Att visa eller att inte visa?

Att Isabella Löwengrip visar mer och mer av sina barns ansikten är väl inte märkligare än alla andra ståndpunkter hon ändrat uppfattning i? 
Jag vet inte hur det är med er, men jag blir liksom inte ens förvånad längre, och så länge båda föräldrar är överens om hur barnen exponeras på sociala medier så kommer jag lägga min energi på annat – som det här som jag låg och funderade på i natt.

Isabellas kris med pengar och företag verkar ha landat i knät på henne likt en bomb, och vi är många som undrat över hur ingen reagerat förrän den nya VDn drog i nödbromsen och krisen var ett faktum.
Kan någon ha gjort en Joachim Posener och förskingrat pengar från företagen likt Trustorhärvan?
Alla berörda parter verkar ju helt tagna på sängen, inte minst Isabella själv och det får mig att misstänka att det ligger en liten hund begraven här.
Det känns bara så osannolikt att ingen reagerat tidigare, och det är sådant min hjärna klurar på när jag inte kan sova. 🙂

Är inte det en mer relevant fråga att fundera kring, än om anledningen till varför Isabella nu visar upp sin dotter i profil?

Ps. Ja, jag har sett att Tyra nämnt mig i Isabellas kommentarsfält.
Jag blev lite överraskad av innehållet i hennes kommentar med tanke på att hon – i sitt senaste sms – bjöd in mig och hela min familj att komma och bo hos henne efter min pappas bortgång, men jag antar att hon blev stött över att jag vänligt tackade nej till det? 

374 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kanske leker dom chockade för att inte verka så dumma?

      Med resultatet att dom inte bara verkar dumma, utan helt inkompetenta och uppe i det blå?

        Javisst blir det så… rena molntjänsten

          Bella har levt som en mångmiljardär, inte miljonär. Varifrån har pengarna kommit.. undrar om hon är inblandad i någonslags av ekonomibrott.. Eller har hon bara charmat till sig pengarna av en olika män, Hampus, Stordalen, Balder.. Någonställen kommer pengarna ifrån men inte från hennes företag, det ser man ju från boksluten.

            Så uppklädd för att gå hem till vänner för att äta pizza från kartongen. Inget fel på hämtpizza, men det är ingen middagsbjudning.

      Fast du har ju skrivit inlägg flera ggr förrut att Isabella visar barnes ansikten mer och mer… så det är ju inget som kommit just nu, vi har sett barnen lite i profil många ggr tidigare ju.

      Är du inte rädd att du blir nästa stämd för förtal med tanke på vad du skriver och insinuerar? Sen är det inget kontsigt att man upptäcker i ett företag att man behöver dra ner på kostnader särskilt efter att man satsat stort och förlorat kunder. Du är nog inte så insatt bara i hur företagande fungerar, och så letar du liksom fel för att du så gärna vill hitta fel.

        Fast IL säger ju själv att de fått dra i handbromsen och att det blivit en kris. Hon menar ju själv att det gått fort.

          Ja vad menar du? Ja hon säger det själv ja att de fått dra i handbromsen ja och att hon bränt pengar, satsat stort och förlorat. Fort? Det är klart att det kan gå fort, och att de agerar fort det vore väl korkat annars. Den nya vd:n Gustav tog tag i det och de agerade nu. Skulle det bero på ekonomisk brottslighet för det? Nej behöver det verkligen inte göra och varför insinuera det och sprida ett sådant rykte? Men vridna skriverier kan ju såklart påverka ett bolag och inkomster också.

        ”Är du inte rädd att du blir nästa stämd för förtal med tanke på vad du skriver och insinuerar?”

        Kan du ge ett exempel på saker som Camcam skrivit som skulle leda till att hon blir stämd. Jag är genuint nyfiken.

          Det är bara naivt att inte tycka att den här bloggen inte rört sig i gränslandet kring ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning”.

            Zzzz på den ständiga användningen av ordet ”naivt”

              Har du ett bättre ordförslag?

              Nyfiken på vilken synonym du tycker känns mer spännande.

            Ok, det var som jag trodde att du inte kan svara på frågan.

              Det var inte samma person som svarade. Men 12:59 om du läser inlägget igen så kanske du förstår. Och det finns mycket annat som skrivits många ggr som kan vara det. ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning” – det är alltså vad förtal är oavsett om något är sant eller inte, och mycket som skrivits här är dessutom inte sant utan förvridet. Och det är uppenbart att syftet är att utsätta IL för andras missaktning.

                Men om man som i ILs fall måste sälja av privata tillgångar, så låter det ju som att det är hon själv som skitit i det blå skåpet, inte att någon annan förskingrat pengar. Dessutom: vilken seriös företagare som har AB säljer sina privata tillgångar för att rädda företaget? Det är för att slippa sånt man har ett AB. Nä, IL borde bli satt under förmyndarskap.

              Att Camilla utpekar Blondinbella som klandervärd är ju fakta. Det som gör att det som skrivs ligger i gränslandet och inte är uppenbart förtal är ju camillas syfte och huruvida det är försvarligt att sprida dessa uppgifter.

                Du tycker, (en åsikt) att Camilla utpekar Isabella som klandervärd. Du till och med försvarar din åsikt genom att kalla den för fakta, vilket det inte är. Andra tycker (en annan åsikt) att Camilla redogör för Isabellas klandervärda handlingar. Vems åsikt är mest korrekt? Har du tolkningsföreträde eftersom din åsikt är likställd med fakta?

                  Det är för att det är fakta. ??‍♀️

                    tycker du ja

                  Men att redogöra för klandervärda handlingar är ju att utpeka någon som klandervärd. Det är som att säga att jag är inte kissnödig, jag har bara ett stort behov av att kissa.

                    Handlingar eller beteenden är en konsekvens av vår attityd till en vis fråga.
                    Om du tycker att det är ok att frisera sanningen för att komma i en bättre dager kommer detta att resultera i att du är mer benägen att ljuga än den som inte tycker det är ok att frisera sanningen.
                    De flesta brukar inte ha en attityd om att kissa eftersom behovet uppstår vare sig vi vill det eller inte.
                    Frisera sanningen är ett val. Stor skillnad.

                      Att frisera sanningen och ljuga är inte bra. Det är ett klandervärt beteende – det tror jag att nästan alla håller med om. Att då skriva på en stor plattform att någon ljuger och bedrar är därmed att utpeka någon som klandervärd. Sen behöver inte det nödvändigtvis vara förtal, men under vissa omständigheter kan det vara så.

            Det är naivt att tro att bara för att man inte tycker om en annan persons åsikt kan man åberopa förtal.

              Nej och det var inte det som sades heller.

                Jo faktiskt om man tar sig tiden att tänka lite längre än näsan räcker.

                  Starkt argument. Du övertygar nog många.

                    Säker men antagligen inte i detta forum ikväll

              Nej, men att på en stor blogg skriva nedsättande om någon annan kan absolut gränsa till förtal. Det måste man väl kunna se även om man ogillar personen ifråga?

                Du gör antagande som passar dina ändamål och jag tror att du inte kan mer om ämnet än vad du själv tycker känns rätt. Var gränsen går mellan yttrandefrihet och förtal är komplext och måste ses i varje enskilt fall. Dessutom har yttrandefriheten ett starkare skydd i grundlagsskyddade medier.
                Du kommer med vaga ej underbyggda påståenden. Högre upp vad det någon som bad om konkreta exempel. Så undrar om du kan ge något sådant. Glöm inte bort att bifoga uppsåt.
                Tyvärr blir alla dessa kommentarer om näthat och förtal uddlösa så länge ingen kan formulera ett konkret exempel där det tydligt går att se att det finns ett uppsåt. Och det är tråkigt för att det är ett viktigt problem att gå till botten med. Istället faller allt platt och viftas bort som ett uttryck av lättkränkthet.

                  Men vad är din grej? Jag skriver tydligt att hon rör sig i gränslandet, jag är ingen domstol som har rätt att avgöra vem som är skyldig till förtal eller inte. Hon utpekar isabella som klandervärd, och kallar henne för manipulerande, falsk, lögnare och att hon hänger ut nära och kära. Hon har skrivit att hon önskar att isabella ska begravas under en hög skräp. Förnekar man att det skulle kunna anses som förtal är man blind! Du är ju värre än stollis

                    Men du har rätt att hävda att hon rör sig i gränslandet?
                    Du har rätt i en sak att du inte är en domstol. Varför är det så svårt för dig att ta ett steg tillbaka och fundera på vad som gör dina argument mer värda än någon annans?
                    Jag tar inte ställning till varken för eller emot i detta fall utan efterlyser lite eftertanke.
                    Jag hoppas att du inte hugger till med härskartekniker irl lika naturligt som i din kommentar.

