemöter en del i sin story nu. Jag har själv inte lyssnat på haveristerna så vet inte vad mer som sagts förutom det kajjan skriver.

              Det är sakligt och där är det tydligt att C ljuger. Tyckte inte det var det i haveristerna som jag skrev innan.

                Har man följt Cissi vet man att det Haveristerna tog upp var sanningen. De tar självklart inte heller bara frågor ur luften. Ett så tydligt exempel på hur någon som ljuger och vill undvika att svara låter.

              Det var helt utmattande att lyssna på. Det är inte normalt att ljuga och manipulera på det otroliga sättet.

              Cissi anklagade även de som lämnat Gardet för att ha stulit pengar, något Kajjan och Hannah Bergwall efter det lagt ut bevis, skärmdumpar, för inte stämmer.

        Hon ljög ju även om nannyn och påstod att hon inte har/haft en nanny som bor i en lägenhet i anslutning till deras. Hon gick ju för fan själv ut med en efterlysning i sina stories om en kvinnlig nanny som skulle få bo gratis i en lägenhet bredvid deras.

          Ja nu tvärnekade hon. Sanslöst. Och när de frågade om hon gett dem lön försökte hon återigen, men såå tydligt slingra sig. Sen kom det, det är förresten min man som har hand om det, inte jag. Hon hänger ut sin egen man hellre än att stå för sina lögner.

            ”det är hans ansvarsområde”, nej ditt jävla stolpskott, det handlar om att ni köper en tjänst som involverar era barn, det är i allra högsta grad ert gemensamma ansvar. CW borde ha blivit politiker, det är typiskt typ kommunpamp att bli ställd mot väggen och skylla på alla andra i stället för att ta ansvar.

      Lyssnade imorse, jättejobbigt att höra hur Cissi verkligen försöker slingra sig värre än en politiker. Har en släkting som är precis likadan, kommer man med konkreta exempel på något som är fel, då ”minns” hon inte och när man den pressar fram bevis då är det ”en tolkning” osv. Helt jävla utmattande.

        Ungefär som i rättegångar. När jobbiga frågor kommer sviker minnet helt plötsligt!

          Detta var ändå ännu mer obehagligt eftersom hon lätt hade kunnat svara på frågorna om det inte varit så att hon betett sig riktigt illa mot så många och ljugit konstant. Här kan man tala om ett luftslott byggt på manipulation i mästerklass. Ryser.

      Tyckte det var lite ironiskt att Cissi gapade om att hon inte fick prata till punkt, att Henrik avbröt osv – när hon själv betedde sig exakt likadant.
      Det har för övrigt varit min åsikt om henne under ett bra tag nu, att hon själv gör det hon uttrycker att hon ogillar hos andra. Självinsikten verkar inte vara närvarande.

        Fast jag tyckte också att han Henrik var rätt obehaglig och aggressiv.

          Absolut, det kan ju ses på flera sätt dock.
          Cissi beskrev hur hon kontaktats av flera kvinnor som uppfattat Henrik som hotfull eller att han påstås hotat dem. Hon vill själv ha konkreta belägg/bevis på saker hon ska ha gjort men har själv ingenting konkret på Henrik – enbart hörsägen. Henrik blir alltså beskriven/utmålad som en hotfull, obehaglig individ med aggressionsproblem.

          Det är den gamla klassiska ”varför är du arg? sluta vara så sur” x flera, tillslut blir en ju sur på att personen inte ger sig och då känner personen (i detta fall Cissi) att ”haha, jag hade rätt du är sur och har aggressionsproblem”. Lite självuppfyllande profetia á la ”not touching you, can’t get mad”.

      Jag har kört ner till Småland idag för att hjälpa min mamma, men ska lyssna in mig så fort jag kan.

    Har inte kissie photoskopat bilden lite? Hennes finger ser lite märkligt ut..

      Håller med!

      Det är stammen från glaset som får det att se ut så.

        Menar ju förstås andra fingret… inte handen med vinglaset…

    Läste på detta Griplööv-konto. Blir nyfiken gällande det senaste inlägget: Är det slut mellan Bella och Selin? Vad är det för skulder Bella dragit på sig via Hajen?

      Tror inte det är slut mellan henne och ES

        Hon skulle nog vända upp och ner på sitt liv för att inte behöva förlora honom.

          Det är ju det hon gör just nu?

            Ja, hon verkar desperat faktiskt.
            Undrar hur hon ska fira sin födelsedag imorrn?
            Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig! ?

              Hon hyr väl in några arbetslösa statister som kulisser i sitt fantastiska firande. Går på lokal för att få sponsrad sponken.