                      Jag har aldrig påstått att mina argument är mer värda än någon annans, jag skriver vad jag tycker och om någon tycker något annat är de mer än välkomna att argumentera emot. Om man förnekar att Camilla skriver nedsättande om Blondinbella på den här bloggen är man blind, och om man inte förstår att skriva nedsättande om andra och sprida den informationen på en stor plattform kan (obs, kan) vara förtal så är man okunnig.

              Vet du vad, jag kan både hålla med om att isabella är klandervärd och ändå förstå att sättet bloggbevakning skriver om henne inte är helt harmlöst

            Svar till anonym 13,21. Nej Camilla har inte varit i något gränsland! Jag antar att du högaktar Isabella efter alla hennes lögner! Man vet att man är i Sverige med alla lättkränkta inlägg..

              Jag högaktar inte någon. Om någon är lättkränkt är det väl alla i det här kommentarsfältet som blir kränkta över att Blondinbella överdriver sin statistik. Spektaklet i kommentarsfältet är huvudorsaken till att jag går in på den här bloggen oftare än jag vill erkänna

                ?

                Håller helt med. Jag är absolut inget fan av Bella och hennes osmakliga påhitt men de som far fram värst här är ju alla extrema bellahatare. Poppar popcorn och njuter av att se hur de fäktas. Det enda egentliga motstånd de har är stollis. Övrigt är mest inbillat.

                  Ja, när man kommenterar här vet man aldrig i vilket lag man kommer hamna. Idag högaktar jag isabella, imorgon kanske jag smutskastar och häcklar. Att någon kan ogilla henne och ändå inte ställa upp på vad som helst som skrivs här verkar helt uteslutet.

            Grunden till att bli utsatt för andras missaktning lägger Trollet genom att trolla så att andra far illa. Ett faktum som i sammanhanget kan vara väl värt att komma ihåg

          Nåt ansvar har hon väl också för vad hon låter stå kvar bland kommentarer? Att Bella säljer sex för pengar, har sugar daddy osv raderas inte. Alla har eget ansvar för vad vi skriver, Men Camilla ansvarar för vad som får stå kvar.

        Det borde var FÖRBJUDET enligt lag att exponera sina barn i Soc Media tills dom är tillräckligt gamla att själve välja om dom vill synas med bild och namn. Att dom flesta influencers (mår illa bara jag hör ordet) skyltar med sina barn likt accessoarer och husdjur dom gör reklam för är avskyvärt.
        Och i BlondinBellas fall som är påstår sig vara offer för allt och alla med sina hotlappar osv borde väl tänka på alla knäppisar som kanske funderar på att kidnappa dom stackars barnen.

      Snarare korkade dom framstår som nu ?

        Som du, som inte kan skriva en komplett mening?

          Och du bara en idiot, trög sådan och inget hyfs ?

            Jag får nog upprepa mig; Som du, som inte kan skriva en komplett mening?

              News flash: man är inte en idiot för att man inte stavar rätt. Om du är så intelligent som du vill påskina så borde du också förstå det.

              Mvh kränkt invandrare som inte alltid stavar rätt men är smart trots det.

              Varför ett versalt S efter semikolonet? Eller tänkte du använda citationstecken men glömde det? Lär dig skriva.

      Isabella hade ju ingen VD förrän nyligen i Löwengrip Invest. Jag tror att hon har kört på och tänkt att om hon jobbar hårt kommer allt att lösa sig. Sen kom VDn och han blev nog chockad och sa stopp. Vad vi vet: Isabella kan Starta företag, men Isabella kan inte Driva företag. Det har hon andra som gör, men tills VDn kom in i bilden drev Isabella själv Löwengrip Invest, och facit har vi nu.

        Undrar när hon skulle börja jobba hårt i så fall.

        Så länge som Löwengrip Invest fakturerade 1,5-2 miljoner varje månad och Bella kunde förvänta sig årliga utdelningar från Löwengrip Beauty (via ISPI Holding) och LGI på 1,5-2,5 mkr så tyckte hon förmodligen att det bara var att köra på.
        Problemet blir förstås när det självspelande pianot plötsligt spelar en mindre glad melodi.
        Men problemen i Löwengrip Beauty bör inte ha kommit som någon överraskning för de borde ha varit uppenbara det senaste året alltså sedan hösten 2018 blev en besvikelse.
        LGI har börjat gå sämre detta år för Bella har inte haft fokus på kärnverksamheten utan splittrat sig på internationella äventyr som inte genererat intäkter utan bara förorsakat kostnader.

        Hoppas verkligen att hon kan lita på nya vd:n och de anställda och de runt henne, hoppas hon kan lita på sina vänner också. Tycker att hon verkar tänka väldigt smart själv många gånger, men ibland blir det såklart fel, som det kan bli för alla.

          Enligt Isabella själv så har hon inga vänner.

            och Sheila – som alltid ställer upp och inviterar när Isabella har kris ?? – är hon inte en bästis längre?

      Synd att hon inte hann flytta till New York bara,,,, hade varit skönt att slippa henne i sthlm

      Tant Isabella måste ju göra någonting uppseendeväckande för att kunna behålla sina instagramföljare när företaget i övrigt går dåligt..

    Desperata tider kräver desperata handlingar…

      Ja, Kock-Anna är inbesparad och barnen utfodras på restaurang istället.
      Det är desperat. Frågan är vad som är billigast.
      Kanske dags för Bella att åtminstone försöka laga några enkla maträtter i det tjusiga köket?
      Nöden har ingen lag som det heter.

        Hon ”lagade” ju havregrynsgröt härom veckan. Fast det sa hon kanske bara för att skryta…

          Var det ett samarbete med AXA kanske?
          Vore konstigt om hon hade havregryn hemma utan ett samarbete 🙂

            Hon är ju delägare/har aktier i AXA. Ingen stor andel, men ändå.

        Finns det bild på restaurangbesöket?

          Rest Agnes 17 oktober
          Men det är kanske inte bevis nog för dig för det är bara tallrikar, glas och glass:
          https://www.isabellalowengrip.se/2019/10/17/efter-jobbet/

    De vet exakt hur läget är. Kommer inte som en överraskning för någon.

    Och under vilket inlägg finns tyras kommentar att läsa eller vad står det ?

      Undrar oxå

      Det ska finnas under denna bild.
      Hon skrev det kl 3 inatt…

        Finns inte på IG under denna bilden.

          Jodå läste den nyss.

            Nej

          Jag ser den inte heller.
          Kanske man måste följa T. för att se kommentaren?
          Å andra sidan kan hon ha tagit bort den nu. Det man skriver kl tre på natten brukar inte tåla dagsljus 🙁

        Då har nog tagit bort den…

          Vad stod det?

            ”Med andra ord är du både korkad, otrevlig och kör med dubbelmoral! Lägg din energi på något viktigt istället! Typ din självkänsla! Bjud med Camilla Gervide.”

            ”När Bloggbevakning dessutom hade samma ton och språk som Trollen i kommentarsfältet! Det satte sina spår kan jag säga! Alla kan bara räkna med en mega-jävla stor sanningens stund ang allt! Skulle kunna skriva en bok om detta typ! Så har du ett trist liv så lägg mig på minnet för är det drama du gillar så kommer allt jag har att säga, alla mina ”bevis” osv bli årets ägande och rättvisa! Som jag längtar!”

          Hela tråden är borttagen, även den första kommentaren som ifrågasatte varför Bella visar ansiktet på barnen. Så det verkar vara Bella själv som rensat bort kritiska kommentarer.

            Ja, så kan du svara på vad som stod?

              Finns inklistrat under förra inlägget här på BB

                Men kan du bara svara på vad det stod? Hade varit jättesnällt

              Anonym / 12:27

              Trevlig du låter.

            Det förklarar det hela.
            Allt försvinner ju när första kommentaren tas bort.
            Samma på Facebook.
            Otacksamt om man skrivit en lång kommentar och så tar den ursprungliga författaren bort tråden och allt försvinner. Bättre att starta en ny tråd än att kommentera i befintliga. Tips alltså.

            Undrar om hon har en heltidsanställd som bara rensar kommentarer och moddar bloggen..?

              Hon har lejt ut det till Anna Book, som ju litet plötsligt fått tid över när hon stängt sitt IG.

                Det perfekta jobbet för Anna. Dels för att hon saknar uppdrag, dels för att hon är van vid att blocka och radera. Säkert snabb och flink i blockfringret efter all träning!

            Nej jag såg den kommentaren för en stund sedan, dock inte Tyras. Tror inte Bella tar bort kommentarer men vissa kommentarer syns inte alltid om det är många så är det för andra också, kommentar kan försvinna stundtals och om någon anmäler kommentar så försvinner den en stund. Så är nog ingen som rensar, det verkar inte som att bella tar bort kritiska nej. Kan vara Tyra själv som tagit bort också eller har andra anmält hennes kommentar.

      Förlåt jag följer varken Bella eller Tyra men är de vänner eller vad är anledningen till Tyras rant där?

        Hon känner väl säkert igen sig i det som händer bella nu och de senaste åren om bloggbevakning drevade mot henne på samma sätt? Så hon vill väl visa att hon vet hur det känns och sina sympatier med isabella som utsatts för det här i flera år nu?

          Okej tack. Så Tyra var ”hackkyckling” här inne tidigare?

            Precis. Hon ska mer eller mindre ha gått in i väggen en period pga det.

              Hon hade gått in i väggen flera år innan inlägg kom om henne. På dig låter det som om hon är helt oskyldig -hon provocerade på rätt bra själv a la Bella och tålde helt enkelt inte kritik.

                Du menar att det är okej att stressa ihjäl en människa som redan är stressad? Bäst att mobba de svaga som har svårt att för svara sig? Usch för människor som dig :-/

                  Förstår inte varför hon inte bara driver en förtalsprocess i så fall.

                    För att hon har gått i väggen, dumb ass!??‍♀️

              Strunt. Hon är en drogmissbrukare som skyller sitt missbruk på alla andra, det är allt från läkare, cam, brevbäraren, statsministern och illuminatis fel att Tyra var tvungen att knarka. Sorgligt att se att hon fortfarande inte lyckats skaffa sig någon självinsikt eller lärt sig att ta ansvar för sina egna handlingar.

                Ja men vilken fin hjälp Camilla var när hon gav Tyra från sitt eget knark.

                Blockilliblock!

          Fint av Tyra att stå upp för Bella, bra att hon reagerar och säger ifrån och hon hade ju vissa poänger faktiskt. Var ju enbart en tramsig kommentar bara för att få klaga och skamma, som om det skulle vara så hemsk att vi ser liite av Sallys ansikte vilket vi för övrigt gjort många ggr tidigare. Tyra känner väl empati och vet hur det känns, med tanke på hur hårt hon själv utsattes här. Hoppas Tyra mår bra och startar sin blogg snart.

        Hur var det nu Cam*lla med alla inägg där du fördömmer andra som tar upp sina beafar på sociala media? Så många ranter som du har postat i ämnet.

        Men nä just det ja, när saken gäller dig själv då gällar andra regler. ?

        #teamTyra

          Eller hur!

          Och snacka om att tro mycket om sig själv. Tyra blev putt för att du tackade nej till inbjudan att bo hos henne. Ja därför och bara därför som hon skrev hos IL. 🙄

          Vem tror du du är? Queen of fuck*ng everything! ?

            Att Tyra överhuvudtaget skulle velat bjuda hem Camilla efter att C försökt förstöra för T genom sina sjuka hatdrev i denna blogg det tror jag inte ett skit på. C är inte någon en bjuder hem frivilligt överhuvudtaget.

              Det finns ett kilometerlångt sms som säger motsatsen… 🙂

          Ja Camilla, varför tar du inte detta privat med Tyra? Lev som du lär. ??‍♀️

            Och ännu en gång så sitter du och backar upp dina egna inlägg…. Moget.

            Det funkar inte riktigt att EN part tar det privat, medan den andra svarar i det offentliga.

              Joda, bara strunta i att ge svar pa tal sa ar sista ordet sagt.

                Jag ser det som högst osannolikt att hon är klar iom det här…

                  Ja de ar ju det jag menar. Nu har du ju ”svarat” pa hennes kommentar sa da lar de ju fortsatta.

    Skriv om Cissis haveri hos Haveristerna. Det diskuteras i kommentarsfältet under de senaste inläggen.

      Om jag vore Camilla skulle jag inte ligga vaken och tänka på Bella efter gårdagens avsnitt med Cissi Wallin i haveristerna ?.

        Vad sa dem?

          Ett av ämnena som kom upp under hela avsnittet var att Cissi anklagade en av programledarna för att vara ”obehaglig” och att Cissi hade hört det från flera kvinnor. Haveristerna konfronterade Cissi om flera andra saker i avsnittet, några där det var tydligt att hon ljög eller så påstod hon bara att hon inte kom ihåg. Enligt mig så var det ett ganska hetsigt avsnitt (från båda sidor) och lite frustrerande då Cissi inte kändes speciellt ärlig/transparent.

            Låter som programledarna var otrevliga!

              Nja jag skulle säga att kanske en av programledarna + Cissi var otrevliga ibland. Men lyssna och bilda din egen uppfattning 🙂

          Du måste lyssna!
          Så sjukt pinsamt och det faktum att Cissi kom ihåg saker som hänt för flera år den och hade sååå mkt bevis som hon ”inte kunde visa” men sen helt tappade minnet när det passade henne…

      Haveri är just rätt ord, så sjukt pinsamt, jag skrattar ihjäl mig.
      Sen skulle jag önska ett inlägg om den enorma offerkofta Cissi sveper in sig i hela tiden. ”Jag vill att rättvisan har sin gång när det gäller utsatta kvinnor, men när det gäller mig ska inte lagen följas alls” Logiskt. Eller inte.

      Hur pinsam kan man ens bli? Skrattar så jag dör!

    Jag tror att hon utreds för något allvarligt. Hon skulle ALDRIG lägga sig platt och låtsas som att det är en chock, det är ytterligare en strategi. Plötsligt träffar hon syrran (troligtvis samma syrra som kommenterar här på Bloggbevakning), plötsligt umgås hon med barnen (det hjälper ju HENNE att må bättre, vem bryr sig om att hon har varit så frånvarande och stabil,? Nu behöver DERAS stöd!) och plötsligt visar hon sig sårbar (men har fortfarande tusen styrkor att dra från för att hon är fortfarande lite bättre än alla andra!)

    Av ALLA som har kommit och gått i ILs liv, PLÖTSLIGT är det en anonym GUSTAV som får theme att inse att företagen går åt helvete. Nej, Nej och åter igen NEJ! Något större pågår och jag tror att det absolut ligger en hund begravan och jag tror att vi kommer få reda på det.

    Att visa Sallys ansikte är bara så lågt, bara så lågt och patetiskt som bara IL kan spy ur sig.

      *ostabil ska det stå.

        Eller *instabil kanske…

          Vi säger ostabil i Norrland. Och fönstret är ostängt.

            Och jag är hungrig för jag har oätit, och han är sen och har okommit än.

              Obra.

                Dörren är låst och nyckeln är oi.

                  Oi är bra.

                  Man kan också vara lite sen för att man har ofarit än.

            Fick lära mig av en väninna från Norrland att man säger bakanför också. Använder det ordet jämt nu, älskar det! ?

      Aha! Är det syrran som är …? Verkar rimligt.

      [Borttagen kommentar]

        Är inte du blockad??!! Såååå trött på dig

        Camilla, kan du blocka?

          Zlatan igen ??

            ???

      Då är de flesta influencer låga ?

        Ja och kommentar togs bort som skrev att 12:12 verkar ostabil och inte har koll, och att det är hon som pyr ur sig om saker hon ej har koll på. Vad är det för d-rar här? DET raderades haha men inte det 12:12 skrev. Alltså

      Är det Carina som är i farten igen nu som anonym 12:12 och spyr ur sig? Du verkar ju iaf allt annat än stabil. Jisses allså. ”Plötsligt umgås med barnen” det har du nog sett henne göra tidigare om du tänker efter, och även visat så pass lite av sallys ansikte också tidigare. Gustav är företagets vd och ingen anonym haha och som fått dem att inse att de behöver dra ner på kostnader. Låg och patetiskt är det snarare DU som är 12:12 kan du inte gå och spela sällskapspel med familjen istället. Blir mörkrädd av dessa galningar här…

    Vad har Tyra skrivit?

      ”Med andra ord är du både korkad, otrevlig och kör med dubbelmoral! Lägg din energi på något viktigt istället! Typ din självkänsla! Bjud med Camilla Gervide.”