      Hajen och Bella hade av allt att döma ekonomiska mellanhavanden som inte kommit upp till ytan ännu.
      Självklart hjälpte Hajen Bella med olika investeringar och placeringar under det dryga år som han och Bella var ett par. Bella har själv skrivit om att hon investerade i kryptovalutor t ex.
      Att tjäna pengar har alltid varit intressant för Bella och här fick hon hjälp av en hypad trader som intervjuades i poddar och var aktiv på Twitter och Instagram.
      Dessutom erkände Bella i videon med Pingis att hon hjälpte Hajen när han lånade in pengar från de personer och företag som nu är fordringsägare i konkursen.
      Bellas nuvarande ”kris” hänger inte bara ihop med att hennes bolag går dåligt. Det måste finnas mer.

        Ja han hjälpte nog henne med investeringar och placeringar inget fel i det. Men hans bortslarv av 30 miljoner var inget hon kände till sa både hon och han så det var nog inget hon var inblandad i, han sa att hon inte var inblandad i det och inte kände till det. Klart att det är intressant för henne att tjäna pengar som för andra också t ex Bianca och Margaux eller vilka företagare som helst. Krisen hänger ihop med ansträngd ekonomi pga ökade utgifter i bolagssatsningar etc, det har hon ju varit tydlig med men det kan vara annat hon är ledsen för också, planer som inte blir av, svek, elakheter osv.

      Gissar på att det tog slut för ca 3 veckor sen men det är inget hon vill ska komma ut. Bla slutade hon då följa es dotter på insta och även dottern tog bort Bella som vän.

        Har väldigt svårt att tro att de följde varandra på insta.

          Bella följde i alla fall dottern förut

      De är iaf hårt utnyttjande av släktingar nu som inte vart så viktiga förr. Passar att ses nu, när hemmateamet fått gå och alla vänner och snart all personal är puts väck!
      Har hon träffat Pingis och grattat hennes baby än? Nä, trodde inte det heller…
      Det går bra nu som Petter och Uggla brukar sjunga! ?

        Snart försonas Bella och hennes pappa för sjunde gången och han kommer att hämta barnen på förskola och fritids när Bella har viktiga möten för nagelfix och spraytan.

        Fast om hon träffat pingis eller ej vet vi ju inte. Allt som händer i hennes liv står ju inte i bloggen.
        Funderar på IG kontot griplöv.. det måste ju vara hajen som nu fått något på fötterna och sjunger sin svanesång?

          Tror de mesta som hon har något att vinna på står i bloggen eller insta. Hon lever ju på content!

            Ja, varför skulle Bella mörka något som är positivt för henne och som ger fördelar i kort eller längre perspektiv?
            Man ser ofta kommentarer på Bellas blogg att Bella inte skriver om allt som händer i hennes liv. Nej, det gör väl ingen influencer eller bloggare. Men Bella skulle aldrig avstå från att nämna något som antingen provocerar, lockar fram kommentarer eller ger sympatier.

              Och ni blir provocerade av att hon inte hälsar på pingis med barnet….

          Det är inte bara en person som står bakom kontot. Det är flera.

      Men frågan är om han sitter med triumf på hand? Har han tigit innan för nån utrednings skull?

        Kolla in hans insta. Han verkar glad nu, av någon anledning.

    Rosa kostym?! Är ingen rosa typ, men fasen vad snyggt ändå

    Intressant hur tyra försvarar Bella på Insta under hennes senaste inlägg ang visa dotterns ansikte

      Vem är Tyra?

      Tänkte precis fråga om någon såg hennes utflipp där någon stackare frågade om det var smart att börja visa Sallys ansikte nu och Tyra blev galen och drog en lång harang om Camilla och hur Tyras bevis om Bloggbevakning skulle bli ”årets ägande”. Lol

        ”Med andra ord är du både korkad, otrevlig och kör med dubbelmoral! Lägg din energi på något viktigt istället! Typ din självkänsla! Bjud med Camilla Gervide.”

        ”När Bloggbevakning dessutom hade samma ton och språk som Trollen i kommentarsfältet! Det satte sina spår kan jag säga! Alla kan bara räkna med en mega-jävla stor sanningens stund ang allt! Skulle kunna skriva en bok om detta typ! Så har du ett trist liv så lägg mig på minnet för är det drama du gillar så kommer allt jag har att säga, alla mina ”bevis” osv bli årets ägande och rättvisa! Som jag längtar!”

          Allt detta för en kommentar om Sallys anonymitet alltså haha

          Snacka går ju, men snacka så att det går, det går inte.

        Jag har citerat men det fastnade i modd tyvärr.

        Först ska hon bara göra klart sitt stora foundationtest, sen så…

          Hahahaha orkar inte ???

          Camilla skulle inte skriva mer om Tyra efter att ha knäckt henne fullständigt?!

            Tyra har knäckt sig själv. Hon har behandlat så många människor illa men kan såklart inte se det själv utan Tyra är bara ett offer hela tiden. För andra heter det att karma is a bitch men andra regler gäller för henne ?