      ”När Bloggbevakning dessutom hade samma ton och språk som Trollen i kommentarsfältet! Det satte sina spår kan jag säga! Alla kan bara räkna med en mega-jävla stor sanningens stund ang allt! Skulle kunna skriva en bok om detta typ! Så har du ett trist liv så lägg mig på minnet för är det drama du gillar så kommer allt jag har att säga, alla mina ”bevis” osv bli årets ägande och rättvisa! Som jag längtar!”

      Och så en massa mer som bara en speedad Tyra klockan tre på natten kan spy ur sig. Inte en jättestabil rant.

        Hon verkar fortfarande väldigt labil. Så ilsken och manisk, precis som hon höll på den gången hon bloggade. Trodde hon lagt av men låter ju inte så.

    Blev orimligt nyfiken på vad Tyra skrivit? Hittar det inte…

      Någon om att personen som skrev kommentaren var en hycklare och att hon kunde sällskapa med Camilla som också är en hycklare. Vet dock inte hur Camilla passade in i kommentaren

        Tänk om det är Tyra som är stollis?
        Hycklare är ju hens favoritord!

          De har ju definitivt samma maniska och aggressiva sätt att uttrycka sig på.

      Det var ett svar till någon som ifrågasatte att ansiktena nu visas. Med ilska gentemot Cam och Bloggbevakning och dess roll i detta ”näthat”.

        Låg det något i det eller var det bara svammel?

          Nej hon verkade mest helt instabil

            Gjorde hon ju inte alls. Det var helt korrekt skrivet.

              Nu kan man ju dock skriva korrekt även om man är en smula instabil. Och jag håller med om att kommentaren får en att se en smått instabil Tyra framför sig, som med glödande fingrar knapprar ned hur hon sitter på någon sorts supersanning som hon ska släppa som en bomb över influencer-Sverige.

                Läs tråden som du svarar i för ditt inlägg är ett godag yxskaft.

                Och som man känner andra känner man sig själv så ta och blås på dina glödande tummetottar.

                Kanske med foundationtestet som en bilaga…det skulle vara något det.

        Anonym 12.27
        Precis???

      ”Med andra ord är du både korkad, otrevlig och kör med dubbelmoral! Lägg din energi på något viktigt istället! Typ din självkänsla! Bjud med Camilla Gervide.”

      ”När Bloggbevakning dessutom hade samma ton och språk som Trollen i kommentarsfältet! Det satte sina spår kan jag säga! Alla kan bara räkna med en mega-jävla stor sanningens stund ang allt! Skulle kunna skriva en bok om detta typ! Så har du ett trist liv så lägg mig på minnet för är det drama du gillar så kommer allt jag har att säga, alla mina ”bevis” osv bli årets ägande och rättvisa! Som jag längtar!”

        ”Skulle kunna skriva en bok blablabla”. Men Tyra, skriv din jäkla bok ellet var tyst. Du åstadkommer ju aldrig någonting förutom lite instabila psykbryt i kommentarer här och där.

    Cissi har efter att Cissi baktalade Kajjan och de andra, och Kajjan gick utmed den riktiga anledning till deras avhopp, skickat advokater på Kajjan. I Haveristerna anklagar hon nu Kajjan och andra för förskingring.

    Ett tydligt modus operandi från Cissi. Våga inte avslöja mina lögner- då blir det hämnd de luxe i form av uthängning, allvarliga anklagelser, hot mm.

      Fast sånt som inte är sant behöver man ju inte vara särskilt rädd för, hennes hämnder gräver ju bara gropar åt henne själv. Titta bara på vilka som har tagit avstånd, snart står hon helt själv. Något mer urvattnat än Gardet är svårt att hitta i historien!

        Men alla grova anklagelser hon slänger runt omkring sig så fort någon frågar något. Kajjan och övriga förskingrar pengar och Henrik och det andra killen är hotfulla mot kvinnor. Ogrundade anklagelser. Pinsamt.

    Fast du har ju skrivit inlägg flera ggr förrut att Isabella visar barnes ansikten mer och mer… så det är ju inget som kommit just nu, vi har sett barnen lite i profil många ggr tidigare ju.

    Är du inte rädd att du blir nästa stämd för förtal med tanke på vad du skriver och insinuerar? Sen är det inget kontsigt att man upptäcker i ett företag att man behöver dra ner på kostnader särskilt efter att man satsat stort och förlorat kunder. Du är nog inte så insatt bara i hur företagande fungerar, och så letar du liksom fel för att du så gärna vill hitta fel.

      Du verkar liksom leta fel för att du så gärna vill hitta fel.

        Ja håller du inte med om det? Det är väl ganska tydligt och uppenbart att c vill sänka Isabella, hon smutkastar henne stämdigt, vrider allt möjigt till fel, förvrider det mesta, vinklar allt till fel och något dåligt, förtalar henne, spekulerar, startar rykten.. självklart är hennes mål att ställa henne i sämre dager, att misskreditera henne, hon kämpar så att hon inte ska få samarbeten det har varit ganska tydligt. Hon kämpar med att sänka Isabella och hennes bolag. Bara löjligt att säga emot det och påstå något annat. Alla med normal h-ärnkapacitet har sett det och förstår det.

          Är det sant att du är syrran?

            Nä tror inte på syrran, språket tyder på någon äldre, snarare mamman isf.

            Nej jag har ingen syrra. Vadå syrran? Menar du att bara syrror ser det uppenbara? Kämpa 12:31

              Det är ju typ bara du som är av den åsikten – som du hela tiden re-postar. Kämpa. Inte. Ge upp nu. Snälla.

                Nej, det är inte bara hon/han som är av den åsikten.

                Nej, det är verkligen inte bara hen som är av samma åsikt. Här kommer ännu en.

                Ja, här är en till ?‍♀️ Vad Bella än gör hittar ni en negativ vinkel, och ni ser inte ens hur mycket egen tolkning ni lägger i det.

                  Woop! Jackpot! Tror du verkligen inte att man ser att du svarar dig själv?

                    Eeh ,nä det kan du inte se för det är inte sant.

                    Linda = paranoid much. 🙄

                    Älskar folk som tror att de ”avslöjar” folk för att vara samma person i kommentarsfältet.

          H-ärnkapacitet? ?

            Ha, ha, haaaaa!

          Nästan lite förolämpande att du tror att en blogg skulle kunna sänka IL, tror du verkligen att ett välmående bolag som sköts på rätt sätt hade påverkats till den grad att de håller på att konka av en blogg?

            Såklart dagliga drev under flera år påverkar en människa. Låter inte jättekonstigt. Som att fråga om mobbing på arbetsplatser eller i skolan påverkar människor.

              Isabella har haft nytta av bloggbevakning också eftersom det gynnat hennes statistik.

                Extremt dålig ursäkt. Och vad vet du om hur hennes statistik sett ut om inte bloggbevakning skrivit ut att hon är dum i huvudet ung 10 ggr i veckan? Den hade kunnat vara bättre eller sämre, det vet du inget om och har noll belägg för ditt påstående..

                Hur har den gynnat hennes statistik?

                  Tror inte att statistik väger upp för missade inkomster som samarbeten ger och inte att få sitt rykte och varumärke förstört heller.

                    En influencer som ljuger och gör taffliga reklamfilmer gör inte mycket för varumärke heller ?‍♀️

                      Med tanke på att det ”proffsteam” som filmar hennes reklaminslag framstår som ett gäng från valfri högstadie- eller möjligen gymnasieklass med film på schemat förstår jag om företagen som köpt reklamplats hos hennes dragit öronen åt sig.

                      Det i kombination med överdriva siffror på hennes reach, som då inte gett det gensvar företagen hoppats på, gissar jag är en stor anledning till varför hon inte längre får några stora samarbeten. Ellos i all ära, men de kan inte bära hennes omkostnader i Invest och än mindre hennes ohemula privatspenderande.

                      Ska bli mycket intressant att se bokslutet i bolagen och om SKV ifrågasätter hennes omkostnadskonto skulle jag inte bli förvånad.

                Bloggbevakning tjänar nog mer på drevet mot IL än vad IL tjänar på det.

                  Detta! ⬆️

                  IL tjänar väl inga pengar alls, längre.

              En människa, inte ett företag.
              Dessutom en människa som själv påtalat att hon gärna vänder och vrider på sanningen för att skapa så mycket reaktioner hon kan. Som man bäddar får man ligga, helt enkelt.

            Ja du ”H” du skrev ju det häomdagen också, men vad menar du annars att syftet skulle vara? Sluta låtsas, du är bra på att vända och vrida på saker du, och få det att passa… manipulativ.

              Jag har definitivt inte skrivit det häromdagen så vet inte vad du tror att du vet? I övrigt förstår jag inte all vad du vill få fram av din kommentar?

                Bry dig inte, H. Personen gör så jämt, hävdar saker som om hen vet vem skribenterna är. Gärna med lite härliga personpåhopp som bonus.

                  Tack Linda! Blev väldigt förvirrad där ett tag…

                    Samma som Linda gör alltså? 🙂

                      Alltså va? Jag har absolut ingen aning om vad Linda håller på med i kommentarsfältet så varför frågar du mig?

                      Haha exakt, samma som Linda/C***lla gör, som även är H, och som ligger bakom många kommentarer i detta inlägg som i alla inlägg om IL. Samma tugg och sk-t om IL för att få folk att tro saker om henne, för att framställa henne som hemsk och dålig. Helt besatt, så galet. Och så försvara sig själv i andra namn/nick.

            @H: Precis, en blogg kan ju inte sänka Näringslivets Mäktigaste Kvinna. Det säger ju sig självt.

          Isabella får väl skylla sig själv som hon har brett på och vältrat sig i lyx som om det inte fanns en framtid?
          Kanske hon skulle ha stannat vid den ödmjuka Isabella som hon var när hon levde med Odd? Då tror jag fler hade accepterat detta, om hon inte hade överdrivit så kopiöst för att verka ekonomiskt oberoende.
          Gemene man kan inte relatera till den hon påstår sig blivit. Därför blir folk så där. Man ser att det är mycket påhitt och överdrift. Så sorry. Isabella kanske har sänkt sig själv sakta men säkert?

        Detta är ju exakt det Cam gör.

    Bellas har inte någon hund begraven. Det är en hel kennel.

    Tippar på att hon kommer att bli galjonsfigur för ett nytt begrepp, ungefär som boo.com och Refaat El-Sayed. ”Tyst nu alla barn, så ska vi börja lära oss vad influencerperioden var för något. Ja, det kommer på nästa prov.”

    Önskar inlägg om Cissis beteende i Haveristerna!

      Sluta tjata om det din Cissihatare!

        ?

      Skriv ett själv…

    Har ni sett vad hon har gjort i sitt senaste reklaminlägg med Ellos? Smart att ha en utlottning och gå massa kommentarer, ser bra ut i statistiken när hon säljer in den till andra kunder.
    Men knappt genomskilnligt

      Haha så gör ju många influenser, ingen hejd på insinuationerna

      Snygg reklamkampanj där man bara ser hemmen på kjolen.

        Fållen*

    Tyras kommentarer är raderade, jag nämnde de här under förra inlägget och 5min senare var bellas kommentarsfält rensad. Snacka om att någon är här och kollar läget ?

      De måste fullkomligen älska Bloggbevakning …

    Varför visar du inte tyras kommentar? Fler som letat men inte hittar?

      Den är borttagen

        Jag ”sparade” den eftersom den var så onödigt aggressiv
        https://postimg.cc/ZWtnF4M2

    Förmodligen har man vetat under en längre tid men hoppats på att det skulle lösa sig med USA satsningen. När de fick ge upp USA planen är det bara att krypa till korset och försöka rädda det som räddas kan och det pågår nu. Hade man inte gjort detta skulle konkursen vara runt hörnet och det finns säkert fortsatt risk om man inte skär kostnader och försöker få upp försäljningen. Förmodligen därför Bella jobbat så mycket med beauty senaste tiden. Vad gäller barnen misstänker jag de kan börja kommersiellaliseras då det kan ge mer samarbeten än vad Bella kan få till i nuläget.

      Konstgjord andning på företag som blöder pengar, det fungerar inte så bra.

    Ingen som såg det komma? Hah! Förutom alla som inte får ihop ekvationen privatjet, Rivieran och Chanel med konstant rea på alla produkter.

    Med andra ord, alla.

    Nu går ju faktiskt dina spekulationer lite väl långt. Jämföra med mycket allvarlig ekonomisk brottslighet, vad har du för konkreta belägg?

    För du är ju inte som Cissi Wallin som hittar på massa anklagelser som i Haveristerna igår.

      Hon inspierars väl av Wallin, hon ser upp till henne av någon konstig anledning.

        Tror faktiskt inte det. Min teori är att camilla är rädd för CW och hon vet mkt väl att CW hade hämnats om Camilla använt den här metoden på CW. En metod som CW är expert på, glöm inte det. Man kan inte slå CW på hennes egen planhalva så att säga.

          CamCam rädd för Cissi ??? tack dagens bästa skratt. Varför i hela friden skulle Cam Cam vara rädd för denna mytoman?

            Vore fegt att bara kritiskt granska de personer som inte säger ifrån, och låta personer med makt som beter sig illa och utnyttjar den, hotas osv, lämnas utan granskning. Det är ju DOM man ska granska kritiskt.

    Plötsligt börjar hon interagera med sina läsare igen, nu lottar hon till och med ut halsdukar! Antar det är taktik för att få tillbaka läsare. Det har varit väldigt få samarbeten dessutom så det verkar bli en mager höst.

      Är det Ellos-haldukarna? 98 procent polyester?

        Japp ?

        Halsdukarna ser till ich med plastigt billiga ut ??

        Nej det är inte 98 procent polyester!

          99 procent?

            Nej 49 tror jag och så viskos, ull och kashmir. En mix.

              85% konstmaterial är det

              ”av bland annat merinoull och kashmir”

              =

              59% Polyamid, 23% Viskos, 10% Ull, 5% Kashmir, 3% Elastan

                Låter inte lika bra med
                ”av bland annat polyamid och viskos”

    Kan någon berätta vad Tyra skrev?

      Försökt men hamnar i modd.

        Jag ”sparade” den eftersom den var så onödigt aggressiv
        https://postimg.cc/ZWtnF4M2

    Väntar på analys av Cissi i Haveristerna men förstår samtidigt att det tar lite tid att sätta ihop ?

      Stina Wollter tackar Kajjan för att hon är saklig och inte hittar på saker, syftandes på Cissi. Cissi hängde ju tidigare ut Stina när Stina likeat ett satirskämt om Cissi. Cissi skrev bland annat att Stina gjort henne självmordsbenägen. Stina fick dock Cissi att ta bort det då Cissi såklart inte alls var det pga en likead bild, utan använde det för att få ökad sympati av sin sekt.

    Kolla under förra inlägget.

    Anonym 10.26:
    Intressant hur tyra försvarar Bella på Insta under hennes senaste inlägg ang visa dotterns ansikte

    Anonym 10.41:
    Tänkte precis fråga om någon såg hennes utflipp där någon stackare frågade om det var smart att börja visa Sallys ansikte nu och Tyra blev galen och drog en lång harang om Camilla och hur Tyras bevis om Bloggbevakning skulle bli ”årets ägande”. Lol

    Anonym 10.48:
    ”Med andra ord är du både korkad, otrevlig och kör med dubbelmoral! Lägg din energi på något viktigt istället! Typ din självkänsla! Bjud med Camilla Gervide.”

    ”När Bloggbevakning dessutom hade samma ton och språk som Trollen i kommentarsfältet! Det satte sina spår kan jag säga! Alla kan bara räkna med en mega-jävla stor sanningens stund ang allt! Skulle kunna skriva en bok om detta typ! Så har du ett trist liv så lägg mig på minnet för är det drama du gillar så kommer allt jag har att säga, alla mina ”bevis” osv bli årets ägande och rättvisa! Som jag längtar!”

    Alla ni som vill se vad T*ra skrev, kolla under det förra inlägget. Från Anonym 10.26 och nedåt 🙂

    Hajen och Bella hade av allt att döma ekonomiska mellanhavanden som inte kommit upp till ytan ännu.
    Självklart hjälpte Hajen Bella med olika investeringar och placeringar under det dryga år som han och Bella var ett par. Bella har själv skrivit om att hon investerade i kryptovalutor t ex.
    Att tjäna pengar har alltid varit intressant för Bella och här fick hon hjälp av en hypad trader som intervjuades i poddar och var aktiv på Twitter och Instagram.
    Dessutom erkände Bella i videon med Pingis att hon hjälpte Hajen när han lånade in pengar från de personer och företag som nu är fordringsägare i konkursen.
    Bellas nuvarande ”kris” hänger inte bara ihop med att hennes bolag går dåligt. Det måste finnas mer.