        Någon stackare? Var det stackare om den, det var väl en ganska lööjlig kommentar, och vadå börja visa Sallys ansikte? Det har vi väl sett lika mycket (lite) av tidigare, många ggr och varje gång något av barnens ansikte synts lite i profil så har det ju skrivits inlägg om det här. Bra av Tyra att reagera och säga ifrån, modigt och rätt. Fint av henne att stå upp lite för Bella det borde fler göra. Gissar att just hon kan relatera med tanke på att hon själv utsattes ganska hårt här, så hon har medlidande såklart. Hoppas Tyra startar sin blogg snart och att hon mår bra.

    Ot
    Såg Paow på stan igår.
    Hon såg så dryg ut ? och gick som om hon vore en superkändis på röda mattan när det egentligen bara var sketna Hornsgatan! ?

      Jösses vilken småsint småstadskommentar. ”Tro inte att du är något!” Det är HORNSGATAN och agera därefter typ.
      Äsch, rise and shine Paow!

        Löjligt!

        Kul att någon gillar Paow! ?

      Hur ser man dryg ut? ?

        Googla om du inte förstår!

          Eller så kan du väl länka en bild på dig själv

            Med tanke på ditt alias kanske inte du är rätt person att uttala dig? ?

        Som om man är i väldigt stort behov av en bajamaja.

          Spot on!

      Vad är det för kommentar? Att hon såg dryg ut? hur beter du dig själv just nu?

        Hon såg dryg ut, punkt!

          ?

    Skinnkläder? Och jag som trodde att det stod 2019 i kalendern, men jag har säkert fel.

      Troligtvis inte äkta skinn.

        Nej, det är olika typer av fuskskinn. Det mesta kommer från olja. Inte bra det heller.
        Jag föredrar skinn från en ko som blivit kött.

          Hur vet man vad som hände med resten av djuret när man köper en produkt i skinn? Alltså en uppriktig fråga, kan man som kund ha koll på om resten av djuret ”användes” eller om den föddes upp i enkom för skinnet?

            Skelettet i kadavret går till norskt kollagen som sedan marknadsförs av influencers på Instagram.

              Ew

            Djur som används för skinn/läder har med största sannolikhet även använts för livsmedel. Pälsdjur så som kaniner, minkar osv används inte för livsmedel. Jag har jobbat på ett slakteri och där gick kohudarna till Volvo för att bli inredning till bilar.

              Kaninkött används och är jättegott, vi äter regelbundet kanin och den uppfödaren använder även pälsen.

          Det är olika industrier. Googla

            Jag har jobbat på ett av Sveriges största slakterier. Allt skinn därifrån användes, inget kasserades.

    Det där är ju inte att matcha, snarare… Enformigt? Kommer inte på nåt bättre ord.

      Monokrom

    Hinner inte svara. Syr på en skinnmössa till THK med plats för öronen. ?

      Gör en av bacon till hunden också!

    Hörru Cam Cam, du borde skriva om hur Cissi Wallin gjorde bort sig som fan hos Haveristerna. Bland det pinsammaste jag lyssnat på, blir så sjukt uppenbart hur omöjlig hon måste vara att ha att göra med. Hon slingrar sig och ljuger så sjukt uppenbart.

    Tips till Cissi Wallin: anställ en PR-person.

      Hon kommer aldrig skriva något sådant om Cissi. De är ju pals.

        Tycker det är konstigt faktiskt. Jag är väldigt lite insatt, ändå ser jag att det här är något väldigt stort att skriva om, och borde ha följts av den här bloggen, speciellt eftersom så många läsare efterfrågar det.

        Jag har heller inte sett att Camilla och Cissi skulle vara pals och att det är därför det inte skrivs något om Cissi här. Men jag har säkert missat det.

        Det är helt stört det Cissi håller på med. Det är värre än blondinbella, och henne har jag sett igenom och förfärats över i flera år.

          Camilla har bara gett anledningar som att inte ha tid när Cissis beteende i Gardet avslöjades. Men andra långa inlägg fanns det tid för. Inte ett ord om Cissi och Gardet. Om de är kompisar hade väl Camilla skrivit det istället för att komma med en hop andra förklaringar?
          Så ser fram mot ett inlägg.

            Ja jag håller med om att det är konstigt. Det känns som att det är något annat än tid det handlar om. Men jag vill ha bevis på vad det är?

            Ser också fram emot inlägg! Gärna ett inlägg där både Cissi och haveristerna får uttala sig, och även Kajjan och dom andra Gardetmedlemmarna.

            Vet knappt vem kajjan är, men oj vilken respekt hon har fått hos mig av bara det här! Ska börja följa henne för att se vem hon är och vad hon har för sig. Verkar vara en stark och ärlig människa.

    Snyggt snyggt och snyggt. Snyggt med en rosa kostym men då hade jag velat ha en snygg passform och inte ett stort tält .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.