      Ja han hjälpte nog henne med investeringar och placeringar inget fel i det. Men hans bortslarv av 30 miljoner var inget hon kände till sade både hon och han så det var nog inget hon var inblandad i. Klart att det är intressant för henne att tjäna pengar som för andra också t ex Bianca och Margaux eller vilka företagare som helst. Krisen hänger ihop med ansträngd ekonomi pga ökade utgifter i bolagssatsningar etc, det har hon ju varit tydlig med men det kan vara annat hon är ledsen för också, planer som inte blir av, svek osv.

        Att Löwengrip Beauty har gått dåligt det senaste året kan inte ha kommit som en överraskning.
        2018 hade blivit ett förlustår om inte Pingis och Bella sålt massor med varor till rabatterat pris till Dermarome.
        Nu lyckades man redovisa nästan tre miljoner i vinst när resultatet egentligen var en förlust.
        Att så många billiga varor från Löwengrip kommit ut på marknaden under 2019 tillsammans med att distributionen också rear och stryker Löwengrip ur sortimentet har påverkat 2019 års omsättning som i bästa fall bara blir hälften av 2018 års.

      Felbedömning av aktiemarknaden för Hajens del och Bella gjorde misstaget att tro på honom. Sålde av aktier och köpte dyra huset. Nu är börsen på ATH i Sverige. De är inte första eller sista som gör det misstaget. Men om hon är inblandad i affärerna han gjort blir det knepigt.

    Undrar hur nöjda Aito är med deras samarbete med Forni? Hon får ju deras vispgrädde att framstå i ganska dålig dager med tanke på att hon inte verkar ha vispat den

      Tror inte den blir ”fluffigare” än så.

        Jo, jag använder den själv regelbundet och den blir precis lika fluffig som vanlig vispgrädde.

      Haha tänkte också på det, blev nyfiken på hur den skulle se ut vispad när hon la ut första storyn men nä, det fick jag aldrig se ?

    Isabella følger ikke lenger Hermine Hold på instagram

      Det har hon inte gjort på länge!

      Bella har inget med Hermine Hold att göra längre.
      Hennes ägande var indirekt via Nordic Tech House och där finns inte Bella och Pingis kvar.

    Hur kommer Bella att fira sin födelsedag imorgon?
    Med släkten? ?

      De får vara barnvakt när Bellsan går på krogen.

        Och tappar bort sin Chanel-väska..

        Det är måndag i morgon, barnen är väl hos Odd. Vem vet hur hon firar och med vem men någon barnvakt behöver hon inte.

          Bella kan skaffa en pool boy nu när poolen blivit klar.
          Då kan hon fira med honom i skenet av stearinljus med en fuskbrasa brinnande i bakgrunden.
          Maten går nog att få spons på. Kanske hon kan damma av samarbetet med Royal Greenland som gick så bra?
          Då har hon i alla fall lite räkor att ställa på bordet.

    Mer lögner kommer nog komma avslöjas snart, verkar som spekulationerna om Hajen och den sk hotbilden där har fått nytt liv bl.a. Hoppas att någon myndighet är henne på spåren.

    Ja nu plötsligt är det mammamys, systermys och ”barnen är prio”, dvs. allt låter helt annorlunda. Hur kan någon på riktigt ta henne på allvar eller inte se igenom detta.. Så obehagligt med barnen som ovetandes används som marionetter i den här soppan.

      Ja usch

      Men gud. Det är väl toppen att hon myser med barnen? Hur kan NÅGON klaga på det?

        Ja det var ju verkligen det som stod, du driver va? Eller är nån gammal rest från Bella-teamet?

      Men sluta för f-n!!! Det är inget ”plötsligt” mammamys – hon har alltid haft barnen varannan vecka och varannan helg umgåtts med sina barn så det är inte plötsligt alls – bara lägg av, hur f-n orkar ni!? Visar hon inte sina barn alls el skriver om dem så gnäller ni för det, då vänds det till fel, då är det fel, då är hon kall som inte bryr sig… Sluta bara galenskapen!! DET är obehagligt!

        Ta det lugnt..

          Man ska reagera och säga ifrån, Inte säga åt folk att ta det lugnt som nån j-la härskarteknik. Se vad Stina Wollter skriver.

        Du kommer få en hjärnblödning snart. Varför utsätter du dig för denna blogg?

          Kanske bloggbevakeskan också får, hon är ju besatt av vissa och utsätter sig för sin ilska och sociala medier dygnet runt. Denna blogg är nog inte hälsosam för någon.

            Eh, det är hennes jobb.

              Ett jobb som hon har hittat på aldeles själv. Hon är inte precis anställd. 🙂

                Och det verkar som om Stollis är anställd för att försvara sin hjälte trots återkommande bevis på att IL mest består av fusk, och resten är ljug.

                  Precis som C**illa då, består av fusk, ljug och fulspel och eventuella olagligheter också. Har inte sett några bevis på att IL består av fusk men finns vissa bevis på att CG består av fusk och ljug.

      Hajen bedrev tillståndspliktig verksamhet genom att erbjuda finansiella tjänster.
      Han hade varken tillstånd från Finansinspektionen eller registrering av verksamheten.
      Vore märkligt om det inte pågick någon form av utredning angående hans verksamhet.
      Man kan väl inte bara konstatera att 35 miljoner av andras pengar försvunnit?
      Har inte hans fordringsägare polisanmält honom?
      I annat fall kan man ju inbilla sig att syftet med Hajens inlåning var att tvätta pengarna snarare än att investera dem med vinst. Att de skulle försvinna kan knappast ha varit planen.
      Om de nu är borta. Man får en känsla att Hajen har tagit inte bara en utan en hel skur kulor för andra genom sin konkurs.

      Haha, måste ändå säga att OM någon myndigheten skulle vara henne i hasorna och OM hon hade blivit åtalad för brott så hade jag lätt börjat läsa hennes blogg igen. Prisonista med Isabella Löwengrip!! Hade tillfredsställt mitt OITNB-behov.

        Vad är OITNB?

          Orange is the new black

    Att visa eller inte visa är liksom världens äldsta vagg-visa

    Kan det vara så att skatteverket har tryckt på?

      De vill se att barnen de facto finns och har ansikten?

    Det är väl helt rimligt att ändra ståndpunkt i vissa frågor, vilka människor är statiska? Och hur många människor skiljer sig inte från varandra TROTS att de lovat varandra evig trohet. Sedan är alla olika kring hur ofta och när man ändrar sig. Sånt jävla shameande kring att vara en människa som ändrar sig ofta. Vadan det stora problemet liksom?

    Tror inte Bella kommer fira med släkten för det kan ju hända att någon i släkten mått/mår dåligt och det klarar ju inte hon av att lyssna på enligt henne själv. ”Jag gör bara inte det, då budar jag hellre presenten” -citat.
    Kanske kommer en budbil eller 2 från släkten om hon har tur!

      Litar du på att allt hon säger är sant? Hört talas om provokation?

        Sant eller en provokation spelar ingen roll. Båda är osmakliga.

    Kan inte låta bli att tycka att Bellas DDR-inredning är väldigt ful.

      Haha, DDRinredning!!! ?
      Ja, verkligen mycket brunt och en jäkla massa idolporträtt på väggarna.

        Huset totalt sett, ger mig dåliga vibbar.

      Det är inte så långt ifrån sanningen faktiskt.
      Husen vid Sjöviks väg, som planerades och byggdes samtidigt även om de är lite olika i storlek mm, ritades av Berlinbaserade arkitektkontoret Realarchitektur. Tyskar gillar träpaneler i mörka färger för de ger ett gediget och förmöget intryck.
      Motsatsen till den nordiska vurmen för ”vitt och fräscht” 🙂

        Jag tycker Bellas hus och husen runt omkring är jättefina. Kanske har tyskt påbrå. ?

          Jag tycker också det. Eller det är inte så fint på utsidan men jag hade gärna bott i det.

          Jag har tyskt påbrå – min farfar var tysk (och kom til Danmark i 1929 före 2. världskriget) – och hans syster levde i DDR i Schöneiche bei Berlin – och jag tycker inte om brun, brun, brun i DDR färger – ser faktisk lite ut som DDR museet i Berlin (där dom utställer möbler som är exakt de samma som min farfars systers möbler)

      Fruktansvärt fult. Totalt oinfluensiskt. Inte så mycket den mörka träpanelen, det kunde varit mysigt, men de hemska (sponsrade?) möblerna. Ser ut som lobbyn på ett trött trestjärnigt hotell i fuengirola typ.

        Och är det vitt och minimalistiskt så är det också opersonligt och fult…

    JAG tror, att oavsett alla fel och tokigheter och ibland elakheter ett barn gör, så är det fortfarande som förälder, ditt barn.

    Så, med det sagt, säkerligen kommer familjen fira IL, stötta henne, kanske ta chansen att komma henne närmre nu.

    För som familj ger man sällan upp hoppet, ibland på gott och ibland på ont.

      Det är skillnad på att nästan oavsett vad som händer tycka om sitt barn och på att verkligen vilja umgås. Det är väl klart att hennes familj kan träffa henne men jag tycker mig ha förstått att Isabella inte har samma självklara plats i familjen som sina halvsyskon, jag uppfattar definitivt att hon står utanför gemenskapen. Fullt förståeligt dessutom som hon betett sig mot i alla fall den ene föräldern.

      Försökte svara på den här kommentaren men det funkade inte. Verkar som om något är fel.

    Men hon visar väl barnen för att så småningom köra spons på dem med? Så gör alla andra

    Börjar förstå varför öppet spår ser ut som det gör, fyllt av ensamma människor i olyckliga relationer, inga vänner, ångest och depressioner.. slump att det är här alla samlas?

      Vad roligt att du joinar! Har du inget bättre för dig så här på en söndag eftermiddag förresten?

        Nix. Ligger magsjuk och hittar inget på Netflix.

          Skyll på det! ?

            Du frågade så jag svarade ?‍♀️

              De var inte jag dom frågade. Verkar vara flera här som undrar över dig?
              Känns som om du tycker att du är lite finare och bättre än övriga som läser här!
              #hybristomuchtobare

            stoppa valfriheten!

          Du hittar inget bland tusentals olika titlar? Right.

            Nej, är det konstigt tycker du? Alla genres faller mig inte i smaken och mycket har jag redan sett.

              Genom sig själv känner man andra ???

                Ja jag sa aldrig att jag inte räknade med mig själv, eller hur!??‍♀️

            Vilket underbart problem!
            Jag önskar jag hade tid att se alla serier och filmer jag vill se på Netflix. Tyvärr svårt att hinna med när man har jobb, barn, hund och ”vardagens alla måsten”som tar alldeles för mycket tid. Längtar efter den dagen när jag inte längre kan hitta något att se…

              Inte så svårt. Jag har jobb och familj och hinner både träna och titta något avsnitt av en serie innan jag somnar. Nu är det ju inte så att man har sett ALLT som finns för att man inte hittar något där att se. Jag gillar serier (drama och komedi) och dokumentärer. Då finns det inte tusentals att välja på direkt.

                Varför har du Netflix då? Verkar synnerligen korkat!

                  Inte bara jag som använder den, vi är fler i familjen.

      Och du sitter med nynnar kombajaja

        Jag sa väl aldrig att det inte var mig inräknat?

      Så du shamar ensamma, olyckliga och/eller mentalt sjuka personer som hittat ett tidsfördriv?
      Varför är du själv här? Bedriver du samhällsstudier?

        Fritt för den som vill att ta åt sig….

          Hoppas rännskitan är riktigt jobbig ditt praktarsle

            Det kommer ut andra hållet men det är nog jobbigt. Du kan njuta av att tänka på hur illa jag mår. Den bjuder jag er alla på om det får er glada.

            ?????

          Hoppas du inte skiter ut tarmarna. Hört det det kan hända rövhål som du. Må dina hemorrojder hemsöka dig för all framtid. Jäkla troglodyt.

            Någon har lärt sig ett nytt ord idag..

      Hett tips: skaffa dig en lycklig relation, vänner, kbt mot ångest osv så kanske du upptäcker att dygnet har några minuter till övers för att skriva ett inlägg här. Eller just ja, du gjorde ju just det 😀 😀 😀
      Nästan så att man tror att det var Cissi Wallin som skrev 😀

        ?

    Jag vet inte hur pass proffsigt och erfaret teamet egentligen varit? Kanske samtliga var gung-ho entusiaster som verkligen trodde på konceptet att om Isabella blir tillräckligt känd och glamouriserad (finns det ordet…?) så följer resten med automatiskt. Kanske det rentav var så, att ju trögare det gick, desto mer gasade, man på, i desperation, ända tills man insåg att det som sett bra ut i tanken inte fungerade i verkliga livet.

    Det är vad jag tror.

    En dyrbar läxa men säkert nyttig inför framtiden.

    Ryktet säger att det planeras en omfattande razzia i samarbete mellan Skatteverket och EBM (Ekobrottsmyndigheten) emot Isabella Aircastle och hennes följeslagare Ping Pong kommer sannolikt häktas.
    Spelar ingen roll om det finns små barn eller inte. De två ihop har bedrivit ett ”nigeriabrev” liknande upplägg och det är många nu som börjar förstå att allt bara var en scam för att kunna leva La Dolce Vida. Revisorn är förd bakom ljuset och komma hoppa av snart. Nu börjar samtliga fly från skeppet! Är en anställd på Polisen som skvallrat om detta och som är nära den utredning, kan inte bekräfta om det är sant men jag tvivlar inte heller då personen är trovärdig samt inte har någon egen vinning att berätta info samt inte känd att skvallra. Vi får helt enkelt se, framtiden visar!

      Poppar popcorn, igen…….

      Hehe nej du h det är just ett rykte som du vill starta och sprida men nej du så är det nog tyvärr inte. Det är dina fantasier och önskningar bara. Skatteverket har kollat henne för längesedan utan att hitta något fel, de är noga med allt tror jag så tyvärr men vi får väl se.

        Skriver i och för sig att det är obekräftat och att det är ett rykte!

        Vad ni ligger i med gillaknappen idag!

          Ja det är äntligen fler som har vaknat upp. ??

          9 likes… inte så extremt många…

        Skatteverket gjorde revision 2009 av Blondinbella AB (och en del andra bloggar).
        Syftet var att se om allt som bloggarna och bolagen tog in verkligen beskattades.
        Konsumentverket granskade också bloggare för tio år sedan med tanke på smygreklam.
        Men det var tio år sedan. Då hittade man mycket riktigt inget på Bella.
        Men det berodde på att hon inte hade några samarbeten och betalda inlägg skrev hon. Men det var då det 🙂
        ”Det konsumentverket ska granska oss bloggare för är nu om det finns sponsrade inlägg, med det menas att jag har fått pengar för att nämna en produkt i bloggen och det har aldrig skett! Jag ser långsiktigt med mina samarbetspartners och låter dom istället annonsera lagligt i banners bredvid för det ger betydligt bättre betalt på långsikt. Sponsrade inlägg har aldrig förekommit här, jag har aldrig lagt upp en produkt och fått pengar för det och jag kommer att bli så lättad när konsumentverket är klara med sin granskning så att jag får bevisa att jag har rätt.”

        Om de kollat för länge sedan borde de kolla igen. Mycket har hänt sedan IL fick hybris på riktigt och sjösatte sin senaste strategi ”rich & (in)famous” ?

        Nu tror jag i och för sig inte heller på Slut på luft…kommentar om razzia. Tror lika lite på din kommentar om att skatteverket kollat henne för längesedan utan att hitta något fel.
        Idag verkar alla snillen krupit fram för att spekulera hej vilt.

      Poppar popcorn hysteriskt

      Du hänger också på fb märker jag?

      Isabella Aircastle, hahahahah

      Liknar Flashback, läser ofta trådar avseende aktuella brott, där är det också vanligt att någon har inside info från ”trovärdig källa” inom polisen, vilket senare visar sig att det finns noll substans i påståndet.

    Håller med — haha! Vi är nog många som gärna skulle vilja få IL avslöjad och återbetalningsskyldig, men håller med ovanstående i att din historia, trådststartarens, tror jag inte ett dyft på..! Hittepå och fånigt!

    Hamnade fel, var svar till anonym 14:03, som svarade 13:43s inlägg.

    Det hela började väl när hon backade ur flytten till det nya kontoret som hon inte hade råd med. Det löjliga är ju att allt bara har varit ett spel för gallerierna när hon svassat runt hela våren där och skrutit om det. Jag kan säga att jag i princip visste att det aldrig skulle bli av för ekonomin i hennes bolag var långt ifrån tillräcklig. Redan där måste ju hon själv el någon annan sett vartåt det barkade hän. Trots detta så spelade hon spelet en bra stund till innan båten visade sig ta in alldeles för mycket vatten.

      Nk hade öppnat varuhuset för hennes skull.
      Hon filmade promenaden från hamngatan till Nk. Sedan gick det en dag eller två. Hon lade pengarna på huset i st Tropez! Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut eller ens författare att Hon försökte kopiera Stordalens liv med sommarhus i St Tropez och stiftelse.
      Det har nog inte så mycket med Hajen att göra att hon mår dåligt men traumatiskt måste de vara för alla inblandade i karusellen. Både anhöriga. Kollegor och ex. Det är bara väldigt tragiskt och tycker att man faktiskt borde hålla barnen utanför hennes business och övriga agerande samt vissa en viss respekt för anhöriga och ex.

    Revisorn är utbytt pga myndighetsbeslut. Så där har det hänt något.

      Den förre revisorn har sett på tok för mycket mellan fingrarna när Bellas kostnaders skulle igenom företagets bokföring.

        Anmäl till Revisorsinspektionen om du vet att så är fallet.

          Bara min kvalificerade gissning!

      Var hittade du att revisorn är utbytt? Finns inte under bolagshändelser på Alla bolag.

        På Bolagsverkets hemsida kan man se att det finns ett ärende registrerat som gäller ”Ändring av företrädare/revisor pga avisering från myndighet”.

          Företrädare kan vara styrelseledamot, suppleant eller VD.
          Beror på vad bolagsordningen föreskriver.

            Styrelsen är oförändrad. Bellsan, Pingis och en till.

              Vem är den tredje?
              #mystikenökar

                Karl Axel Gustaf Hadenius (f. 1945) står det på allabolag.se

                  Pingis heter ju så i efternamn? Hennes man eller hennes pappa?

                    Ja, Pingis man är född 1945.

          Det betyder bara att styrelsen inte är fulltalig och att Bolagsverket aviserat bolaget att de måste utse en styrelseledamot (enligt minimikrav i bolagsordningen). Enlig ABL räcker det med en styrelseledamot och en suppleant, men gissar att bolagsordningen har krav på tre.

    Tänker du på Löwengrip på nätterna? Oj, det låter inte sunt.

      Haha erkänner hon nu då att hon är besatt av IL? Nej det låter inte sunt alls.

    Du har verkligen inget liv än att ligga och klura på Isabellas bekymmer hela nätterna.
    Skaffa dig ett eget liv vet jag.

      Puttenutt

      Har du aldrig tänkt på ditt jobb när du är ledig?

    Är det sant att Isabella Löwengrip ska podcasta med Haveristerna nästa vecka?

      We wish, hon skulle AAAALDRIG utsätta sig själv för att behöva svara på kritik haha

    Fruktansvärt fult. Totalt oinfluensiskt. Inte så mycket den mörka träpanelen, det kunde varit mysigt, men de hemska (sponsrade?) möblerna. Ser ut som lobbyn på ett trött trestjärnigt hotell i fuengirola typ.

    Det känns så konstigt att visa mer än någonsin av barnen när hon senaste året verkligen pushat och pratat om stalkers och människor som är ute efter henne.

      Inte alls konstigt eftersom det har visat sig inte vara sant! Både livvakten och Hajen har ju bekräftat att hoten var fabricerade.

        Ja alltså jag tänker mer från hennes sida om hon vill verka trovärdig liksom.

          Ja du har en poäng där. Inte trovärdigt.

        Fast hon visar ju inte mer av barnen nu än tidigare, på riktigt ser ni så mycket av flickans ansikte? Sofia det har inte alls visat sig inte vara sant, det är två stalkers som tyvärr varit hemma hos henne. De vet ju redan att hon har barn så det skyddar inte mer för att vi inte ser liiiite av ansiktena. Hon har inte sagt att det var några konkreta hot mot henne eller barnen i samband med Hajen – så vadå hot var fabricerade sluta ljug och manipuelara, men att hon var orolig det kan man förstå, och de kunde såklart inte veta vad som kunde hända. Otroligt vad ni lyckas vända allt till fel.

        Det var inte alls fabricerat.

          Bevisen säger dock något annat.

            Nej bara sluta ljug och förvräng ”Sofia”, sluta med ditt vridna manipulerande.

    Antingen stämmer Camillas teori eller så har Isabella (och vissa andra utvalda kanske) hoppats in i det sista på att det snart, snaart ska generera mer pengar att Isabella uppfattas som väldigt framgångsrik. Den senare taktiken känns ju otroligt ”gamblig”, så det vore ju otroligt om det nu var så.

    En annan sak som är underhållande med Isabella just nu är hur ofta hon filmar sin ”pool” på bakgården. Som i desperat förhoppning att något företag ska se att den fortfarande inte är klar och spons-fixa den åt henne, men ingen verkar ha nappat hittills dessvärre.

    Det, och alla inlägg på barnen, att alla ska se hur mänsklig hon är och hur myyyzigt de har som familj. Gärna de två i kombination också, först filma barnen och sedan glida över lite snyggt till den ofärdiga poolen (som hon kanske gärna vill ska stå färdig snart, om hon behöver sälja huset).

      Fast poolen är väl klar? Det har hon svarat på i nån kommentar i sin blogg.

        Ok, något har hänt efter detta i september alltså?

        https://www.isabellalowengrip.se/2019/09/03/poolbygge-i-konkurs/

        Poolen ser inte färdig ut, och vill även minnas från en instastory från typ 3-4 veckor sedan att det låg en brädhög nära poolen, som verkligen gav ett intryck av att den var ”a work in progress”.

        Någon som vet? Inga flashiga poolbilder/filmer från Isabella har man heller sett, vilket borde vara hennes stil att lägga ut.

          isabellalowengrip skriver: 5 oktober, 2019 kl. 19:07
          Bolaget gick i konkurs men jag har anlitat en ny firma och de är strax klara

          Kommentar till inlägget ”En liten paus
          5 oktober 2019 – 18:42 / OKATEGORISERADE”

          I inlägget ”En liten paus / 5 oktober 2019 – 18:42” svarar hon själv: ”Bolaget gick i konkurs men jag har anlitat en ny firma och de är strax klara”

            Se där, om allt är på plats borde väl poolbilderna trilla in här mot våren/sommaren 2020 då!

      Är inte poolen klar än? Dra mig baklänges! *elakt skratt* Men det måste vara snart året, nu? Börjar bli bråttom att få den färdig om hon ska sälja kåken.

    Någon härva som Trustor tror jag inte att det rör sig om. Det finns ju ingen kassa att tömma för det första, det har ju IL klarat av att göra alldeles på egen hand.

    Det är inte alls ovanligt att bolag inte har en uppdaterad bokföring, även om det är ett krav enligt Bokföringslagen. Även om bolagen har anlitat en redovisningskonsult för att ta hand om ekonomin, kan de ju bara basera den på underlag de fått in. Möjligt att ganska stora kostnader som inte heller reserverats för, damp in på ett bräde. Om bolaget då redan går med förlust ska det inte mycket till förrän eget kapital har förbrukats. De har ju i princip delat ut allt som gått tidigare år, så har heller ingen buffert för att rent bolagsrättsligt klara en förlust.

    Kan också vara så att de fått en rutinförfrågan avseende moms eller sociala avgifter från Skatteverket, som lyft på locket och avslöjat problemen.

    Undrar hur hon ska fira sin födelsedag imorgon. Vilket misslyckande att inte ha den stora ”galan” a la Elton John. Inget Halloweenparty heller i år. Bara ensamhet och elände, men som man bäddar får man ligga.

      Allt som händer Isabella Löwengrip är hennes egen förtjänst.

      Ja, hennes födelsedag är henne väl unt!
      Man kan säga att hon jobbat hårt för att vara där hon är imorgon.
      Undrar om hon överhuvudtaget har några vänner kvar?

      Jag sätter en peng på att födelsedagen kommer att firas i Göteborg.

    OMG!
    ???

    Hejaklack!
    In och kolla Börslunch på tuben. /
    Där ser ni ES prata om sina tankar och affärer med Petra.
    Får känslan av en sympatisk, lugn man, som verkligen vet vad han gör.
    Tanken som slog mig- hur i alla sin världen kan han knippas sig med blondibella???
    Hoppas han har tid och råd runt sig… springa så fort han kan från denna ljugpotta IL
    ???

    Personalen har jättelåga löner. Får Dom andra förmåner? Om så, hur är det med lönebikostnader och skatter?

    Sen vad är privata kostnader och vad bolagets? Var flyg och lyxboende och mat I NYC privat eller bolagets?

    Interessant eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.